challeee

eftersom att det är lördag-
en charlie, och felicias allra första bh. går inte att ljuga när jag säger att bilderna är storslagna!

30/1-lördag!

igår var det fredag, imorgon är det söndag och idag är det lördag. spenderade min fredagskväll hemma hos mark&michel med några människor. gick upp halv sju i morses med malin för att sen åka iväg på fotbollscup i tidaholm. kom hem för en stund sen och väntar nu på att robin ska komma. jag, charlie, felicia och robin ska ha lördagsmyyys!

snabba cash

var på snabba cash igår med charlie, felicia och robin. vill sammanfatta den till brabra!
vaknade upp med charlie och felicia hemma hos charlie imorses. åkte ner till biblioteket för att kolla på bio med skolan. och den var faktiskt också bra, "vågen" eller nått hette den om jag inte har fel.
ska snart göra i ordning lite mat och plugga till det. sen åker jag och tränar fotboll. great! /m


en för omväxlingens skull platthårig maya

LOVE

jag skulle göra vad som helst, för att få vara hos dig nu

TRÖTT, TIRED, CANSADA

en lördag med upp stigning 06.30, en dag i boda borg. en söndag med upp stigning 04.30, en dag i borås med gymnastiktävlig. en söndagskväll spenderad på skaras veterinär med min hund och hans ben som gick ur led för andra gången. en hyffsat händelserik helg ändå. bara en aning jäkligt trött maya. så idag sitter jag inte i skolbänken utan stannade hemma för att ta igen dom timmars sömn jag missat. hade annars somnat i skolan utan tvekan.
ska nu slänga på en film och ta en frukost för att få tyst på min kurrande mage. /m

FRIDAY

äntligen fredag och äntligen helg.
har befunnit mig i tidaholm efter skolan och tränat gymnastik. kom sen hem till pappas hembakade pizza och ska nu sätta mig med charlie och felicia framför en film. det blir en hyffsat tidig läggdags ikväll för att tidigt imorgonbitti åka med mitt fotbollslag till boda borg.
meeen, eftersom att det är fredag, så ska jag idag bjuda på några bilder av de allra finaste slag!





tuesday-evening

har suttit och gråtit som en stucken gris till filmen "i taket lyser stjärnorna" ihop med felicia. har sett den förr men det slutar ändå alltid i tårar. eller det börjar med att vi sitter och snyftar och sen räcker det med att vi tittar på varandra så bryter båda ut i skratt. nu ska vi trots att klockan är lite innan nio lägga oss och trängas i min säng och slå på yttligare en film som vi kan somna till. godnatt!

m&f kihlstrand

ska dra mig mot fotbollsträningen om en liten stund. kan inte påstå att jag är allt för sugen på att springa och ha styrka i en och en halv timma. hade ju även fotbollscup igår och när den var klar åkte jag direkt till min gymnastikträning och tränade i tre timmar. en aning utmattad. har i alla fall hunnit plugga en aning efter skolan och sova i nån timma. så humöret är ändå på topp!
jag och min syster felicia♥

friday to saturday, saturday to sunday

fredag till lördag har spenderats med robin. lördag till söndag ska spenderas med malin. brabrabra!
imorgon ska jag spela fotbollscup i stenstorp, en ooooerhört stor cup. men det ska i alla fall bli skitkul!

challe&flisan

felicia och charlie rappar en liten truddilutt!
dock så är filmen på fel håll och jag vet inte hur man ändrar de, men ni får vända på era skärmar eller huvuden.

in school

SITTER I SKOLAN MED ALECC, BECCA OCH MANDY, VI HAR HÅLTIMMA I TVÅHUNDRA ÅR, HEJHÅÅÅ

GRATTIS

Nicole Nykvist!♥
Dock fyllde hon igår så man kanske skulle säga grattis i efterskott men shit the same different name som man säger. ska också säga att om de är nån här på jorden som jag saknar mest så är de nicole, världens bästa nicole.

jag älskar dig

breath in, breath out

funderar på att bege mig mot min käraste säng efter att under dagen ha varit i skolan, gått en runda på bandet, och suttit här. kan inte påstå att de är den mest händelserika dagen jag varit med om, men de är onsdag och jag begär inget mer. jag har blivit en jäkel på att ta kort nu för tiden, och idag tog emma tag i mobilen och tryckte några läckra kort på mig, alexandra och becca. dock var emma lite skakig på handen och korten blev väl inte i världsklass direkt. och vad som händer på bilderna kan jag inte svara på. de är bara att titta och njuta!


Tuesday

jag tänker fatta mig kort. en slapp skoldag från halv nio till två. en eftermiddag hemma hos malin.
sitter nu framför programmet "jag ska bli stjärna" och när det är slut tänker jag hoppa i säng direkt. jag kan också nämna att min kropp lider av en olidlig träningsverk och jag kan knappt sätta mig på en stol utan att göra en grimas. antingen är de ett tecken på att jag är fruktansvärt dåligt tränad i nuläget, eller också visar det bara att jag tog i ordentligt igår. jag hade velat säga de sista alternativet, men det kan nog vara en blandning av båda.

Amanda, Alexandra och Jag. några utav dem härligaste tjejerna man kan träffa!

exhausted

en trött, nöjd och halvglad maya. kan väl inte beskriva mig i nuläget på många andra vis. hemkommen från en fotbollsträning och jag är mer än värd att få hoppa i säng på direkten efter allt slit. godnatt!



old picture!


new week

var som sagt i Vänersborg och tränade gymnastik igår. tog inga bilder men filmade där i mot en och annan video på Karin när hon tränade. så de kan jag ju faktiskt slänga upp. idag är de måndag och skolan har startat. känns faktiskt helt okej ändå. ska strax slänga i mig mat och sen åka iväg och träna. /m

piece of jewellery

kom precis ut ur duschen efter att ha tränat fotboll från två till fyra. snart kommer Robin och sen åker vi in till Skövde för att gå på bio. sen blir de tidig läggdags för att imorgon åka till Vänersborg och träna gymnastik över dan. GULD

Mayainanna

igårkväll var jag hemma hos mirre med ett par härliga tjejer, och ikväll var jag på bowlingbanan med ett par härliga tjejer. har nu lagt mig tillrätta i min säng och har felicia och charlie på en madrass nedanför mig med pelle svanslös påslagen på teven. godnatt!

robin bloggar!

hej bloggen!

idag är de torsda. kallt oså. japp.mmm.
vart ute med elvis sen gick jag hem.
nu sitter jag i soffan med maya sen ska vi äta sen ska vi träna sen ska vi duscha sen ska vi äta sen ska vi sova.
nu ska jag inte sitta här och frysa för ska dricka lite teeeee. myyyyyyys!...not

hejdå, skjut om er

wednesday

vaknade upp i en bäddsoffa hemma hos charlie. efter en god frukost och en film tog jag och felicia bussen hem. städade mitt rum och hoppa sen in i duschen. sitter nu här en aning fräschare och väntar på att det ska serveras någon mat i detta huset. sen kommer i alla fall robin och charlie. det var nog allt jag hade att säga, så nu ska jag slänga upp några bilder från igårkväll. /m

 


göteborg


sitter på tåget hem från göteborg ihop med malin. hade tänkt mig att handla lite på jul-rean men åkte hem med kassarna fulla med plagg som var allt ifrån på rean. men jag är nöjd ändå, bara en aning mer pank.

monday

man blir aldrig för gammal för att åka pulka





GOOD

Amanda åkte hem idag, och jag saknar henne faktiskt redan. hade inte tänkt mig att skriva någon novell om min vecka utan bara förkorta den till tipptopp! bilder från en bra nyårs-kväll eller vad man vill kalla de, finns det mängder av. dock så är det bara bilder från när kvällen var ung och bara från hemma i mitt hus, men jag delar med mig av en bra start på en bra kväll.
mixade bilder hullerombuller. bilderna ligger inte i närheten av iordning.

RSS 2.0