FREDAG

Hej!
Nu har jag gått på helg på riktigt, så himla skönt! Idag gick jag precis som igår upp klockan åtta för att börja dagen med en promenad. Det blev en timme idag och precis som igår var det så otroligt skönt, jag ville inte sluta gå. Att gå ute på landet, i sin ensamhet och lyssna på musik skapar så otroligt mycket känslor. Det kan vara så himla skönt att bara få stänga in sig själv ibland och låta dom där känslorna bara komma. Det är därför det är så skönt att börja dagen så. Att få tänka och vara helt för sig själv. 
Efter en varm dusch åt jag en god gröt- och äggfrukost i soffan. Klockan elva hade jag ett möte på KSS inplanerat, och det gick jättebra. Jag träffade alltså min kommande chef (som jag i och för sig redan har träffat ett par gånger då hon är mamma till min fina vän Towe som nu bor i Australien) och hon visade mig runt och gick igenom en hel del saker inför mitt kommande jobb. Det var väldigt mycket att ta in, men precis som hon sa så behöver jag naturligtvis inte lära mig allt på en gång. Nästa vecka ska jag på introduktionsutbildning och även gå bredvid för att sen bli helt redo och klar för att jobba på egen hand vecka 10. Läskigt men spännande! 
Nu har jag ätit lunch och sitter och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan åka in till stan. Jag ska förbi frisören och klippa av mina slitna toppar och göra några småärenden. Ikväll ska jag ha fredagsmys med mina fina tjejer Natalie och Hanna. Vi ska laga mat, äta gott och bara mysa! En helt perfekt start på helgen. Hoppas alla får en mysig fredag och bra helg! Pusspuss❤️



Har inte hunnit ta några bilder idag så bjuder på en från i somras, på mig och mina fina bästa vänner. ❤️

TORSDAGKVÄLL


Tänkte bara kika in och bjuda på denna fina bild från kvällens långpromenad med min bästa vän. Vi planerade bl.a. helgen som kommer bli så himla bra! 
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen krypa ner i min säng till någon film. Puss och godnatt!❤️



TORSDAG

Godmorgon! 
Jag vaknade upp pigg och utvilad innan klockan hunnit ringa och kunde bara ligga kvar och dra mig en lång stund. När klockan slog åtta gick jag upp och bytte om till träningskläder för att börja dagen med en promenad. Idag var det verkligen extra skönt. Med hög musik i öronen och ett milt och disit väder ville jag bara gå ännu längre, men tyvärr hann jag inte gå så långt så det fick bli den vanliga promenaden på 50 minuter. Nu är jag nyduschad, iordninggjord och frukosten ligger i magen. Jag ska alldeles strax åka in till stan för ett besök hos en sjukgymnast. Äntligen får jag förhoppningvis ordning på mitt knä. 
Jag tänkte åka till gymmet efteråt och köra ett styrkepass och sen ska jag laga en stor och god lunch här hemma. Resten av dagen/kvällen har jag bara en promenad med David planerad, annars ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig! Ha en bra dag allihop. Puss❤️






ONSDAG

Hej!
Idag har dagen bara rusat iväg och tur var väl det för den var dessutom en rätt jobbig dag. Jag jobbade på små-barnsavdelningen idag vilket alltid är lite extra påfrestande. Jag hade bokat mig på ett activio-pass ikväll precis som varje vecka, men när jag cyklade hem från jobbet hade jag så himla ont i mitt knä att jag förstod att det inte skulle gå. Tack och lov att jag ska till en sjukgymnast imorgon, för nu är jag så trött på det här. 
För att trösta mig själv åkte jag och mamma in och köpte sushi. Jag har varit sugen på det i flera veckor men inte haft tillfälle att äta det på, så ikväll satt det helt perfekt. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och mysa ihop med mamma. Titta på kvällens program, bl.a. Sveriges mästerkock och sen lägga mig tidigt i min säng för att titta på någon bra film. En trots allt väldigt bra kväll trots att jag fick skippa mitt favoritpass! 
Puss❤️





TISDAG

Hej! 
Vilket underbart väder det är idag, man blir ju alldeles lycklig i hela kroppen. Jag har precis kommit hem efter ett kort jobbpass från 8-11 på svärtagårdsskolan. Det var utedag idag så vi har varit i skogen hela förmiddagen. Jag kunde tyvärr inte jobba hela dagen där eftersom jag redan var uppbokad på annat jobb så klockan tolv börjar jag på skogens förskola. Jag är bara hemma och äter lite lunch och snart måste jag ge mig iväg igen. Jag jobbar till halv fem och när jag kommer hem ikväll måste jag skynda mig att äta och byta om för att åka till gymmet. Jag ska köra ett konditionspass på crosstrainern följt av ett CXworx-pass. 
Hoppas alla har en fin dag och hinner njuta av solen! Puss❤️



MÅNDAGKVÄLL

Godkväll allihop! 
Okej, detta blir sista inlägget för idag. Jag har ju blivit helt bloggberoende, i alla fall om man jämför med hur det var förr. Men det är väl bättre att det är åt detta hållet än att jag aldrig skulle skriva, jag hatar att följa bloggar som skriver en gång i veckan!
Vilket underbart väder det har varit idag. Jag var ute på en liten promenad med Wille i kvällssolen förut och jag ville inte gå in, jag hade ett sånt lyckorus i hela kroppen. Jag älskar våren! 
Under eftermiddagen tränade jag här hemma istället för att åka till gymmet eftersom mamma behövde bilen. Men eftersom vi har både löpband, vikter, pilatesboll mm hemma så går det lika bra det! Jag har precis duschat, gjort inpackning i håret, ätit middag och nu väntar jag in kvällens alla program. Det är ju start för både Top model och Talang ikväll! 
Hoppas alla har haft en bra måndag och start på veckan, det har jag! Puss❤️



MÅNDAGSLUNCH




Jag tänkte jag kunde bjuda på två bilder på min goda och lättlagade lunch jag precis avnjutit. Lax i ugn, quinoa, sås på kesella, kryddor och rödlök och sallad till det. Älskar mat som går snabbt och enkelt att göra men samtidigt är hur gott som helst! 


MÅNDAG

Godmorgon! 
Det är återigen måndag och jag är ledig. Det är väl egentligen inte så positivt eftersom jag inte får tjäna några pengar idag men det är samtidigt så himla skönt med långhelg och att få börja veckan med ledighet. Jag vaknade klockan halv nio och började dagen med en timmes morgon-pw ihop med Felicia. Nu har jag precis tagit en dusch och avnjutit en god grötfrukost i soffan. Idag ska jag försöka ha en göra-lite-nytta-dag. Jag tänkte tvätta, städa lite här hemma, laga någon god lunch och i eftermiddag ska jag träna på gymmet. Ikväll ska jag ha en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll. Göra inpackning i håret, bada fotbad, göra iordning mina naglar och riktigt fräscha till mig, det behöver man ibland. Ha en bra dag allihop! Puss❤️



SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Vilken mysig dag jag har haft idag. Ätit väldigt mycket fika (den vita kladdkakan blev helt gudomlig), stått länge i köket och bakat, tagit en långpromenad med mamma och Wille, ätit världens godaste söndagsmiddag och ätit ännu lite mer fika (mina goda cupcakes som jag bakade under eftermiddagen). Nu har Emil kommit också så resten av kvällen ska han, jag och Felicia söndagsmysa framför filmen "Unknown" som går på teven ikväll. Jag ha sett den förut men den är riktigt bra så jag kan se den igen!
Hoppas alla har haft en fin helg och mysig söndag, min har varit jättebra. Puss!❤️






SÖNDAG

God förmiddag! 
Trots att jag kom i säng sent igår vaknade jag redan klockan nio och var jättepigg. Så jag gick upp och åt frukost och påbörjade sen ett kladdkakebak. Min pappa fyller ju år idag så vi ska snart fira honom (han går upp klockan fem varje morgon vilket vi andra i familjen naturligtvis inte gör, så sång och presenter på sängen blir det tyvärr inte för honom). Jag bakade en vit kladdkaka med mjölkchokladbitar i, som dessvärre inte blev alls speciellt snygg. När jag vände den gick den till och med sönder, men god är den ju förhoppningsvis! Så snart ska vi fika och ha presentöppning och sen ska jag ställa mig och baka igen. Jag tänkte göra cupcakes som vi ska äta ikväll efter middagen när morfar är på besök. Om jag hinner tänkte jag ge mig ut på en promenad under dagen, annars ska jag bara ha en mysig hemmadag med min familj! 
Ha en fin söndag allihop, puss!❤️





LÖRDAGKVÄLL

Godkväll/natt! 
Jag kom precis hem efter en jättemysig och bra lördagskväll med mina fina bästa vänner. Vi började kvällen med en underbart god middag på rådhuset (rekommenderar starkt deras ceasarsallad som är så sjukt god, har aldrig ätit någon bättre) innan vi gick vidare till O'Learys för att spela bowling. Det var sjukt längesen jag gjorde det och jag hade faktiskt glömt av hur kul det är. Efter 1,5 timmes bowlande åkte vi hem till Hanna och myste, åt glass och låg och pratade fram till klockan två. Nu ska det bli så otrolig skönt att få sova och dessutom slippa vakna av en klocka imorgon, det var längesen jag verkligen sov ut.
Hoppas alla har haft en fin lördag! Puss❤️

Jag tog tråkigt nog nästan inga bilder ikväll men här är i alla fall två halvdåliga jag lyckades få till: 





FREDAG-LÖRDAG

Godmorgon! 
Jag hade tänkt skriva igår innan jag gick och la mig men jag somnade på soffan och vad därför alldeles för trött när jag gick och la mig. Jag hade i alla fall en jättebra och mysig fredag. Jag jobbade från 06.15 till 13.30 och efter lite efter-jobbet-vila åkte jag och mamma in till stan för att hämta resterande medlemmar i familjen och handla inför kvällen och helgen. Under kvällen hade jag fredagsmys med hela min familj (minus min bror som bor i Norge). Vi åt tacos, fruktsallad och tittade på en jättemysig film. Precis så en fredag ska se ut! 
Idag är jag uppe ganska tidigt för att köra Felicia till jobbet och samtidigt åka till gymmet. Jag tänkte köra ett styrkepass och se hur mycket jag klarar med mitt knä. Under dagen ska jag och mamma åka in till stan för att fixa det sista inför pappas födelsedag som är imorgon och ikväll ska jag träffa mina fina vänner för middag på rådhuset följt av bowling. Fin lördag! 
Nu ska jag äta frukost och göra mig redo för träning. Ha en bra dag allihop! Puss❤️



TORSDAG

Hej och godkväll! 
Denna dag är inte mycket att skriva om, jag har jobbat från halv nio till halv sju, ätit mat och lagt mig i min säng för att titta på lite missade tv-program. Snart ska jag sova för imorgon står klockan på 04.50. Det är tur att det är fredag för det gör det i alla fall lite lättare att överleva morgondagens vidrigt tidiga uppstigning. Nu ska det bli så jäkla skönt att släcka lampan trots att klockan inte ens hunnit bli nio än. Puss och godnatt!❤️


I dagens tråkiga väder blir längtan efter vår och sommar ännu större.

ONSDAG KVÄLL

Godkväll!
Jag tänkte bara kika in här en snabbis nu när jag ändå är inne i detta blogg-flow. Träningen gick tråkigt nog inte alls så bra som jag ville idag, eftersom jag fick så ont i mitt knä igen. Tidigare har det bara gjort ont när jag har sprungit men nu gör det även ont när jag cyklar (var nära på att gå ut från passet tidigare men jag kunde inte med..) och kör crosstrainer som jag gjorde igår. Vad ska jag då träna? Jag har hört av mig till en sjukgymnast men som vanligt är det så fullt så det tar år och dar innan man får en tid. Får helt enkelt ta det lugnt, vänta och se om det blir bättre. 

Imorgon ska jag jobba hela 10 timmar, från halv nio till halv sju. Inte nog med att jag kommer vara hemma från jobbet vid sju-tiden så börjar jag kvart över sex på fredag, så det blir inte mycket vila och ro däremellan. MEN, nu ska jag sluta klaga på allt och istället gå och lägga mig i min säng. Hoppas alla har haft en bra dag! Puss och godnatt❤️

Får väl ta och bjuda på den traditionella kvällsmatbilden. Kesella med massor bär, ägg och apelsinklyftor blev det ikväll:




ONSDAG

Hej! 
Finns det något bättre än att bädda ner sig i sängen när man kommer hem från jobbet? Jag började sju imorses och jobbade bara till halv två så det var underbart att för en gång skull komma hem lite tidigare. Dagen har i alla fall gått fort och bra och nu samlar jag lite krafter inför kvällens träning. Jag ska köra lite lätt helkroppsstyrka följt av 1 timma pulsbaserad spinning, alltså Activio. Ett pass jag verkligen hatälskar. Det är så brutalt jobbigt både fysiskt och psykiskt men känslan efter slår allt, och det är därför jag trots den jobbiga känslan innan passet alltid bokar om mig för att köra det nästa vecka igen. 
Nu ska jag sätta på en film innan jag måste laga någon mat! Puss❤️




TISDAG

Godkväll allihop!
Jag ska alldeles strax släcka lampan och sova, för imorgon börjar jag klockan sju. Men ett snabbt litet inlägg här ska jag självklart inte missa! Idag har jag haft en bra dag. Jobbdagen gick fort och jag var för ovanlighetens skull pigg hela dagen (har under senare tid varit väldigt orkeslös och matt varje dag, förmodligen järnbrist). När jag slutade vid halv fem hann jag bara cykla hem, slänga i mig lite mellanmål, byta om och åka in till gymmet. Jag körde 45 minuter kondition på crosstrainern följt av ett CXworx-pass. Det finns inget jag tycker är så tråkigt som att stå på en crosstrainer, tiden står bara still. Men just nu får jag inte springa eftersom jag har fått problem med mitt knä, förmodligen en överansträngning. Så jag får helt enkelt stå ut med den hemska crosstrainern ett tag.. Men bortsett från att jag trodde jag skulle dö av tristess så kändes det skönt efteråt. Resten av kvällen har jag bara hunnit duscha, äta kvällsmat och ligga i soffan en stund. Nu ska jag som sagt sova så jag orkar upp imorgon 05.45. Så med det säger jag tack för mig och önskar alla en god natt!❤️

Idag har jag inte tagit en enda bild, så jag bjuder på ett par stycken från några helger sen tillbaka. Både Anna och Karin fyllde 21 år så vi firade Anna på lördagen och Karin på söndagen. Det var en fin helg!







MÅNDAG

Hej! 
Vilken härlig dag det har varit idag. Jag har varit ledig och vädret har varit helt underbart, jag har verkligen haft vårkänslor i hela kroppen. Trots att jag var ledig gick jag upp tidigt för att köra pappa till stan samtidigt som jag åkte till gymmet. Jag körde ett av mina styrke-pass jag har fått av min PT. Jag hade min sista träff med henne förra veckan, tråkigt nog. Men allt har verkligen gått så himla bra och jag är så stolt över mig själv att jag har förbättrat mig så mycket. Det är lätt bland det bästa valet jag gjort att skaffa mig en PT, jag har fått så mycket ny kunskap och motivation till att fortsätta utvecklas. Så efter ett sånt pass som jag har fått av henne är jag alltid svettig och nöjd efteråt. När jag kom hem åt jag lunch och gjorde mig iordning för att åka till stan med mamma. Vi gjorde ett par ärenden och jag kunde självklart inte låta bli att småshoppa lite. När vi kom hem var jag så trött och matt i kroppen att jag stensomnade i soffan. Tack och lov fick min syster upp mig efter ett tag och då åkte vi in till stan för att träffa Fredrik och Emil. Vi satte oss på rådhuset och Fredrik var så söt och bjöd oss allihop på middag. Nu är jag hemma och nerbäddad i min säng efter en bra dag och jättemysig kväll. Imorgon jobbar jag 08.30-16.30 och efter det ska jag direkt iväg till gymmet, så nu behöver jag all sömn jag kan få. Hoppas alla har fått njuta av solen och haft en fin dag! Puss❤️





SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag har precis bäddat ner mig i sägen efter en mysig söndagkväll i soffan med mamma. Vi såg filmen "about time" som jag verkligen rekommenderar, jättemysig och fin film. 
Nu tänkte jag faktiskt stänga av min mobil helt, för imorgonbitti orkar jag inte vakna av att något jobb ringer. Det är jättedumt av mig, jag vet. Som timvikarie borde man ju ta allt jobb man får men just imorgon orkar jag bara inte. Jag ska i alla fall jobba onsdag-torsdag-fredag den kommande veckan så jättedåligt samvete behöver jag inte ha. Dessutom har jag glömt berätta att jag faktiskt har fått jobb på riktigt, från och med den 10 mars. Jag har fått jobb som undersköterska (vilket jag är utbildad till i och med att jag gick omvårdnad) på KSS, vilket ska bli jättespännande. Jag har varit så trött på att jobba inom vården men efter att ha varit ifrån det ett bra tag känns det kul att komma tillbaka, dessutom när det är något helt nytt. Jag har alltså fått fast jobb från mars och 6 månader framåt! Så med det vill jag ännu en gång påminna mig själv om att jag inte behöver ha hemskt dåligt samvete för morgondagen, eftersom jag vet att jag har jobb framför mig. Nu ska jag släcka lampan, för imorgon ska jag ändå gå upp tidigt för ett pass på gymmet! Godnatt❤️






SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en så sjukt bra kväll. Förfest med mina närmsta och bästa vänner följt av en utgång som var hur rolig som helst, men som gick alldeles för fort. Men att det går fort är ju bara ett tecken på hur kul man har haft. 

Idag har jag tagit en lång och välbehövlig sovmorgon. Det är så skönt att kunna sova tills man vaknar och inte ha något speciellt planerat. Jag, Hanna och Felicia åt en riktig långfrukost innan vi åkte med Karin hem till Rasmus för att städa och fixa lite efter gårdagen. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och väntar in en tidig middag, eftersom min bror som är hemma från Norge i helgen ska åka tillbaka om några timmar. Resten av dagen har jag inte tänkt få många knop gjorda. Äta gott, ligga nerbäddad framför en bra film och inte ha ett enda måste. Sånna dagar måste man få ha ibland! 
Hoppas alla har haft en bra helg, det har jag haft. Puss❤️





LÖRDAG-FÖRMIDDAG



Bild från dagens sjukt roliga förmiddag med beachvolleyboll. Det kan jag definitivt rekommendera och det är något vi helt klart kommer göra om! 


LÖRDAG

Godmorgon! 
Jag vaknade upp en timma innan klockan var ställd och hade jätteont i magen, jag kände mig nästan bakis. Så går det när man äter alldeles för mycket gott kvällen innan. Men jag hade väldens mysigaste kväll så det var värt allt magont i världen, nästan. Jag ska precis äta frukost och sen göra mig iordning för om en timma ska vi åka till Falköping för att spela beach volleyboll jag och mina vänner. Det finns en jättestor inomhusanläggning som man kan hyra så mellan 11-13 ska vi köra gärnet, det ska bli skitkul! 
Idag ska jag även hinna ta mig en sväng på stan för att köpa ett par saker jag behöver och ikväll tänkte vi gå ut allihop. 
Jag kanske kikar in här någon mer gång under dagen, men om inte så får jag önska alla en bra lördag! Puss❤️





FREDAGSMYS






Världens bästa fredagsmys och äckligt mycket matkoma.. Hoppas alla har haft/har en mysig kväll! 


FREDAG

God morgon allihop! 
Jag börjar inte jobba förens halv nio men jag älskar att få sitta och njuta av min frukost länge så jag gick upp redan kvart i sju. På bordet framför mig har jag ställt en vas med tre chokladrosor som jag tänkte överraska min fina familj med idag när det är alla hjärtans dag. Så nu är det bara att vänta på att alla ska gå upp! 
Idag ska jag som sagt jobba. Jag är ju för tillfället timvikarie och blir alltså inringd när det behövs en vikarie. Jag har under senaste månaden varit en hel del på svärtagårdsskolan och har därför även fått testa på lärar-rollen. Det har varit jättekul men samtidigt väldigt svårt. Men denna vecka är jag tillbaka på min älskade gamla förskola som jag jobbade på hela hösten. Det är så skönt att komma till en arbetsplats där man känner sig helt trygg. Jag har jobbat där hela veckan så idag känns det underbart med fredag och helg. Jag ska inviga helgen och fira alla hjärtans dag med mina fina vänner. Vi ska fredagsmysa med tacopaj, ALLA möjliga godsaker man kan tänka sig och fortsätta vårt SAW-maraton vi har påbörjat helgerna innan. Det är när man har en så mysig och bra kväll att se fram emot som jobbdagen blir väldigt mycket lättare. Ha en fin fredag allihop! Puss❤️

Som vanligt väldigt dåliga mobilbilder..





TILLBAKA

Hej igen efter en lång tid av total tystnad här på min lilla blogg.
Vart ska jag börja? Jag har väl inte direkt tänkt sitta och ursäkta mig för att jag inte har skrivit på över en månad, jag har haft mina anledningar. Jag har inlett året på sämsta möjliga tänkbara sätt, och jag är så glad att Januari månad är över. En månad jag mestadels har legat på den djupaste bottnen och inte haft en aning om hur jag ska ta mig upp. Ni vet när man känner att man aldrig kommer kunna bli glad igen. Man kommer aldrig kunna skratta, känna lycka eller bli den person man var innan, eftersom det fattas en så enormt stor bit inom en. Att inte förstå hur man ska kunna överleva denna smärta som sitter så långt in i märgen, gör så jävla ont. Total hopplöshet och enorm fruktansvärd saknad. Men för varje dag som går, så inser man att det blir lättare. Hur oförståeligt det än kändes från början, så blir hoppet om att må bra igen faktiskt bara större och större. Det är när man har lyckats kravla sig upp från den där djupaste vidriga bottnen, som man känner sig så jävla stark. Man överlever och det blir faktiskt bra igen. Det finns så mycket fint i världen att uppskatta och må bra av, saker jag tidigare nästan hade glömt bort. Jag har världens finaste familj. En familj som ALLTID, i alla lägen, ställer upp för mig och finns där 24 timmar om dygnet när jag än behöver dem. Jag har jordens finaste vänner, som jag aldrig skulle klara mig utan. Människor som alltid stöttar och står med öppna armar när jag än behöver det. Det är svårt att få ut alla känslor i ord, det går nästan inte. Det är så mycket sorg och så enormt mycket kärlek på samma gång. Men efter lång tid av hopplöshet känns det så skönt att kunna skriva att jag är glad. Att jag mår bra. Det kommer alltid finnas ett hål inom mig som kommer ligga tomt, ett hål som kommer bli svårt att fylla igen, det kanske inte ens går. Men när man börjar acceptera att det är som det är, att man mår rätt bra ändå, trots det där hålet, så är det väldigt mycket lättare att se framåt. 
 
Tänk att trots denna tid av noll ork, lust eller minsta intresse för att skriva här, så har jag verkligen saknat det. Jag har ju trots allt delat med mig av varenda dag i mitt liv sen 2009, så det känns faktiskt lite tomt att inte få fortsätta göra det. Så nu är jag tillbaka, med mina gamla vanliga dagsinlägg fyllda med ganska onödig fakta och väldigt mycket kvällsmat-bilder. Men jag har med förvåning sett hur ett litet gäng trots denna långvariga tystnad varje dag har gått in och kikat här, så något av det jag skrivit måste ju ha fångat någras intresse. 

RSS 2.0