MÅNDAG - TISDAG

Jag kom aldrig in på blogg.se igår, så jag kan bara kort sagt säga att min måndag inte var mer intressant än att jag hade praktik 07.00-16.30 och sen tränade jag gymnastik under kvällen. Idag har jag inte heller haft någon vidare intressant dag då den hittills endast har bestått av praktik till halv fem precis som igår. HELT SLUT. Jag ska snart släcka ner datorn och lägga mig och sova. Trodde jag skulle somna flera gånger under praktiken idag. Ikväll har jag sen den mest underbara träningen som jag har varje tisdag, från 21.00-22.30.. Men kompenserar det hemska med något bra och blir upphämtad av min kärlek senare ikväll för att åka hem till honom och sova. Jag börjar klockan fyra imorgon och han börjar klockan tre, så det sitter ju helt perfekt!





Idag bjussar jag på tre bilder från underbara Kroatien. Det är det absolut vackraste, bästa, finaste och underbaraste land jag har varit i, och fy så mycket jag saknar det! Att jag fick vara där med min älskling och hans mysiga familj gjorde det hela inte mycket sämre direkt. En underbar resa som har gett mig minnen för livet. Jag vill bara att all snö och kyla ska bort och att grönt gräs, blommor och värme ska komma fram!

SÖNDAG

Det är söndag och jag ska självklart iväg på praktik om en stund. Skönt nog så börjar jag klockan fyra, så jag har kunnat sova ut idag och få lite gjort! Idag vaknade jag bredvid min älskling, och efter en stor frukost och lite filmmys tog jag en buss hem redan vid elva. Jag ville hinna göra lite saker innan praktiken börjar. Så när jag kom till Skövde gick jag direkt till gymmet och tränade. Sen när jag kom hem hoppade jag direkt in i bilen och övningskörde med pappa. Nu har jag stoppat i mig lunch och ska torka håret och klä på mig för att åka iväg. Praktik 16.00-22.00. Jag som älskar söndagarna hemma med familjen. Alltid så god mat, alltid så lugnt och skönt, och alltid någon bra söndagsfilm att somna till. Jag kommer få springa hem för att hoppa direkt i säng, eftersom jag börjar sju imorgon igen.. Men det är väl bara att jobba på!



Jag har som vanligt inga bilder, så slår till med en mysig bild på mig och Ida från i slutet av sommaren/början på hösten, då Ida och Louise hade sin 18-årsfest!

LÖRDAG

Klockan är två och jag har redan varit vaken i åtta och en halv timme. På en lördag!! Det tog emot rejält att gå upp halv sex imorses, speciellt när Robin kom igårkväll och fick ligga kvar i min varma säng. Men jag fick sluta en halvtimma tidigare idag och jag gick bara till halv två så överlevde gjorde jag! Denna eftermiddag till ära tänker jag endast ligga i soffan och ta det lugnt. Om några timmar sätter jag mig på bussen för att spendera kvällen hemma hos min Robin. Det ska bli så mysigt att ha lördagsmys bara han och jag efter att jag har varit borta två helger. Så vi ska laga tacos, äta gott och se på film!♥



Eftersom jag inte har några nya bilder tar jag och lägger upp en fin bild på min älskling. En bild jag tog när vi åt lunch på Thai house en sensommardag. Mysigt!


FREDAG

Jag kom knappt ihåg hur det kändes att vakna upp i min egen säng på en ledig dag utan en ringade klocka att vakna till. Men det var så förbannat skönt kan jag tala om, och att få vakna av sig själv och ligga och dra sig hur länge man vill kan vara för underbart. Jag har ju varit borta två helger i rad och sen haft praktik varje dag, så idag blir första dagen på länge som jag bara kan ta det lugnt och njuta av min lediga tid hemma. Efter en lång frukost framför teven satte jag igång plugget lite granna. Så nu har jag skrivit ytterligare några rader i mitt apu-arbete och känner mig faktiskt nästan klar! Mitt stora samhällsarbete mår jag illa bara jag tänker på, så det får jag ta mig an en annan dag när jag har samlat tillräckligt med ork ock lust.

Resten av dagen är inte mer planerad än att jag ska ge mig ut på en promenad, äta fredagsmiddag och sen träna fotboll. Det blir en lugn hemmakväll med päronen ikväll, och sen en tidig läggdags, eftersom jag ska upp halv sex imorgon. Återigen praktik. Hoppas alla får en lite mer livfull och roligare helg mot vad jag antagligen kommer få. Min helg går väl mestadels åt till häng med gamlingar!





TORSDAG

Idag har jag haft en så bra dag! Jag har bara varit allmänt glad och känt ett litet lyckorus i magen. Jag vet inte vart det kommer ifrån, men jag trivs så bra på min praktikplats, så jag antar att det kan vara tack vare det som jag är glad idag! Och när chefen frågar om jag är intresserad av att sommarjobba där blir man ju bara ännu gladare. När jag kom hem vid kvart över fyra idag satte jag mig direkt och pluggade. Vad hände där? Jag kände en liten pluggmotivation så jag skrev några rader, och fy så skönt det känns nu! Ännu bättre känns det också nu när jag har varit iväg och tränat på brottarklubben med mitt fotbollslag. Ren jävla svinjobbig träning är vad det är, och här sitter jag nu med armar som skakar. Men det är nu man kommer sova som bäst! Just nu kan det ju nästan inte bli bättre eftersom jag till och med är ledig imorgon. Det är min enda lediga dag på hela veckan, så jag ska njuta av varenda sekund! Hade jag haft en varm robin bredvid mig inatt så hade nog denna dagen fått sex av fem guldstjärnor! Godnattkram!♥



Piggar upp med en bild från sommaren 2010. Jag och min familj åkte iväg på en mysig, varm, härlig och minnesvärd resa till Danmark. Jag kommer ihåg att jag hade jobbat så mycket att jag bara ville bort. Så jag tog några dagar ledigt och mina föräldrar bokade första bästa hotell, sen åkte vi bara. En sån där mysig resa som var så underbar när jag inte ville veta av allt som hade med jobb, stress, Skövde, sommarland och tidiga morgnar att göra!


ONSDAG

Idag slutade jag redan klockan två på praktiken, och fy så skönt det var! Jag har inte slutat innan fyra på snart två veckor, så en tidigare dag kunde inte suttit bättre. Jag tog närmsta bussen in till stan när jag hade slutat och åkte till gymmet och tränade. Det känns som att jag inte har varit där på jättelänge. Jag har varit så trött efter långa och hektiska dagar, men nu kan jag bannemig inte åka hem och sova mer. Man blir ju faktiskt bara piggare av att röra på sig lite.
Just nu sitter jag i min varma morgonrock med duntofflor på fötterna efter att ha avnjutit en god middag som pappa stod för. Jag har även lyckats komma några centimeter in i plugget. Inte mycket, men lite i alla fall! Så samhällsböckerna har öppnats under kvällen och jag nöjer mig med det sålänge! Snart ska jag runda av kvällen med att bädda ner mig i min säng framför en gammal barnfilm. Godnatt!♥



En bild på mig och fina amanda från skolan för ett bra tag sen. Jag saknar alla mina gosiga klasskompisar och jag saknar att umgås med vänner över huvud taget! Det mest negativa med att ha praktik är att man isolerar sig. Man orkar inte träffa massor människor på veckordagarna och när till och med helgerna går åt till praktik blir det svårt att vara social. Skolan är ju så bra då man träffar sina vänner hela dagarna! Jag har en dag ledigt denna veckan, och det är fredag. Men eftersom jag börjar klockan sju på lördag morgon blir det svårt att hitta på något speciellt på fredagkväll ändå. Ja, ni hör ju.. Man får helt enkelt lägga livet lite åt sidan ibland när praktiken är igång. Men fy så sällskapssjuk jag börjar bli!


TISDAG-MYSKVÄLL

Ligger bredvid Robin under två tjocka duntäcken och kollar på filmen "miffo". Han hämtade mig halv fyra på praktiken och sedan dess har vi legat här och kollat på film och myst. Vi tänker ligga här hela kvällen och inte röra oss ur fläcken! Jag hoppar över min träning ikväll eftersom den slutar halv elva och jag bara hann sova fem timmar förra tisdagen när jag tränade. Och så trött som jag var på onsdagen vill jag bara inte vara med om igen! Sen är det tusen gånger mysigare att få ligga kvar här hela kvällen istället för att behöva gå och ta på träningskläderna om någon timma. Så nu ska jag sätta på en ny film och hämta lite smått och gott att tugga på till våran inte-göra-något-mys-kväll!



MÅNDAG - BILDER FRÅN SÄLEN

Kom precis hem från praktiken. Jag fick sluta 40 minuter tidigare idag och tänk vad det gör mycket! Så för tillfället har jag satt mig bekvämt i soffan för att vila en stund. Men så mycket längre än så här kan jag inte sitta, för nu måste jag stoppa lite mat i magen innan jag blir upphämtad för att åka iväg och träna gymnastik. Plugga borde jag också göra ikväll men eftersom det bara är vecka 2 på prakiken känns det som att jag kan skjuta upp det några dagar till med gott samvete.. Innan jag stänger ner datan ska jag lägga upp bilder från sälen, så här kommer dom!























SÖNDAG

Efter en mysig och härlig helg i Sälen rullar bilen hem igen. Det känns både tråkigt, jobbigt och skönt att åka hem. Jag orkar inte komma tillbaka till vardagen med alla krav och måsten, men när man också har en familj, vänner och pojkvän att komma hem till känns det bra mycket bättre! Jag har som sagt haft en toppenhelg med skidåkning dagarna långa, så nu har benen fått jobba och mjölksyran ligger på. Det ska faktiskt bli skönt att sitta och värma sig och sova i en bil nu så slut som jag är. Ikväll kommer min saknade Robin till mig. Det ska bli skönt att sova bredvid min älskling igen!

Mamma mms:ade en bild på lilla Wille. Tänk att man kan sakna en hund så mycket!


LÖRDAG

Har precis stoppat lunchen i magen och nu värmer jag mig under täcket en stund. Hela förmiddagen har spenderats ute i backarna och idag är det så kallt så att det känns som att kinderna ska spricka. Men att åka skidor går finnemang eftersom man då håller upp värmen, det är bara liften påväg upp som är bitande! Vi tog som sagt en till lektion idag och det gick jättebra! Jag har lärt mig så mycket nytt av henne att jag känner mig som en helt ny skidåkare! Nu får jag inte ligga här mer för nu ska jag ge mig ut och åka igen. Ikväll blir det bad eftersom det blev ändrade planer igår då vi endast bastade, så vi tar bubblet idag istället! Sen ska vi ut och äta på restaurang och avsluta kvällen med spel och mys!

En bild från gårdagens mysiga kväll!


FREDAG

Åh vad jag har det bra här! I morses gick vi upp tidigt och stoppa i oss en redig skidåkarfrukost. Klockan nio var vi uppe i backarna och åkte i soluppgången. Jag och Felicia tog en skidlektion med en jättehärlig tjej under förmiddagen. Att ta en lektion trots att man har åkt sen man var sju kan vara jättenyttigt, jag fick ut massor utav det och flera pusselbitar föll på plats! Vi var så nöjda att vi bokade en till lektion till imorgon. Nu är klockan fem och vi lämnade precis backarna och after ski'n. Ikväll blir det hemlagad middag och sen ska vi bada på badhuset som finns här på hotellet. Bubbelpool, simbassäng och bastu, perfekt efter en kylig dag ute i snön!

Jag tar inte speciellt många bilder med mobilen men kameran är med, så när jag kommer hem kommer betydligt fler bilder upp!


TORSDAG KVÄLL

Ligger under ett varmt nybäddat duntäcke och är snart redo för att sova. Vi bor på lägenhetshotellet som ligger precis utanför backarna i hundfjället. Så underbart mysigt är det här och bara genom att titta ut på allt vitt får mig bara så lycklig. Jag älskar vita skogar med snötäckta granar och små söta stugor här och var som lyser så mysigt. Skorstenar som ryker från alla brasor som är tända och rödrosiga kinder efter en heldag i backen. Det är mys när det är som bäst.

Nu ska jag släcka lampan och sova för imorgon ska vi gå upp tidigt för att vara på plats när backarna är som bäst! Godnattkram!


TORSDAG-MOT SÄLEN!

Har precis lämnat en bra och betydligt piggare dag på praktiken och sitter nu i bilen på väg mot Sälen. En tidigare helg kunde inte sitta bättre! Fem timmar i en mörk bil har jag framför mig så jag ska sätta i hörlurarna och försöka sova största biten. Jag kommer troligen skriva där uppe så så lätt blir ni inte av med mig. Hoppas alla får en lika perfekt helg som jag kommer få!! Kram!


ONSDAG

Klockan är halv nio och jag ligger nerbäddad i min säng redo för att sova. Jag kan inte ens minnas senast jag la mig så här tidigt. Men efter att ha sovit fyra-fem timmar natten innan slutade det i att jag idag gick runt som ett lik på praktiken och fick slå mig själv i huvudet för att vakna till varje gång jag var nära på att somna. När jag kom hem somnade jag som en stock i soffan och blev liggandes där mestadels av kvällen. Jag har precis packat väskan för helgens resa till Sälen. Imorgon tar jag alltså tidigare helg och åker till ett vitare och kallare klimat. Det ska bli så himlans mysigt, kul, härligt och skönt!

Fyller ut med en gosbild på Wille när han sover, i sin vanliga liggställning!


TISDAG

Jag är helt slutkörd. Hur ska jag klara fyra veckors praktik? Jag klarar inte av att börja klockan sju på morgonen och jag klarar inte av att sluta halv fem på dagen. Jag halvsover mig igenom hela dagen, och går och drömmer om min varma säng. Det är mörkt när jag börjar och mörkt när jag slutar.
Men nu är jag äntligen hemma och ligger nerbäddad i soffan. Pappas underbara "afrikana" som består av kycklinggryta, ris, banan, nötter etc, doftar ljuvligt i hela huset. Ikväll är det fotbollsträning ute i kylan från 21-22.30. Jag dör så hemskt. Varför ska man göra en så rolig sport tråkig genom att få spelarna att bli deprimerade innan de ska ut och träna? I alla fall mig. Jag vill inte ut och springa när jag egentligen borde sätta på mig pyjamasen och bädda ner mig under mitt duntäcke. Det är dagar som dessa, som det är sån himlans tur att min robin kommer och tar hand om stackars mig!












Inläggen blir så tråkiga utan bilder. Så jag samlade ihop ett par stycken från mysiga och roliga kvällar jag har varit med om under 2011. Jag gjorde detta snabbt och lätt genom att bläddra lite genom facebookbilder, så jag har definitivt missat många andra minnesvärda kvällar. Men jag tror jag just nu är i behov av en redig myskväll med bara vänner jag mår bra av. En sån där kväll man tänker tillbaka på när man känner sig gossugen. En sån där kväll då man bara är lycklig och mår så jävla bra!


MÅNDAG

Jag är helt slut efter första dagen på praktiken. Jag hade i och för sig en sovmorgon till klockan tio och dagen gick ganska fort, men det är något med att vara på praktik, jag bara gäspar hela tiden. Jag trivs redan bra på hemtjänsten, och att det ligger så nära där jag bor gör att det inte kan bli bättre. Dock skulle mitt schema kunna vara bättre. Jobbar två helger i rad om två veckor, och någon vecka jobbar jag sex dagar. Så det blir inte mycket ledighet för mig inte. Men nu ska jag inte klaga mer för det kunde säkert ha varit värre. Ikväll ska jag inte göra någonting. Jag är så trött så jag tänker bara ta det lugnt och mysa. Alla skolarbeten, träning och annat viktigt, tänker jag skjuta upp till imorgon, eller dagen där på, eller någon helt annan dag.
Kram!



SÖNDAG KVÄLL

Sitter nyduschad och fräsch i soffan framför handbollen. Det är så skönt att vara hemma efter att ha suttit i en bil så länge. Jag ska stoppa i mig lite kvällsfika nu och sen kommer Robin och då ska vi ta igen missad tid och ha söndagsmys till en bra film. Nu hade jag tänk visa ytterligare några bilder från helgen som jag har tagit med min kamera. Puss och kram!














PUSS♥

SÖNDAG

Sitter ännu en gång ihopträngd i en bil, fast nu hem till Skövde. Helgen har gått så oroligt fort och jag har haft det jättebra. Det har varit så kul att träffa mina kusiner, kusinbarn, moster och morbror etc, som jag inte har träffat på ca två år. Det har framför allt varit jättekul att träffa min jämnåriga kusin Alva. Tänk att man kan vara lika bra vänner som alltid efter att inte ha setts på så länge.

Igår åkte vi skidor under dagen jag, pappa, Felicia och Alva. På kvällen var det kalas för min morfar som fyller hela 90 år! God mat, tårta och gott sällskap har jag fått gott av.
Ikväll ska min saknade Robin komma till mig. En ny vecka väntar och min fyra-veckors praktik börjar. Som alltid flyger det runt lite fjärilar i magen, men det ska bli skönt och roligt att få byta ut skolan mot lite annat istället!

Här är ett par bilder jag tog med mobilen i helgen, fler bilder från min kamera finns och dom kommer upp ikväll eller imorgon!


FREDAG

Sitter ihopträngd i en bil påväg mot Dalarna. Fyra timmar sittandes här har jag framför mig, men med lite musik i öronen brukar det gå ganska fort!
Jag har haft en bra dag i skolan med sovmorgon, ett avbockat prov och lunch på gräddhyllan med några tjejkompisar. Nu måste jag snart lägga ner mobilen innan jag blir åksjuk och spyr. Jag skriver antagligen eller och annat inlägg under helgen. Men skulle det bli dåligt med skrivande har jag nog fullt upp med att umgås med mina underbara kusiner, fira att min morfar fyller 90 år och åka skidor. Puss och kram!

Två lite halvkassa bilder från idag!


TORSDAG

Första dagen på hela veckan som klockan var ställd på 05.30. Jag fick dra mig själv upp ur sängen. Idag hade vi en kort och skön dag i skolan, efter lunch såg vi bara på film i två timmar, och sen slutade jag vid kvar över ett! Snart måste jag sätta igång med plugget, vilket tar emot enormt mycket. Det finns tusen andra saker jag vill göra istället. Som att sova, äta, sova och sova. Men idag har jag inte tid för att sova, för ikväll ska jag och mitt lag träna brottning och sen kommer robin till mig. Puss och Kram!


ONSDAG

Ligger nerbäddad i min säng och ska alldeles strax slå upp engelskaböckerna och läsa till provet som är på fredag. Skriva klart en novell ska jag också göra. Idag har jag bockat av en bit skolgöra, vilket var praktiskt prov. Jag har varit nervös som sjutton så det är skönt att det är över, och det gick bra dessutom! Jag har varit duktig och svängt förbi gymmet och tränat idag också. Det brukar alltid bli så mycket lättare att plugga och göra något vettigt av kvällen om man har gjort av med lite rastlöshet på gymmet. Så nu ska hjärnan få jobba lite. Kram och hej!



Fyller ut med en härlig bild från några år tillbaka då vi var i sälen. Om ca en vecka veckor ska vi besöka samma härliga ställe för skidåkning över helgen. Längtar!


TISDAG

Ligger och myser i min säng bredvid en sovandes Robin. Han gjorde mig till världens gladaste människa idag när han sa att han hade hittat min plånbok, under hans säte i bilen.. Fyfan vad skönt!
Idag efter skolan var jag på stan med pappa och Felicia för att inhandla lite nya kläder på träningsfronten. Sen kom min Robin hem till mig och vi har precis ätit middag och ligger nu mätta och belåtna framför en film.
Mysfaktorn dras ner en del när jag vet att jag ska gå upp från min varma säng för att ge mig ut och träna fotboll, från 21.00-22.30 ikväll. Kan vara den absolut sämsta, äckligaste och hemskaste tiden man kan träna på en kall och mörk vinterkväll, men jag får bara bita ihop! Jag får i alla fall lägga mig i en uppvärmd säng bredvid min älskling när jag kommer hem färdigtränad och frusen, så mysigt!

Jag och Robin - kan nog bland de snyggaste man har sett!


MÅNDAG KVÄLL

Ligger nerbäddad i min säng med lugn mysmusik och överväger att släcka lampan och snart behöva vakna upp till en skoldag, eller njuta av sista lovdagen in i det sista och vara dödstrött imorgon istället. Jag är så oredo man bara kan bli för skola. Två prov och en inlämning första veckan, får man vara så hemsk som lärare? Jag ska väl vara glad att jag bara går i skola en vecka och sen har praktik i fyra veckor.

Annat att grubbla över kan ju vara att jag har tappat bort min älskade plånbok. Inte nog med att den var från Kroatien, en present från Robin och den finaste plånbok man kan tänka sig, så har jag gått miste om ett nytt fritidskort, skolkort, bankomatkort, presentkort, klubbkort, bio-kort och gymkort. Och mina tuggummin låg där i också.. Dör bara.

GODNATT.


MÅNDAG

Jag har nästan bara bloggat från mobilen de senaste. Där av varför bilderna jag lägger in blir så små och knäppa. Men det är så bekvämt att bara kunna skriva av sig lite vart som helst utan någon dator!
Jag steg upp redan klockan nio i morses. Under lovet har jag inte varit uppe ur sängen förens efter tio nästan varje dag, men idag har jag mycket att göra så jag hinner inte sova bort hela dagen! Jag har ätit en stor frukost och ska om en stund sätta på mig träningkläderna för att ge mig ut och springa med pappa. Efter träning, dusch och lunch ska jag övningsköra. Det börjar gå bättre och bättre nu så jag bara längtar till att få övningsköra! Hela eftermiddagen kommer bara gå åt plugg, plugg och plugg. Hoppas jag. Jag brukar ju lova mig själv lite för mycket ibland, men om jag över huvudtaget öppnar böckerna idag är jag nöjd! Slutligen ikväll så ska jag avsluta lovet med ett body-balans pass på gymmet med mamma och Felicia, (inriktat på styrka för hela kroppen). Det låter väl som en bra sista dag på ett underbart, mysigt, roligt och perfekt jullov!



Jag har ju inga nya bilder på lager, så tills vidare så får vi nöja oss med gamla!


SÖNDAGKVÄLL

Jag har haft en mysig kväll. Vi åt tacos så att vi fick ont i magen och tittade på Karlsson på taket. Jag fick ta en ganska tidig buss hem eftersom söndagar inte bjuder på speciellt många busstider. Det ska bli skönt att vakna upp i sin egen säng och få lite nytta gjort imorgon bitti, löpning och övningskörning står på schemat för mig och pappa! Nu ska jag runda av kvällen med smoothie och sen somna till en barnfilm. Godnatt!


SÖNDAG

Tänk att det är näst sista dagen på jullovet. Jag blir stressad av bara tanken på skolan och att behöva börja sätta klockan på 05.30 känns ju inget vidare alls. Men jag har haft en bra söndag idag med min Robin. Vi har sovit länge på morgonen, myst framför en bra film, ätit lunch och varit en runda på stan i Skövde. Nu är vi hemma hos mig eftersom jag har lovat mamma att färga hennes hår, sen åker vi tillbaka hem till honom igen. Vi ska spendera kvällen hemma hos Linus med några vänner för tacos och mys!


LÖRDAG

Ligger lika utmattad i soffan som jag gjorde igår. Jag kom precis hem från Hjo där dagens futsal-cup hölls. Vi vann två matcher och förlorade två, så det var väl helt okej skulle man väl kunna säga. Kul hade vi i alla fall!
Resten av dagen ska jag vila och ta igen mig från de senaste dagarna som har tagit på kroppen rejält. Sen ska jag spendera lördagskvällen ihop med min Robin<3

En bild på min vän David och mig från nyår!


FREDAG

Ligger helt utmattad i soffan efter världens godaste middag. Jag har tränat gymnastik i Tidaholm, i hela 7 timmar idag. Det har varit lika kul som vanligt men nu är jag helt slut och har ont i hela kroppen. Bättre blir det väl inte imorgon då jag har futsal-cup hela dagen. Så ikväll måste jag lägga mig tidigt igen för en uppstigning klockan 06.30. Jobbigt men kul!

En bild på min lilla Wille från igår, nyklippt och fin!


MYSIGA TORSDAG

Jag har haft en så mysig dag idag. Imorses kom min vän Ida hem till mig för att gosa hela dagen. Vi har sett på barnfilmer, lagat god mat, tagit en liten promenad, pratat i ett och myst. Vid fem-sex begav sig idisen hem och jag åkte till gymmet med mamma för ett body balans-pass. Himlans jobbigt var det och imorgon kommer jag ha träningsvärk! Ikväll ska jag mysa med mamma och lägga mig tidigt. Det är uppstigning 07.30 imorgon för att träna gymnastik hela dagen. Puss&kram!

Två hårbollar - Wille och Ida!


MOVIENIGHT

Pannkakor med grädde och sylt, nötter, mango, ostbågar och David&Felicia, en fullbordad movienight!


ONSDAG - GÖTEBORG

Idag har jag spenderat hela dagen i Göteborg ihop med Towe. Det var tänkt att jag skulle handla upp alla mina julklappspengar på rean, men jag kom dessvärre bara hem med ett fynd. Känns trots allt ganska skönt att ha pengar kvar, och att jag inte köpte bara för att köpa! Ikväll ska jag umgås med några vänner och ha mys!


TISDAG - MITT RUM

Har precis placerat mig i soffan efter en promenad med Wille. Jag har också tagit kort på mitt omgjorda rum, så dom bilderna ska jag dela med mig av nu! I eftermiddag ska jag åka till gymmet och träna med mamma och pappa. Det känns som att det är dax att sätta igång nu på riktigt efter detta slappa lov! Ikväll kommer ett par vänner på besök till mig och Felicia. Inga mindre än Hanna, Fredrik och David. Kvällen kommer endast bestå av vad jag älskar: mysa, skratta och prata. Kommer bli myspys! I natt kommer min älskling och hämtar mig och då ska vi åka hem till honom. Vi ska äta frukost på syster yster imorgon så ett perfekt avslut på denna dag med min robin och en perfekt start på morgondagen med go-frukost kommer jag få! 

Jag börjar med att visa bilder på hur mitt rum såg ut före:




Och så här blev det efter mycket fix&trix:











MÅNDAG - BILDER!

Det är måndag och första jullovsveckan är slut. Jag tycker det går allt för fort, men mannen min började jobba idag, precis som de flesta andra, så jag ska absolut inte klaga. Idag har vi precis som igår, mest tagit det lugnt och legat framför filmer under förmiddagen. Innan vi åkte till skövde åt vi lunch hemma hos hans mormor och morfar och sen kallade jobbet för honom och ledighet för mig. Men när jag kom hem var jag och Felicia så duktiga att vi packade väskan och tog oss till gymmet. Ikväll ska jag umgås med min familj. Äta god middag, se på "sommaren med göran" och mysa.

Nu har jag äntligen tagit tag i alla bilder från helgen. Så här börjar bilderna från i fredags då jag hade ett gäng vänner hemma hos mig för att umgås, äta massor mat och godis, prata, skratta och skrika framför en skräckfilm!






Här kommer bilder från i nyårsafton hemma hos Fredrik. Jag hade ett jättebra slut och början på året!























GOTT NYTT ÅR!♥


1 JANUARI 2012

Tänkte bara visa ett litet livstecken genom några rader. Jag hade en grym nyårskväll och natt, och bilder kommer komma upp inom snarast. Jag fick inviga första natten på året ihop med min älskling och idag har vi legat och kollat film och tagit det lugnt hela dagen. Vi ska snart åka och hälsa på hans mormor och morfar, och sen fortsätta kvällen i hans säng framför filmer. Mysigt!

Kvällens mys!


RSS 2.0