lever livet

har det helt underbart i kroatien!

HEJDÅ SVERIGE

nu är allt packat. väskan är stängd och det känns som att jag har missat tusen saker jag vill ha med. om en liten stund åker jag till tibro hem till robin för att vänta in tiden då det är dax att åka. har resfeber och har redan lite hemlängtan efter mamma och pappa. känner mig som ett litet barn igen! men jag vet att det kommer bli en underbar vecka med min underbara robin!

ONSDAG 22 JUNI

tänkte börja nämna att min kväll igår var supermysig. efter en hel dag med jobb och fotbollsträning på det, åkte jag hem till min vän alexandra där hon, jag och becca spenderade kvällen i hennes uterum med massa gott och massa prat. blir alltid lika mysigt!
idag har jag jobbat som vanligt och efter jobbet hade vi kick-off. vi hade tävlingar i alla olika lotterier och avslutade sen kvällen ihop med alla som jobbar på sommarland och spelade brännboll. hade en rolig och mysig kväll!
ligger nu nerbäddad och redo för att släcka lampan. imorgon har jag så mycket att göra att jag blir stressad av att ligga här. ska hinna träna, duscha och göra inpackning, packa vilket jag inte har börjat med än, åka till stan och fixa småsaker som ska med, och slutligen åka hem till robin. har satt klockan på halv nio så jag förhoppningsvis hinner göra allt utan att stressa. imorgon åker jaaaaaaag!
HOS ALECC

KICK-OFF


20 JUNI

det var visst dax att besöka bloggen igen såg jag. mina senaste dagar är ganska enkla att dra en sammanfattning igenom. jobbat varje dag sen i lördags, varit på en hemkomstfest för oscar och axel, och haft söndagsmys med min fina. har nog faktiskt inte hunnit med så mycket mer än så. ikväll ska jag planera och plocka fram allt jag ska ha med mig till kroatien för att tvätta och ha mig. känner mig stressad över att hinna med allt som ska hinnas med innan jag åker. packa allt, köpa småsaker som jag måste ha med, hinna träffa så många vänner som möjligt och mitt i allt ihop tar jobbet störst plats. jobbar fram till onsdag och åker torsdag natt. men fan vad bra jag kommer ha det!

en riktig stor hög med bilder från i lördags
lille oliven sov hos mig och vi hade en mysig morgon med frukost framför filmen bert, innan jobbet drog igång vid tolv.


SOMMARLOV

skolavslutning idag. har ingen sommarkänsla över huvud taget. skolavlsutning för mig är att köpa en ny klänning för just det tillfället, att locka håret och vara pirrig inför att stå i en kör och sjunga inför alla föräldrar och barn. att solen skiner och alla kompisar kramas och säger "glad sommar!". och framför allt vill jag känna frihet och ledighet. idag har jag suttit i en matsal i en halvtimma och ätit tårta, lyssnat på när lärarna pratat och delat ut betyg, och slutligen tagit en fika med några vänner. ser ingen skolavslutning där inte! pricken över i:et är att jag jobbar imorgon. sommarlov betyder jobb helt enkelt.
men nu ska jag inte sitta och gnälla över att det är sommarlov och klaga över att skolavslutningen eller vädret inte är som jag vill ha det. det är ju trots allt idag en vecka kvar tills jag är påväg till kroatien, och några soliga och roliga dagar ska jag nog kunna klämma in mellan allt jobb!

SURPRISE

ett gäng bilder från igår då jag överraskade robin. vi hade båda bestämt att vi skulle fira våra födelsedagar ihop i sommar istället. men så blev ju inte fallet. jag gjorde iordning en middag bestående av exotisk planka, och kladdkaka med vit choklad i till efterrätt. och självklart presenter. hade en jättemysig kväll och vi avslutade med filmhyrning och ont i magen efter alla godsaker.
idag gick jag i skolan från halv tio till elva. vi lekte lekar och åt glass och tacos. tog mig en liten tur på stan ihop med felicia efter det hela och fick med mig en tunika och en bikini, och även lite ångest. pappret på mina skulder till mamma och pappa tar snart slut, så jag väntar ivrigt till lönen kommer så jag äntligen kan bli skuldfri!
nu ska jag inte ödsla bort hela dagen framför datorn. ska göra något vettigt och sen åka och träna fotboll!

LOVE



ONSDAG

de här godingarna hittade hem till mig igår. jag säger bara puss på dom!

igår jobbade jag hela dagen. nästan inget folk, och allt var väldigt lugnt. direkt när jag slutat kom pappa och hämtade mig och körde mig direkt till orkanvallen där jag skulle spela match. vi spelade mot ullvåker och det blev en vinst med 3-1. måste helt ärligt säga att vi var grymma! återstående tid av kvällen gick till mys med robban.
idag är jag ledig från skolan. skulle ha haft friluftsdag, men eftersom någon tragisk människa hade roat sig med att slänga alla kajaker i sjön, blev det inställt för oss. så har varit duktig och storstädat mitt rum idag och förberett lite inför när robin kommer hit efter jobbet. har en överraskning på gång, som jag berättar om senare. nu ska jag sätta igång, ha en bra dag, för det kommer jag ha!

HELGENS BILDBOMB

nu var det längesen! en stor bildbomb får sammanfatta lite av min helg, så finns det inget missat.
idag gjorde jag mitt absolut sista prov, vilken frihet! har dock jobb över öronen och har inte tid med mycket mer än det. jobbar dagen efter sommarlovet och varje dag fram till jag åker till kroatien, då blir jag äntligen lite belönad! ska inte skriva mycket mer än så här, för nu ska jag bara mysa med min kärlek hela kvällen. då mår jag som bäst!
student i stan och hemma hos min gamla vän diana.
en mysig kväll ihop med david och felicia.
jobbat lördag-söndag. flörtade till mig clown-rollen under söndagen och gick runt och kramade och blev fotograferad av en massa söta barn hela eftermiddagen!
myst med min underbara.
har haft lugna och mysiga kvällar hela helgen. ganska trött på att komma hem sent från jobbet och börja tidigt på morgonen, vilket då resulterar i lugna kvällar. men med underbara vänner och en underbar pojkvän så går det!

imorgon tar jag "ledigt" från skolan och jobbar istället. ska sen spela match under kvällen. morgondagens schema på ett ungefär! på onsdag är det friluftsdag, torsdag brännboll och fredag skolavslutning. inte helt dumt!



TORSDAG - HELG

världens ovärdaste dag i skolan idag. gjort i princip inget viktigt och gick ändå från åtta till två. tog mig en tur på stan efter skolan och fick med mig en påse hem fast den hellst inte skulle hängt med. men om några veckor får jag min första lön så då är det okej! ska snart cykla upp till fotbollen och träna en stund. sen avslutar jag kvällen med lite plugg. himla rolig dag!

två mobilbilder från tisdagens mys framför fotbollen!

ONSDAG

idag har det varit livat i skolan. massor utav glada och sjungade studenter som sprungit runt som galningar. då känns det att sommaren, studenten och sommarlovet är nära! idag var jag så himlans duktig att jag gick hela vägen hem från skolan. nästan en mil är det! dö-slut i kroppen när jag kom hem och har därför inte gjort något vettigt av eftermiddagen. läst en gnutta till mitt sista prov nästa vecka, sovit och ätit mat. ska om en liten stund ge mig upp till orkanvallen för att träna fotboll. blir ett fint avslut på en fin dag!

TISDAG

usch vilket väder det har varit idag. fotbollsträningen blev inställd eftersom planen i stort sett låg under vatten, så jag tog mig en tur på löpbandet istället. ikväll ska mitt lag endå vara hemma hos våran tränare, där vi alla ska ha lite möte, äta pizza och kolla på fotboll, sverige - finland! och som ett perfekt avslut på kvällen kommer min robin och sover hos mig. puss!



en bild på lilla wille från idag, när han bortade tänderna!



GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis på 20-årsdagen min älskling. Du är underbar!♥

JOBBHELG

har trots jobb alla dagar haft en bra helg tillslut. i lördags fick jag mig en mysig och rolig kväll vid sjön ihop med mina klasskompisar där vi spelade volleyboll, grillade och hade det bra. igår kom robin och hämtade mig från jobbet. på kvällen åkte han, jag, david och felicia sen på bio. baksmällan två. jag har inte sett ettan men trots det tyckte jag tvåan var bra! idag har jag självklart jobbat hela dagen. kom hem till en god middag ute på altanen, som en riktig sommarkväll. känns halvkul att gå upp till skolan imorgon när jag inte har fått sova en enda morgon denna helgen, men efter en långhelg känns det faktiskt kul att träffa alla igen! så ikväll ska jag mysa med min mamma och lägga mig tidigt för att orka upp imorgon. PUSS

Johannas bilder - lördag kväll










felicias bilder - söndag kväll







LOVE

en bild på mig och min allra bästa vän. jag tycker om dig!





3:e juni

sitter en solig, fin, underbar och somrig fredagkväll i soffan. blir lite djupt deprimerad när jag kommer hem halv åtta på kvällen och ska jobba dagen efter med uppstigning klockan sju. så när alla andra är ute och grillar, njuter av sommarkvällen och har det bra, får soffan stå för min kväll. har trots allt ätit en mysig middag med familjen och jordgubbar och glass till efterrätt. får helt enkelt hoppas att även jag en vacker dag har tid för lite grill, sol och mys med mina vänner!
mina två första dagar på jobber har varit bra, alla människor är glada och jag blir glad. är två fötter och två knän fattigare men ett par tusenlappar rikare, så det får gå!



ONSDAG - HELG

åh vad skönt att denna onsdag är förbi! höll tal idag, och jag blev nöjd och tyckte allt att det gick bra, men som jag har övat! idag gjorde jag min andra debut i att bära shorts detta året och ikväll ska jag på konsert med mammas elever i helensparken. kan nog vara det mysigate som finns! massa duktiga sångare och instrumentalister i solskenet i en mysig park, då är det sommar! allt blir bara lite nerstämt när jag vet om att jag imorgon jobbar från halv tio till halv sex, likadant på fredag, och lördag, och söndag, och måndag. sen var visst långhelgen slut. jag ska tänka pengar pengar pengar!


RSS 2.0