FREDAG

Näst sista dagen på detta året. Tänk vad tiden går, jag tycker inte det var längesen det var nyår sist.
Dagarna springer iväg och snart är det 2012 och jag ska precis som varje år utmana mig själv med nyårslöften som jag aldrig lyckas hålla.

Idag har jag köpt mig en fin topp som jag ska inviga ikväll. Ett gäng saknade klasskompisar kommer på besök och vi ska äta gott, spela spel och prata hål i huvudet på varandra. Jag tror det kommer blir en grym kväll!


Mys

Ligger ensam i min säng och gråter till "My sisters keeper". En sån där mysig, egen, lugn och bara-tänka-på-sig-själv - kväll som man borde ha oftare.


ONSDAG-TORSDAG

Ligger nerbäddad i min säng ihop med Towe. Vi äter frukost och tittar på "hjälp rånare", en kär gammal barnfilm! Vi hade en jättemysig kväll igår och bion var riktigt bra. Dagens enda planer hittills är att övningsköra och träna med mamma! Kram!


TISDAG-ONSDAG

En kort resumé från gårdagen: kramade min morfar hejdå, åkte hem till Robin, vi var duktiga och gav oss ut på en löprunda och på kvällen spelade vi spel med hans lillebror och såg en läskig film. Mysig kväll! Idag gick jag upp tidigt för att åka till Skövde och besöka frisören vid öppningstid. Jag har äntligen fått ordning på min utväxt och känner mig lite fräschare igen! Efter tre timmar i frisörstolen gick jag och mamma på stan och tittade bland all julrea. Om en liten stund ska jag åka till stan igen för att träffa min vän Towe. Jag har inte träffat henne på evigheter så vi ska ta en fika till att börja med och prata av oss allt vi har missat. Sen ska vi avsluta med att gå på bio och slutligen övernatta hemma hos mig. Mys-onsdag!

ANNANDAG JUL

Jag gör ett tappert försök att blogga från mobilen idag tänkte jag. Tänk vad man kan göra med en sån här pingla! Idag är det annandag jul och den sista dagen då namnet innehåller "jul". Jag tycker det är tråkigt och allt har gått lite för fort. Jag älskar allt som har med julen att göra! Idag har jag sovit länge och tagit en långpromenad ihop med Felicia. Om en stund ska jag åka på en konsert ihop med mamma och morfar och sen åker jag hem till min Robin. Vi ska ha måndagsmys bara han och jag! Kram!


JULAFTON-JULDAGEN

Jag hade en så mysig jul. Det känns en aning deprimerande att allt man har längtat efter så länge, nu helt plötsligt är över. Men jag har ju faktiskt ett långt jullov framför mig, nyår, mysiga sena kvällar och all tid jag ska ta igen med vänner jag inte har hunnit träffa under skolans gång. Jag fick massor fina julklappar igår, och den absoluta favoriten var min nya iphone 4S. Jag blev så himla glad!

Nu ska jag sätta mig framför brasan och äta stekt tomtegröt. En tradition, och det bästa med juldagen!









ett par bilder från igår!


FREDAG - DAN FÖRE DOPPAREDAN

Jag har haft en helt underbart mysig dag idag. Imorses åkte jag och Robin hem till honom. Hemma hos honom fick jag paket utav hans familj, så söta! Vid lunchtid åkte jag, Robin och hans syskonskara hem till deras mormor och morfar för att ha minijulafton. Jag fick julklapp där med av hans underbara mormor och morfar, så jag har tjuvstartat julen riktigt ordentligt. Och jag fick ju flera jättefina julklappar utav Robin igår med!♥
Jag har ätit så otroligt mycket idag. Allt ifrån julmat, tomtegröt, godis och kakor. Kan knappt se framför mig att jag ska äta imorgon med...
Nu är jag hemma och har kramat om min morfar som har kommit till oss idag. Ikväll ska jag skriva rimm, baka ännu en sort julgodis och avsluta med att somna till "love actually" ihop med Felicia.

Jag är jättetråkig som inte har några bilder, men har inte orkat ta några kort de sista. Men imorgon har jag tänkt att ta lite kort på självaste julafton. Så håll ut! KRAM OCH GODNATT!♥




TORSDAG

Äntligen har jag jullov! Efter en kort liten julavslutning åkte jag hem och ställde mig i köket direkt. Jag har bakat ischoklad, fudge, chokladpuffar och cupcakes. Jag är helt slut. Cupcake ska robins familj få utav mig som en liten julklapp, så jag har dekorerat varsin med deras första bokstäver på, och sen dekorerat resten med annat fint. Snart kommer robin till mig och då ska vi ha minijulafton. Egentligen skulle vi ha det imorgon, men jag kunde inte hålla mig så jag tjatade till mig att ha det idag istället! Nu ska jag pussa honom välkommen. KRAM!


LYCKA

Granen har pyntats, huset har pyntats och pepparkakor med glasyr på har bakats. Något julgodis hann vi inte med men efter julavslutningen imorgon ska jag stå i köket hela eftermiddagen och baka alla olika sorter av julgodis! Julkänslan har deffenitivt kommit efter denna kvällen och jag längar till julafton så mycket att jag spricker. Ligger under min sänghimmel och saknar min robin. Imorgon får jag ligga under den med min kärlek. Spricker. ♥

ONSDAG

dagen innan lov. jag känner ingen julkänsla över huvud taget, men sisådär kvällen innan när alla paket ligger under granen, när vi provsmakar julskinkan och när jag och felicia delar säng för att vakna upp på julaftons morgon ihop, då brukar alltid julkänslan komma! alla julklappar är i alla fall köpta och ikväll ska jag och felicia baka pepparkakor och julgodis. har precis gjort klart mitt rum också. gårdagens möblering blev jag inte nöjd med, så jag gjorde om det idag igen. nu är allt helt perfekt och jättemysigt. jag har satt upp min efterlängtade sänghimmel över sängen, så nu ligger jag som en prinsessa där under. jag ska ta kort på allt om någon dag, men orkar inte med det ikväll. nu ska jag sätta mig vid köksbordet och äta/baka pepparkakor! KRAM♥



jag älskar dig♥


TISDAG

jag är så jävla glad. idag gjorde jag mitt absolut sista prov för detta året. nu kan jag andas ut och allt jag hade i skolan för bara några veckor sen, som praktiskt taget tog död på mig, är nu över. fan vad jag är nöjd!
hade en jättemysig skoldag dessutom. vi har sett på film hela dagen och haft knytkalas. alla i klassen tog med sig något de hade bakat, så det var i stort sett 30 olika bakverk att dyka ner i. blev så mätt att jag knappt kunde stå upp, och innan lunchen var det dessutom. kändes som att jag skulle somna på matteprovet när mitt blodsocker låg på botten, men det gick helt okej ändå! efter skolan åkte jag, pappa och felicia och fikade på gräddhyllan. var fortfarande mätt men kunde allt få ner en bit till. sen gick vi runt på stan och handlade de sista julklapparna. ikväll har jag lyssnat på julmusik och slagit in en massa julklappar. nu ska börja det stora jobbet med mitt rum. jag ska storstäda och möblera om. inte den lägligaste tiden för det nu men jag vill ha en förändring!

felicia hade samlat ihop ett par bilder från förra vintern, så dom snodde jag från henne. blir glad av bilderna och älskar att snön äntligen har kommit. visst har det inte kommit lika mycket som förra året, men detta duger bra ändå!!




MÅNDAG

sitter i skolan med några av oss få från klassen som är kvar medans alla andra slutade för två timmar sen. det brukar vara samhällen som förstör schemat för oss och efter att ha haft hål i två timmar får vi snart äntligen börja. efter skolan ska jag plugga matte, plugga matte och plugga matte. sen ska jag plugga matte på högskolan också. imorgon har jag mitt absolut sista prov för iår, matteprov som nog inte är speciellt svårt att lista ut. så efter skolan imorgon, ska jag, pappa och felicia gå och fika. vi ska äta varsin stor bakelse för att fira att all skit är över!!



en bild från i lördags, på mig och min lilla wille♥


SÖNDAG

har haft en lika bra helg som vanligt. i fredags spenderade jag och ett gäng vänner kvällen på norra piren där erik, pauline och anton sjöng och spelade musik. helt ljuvligt. en jättemysig och bra kväll!
i lördags morgon åkte jag och mamma in till stan för att gå på julmarknad, handla julklappar och lyssna på min pappa som spelade musik och teater på stadshuset. mysigt! på eftermiddagen åkte jag hem till min robin. jag stod för middagen och hemmagjord pizza serverade jag till hela familjen enoksson. jag och robin såg sen på film och myste hela kvällen! idag har jag spenderat min förmiddag hemma hos robin och en stund på stan med pappa. sen har jag tränat gymnastik hela eftermiddagen. efter en god söndagsmiddag sitter jag nu placerad i soffan ihop med mamma och pappa och ser den nyaste filmen av irene huss!







bilder från i fredagskväll!



TORSDAG

klockan är snart tio och jag ligger fortfarande nerbäddad i min varma säng. så skönt! tänkte läsa lite på provet jag har imorgon och sen gå upp och äta en stor frukost. idag ska jag till skolan för en enda aktivitet som känns helt meningslös, dansdag. det är väl bättre än att sitta vid skolbänken så jag ska inte klaga allt för mycket. efter att dansdagen är över tänkte jag gå till biblioteket och plugga lite granna för att vänta in tiden då jag ska till högskolan och ränka matte. det där lär väl bli min dag på ett ungefär! KRAM


ONSDAG

jag har haft en riktig toppendag idag och hunnit med en hel del! började klockan halv tio och skrev ett samhällsprov. skrev närmare 20 stycken A4-papper men kan inte riktigt avgöra om något av det jag skrev var vettigt. det känns i alla fall så jävla skönt att det är över och det känns som att en stor tung stress har börjat lätta. efter provet var resten av dagens lektioner inställda så då gick jag och felicia ner en snabbis på stan och handlade lite julklappar. sen svängde jag förbi gymmet och tränade med noll motivation i bagaget, men jag gav mig inte i alla fall! efter gymmet åkte jag hem och duschade och åt mellis, sen åkte jag tillbaka till skövde för att träffa min saknade vän ida. vi tog en mysig fika på rådhuset med varm choklad med grädde på toppen. nu har jag precis stoppat i mig några bitar lax och ska sätta mig och läsa lite om schizofreni som jag har prov om på fredag. kan sitta uppe hur länge jag vill för imorgon börjar jag inte förens klockan ett!



vad passar inte bättre än fyra idor en sån här dag?♥

TISDAG-LUCIA

sitter och avnjuter en sovmorgon till 12.45 (missade tråkigt nog den mysiga luciastunden i kyrkan, men jag kunde inte svika min sovmorgon). visserligen så känner jag mig stressad och orolig så jag hade ju kunnat njuta mer. på tisdag nästa vecka, klockan 14.01, kan jag slänga av mig varenda tung sten som ligger i magen, och bara fira att alla prov, inlämningar och redovisningar är över. men just nu har jag ett samhällsprov, ett socialpsykisatriprov och ett matteprov kvar, och dem där stenarna ligger där de ska. jag vill hinna träna, hinna handla julklappar, hinna baka julgodis, hinna träffa vänner och hinna känna lite julkänsla, men jag måste sätta mig med mina samhällsböcker istället och skjuta upp allt det där till senare. så idag ska jag åka till skolan för två lektioner och sen åka hem och plugga hela kvällen. kul dag!



bjuder på en söt bild från några veckor tillbaka, på mig, felicia och oliva en tråkig skoldag!




MÅNDAG

jag har haft en jobbig men fin dag idag. åkte till göteborg imorses för att gå på begravning för min farfar. jag hatar begravningar och jag hatar att gråta bland massor folk. men jag älskar min släkt och begravningen var verkligen den finaste jag nånsin har varit på. ikväll har jag lagt all skolgöra åt sidan trots att det är det enda jag borde ägna mig åt just nu. men jag tänker lägga mig tidigt ikväll och somna framför adam och eva. det gör mig alltid så glad!



alltid så pigg, lycklig och glad♥

SÖNDAG - TREDJE ADVENT♥

hade helt glömt bort att det är tredje advent idag. känns som att julen är så långt bort, men det är inte mer än två veckor kvar! idag på självaste tredje advent vaknade jag upp med världens stress i magen. trots att jag var trött och ville ligga kvar tvingade jag mig upp, eftersom jag måste plugga varenda minut innan jag åker iväg och tränar idag. så snart ska jag sätta mig med pappa och plugga på samhäll, som jag verkligen inte förstår mig ett skit på, äcklig ekonomi. hoppas jag får in en liten gnutta kunskap så att jag kan åka och träna gymnastik med gott samvete och sen ha söndagsmys med min robin!



en så komisk bild från igår. klockan var precis nio och jag väntade på att david skulle komma. mamma och pappa hade redan tröttnat och såg ut så här!
hade förövrigt en supermysig kväll med david igår. vi satt bara och prata heeela kvällen, från att han kom vid nio till ca halv två!


LÖRDAG

jag hade det så mysigt i göteborg och jag längtar redan tillbaka!
tåget var försenat i två timmar igår, så vi spenderade med andra ord närmare tre och en halv timma på tåget påväg till göteborg. men när vi äntligen kom fram till göteborg åkte vi till hotellet, som var hur fint som helst. på kvällen var det verkligen storm i göteborg så det kunde inte bli mer skönt efter middagen att lägga sig i en varm bubbelpool. resten av kvällen var vi på vårt mysiga hotellrum, med massor godis och idol.
idag har vi varit på stan hela dagen. jag handlade inte en enda sak till mig själv, utan bara julklappar till min familj. men det är bra kul det med!

nu är jag hemma igen och sitter och väntar på att middagen ska serveras. kvällen ska jag spendera med min vän david. vi ska ha lördagsmys!


jag måste också ta tillbaka vart enda ord jag sa igår om att jag skulle ha en massa bilder att visa, för det har jag verkligen inte. robin vägrade visa sig framför kameran och jag glömde helt bort att överhuvud taget ta bilder på något annat. men en bild på vårt mysiga hotellrum tog jag faktiskt! 




FREDAG

åh så skönt med fredag. har sett fram emot den här helgen så länge nu. efter skolan ska jag och min älskling åka till göteborg och spendera kvällen, natten och morgondagen där. vi ska gå ut och äta, bo på spa-hotell och julshoppa. det ska bli så himla mysigt! så vi hörs imorgonkväll eller på söndag för då kommer jag förhoppningsvis ha massor bilder att visa om robin inte gömmer sig bakom kameran. hoppas alla får en lika underbar helg som jag kommer få! KRAM




kanske inte första gången jag lägger upp den här bilden. men eftersom jag inte har några andra bilder och tycker om den här så mycket så får den komma upp igen♥

TORSDAG

springer bara in här en snabbis, för snart ska jag sätta näsan i min samhällsbok och göra ett tappert försök till att lära mig något genom att läsa sidor som står på arabiska. typ.
idag slutade jag halv ett efter endast tre lektioner. så lite krafter har jag allt kvar för att läsa till några prov. ikväll ska jag träna gymnastik och det ska i alla fall bli kul. men en torsdag behöver väl inte vara mycket mer rolig än så här. som jag ofta brukar säga, jag älskar torsdagar när man vet att det är fredag imorgon!



slänger upp en bild på min vän barbro och mig, från tisdagens vård&omsorgs-lektion!


ONSDAG

jag har haft en så mysig dag idag. vaknade upp bredvid min älskling och han överraskade mig med att vi skulle äta frukost på cafét syster yster. gudomligt gott! vid lunch åkte vi hem till robins mormor och åt och hade det mysigt. jag älskar att vara där! när robins jobb kallade fick vi motvilligt åka till skövde. jag gick en liten runda på stan och tränade sen på gymmet. ska snart hoppa in i duschen och sen ägna resten av kvällen åt samhällsplugg ihop med pappa. det är bra tur att jag har en pappa som älskar samhäll och kan allt om allting!




fick denna av robins underbara mormor idag! hon har gjort den själv, och hon har säkert tio andra likadana snögubbar hemma i olika färger, som hon har gjort. så jag fick välja vilken jag ville ha. så himla söt!

TISDAG

skrev aldrig någonting igår. hade en så ointressant dag så det kändes rakt ovärt att ägna tid till ett inlägg för det. gick i skolan, räknade matte på högskolan, pluggade lite annat och umgicks med felicia och mark en stund. idag har väl dagen inte varit mycket mer intressant än igår. har gått i skolan, avklarat min engelskaredovisning och är överlycklig att kunna stryka över en punkt på listan, tränat på gymmet med felicia och nu har vi oliven på besök. ska trots finbesöket plugga på mitt hemska sämhällsprov som jag har nästa vecka men hoppas vi ska hinna med lite mys också! klockan tolv ikväll kommer min robin och hämtar mig och då åker vi hem till honom. jag har studiedag imorgon så då ska vi mysa hela förmiddagen eftersom han inte börjar förens klockan tre!





SÖNDAG - ANDRA ADVENT♥

tiden går verkligen för fort. skolveckorna får gå hur fort de vill, men när helgen väl är här, får tiden gärna stanna upp ett tag. denna helgen gick precis lika fort som alla andra helger, men jag har haft en bra och mysig helg så jag får vara bra nöjd ändå. idag ska jag baka lussebullar på förmiddagen. sen vid klockan ett ska jag åka till lidköping och spela DM i futsal hela dagen. jag kanske är den enda i världen som faktiskt kan tycka att futsal ibland är roligare än att spela på gräs. i futsal är det en sån fart och man är med i matchen hela tiden. jag älskar det! jag hoppas att jag får avsluta min helg med min robin, då blir denna söndag helt perfekt.




andra ljuset är tänt♥



LÖRDAG

sitter helt proppmätt i soffan och gör absolut ingenting. har inte gjort någonting under dagen heller för den delen. mest legat i min säng fram till två och tittat på eva&adam. sen ställde jag mig i köket och stekte amerikanska pannkakor till mig och felicia. där av varför jag är proppmätt. ikväll kommer jag vara lika proppmätt som nu, då jag och felicia blir gästade av linus, mark och hanna för pizza, godis, chips och allt som hör där till!




FREDAG

underbara fredag! det känns som att det var måndag igår, men man lyckas alltid behöva helgen lika mycket ändå. gick i skolan till halv fyra idag och var helt dödens när jag satt på bussen hem. är lika dödens nu, men efter att ha proppat i mig tacos till middag känns allt lite bättre. ska om en timma åka till konstgräset i stan och träna fotboll. fotbollsträning på en fredag är verkligen det sämsta man kan ha, men när man ändå bara ska mysa hemma ikväll kan det faktiskt vara riktigt skönt att ge sig ut och träna! robin kommer till mig senare och då ska bara han och jag ha fredagsmys♥



en bild på mig och min älskling från när vi var i kroatien i somras♥

TORSDAG 1 DECEMBER

tänkt att det redan är första december idag och bara 24 dagar kvar till julafton! jag och felicia ska som varje år följa julkalendern, så imorses när vi kom till skolan såg vi första avsnittet eftersom vi inte hann se det innan vi åkte hemifrån. idag slutade jag tio i ett, men eftersom jag har ett utvecklingssamtal klockan tre sitter jag kvar i skolan och pluggar i två timmar. lika bra att göra något vettigt av tiden! ikväll ska jag gå på en konsert som tvåorna på estet ska ha, tror det kommer vara jättebra, så det ser jag fram emot! avslutar kvällen med min robin♥



en bild från några veckor tillbaka med min lilla oliv!


RSS 2.0