SÖNDAG

Hej! 
Idag är det som lördag på en söndag, för imorgon är jag ledig. Så himla fint att slippa stressa till ett tåg ikväll och bara njuta av att få spendera ännu en natt där jag trivs som bäst. Idag har solen äntligen vågat visa sig så efter en god långfrukost i soffan åkte vi in till stan. Vi kikade i butiker, småshoppade lite, åt årets första räkmacka i solen och handlade innan vi nu precis har kommit hem igen. Ikväll ska vi bara söndagsmysa här hemma framför en bra film och göra hemmagjord pizza till middag. Ett helt perfekt avslut på denna fina helg! 

Gårdagens middag åt vi på Butchers Market som hade de godaste hamburgarna jag någonsin ätit!
Från dagens lunch på Cappuccino. 

FREDAG-LÖRDAG

Hej! 
Denna jobbvecka sprang förbi lika fort som alla andra men det är ändå alltid lika skönt att gå på helg. Jag satte mig som vanligt på tåget mot Göteborg men den här gången fick jag dessutom med mig min fina syster. Så under kvällen hade jag världens bästa fredagsmys med mina bästa vänner David, Hanna och Felicia. Vi åt tacos, massor godis och satt och pratade om livet hela kvällen. Pontus som spelade match under kvällen kom hem senare och hann också mysa med oss, vilket såklart gjorde kvällen ultimat. 
Idag har vi sovit ut och haft en mysig långfrukost i soffan innan jag vid lunch-tid åkte in till stan. Jag träffade mina så otroligt saknade vänner Towe och Julia som numera bor i Norge, men som är här för Summerburst över helgen. Så vi åt en god lunch och tog igen allt prat efter alldeles för lång tid ifrån varandra. Åh vad det var kul att få träffa dom igen, och det absolut bästa av allt är att de båda ska flytta till Göteborg till hösten. INGEN är gladare än jag!!! Nu är jag hemma hos Pontus igen som suttit och pluggat hela dagen och snart ska vi titta på fotboll som går på teven. Senare ikväll tänkte vi åka in till stan för att gå ut och äta middag. Det ska bli så mysigt och inte minst gott! 
Hoppas ni också får en fin lördag allihop. Puss!❤️

Bilder från igår: 
Bilder från idag: 


TORSDAG

Hej! 
Då börjar ännu en jobbvecka gå mot sitt slut och imorgon är det redan fredag, så underbart! Jag har haft en bra torsdag och jobbdag 9-16. Ikväll tänkte jag ta en långpromenad men regnet fullständigt öste ner så jag stannade inne för att baka istället! Det blev ett riktigt gott och nyttigt morotsbröd som dessutom var superlätt att göra. Jag har ätit en god lax- och färskpotatis-middag med familjen och ligger nu i soffan med mamma och tittar på mitt favoritprogram, "Hela Sverige bakar". Efter detta måste jag snabbt hoppa in i duschen och packa min väska inför helgen i Göteborg. Puss!❤️



ONSDAG

Godkväll!
Gårdagens hemma-dag gjorde verkligen susen för idag mår jag så mycket bättre. Jag lovade mig själv att ta det riktigt lugnt idag med för att inte göra det värre igen, men att ta sig till jobbet kändes som en självklarhet. Jag jobbade som vanligt 9-16 och dagen gick jättefort och dessutom väldigt bra. I eftermiddag och kväll har jag gjort minsta möjliga. Mest legat nerbäddad i soffan och tittat på missade tv-program och helt enkelt vilat så mycket jag bara kunnat. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska snart släcka lampan och sova efter denna ganska tråkiga men ändå bra dag! Godnatt❤️

Lite kvällsgott som mamma överraskade med ikväll: 

TISDAG

Godkväll! 
Inatt har jag inte fått många timmars sömn och imorses vaknade jag upp med det absolut värsta halsont man kan tänka sig. När jag insåg att jag inte skulle kunna svälja min frukost och dessutom hade lite feber fick jag ringa jobbet och sjukanmäla mig. Så idag har jag legat nerbäddad i soffan precis hela dagen. Varvat tiden med att titta på serier, sova, dricka mängder av koppar te och äta glass. Både mina föräldrar har dessutom varit lediga idag vilket har varit jätteskönt, så jag har blivit ompysslad som en prinsessa här i soffan. Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa ner i sängen. Så länge jag inte har feber ska jag verkligen försöka ta mig till jobbet imorgon. Jag vill verkligen inte missa mina sista dagar på Skogens förskola och det suger dessutom något enormt att förlora så mycket pengar. Så nu ska jag se till att sova bort denna dumma infektion! Puss och godnatt❤️

Pappas super-smoothie och en grymt god glass som jag har gottat mig med idag:

MÅNDAG

Hej! 
Jag som såg fram emot en ny härlig vecka full med träning och jobb vaknade upp med svullen hals och trött kropp. Så jobbdagen har varit väldigt tung och seg att ta sig igenom. Precis som varje måndag då jag börjar 06.30 är jag helt slut när jag slutar, och med en infektion i kroppen trodde jag att jag skulle somna ståendes vissa gånger under dagen. Jag kröp som vanligt ner i sängen när jag kom hem och sov i två timmar. Kvällens planerade träningspass  fick självklart ställas in så jag har haft en eftermiddag och kväll i sängen med serietittande och blivit ompysslad av mina älskade päron. 
Imorgon har jag min korta dag på jobbet vilket känns väldigt skönt och passande nu när jag inte är helt hundra. Så nu ska jag se till att få många timmars sömn så jag förhoppningsvis vaknar upp lite piggare imorgon! Godnatt❤️

Idag längtar jag extra mycket till detta: 


TOR-FRE-LÖR-SÖN

Hej!
Fyra helt perfekta dagar har passerat och tiden springer som vanligt förbi så man knappt hinner med. 
Jag tog helg redan i torsdags och satte mig som vanligt på tåget till Göteborg och min Pontus. Under torsdagskvällen var vi på Pustervik tillsammans med Oliver och Julia för att lyssna på när Urban Cone spelade. Riktigt bra var det och en riktigt fin kväll fick vi! 
I fredags spenderade jag och Pontus dagen på Ikea innan vi precis som kvällen innan fick ännu en väldigt fin kväll. Tillsammans med O&J åt vi underbar mat på Oleary's afterwork innan resten av kvällen spenderades på Liseberg då Veronica Maggio var där och sjöng. Massor människor, fin stämning och bra musik fick vi njuta av. 
I lördags var det helt underbart väder vilket var väldigt passande då Göteborgsvarvet ägde rum. Vi deltog inte i loppet men låg väldigt skönt i solen på bryggan bredvid och såg hur alla kämpade sig fram. Under kvällen umgicks vi ännu en gång med våra fina vänner Oliver och Julia för Italiensk afton och Melodifestivalen. Vi åt bruschetta med tomatsalsa till förrätt, egengjord pasta med ostsås och parmaskinka till varmrätt och slutligen en Twix-cheesecake till efterrätt. Att Sverige vann Melodifestivalen satte ju dessutom en liten extra guldkant på vår mysiga lördagskväll! 
Idag har jag spenderat dagen bredvid fotbollsplanen då Pontus spelade match. Vi hann avnjuta varsin god kebabrulle och mysa lite innan jag var så illa tvungen att sätta mig på tåget hem till Skövde igen. Att det är näst sista helgen av distansförhållande gör mig så glad, snart slipper jag sitta här varenda söndagskväll på tåget och längta ihjäl mig till nästa helg. Den kommande veckan kommer bli en bra vecka, det känner jag på mig! 
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss!❤️

Bilder från i torsdags: 
Bilder från i fredags:
Bilder från i lördags: 

ONSDAG

Godkväll! 
Denna dag har verkligen gått i ett och det är först nu när jag lagt mig i sängen 22.30 som jag kan slappna av för första gången idag. Jag har jobbat 9-16 och när jag kom hem tog jag en långpromenad med Wille, fixade med massor saker här hemma och åt mellanmål innan jag gav mig iväg till gymmet. Jag körde ett CXworx-pass följt av en timma spinning idag och trots att jag var riktigt osugen innan så gick det superbra och kändes underbart efteråt. Nu har jag ätit kvällsmat, duschat, gjort inpackning i håret, lagat mat till morgondagens matlåda och nu har jag äntligen krupit ner. Jag tänkte gå till jobbet imorgon vilket tar ca en timma, så därför måste jag gå upp lite tidigare. Så nu är klockan alldeles för mycket, dax att sova! Godnatt❤️

En svettig Maya efter dagens träning:

TISDAG

Hej! 
Idag har jag haft en så bra dag trots det fruktansvärt tråkiga och gråa vädret. Jag har jobbat mitt sköna pass 09.00-12.30 och när jag kom hem hade pappa dukat upp för lunch. Klockan 14.30 var jag hos frisören och fick äntligen mitt hemska hår ljust och fräscht igen. Ikväll har jag varit uppe på billingen och sprungit 7,5 sköna kilometer. Solen ville äntligen titta fram så det var så härligt att få ta vara på de sista strålarna för dagen, dessutom på en plats jag älskar att vara på. Nu sitter jag nyduschad i soffan och äter lite god kvällsmat och här tänkte jag sitta resten av kvällen. Puss!❤️

Mitt nyslingade hår: 



MÅNDAG

Godkväll! 
Min måndag har sett ut precis som de flesta andra måndagar. Jag har jobbat 06.30-13.30 och direkt när jag kom hem la jag mig och sov i en timma. Efter att ha kämpat sig upp ur sängen bytte jag om till träningskläderna och gav mig iväg till gymmet. Dagens träningspass bestod av 5 km löpning, 30 minuter egen styrketräning och slutligen ett CXworx-pass. Resten av kvällen har jag efter dusch och kvällsmat bara legat nerbäddad i soffan framför det fina programmet "Sofias änglar" tillsammans med mamma. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa några rader innan det är dax att sova! Godnatt❤️

En bild från helgen på mig och min fina, bästa och älskade pojkvän. 


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Jag har som de flesta andra helger inte haft tid eller lust att skriva något här, så jag gör som vanligt en liten helg-resumé om allt som hänt.
I fredags hade jag och Pontus en så underbar dag. Det var som rena sommaren ute så vi snörade på oss träningsskorna och gav oss ut på en dagsutflykt, en promenad som blev närmare 2 mil tillslut. Vi gick över Älvsborgsbron enda in till centrum och stannade till i Slottsskogen för att äta lunch. Efter det gick vi till botaniska trädgården och strosade omkring innan vi gick ner till hamnen och tog färgan hem till Lindholmen igen. Under kvällen hade vi våra fina vänner på besök hos oss för fredagsmys. 
I lördags vände vädret helt och det var spöregn hela dagen. Pontus var borta under nästan hela dagen för att spela fotbollsmatch så jag hade flera timmar för mig själv. Jag gav mig ut på en skön löprunda på 7 km, gick och handlade mys inför kvällen och låg nerbäddad i sängen framför missade program. Under kvällen hade vi världens mysigaste kväll bara jag och Pontus. Vi åt massor god tapas och tittade på två jättebra filmer. 
Idag har vi som vanligt sovit ut länge, ätit långfrukost, varit på stan under dagen och samlat på oss pussar och kramar innan jag var tvungen att bege mig mot stationen. Tåget var dessvärre över en timma sent så efter väldigt lång väntan har tåget äntligen börjar rulla. Nu ska jag sätta i hörlurarna och blunda, så jag förhoppningsvis snart är hemma i Skövde. Puss!❤️

Bilder från i fredags: 
Bilder från i lördags: 

TORSDAG

Hej! 
Vilket fantastiskt väder vi har haft idag, perfekt denna lediga torsdag. Jag och Pontus tog en lång och skön sovmorgon innan vi åt frukost och gick och storhandlade. Vid lunch gjorde vi iordning lite picknik-mat och gick ner till hamnen och satte oss, så himla skönt och mysigt. Vid fyra-tiden åkte Pontus iväg då det stod 5-kamp, grill och klassfest på schemat för honom, så då gav jag mig ut på en lång och skön promenad. Ikväll har jag haft min fina vän David hos mig för en riktig välbehövlig prat- och myskväll. Han har precis åkt hem och jag har krupit ner i sängen för att sova. Godnatt!❤️

Från dagens lunch-mys: 


ONSDAG

Hej! 
Idag har jag haft fredagskänslor i kroppen trots att det bara är onsdag, för idag gick jag på långhelg! Jobbdagen gick jättefort och när jag kom hem hann jag bara slänga i mig lite mellanmål innan jag åkte till gymmet. Jag hann med lite egen styrketräning innan jag gick på ett Easyline-pass följt av ett Core-pass. Efter träningen skyndade jag mig hem för att äta, duscha, göra mig iordning och packa det sista på rekordtid innan jag satte mig på tåget där jag befinner mig nu. Jag ska få spendera hela fyra dagar i Göteborg hos min Pontus och det gör mig så himlans glad. Jag är framme i hans lägenhet halv elva ikväll så vi kommer nog inte hinna mycket mer än lite kvällsmys innan det är dax att krypa ner. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft, och ha en bra helg alla ni som också gick på långhelg idag! Puss❤️



TISDAG

Godkväll!
Idag har jag jobbat veckans bästa jobbpass 09.00-12.30. Det är så otroligt skönt att komma hem och ha nästan hela dagen kvar framför sig. Jag kom hem till en god lunch tillsammans med pappa och efter lite serie-tittande åkte jag till gymmet. Det blev ett konditionspass idag bestående av 30 minuter löpning, 30 minuter crosstrainer och 500 hopp med hopprep som avslut. Jag hann bara hem för att äta, duscha och göra mig iordning innan jag träffade mina saknade tjejer på Pims för en kvällsfika. Vi har som vanligt inte setts på alldeles för lång tid så idag hade vi en hel del att ta igen, vi har alltid lika mysigt tillsammans. Nu har jag precis krupit ner i sängen och ska snart sova, med den härliga vetskapen om att det är fredag imorgon, på en onsdag. Jag skulle egentligen ha jobbat på fredag men det är så många lediga barn då när det är klämdag så jag kunde ta ledigt om jag ville. Så jag åker till Göteborg redan imorgon kväll och får spendera en riktig långhelg hos min Pontus. Åh så underbart det ska bli! Puss och godnatt❤️


MÅNDAG

Hej! 
Jag har haft en bra start på veckan och känner mig riktigt motiverad till en ny fullspäckad vecka. Precis som varje måndag har jag jobbat den jobbiga men ändå sköna tiden 06.30-13.30 idag och när jag kom hem tog jag min efterlängtade lite för långa powernap, närmare 1,5 timma. Efter det var jag pigg och redo för en kväll på gymmet. Jag körde drygt 1 timma egen styrketräning följt av ett CXworx-pass och jag hade så mycket energi i hela kroppen. Nu är jag nyduschad och ligger mätt och belåten i soffan framför det fina programmet "Sofias änglar" tillsammans med mamma. Mysigt avslut på denna måndag! Puss❤️

Det bästa med våren och sommaren, jordgubbar! 


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
En som vanligt helt underbar helg har snart passerat och jag sitter återigen på tåget hem till Skövde igen. I fredags lagade jag och Pontus en god middag och myste i soffan till Let's dance och en film resten av kvällen. Så skönt och efterlängtat med fredagsmys med bara min kärlek. 
I lördags var han iväg på borta-match med fotbollen så jag hade hela dagen för mig själv. Jag sprang en jobbig löprunda vid lunchtid och låg sen nerbäddad i soffan och tittade igen missade program resten av dagen när regnet öste ner utanför. Under kvällen var vi bjudna hem till Oliver och Julia på mexikans afton. Vi gjorde köttfärs- och kyckling-tacos, egen guaccamole och mojitos. Efter den underbara middagen spelade vi spel och åt vit chokladdoppad frukt. Lika mysig kväll som vanligt tillsammans! 
Idag har vi sovit länge och efter frukosten åkte vi in till stan. Vi söndagsshoppade lite och åt en god lunch. Nu sitter jag som sagt på tåget och längtar ihjäl mig tills på onsdag, då Pontus kommer till Skövde. Att det är Kristihimmelfärd på torsdag och att vi är lediga gör denna vecka lite lättare att ta sig igenom! 
Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft. Puss!❤️

Ett par bilder från helgen, självklart mest matbilder...

Fredag:
Lördag:
Söndag: 


TORSDAG

Hej! 
Ännu en bra men ganska enformig och ointressant dag har passerat. Jag började dagen med att gå till jobbet. Det är drygt 6 kilometer dit så det blev en bra morgonpromenad och skön start på dagen! Efter ett jobbpass 9-16 mellanlandade jag bara hemma för att äta mellanmål innan jag åkte till gymmet med pappa. Vi körde en timmes spinning idag och det var lika svettigt, vidrigt, jobbigt men härligt som vanligt. Resten av kvällen har jag duschat, ätit, packat inför helgen och nu har jag precis tittat på ett avsnitt av "Ex on the beach". Nu ska jag släcka lampan och sova, jag kommer somna så gott med vetskapen om att jag inte börjar förens klockan tio imorgon och dessutom går på helg och får träffa min Pontus igen. Godnatt!❤️

Min goda kvällsmat efter träningen:

ONSDAG

Godkväll! 
Precis som de flesta andra dagar har jag jobbat och tränat idag. Mitt liv är inte mycket mer intressant än så under vardagarna, men jag har alltid gillat att ha det så. Att jobba tar så mycket energi så att bara få göra sig av med det allra sista på gymmet innan resten av kvällen spenderas i soffan är precis så som jag vill ha det. Idag hann jag i alla fall med 20 minuter löpning innan ett svettigt Easy Line-pass följt av ett CXworx-pass blev gjort. Nu har jag precis krupit ner i sängen och ska alldeles strax försöka sova, för imorgon är klockan ställd tidigt. Jag tänkte gå till jobbet imorgon, vilket tar en timma, så det blir en perfekt morgonpromenad innan jobbet! Jag hoppas jag är lika sugen på detta imorgon när klockan ringer som jag är nu. Godnatt!❤️

I brist på några nya bilder bjuder jag på en från i somras, på mina två favorit-personer på jorden: 

TISDAG

Hej! 
Inatt sov jag 10 hela timmar, men när jag vaknade kändes det som att jag skulle kunna sova i 10 timmar till. Men som tur var hade jag mitt sköna jobbpass 09.00-12.30 idag så att komma upp ur sängen var inte så svårt ändå. Efter jobbet träffade jag äntligen min syster som jag träffar alldeles för sällan nu när vi inte bor tillsammans längre. Vi åt lunch, gick en runda på stan och åkte sen till arenan och simmade. Ikväll har jag legat nerbäddad i soffan och börjat titta ikapp den pinsamma men roliga serien "Ex on the beach". Om en stund ska jag hoppa i sängen tidigt som vanligt, det är ju så skönt att lägga sig med känslan att man kommer hinna sova många välbehövliga timmar. 
Puss!❤️

Mina nya fina skor som kom på posten idag: 



MÅNDAG

Godkväll! 
Idag har det varit en riktig seg- och deppmåndag. Det är inte klokt vad vädret påverkar humöret och idag har regnet öst ner precis hela dagen. Jag jobbade som vanligt 06.30-13.30 och när jag hade slutat plockade Pontus upp mig och vi åkte hem till honom en stund. Vi hann bara samla på oss lite kramar och pussar innan jag var tvungen att bege mig hemåt och han till Göteborg. Jag har varit så "Pontusig" hela dagen och varit alldeles gråtfärdig av tanken på att han skulle åka hem idag. Det är verkligen tungt att vara så många mil ifrån den man älskar flera dagar i veckan. Veckans fyra första dagar känns bara som en enda lång väntan och jag kan aldrig njuta av dessa dagar när den ständiga saknaden alltid finns i kroppen. Men om drygt en månad flyttar han hem till Skövde över sommaren och till hösten blir vi sambos, så snart är detta jobbiga distansförhållande över! 
Ikväll har jag tränat bort alla jobbiga känslor i kroppen med en skönt pass på gymmet. Det blev som de flesta måndagar ett styrkepass följt av ett CXworx-pass. Resten av kvällen har jag bara duschat, ätit kvällsmat och legat nerbäddad i soffan, men nu har jag äntligen krupit ner under mitt varma täcke för att snart sova. Klockan är bara  nio men som vanligt på måndagar är jag helt slut efter att ha sovit dåligt och börjat så tidigt. 
Godnatt allihop!❤️

Idag hade jag gärna befunnit mig i ett annat land än gråa Sverige. Som i fina Singapore: 

SÖNDAG

Hej!
Idag har jag haft en bra söndag och har inte alls känt den där jobbiga känslan jag alltid känner när det är dax att lämna Pontus och Göteborg, självklart för att jag idag fick med mig honom hem till Skövde! Vi har dessutom haft en väldigt mysig morgon och förmiddag då det idag är ingen mindre än min Pontus som fyller år. Så jag gick upp tidigt för att fixa iordning en riktig födelsedags-brakfrukost. Vid halv två satte vi oss på tåget hem mot Skövde där vi blev upplockade av hans familj. Vi har spenderat eftermiddagen och kvällen här och firat Pontus med otroligt god mat, efterrätt och fina presenter. Jag och Pontus åkte ut på en liten cykeltur på landet i den härliga kvällssolen och har nu landat i soffan med massor goda ostar, kex och frukt. Om en stund är jag så illa tvungen att hoppa i säng för imorgon börjar jag som vanligt 06.30. Men när jag får somna och vakna bredvid min kärlek känns det ganska okej ändå. 
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft! Puss❤️


TORSDAG-FREDAG-LÖRDAG

Hej! 
Två fina dagar har passerat, då vi redan i torsdags gick på helg. Som vanligt stressade jag hem efter jobbet för att sätta mig på tåget mot Göteborg. Väl framme möttes jag av solsken och valborgsfirande hemma hos Oliver och Julia. Vi hade en så trevlig kväll med grill på balkongen som resulterade i en underbar middag, rosé i glasen, charader och frågespel. 
Igår hade vi en heldag på stan. Vid lunchtid hade jag bokat tid på Sweetnail för att utnyttja mitt presentkort jag fick av Pontus i födelsedagspresent och göra mina naglar fina. När Pontus kom till stan mötte vi upp hans mamma Sofia för att fika i solen, strosa runt i lite butiker, äta middag på Vapiano och slutligen gå till Trädgårn. Pontus bror Felix spelade nämligen där med sitt band, SoundAct, och de var lika grymma som vanligt. Efter att ytterligare några band spelat åkte jag och Pontus hem till honom för att avsluta kvällen med lite godis och film. 
Idag känns det som att det är söndag, så jag blir lika glad varje gång jag kommer på att det bara är lördag och att ännu en fin dag och natt här i Göteborg hos min Pontus väntar. Vi har precis ätit lunch och Pontus har åkt iväg på samling inför sin fotbollsmatch som börjar klockan två. Så snart ska jag ta en promenad bort till fotbollsplanen för att titta när de spelar. Ikväll ska vi träffa våra vänner David, Fredrik och Emil för en riktig myskväll. 
Nu ska jag snöra på mig skorna och ge mig iväg! Ha en fin lördag allihop. Puss!❤️

En ynka bild från i torsdags: 
Tre från igår: 


RSS 2.0