TORSDAG 28 JULI

idag är sista dagen på min lilla ledighet. ska ta en liten tur på stan med mamma på förmiddagen och träna fotboll på eftermiddagen. och som avslut ska jag vara med robin ikväll. tänkte inte skriva mycket mer än såhär, dax att lämna datan när det är så fint väder ute!



lika bra med några kort på bussen!


LISEBERG 27/7

var som sagt på liseberg igår från morgon till kväll. det var världens hetta och vi var ihopträngda med tusentals folk. det var tydligen besöksrekord för iår eller nått sånt vad vi fick höra, och det var köer på allt ifrån 40-70 minuter. men jag hade en grym dag ändå! här kommer ett gäng bilder!









SEGIS-TISDAG

en riktig seg-maya dag idag. tagit en lång och behövlig sovmorgon, legat ute i solen en liten stund, badat en liten stund och inte gjort mycket mer än så. ikväll startar fotbollen igång igen så jag kände att det var lika bäst att hålla mig till huset idag. det är inte vilken träning som helst, har beep-test och fys-test, för att se om vi har skött våran sommarträning som vi fick i läxa under uppehållet. jag är glad bara jag kommer hem levande! ikväll ska jag lägga mig tidigt för att imorgon bitti åka till göteborg och gå på liseberg med mina fina vänner. ska för första gången i mitt liv åka tåg till göteborg helt själv, eftersom dem andra redan är i göteborg. är jag den enda som aldrig åkt själv? jag har alltid haft någon med mig, så nu är jag jättevervös. det är dax att skaffa sig lite vuxenpoäng nu faktiskt! imorgon kommer jag förhoppningsvis ha massor bilder att visa, förhoppningsvis!



tycker om den här bilden♥

MÅNDAG

hade en grym dag på jobbet idag. allt gick bara jättebra och jag hade kul! var dock dödstrött i slutet av dagen och en och en annan gäst sa till mig "parken stänger snart", och skrattade när jag gäspade och var allmänt virrig. idag hade vi en tyst minut för norge. det var så himla fint och faktiskt häftigt. i en minut var precis hela parken knäpptyst, alla människor stod stilla, alla attraktioner och lotterier var avstängda och all musik var borta. blev helt rörd! den större delen av alla gäster på sommarland kommer ju nämligen från norge..
nu ska jag inte skriva mycket längre än så här, har lagt mig till ro i min säng framför filmen bert. kommer somna gott ikväll när jag vet att jag är ledig tre dagar framöver, äntligen!




LÖRDAG-SÖNDAG

igår efter jobbet åkte jag hem till josefine och hade en jättetrevlig kväll. bilderna får tala lite för sig själva! fick sen nattgästande av alicia.
idag började både jag och alicia inte förens halv ett så vi fick oss en lång och välbehövlig sovmorgon. dagen idag gick jättefort och när jag kommit till skövde nu ikväll var jag så hurtig att jag promenerade enda hem till skultorp! ska avsluta kvällen med en dusch och en film med mamma. imorgon är det tidig uppstigning för jobb igen!









min kamera dog tyvärr precis när jag lämnade huset, så det fick bara blir några halvkassa mobilbilder.


LISEBERG

har inte haft tid för datorn en enda sekund det senaste. orkar faktiskt inte dra någon längre sammanfattning av de senaste dagarna mer än att de har bestått av jobb, träning, robin och vänner. tänkte istället berätta lite mer om gårdagen. hade en ledig dag igår så jag och robin gav oss iväg till göteborg för att gå på liseberg. hade verkligen glömt av hur kul det är! vi sprang runt som två små barn där inne, och han tvingade upp mig i alla karuseller som jag trodde jag skulle vägra att åka. vi var grymt nöjda med dagen i alla fall när tåget åkte hem vid halv tio.
idag vaknade vi inte förens klockan elva, vilket var behövligt efter att ha sovit fyra timmar natten innan. när robin åkte hem tog pappa med mig ut för att springa. nu är jag färdigduschad, och ska byta om till arbetskläder för att om en stund ge mig iväg och jobba på campingen hela kvällen. kommer inte vara hemma förens tolv och ska upp klockan halv sju imorgon och jobba igen...












avslutar med en bild på en bukett rosor som robin överraskade mig med i tisdags♥




GOOD DAY

jobbat från morgon till kväll och sen sprungit en mil med pappa, det är allt jag har gjort idag. bara nyttiga saker, så inatt lägger jag mig med gott samvete. är lunchavbytare imorgon så börjar inte förens klockan halv ett. robin gav sig aldrig iväg på någon utomlandresa eftersom det inte fanns några sista minuten eller något liknande, så det har också gjort mig glad idag, att jag fick behålla honom här hemma. den där dåliga dagen jag hade igår blev helt tvärt om idag. skönt!


BAD DAY

idag är en riktig skitdag. vädret har varit grått, regnigt och trist och min jobbdag har varit seg och kall. efter jobbet fick jag reda på att min robin var på väg till landvetter och ska dra utomlands på en sista minuten bara sådär! fick även min lönespecifikation och fick skatta bort halva lönen och fick därför inte alls så mycket som jag hade hoppats på för juni månad. allt är helt enkelt verkligen inte som jag vill ha det! jag vill vara ledig, ha massor av pengar, resa långt bort, umgås med alla vänner jag har och samtidigt bara vara med min robin. ikväll har jag i alla fall unnat mig en chokladkaka, så lite bra har dagen varit trots allt.




MY LOVE

efter en bra helg, spenderad med fina vänner och min underbara, avslutar jag kvällen och helgen med mamma och pappa, ett lipigt humör, magont och jordgubbspaj. det finns bara en bra sak med att må dåligt, och det är att bli  ompysslad. man släpper några tårar, tycker synd om sig själv och får en stor kram av mamsen. så ikväll ska jag bara ha myskväll med mina päron framför någon bra film. jobbet väntar tidigt imorgon bitti så tidigt i säng måste jag också. skulle göra allt för en lång vecka med ledighet, helgen gick bara för fort.



saknar dig redan


LEDIG!

det är fredag och jag är ledig! går nästan inte att förstå hur himla skönt det är! dagen är redan fullplanerad, ska börja med att gå ut och springa med pappa. efter det åka och plocka jordgubbar. sen har jag lovat mamma att gå på stan med henne. slutligen ska jag spendera kvällen i tibro. det blir antagligen grill om vädret tillåter. kommer förhoppningsvis ha bilder imorgon ha visa!
imorgon väntas det bad i djäknesundet om det blir bra väder. skulle vara trevligt att få tillbaka brännan som jag har tappat så himla snabbt! hinner inte skriva mycket mer än så här för nu ska jag ge mig ut, så vi hörs imorgon! PUSS



14 JULI

sitter och njuter av min sovmorgon jag har idag, börjar inte förens halv ett eftersom jag är lunchavbytare!
efter jobbet igår kom min robin till mig. vi hade planerat att gå på bio, men eftersom tjejerna spelade semi-final i vm kunde vi inte svika dom. tråkigt nog förlorade dom!
idag är sista dagen på jobbet för två dagar ledigt. vill hinna med så mycket som möjligt när jag väl är ledig. vill träffa alla, göra allt och inte missa något! så ska som förra helgen försöka ta vara på varje minut och ha en grym helg. nu ska jag stoppa i mig frukost och göra mig iordning för jobbet. PUSS!




två bilder från igår♥


TISDAG

börjar med att berätta om gårdagen jättekort. jobbade hela dagen och fick sen besök av david och robin på kvällen. en mysig kväll med dom två bästa killarna i världen!
idag har jag ännu en gång jobbat hela dagen. efter jobbet hämta pappa upp mig och vi åkte direkt upp till billingen och sprang milen. känner mig grymt nöjd och förstår inte hur jag orkade när mina fötter redan var helt krossade efter dagen på jobbet. men nu somnar jag gott och vaknar pigg till en till heldag på sommarland!




en bild på vad jag fick göra igår på jobbet! egentligen skulle det ha varit en bild på kottelina när faktiskt jag stod i dräkten, men fick inte in bilden på datan. men som sagt, så gick jag runt och svettades bland alla ungar som kramade mig tusen gånger om. man kände sig nästan älskad av varenda person, synd bara att det var kottelina och inte mig alla ville krama!


SÖNDAGSKVÄLL

ett gäng bilder från i söndagskväll.












FINA SÖNDAG

åh vilken skön dag det är idag! solen skiner och jag är pigg och glad! pappa drog med mig ut på en mördar-spring runda förut. blev helt slut så jag fick ont i magen! men det känns grymt bra nu efteråt och efter en lång dusch sitter jag nu och tittar på när tjejerna i sverige spelar mot australien. efter matchen åker jag och mamma in en sväng till stan och ikväll ska jag äta grillat med familjen. sen åker jag till skara för en grym kväll med alla mina lotterister. känner på mig att det kommer bli bra! börjar inte förens halv ett imorgon så kan som pricken över i:et njuta av en sovmorgon imorgon!


FREDAG-LÖRDAG

vilken grym helg jag har haft hittills! igår var det som sagt partaj på hotell snickaren. började kvällen hos linus och sen vidare till hotellet. hade en bra kväll kort sagt!
idag vaknade jag upp svettig och go i en tält-säng ihopträngd tillsammans med robin, hemma hos mattias. vi startade dagen med pizza och gick sen hem till linus. hängde hos honom en stund med några stycken och bara tog det lugnt. dagen bara rusade iväg och tillslut tog vi tag i det hela och åkte hem till janne för lite grill och mys. hade en jättetrevlig och skön kväll. bestämde mig för att åka hem och sova i min egen säng för en gångs skull, känns som att jag inte har sovit i den på evigheter! nu ska jag snart släcka lampan. imorgon väntar förhoppningsvis bad i djäknesundet och på kvällen är det lotterifest. alla lotterister som jag jobbar med ska alltså träffas imorgon och ha lite kul! en riktig toppenhelg enligt mig!

fredagkväll

























avslutar med en bild på självaste paulina och mig!

lördagkväll












FÅNGARNA PÅ SOMMARLAND

hade en rolig kväll igår! dock var det kallt och allt var ganska o-organiserat, men trots det hade jag kul. fångarna på sommarland är ungefär som fångarna på fortet. man gör olika grenar och får en nyckel om man klarar det. det är allt ifrån att simma bland de stora karparna i sjön på sommarland till att åka olika badattraktioner och springa stafetter osv. det lag som klarar flest nycklar får pris, och även det lag som har bäst utklädnad får pris. mitt lag var utklädda till emos, men vi liknade nog mer emo/rock-stil. när jag kom hem sov min robin hos mig.

idag har jag varit i stan och hittat en fin klänning inför ikväll. sprang och gick sen hem från stan. ikväll väntas festligheter på hotell snickaren för att fira paulina. känner på mig att det kommer bli en grym kväll!




bild från igår. bilderna är dock jävligt fula, men det får man nog vara när man är utklädd!

MYSIG ONSDAG

hade en bra dag på jobbet idag! stod i samma lotteri som towe, så fick mig en god vän att prata med under hela dagen! när parken stängde var jag så trött att det nästan var svårt att vara trevlig mot folk. när vi slutade satte sig towsan och jag oss på hennes cykel och trampade hem till henne. vi har haft en jättemysig kväll. ätit gott och kollat på en gråt-film. innan vi hoppar i säng ska vi prova kläder inför imorgon då det är "fångarna på sommarland". mitt lag ska vara utklädda till emos, men det kommer jag lägga ut bilder och berätta mer om imorgon! imorgon väntar jobb för oss båda, så godnatt!



en bid från ikväll!


TISDAG 5 JULI

första dagen på jobbet efter två veckors uppehåll. hoppade rakt in i högsäsongen och parken stängde två timmar senare. det slet rejält på mig idag och jag kunde i stort sett somna stående bland alla gäster. men hurtig som man råkade vara sprang jag 6 km när jag kom hem, vilket gjorde mig piggare. bra nöjd nu efter en varm dusch och efter lite kvällsmat är jag redo för att strax hoppa i säng. klockan står på halv sju och yttligare en lång dag på sommarland väntar! PUSSPUSS



kärlek

LIFE IS GOOD

när jag kom hem idag hade mamma och pappa fixat en överraskning till mig och felicia! vi har tjatat om en sån där pool länge nu, och tänk vad glad jag blev när det stod precis en sån i trädgården idag!

har spenderat min dag och kväll med familjen och ska snart hoppa i säng för att stiga upp tidigt imorgon och jobba. det väntas fyra dagars jobb, sen har jag en fullspäckad helg att se fram emot! livet är bra fint ibland!


KROATIEN♥

åh nu är jag hemma i mitt mysiga hus igen! längtar tillbaka till kroatien jättemycket, men det var ändå så himla skönt att komma hem och träffa min familj igen. när jag tänker tillbaka på veckan kan det ha varit en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv. av de länder jag har varit i är kroatien helt klart det finaste stället! har hur många bilder som helst, men har försökt att plocka ut några så att det inte blir ett överflöd här. för att se ännu fler bilder än dom som kommer upp här kommer det finnas massor på facebook.






































jag älskar dig min underbara♥







SISTA KVÄLLEN I PARADISET

idag är det sista kvällen här i kroatien. har haft det helt underbart och vill verkligen inte åka hem. igår regnade det dock och idag var det molnigt hela dagen tråkigt nog, men med tanke på att det har varit strålande sol och jättevarmt tidigare så gör det inte så speciellt mycket faktiskt. snart väntar sista goda middagen och sen en mysig tur på marknaden. skriver nästa gång när jag kommer hem, då finns det även en miljard bilder på lager!


RSS 2.0