ONSDAG

mitt huvud sprängs snart så länge som jag har suttit framför datorn och skrivit på en inlämning. så ska alldeles strax lägga mig i min underbara säng, för det är jag helt klart värd ikväll!
har bara haft två lektioner idag med en håltimma emellan dem, så även lite plugg däremellan fick jag gjort. men trots hur mycket jag än pluggar känns det som att det ändå aldrig tar slut. trotsade min lilla förkylning och tränade en stund på gymmet ihop med felicia efter skolan. så idag har jag varit i skolan, tränat och pluggat. en sån där dag man bara har gjort nytta i princip! GODNATT&KRAM

har inga bilder som passar till dagen, så fyller ut med en härlig bild från saknade cypern!


TISDAG

sitter i min varma morgonrock och tänkte precis dyka ner i havet av skolgöra jag har. robin ligger och sover i min säng, men jag får så illa sitta kvar här och plugga istället. idag har jag haft en krasslig och ond hals, så någon fotbollsträning för mig blir det ju inte. så eftersom jag blir ledig ikväll ska min robin bjuda mig på middag och bio. jag älskar att hitta på mysiga saker på veckodagar, då blir veckan inte lika tung som den hade blivit om man bara satt hemma med näsan i alla skolböcker varje kväll. nu får jag sätta igång och skriva på en av alla fem inlämningar, om jag ska kunna lämna huset med gott samvete ikväll!





MÅNDAG

jag är så stressad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. på tre veckor har jag 5 inlämningar, 3 prov, 1 redovisning och 1 läxförhör. det blir 10 saker totalt och jag vet knappt vart jag ska börja.
jag hade i alla fall en sovmorgon till elva idag som jag kände var välbehövlig. efter skolan var jag på högskolan och räknade matte i två timmar så har ju använt hjärnan lite idag i alla fall. ikväll blev det inte gjort ett skit trots min stress. jag skjuter upp det till imorgon, och håller tummarna för att jag får en gnutta motivation till att plugga då istället. har faktiskt varit duktigt och tränat idag också, gick till gymmet direkt efter högskolan och gjorde av med lite energi. resten av kvällen ska jag bädda ner mig i min säng framför eva&adam. KRAM



MYSMORGON

felicia gjorde iordning frukost till mig, linus och henne. vi har spenderat morgonen i soffan framför svampbob fyrkant och tända ljus. mysmorgon!




SÖNDAG - FÖRSTA ADVENT♥

det blev en jättebra kväll hos becca igår! hon fick fina presenter, vi åt god mat, spelade spel och hade det jättetrevligt. det blev en väldigt väldigt lugn kväll för mig, men jag hade lika kul för det!!
idag vakna jag av en gnällande hund och fick motvilligt gå upp med honom, eftersom mina föräldrar inte är hemma och kan sköta det. idag är det första advent, så när mamma och pappa kommer hem ska vi ha våran traditionella adventsfika. så himla mysigt! senare idag ska jag träna gymnastik. det känns som att det var längesen nu, så det ska bli kul. ikväll ska jag ha mitt vanliga söndagsmys med min älskling, äta gott, se på en film, och bara mysa dem sista timmarna av helgen.♥
 


tog bara ett enda kort igår. men det blev på födelsedagsbarnet, fina becca♥


LÖRDAG KVÄLL



har samlat lite nya krafter under dagen då jag endast har legat i soffan under en filt. så nu är jag redo och klar för en förhoppningsvis trevlig födelsedagsmiddag för min vän rebecca. GRATTIS♥


FREDAG KVÄLL-LÖRDAG MORGON

jag hade en jättekul kväll igår. nästan lite för kul. en bunt med bilder sammanfattar hela kvällen rätt bra, så slipper jag skriva en hel historia från början till slut.
idag ska jag ligga i min säng och titta på eva&adam hela dagen. sova, äta, sova, äta, är det enda jag tänker göra innan jag ikväll åker hem till en kär gammal vän som bjuder på middag och födelsedagsfest. jag tror det kommer bli en minst lika bra kväll!

börjar med två bilder från en mysig fika igår efter skolan med min alexandra♥




bilder från kvällen. tackar henrik jättemycket som stod för kvällen!
 
















TORSDAG KVÄLL

min kväll har varit så mysig. tintin var grym och nu kan jag bara vänta tills tvåan kommer, det hade jag aldrig trott! imorgon har jag sovmorgon till halv elva, så då kan jag med gott samvete vara vaken och vänta på att min robin ska komma.
så skönt med fredag imorgon. veckan har gått jättefort men trots det kunde inte helgen kommit mer lägligt. har en helt fullspäckad helg framför mig och vet inte riktigt när jag ska hinna andas ut. får väl hoppas att kommande vecka blir lugn så jag kan vila då istället.

nu ska jag bädda ner mig och se några avsnitt av adam&eva!♥



jag&flisan♥

TORSDAG

jag älskar att komma hem från skolan på torsdagar. då vet man att det bara är en skoldag kvar och fredag imorgon, och sen en efterlängtad helg. idag hade jag en kort, slapp och bra dag i skolan. matteprovet gick faktiskt jättebra och jag kände mig nöjd som bara den när jag var klar. nu ska jag ta tag i några läxor som måste göras, och sen ska jag, pappa och felicia gå på bio. min pappa är ett stort fan av tintin och har alltid varit, men han kände väl att det skulle kännas lite dumt om han gick på den själv, så då ville självklart jag och felicia följa med, för det ska bli skitmysigt! som pricken över i:et på denna fina, mysiga och lyckade dag kommer robin och sover hos mig inatt. KRAM


ONSDAG

jag älskar känslan av att bli klar med något som har stressat mig så mycket. min engelskauppsats som kändes helt omöjlig att göra klar, är skriven och inlämnad. en dag för tidigt till och med! har räknat lite matte inför provet imorgon också, men insåg att timmarna framför engelskan gjorde mig för trött för att plugga ännu mer, så det får helt enkelt gå som det går nu. men jag är så glad att jag äntligen tog tag i en sak och att min läxhög kan betas av lite smått. har tränat på gymmet idag också. jag har ju nästan bara varit duktig! förtjänar hela kvällen i soffan med en kopp varm choklad med grädde!



fina och saknade ida♥


TISDAG

jag är helt död i hela kroppen efter att ha varit i skolan från åtta till fyra. men jag är glad också, för att äntligen förstå matten vi håller på med, och att provet på torsdag inte känns lika tungt som förut. men nu måste jag ta tag i alla andra tusen saker som ska göras klart. ska försöka skriva klart en uppsats i engelskan innan jag åker på fotbollsträning vid halv nio. kommer frysa ihjäl när jag kommer hem och slänga mig under mitt duntäcke direkt, och vänta på min robin som kommer klockan tolv. ett sånt bra avslut på en bra dag. men det bästa av allt just nu är att jag har sovmorgon till halv tio och slutar elva imorgon. så skönt!




två bilder från cypern, som jag längtar tillbaka till så fruktansvärt mycket just nu!



MÅNDAG

jag behövde verkligen den här extradagen utan skola. skulle i och för sig behöva en dag till, men man kan väl inte begära för mycket. idag vaknade jag hemma hos min robin. på morgonen har vi varit så duktiga att vi har varit ute och sprungit i spåret. och resten av förmiddagen har vi ätit mat och tagit det lugnt framför några filmer. ville inte åka hem därifrån, men när robins jobb kallade och några timmars matte väntade för mig, fick vi sätta oss i bilen mot skövde. jag och sara satt i 2,5 timmar idag och mitt huvud värkte och skrek när vi var klara. men nu har jag bannemig räknat matte klart för idag, och jag har nu precis gjort mig välförtjänt av en god middag. ska plugga ännu mera ikväll, för nu känns det som att skolgöran aldrig tar slut. får belöna mig själv med " halv åtta hos mig" och "ensam mamma söker", så blir jag nöjd. KRAM


SÖNDAG

det var så mysigt med pepparkaksbak igår. när vi satte på lite julmusik på det kändes det nästan som att det var jul på riktigt. hälften av plåtarna blev brända, men resten blev bra! efter baket såg vi på en skräckfilm med massor godsaker att tugga på, och pratade om allt mellan himmel och jord i över en timma.
idag vaknade jag och robin vid nio och han åkte ganska direkt hem för att spela match. om en stund ska även jag iväg för att spela match. det är första gången för iår som mitt lag spelar futsal och jag är skitnervös, hade gärna tränat innan jag spelar första matchen.. men det är som tur var bara träningsmatcher, så det kommer nog gå så bra så! ikväll åker jag hem till min robin och har söndagsmys. han jobbar kväll imorgon och jag är ledig, helt underbart med långhelg!

ett par bilder från igår!







FREDAG-LÖRDAG

hade en mysig kväll igår med vänner jag tycker om. åt mat, tittade på idol, tittade på en film och pratade massor. en skön fredagskväll, vilket jag verkligen behövde.
idag har jag och oliven besökt skolan för öppet hus. det var hon, jag och tre till från min klass som kom, så vi lär ju ha fått en guldstjärna idag! efter öppet hus åkte jag och mamma och tränade på gymmet. nu har jag precis ätit en god lördagsmiddag och nu väntar jag in ett par vänner för pepparkaksbak, massor godis och mys!




tre bilder från igår!♥


sov gott älskade farfar


ONSDAG

hann aldrig med något inlägg igår. hade fullt upp med att vara med min robin, träna fotboll och vara med min robin igen.
idag hade jag sovmorgon precis som varje tisdag. jag älskar tisdagsmorgnar när robins klocka ringer kvart över fem och jag vet att jag kan sova i några timmar till. det blir dock väldigt ensamt och tomt i sängen.
efter tre lektioner idag åkte jag motvilligt till gymmet och tränade. när jag väl kom dit gick det bra och motivationen steg en bit! nu ikväll har jag suttit och småpluggat lite, ätit felicias mat som hon lagade till oss (fiskbullar och mos.....) och snart ska jag lägga mig framför teven och mysa!


MÅNDAG

måndagar är alltid lika sega och man vill bara inte gå upp på morgonen! efter en skoldag från åtta till två åkte jag till högskolan där jag träffade en tjej som ska vara lite extra mattelärare / personlig mattelärare, kalla det vad ni vill, för mig en eller två gånger i veckan. det handlar absolut inte om att jag har IG i matte eller några större problem. jag vill helt enkelt sikta på högre betyg i matte och få saker förklarade på fler sätt än min riktiga mattelärare gör, ge mig lite motivation typ! min pappa kom då med den lysande idén med extramatte, så han kontaktade en lärare från högskolan som sen pratade med sina elever som utbildar sig till lärare. så idag har vi suttit och knåpat lite i min mattebok och tjejen jag ska som lärare var jättetrevlig!
efter mattestunden gick jag till gymmet och tränade en stund. nu har jag precis stoppat i mig mat, ska hoppa in i en varm dusch och sen spendera hela kvällen framför teven och bara ta det lugnt och mysa!



SÖNDAG - FARS DAG

vilken fin söndag jag har haft idag. vaknat upp bredvid min kärlek, varit en runda på stan och lagt ner hela min själ på att baka och dekorera cupcakes. hoppade över gymnastiken idag efter som jag kände mig lite halvkass i kroppen, och det vill jag verkligen inte ska bryta ut till nått större. ikväll ska jag fira min älskade pappa på fars dag. pappa har valt sin favoriträtt och det blir godsaker till efterrätt!
min älskling kommer till mig också och linus ska också komma så kvällen kommer avslutas med söndagsmys framför någon bra film!





måste erkänna att jag blev nöjd så som jag kämpa!! perfekt present också med en tröja som det står "världens bästa pappa på".



LÖRDAG - LOVE YOU

har varit ute på en lång skogspromenad med mamma och wille och nu ska jag ställa mig i en varm dusch. ikväll ska jag äta lördagsmiddag med familjen och sen åka hem till min älskling.



idag har vi varit tillsammans i 1 år och 9 månader♥

LÖRDAG MORGON




med två bilder från igår kan jag bara säga att jag hade en jättemysig kväll och vi såg en riktigt bra film som jag rekommenderar! 
robin åkte iväg på match förut och jag har legat med frukost i sängen framför "the butterfly effect" nu under morgonen. har redan sett den filmen några gånger, men för dem som inte har sett den SKA bara se den direkt. det är en grymt bra film som man bara inte får missa. 
nu ska jag hasa mig upp ur sängen och göra något vettigt av denna lördagsförmiddag! KRAM

FREDAG

äntligen fredag och äntligen helg! slutade skolan redan vid ett idag, fast jag egentligen skulle ha slutat fyra. har stoppat i mig mat och ska snart packa väskan för att åka bort till konstgräset och träna fotboll. efter träningen kommer emma och hämtar mig, och då ska vi och ett gäng tjejer äta på något gott ställe i stan och sen avsluta med att gå på bio. så skön fredag, men vänner jag tycker så mycket om! och bättre kan det väl inte bli när jag sen får nattgästande av min älskling!



filmen "huvudjägarna" väntar ikväll. en norsk thriller. norska skräckfilmer och thrillers är alltid grymma!


TORSDAG

jag har haft en jättemysig eftermiddag. efter skolan mötte jag min saknade vän towe på stan där vi gick på en liten shoppingtur, dock utan några fynd för min del. sen åt vi mat och avslutade med en fika på rådhuset. så skönt att få prata av sig, och det är inte klokt vad jag har saknat min fina vän!

ikväll ska jag inte öppna skolböckerna över huvud taget. jag lyckades faktiskt ganska bra igår, så nu är jag så stolt över mig själv att jag känner mig värd en kväll utan skolgöra. sitter och äter/dricker smoothie och ska snart lägga mig i felicias säng och titta på en film med henne. jag älskar torsdagar när man vet att det är fredag imorgon!



ONSDAG

sitter nyduschad och fräsch i min varma morgonrock efter att ha sprungit milen med pappa. jag hade verkligen noll motivation idag och ville bara lägga mig ner på marken och dö, men då är det sån tur att jag har pappsen som springer bredvid mig och får mig på bättre tankar så att jag inte ger mig.
ikväll SKA jag plugga. två kvällar i rad har gått då jag har tänkt göra det, utan att det har blivit av. jag förstår inte varför det ska vara så svårt.

senare ikväll kommer min älskling till mig. jag kommer antagligen redan har somnat när han kommer, eftersom han slutar jobbet halv tolv, men det är ändå så skönt att bli väckt och få någon som håller om en. då brukar jag bli på så bra humör dagen efter!


TISDAG

idag har dagen gått så långsamt så det inte är klokt. men skolan är äntligen över och jag sitter och pinar över att jag har fotbollsträning ute i kylan på det hemska konstgräset från halv nio till tio ikväll. det är något med det där konstgräset alltså. jag har bara en svart bild framför mig från förra vintern då skolan var som mest stressig, när enda gången man inte fryser är när man ligger under ett duntäcke, när vintens mörker gör en så förbannat trött, då var jag tvungen att ge mig ut och träna i 10 minusgrader.  fotboll i all ära, men när man måste ge sig ut och springa efter en fotboll så pass sent på kvällen i ett kallt och grått sverige, är det inte ens kul. sen slutar träningen klockan tio och jag kommer inte i säng förens tolv.

nej nu låter allt nästan för deprimerande och jobbigt. det är ju förbannat skönt när man kommer hem färdigtränad och lite frusen, och få lägga sig i sin varma mysiga säng. sen har jag faktiskt haft en bra dag idag, även om allt verkar precis tvärtom!







MÅNDAG

måndagar lyckas alltid bli lika roliga. dem brukar består enbart av skola, träning och plugg/göra ingenting. och så såg det ut idag med, minus plugget. skulle vara duktig och beta av skolarbeten hela kvällen hade jag bestämt, men har inte lyckats öppna böckerna ens. jag får helt enkelt vara glad att jag äntligen tog mig till gymmet och att jag helt enkelt har samlat en hel del krafter, för ikväll har jag verkligen bara legat i soffan och inte rört mig ur fläcken. men måndagar får vara slappa!


SÖNDAG

efter att ha vaknat upp till solsken varje dag i en vecka, kändes det rent ut sagt förjävligt när jag titta ut genom fönstret imorses och bara såg grått framför mig. det enda jag försöker tänka är att det förhoppningsvis snart blir vitt ute istället och att mysiga julen närmar sig, då känns allt lite bättre. idag skulle jag ha åkt och tränat på gymmet efter denna vecka med enbart onyttigheter på menyn. men det sluta istället med att jag och robin åkte hem till hans mormor och morfar och fikade och hade det trevligt. så något gym blev det ju inte. ikväll har jag haft söndagsmys med familjen och robin. tacos till middag och snart väntar min favoritsöndagsfilm (som jag redan har sett tusen gånger), beck!

nu har jag samlat ihop en hög med bilder från resan, så här kommer dem!


























HEMMA

jag är hemma! det hade absolut inte skadat med en vecka till i cypern, men jag känner mig ändå rätt nöjd och det är trots allt ganska skönt att vara hemma igen! jag har haft en underbar vecka och har verkligen vilat ut mig så mycket som det bara går. vädret kunde ha varit bättre, vi hade tyvärr bara en enda dag då det var sol hela dagen, annars var det oftast bara sol från när vi vaknade, fram till tolv-snåret. men när det inte var något vidare sol-väder gick vi runt i staden bland massor affärer. det har varit så skönt att få bara vara, inte behöva tänka, äta gott, njuta av solen och vara borta från gråa trista skövde. bilder kommer komma upp snart, men så länge så blir det bara ett litet smakprov, för resten lägger jag in imorgon eller på måndag. ska inte sitta framför datorn hela kvällen, för snart kommer min bror på besök och då blir det min favoriträtt på matbordet. familjemys ska jag ha ikväll. KRAM



längtar redan tillbaka

RSS 2.0