saturday night

är redan hemma från kvällens äventyr. ska spela fotbollscup imorgon så kvällen fick inte bli mycket senare än såhär. jag har haft en trevlig kväll, och jag ska också säga grattis i förskott till cornelia, för de har jag ju faktiskt glömt.
nu ska jag bädda ner mig i min varma säng och vakna upp med ett förhoppningsvis sug efter att spela fotboll!

saturday-sábado

sitter nyduschad i min säng och ska om ett litet ögonblick slänga på mig kläderna för kvällens aktiviteter. jag ska nämligen spendera min kväll hemma hos cornelia, som fyllt år. hemma hos henne kommer en hög med människor vara och jag känner på mig att de kommer bli en bra kväll!
gårdagens kväll och natt spenderades med robin. tog 13-bussen hem idag och mötte felicia på stan där jag egentligen skulle hitta nån liten present till cornelia, men jag fick inte bara med mig presenten hem utan självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa ett par byxor till mig själv också, men de är sånt som händer. nog med skitsnack, en fin afton väntar!





wednesday!

idag har jag varit på "jobbaudition" som dom på skara sommarland kallade det. jag vågar inte hoppas på att få nått sommarjobb där eftersom de är runt 200 personer av 3000 personer som sökt som får jobb. men man ska aldrig sluta hoppas. det var i alla fall en gruppaudition så vi var runt tio personer som gjorde olika övningar så som att samarbeta och prata inför varandra. jag tycker det gick bra och det var faktiskt kul! mindre kul var de att sitta ute och vänta på en buss i en och en halv timma, mina fötter som bar på converse var snäppet intill att domna bort. men när jag väl var framme i skövde åkte jag direkt hem eftersom jag bara hade nån halvtimma kvar i skolan. gick och la mig i soffan och sov i nån timma och åkte sen upp till orkanvallen och hade menatalträning med fotbollen.
det är väl så långt jag har hunnit idag. ska dra igenom sisådär 150 engelskaglosor och sen gå och lägga mig!

TJUGOTREDJE FEBRUARI

sitter bänkad framför datorn trots att jag egentligen borde sitta och råplugga. men imorgonbitti ska jag på "jobbaudition" på skara sommarland så då missar jag både mitt engelskaprov och spanska-läxförhör. det blir en rätt bra undanflykt för mig själv att slippa råplugga.
ska snart ändå slänga ett öga på glosorna till imorgon och sen åka iväg och träna fotboll i kylan.

delightful

jag har haft en bra start på veckan. känner inte alls särskilt mycket ångest över att de är skola igen. det är ju faktiskt bara fem veckor kvar till nästa lov. men som sagt, en bra start fick jag genom en bra dag i skolan där de var kul att träffa alla kompisar igen. efter skolan kom robin till mig vilket gjorde dagen ännu bättre. jag avslutade sen dagen med en fotbollsträning som också gick bra. allt är var helt enkelt rätt bra idag!


ELVIS

Elvis som har suttit i bur i över en månad nu pga av sina sjuka ben som han inte får gå fritt med låter så här titt som tätt om dagarna. han lever verkligen upp till sitt namn!
kan också nämna att detta ljudet väcker mig varje morgon, mycket trevligt.

snow


sunday morning

startade morgonen med tre nutellamackor, och gick sen vidare till godisskålen från igår.
nu mår jag illa och känner mig som en uppstoppad ballong, och jag skyller helt och hållet på charlie, för det var han som tog med nutellaburken hit. men jag ska åka och träna gymnastik sen så de går väl jämt ut ändå. men innan dess, ska jag ge mig ut i snön med charlie och felicia. vi kasta oss i snön, frysa och vara fem år igen!
det är väl snart dags att säga hejdå till träden på trädgården helt när dom nu drunknar mer och mer för varje dag.

winterland

snön tar visst aldrig slut. mina planer för dagen sprack så fort jag öppna ögonen i morses. möbelcupen som jag skulle spela idag blev inställd pga av vädret. och att träffa robin blir det ingenting heller med då. men jag gråter inte för det. för idag får bli en sån där riktig bra-att-göra-dag. har duschat och masserat in lite hårinpackning eftersom mitt hår skrek på hjälp. plockat iordning i rummet har jag också gjort. och ska sen ta och fixa iordning min pappas present som han ska få av mig när han fyller år på tisdag. ska nog sen ta och spendera min kväll framför melodifestivalen med en stor godispåse, för de har jag inte kollat på på evigheter.
med de så lägger jag upp några mixade bilder som jag tagit dem senaste dagarna.
tagen i onsdags om jag inte har fel, en mycket normal och go vän!
mumsmalin!
en saknad vän som jag träffade för första gången på lång tid i onsdags
söta elvis!
där har vi några helt ointressanta bilder som sätter lite färg på inlägget!

brand new

weekday

tuesday's business

ligger nerbäddad i min säng helt slut och utmattad. spenderade tidigare idag min tid på stan ihop med malin. åkte sen hem till henne och åt. när klockan sen slagit halv åtta åkte vi till konstgräset och tränade ute i kylan i två timmar.
så somsagt, jag är utmattad och frusen. tänkte nu släcka lampan och sova tills jag vaknar, för mer än så här har jag inte att säga. godnatt!







alla♥dag

igår var de alla hjärtans dag, som nog dem flesta vet. den dagen spenderade jag i göteborg ihop med robin, charlie och felicia. vi vandrade omkring, åt mat och gick på bio. mysigt!
när vi sen kom hem till skövde visade de sig att bussen till skultorp inte gick förens om en timma så jag och felicia övernattade hemma hos charlie.
idag har jag städat mitt rum, och då menar jag städat, ordentligt. ska om en stund ta en promenix med min hund elvis. med hans sjuka bakben kan man dock bara gå i 1 km/h.
efter de ska jag lägga mig framför en film och invänta middagen. efter den åker jag och tränar fotboll.

hade tänkt mig att ta en massa bilder igår, men dem tankarna försvann snabbt ur huvudet.
men en bild på felicia och charlie har jag i alla fall. och bild två är på ett halsband jag fick av söta robin.

FRIDAY NIGHT

slänger upp några bilder, som får sammanfatta en bra fredagskväll!
dock så kan jag inte skryta med någon bra kvalité på bilderna.

DAGEN INNAN FREDAG

hemkommen från skolan och från en tur på stan ihop med malin.
snart kommer malin hit och har med sig "adam&eva", eller någon annan av alla gamla godingar som finns. vår kväll kommer väl se ut så på ett ungefär skulle jag tro, och sen sover hon här. tänk vad en seg och jobbig torsdag kan lyftas upp.
efter en torsdag kommer fredag, vilket betyder helg, och sportlov. imorgon blir det 18års-fest för charlie och anton vilket antagligen kommer bli görtrevligt, sen fortsätter det med ett helt oplanerat sportlov. GULD!

mallan&flisan

har egentligen inget speciellt att skriva mer än att jag strax ska åka på "mentalträning" med fotbollen, får väl se vad dom har hittat på. sen tänkte jag visa tre bilder på malin och felicia från idag.

Marilyn Monroe

ett nyinköpt linne

-Hide away-

ligger nerbäddad i min säng och vill inget hellre än att sova. men icke sa nicke, om en stund åker jag och tränar. jag tror inte man kan vara mer osugen än vad jag är idag. men om drygt två och en halv timma, halv tio, kommer jag ut från gympasalen, efter att ha haft fys i en och en halv timma, och fasen va nöjd jag kommer vara då!
kan väl bara kort berätta att jag drog mig ner till stan efter skolan med malin idag. så nu är jag en tröja, ett linne, underkläder och ett par strumpbyxor rikare. sitter aldrig fel. /m





R.E

hemkommen från ett tre-timmarspass med gymnastik. ska snart lägga mig framför wallander som jag redan har sett sjuttioelva gånger, men jag har bestämt mig för att se den för sjuttiotolfte gången ändå. god ny vecka, eller vad man säger./m



två bilder från igår hemma hos robin.


saturday-lördag-sábado

hemkommen från en gymnastikträning i tidaholm. så nu är jag lagom körig i alla kroppsdelar man kan tänka sig. ska hoppa in i duschen, äta lördagsmiddag, och sen vänta in tiden till att ta en buss till robin. åker sen hem runt ett och åker hem till malin där jag fortsätter kvällen med några mateees. /m

säfsen

ligger redan nerbäddad i min säng, trots att klockan bara är kvart i nio.
tänkte bara nämna en sak, fasen va snö de har kommit! bussen var 35 minuter sen imorses och igår när jag tränade på konstgräset i skövde var det som att springa runt på klackskor när snön satte sig under dobbarna. fy, jag skulle föredra lite mer sommarväder nu istället.
nu hade jag tänkt mig att slänga upp några bilder från gårdagens trip till säfsen och sen stänga av och få några extra timmars sömn inatt. enjoy!










new week

tänk att det redan är måndag. det var ju faktiskt fredag nyss. men snart är det ju fredag igen, så man ska ju inte klaga över att en ny jobbig vecka har börjat, för snart är den ju slut.
en måndag som denna har tillbringats i skolan och på stan. och en måndagskväll som denna har spenderats på valhall där jag hängde på felicia för att dansa zumba. det var skitkul!
ligger nu i min säng med datan på magen, och snart ska den stängas av. ska nämligen gå upp halv fem imorgon för att åka till säfsen med skolan. så nått att se fram emot har jag allt. nu ska jag ta och slänga upp tre bilder från dagens skola och sen säger jag godnatt!





b1: mallan&mark
b2: marks ögon
b3: henkis

RSS 2.0