EN ONSDAG

en jobbintervju för jordgubbsförsäljning, en stadstur med malin, en tur till henne, en kväll med godis, film, en charlie och en felicia. dagens sysslor, allt som allt. jäkligt slappt men också jäkligt bra. lov ska inte vara mycket mer än slappt och med min hals på köpet får de inte vara mer än slappt. ska släcka ner här nu och hoppas på att få sova en natt på detta lovet utan att behöva vakna runt fem och vara tvungen att gå upp och koka te och ta näsdroppar, jag bönar och ber. godnatt!








m.k andersson

nyser stup i kvarten och jag är väl inne på min tionde kopp te nu på två dagar, min hals är så gott som förstörd. men jag har inte tid med några långvariga förkylningar eftersom jag åker till danmark på träningsläger på fredag.
men för att inte slösa bort en dyrbar kväll på lovet helt ensam för att vila upp mig åker jag med min vän malin till tibro och hälsar på leijon som jag inte har träffat på hundra år. skulle tro att de blir en lugn kväll, för mer än så får jag väl hålla mig borta från om jag ska bli frisk. så nu ska jag lämna malins tevesoffa och skynda på henne så vi kan åka. LOVE



MALLAN!

vote!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




PÅSKLOV D.1

började med en rejäl förkylning och nu så här i starten på lovet har jag införskaffat mig lite feber på de som pricken över i:et. YES!
ska ta och sova hela dagen för ikväll finns de inget snack om att vara sjuk, för hemma hos matilda väntar festligheter, sjuk eller inte sjuk.



GÖTEBORG

jag är hemma från min vistelse i göteborg.
igår när jag, karin och marielle kom fram tog vi första bästa spårvagn till karins morfars lägenhet som vi fick låna. efter att ha lastat av vårt pickpack gick vi ut och handlade frukost och letade efter en pizzeria, vilket tog lång tid. eller vi gick säkert förbi tio olika pizzerior men ingen föll oss till smaken. men tillslut gick vi ändå hem igen med varsin pizzakartong i handen. det blev en mysig kväll och det var längesen jag la mig med sån jäkla mättnad då man känner att de fasen skulle va skönt att bara få upp allt. men usch, så långt gick jag inte.
efter att ha fått sova ca fyra timmar gick vi upp och åkte iväg till någon arena där vi skulle tävla. lagom trötta och köriga. bilresan hem gav mig nackspärr efter att ha sovit i två timmar med nacken på sned.
nu har jag beskrivit lagom bra hur denna resan såg ut. klockan börjar nu närma sig åtta och jag tänker ikväll inte göra annat än att sova, äta sova och sova. så de är väl lika bra att säga godnatt!
tog några dåliga bilder från igår och på några okända lag från tävlingen.



FLISAN

igår hade vi lunchkonsert i skolan där felicia för första gången sjöng för mer än tio pers.
självklart spelade jag in de men måste som vanligt säga att ljudet och bilden inte är nått att skryta med. sen så är starten i låten jättedålig eftersom micken inte var tillräckligt nära felicia, men de blir bättre, de blir bättre!
ni får helt enkelt skruva upp ljudet på datan lite extra.


ska också tillägga att hon har skrivit låten själv.



HELG

kom precis hem från robin där jag har spenderat fredagens kväll och natt. ska om en liten stund tar jag mig in mot stan där jag, karin och marielle sen åker vidare till göteborg. imorgon ska vi tävla med gymnastiken i göteborg och tävlingen börjar redan vid sju på morgonen så vi åker helt enkelt ner dit och stannar över natten så räddar vi några extra timmars sömn, eftersom vi hade behövt åka från skövde vid fyra på morgonen om vi inte hade gjort som vi gör. så jag har väl egentligen inte nån större tid att sitta här, för nu ska jag ta och packa. LOVE




ONSDAG


det är inte varje dag man hinner med att vara i skolan från halv nio till tre, plugga in allt som behövs och se en bio med min robin. men en onsdag som denna hanns det med och nu ska jag och felicia krypa ner i sängen och läsa en grymt bra bok. godnatt!



kafferep

jag älskar tisdagar! i stort sett inga jobbiga lektioner, slutar klockan två och ja, de var nog de. men dom är tipptopp jämfört med återstående skoldagar i veckan i alla fall. idag ska jag för omväxlingens skull åka och kolla på mitt fotbollslag som spelar match istället för att spela själv eftersom jag behöver vila. jag minns inte när jag såg mitt egna lag spela senast utan att ha spelat själv, så de ska bli kul. dock är de bara en träningsmatch men match som match. mer än så har jag inte att säga för nu ska jag iväg och heja!

ska bara visa två bilder från i skolan idag då vi på vår hemkunskap hade s.k "kafferep" som vår lärare ville kalla det. men det tackade man ju självklart inte nej till!



MONDAY

jag har varken några roliga bilder eller något roligt att säga. men för sakens skull så kör jag en snabbis ändå!
det är måndag, och ja försov mig, vilket jag aldrig förr kunde tro jag skulle kunna göra, men de händer allt för ofta nu. konsekvenserna blir att springa upp ur sängen och springa till bussen, bra start på dagen. fortsätter mitt springade i gymnastiksalen om en halvtimma och har fys med fotbollen. usch säger jag bara.

19/3 - 21/3

helgen är redan slut, eller snart i alla fall. den, som alla andra helger, tog slut lika fort som den började. men vilket fall så har jag haft en bra helg, och mycket har jag hunnit med. som att ha firat två födelsedagar, spelat första DM-matchen vilket ledde till en vins med 6-1 mot lidköping, varit med robin och nu slutligen, när de är söndag, så ska jag ge mig iväg och träna gymnastik som avslut på helgen. LOVE


mallans tårta!



allt är bra, bortsett från de dåliga

jag är dötrött och ska snart ut och träna fotboll. skulle göra allt för att få bädda ner mig i sängen och slå på en bra film istället. men efter att ha vaknat upp bredvid en söt robin, haft en hyffsat bra dag i skolan, redan legat framför ett och annat teveprogram i några timmar, är jag rätt nöjd ändå. och att de är fredag imorgon gör en ju inte mindre nöjd direkt. min helg är relativt planerad och de finns inget annat att säga än att den inte kan bli dålig!

två bilder från idag



031610

efter att ha haft nationellt prov i engelska under hela förmiddagen, följt av en spanskalektion och ett klassråd sitter jag nu hemma i min säng med malin vid min sida. mallan har skaffat sig en blogg hon med http://malinkatrine.blogg.se/.
så där har ni den. ikväll väntas fotbollsträning på konstgräset. det var nog allt jag hade att säga. god eftermiddag!



långhelg

det är måndag och jag har studiedag, den sista lediga dagen blev som pricken över i:et.
kan väl inte påstå att jag har varit livlig en dag som denna. från morgon till kväll har jag suttit i mallans soffa och kollat på antal filmer, badat fotbad, fixat&trixat med naglar och allt sånt där som är lite nyttigt att göra ibland. om en stund tar vi oss en springtur i skultorp hon och jag. läggdags blir vid tidig tid ikväll för att vara helt utvilad till engelska nationella provet imorgon. 

innan jag tar mig upp till malin igen har jag två bilder att visa.
eftersom malins bror hade så kallat lan igårkväll var det ett gäng människor som hellre hade maskerad än att sitta framför datan. så där har ni stefan, emil och emil iklädda i diverse söta kläder!


eftersom det är så fruktansvärt jobbigt att sträcka sig efter glaset varje gång man ska dricka fick malin sig en lysande idé och löste problemet. kreativtkreativt




söndag 14 mars

hade en jättemysig kväll igår! var väl från början tänkt att det skulle vara en myskväll för bara mig, alexandra och rebecka. men ett par till godingar ville göra oss sällskap och de fick de gärna.
idag har jag spelar match vilket resulterade 2-2. första matchen på stor plan vilket både syntes och kändes. trots all intensiv träning vi har haft var jag trött efter enstaka minuter. så det kan helt enkelt bara bli bättre!
sätter mig snart på cykeln och tar mig upp till malin. det blir film, tilltugg och prat all night long.
men först ska jag visa dom enstaka bilderna jag tog igår.


LÖRDAG

tog mig en tur på stan med min syster på förmiddagen. man brukar hamna där på lördagar. tänk att jag gick runt i vårjacka och inte frös ett dugg. får lyckorus i hela kroppen bara av att tänka på att våren är närmare och närmare för varje dag som går.
snart ska jag ut på en långpromenad i vårvädret med min pappa. när jag kommer hem från den åker jag in till hentorp för att umgås med mina vänner hela kvällen. det kommer bli en tipptopp-lördag med andra ord!



glorious day!

idag har jag istället för att ge mig ut i de kalla vädret för att träna med mitt kära lag istället varit på bowlinghallen och ätit och bowlat med allihop. det var jättemysigt och kul. har dock aldrig påstått mig vara någon stjärna på bowling men de är alltid lika kul, trots att man typ är den ända som åker hem utan en enda strike. men jag har leendet kvar på läpparna ändå vill jag lova!
nu är jag helt slut och ska ge mig in i mina drömmar för en liten stund. efter en sån här bra dag kan jag inget annat än att sova gott!

the last five years

borde egentligen släcka lampan men känner ändå ett måste av att skriva av mig här lite granna.
så kan ta och börja från början, vilket var i skolan. dagen rusa iväg och det kändes som jag sluta lika fort som jag började. tog felicia i hand och gick hem till charlie efter skolan och stanna där till halv sju då mamma hämta upp oss. då vart de raka vägen till teatern och kolla på "the last five years". sen åkte vi hem till vårt kära skultorp. mer än så har jag inte hunnit med idag. men befinner mig nu liggandes i min säng somsagt, och borde släcka lampan. så de ska jag göra nu. godnatt!




min fina fina alexandra♥


A&B

slutade redan vid tio idag, så åkte egentligen bara till skolan för att ha hemkunskap i en och en halv timma och sen slutade vi, helt okej dag om du frågar mig. så efter skolan traska jag och mina vänner becca och alecc ner till stan för en fika och en sväng med lite fönstershoppning. men självklart kom jag inte hem tomhänt utan ett linne och en sminkborste ville naturligtvis göra mig sällskap. jag blir allt rikare på saker och fattigare på pengar..
ska om en liten stund bege mig in mot stan igen men dock inte för att sitta och trycka i mig godsaker på ett fik utan för lite fotbollsträning. kan jag behöva efter denna dagen!


paint the silence

de är väl nästan nog med att alla tjatar om att våren är påväg men jag kan faktiskt inget annat än att hålla med. helt plötsligt fryser man inte när man går ut och man vaknar av att solen skiner in genom persiennerna. fy va skönt.
strax åker jag och tränar fotboll, eller fys i en och en halv timma, så jag vill nog ändå inte kalla de fotboll. men träna ska jag i alla fall göra. de kan ju jag behöva efter att redan ha tränat hela helgen... jaja. heddåheddå


Tomas Lehtelä


video från ukm igår, ljud och bild är ju inte det bästa men latti är galeeeen!




friday to saturday

vilken fin helg det ser ut att bli och också redan har varit. igår åkte jag hem till robin och myste hemma hos honom hela kvällen. var dock tvungen att åka hem eftersom jag idag åkte och tränade gymnastik på morgonen. så i tre timmar har jag tränat i tidaholm och nu är jag helt slut. men helgen är inte slut än, så ikväll drar jag och ett par vänner oss in mot stan där de är ukm. de ser ut att bli ännu en fin kväll. puss!
dagens morgonbilder på mina vita converse som nu mera är bruna.

If I had eyes

-If I had eyes in the back of my head
I would have told you that
You looked good 
As I walked away-




vad har jag att säga? ingenting egentligen. men jag tänkte att eftersom jag ändå ligger här framför datan kan jag ju lika gärna titta förbi här. så jag tänkte berätta vad jag har sysselsatt mig med idag. så för att göra en lång historia kort ska jag bara säga att jag har varit i skolan, varit hemma och sovit fast jag borde pluggat, och varit på mentalträning med fotbollen. min dag i stora drag. och de var nog allt. godnatt!

1.a MARS

idag är det den 9.onde måndagen på året, rätt onödig information.
men jag sitter i alla fall och spenderar min 9.onde måndag vid skrivbordet och pluggar. om en stund kommer robin hit och därmed ett stopp från pluggningen. jag får behålla honom till imorgon eftersom han sover här, sen väntar den 9.onde tisdagen på året. hejhååå

RSS 2.0