SÖNDAG 31/1

Denna helg har verkligen sprungit förbi. Men jag har haft så bra och mysiga dagar så nu är jag fulladdad med energi till den kommande skolveckan. Efter lunch idag satte vi oss på tåget hem till Göteborg igen. Även om det är skönt och kul att komma bort ibland är det alltid lika mysigt att komma hem till vår fina lägenhet igen. När vi kom hem gick vi direkt och handlade och sen pysslade vi i lägenheten med lite nya saker vi köpt det senaste, som de fina ljuslyktorna på första bilden nedan. Ikväll har vi ätit tacos till middag och börjat titta på en ny serie, "How to get away with murder" som än så länge verkar riktigt lovande. Nu ska vi sätta på tredje avsnittet för kvällen innan läggdags!
Godnatt!❤️



LÖRDAG 30/1

Godkväll!
Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med hela Pontus familj och mormor och morfar. Vi har spenderat dagen i Lidköping och strosat runt bland härliga inredningsbutiker. Det är inte klokt vad det kliade i fingrarna, jag hade kunnat spendera så många tusenlappar på fina inredningsprylar, men jag fick nöja mig med en skål från Bruka Design och två stycken fjäderbollar som jag inte kunde hålla mig ifrån. Vi avnjöt även en fantastiskt god tapas-lunch innan hemfärd. Jag och Pontus åkte förbi min saknade syster påvägen hem för en fika och en hel del ta-igen-prat. Ikväll har vi ätit en god middag här hemma och nu har vi precis slagit oss ner i soffan. Hoppas ni har en lika mysig lördag som jag har! Puss❤️

Dagens goda lunch: 

FREDAG 29/1

Hej! 
Det är fredag och äntligen är denna efterlängtade helg här. Jag gick i skolan 10-12 idag och efter det firade jag och Pontus in helgen med en magisk lunch på TUGG. Grymma hamburgare, grymt pris och grym miljö och inredning, denna restaurang får helt klart 10/10 hamburgare! 
Nu sitter vi lite för mätta på tåget påväg till Skövde för att som tidigare nämnt spendera helgen där. Det ska bli så skönt och välbehövligt med en riktig myshelg med nära och kära. Ha en fin helg allihop! Puss❤️



TORSDAG 28/1

Godkväll!
Idag vaknade jag upp på fel sida och med ond rygg, så att jag knappt fick på mig strumporna imorses. Men så här i efterhand har jag trots den sämre morgonen haft en bra dag! Jag var i skolan 08.30-12.00 och när jag kom hem åt jag lunch och gav mig ut på en långpromenad i det härliga vädret. Vid halv fyra åkte jag till jobbet och nu kom jag precis hem därifrån efter en mysig och bra kväll. Jag trivs så bra på mitt nya jobb!
Nu ligger jag nerbäddand i soffan framför gårdagens "Sveriges mästerkock", mitt favoritprogram. Imorgon börjar jag tio och slutar tolv så det känns nästan redan som att jag gått på lite helg. Jag har längtat efter denna helg länge, för imorgon åker jag och Pontus till Skövde hem till hans familj, och min extra-familj. Det ska bli så mysigt att spendera helgen där! 
Hoppas ni är lika redo och förväntansfulla inför helgen som jag är. Puss och godnatt!❤️

Skulle göra mycket för att få sitta och sippa på en drink i ett varm Grekland just nu!


ONSDAGKVÄLL

Jag är precis hemkommen från en mysig kväll tillsammans med Sofia och Emilia. Vi gjorde filodegs-paj fylld med kallrökt lax och spenat till middag och det var så himla gott! Nu ska det bli så skönt att krypa ner i sängen, men mindre skönt att behöva gå upp alldeles för tidigt imorgon. En ny kurs börjar och hela eftermiddagen och kvällen ska jag jobba, så en lite jobbig men förhoppningsvis bra dag kommer det bli. Det gäller bara att tänka på att helgen snart är här, då går det mesta lite lättare! Godnatt❤️


TISDAG 26 - ONSDAG 27

Godmorgon! 
Idag är jag ledig för att egentligen skriva på min hemtentamen som ska skickas in klockan fyra, men jag har redan skrivit klart och skickat in den så jag kan njuta av en ledig härlig dag utan minsta plugg! 
Jag och Pontus har precis ätit frukost i soffan och här tänker jag ligga kvar en stund till. Senare ska jag laga min goda linssoppa till lunch och sen ska vi faktiskt åka och simma. Det var så himla längesen jag simmade och jag har ju alltid älskat det, så det ska bli så kul. 
Ikväll ska jag träffa mina två fina vänner Sofia och Emilia. Vi ska laga någon god middag ihop och bara mysa! 

Igår hann jag aldrig titta in här så jag ska självklart bjuda er på en liten sammanfattning av dagen! Jag gick i skolan 10-12 och direkt efter var jag och ett par vänner på systembolagets föreläsning om vad alkohol gör med kroppen och hur det påverkar ens träning. Det var riktigt intressant och lärorikt. Under kvällen var jag på gymmet tillsammans med Cissi och Klara och körde Body Combat och efter det åkte vi hem till mig för att äta kvällsmat ihop och mysa!

Ha en fin onsdag allihop och tänk på att idag har vi gått halvvägs in i skol/jobb-veckan och snart är helgen här! Puss❤️



MÅNDAG 25/1

Godkväll!
Jag har haft en fin start på veckan med skola 9-12 och en avklarad projekt-redovisning. När jag kom hem åt jag lunch och pluggade en stund innan jag gick till gymmet. Ett riktigt svettigt och bra träningspass blev det bestående av 45 minuter powerwalk följt av ett rump-pass. Efter en lång dusch och lite matlåde-lagning har jag och Pontus äntligen slagit oss ner i soffan med kvällsmat, framför idrottsgalan. Att få krypa ner i soffan bredvid min Pontus är det absolut bästa avslutet på en dag!
Hoppas ni har haft en lika bra start på veckan som jag har haft. Puss!❤️

En gammal bild på en långhårig Maya, kan faktiskt erkänna att jag saknar det långa håret ibland!


NUTELLABOLLAR

Jag måste verkligen tipsa om något magiskt gott jag bakade till söndagsmyset ikväll. Jag provade att göra nutellabollar, och det gjorde jag inte för sista gången. Rekommenderar starkt! 


LÖRDAG 23 - SÖNDAG 24

Godmorgon, eller förmiddag!
Jag och Pontus vaknade sent idag och har precis avnjutit en god frukost i soffan. Vi ska snart packa ihop lite fika och sätta på oss understället för att ge oss iväg för att åka skridskor. Men först tänkte jag berätta lite kort om gårdagen då jag inte hann titta in här. Jag jobbade 8-16 och kvällen spenderade jag tillsammans med världens bästa vänner, hemma hos Sofia i hennes nya fina lägenhet. Vi drack vin, åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. En så mysig och trevlig kväll, jag mår så otroligt bra av dom!

Idag ska jag och Pontus som sagt spendera dagen i ishallen vilket ska bli så himla mysigt och kul. I eftermiddag måste jag plugga en liten stund men sen ska jag avsluta helgen på bästa sätt tillsammans med min kärlek! Puss❤️



FREDAGSKVÄLL


FREDAG 22/1

Hej fina fredag! 
Trots att jag har varit ledig både igår och idag känns det riktigt skönt och härligt med fredag. Fredagar kommer alltid vara veckans absolut bästa dag. Idag gick jag upp tidigt tillsammans med Pontus trots att jag hade kunnat sova längre. Det är så skönt att komma upp tidigt så man hinner få mycket gjort under dagen! 
Jag har precis suttit en lång stund och skrivit på min hemtentamen och nu har jag tagit en paus för lunch. Jag ska även gå och handla efter lunchen innan jag återigen måste sätta mig en stund med plugget. Ikväll ska jag ha fredagsmys tillsammans med min Pontus. Vi ska mysa med hembakt paj och ost- och kex. Jag måste dock gå och lägga mig tidigt eftersom det blir tidig uppstigning för mig imorgon, då jag ska jobba. Men det gör mig inte så mycket, jag ska ta till vara på en mysig kväll ändå och resten av helgen är dessutom också fullplanerad med massor kul. Ha en fin fredag och helg allihop. Puss!❤️

Är det något jag har blivit riktigt svag för sen jag flyttat hemifrån så är det snittblommor. Hela köket blir liksom hundra gånger finare med blommor på bordet! 


ONSDAG 20/1 - TORSDAG 21/1

Hej!
Igår hade jag fullt upp med skola 8-15 och under kvällen var jag på gymmet ihop med Cissi och Klara och körde Body Combat. Jag har aldrig varit på det passet tidigare men det är definitivt något jag kommer gå på fler gånger, riktigt roligt och jobbigt! Klockan nio somnade jag i soffan, helt slut. Men det var så himla skönt att få gå och lägga sig tidigt och ta igen förlorad sömn från veckans alla tidiga morgnar.

Idag började jag och Pontus dagen med att åka till Ikea, då vi båda är lediga. Det har blivit lite som vårt andra hem, jag har aldrig varit där så mycket som nu för tiden. Men en fin lampa och lite andra småsaker inhandlades och en god lunch avnjöts innan vi nu satte oss på bussen hem igen. Direkt när jag kommer hem måste jag sätta mig med skolböckerna och skriva på en hemtenta. Sen ska jag återigen träna tillsammans med Cissi och Klara, men denna gång ska vi gå på Body Attack. Ikväll ska jag träffa min saknade vän Sofia för att mysa och äta scones. Puss!❤️



TISDAG 19/1

Godmorgon! 
Jag var uppe 06.30 för att åka till skolan men alla bussar var antingen inställda eller kraftigt försenade på grund av snön så nu ligger jag istället nerbäddad med mitt duntäcke i soffan. Vi har som tur var bara en 2 timmars föreläsning nu på morgonen så jag hoppas jag inte missar något superviktigt. 
Igår hade jag i alla fall kursstart för vår nya kurs, Hälsopromotion. Det är en kort och intensiv kurs på 1,5 vecka men den verkar väldigt spännande och intressant. 
Igår eftermiddag/kväll jobbade jag mitt allra första pass som personlig assistent. Jag jobbade klockan 16-20 och det kändes faktiskt jättebra allihop!
Nu ligger jag som sagt nerbäddad i soffan och tänkte ha en lugn och skön morgon framför teven tills Pontus vaknar. Då ska vi ligga och titta på serien "Making a murderer" hela förmiddagen innan jag har en labbföreläsning 13.30-17.00 i eftermiddag. Ikväll ska jag gå på ett efterlängtat pass på gymmet, body balance. Ett så himla bra och skönt pass för hela kroppen!
Ha en fin dag i snökaoset allihop. Det ska jag ha! Puss❤️


SÖNDAGKVÄLL

Godkväll!
Dagens gym-pass med Cissi blev istället en kall men skön långpromenad i solen tillsammans med Cissi och Klara. Så himla mycket mer värt att välja bort gymmet för att istället ta vara på de få soltimmar vi får och samtidigt få en mysig pratstund. 
Ikväll har jag och Pontus gjort tacoköttfärsfyllda paprikor till middag (bra tips för er som, precis som oss, alltid får mängder med köttfärs över efter att man ätit tacos). Nu ska vi fortsätta titta på serien "Making a murderer" och äta upp godiset från igår. Precis så som en söndag ska vara! Puss❤️




SÖNDAG 17/1

Jag säger godmorgon trots att klockan är så mycket som 13.30, för här hemma ligger vi fortfarande i soffan med morgonrocken på efter en långfrukost framför teven. Trots att vi somnade strax innan ett igår så sov vi enda till klockan elva idag, förstår inte hur vi kan vara så trötta! Men det var så himla skönt att få sova hur länge man ville och att därefter kunna börja dagen med en lång och god frukost i soffan. Snart ska jag rycka upp mig och försöka få lite nytta gjort. Jag tänkte försöka laga lite matlådor inför kommande vecka och sen ska jag träna tillsammans med Cissi vid halv fyra. Ikväll ska jag och Pontus göra köttfärsfyllda paprikor till middag och ta vara på sista mysiga tiden av helgen innan en ny skolvecka och dessutom ny kurs börjar. Ha en fin dag allihop! Puss❤️

Min goda frukost bestående av blåbärsgröt med hallon och ett ägg!

LÖRDAG 16/1

Igår hade jag världens mysigaste och bästa dag, och jag hade sett fram emot den dagen så himla länge. Att ha en ledig lördag fri från allt som heter plugg, stress eller minsta problem. Jag och Pontus har inte haft en sån där riktig ensam-dag på så länge, då vi gör precis det vi känner för och bara har varandra att tänka på, så en sån dag var så himla efterlängtat. Efter en skön och välbehövlig sovmorgon började jag dagen med en riktig ta-hand-om-mig-själv-stund. Det är något jag ofta gör efter en tentaperiod, för är det något jag slarvar med när jag är mitt uppe i mycket plugg, så är det att ta hand om mig själv. Så jag filade naglarna, nopprade ögonbrynen, rakade benen, gjorde inpackning i håret och tog en låååång och varm dusch. Jag kände mig som en ny människa efteråt! Efter det hade jag och Pontus en heldag på stan. Vi strosade runt i olika butiker, köpte fina saker till vår lägenhet och tog en mysig fika i Haga. Efter 5 timmar på stan var vi hemma lagom till att snart börja laga middag och ha lördagsmys. Vi åt tacos, låg nerbäddade i soffan, tittade på en jättemysig film och åt godis hela kvällen. En riktig må-bra-dag med min kärlek!❤️


FREDAG 15/1

Hej!
Den fruktade tentan är äntligen över och jag kan tyvärr inte säga att jag känner så jättemycket lättnad i kroppen. Det gick inte alls så bra som jag hade hoppats och det var med en dålig känsla i magen jag lämnade in min tenta efter 3 timmars skrivande. Men den är över och oavsett hur den gick så har jag äntligen gått på helg! 
Jag sitter nu på bussen påväg in till stan för att fira den avklarade tentan med middag, vin och bowling tillsammans med mina fina klasskompisar. Det är vi så himla värda efter allt slit vi har lagt ner! Ha en fin fredag allihop. Puss!❤️


TORSDAG 14/1

Hej! 
Denna veckan har inte varit på min sida alls och jag är så glad att det snart är fredag och helg. Idag har jag för sista gången verkligen försökt plugga, men det är så enormt mycket att lära sig att allt bara blir en enda röra, så precis som tidigare dagar känns det inte som att jag har lärt mig något. Efter lunch gick jag till gymmet för att rensa tankarna men det gick tyvärr inte heller alls som jag hade hoppats. Jag kände mig matt, yr och illamående och efter 30 minuter konditionsträning valde jag att sluta. Nu sitter jag här med halsont och har gett upp plugget totalt. Efter lite pepp-prat med pappa släpper jag allt och låter det gå som det går. Jag försöker släppa alla krav jag har på mig och inser att det är okej att misslyckas ibland. 
Förlåt för ett lite små-deppigt inlägg men idag är jag inte alls på topp. Men håll tummarna för mig imorgon, och oavsett hur det går så ska jag njuta så himla mycket av den kommande helgen!

Vad vore jag utan min pojkvän, sambo och andra halva i dessa stunder. Jag älskar dig så!

TISDAG 12/1

De två senaste dagarna har sett precis likadana ut och de har varit allt ifrån speciellt roliga. De har bestått av plugg, plugg, träning och ont i huvudet. Jag vet inte vad som har hänt men efter detta jul-lov tappade jag plugg-motivationen totalt och jag har aldrig känt mig såhär oförberedd. Det känns som jag kan högst en tjugondel av allt vi ska kunna till tentan och nu är det bara två pluggdagar kvar att fullständigt pressa in allt i huvudet. Idag fick jag i alla fall ett skönt avbrott från plugget med ett träningspass ihop med Cissi. Vi körde 6 km hård powerwalk följt av ett ryggpass. Resten av dagen har bestått av riktigt dåligt plugg, jag har verkligen inte kunnat fokusera. Så trots att klockan nu bara är nio har jag valt att krypa ner under täcket för att små-läsa lite och sen sova tidigt, så jag förhoppningsvis vaknar upp med mer energi och motivation imorgon. Jag ska dessutom till skolan klockan åtta så det blir tidig uppstigning. Godnatt!❤️

Bjuder på en bild på Cissi från dagens träningspass. Om ni visste hur denna tjej peppar mig, när jag är så trött att jag bara vill lägga mig på marken och dö. Det mest positiva med en tränings-kompis!

SÖNDAG 10/1

God kväll! 
Det finns inte så värst mycket intressant att säga om denna dag, jag har suttit och pluggat precis hela dagen och när klockan slog sex stängde jag ihop böckerna och gav mig ut på en timmes kvällspromenad med Pontus. Ikväll har vi ätit fredagens goda rester, vårrullar och tittat på film. Nu ska det bli skönt och inte minst välbehövligt att sova, för imorgon väntar ytterligare en dag full av plugg. Godnatt!❤️

Kan inte påstå att jag har varit riktigt såhär glad idag. Men det var jag tydligen i alla fall någon gång i oktober. 

LÖRDAG 9/1

God förmiddag!
Min klocka ringde klockan nio idag och då gick jag direkt upp och satte mig vid datorn. När Pontus vaknat åt vi en god frukost tillsammans men nu måste jag återigen sätta mig med plugget ett par timmar. Myskläderna är på, vädret är grått och det känns faktiskt ganska skönt att få sitta inne och skriva lite idag. I eftermiddag ska vi träffa våra vänner Oliver och Julia för att spela badminton och sen ska vi laga en god middag ihop och ha lördagmys! 
Skönt att ha det att se fram emot. Hoppas ni får fin lördag allihop. Puss!❤️


FREDAG 8/1

Idag tog jullovet slut på riktigt då vi hade vår första föreläsningen på nästan tre veckor. Vi gick 8-15 idag och det var både tungt och svårt att hänga med, det känns som min hjärna fortfarande är på lov. Efter skolan åkte jag direkt hem för ytterligare två timmars plugg innan jag tillslut tog helg. Ikväll har jag haft mina fina bästa tjejer hos mig och vi har haft världens mysigaste kväll. Vi åt en så otroligt god middag bestående av vårrullar gjorda på rispapper, strimlade morötter, gurka, rödkål, rödlök, avokado, mango, kyckling och såser. Sen satt vi och pratade och skrattade om vartannat kontant i flera timmar och tog igen all tid ifrån varandra under jullovet. En sån himla må-bra-kväll som jag verkligen behövde! Nu har jag precis krupit ner i sängen och måste skynda mig att sova, för imorgon har jag en dag full av plugg som väntar innan jag tack och lov ska ha en fin och mysig lördagskväll. Vad vore man utan vänner och mysiga kvällar i dessa tunga tenta-perioder. Godnatt!❤️



TORSDAG 7/1

Godkväll! 
Denna dag har sett ut nästan exakt så som gårdagen gjorde. Jag lyckades komma upp klockan åtta imorses och satte mig direkt och pluggade. Klockan elva träffade jag min fina vän Cissi för ett riktigt skönt träningspass på gymmet. Efter 50 minuter powerwalk följt av rump-pass var jag så himla trött och nöjd, precis som alltid efter ett pass med Cissi. Efter dusch och lunch har jag precis som igår spenderat flera timmar framför datorn med plugg. Min rygg är återigen helt förstörd, mina ögon är helt suddiga och nu är jag så värd att bara ligga i soffan. Jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll, för imorgon ska jag gå upp 06.30, hur nu det ska gå. Men sen går jag ju på helg igen så jag ska nog överleva det.
Puss och godnatt på er!❤️


ONSDAG 6/1

Hej!
Vilken dag jag har haft idag. Mitt huvud värker, ögonen svider och ryggen kan jag knappt hålla uppe längre! 
Jag och Pontus började dagen med ett svettigt pass på gymmet och efter en skön dusch gjorde jag spagetti och köttfärssås till lunch. Från klockan ett till klockan sju har jag sen suttit och pluggat, i sex timmar med andra ord. Jag är så glad att jag verkligen tog tag i det ordentligt idag, men är det något som tyvärr har blivit ett stort problem för mig sen jag började plugga så är det min rygg. Jag är inte van vid att sitta still så mycket som jag gör nu för tiden när dagarna består av långa föreläsningar eller pluggtillfällen och min rygg har verkligen tagit stryk av det. Ibland kan jag inte ens sitta på stolen för att det hugger så hemskt i ländryggen. Jag måste verkligen se till att fokusera extra mycket på träning för min rygg och bål nu i framtiden, för att göra det bästa av situationen.
Ikväll har jag välförtjänt legat nerbäddad i soffan tillsammans med min Pontus. Vi har precis haft lite massage-stund så nu känns det lite skönare i kroppen. Jag tänkte faktiskt snart krypa ner i sängen trots att klockan inte är mycket. Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet nu så jag kommer upp på fredag när jag har föreläsning klockan åtta, just nu känns det nästan omöjligt. 
Godnatt och puss!❤️


TISDAG 5/1

Hej!
Jag tänkte bara kika in en liten snabbis innan lampan släcks, för snart måste jag sova. Idag har jag haft en bra dag som började med plugg efter frukosten. Det känns som vanligt som att jag inte kommer någon vart och att jag drunknar i plugg men jag hoppas den känslan försvinner snart när jag får mer ordning och koll på allt. Efter lunch fick jag med mig Pontus till gymmet som har två prov-veckor där. Så vi körde ett lättare pass med helkroppsstyrka, mest för att känna på det lite. Ikväll har vi haft en mysig kväll tillsammans med våra fina vänner Oliver och Julia, som jag har saknat så mycket. Vi kom nyligen hem därifrån (älskar att vi bor i samma lägenhetshus och kan gå i bara tofflor mellan våra lägenheter) och nu ska det bli så himla skönt att sova. Godnatt!❤️

En bild från nyår:

MÅNDAG 4/1

Godkväll!
Jag och Pontus har precis krupit ner i sängen och satt på en gammal mysig film, "Ett småkrypsliv". Jag vet inte riktigt vad vi har kommit in i för barn-period men mysigt är det i alla fall!
Idag åkte jag och Pontus till Bäckebol för att kika lite i de olika butikerna som finns där och även ta en sväng på Ikea. Vi åkte egentligen mest dit för några ärenden Pontus behövde göra men att samtidigt småshoppa lite och äta en god lunch skadar ju inte!
När vi kom hem satte jag mig med min stora hög av plugg och trots att det känns som att jag inte kom någon vart blev ett par timmar läsande ändå gjorda. Ikväll har jag lagat min favorit-linssoppa till middag och sen har vi myst till en film, "home sweet hell" hette den. En rätt sjuk men rolig film som jag 
rekommenderar. 
Nu ska jag försöka sova snart så jag förhoppningsvis kommer upp lite tidigare imorgon! Godnatt❤️

Jag och P bestämde oss för att ha vegetarisk måndag idag, och till vår glädje serverades en riktigt god lunch på Ikea bestående av grönsaksbullar med bönsallad och tzatziki!
Förstår inte hur all denna fakta ska få plats i mitt stackars huvud..


SÖNDAG 3/1

Hej!
Vad dagblind man blir när man är ledig, det tog lång tid innan jag kom på att det är söndag idag. Jag trodde inte jag skulle kunna säga det här, men just nu är jag faktiskt trött på att vara ledig. Det tar emot något enormt att komma in i en tuff plugg-period snart igen men att vara ledig gör mig faktiskt riktigt uttråkad just nu! Jag behöver komma in i rutiner igen och få lite ordning på mitt liv. 
Vi tog som vanligt en lång sovmorgon imorses och fick dra upp oss ur sängen vid 11-tiden. För att få lite energi gick vi ut på en riktig långpromenad efter frukost i det kalla men sköna vädret. Jag hade bestämt mig för att ge plugget ett nytt försök idag (jag somnade efter 5 minuter igår...) men jag orkar inte! Jag har tappat motivationen totalt och förstår inte hur jag ska orka plugga till tentan. Jag försöker tänka att det är måndag imorgon, ny vecka och nya tag som man brukar säga. Då SKA jag bara göra massor nytta och gå och lägga mig med gott samvete. Håll tummarna för mig!

Bjuder på två bilder från igår då vi hade en så mysig kväll med våra bästa vänner David, Anna och Felix. Vi åt risotto med vitlöksmarinerad kyckling, spelade spel och såg världens läskigaste skräckfilm. "The visit" hette den och den rekommenderar jag alla skräckfilms-älskare (precis som jag är) att se!

LÖRDAG 2/1

Godmodgon, eller god förmiddag kanske jag ska säga!
Efter 9,5 timmar vaknade vi av att klockan ringde vid 10-tiden. Hur kan man vara så trött? 
Vi har i alla fall börjat dagen med krabbelurer till frukost framför den gamla mysiga filmen Aristocats. Det är inte klokt hur mycket minnen som dyker upp när man tittar på gamla barnfilmer. 
Om en stund ska vi ut på lite utflykt, till en annan del av stan som ligger nära oss, för att göra några ärenden och kika i lite butiker! 
I eftermiddag ska jag försöka börja med lite plugg, om mindre än två veckor har jag en stor tenta, så den pluggfria ledigheten börjar sakta men säkert ta slut nu. Om jag hinner tänkte jag även gå till gymmet en sväng och svettas bort lite energi från alla alltför lata dagar under julledigheten. 
Ikväll ska vi slutligen träffa David och ha lördagsmys. Fin och bra dag! Puss❤️



2016

VÄLKOMMEN 2016!
Vilken underbar kväll jag hade igår, verkligen en av de bättre nyår jag någonsin har firat tidigare. Tillsammans med mina absolut bästa vänner gjorde vi en helt magiskt god tre-rätters middag. Det blev bruschetta till förrätt, tjärlknöl på älg, hasselbackspotatis, haricotverts, sås och svartvinbärsgelé till varmrätt och en kola-pannacotta med karamelliserade pecannötter till efterrätt. Det bästa av allt var nog att tjärlknölen som jag kämpat med så länge faktiskt blev helt perfekt!
Tolvslaget firade vi på Götaplatsen tillsammans med hundratals andra människor och fantastisk stämning. När vi skålat klart gick vi hem till David och fortsatte kvällen där. Vid halv sex var jag och Pontus i säng trötta och glada efter en otroligt lyckad kväll!

Idag har vi haft världens mysigaste och skönaste dag. Jag brukar ha svårt för att "slänga bort" en dag på att bara ligga inne men idag har vi verkligen bara legat och myst med varsitt duntäcke i soffan och det har varit helt underbart. Vi vaknade dock klockan halv två och åt frukost efter klockan tre så denna första dag på det nya året har nästan sprungit förbi. Om en stund ska vi göra lite nytta och gå till affären och köpa lite mys inför kvällen, då vi ska mysa ännu mer och titta på den nya Beck-filmen! 
Jag har helt enkelt haft den bästa möjliga avslutningen på 2015 och bästa möjliga start på 2016. 
GOD FORTSÄTTNING!❤️

Vad skulle 2015 varit utan min prins!

RSS 2.0