SÖNDAG

Godkväll!
Igår hade jag en så himla bra och rolig kväll. Jag fick umgås med mina allra bästa vänner och dansa precis hela kvällen och natten på husaren. En sån där kväll som bara rusade förbi och som man bara inte vill ska ta slut. 
Imorses vaknade jag upp helt stum. Att gå ut med världens förkylning gjorde mig ju inte friskare direkt, så idag är min hals värre än någonsin och jag har verkligen ingen röst kvar. Jag fick tyvärr sjukanmäla mig från jobbet, det är ju inte så lätt att ta hand om patienter när jag inte kan prata. Sjukt sega pengar att gå miste om men det är tyvärr inte mycket att göra åt. Men jag har i alla fall haft en mysig söndag tillsammans med Pontus, Karin och Felicia. Vi har haft en sån där riktig slappedag, ätit pizza och gjort nästan ingen nytta alls.
Nu ska jag samla på mig många timmars sömn så jag förhoppningsvis får tillbaka min röst och blir frisk någon gång. Jag vägrar stanna hemma från jobbet imorgon med. 
Hoppas alla har haft en lika fin helg som jag har haft! Godnatt❤️


Jag tog tråkigt nog inte en enda bild igår, så vi får nöja oss med en på dagens goda pizza-lunch. 


LÖRDAG

Hej! 
Jag sitter just nu på frukostrasten på jobbet och försöker samla lite ny energi till min stackars trötta kropp. Igårkväll när jag kom hem hade jag fått feber och mådde inte bra alls. Men det suger att förlora så mycket pengar som helgpassen faktiskt ger så jag kämpade mig till jobbet idag ändå. Jag känner mig i alla fall lite bättre så jag ska nog överleva dagen. I eftermiddag måste jag självklart fortsätta med allt flyttjobb (vi sov första natten i lägenheten igår, det var så mysigt!) och ikväll hade vi tänkt oss en utgång jag och mina vänner. Så jag håller alla mina tummar och tår för att inte bli sämre, för den här helgen har jag sett fram emot länge! 
Ha en fin lördag allihop. Puss❤️

En ynka bild från igår:



FREDAG

Hej! 
Jag ligger just nu helt utslagen i soffan och försöker hitta lite nya krafter efter denna hektiska dag.
Trots att jag vaknade upp med mitt hemska halsont gav jag mig ut på en morgonpromenad i det underbara vädret. Jag kände att jag var tvungen att gå min fina favoritrunda en sista gång och ta in allt riktig ordentligt, jag vet ju faktiskt inte om jag kommer gå där något mer i framtiden. Resten av dagen har bara bestått av flyttjobb. Packat det sista, kört lådor fram och tillbaka, burit upp och ner och allt vad det är. Än är vi inte klara men en liten paus tyckte jag faktiskt att jag var värd. Ikväll ska jag i alla fall fly allt flyttstök och gå ut och äta på matfestivalen. Det brukar alltid vara lika mysigt! Jag måste dock komma i säng i hyfsad tid ikväll för imorgon ska jag jobba 07.00. 
Ha en fin fredag allihop! Puss❤️





TORSDAG

Hej!
Idag vaknade jag upp på sämsta tänkbara sätt, med en igentjock hals och täppt näsa. Jag som äntligen hade blivit frisk från min förra långvariga förkylning klarade mig inte länge innan det kom tillbaka igen. Jag blir så trött. Men det ska inte få förstöra min fina helg jag har framför mig och idag har jag haft en bra dag så lite halsont har inte fått hindra! 
Jag har haft en väldigt hektisk och ansträngande dag då jag, Pontus och Felicia har kört flyttlådor från vårt hus till lägenheten, och sprungit upp och ner med detta hela dagen. Då vill jag påpeka att vi bor på fjärde våningen utan hiss, så det har varit som rena träningspasset. Bortsett från allt flyttjobb så hann vi även med att belöna oss själva med en helt underbart god lunch på Gräddhyllan. 
Ikväll har jag lämnat allt flyttstök och träffat mina fina vän Towe, som sorgligt nog flyttar till Norge på söndag. Men vi har i alla fall haft en så mysig kväll som började med en fika på Pims följt av ett biobesök. Vi såg 2:an av "The Purge" som var hur grym som helst!
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska precis sova min sista natt här i mitt älskade rum och barndomshem. Jag kan inte ens beskriva hur jäkla sorgligt det känns. Att lämna en så stor trygghet. Så nu ska jag ta vara på mina sista timmar innan klockan ringer och flyttgubbarna kommer tidigt imorgonbitti.
Godnatt!❤️





ONSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så bra dag, och att jag dessutom har gått på två dagars ledigt igen gör ju inte det hela sämre direkt. Jag har jobbat 7-16 och när jag kom hem var det bara att sätta igång med allt flyttstök. Jag har kanske inte ens nämnt att vi ska flytta in i en lägenhet i stan, där vi ska bo tills vi hittat ett hus vi verkligen vill ha (eller snarare mina föräldrar, eftersom jag själv börjar känna mig rätt redo för att röra på mig och lämna mamma och pappa-tryggheten). Så igår fick vi börja flytta in i vår lägenhet som ligger centralt i Skövde, men första natten vi sover där blir på fredag. Det börjar verkligen kännas att det är på riktigt nu, att jag ska lämna mitt älskade barndomshem. Imorses slog det mig så plötsligt, att jag var nära på att börja gråta. 
Så i och med allt detta har jag spenderat eftermiddagen en stund i lägenheten, som jag faktiskt såg för första gången idag. Efter detta åkte jag och Felicia hem till Hanna där vi har spenderat kvällen på bästa sätt. Kak-ost-och kex-kalas, idol, PH och väldigt mycket mys har denna fina onsdagskväll bjudit på. Nu ska det bli så skönt att få sova och dessutom slippa sätta klockan så hemskt tidigt som idag. Godnatt!❤️






TISDAG

Hej!
Vilken lycka att vakna upp till blå himmel och sol idag, efter en skön sovmorgon dessutom. Jag började min dag med att åka upp till fina billingen, där jag sprang milen. Efter en dusch, brunch och skön stund i soffan var jag tvungen att traska till bussen, där jag befinner mig just nu. Bortsett från att det är sjukt segt att behöva passa busstiden och behöva åka 1,5 timma innan jag börjar jobba så älskar jag att bara få sitta här i 45 minuter och lyssna på musik. Så nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och njuta av att bara va en stund! Ha en fin dag allihop. Puss❤️


MÅNDAG

Godkväll! 
Idag har det varit en riktigt seg och grå måndag och jag har varit sådär slö, trött och depp hela dagen. En sån där dag då jag bara vill åka långt bort, till värmen. Jag vill bort från vardagen full av jobb, stress, problem och krav och bara slippa tänka. Nu låter allt kanske lite värre än vad det är, men ibland har man ju sånna dagar. Som vanligt brukar humöret bli bättre av träning, så efter en kväll på gymmet kändes allt lite bättre. Nu är jag nyduschad, kvällsmaten ligger i magen och resten av kvällen ska jag bara ligga nerbäddad i soffan framför Idol och Paradise Hotel. 
Puss!❤️


TOR-FRE-LÖR-SÖN

Hej!
Nu var det ett par dagar sen jag tittade in här, jag har haft så fullt upp med att njuta av min underbara ledighet. Men jag ska självklart dela med mig av varenda dag som missats! 
Torsdagen bestod av jobb, gym och myskväll med Pontus. I fredags hann jag med en löprunda och lite flyttpackning innan jag lämnade Skövde för en helg i Vallda tillsammans med Felicia, Pontus, Karin och Rasmus. Vi har haft så himla bra dagar, precis som alltid i Karins sommarstuga. Vi kom  fram vid sju-tiden och hann mest köpa med oss thai-mat hem, åka ner till havet en sväng och mysa resten av kvällen med massor godis och kortspel. I lördags spenderade vi hela dagen på Liseberg. Tyvärr var vi inte de enda som ville åka karuseller den dagen så det var väldigt mycket folk och långa köer vilket slutade med att vi bara hann åka sisådär 6-7 åk på hela dagen. Men vi var rätt nöjda ändå! Under kvällen hade vi en liten kräftskiva och satt precis som i fredags och pratade, spelade spel, åt alldeles för mycket gott och myste hela kvällen. Idag har vi varit en sväng på Freeport, Kungsmässan, Lager 157 och slutligen IKEA innan bilen rullade hem till Skövde igen. Det tar alltid emot lite när en så fin helg som man sett fram emot länge tar slut. Men jag är faktiskt ledig även imorgon så jag ska inte klaga! 
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss❤️

Här kommer ett gäng, som vanligt, ganska dåliga mobilbilder:















ONSDAG

Godkväll!
Klockan ringer om cirkus 6 timmar så jag ska alldeles strax sova. Men ett par rader här tänkte jag hinna med först!
Jag har haft en bra dag idag. Tagit en skön sovmorgon, sprungit en morgonrunda på 8 km, ätit en stor och god brunch, varit med Pontus och sen jobbat 14.30-22.00. Nu ligger jag äntligen nerbäddad i min sköna säng redo för att få några ynka timmars sömn innan det är dax för jobb imorgonbitti igen. Godnatt❤️


TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så mysig och bra dag. Jag vaknade upp till ljudet av spöregn och njöt av vetskapen om att kunna ligga kvar precis hur länge jag ville. Jag tog vara på min lediga morgon med en lång och god frukost nerbäddad i sängen. Under dagen kom Pontus till mig och Felicia och vi har haft världens mysdag nerbäddade i soffan framför en skräckfilm. 
Ikväll har jag varit på gymmet och svettats. Det blev 40 minuter tunga intervaller på löpbandet följt av ett CXWORX-pass. Att få sätta sig i soffan nyduschad och äta en god kvällsmat efter ett bra träningspass är ju det bästa som finns. Nu är det Paradise Hotel på teven som jag självklart inte missar och sen ska jag hoppa i säng så jag är pigg och redo för jobb imorgon! Puss och godnatt❤️



MÅNDAGKVÄLL




Bjuder i vanlig ordning på ett par rätt så värdelösa mobilbilder, från min mysiga måndagskväll. 


MÅNDAG

Hej lediga fina måndag! 
Att få gå på helg/ledighet när alla andra precis har börjat sin långa jobbvecka, känns faktiskt alltid lite extra skönt. Jag hade dessutom turen att mina bästa vänner också var lediga så jag har sluppit vara själv på min lediga måndag. Jag vaknade 09.10 och 09.20 var träningskläderna på och jag gav mig ut på en löprunda. En blöt men skön runda på 7 km blev det. Efter dusch och frukost åkte vi hem till Hanna som bjöd på förmiddagsfika. Vi åt hennes goda chokladtårta som hon hade bakat och satt och pratade i nästan tre timmar om livet och framtiden. Så himla mysigt och välbehövligt! Jag har precis varit hemma hos David en sväng för lite kvalitetstid innan han åkte till Göteborg. Idag flyttar han dit på riktigt, för imorgon börjar hans nya liv som student. 
Jag ska alldeles strax försöka rycka upp mig från soffan och börja hjälpa mamma med flyttpackningen här hemma och ikväll kommer mina vänner hit för måndagsmys. Både Idol och Paradise Hotel har ju premiär idag, och även om jag egentligen inte vill erkänna det så är jag så jäkla förväntansfull. 
En väldigt fin och bra ledig dag har jag haft hittills, och att jag bara jobbar två pass denna vecka och har en så fin ledig helg framför mig gör mig så glad! 
Puss❤️






SÖNDAG

Godkväll!
Igår hade jag inte tid för något skrivande här. Jag jobbade 7-15, tog en lång powernap innan utgång stod på schemat för kvällen. Det var sista gången vi förfestade hemma hos mig och Felicia, i vårt kära uterum. Lite sorgligt faktiskt, så svårt att förstå att jag ska lämna mitt älskade hus om 2,5 vecka. 
Idag har jag haft en mysig morgon och förmiddag tillsammans med mina vänner, innan jag åkte till jobbet vid två-tiden. Jag sitter just nu på min kvällsrast men ska alldeles strax sätta igång och jobba igen. Att jobba en söndagskväll känns rätt okej när jag är ledig imorgon och på tisdag. Ingen söndagsångest för mig inte, för ikväll är det min tur att gå på helg! Puss❤️





FREDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så fin och bra fredag, trots att jag inte har fått gå på helg eller känt en enda fredagskänsla i kroppen. Jobbdagen bara rusade förbi och när jag kom hem bytte jag direkt om till träningskläder, ställde mig på löpbandet och sprang i 1 timma. Efter träningen satt det så fint med grillat till middag och Pontus stod för den ultimata efterrätten, grillad annanas och glass. Senare ikväll kom även mina fina vänner Anna, Fredrik och Karin till oss för fredagsmys, prat, lekar, grillad marsmallows och väldigt mycket annat gott. Nu ringer min klocka om 5,5 timmar så nu måste jag verkligen sova, men det är helt klart värt att offra ett par timmar sömn för en mysig kväll med sina vänner! Godnatt❤️









ONSDAG-TORSDAG

Hej! 
Jag är precis hemkommen efter en så fin och bra liten vistelse i Göteborg. Vi spenderade gårdagen på stan, strosade omkring och fikade innan vi handlade och gick hem till Davids lägenhet och lagade middag. Senare under kvällen var vi inne i stan och lyssnade på när Daniel Adams-Ray spelade och sen avslutade vi kvällen och natten i Davids kök med väldigt mycket prat och mys. 
Idag har vi sovit ut länge och efter frukosten begav vi oss återigen ut på Göteborgs gator för lite shopping och lunch innan bilen rullade hem till Skövde igen efter en lunch. 
Nu har jag precis ätit middag tillsammans med min familj och om en liten stund ska jag åka in till stan för en kvällsfika med mina fina vänner. Ett bra avslut på min ledighet, då jag återigen börjar jobba imorgon. Men det ser ut att bli en väldigt fin helg ändå så jag ska nog överleva. Puss!❤️

Här kommer ett gäng väldigt dåliga mobilbilder:







TISDAG

Godkväll! 
Efter bara två jobbpass har jag nu återigen gått på lite ledighet, onsdag-torsdag. Det gäller att ta vara på dessa två dagar då jag jobbar hela helgen. 
Idag har jag i alla fall haft en väldig bra dag. Jag har jobbat 7-16 och direkt när jag hade slutat åkte jag till gymmet. Det blev ett Easyline-pass följt av ett CXworx-pass och efter två veckor utan träning kände jag mig verkligen svagare än nånsin. Så jäkla tråkigt att man ramlar tillbaka så många steg bara för att man blir sjuk. Men det är bara att ta nya tag helt enkelt!
Jag hann bara hem för att duscha och slänga i mig lite middag innan jag åkte hem till min kära vän Natalie, som hade gjort det så mysigt och dukat upp med massor gott. En som vanligt väldigt fin och mysig kväll, precis som vi alltid har ihop. Nu måste jag släcka lampan och sova för imorgon ska jag hinna både träna, besöka tandläkaren och packa innan tåget mot Göteborg går vid lunchtid. Godnatt!❤️





MÅNDAG

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp med den värsta måndagsångesten man kan tänka sig. Efter fem så himla fina och bra lediga dagar tar det emot något enormt att behöva åka och jobba idag. Att jag vaknade upp till ljudet av spöregn gjorde det heller inte bättre, så jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen. Nu har jag i alla fall lyckats ta mig upp och ätit en stor brunch. Jag hinner inte göra mycket mer nu under dagen för om drygt en timma måste jag åka till jobbet. 
En väldigt tung och seg start på veckan, men det är ju en dag imorgon också. Puss❤️



LÖRDAG

Hej fina lördag!
Idag började jag dagen på absolut bästa sätt, med en svettig löprunda på 6 km. Så otroligt skönt att komma igång igen! Jag har haft en lång och skön morgon i soffan och nu väntar jag in P&D för en sväng in till stan. Vi tänkte uträtta ett par ärenden och sätta oss på rådhusets uteservering och njuta av det fina vädret en stund. Ikväll är det utgång som gäller. När man har haft en tråkig jobbhelg innan blir man alltid extra sugen på att få dansa av sig all energi när man äntligen är ledig. Det är dessutom första utgången tillsammans med mina bästa vänner på väldigt väldigt lång tid så det kan nog inte bli annat än en lyckad kväll. Ha en fin lördag allihop, det ska jag ha! Puss❤️



FREDAG

Godkväll! 
Jag har precis krupit ner i sängen efter en så fin och bra dag. Jag vaknade upp pigg och redo för första träningspasset på över två veckor, så efter frukost plockade jag fram vikter och pilatesboll och brände av ett ordentligt styrkepass här hemma. Det lär kännas i kroppen imorgon. Efter lunch åkte jag, David och Pontus till Hjo där vi åt en glass i hamnen och sen åkte vi och spelade äventyrsminigolf. Ikväll har vi gjort hemmagjorda pizzor, tagit en kvällspromenad och myst vid vår kära Sjötorpasjö, sett den underbara filmen "the notebook" och legat ute och tittat på stjärnorna. Nu ska jag släcka lampan och sova helt själv i mitt stora hus, det är det värsta jag vet. Men jag antar att det är lika bra att träna inför framtiden då jag ändå måste vänja mig bort vid att ha mamma och pappa vägg i vägg. 
Hoppas alla har haft en lika fin fredag som jag har haft. Godnatt❤️







 

TORSDAG

Godkväll!
Åh vilken bra dag jag har haft idag, allt tack vare mina två absolut bästa vänner på jorden. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är att dom är hemma. 
Jag ägnade hela morgonen åt att fixa och dona inför en brunch som jag lovat dom sen lång tid tillbaka. Pannkakor, grädde, sylt, nutella, nybakat bröd, ägg, pålägg, marmelad, skagenröra, frukt och juice stod på bordet och efter en lång tid av ätande och prat var vi mätta och nöjda. Under eftermiddagen åkte vi upp till berget och gick en promenad och sen åkte jag hem till mig och lagade middag till min familj, enchiladas blev det! 
Ikväll har jag haft världens bästa och finaste kväll tillsammans med Pontus. Vi har suttit vid sjön, ätit gott, pratat om livet i timmar och legat och tittat på stjärnorna enda in på natten. En sån kväll man inte vill ska ta slut. 
Men nu är klockan mycket och det är dax för mig att släcka lampan och sova. Idag är första dagen utan halsont så imorgon hoppas jag på att kunna börja dagen med en promenad om det håller i sig. Godnatt❤️




ONSDAG

Hej!
Vilken skön ledig dag jag har haft idag. Börjat dagen med en underbar sovmorgon följt av en riktig långfrukost i soffan, lunchat med min fina vän Towe, strosat runt på stan, fikat hos morfar, gjort mamma och pappa glada genom att städa så gott som det går i vårt flyttkaos här hemma och nu har jag precis avnjutit en god middag tillsammans med mina päron i kvällssolen. Fått precis lagom mycket gjort utan att stressa det minsta! 
Inatt kommer mina två bästa vänner hem, jag kan knappt förstå vart tiden tog vägen. Så nu vill jag bara att det ska bli torsdag så jag får krama om mina två favoritkillar igen. 

Nu ska jag bjuda på ett par bilder från dagen och sen ska jag ställa mig i köket och göra en liten efterrätt så här lagom efter maten! PUSS❤️






TISDAG

Godkväll!
Efter fem dagar fyllda med jobb gick jag idag på min efterlängtade lång-ledighet, onsdag-söndag. Så skönt och välbehövligt! Detta firades in med min traditionella efter-jobbet-powernap följt av en mysig kvällsfika på Pims tillsammans med Alexandra och sen vidare till Rådhuset för ännu en fika tillsammans med Felicia, Anna och Emil. Nu ligger jag skönt nerbäddad i min säng och njuter av vetskapen om att jag slipper gå upp klockan fem imorgon. Jag behöver verkligen all sömn jag kan få. Jag vill så gärna sluta tjata om min förbannade hals men nu har den blivit ännu sämre. Jag blir snart galen, jag vill bara krypa ur min egen kropp. Men sömn ska ju i alla fall vara viktigt när man är sjuk så det ska jag se till att få nu. Godnatt!❤️



SÖNDAG






Godkväll! 
Halsontet som försvann igår kom lika fort tillbaka idag. Så idag har jag jobbat och druckit mängder med koppar honungsvatten. Efter jobbet spenderade jag ett par välbehövliga timmar sovandes i hängmattan innan söndagsmiddagen stod på bordet. Ikväll har jag myst tillsammans med Karin och Felicia. Prat och kvällsdopp i solnedgången avslutade denna söndag och helg. Nu ska jag läsa några rader och sen sova, imorgon står klockan återigen på 05.10. Godnatt❤️



LÖRDAG

God förmiddag! 
Efter i alla fall två dagar av mycket ta-hand-om-mig-själv-tid och 10 sköna timmars sömn inatt vaknade jag upp utan halsont. Det var i alla fall bra mycket bättre än tidigare! Så med den lyckan i kroppen snörade jag på mig skorna och började min dag med en lugn morgonpromenad på 7 km. Det går knappt att beskriva känslan av att äntligen få röra på sig lite igen, efter hela 12 stillasittande  dagar. 
Efter en lång dusch gjorde jag iordning en mega-brunch som jag avnjöt på altanen och nu ligger jag ute i solstolen en stund innan jag måste gå in och göra mig iordning. En lördagskväll på jobbet väntar och jag hade gjort nästan vad som helst för att få spendera den med mina vänner istället. Jag vill ut och dansa, ha kul och bara va! Men man får tänka pengar och se fram emot nästa vecka då jag är långledig! 
Ha en fin lördag och roa er lite åt mig. Puss❤️

Rena vitaminbomben som förhoppningsvis gör mig helt frisk så snabbt som möjligt!



FREDAG




Godkväll! 
Jag har inte så mycket att skriva idag. Jag ligger just nu nerbäddad i min säng efter en lugn och skön fredag. Jobbet gick lika bra som vanligt och ikväll har jag ätit en god fredagsmiddag tillsammans med familjen och haft riktig egentid med mig själv resten av kvällen. Välbehövligt och skönt. 
Hoppas alla har haft en fin fredag och får en bra helg. Min kommer mestadels bestå av jobb men den kommande veckan kommer bli så bra att jag nog ska överleva denna jobbhelg utan minsta problem. Godnatt❤️



RSS 2.0