söndag-måndag-tisdag

äntligen är sommarvärmen tillbaka och hela 26 grader ska det vara idag! klockan är halv elva och vid halv ett ska jag åka in till skolan för en lektion. har söndag och måndag firat morsdag, spelat fotbollsmatch, myst med robin, sprungit en hemsk löprunda, lekt med världens sötaste men nästan jobbigaste hund, pluggat och myst lite till med robin. så idag ska jag inte göre mycket mer annorlundare saker än så. träna fotboll, plugga och mysa med robin.

två bilder från igår. hade håltimma i två och en halv timma, så jag och mina vänner gick ner på stan och åt lunch på gräddhyllan. sen satte vi oss i parken och åt jordgubbar i solskenet!

FREDAG-LÖRDAG

hade en jättemysig kväll igår trots allt. jag har blivit helt kär i lilla Wille! robin tittade in efter hans jobb igår och fick också träffa våran nya familjemedlem. så idag har vi myst och tagit en lång sovmorgon! nu har han precis åkt och jag och pappa ska åka in till stan för att hitta en fin morsdag-present. ikväll väntar ännu en hemmakväll, har massor att göra i skolan så detta planerade jag helt enkelt till en hemma/plugg-helg. kan vara skönt ibland att bara vara med familjen! så ikväll ska jag och flisan köpa jordgubbar och doppa i vanlig och vit choklad. kommer blir mysigt det!

FREDAG!

åh så skönt med fredag. somnade på sista lektionen och gick som ett lik till bussen. så sängen är det enda just nu!
ikväll kunde jag ha varit hemma hos fredrik där det är huset fullt. kunde haft en grym fredagskväll. men när man ska spela fotbollsmatch till sent på kvällen och bussar går en gång i halvåret, slutar det med en hemmakväll. men eftersom våran nya familjemedlem flyttar in hos oss ikväll känns det ganska okej ändå! ääääntligen kommer vår lilla wille!

MY LOVE

det känns sjukt att det är torsdag och dagen innan helg, precis som det var nyss känns det som. veckorna går nästan för fort! men jag har fått en massa bra saker gjorda idag. fick nämligen inte gjort en endaste skolgöra igår, för istället kom ju min oliv, och tänk så mycket mysigare jag hade! men iag har jag betat av högen lite och jag har även storstädat mitt rum. nu hade jag tänkt äta middag och sen ge mig upp till fotbollsträningen och sparka lite boll! men bäst av allt är ändå att min robin kommer ikväll/natt. jag har längtat hela dagen!!

 

älskar denna bilden!

ONSDAG



resultatet från gårdagens frisökbesök. dåligt ljus och en gul ton i bilderna eftersom jag befinner mig i husets kära badrum. men på ett ungefär i alla fall!
idag började jag dagen med en sovmorgon och en ganska lugn dag i skolan. ska försöka komma till skott och plugga om en stund, för nu har jag grymt mycket att göra i skolan. allt från att hålla tal, prov och inlämning. på allt det ska jag även hinna åka upp och fotografera mig i fotbollen. som tur är kommer lilla olivia och hälsar på mig ikväll så jag får chans att ha lite kul i alla fall!

24 - EN MÅNAD KVAR!

ligger framför teven och kämpar för att inte somna. min älskling kommer klockan tolv efter jobbet, så jag ligger och väntar in honom. har sovmorgon imorgon som tur är! idag har jag äntligen äntligen äntligen fått ordning på mitt hår. åkte till frisören i hjo där grymma klara slingade och klippte det. lika duktig som vanligt, och jag är nöjd! hade tänkt visa bild på resultatet om det inte vore för att min kamera är helt död, så jag visar det imorgon istället!
har även tränat fotboll idag och efter träningen grillade hela laget och hade det lite mysigt. men jag har faktiskt glömt nämna det viktigaste med dagen - EN MÅNAD KVAR TILL KROATIEN MED MIN KÄRLEK!♥





MÅNDAG

hade en mjukstart på veckan, missade skolan och har spenderat dagen på sommarland för ännu mera utbildning som jag redan gick igenom förra året. men betalt får jag, och då känns det okej på en måndag!
är så illa tvungen att sätta mig ner och plugga matte och engelska snart, och om jag hade varit sådär grym idag hade jag även tagit en löprunda, men så grym vet jag ännu inte om jag kommer vara. en typisk måndag med trötta ögon och plugg att göra, så jag börjar med skolböckerna och lägger mig sen och sover hela kvällen. PUSS!



EN SÖNDAG

vilken helg. så många känslor blandade på en och samma gång. det är helt omöjligt att inte beröras och jag kan inte ens förstå hur vissa människor just nu i denna tidpunkt mår. jag själv mår dåligt.
helgen i övrigt var väl den också både ris och ros. åkte till göteborg för att se veronica maggio, men såg inte ens någon maggio. hade i alla fall en mysig kväll på ett fik i fem timmar med mina vänner. hade utbildning på sommarland igår, och det ända roliga med det var väl egentligen att jag fick träffa mina fina towe och emma, få betalt och äta tacos. avslutade lördagen i tibro med hemma hos linus. mådde halvtaskigt och trots härliga människor var det lite ris där med. så åkte hem med min robin och sov hos han ganska tidigt. avslutade helgen gött med en förlust i fotbollen på 11-0 och det kan ha varit en av de sämsta matcherna mitt lag och definitivt jag har spelat, under mina tolv år som fotbollsspelare. men jag ska verkligen inte klaga, för det finns människor som har det så grymt mycket värre. jag lägger mig framför en film med mamma och tar en skål glass som ett litet avslut på denna konstiga, jobbiga, hemska, roliga, mysiga helg.









ett fåtal bilder från min helg.




DAGEN INNAN HELG

dagen innan helg, känns som att det var igår jag skrev att det var torsdag sist! men jag kan absolut inte klaga, för det väntar nämligen en fullplanerad helg med liseberg/veronica maggio imorgon, utbildning i sommarjobbet på lördag och grill under kvällen med fina vänner, och slutligen fotboll på söndag. tror helt klart det kommer bli fint!
idag har jag gått runt som ett lik i skolan, ful och trött! men som jag sa förra veckan, så antar jag att det är okej att känna sig halvtaskig dagen innan helg. robin kom och gjorde mig gladare efter skolan och om en stund ska både han och jag iväg på våra träningar. sen har vi planerat att ha en riktig myskväll och hyra film och äta poppcorn, sovmorgon till elva imorgon!


jag och min snygging!


ONSDAG - 18 MAJ

har haft en robin-vecka hittills, precis som jag tycker om. hade lovat mig själv att ge mig ut och springa igår när han ändå också var och tränade, men jag somnade istället. så idag har jag LOVAT mig själv att göra det. blir förmodligen en tur på bandet, för ute är det kallt och småregnar. idag hade jag mitt första nationella prov i matte. var ett stort nervvrak innan, men det gick faktiskt bra, så jag är helnöjd! det firar jag ikväll med att göra absolut ingenting. lägga all skolgöra åt sidan och bara ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll!




16 maj

har haft en riktig mjukstart på veckan. slutade redan halv ett och imorgon slutar jag kvart över tolv! satte mig ner med matteboken direkt när jag kom hem och sen kom robin och besökte mig. vi låg och sov i två timmar och sen åkte han iväg och tränade. jag väntar nu på att han ska komma tillbaka, så vi kan ha en mysig måndagskväll med någon bra film!

om två veckor hade jag och robin planerat att åka till göteborg, och bo på spa-hotell i två dagar, som jag fick av honom i födelsedagspresent. och jag har längtat så mycket. fick en kniv i hjärtat när jag såg mitt schema över sommarjobbet, och insåg att jag jobbar heeela kristihimmelfärds-helgen. fem dagar. och kan då inte åka till göteborg. jobbar sen varje helg fram till sommarlovet, och i stort sett hela sommaren. blev helt plötsligt väldigt osugen på sommarlov och den ledigheten som jag inte har...
tre bilder från förra året på sommarland. de två första bilderna är från "fångarna på sommarland" och den sista är från "galamiddagen".

Lissie - Everywhere I Go

hade en bra kväll igår. det var tänkt en tjejkväll med melodifestivalen och godis, men det slutade med att ida och sofia stod för kvällen och vi träffade ett gäng trevliga människor hos dem istället. avslutade kvällen och natten med min favorit robin. idag är det söndag och jag sitter hemma och försöker räkna matte. om en liten stund ska jag äta lite grillat och sen ger jag mig iväg för uppvisning för alla föräldrar och syskon i gymnastiken. avslutar sen kvällen och helgen ihop med min robin.

en grymt bra låt som min syster visade mig här om dagen. grym tjej och grym låt!

LÖRDAG

vaknade med ett humör på topp idag. vann gårdagens match mot serieledarna, och jesus vilken spänning det var! idag startade jag dagen med en långpromenad ihop med min syster. åkte sen in till stan med min mamma och gjorde några småärenden. om en liten stund kommer olivia hit, och då ska vi sätta igång och laga lite middag till oss. sen beger vi oss bort till tibro hem till louise för tjejkväll. med världens bästa tjejer till och med, då är det ju svårt att få en dålig kväll!

FINALLY FRIDAY!

äntligen fredag och äntligen helg! dagen bara sprang iväg och nu ligger jag i min säng och samlar krafter inför kvällens fotbollsmatch. ska ta och stoppa i mig en rejäl middag och sen ge mig upp till samlingen. senare ikväll ska jag umgås med min kära vän david. det är en bra fredag det!

TORSDAG

idag vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. är mest sjukt himla sugen på helg och längtar till känslan imorgon när jag äntligen får sätta mig på den varma bussen hem och gå på helg. idag har jag gått i skolan från 8-14 och tänkte nu tvinga mig att säda mitt rum, kliniskt rent. en fotbollsträning väntar också, och hej vad osugen jag är på att ge mig ut och svettas. men jag antar att det är okej att ha en halvtaskig dag när helgen ändå är så nära!


WILLEEE!

vilket underbart väder det har varit idag! har dock gått runt jeans, men snart ska även jag våga mig på shortsen, när mina ben har blivit liiite brunare. efter skolan satte jag mig ihop med ett gäng vänner i en park och njöt av solen och åt nyponsoppa och jordgubbar. sen åkte jag, mamma och felicia till tidan och hälsade på våran sötnos som ska heta wille. jag dör så söta alla valparna är!

10 MAJ

en så fin dag som denna ägde engelska nationella rum. kan nog ha varit det sämsta provet jag gjort, men jag är så glad att det är över, så det får helt enkelt gå som det går. la mig förtjänat ner på solstolen när jag kom hem och räknade lite matte för att inte vara allt för lat. om en stund tänkte jag åka upp till orkanvallen för lite fotbollsträning i denna hettan. måste även hålla mig pigg till klockan tolv ikväll eftersom robin kommer och nattgästar mig då när han slutat jobbet. så vakna pigg och glad kommer jag i alla fall göra med min kära!

MÅNDAG

har varit äckligt trött hela dagen och tänkte stanna hemma om det inte vore för att jag hade prov idag. men efter två lektioner slutade jag och direkt när jag kom hem la jag mig i solen och somnade. till och med jag har fått lite färg idag! ikväll har jag ingenting jag måste göra. jag ska bara njuta av min lediga tid och gå och lägga mig vid sju. hoppas på att vara piggare imorgon!

SÖNDAG

spelade en sjukt sjukt varm och jobbig match under dagen, och en sjukt sjukt äcklig förlust med 2-3 blev det. hellre förlorar jag med 7-0 än att vara så nära som vi var. kom i alla fall hem till en god söndagsmiddag med grillning. ska avsluta kvällen med lite plugg och den vanliga söndagsfilmen med mamma!

VÄNERSBORGSCUPEN

fredag
lördag
slängde ihop några bilder från igår och idag. jag och robin spelade tennis vilket jag inte har gjort på evigheter, hade sen fredagsmys och la oss tidigt. idag gick jag upp klockan sex för att rulla iväg mot vänersborg. hade den årliga vårcupen där. "ploj-fristående", trampett och tumbling. det gick bra, men vi kom tyvärr inte på pallen. efter att ha varit i hallen från klockan åtta kändes det lite smått skönt att äntligen få åka hem klockan nio på kvällen. där av den sista sköna bilden. karin, marielle och lovisa, ser lite smått trötta ut! när jag kom hem befann sig tre favoriter i huset, nämligen ronja, felicia och olivia. så jag avslutade kvällen med dom och la mig sen och somna i soffan. ska nu släcka lampan och somna om på nytt, imorgon väntar fotbollsmatch!

ONS-TORS-FRE

kör en likadan som sist!
onsdag: tränade gymnastik efter skolan. åkte sen hem till robin och myste.
torsdag: hade en oliv på besök efter skolan och under kvällen tränade jag fotboll. såg sen på u-lagets match och avslutade kvällen framför en film.
idag är det äntligen fredag och startade dagen med en skön sovmorgon. efter världens slappaste dag i skolan tog jag mig den vanliga lilla turen på stan, och kom självklart inte hem tomhänt. har nu min robin på besök och ikväll ska vi ha fredagsmys. båda ska upp jättetidigt imorgon så vi ska ha en lugn kväll hemma, laga tacos, se någon bra film och mysa!

SÖN-MÅN-TIS

söndag: träning i alingsås med gymnastiken, söndagsmys med robin och felicia.
måndag: skola, åkte hem till robin, träffade hans mysiga mormor och familj och hade måndagsmys med min gosis igen.
där har vi lite kort vad jag sysslat med de senaste två dagarna. idag har jag haft världens slappaste dag. började med en sovmorgon, satt hela dagen och lyssnade på alla treors projektarbeten och slutade sen vid halv två. tog en liten runda på stan med flisan och kom hem med en ny jeans-jacka och en mysig tröja. helnöjd! ska avsluta dagen med lite fotbollsträning och förhoppningsvis engelskaplugg om jag orkar, nationella drar igång imorgon!



VALBORG

Jag hade en jättebra valborg!

RSS 2.0