valborg

eftersom det är valborg idag var de heller ingen skola, så jag och felicia tog en tur på stan under förmiddagen. om en stund kommer några vänner och vi ska sätta igång grillen. dock så har himlen öppnat sig och vi får helt enkelt se om de kommer betyda att grillningen blir inställd. men oavsett om de blir grill eller inte grill så bjuder fortsättningen av kvällen på festligheter i skövde. ha en bra kväll!



wednesday




hade ju sovmorgon till halv ett idag, men dock så hade jag en tid hos naprapaten vid halv elva så den sovmorgonen fick jag inte ta ut helt och hållet. men hos naprapaten var jag för mina onda knän och min onda rygg. har aldrig varit hos en sån där förut och jag hade varit glad om jag slapp gå dit igen om de inte vore för att jag skulle dit nästa vecka, igen. när gubben trycker på den ömmaste punkten vill man liksom att de ska räcka med att man säger aj, och sen är de bra, men nej då ska han fortsätta att trycka och hitta mer. nästa vecka ska jag dit igen och då ska han som han gjorde idag, knäcka min rygg några gånger eftersom de var något som låg fel, och därför lägga de tillrätta. men slutpratat om de.
jag och pappa tog en lunch på mangos och sen pallra jag mig iväg till skolan. efter två lektioner var den slut och därmed pallra jag mig ner till stan med malin och felicia. efter en tids kikande efter allt och ingenting begav jag mig hem. sen dess har jag lagat mat, sovit och legat framför ena teveprogrammet efter det andra. men nu får de vara bra och jag ska ta och lägga denna dagen bakom mig och sova. fan vad jag har skrivit nu. godnatt!



HEJHÅ!

de var inte igår, närmare 4 dagar sen sist eller nått. ännu är en måndag är avklarad under mina 16 år och jag sitter, som många andra dagar under mina 16 år med händerna fulla med "måste-göra-saker". musikprov imorgon tex, man skulle kunna kalla det ett skämt. dålig planering och jag sitter dagen innan och försöker få in en gnutta kunskap om mozart, beethoven &co men kan dessvärre inte skryta med att jag får in överdrivet mycket. men när tisdagen är förbi, kan jag andas ut. jag skjuter undan alla andra "måste-göra saker" nån vecka till och njuter av att onsdagens förmiddag kommer bestå av "hemstudietid", vilket betyder med ett annat ord "sovmorgon" till halv ett eller nått sånt. torsdag rullar snabbt förbi och därmed var de helg eftersom fredagen är ledig. YES! 



det ser rätt snålt ut på bildfronten, men slänger in en bild på två snyggingar, närmare bestämt karin&klara, för att få lite färg på de hela!



GOOD NIGHT

ska snart bege mig till min säng, efter denna till en början dåliga dag men till ett slut en perfekt dag. somnade med en oromage för det matte nationella provet som vi hade idag, och vaknade åt alla sidor förutom den rätta. men efter provet som faktiskt gick förvånandsvärt bra började det ljusna. efter skolan hade jag fotbollsträning och efter den stannade alla i laget kvar och grillade och hade lite "lekar" och man kan kalla de så utan att mena typ kurra gömma.
ska somsagt lägga mig nu, med ett värkande huvud. får hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon, och utan ett värkande huvud. GODNATT

fasen, jag glömde nämna att det var min födelsedag igår, en alldeles perfekt födelsedag!




today's yesterday

blev inget skrivade igår så slänger upp en bild som på ett ungefär visar vad jag sysslade med.
idag är de tisdag och jag kom nyligen hem från skolan. efter en fin mellis som felicia fixade ihop ska jag och mallan som sitter bredvid ta och lägga oss framför en film en stund. ikväll ska jag och mina vänner ut och äta på oriental palace, ett litet förskottsfirande eftersom jag och felicia fyller år imorgon, även studiedag har vi. PUSS 

yesterday

today




MALLAN DRÖMMER

ska precis släcka lampan, men malin berätta precis om hennes dröm hon hade i natt, så den tänkte jag att jag kunde dela med mig av, för den var fan allt annat än normal, om en dröm nu kan va normal eller onormal. 


"de va krig och så skulle jag och du iväg och göra nåt, minns inte vad men så stannade felicia och nicole kvar för dom orkade typ inte kämpa mer eller nåt. sen så var vi i rymden och hoppade runt på planeter och slängde oss i lianer, och så var en av lianerna ett snöre (som man tänder och släcker vissa lampor med) och så släcktes solen, och sen så kom vi till jorden igen och så var kriget slut och så levde felicia och nicole och så var vi skitlyckliga men så kom en tjock gubbe som visade rumpan och skulle döda dom men då kastade jag en skiftnyckel i rumpan på han så han dog."

GODNATT!

K.F.K

gårdagens kväll, lördagkväll, spenderade jag med tre underbara tjejer, karin, felicia och klara.
kvällen bestod av prat, prat och lite mer prat, färgning på karins hår, pizza och film. en riktig myskväll. 
idag är de söndag och min förmiddag spenderades ute i solen i självaste tidaholm hos klara. på eftermiddagen åkte jag och karin sen och tränade gymnastik.

nu ska jag ta mig en skål glass och lägga mig framför wallander med min mamma. fint avslut på en fin helg!


fredagsmys

de var längesen de var så skönt med fredag. två nationella prov på en vecka gör en faktiskt rätt slut. och dagens matteprov gick åt alla håll utom bra. gick ganska pinsamt dåligt faktiskt. men enligt mig är alla svar rätt (förutom dom som är fel) så de kanske går vägen ändå.. har i alla fall tröstätit mig med lite för mycket tacos till middag så nu sitter jag här med en värkande mage. men de varar inte länge till för snart kommer robin och får mig på andra tankar, för ikväll blir de fredagsmys!



14 APRIL

tillbringade min tid efter skolan ute i solen med malin och felicia bredvid mig på en filt. strax efter det gick jag och felicia ut på en långpromenad. när vi väl var hemma fick vi idén att överraska mamma innan hon kom hem så vi städa hela huset. felicia lagade sen middag åt oss och nu ska vi lägga oss framför "en ängels tålamod". vi har varit som ett gammalt gift par idag. vilket vi minst sagt skulle kunna vara på riktigt ibland om man såg oss. så med de säger vi godnatt och vi höres!






SOL

vilket väder, man känner sig ju faktiskt sugen till att gå upp på morgonen när man vaknar av att solen tittar in genom fönstret. imorses vaknade jag med robin vid min sida. vi tog oss till skövde och där väntade skolan på mig. en provmiddag som gick pinsamt dåligt, en musiklektion följt av spanska och klassråd så var min skoldag slut. 
om en stund ska jag sätta mig på cykeln och ta mig upp till orkanvallen och träna fotboll, första träningen på orkanvallen för iår och de bara kryper i benen. att börja träna ute på riktigt gräs är nästan de största vårtecknet för mig, och att alla börjar sitta ute och sola på rasterna i skolan. LOVE!








fin helg

gårdagens kväll blev bra, mer än bra faktiskt. har inget överflöd med bilder, men ett och annat kort knäppte jag i alla fall till. men de finns mer att visa, för på felicias danuppvisning filma jag deras nummer, eller i alla fall en del av de. så nu får jag rappa på, ska nämligen iväg till falköping om en liten stund och träna lite fotboll. men vi börjar med videon.


felicia och karin är tjejerna i mitten i början och till höger senare, dom andra ser ju ut som att dom har blivit tvingade upp på scen, rör sig knappt. så kolla till höger!
och kolla på hela klippet för i slutet kommer deras tränare in, galet grymma!

sista bilden är snodd av linn. puss!

FRIDAY NIGHT

klockan har precis slagit tolv och jag ligger faktiskt nerbäddad redo och klar för att sova. ska nämligen upp rätt tidigt imorgon och spela match.
jag har haft en jättemysig kväll ihop med charlie, anton, robin och felicia. från mat på helensgården till mys hemma hos mig och felicia. helgen kunde helt enkelt inte startat bättre. och den kommer inte sluta mindre bra för imorgon har jag fullspäckat schema med allt ifrån fotbollsmatch till felicias dansuppvisning till tjejmiddag. kan de bli bättre?





GRATTIS MAMMA!

sitter i min säng med karin och felicia sjungandes bredvid mig. eftersom min mamma fyller år idag titta fam. helsinger och brännfeldts förbi. så efter en äckligt god middag bestående av exotisk planka ska jag snart gå och trycka i mig lite tårta som grädde på moset. sen tar jag och går och lägger mig efter denna fina dag. godnatt!

nicole kom från falkenberg idag och hälsade på i skolan. sen stannar hon till söndag. GULD!



MIN FINA FINA VÄN♥



LOVELY DAY

sitter nöjd och belåten efter en bra dag i skolan, följt av ett utvecklingssamtal, en tur på stan och vidare med en mysig kväll ihop med robin. som pricken över i:et under denna fina dag fick jag ett telefonsamtal som gav mig sommarjobb på skara sommarland. fan vad jag kommer sova gott inatt!

En mycket mycket gammal och överredigerad bild på mig.



sen en tid tillbaka

igår kom jag hem från danmark. efter fyra dagar var de faktiskt skönt att åka hem men fyra dagar i danmark på träningläger var fyra tipptopp dagar! allt från fotboll till bad till härliga kvällar och en jävla massa onyttigheter både före och efter träningarna. jag har en hel hög med bilder men jag orkar varken lägga in dom på datan eller här just nu, så de kommer inom en snar framtid. idag ska jag träna fotboll, för de har jag ju inte redan gjort hela helgen.. men man ska väl fortsätta när man ändå är igång. hejhej!





1.april

vaknade av ett sms från min tränare angående träningslägret imorgon.
de stod "ny information om avresa imorgon, ring håkan så får ni reda på informationen"
när jag sen ringer håkan säger han "april april, de är den vanliga tiden
som vi alltid har sagt". humor humor, haha!
idag ska jag packa, kanske ta en sväng på stan och kanske
förhoppningsvis träffa robin om han kommer hem i vettig tid från tyskland. men innan mina sysslor ska duschen få göra sitt. så vi hörs!



RSS 2.0