ski

hemma från en kall men bra dag i ulricehamn. man måste erkänna att första åket kändes som bambi på hal is, men sen rullade det på lite mer säkert. ska hoppa in i duschen, och senare sen ska jag kanske för första gången i mitt liv färga håret själv. eller jag ska göra lite ljusa slingor. jag hoppas inte på för mycket, i och med att alla andra misslyckas, och jag lovar inte att jag gör de heller eftersom jag är så satans feg, men det vore ju trevligt om det blev bra. om jag blir orangehårig eller någon annan opassande färg åker jag till frissan direkt imorgon om de är öppet och färgar om. nu ska jag dela med mig av några bilder från dagen.


29 december

vaknade upp med en magvärk värre än den värsta, och kunde inte ligga kvar i sängen. lät amanda och leijon sova kvar och så ställde jag mig i duschen istället. la mig sen och sov vidare med nattgästerna och sov till klockan ett. sen åkte vi till stan och höll oss kvar där fram till runt sex. ikväll blir de tidig läggdags för att tidigt imorgon åka till ulricehamn och åka lite skidor med amanda,felicia och pappa. karin kommer nog över en sväng ikväll också. laaater/m

veckans babe

går till viktor leijon!
bilderna förklarar lite av min dag hittills-


leijon står för det mesta!


movienight

jag och mallan tog oss en hemmakväll framför både den ena och den andra filmen igår. vi fick till det lika mysigt som vi brukar få.
vaknade precis upp framför bruden och snart ska vi väl ta oss en redig frukost. senare kommer amanda från härnösand hit och stannar till efter nyår. kan inte bli annat än bra.


julafton

vaknade runt åtta och låg och halvsov till klockan nio då pappa kom in och väckte mig. då satte vi oss alla i vardagsrummet framför öppna spisen och åt frukost. känner väl lite smått dåligt samvete över att sitta här vid datan på självaste julafton så ska strax ta och ge mig här ifrån. om en stund väntar ju alla traditioner, julmat, kalle anka, julklappar och bara ha de allmänt mysigt! 

GOD JUL!


dan före dopparedan

imorgon är det julafton. jag längtar inte ett skit faktiskt.
hade jag fått bestämma själv hade jag velat längta lite ändå. men det kanske kommer ikväll.
jag har i alla fall städat och bakat julgodis idag. sitter och väntar på att någon ska komma hem i detta hus så lite middag kan börja göras iordning för jag är hungrig som en varg, och inte orkar jag gå och ta mig något heller. ska nog göra som dem flesta säger att dom ska göra dagen innan julafton, gå och lägga mig tidigt ikväll. /m
hittade en gammal bild från två somrar tillbaka. sen tyckte jag att det var en passande bild när det snart är jul..

JULLOV

kortfattat sagt så är det tisdag och jag har fått jullov, finally. har egentligen inte mycket mer att säga mer än att ikväll är det klappbyte med laget och efter det väntar granen på mig som ska pyntas och bli fin. kan tänka mig att de blir en och annan film med felicia och charlie också. godjul/m



felicia var framme med kameran


bump in the road

näst sista dagen i skolan. fy vad skönt.
i slutet på dagen hade vi julkul som de är varje år näst sista dagen. alla hus tävlar mot varandra med två från varje klass. mitt hus vann iår. det blev mycket skrik och skratt så man kände sig lite lagom körig i halsen mot slutet. efter alltihop gick jag och felicia hem till charlie där även anton var. vi satt och åt redigt med godis vilket känns lagom fint i magen nu.
jag fick precis reda på att träningen var inställd idag. och jag som hade ställt in mig på att träna och faktiskt var riktigt sugen, surt. men jag tar mig nog en runda på löpbandet istället om suget håller i sig. later/m



en dag närmare lov&jul

den 51.a helgen detta året.
och denna helgen är ju inte slut än men den har redan bjudit på trevigheter eller vad man kan kalla det.
igårkväll var jag hemma hos robin, kan bara förkorta de till en bra kväll.
en dag som denna har spenderats i skara med mamma på förmiddagen och med malin&felicia på eftermiddagen. bilderna berättar på ett ungefär hur en del av min eftermiddag har sett ut.
om en stund kommer leijon och peter, följt av karin och klara. det ska bli en bra kväll.

en aning bränt


har helt enkelt skapat en dag med riktig julstämning. och min otroligt passande outfit gjorde ju inte det hela sämre direkt.


second world war

hade inte hitler funnits hade jag inte behövt sitta och plugga om nått jäkla andra världskrig nu. eller jag kan väl inte påstå att jag pluggar här framför datan men har i alla fall prov imorgon så jag borde väl plugga. det kallas allmänbildning har jag hört. men mitt liv bli fasen inte roligare av att veta hur de gick till i andra världskriget. det finns väl viktigare saker att ägna sig åt. men jag ska väl försöka läsa in några rader till ikväll och sen tänker jag gå och lägga mig tidigt istället. vet vet, min lärare kanske känner sig extra snäll nu när de snart är jul och vill ge mig ett bra betyg även om inte provet är tipptopp. men de tvivlar jag på.
förövrigt så är de vitt i skövde. det är väl på tiden att det kommer lite snö nu till julen. den ända nackdelen är väl att man knappt vågar sätta sin fot ut genom dörren på mornarna när de är så kallt ute.
det var nog allt jag ville säga, om det nu gjorde någon klokare. ska be mamsen förhöra mig en gnutta nu. later/m

tredje advent

de är väl nu julstressen ska komma. har inte fått in mer än kanske två presenter, men jag tar nog med mig malin som är lika efter som jag med julhandlingen, och skrapar ihop de sista i veckan.

jag har haft en kanonhelg. lugn helg vilket också behövs!
skulle väl kunna förkorta helgen kort och lätt:
fredag: karin&felicia, en idolfinal och en beck-film, dock slutade kvällen med en pigg karin och två sovande systrar i soffan.
lördag: julmarknad med mamma och min pappa spelade även på konsthallen vilket jag inte missade trots att jag set honom åttielva gånger. sen på kvällen tog jag och mallan en buss till tibro och var med ingen mindre än robin. mysig kväll!
söndag: tränat fotboll, pluggat so, ätit en god söndagsmiddag och jag ska nu avsluta alltihop med en bra kvälls-film.

de måste ha varit en hyffsat bra sammanfattning. 
idag delar jag med mig av två bilder, leijon och jag som tar vårat leende på läpparna och drar till med en bild. en grymt bra kille som jag saknar som bara den.
min bästa vän 



goodnight fellows



klockan är snart tolv och jag sitter fortfarande här. hade man haft sovmorgon hade man ju inte känt nån större ångest. men min sovmorgon på 30 minuter (alltid något) försvann bara sådär när jag fick reda på att det är de förbannade luciaövandet halv nio imorgon. och jag som inte ens kan texten till sankta lucia eller någon annan sång överhuvudtaget för den delen. den där räkmackan många glider igenom på i sina liv har inte åstakommit i mitt många gånger. det kanske är lika bra att gå och lägga sig då.


ära vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden

sydde mig en kjol i skolan och blev klar idag.
result:




17 days left

en ny dag, en dag närmare jul, en dag närmare lov, en dag närmare nyår, en dag närmare de vi alla väntar på. att få andas ut och bara va. kunna sova länge på morgonen och vara uppe sent om kvällarna. leva med andra ord.
idag har jag allt ifrån levt. jobbig dag i allmänhet. och som en fin avslutning på dagen sprang jag en runda med fotbollslaget. det var jobbigare än nånsin idag, ingen motivation över huvud taget. det var på ett ungefär som att springa med två stenklumpar till ben. men nu är det gjort och jag klarade ända fram trots alla negativa tankar.
nu ropar sängen på mig och jag täinte låta den ropa länge till. godnatt/m
nker



ANDRA ADVENT

det var ju första advent för typ tio sekunder sen, och nu är det redan andra. julen lär ju vara över lika fort som tiden går mot den. optimistisk som tusan, självklart.

nicolan åkte hem idag. jag kan bara förkorta hela helgen med den bruden till underbar.
jag slänger upp en lång rad bilder som beskrivning på dagarna. later/m


felicia&jag

nicole&jag

söta nicole

mirelle&felicia&cornelia

malin&jag&nicole

jag

den årliga juluppvisningen med gymnastiken. bild: karin m.fl

maja&annie

jag

jag

felicia&nicole&jag

felicia&nicole

en bild på mig&nicole får avsluta det hela.  dock redigt kassa bilder från gymnastiken.
men en superhelg från början till slut!
jag älskar dig nicole nykvist


GOD MORGON

varför inte uppdatera sig lite lagom så här på morgonen?
de hinner jag egentligen inte men kan väl hälsa alla en god morgon och berätta att nicolan kommer idag. vi ska spendera vår kväll hemma hos coco med ett gäng andra brudar. sounds great!
det var väl allt. later! /m


1/12 to 2/12

jag har ont i armen. den där sprutan som jag nog egentligen inte hade behövt tagit i och med att jag anatagligen redan har haft svininfluensa har gjort att mina två senaste nätter har varit bedrövliga när jag har vaknat av att jag har legat på armen. men man ska väl inte gråta för småsaker, att ha svininfluensan är ju ingen hit direkt.
igår tog jag mig faktiskt en tur på löpbandet och ska även göra det idag. är en aning trött på att inte få träna nu. egentligen tycker jag väl inte att det är de roligaste att springa men känslan efter man har gjort det är ju underbar. man känner sig nyttig och bra, riktigt hurtig! jag har egentligen inget intressant att skriva. gör det mest för att ödsla min tid på allt annat än vad jag egentligen borde. men det blir man ju inte klokare av. vi hörs imorgon istället! /m


RSS 2.0