FREDAG

Hej allihop! Det är äntligen fredag och jag har gått på helg. Jag har som vanligt haft en bra och för ovanlighetens skull väldigt lugn dag på jobbet då hälften av alla barn var lediga/sjuka. Skönt avslut på jobbveckan! 
Ikväll ska jag fredagsmysa med min kära familj. Min bror som bor i Norge är hemma över helgen så vi ska äta middag och sen ska jag och mamma titta på idol, hyra film och äta gott när dom andra ska åka iväg på andra kvällsäventyr. Ha en mysig fredag allihop. Puss!❤️




TORSDAG

Hej!
Idag har jag haft en jättebra dag, torsdagar är bra dagar. Helgen ligger som på ett silverfat framöver oss och den där lyckliga fredagskänslan man, i alla fall jag, alltid känner börjar redan smyga sig på. 
Jag har haft en bra dag på jobbet och när jag kom hem var min kärlek hos mig, älskar att komma hem till det. Vi bytte snabbt om och slängde i oss lite mellis för att sen åka till gymmet. Jag tänkte springa en längre sträcka idag men hann tillslut bara med 6 km innan mitt CXworx-pass började, men jag var trött, nöjd och glad ändå! Ikväll har vi bara myst och tagit det lugnt. Min syster kom hem från London igår så idag när jag äntligen fick träffa henne igen hade hon mycket att berätta och dessutom fina presenter med sig.
Jag och Robin har precis sett gårdagens paradise-avsnitt och nu har han somnat bredvid mig. Så nu ska jag släcka lampan och sova jag med så jag är pigg och redo för fredag och helg imorgon!
Godnatt allihop❤️





ONSDAG

Godkväll allihop, kan ni förstå att det redan är onsdag och halva jobbveckan redan har gått. Det är verkligen läskigt hur fort tiden går, och nu börjar jag känna mig lite vemodig inför min sista riktiga arbetsdag på världens bästa förskola (17 december tar min anställning slut). Jag kan inte ens beskriva hur bra jag trivs, med både barn och kollegor. Barnen är helt fantastiska och jag kan till och med längta till nästa dag jag ska få träffa mina mysiga tjejer och killar igen. Även om en arbetsdag kan vara hemskt krävande och jobbig så får jag så mycket kärlek av alla barn att det är värt varenda minut. Tänk att jag inte kommer få träffa dom varje dag efter jul, det är en så sorglig tanke. Jag kommer självklart fortfarande stå som inringning där men då vet jag ju inte alls hur ofta det blir, det kan ju bli allt från flera dagar i veckan till en dag i månaden. Jag har så svårt att se mig själv på en annan förskola när jag har varit på denna så länge nu. Men allt har ju trots allt ett slut och det är väl säkert nyttigt för mig att gå vidare, jag vill ju inte fastna på en och samma bana, jag vill ju testa på nya saker!

Idag har jag i alla fall haft en bra jobbdag, precis som vanligt. Jag slutade klockan fyra och när jag kom hem åt och vilade jag lite innan jag och pappa åkte in till gymmet. Jag sprang 3 km innan vi cyklade oss genomsvettiga på vårt gamla vanliga pass activio. Ikväll har jag som vanligt bara tagit det lugnt och myst, ätit kvällsmat, tittat på bonde söker fru och även suttit länge vid datorn för att fortsätta mitt sökande på bra och roliga julklappar, det är verkligen inte lätt när man som mig alltid har höga krav på sig själv och vill toppa det man gjort tidigare. Men det är ju trots allt ett tag kvar så än så länge behöver jag inte stressa. 
Nu måste jag sova så jag är åtminstone lite pigg när jag börjar 07.30 imorgon! Godnatt❤️

Eftersom jag inte vill tråka ut er med mina kvällsmat-bilder för mycket (som alltid är det lättaste att ta kort på en sån här dag då det inte har hänt allt för mycket intressant) så bjuder jag på ett par bilder från min och Felicias student-fotografering. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar denna tid❤️








TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en riktig slappe-mys-dag, eller i alla fall eftermiddag. Jag jobbade 07.00-15.30 och när jag kom hem var Robin hos mig. Jag möttes till min förvåning av rosor och choklad, bara sådär en helt vanlig tisdag. Jag har ju verkligen väldens bästa pojkvän. 
Hela kvällen har vi bara legat och myst och inte gjort något jobbigt eller direkt vettigt. Tittat på gårdagens paradise hotel och ensam mamma söker, ätit pappas nygräddade våfflor och nu börjar kvällen helt plötsligt lida mot sitt slut. Nu tänkte jag vara en snäll flickvän och låta Robin titta på fotboll som han tjatat om, innan det är dax att sova. Godnatt allihop! Puss❤️
 




MÅNDAG

Hej!
Jag ligger just nu nerbäddad i min säng efter en lång och ganska seg måndag. Jag jobbade 08.00-16.30 och det var svårare än nånsin att gå upp imorses. Jobbdagen gick för ovanlighetens skull väldigt segt idag så det kändes underbart när klockan äntligen slog halv fem då jag fick åka hem, jag har varit jättetrött hela dagen. När jag kom hem åt jag mellanmål och bytte om till träningskläder för att åka in till gymmet. Jag hade bokat mitt CXworx-pass som vanligt men när jag 15 minuter innan passet kommer fram till gymmet och inser att jag har glömt mina träningsskor, skulle jag aldrig hinna hem och hämta dom innan passet började. Så jag hoppade passet och körde egen träning idag. 5 km intervaller på löpbandet följt av lite helkroppsstyrka och 2 km nedjogg. Resten av kvällen har jag bara duschat, ätit, tittat på "halv åtta hos mig" och nu har jag legat i min säng en stund och tittat på lite julklappstips till mina föräldrar. Egentligen hade vi bestämt att vi skulle strunta i julklapparna i år eftersom vi ska  åka utomlands och bara vara tillsammans istället. Men eftersom jag får hela resan av mina föräldrar vill jag självklart ge dom något fint tillbaka, för dom är trots allt världens bästa föräldrar. Eftersom jag inte alls är sugen på att ge något materiellt, så har jag kikat på lite olika upplevelser man kan ge istället, vilket jag tycker är mycket roligare. Jag ska spåna vidare på det så får vi se vad jag bestämmer mig för sen!
Nu ska jag stänga av datorn och sova för imorgon börjar jag klockan sju. 
Hoppas alla har haft en bra start på veckan! Puss❤️

Min goda kvällsmat bestående av grönsakssoppa och kesoplättar:





SÖNDAG

Godkväll! 
Bortsett från att helgen har gått alldeles för fort precis som vanligt och att söndagsångesten har legat och gangt lite grann hela dagen så har jag haft en bra dag. Jag och Robin tog en lång och skön sovmorgon och åt storfrukost i min säng till filmen "dumma mig". Vid lunchtid åkte vi till badhuset för att simma och 2000 meter senare var vi nöjda. När vi kom hem var vi så trötta att vi bäddade ner oss i sängen igen, med "bröderna Lejonhjärta" på teven den här gången, älskar barnfilmer. Ikväll har vi ätit söndagsmiddag med familjen bestående av pappas goda älgbiffar, tittat på solsidan, ätit fruktsallad och nu tittar vi på Johan Falk. Ungefär så varje söndagskväll brukar se ut, ett perfekt avslut på helgen. 
Hoppas alla har haft en bra helg och är lite mer redo för en ny jobbvecka än vad jag är, två dagars ledigt är på tok för kort tid för att jag ska hinna bli tillräckligt utvilad. 
Godnatt❤️







LÖRDAG

Hej underbara lördag! 
Det var så otroligt skönt att gå på helg igår. Även om denna veckan har gått läskigt fort precis som vanligt så känns det alltid lika skönt och välbehövligt att få en paus från allt jobb. Jag firade in helgen med ett frisörbesök för att bli av med mina slitna toppar. Under kvällen åkte jag in till stan med mina mysiga vänner för middag och bio. Efter en underbar "black and white" på Benidorm placerade vi oss i biostolarna framför "hunger games 2". Jag tyckte ettan var bättre, men det berodde nog på att jag inte riktigt förstod allt i 2:an. Men den var helt klart sevärd och den slutade dessutom på ett sånt där jobbigt sätt så man måste vänta på 3:an för att få ett avslut på allt. Denna mysiga fredagskväll avslutades med att Robin kom och sov hos mig efter sitt jobb. 
Idag vaknade jag pigg och glad halv tio och kunde inte ligga kvar. Så medan Robin sov kvar gick jag upp, drack en smoothie och gav mig ut på en löprunda. En mil sprang jag och jag kände mig pigg och stark, så det var ett skönt sätt att börja dagen på. Efter en dusch åt jag frukost nummer två med Robin framför onsdagens paradise hotell-avsnitt. Dagen har vi spenderat på stan och jag har som vanligt shoppat på mig saker jag egentligen inte behöver, men man får väl unna sig när det är en helg! 
Ikväll ska vi lördagsmysa hemma hos mig. Äta lördagsmiddag med familjen, titta på film, äta gott och mysa. 
Ha en fin lördag allihop! Puss❤️

Två från igår:





TORSDAG

Hej! 
Idag har jag haft en så bra dag och fått mycket gjort. Jobb 07.30-16.00 som vanligt och barnen var som galna nu när  snön har kommit. Jag har haft julkänsla i kroppen hela dagen, det känns att julen börjar närma sig lite smått. 
När jag kom hem från jobbet ställde jag mig direkt för att börja på min kaka som jag tänkte baka ikväll. Silviakaka hade jag tänkt och jag började med att göra själva sockerkaksbottnen innan jag tog på mig träningskläderna och åkte in till gymmet med mamma och pappa. Jag och pappa körde ett CXworx-pass och efter det sprang jag 8 km på löpbandet. Efter dusch och kvällsmat fortsatte jag mitt bak och gjorde glasyr till kakan. Dom blev helt gudomliga och det ska bli så kul att bjuda alla mina arbetskamrater på det till fredagsfika imorgon. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på "the hunger games". Jag ska se 2:an imorgon på bio och eftersom jag inte har sett första än fick jag ta mig tiden till det ikväll helt enkelt. Den verkar riktigt bra i alla fall så det känns ju inte som en jobbig uppgift direkt! 
Som pricken över i:et på denna dag kommer min saknade Robin till mig inatt. Vi har inte setts sen i söndags eftersom han jobbar eftermiddag denna veckan så nu jag längtar ihjäl mig. 
Nu måste jag koncentrera mig på filmen, det är inte lätt att skriva samtidigt som man läser och försöker hänga med i handlingen! Godnatt allihop. Puss❤️







ONSDAG

Godkväll fina onsdag! 
Det sägs att det ska börja snöa ikväll och att det ska fortsätta så hela natten, vilket jag tycker ska bli jättemysigt. Jag längtar så till december och till julen och allt som hör där till, även om jag ska spendera självaste julafton på varmare breddgrader. Mysigaste tiden på hela året. 
Idag var det helt klart en början på allt det där, då det var både kallt och halt ute när jag cyklade till jobbet imorses. Jag hade som vanligt en bra dag på jobbet och när jag slutade vid fyra åkte jag hem och åt mellanmål, vilade lite och tog på mig träningskläderna. Jag och pappa åkte in till gymmet och körde activio, med andra ord 1 timma pulsbaserad spinning, vilket är sjukt jäkla asjobbigt. Nu känns det skönt att ligga nerbäddad i soffan med mätt mage efter dusch och kvällsmat. Jag tittar självklart på kvällens bonde söker fru-avsnitt och sen tänkte jag förflytta mig till sängen för att se några avsnitt av en ängels tålamod. Har ni inte sett den serien, så gör det! Så himla rolig och mysig och bra. 
Hoppas alla har haft en bra dag och för er som inte har haft det, tänkt på att halva jobbveckan har gått och att det snart är helg!❤️

Läste detta idag och tjejen som skrev det tog verkligen orden ur munnen på mig. Det är inte lätt att leva i dagens samhälle med alla krav, måsten och förväntningar vi har på oss. 




TISDAG

Godkväll allihop! 
Jag ligger för tillfället i min säng och här har jag legat nästan hela eftermiddagen, så himla skönt. Jag jobbade 07.00-15.30 idag vilket är rena himmelriket för mig, så otroligt skönt att få komma hem lite tidigare någon dag. Jag bakade en omgång knäckebröd när jag kom hem och sen la jag mig och tittade på gårdagens "ensam mamma söker" och "paradise hotel". Jag har precis ätit middag i sängen framför "en ängels tålamod" och snart ska jag förflytta mig till soffan för "halv åtta hos mig", och sen ska jag självklart inte missa kvällens fotbollsmatch. En riktig tv-slappar-kväll, vilket kan vara underbart ibland. 
Hoppas alla har haft en fin tisdag, min har varit jättemysig trots tidig uppstigning, grått väder och lång jobbdag. Puss❤️
 




MÅNDAG

Hej!
Veckans segaste dag är snart över och jag har haft en bra måndag. Trött och seg precis som varje måndag, men det hör väl till. Jag jobbade 08.00-16.30 och när jag kom hem slängde jag bara i mig lite mellis, satte på mig träningskläderna och cyklade in till stan. Jag körde som vanligt mitt CXworx-pass följt av 40 minuter intervaller på löpbandet. Resten av kvällen har jag duschat, tittat på "halv åtta hos mig" och ätit kvällsmat, också precis som vanligt. Mitt liv ser inte mycket mer varierat och intressant ut än så här på veckodagarna. Kan säkert ses som tråkigt för vissa och även för mig ibland, men jag tycker samtidigt att det är skönt. Jag har alltid gillat rutiner. 
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på "en ängels tålamod" innan jag ska sova. Jag börjar klockan sju imorgon så klockan tio måste jag sova för att få mina åtta timmars sömn, som sagt, jag gillar rutiner. 
Godnatt och puss❤️




SÖNDAG

Godkväll!
Underbart väder, söndags-bak, promenad i solnedgången med Wille, kvällskonsert med pappas kör och söndagsmys med Robin och familjen. Ungefär så har min söndag sett ut, lika mysig söndag som vanligt. Nu ska jag och Robin krypa ner i min säng och jag ska få massage, så ett bättre avslut på helgen är ju va svårt att få. Hoppas alla har haft en fin helg, min har varit mysig och bra rakt igenom! 

Dagens bak blev vit kladdkaka med citronsmak och den blev helt gudomlig, dock lite väl mastig. Men något jag defenitivt kan  rekommendera!





SÖNDAGSMORGON

Godmorgon!❤️ Vaknat upp utvilad och pigg till strålande solsken och avnjutit denna goda frukost med min kärlek. Härliga söndagsmorgon! 






LÖRDAG

God förmiddag! 
Jag hann aldrig skriva igår, jag hade fullt upp med att jobba och fredagsmysa med mina fina vänner. 
Idag vaknade jag av mig själv klockan nio, så himla skönt att inte behöva vakna av en klocka som ringer. Efter en lättare frukost åkte jag upp till billingen och sprang milen. Det var den segaste löprundan jag sprungit på länge, men det känns skönt att ha avklarat den i alla fall, skönt sätt att börja dagen på! Nu är jag nyduschad, iordninggjord och har precis ätit lunch. Jag ska snart åka in till stan med mamma och pappa och följa med dom på ett par ärenden i väntan på att min buss till tibro går. Jag ska hem till min kärlek och spendera lördagskvällen där. Vi tänkte åka och titta på när hans lillebror spelar innebandy nu under dagen och ikväll ska vi laga mat och bara mysa han och jag. 
Hoppas alla får en fin lördag, det ska jag ha! Pusspuss❤️
 
Två dåliga bilder från gårdagens middag med familjen:
 




TORSDAG

Hej! 
Åh vad skönt att det redan är torsdag, och imorgon veckans bästa underbara dag! Min torsdag har varit bra, jag har som vanligt jobbat 07.30-16.00 och skyndat mig hem för att byta om till träningskläder, slänga i mig lite mellanmål och åka in till gymmet. Jag sprang 6 km innan mitt kära CXworx-pass. Det är så skönt att komma iväg till träningen direkt efter jobbet så man har hela kvällen på sig att göra annat. Kvart över sex var jag hemma och då låg Robin i min säng och väntade på mig. Ikväll har vi ätit kvällsmat, tittat på "halv åtta hos mig" och sen bäddade vi ner oss i min säng för att titta på film. En "Fjällbackamorden"-film ligger vi nu och tittar
 på, typiska Robin-och-Maya-filmer. 
Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på filmen och pussa på min kärlek. Godnatt❤️




ONSDAG

Hej!
Tänk att det redan är onsdag idag, det känns som att det vad igår jag hade söndagsångest och var sådär trött och osugen på en ny jobbvecka. Nu har halva redan gått och helgen börjar äntligen närma sig igen!
Idag har jag haft en bra dag. Jag jobbade 07.30-16.00 och hann bara byta om till träningskläderna och slänga i mig en smoothie innan jag gav mig ut på en timmes powerwalk. Jag gick in till stan och till gymmet där jag då körde mitt favoritpass activio. När jag kom hem hann jag bara äta kvällsmat framför "halv åtta hos mig" och duscha innan jag åkte tillbaka till stan för att hämta mamma. Nu har jag precis krupit ner i sängen och tittar på kvällens "bonde söker fru" som jag missade förut. Imorgon börjar jag som vanligt halv åtta så om en stund måste jag sova så jag får mina åtta timmars sömn. Godnatt allihop! Puss❤️

Eftersom det inte finns så mycket att ta kort på en sån här dag så får jag helt enkelt bjuda på något gammalt. Så här är tre från en fin kväll i Göteborg med mina bästa vänner i somras:






TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en betydligt bättre och mer aktiv dag mot vad jag hade igår. Jag jobbade 07.00-15.30 och när jag kom hem hade Robin precis kommit hem till mig också. Vi åt lite mellanmål och åkte sen in till badhuset för att simma. Vi hade tänkt simma i minst en timma men eftersom bassängen var full av människor, varav mer än hälften bestod av sega gamla gubbar och tanter, så gav vi upp efter 45 minuter. Men 1500 meter blev det i alla fall och det är jag nöjd med, simning är ju faktiskt sjukt jobbigt. När vi kom hem åt vi kvällsmat framför halv åtta hos mig och sen stensomnade Robin i soffan. Nu har vi förflyttat oss till min säng för att titta på film och mysa innan läggdags. Hoppas alla har haft en bra tisdag, det har jag. Puss!

Idag har det varit vi i 3 år och 9 månader❤️




MÅNDAG

Hej!
Idag har jag inget roligt eller intressant att skriva. Jag har jobbat 08.00-16.30 och ikväll har jag bara tagit det lugnt och inte ansträngt mig ett dugg. Jag skulle precis som varje måndag träna idag, men jag har fortfarande lite känningar i halsen så jag valde att boka av mitt pass och härda ut min förkylning in i det sista. Nu tittar jag på fotbollsgalan och äter lite kvällsgott innan jag ska göra mig iordning och förflytta mig till min sköna säng istället.

Denna måndag känns sådär grå och trist som måndagar kan göra ibland, eller väldigt ofta. En dag jag funderar över lite extra över framtiden och blir stressad och får ont i magen när jag inser att jag inte vet något. Jag har inga riktiga planer mer än att jag vill resa och läsa vidare. Men när ska jag resa och när är jag redo för att börja läsa, och till vad? Jag vill så mycket samtidigt som jag inte vill något. Jag vill känna att jag kan njuta av att ha denna frihet av att kunna göra precis vad jag vill, men just nu skulle jag istället bara vilja spola fram tiden tills att allt ligger på plats, när jag har klart för mig hur min framtid kommer bli, för just nu känns allt bara för rörigt. Många tankar och frågor som egentligen bara jag själv har svaret på. 

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på min absoluta favoritserie, "en ängels tålamod". En serie jag alltid tittade på när jag var liten och som än idag är precis lika bra om inte ännu bättre. Den får mig alltid på bra humör!




Två bilder från världens bästa resa med mina hjärtan❤️


SÖNDAGSMIDDAG







SÖNDAG

Hej! 
Denna söndagen har gått i ett och jag har fått en hel del gjort. Efter att ha kommit i säng klockan tre igår var det skönt med en lång sovmorgon följt av en stor och god frukost i soffan framför torsdagens "hela Sverige bakar". Under dagen har jag storstädat mitt rum vilket var väldigt behövligt. Jag plockade, dammade, dammsög, torkade golv och bytte nya lakan så nu är det fräsch från golv till tak. Efter städningen tog jag en dusch och gjorde inpackning i håret och medan den satt i ställde jag mig i köket för att baka. Jag skippade biskvierna ock gjorde istället kladdkakemuffins med vita chokladbitar i. Snygga blev dom inte men helt gudomligt goda och det är ju det viktigaste. När pappa kom hem efter att ha jobbat dukade vi upp med fika och presenter. Under eftermiddagen har jag även hunnit tvätta och förbereda efterrätten inför ikväll. Morfar kom precis och även han har fått lite presenter, och just nu väntar jag på att Robin ska komma och maten bli klar. Tjärlknöl på älg, klyftpotatis, svampsås och svartvinbärsgelé till middag och pannacotta till efterrätt. Resten av kvällen ska vi söndagsmysa och titta på kvällens Johan Falk-film. Imorgon börjar jag klockan åtta vilket är rena sovmorgonen för att vara mig, då jag vanligtvis börjar sju eller halv åtta annars, så det ska bli skönt! 
Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit jättemysig. Puss❤️






LÖRDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag har haft en så mysig lördagskväll med mina bästa fina vänner David och Karin. Vi gjorde världens godaste ost- och skinkpaj och till det det hade vi stor sallad, melon och vindruvor. Vi tittade på det fina programmet "så mycket bättre" som ikväll var känslosammare än nånsin och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid tolv-tiden åkte Karin hem till sig som skulle upp tidigt imorgon och jag och David satte oss i bilen och körde till Hjo för att hämta min mamma. Nu ligger jag och mamma i soffan och tittar på Criminal mindes och snart är det nog dax att hoppa i säng. Det känns inte alls så farligt att det är söndag imorgon, då jag bara ska ha en riktig mysdag. Jag ska ta en lång sovmorgon, baka biskvier, fira pappa på fars-dag med presenter och fika, äntligen träffa min kärlek och på kvällen ska vi äta extra god fars-dag-middag och morfar kommer också på besök. En fin söndag rakt igenom. 
Hoppas alla har haft en mysig och/eller rolig lördag. Puss!❤️






LÖRDAG

Godmorgon underbara lördag! 
Idag vaknade jag upp med en härlig känsla i kroppen. Det var så skönt att få vakna av sig själv utvilad och pigg! Jag sitter just nu i soffan med mitt tjocka duntäcke och Wille i knät och tittar på ett missat avsnitt av "ensam mamma söker". En stor och god frukost ligger i magen och jag är redo för en fin lördag. Jag och mamma ska spendera dagen på stan där jag ska leta efter fars dag-present och självklart titta på lite smått och gått till mig själv. I eftermiddag ska jag ta en promenad med David och sen ska vi åka och handla till kvällen då vi ska laga mat och mysa ihop med Karin och Rasmus. Jag ska dessutom hinna köra mamma till Hjo och eftersom mina päron inte är hemma ikväll får jag agera hundvakt, så därför var det ju så tur att mina fina vänner ville vara med mig på det så jag slipper sitta hemma själv! Nu ska jag börja göra mig iordning för dagen. Ha en bra lördag allihop! Puss❤️





FREDAG

Hej!
Jag kom precis hem efter en helt perfekt inledning på helgen hemma hos Rebecka. 
Efter en lång jobbdag, som för övrigt var jättejobbig då jag än idag kände mig lite halvkass i kroppen, var det så underbart att äntligen få gå på helg. Jag hann inte mer än att cykla hem och hämta Wille hos sin dagmatte innan Therese plockade upp mig med sin bil. Vi åkte in till stan där vi mötte upp Rebecka för handling inför kvällens mys. Vi har lagat tacos (självklara valet en fredag), tagit igen allt prat sen sist vi sågs, tittat på idol, ätit 1 kg godis och tittat på en skräckfilm. Kan en fredag bli mer komplett? Det enda negativa med denna i övrigt helt underbara kväll med mina bästa vänner skulle väl i så fall vara att jag helt plötsligt fick ont i halsen och nu har åkt på en förkylning. Så där kommer förmodligen utbrottet efter min utmattning igår och idag. Jag är så förbannad och jag vill verkligen inte bli sjuk nu, men jag ska som tur va ha en lugn helg så jag ska se till att trycka i mig vitaminer, kanjang och halstabletter och försöka vila bort min förkylning! Nu ska jag släcka lampan och sova så jag kommer upp i hyfsad tid, för imorgon har jag en ganska fullspäckad dag framför mig. Hoppas alla har haft en mysig fredagskväll och ha en fin helg! Puss❤️






TORSDAG

Godkväll från en helt död maya. Klockan är nio och jag ligger i sängen. Jag känner mig inte helt frisk i kroppen, jag känner mig bara helt utmattad. Denna dagen har varit så otroligt ansträngande och gått i ett, så det är förmodligen därför jag är så trött nu. Jag jobbade 07.30-16.00 och det var en så himla jobbig dag idag, mitt huvud bara värkte i slutet av dagen. När jag hade slutat fick jag cykla hem i räserfart för att bokstavligen slänga i mig en smoothie och byta om till träningskläder och för att sen cykla in till gymmet. Jag hade jättebråttom då jag skulle hinna springa innan mitt CXworx-pass och eftersom det tar sån tid att ta bussen (då jag inte hade någon bil) så fick jag cykla (tar ungefär 25 minuter om man cyklar snabbt). Det var den värsta cykelturen jag varit med om då det fullständigt spöregnade hela vägen. Jag var helt genomblöt när jag kom fram vilket inte var jättekul när jag skulle gymma i alla blöta kläder. Men 40 minuter intervaller körde jag följt av ett CXworx-pass innan jag satte på mig min genomblöta och kalla träningsjacka och cyklade hem igen. När jag kom hem tog jag en lång och varm dusch och åt kvällsmat framför "halv åtta hos mig". Jag och mamma var sen en sväng förbi morfar och nu har jag alltså precis krupit  ner i min varma och underbara säng.  Nu ska jag sova så tiden går fortare tills att Robin kommer och kryper ner hos mig inatt efter sitt jobb. Det är ganska meningslöst egentligen då jag sover när han kommer och han sover när jag måste åka imorgonbitti, men att få vakna till av att han kryper ner och håller om mig gör det ändå värt allt. Godnatt allihop. Puss❤️

Idag stod Felicia för middagen och det blev soppa idag igen. Men det gör mig inget eftersom det är så himla gott och skönt för magen att äta senare på kvällen!




ONSDAG

God eftermiddag! 
Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen och har precis ätit middag, pappas goda broccolisoppa. Nu ligger jag och samlar krafter i soffan för snart ska jag byta om till träningskläderna och åka till gymmet med pappa. Vi ska köra mitt favoritpass activio, och jag är så himla taggad och sugen på att få ta ut mig riktigt ordentligt. Fler planer för dagen/kvällen har jag inte, "bonde söker fru" är ju ikväll så det får jag ju inte missa, haha. Det är i alla fall skönt med onsdag och att jobbveckan nu sakta men säkert börjar lida mot sitt slut. Nu ska jag byta om! Puss❤️

Jag har inga nya bilder så bjuder på en från i lördags på mig och min mysiga vän David:




TISDAG

Godkväll denna mörka och kyliga tisdag! 
Idag har jag gått runt som en vandrande isbit, jag har frusit hela dagen, trots tre lager tröjor. Men bortsett från kylan så har jag haft en bra dag precis som vanligt. Jag somnade redan halv tio igår så jag hann sova hela 9.5 timmar inatt innan klockan ringde, så otroligt skönt! Jag har dock varit jättetrött under dagen ändå men det hör väl bara till det normala en seg tisdag. Jag slutade halv fem precis som igår och när jag kom hem stod maten på bordet. Jag har efter middagen bara legat nerbäddad under en filt fram tills nu då jag precis har bytt om till träningskläderna. Jag skulle haft en träningsfri dag idag men jag kunde inte låta bli när pappa och mamma ändå skulle till gymmet och köra Body balance. Så jag hoppade på det passet jag med så nu ska vi precis åka. Ikväll ska jag självklart ha mitt vanliga kvällsmys innan läggdags. Som jag sagt förr, mitt liv ser ganska så likadant ut varje dag, vilket i och för sig kan vara skönt ibland då jag gillar rutiner. Nu måste vi åka! Ha en bra kväll allihop. Puss❤️




MÅNDAG

Hej! 
Idag har jag, trots att det är måndag, haft en riktigt bra dag. Jag gillar vanligtvis inte måndagar och igår fruktade jag bara denna dagen, den är så seg och man är alltid extra trött och osugen på allt. Trött var jag självklart, efter att ha kommit i säng sent igår, men dagen gick jättefort så det var skönt. Jag jobbade 08.00-16.30 och när jag kom hem slänge jag på mig träningskläderna och satte mig direkt i bilen för att åka till gymmet. Jag skulle hinna springa innan mitt pass började så 6 km hann jag med innan det var dax för CXworx. Det gick så himla bra och jag hade så mycket energi. Jag ville inte sluta träna men jag tyvärr tvungen att skynda mig hem efter passet eftersom pappa behövde bilen. Nu är jag nyduschad och middagen ligger i magen. Mitt favoritprogram går på teven just nu, "halv åtta hos mig", och sen ska jag självklart se "ensam mamma söker" innan läggdags. 
Hoppas alla har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss❤️





SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Denna söndag har bara rusat förbi och jag har haft en jättemysig och bra dag. Ikväll hade vi som sagt Mattias och Natalie på besök så vi bjöd på tacos till middag och dom hade med sig 1 kg godis. Dom behövde åka ganska tidigt så nu ska jag och Robin fortsätta vårt söndagsmys med filmen "world war z". 
Jag är så himla osugen på måndag och ny jobbvecka. Jag orkar inte gå upp tidigt, jobba 8 långa timmar och vara helt slut när jag kommer hem. Kvällarna är så korta och dagarna så långa och jag hinner inte med allt jag skulle vilja hinna under dagarna. Det är så tråkigt att man går runt och lever för helgerna, man går ju verkligen miste om mycket tid av sitt liv. Men jag försöker blicka framåt och tänka att det snart är december vilket är årets mysigaste månad och då jag dessutom lämnar Sverige för en vecka på Gran Canaria. Åh vad det kommer kännas skönt att få en paus i all stress i vardagslivet. 
Nu är det slut på söndagsdeppet! Dax för mig att fortsätta mitt fina söndagsmys med min kärlek. Puss❤️

Bilder på kvällens alla godsaker: 







SÖNDAG

God eftermiddag! 
Igår hade jag en riktigt bra kväll. Fin förfest med mina finaste vänner följt av en lyckad utgång med mycket dans. Klockan tre var jag hemma hos min kärlek och det var så skönt att få krypa ner bredvid honom, jag somnade som en stock.
Idag vaknade jag klockan elva och då fick jag förbud mot att gå upp eftersom Robin ville överraska med frukost. När han var klar möttes jag av världens godaste frukost innehållande allt jag älskar. Smoothie, bacon, ägg, nutella, yoghurt, müsli, grönsaker, vindruvor, pålägg, varma baguetter och chokladkakor. Efter den frukosten och en lång och varm dusch kände jag mig som en frisk och pigg människa igen! Just nu sitter vi hemma hos Robins mormor och vi har precis fikat muffins och äppelpaj. Hon hade ett annat jättetrevligt par på besök också som nu precis har gått, så vi har precis brett ut oss i soffan med kuddar och täcke. Älskar att jag känner mig precis som hemma här. 
Ikväll får jag och Robin finbesök av våra mysiga vänner Natalie och Mattias. Vi ska äta tacos till middag och söndagsmysa. Ett så perfekt avslut på en underbar helg. 
Hoppas alla har haft en fin helg, det har jag haft! Pusspuss❤️






LÖRDAGKVÄLL





LÖRDAG-EFTERMIDDAG

God eftermiddag, jag tänkte bara kika in här en snabbis och visa vilken god lunch jag åt idag. Kesoplättar med grädde, ben&jerry-glass, sylt och lite choklad på toppen. På helgen får man lyxa till det lite extra! 

Nu ska jag ta en dusch och börja göra mig iordning inför kvällen. Puss❤️





LÖRDAG

Godmorgon! 
Eftersom Robin snoozar ca 5 gånger innan han går upp var jag väldigt klarvaken när klockan ringde för sista gången klockan åtta. Så när han åkte gick jag upp. Jag gjorde iordning en god frukost och satte mig vid teven. Så himla skönt med en lugn och skön lördagsmorgon, jag har inte haft det på länge eftersom jag antingen har haft något planerat tidigt på morgonen eller så tränar jag ofta lördagsmorgnar. Men idag ville jag bara ta det lugnt och njuta av en skön morgon! Idag vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Jag tänkte träna men vet inte riktigt när, hur eller vad jag är sugen på. Sen måste jag förbi en sväng på stan med David under dagen. Ikväll ska jag ut och jag och David hade tänkt börja med att laga någon god middag tillsammans innan resten av våra vänner kommer för förfest följt av dans resten av kvällen och natten. Senare inatt ska jag åka hem till Robin vilket kommer bli ett helt perfekt avslut på en förhoppningsvis bra kväll. 
Ha en jättebra lördag allihop! Puss❤️






FREDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag och Robin har precis krupit ner i sängen efter en mysig och fin fredagskväll. Vi åt en god middag på "Mamma Mia" innan vi laddade upp med varsin stor godispåse till bion "Gravity". Jag kan ha haft lite för höga förväntningar på filmen eftersom den hade fått så himla höga betyg, så jag upplevde den inte riktigt så spännande och fantastisk som jag hade trott att den skulle vara. Men den var ändå riktigt bra och absolut värd att se! Det var även 3D vilket jag inte tycker om så speciellt mycket, jag blir så lätt åksjuk och yr av alla rörelser som blir så starka, men annars är det ju alltid lite extra kul med alla effekter såklart.
Nu ska det bli skönt att sova och dessutom veta att jag kan sova ut precis hur länge jag vill imorgon. Robin ska dock upp tidigt för att spela innebandymatch men desto skönare kommer det kännas när jag får ligga kvar när hans alarm ringer, även om jag såklart hade velat ha min kärlek bredvid mig hela morgonen. 
Hoppas alla har haft en fin fredagskväll, min har varit perfekt. Puss❤️

Två bilder från kvällen på bara Felicia och Emil,  Robin fick jag inte med på ett enda kort (som vanligt)...





FREDAG

Åh vad underbart med fredag och helg!
Denna helg kunde verkligen inte komma mer perfekt, jag är verkligen helt slut. Jag började ju som sagt 06.20 idag och det kändes som att cykla till jobbet mitt i natten. Jag fick vara på avdelningen med dom minsta barnen idag vilket är extra ansträngande och påfrestande eftersom dom kräver väldigt mycket. Men dagen gick ändå fort och klockan tre slutade jag. Nu är jag hemma och Robin, Emil och Felicia kom precis. Ikväll ska vi inleda helgen med middag och bio. En helt perfekt start på en underbar helg! 
Ha en fin fredag allihop och trevlig helg! Puss❤️





RSS 2.0