MÅNDAG

Hej!
Idag har jag inget roligt eller intressant att skriva. Jag har jobbat 08.00-16.30 och ikväll har jag bara tagit det lugnt och inte ansträngt mig ett dugg. Jag skulle precis som varje måndag träna idag, men jag har fortfarande lite känningar i halsen så jag valde att boka av mitt pass och härda ut min förkylning in i det sista. Nu tittar jag på fotbollsgalan och äter lite kvällsgott innan jag ska göra mig iordning och förflytta mig till min sköna säng istället.

Denna måndag känns sådär grå och trist som måndagar kan göra ibland, eller väldigt ofta. En dag jag funderar över lite extra över framtiden och blir stressad och får ont i magen när jag inser att jag inte vet något. Jag har inga riktiga planer mer än att jag vill resa och läsa vidare. Men när ska jag resa och när är jag redo för att börja läsa, och till vad? Jag vill så mycket samtidigt som jag inte vill något. Jag vill känna att jag kan njuta av att ha denna frihet av att kunna göra precis vad jag vill, men just nu skulle jag istället bara vilja spola fram tiden tills att allt ligger på plats, när jag har klart för mig hur min framtid kommer bli, för just nu känns allt bara för rörigt. Många tankar och frågor som egentligen bara jag själv har svaret på. 

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på min absoluta favoritserie, "en ängels tålamod". En serie jag alltid tittade på när jag var liten och som än idag är precis lika bra om inte ännu bättre. Den får mig alltid på bra humör!




Två bilder från världens bästa resa med mina hjärtan❤️


Kommentarer
Postat av: Natalie

Åh! Du och jag sitter precis i samma båt. Man vill så mycket men vägen dit skulle man lika gärna kunna spola förbi.
Bilderna får mig att sakna Grekland tillsammans med er, solen och maten ännu mer... ❤️

Svar: Skönt att veta att man inte är ensam om att ha lite panik.. Jag vill bara tillbaka dit allt var så underbart!!! Saknar dig❤️
mkihlstrand.blogg.se

2013-11-12 @ 18:10:09
URL: http://runtheworlds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0