FREDAG 29/4

Godkväll!
Äntligen fredag och helg och jag har haft en jättebra dag. 
Jag har spenderat den hemma hos Sofia och vi har tentapluggat ihop. Det är ju alltid så mycket lättare och dessutom roligare att vara två när man har mycket plugg att ta sig igenom! Ikväll tog jag välförtjänt helg tillsammans med Pontus, Oliver och Julia och vi har varit på After Work (plugg) på Olearys följt av bio. Vi såg Djungelboken och den var faktiskt superbra!
Nu ligger vi nerbäddade i sängen och tittar på "fina familjen" innan sovdags!
Godnatt❤️


ONSDAG 27/4

Godkväll!
Gårdagen såg faktiskt nästan exakt ut som denna dag har gjort. Dagarna har bestått av plugg och både igårkväll och ikväll har vi myst med Oliver och Julia. Ikväll har vi invigt vår nya fina grill och grillat korv som vi åt med massor goda tillbehör. Korv med bröd och helst med lite röror och annat gott, är ju verkligen underskattat!
Nu ligger vi mätta och belåtna i soffan framför en fotbollsmatch som Oliver och Pontus egentligen är mest intresserade av. Men jag tycker om våra fotbollskvällar och har alltid gillat att titta på fotboll, så jag klagar inte. 
Imorgon har jag en praktisk tentamen i skolan som jag bara längtar till att få överstökad. Men jag känner mig förberedd och redo inför det så det är med gott samvete jag ligger här i soffan kvällen innan. Det ska bli så skönt att kunna bocka av ännu en sak på att-göra-listan. 
Nu ska vi poppa lite popcorn, det måste man ju faktiskt äta när man tittar på fotboll! Puss❤️


MÅNDAG 25/4

Hej!
Idag ringde klockan 07.00 och det var dax för mig att gå upp och plugga. 
Vi har så hemskt mycket i skolan just nu så jag knappt vet vart jag ska börja. När man pluggar på ett arbete får man dåligt samvete och blir stressad för att man inte pluggar på allt annat som också ska göras. När klockan slog 15.45 åkte jag till jobbet vilket faktiskt var riktigt skönt. Jag behövde lämna lägenheten och komma ut för första gången på hela dagen. Efter en bra kväll på jobbet har jag precis krupit upp i min morgonrock bredvid Pontus. Jag är dock helt slut och behöver verkligen sova, så jag ska snart krypa ner i sängen. Godnatt!❤️

Jag glömde visa denna bilden i lördags, då vi tillsammans med Pontus familj och släkt som var på besök hos oss var uppe på Ramberget och tittade på utsikten!

SÖNDAG 24/4

Godkväll!
En väldigt fin och efterlängtad helg börjar lida mot sitt slut och jag har haft så himla bra dagar. Efter en helg där man hunnit träffa så mycket underbara människor som man mår så bra av känner man sig så fylld av energi och kärlek!
Den energin tog jag med mig till denna morgon när klockan ringde klockan nio och det var dax för mig att gå upp och plugga. Tyvärr dog den där energin ganska snabbt, när jag insåg att alla timmar jag la på en skoluppgift i fredags hade blivit fel och inte hade sparats, och jag nu måste göra om allt. Så efter lite ilska och tårar är det bara att bita i det sura äpplet och göra om och göra rätt. 
Under dagen idag har jag i alla fall varit hemma hos Sofia för att plugga på ett grupparbete med henne och Emilia. Under kvällen kom även Sofia E och Evelina till oss för att köpa hämtmat, godis och spela Bingolotto. Jag har faktiskt aldrig spelat det innan så det var ju supermysigt, och jag vann dessutom 250 kr!
Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem till min varma säng och fina kille. Jag känner verkligen att jag behöver krypa ner direkt när jag kommer hem så jag vaknar upp med ny energi och motivation till en dag full av plugg följt av jobb. Puss!❤️


LÖRDAG 23/4

Hejsan!
Idag fick vi besök av Pontus fina familj och släkt och vi har verkligen haft en jättehärlig dag. Klockan elva var de här och då bjöds det på presenter och fika. Jag hade bakat sylt-rutor, dadelbollar och centerkladdkaka med jordnötsfrosting på som vi fikade på samtidigt som vi satt och pratade länge. Och jag får ju inte glömma att berätta om en av presenterna Pontus fick, nämligen en elgrill. Nu längtar jag efter en riktig grillkväll på balkongen! 
Efter fikan åkte vi upp till Ramberget för att titta på utsikten över Göteborg och sen tog vi en promenad längst vattnet. Under vår promenad stannade vi vid en restaurang vi bokat bord på där vi avnjöt en väldigt god sen lunch/tidig middag. Efter en kopp kaffe hos oss igen åkte de hem och jag och Pontus satte oss på cykeln till affären. Vi handlade lite middag och mys till kvällen som vi precis har njutit av och nu ska vi snart sätta på en film. Ett så himla skönt och mysigt avslut på denna fina dag!
Puss❤️

Min fina kaka:

FREDAG 22/4

Godkväll!
Jag och Pontus har precis satt oss på tåget hem från mina föräldrar efter en helt underbar kväll. Jag tänkte passa på att skriva några rader nu medan jag har tid, för när jag kommer hem sen är det bråttom i säng. 
Idag har vi haft en riktig göra-nytta-dag. Klockan sju gick jag upp imorses för att tvätta och börja plugga. Vi har väldigt mycket att göra i skolan just nu och med tanke på att jag även har tusen andra saker utanför skolan att göra gäller det att ta vara på dagens alla timmar. Så hela dagen satt jag och pluggade varvat med tvätt medan Pontus storstädade lägenheten.
Klockan fyra tog vi tåget hem till mina föräldrar för att fira mig och Felicia. Även min moster och hennes man var där och vi har haft en supertrevlig kväll. Det bjöds på årets första grillning följt av mammas helt gudomliga maräng-och hallongrädde-tårta bombad med bär och choklad och för att inte glömma alla fina presenter vi fick! 
En så himla mysig kväll och fortsatt födelsedag har vi haft och firandet fortsätter faktiskt även imorgon. 
Pontus släkt kommer nämligen till oss imorgon eftersom även Pontus fyller år om en vecka. Så därav varför vi måste skynda oss i säng sen, för imorgon har vi lite att göra innan dom kommer. 
Hoppas ni har haft en fin fredag allihop! Puss❤️


21 APRIL - MIN FÖDELSEDAG!

Hejsan!
Vilken underbar dag jag har haft idag, på min födelsedag. Jag vaknade till sång och presenter av min fina kille och blev superpigg och glad trots att klockan var 06.30. Så borde man ju vakna upp varje dag!
Efter en skoldag 08.30-12.00 gick jag en liten vända på stan och handlade inför kvällen och helgen. När jag kom hem åt jag min medköpta lunch som jag unnade mig idag, sushi! Det var så himla längesen jag åt det så jag har verkligen längtat. Efter den magiskt goda lunchen stod jag i köket och gjorde min favoritsyssla, baka! Eller jag stekte först massor pannkakor för att sedan göra "sega-sylt-rutor" som jag ska bjuda på på lördag när vi får besök. Ikväll har vi haft våra bästa vänner Oliver och Julia på besök för lite firande. Vi åt min goda pannkakstårta som var fylld med nutella, jordgubbssylt och grädde och satt sen och spelade kort hela kvällen. Vi brukar kalla oss för en liten mini-familj, då vi bor grannar, är bästa vänner och alltid har så mysigt ihop. Så ett bättre avslut på min födelsedag kunde jag verkligen inte få än tillsammans med dem!
Nu ska jag släcka lampan efter denna fina födelsedag och börja räkna ner dagarna till min 23-årsdag. Jag älskar att fylla år! 
Godnatt❤️


ONSDAG 20/4

Godkväll!
Vilken underbar dag det har varit idag, så otroligt härligt väder. Tänk om det alltid var så fint som idag, vad mycket mer energi man alltid skulle ha!
Jag började min dag med några timmars grupparbete-plugg och kaffe på Da Matteo innan vi hade föreläsning klockan 13-15. När jag kom hem småpluggade jag lite grann och åt mellanmål innan jag åkte in till gymmet. Idag körde jag, Klara, Cissi och Linnea ett Body Combat-pass och bortsett från att jag hade jobbig magknip hela passet så gick det ändå helt okej. Resten av kvällen har jag tagit en låååång dusch, ätit kvällsmat framför Biggest Loser och nu när Pontus kom hem från sin match var jag tvungen att krypa ner i sängen. Imorgon börjar jag 08.30, men det är faktiskt inte vilken dag som helst utan det är min födelsedag, så en tidig uppstigning gör mig inte så mycket. Jag känner mig lite som ett barn inför min alldeles egna dag, det är minsann något speciellt med att fylla år!
Nu ska jag släcka lampan och sova så jag snart får vakna upp till 21 april. Godnatt!❤️

Det är ju faktiskt inte bara min dag, utan även min älskade tvillingsysters. Tyvärr kommer vi inte spendera våran dag ihop men på fredag får vi ta igen det när vi ska fira hemma hos mamma och pappa! Här bjuder jag i alla fall på två bilder på oss, den vänstra som är närmare fyra år gammal och den högra från i somras:

TISDAG 19/4

Hejsan!
Idag vaknade jag upp på fel sida med stress i kroppen men har nu i slutändan haft en jättebra dag. Jag hade föreläsning 10-12 och när jag hade slutat gick jag på stan en snabbis för att köpa krukor och blommor. Resten av dagen har jag fått gjort lite plugg och min jobbiga stress jag vaknade med har börjat lägga sig lite grann. Jag har även lagat matlådor och gjort iordning kvällsmys tills Pontus kom hem från sin träning, det blev tacokväll!
Vi ligger nu och tittar på ett missat avsnitt av Biggest Loser. Jag älskar det programmet, att se hur deltagarna kämpar och utvecklas. 
Hoppas ni har haft en bra tisdag allihop. Puss!❤️
Gjort vårfint på balkongen idag: 

MÅNDAG 18/4

Godkväll!
Jag kan knappt beskriva hur skönt det känns att ligga nerbäddad i sängen efter denna långa dag. 
När jag vaknade imorses kändes det som att jag hade sprungit en mil, efter en natt fylld av mardrömmar. Så trots många timmar sömn kände jag mig inte alls utvilad. 
Jag har spenderat dagen hemma hos Sofia för grupparbete-plugg. Jag hann bara hem en kort stund innan jag vände och åkte till jobbet. Klockan nio var jag äntligen hemma, heeeelt slut. Efter en lång dusch känns det helt underbart att krypa ner och samla på mig många timmar sömn. Jag hoppas jag vaknar upp med ny energi och motivation till en lång dag av plugg framför mig. Godnatt!❤️

En sån här dag tas det inte många bilder. Så jag bjuder på en från midsommar! 

LÖRDAG-SÖNDAG 16-17/4

Hej!
Äntligen börjar denna helg lida mot sitt slut och jag är så redo för en ny vecka. Trots att denna helg mestadels har bestått av jobb har jag även hunnit med en del annat mysigt också. Igår efter jobbet kom jag hem till min fina kille som hade gjort bakpotatis med hemmagjord räkröra till middag. Vi började även titta på en film som vi såg klart idag, "Boktjuven" hette den och den rekommenderar jag starkt till er som inte redan sett den. 
Idag var jag uppe tidigt för att börja dagen med hotellfrukost på Dorsia tillsammans med några fina vänner. Vi satt där från åtta till halv tolv och hade en jättemysig morgon/förmiddag innan jag gick till jobbet. Precis som igår har jag spenderat mestadels av dagen på jobbet och när jag kom hem stod knäcke-pizza på bordet. Jag och Pontus har återigen haft en mysig kväll och sett klart filmen från igår. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon ringer klockan tidigt! Godnatt❤️


FREDAG 15/4

Godkväll!
Äntligen fredag och jag har gått på helg, för i alla fall några timmar. Jag jobbar hela helgen men har mycket annat kul och mysigt att också se fram emot så det gör mig faktiskt inte så mycket!
Idag gick jag i skolan 10-12 och var sen och handlade med Pontus som slutade vid samma tid. När vi kom hem lagade vi lunch ihop och låg sen i soffan och tittade på lite missade program. Så himla skönt med såna slappedagar! 
Ikväll har jag varit hemma hos Klara tillsammans med 6 andra tjejer för att äta tacos, massor godis, titta på Let's Dance och fredagsmysa. När jag kom hem för en liten stund sen var min lilla extrafamilj hemma, inga mindre än Pontus, Oliver och Julia. Så ett bättre avslut på denna kväll än att få fortsätta fredagsmyset med dom kunde jag ju inte få! Puss❤️


TORSDAG 14/4

Hej!
Idag har jag haft en jättebra dag på "jobbet", eller provjobb kanske jag fortfarande ska kalla det. På bara två dagar där känner jag att jag har lärt mig massor nytt och jag trivs redan. Det känns helt enkelt superbra!
Ikväll har jag varit på en föreställning tillsammans med min vän Sofia och min mamma. Det var en blandning av teater, sång och dans med mammas elever från Balettakademin. 
Resten av kvällen har jag som de flesta andra kvällar myst med min Pontus. Precis så som jag vill avsluta varje dag för alltid. Godnatt allihop!❤️

I brist på nya bilder bjuder jag på denna gamla från i vintras: 

ONSDAG 13/4

Godkväll!
Idag började jag dagen med en jätteintressant föreläsning om vätskans betydelse och påverkan på träning. 
Efter två timmars föreläsning slutade vi och då åt jag lunch och pluggade på ett grupparbete tillsammans med Sofia och Emilia. Väl hemma hann jag bara fortsätta plugga en kort stund till och äta mellis innan jag vände och åkte tillbaka till stan för ett träningspass. Idag blev det ett CXworx-pass följt av ett BodyCombat-pass tillsammans med Klara och Cissi och det gick superbra!
När jag kom hem slängde jag i mig kvällsmaten och hoppade in i duschen innan jag gick över till Oliver och Julia där också Pontus och Fredrik var. Vi har som många andra kvällar tittat på fotboll och myst men jag fick tyvärr lämna lite tidigare än de andra. Nu har jag precis krupit ner i sängen och måste verkligen sova för om mindre än åtta timmar ringer min klocka då ytterligare en dag på skolan jag jobbade på i tisdags väntar! 
Godnatt❤️


TISDAG 12/4

Hej!
Som jag nämnde igår har jag provjobbat på en skola idag. Pojken jag är assistent för i mitt andra jobb går på den skolan så det var kul att se vad han gör om dagarna när vi inte ses förens kvällarna. Denna skola är alltså en särskola och dagen har varit så himla bra. Supertrevlig personal, mysiga elever och ett roligt och spännande jobb! 
Jag vet inte riktigt hur det kommer se ut nu innan sommaren eftersom jag redan pluggar på heltid och redan jobbar 20% men till sommaren verkar det i alla fall som att jag har jobb så det känns superkul!
Efter den härliga och positiva dagen åkte jag hem vid 15-tiden, glad och lycklig över jobbet och det otroliga vädret. Jag och Pontus drack en kopp kaffe och tog igen lite prat på balkongen  innan jag gav mig ut på en timmes härlig powerwalk i solen. Resten av kvällen har jag lagat middag och matlådor (en supergod vegetarisk köttfärsås) och nu är Oliver och Julia hos oss för fotbollstittande. Puss!❤️

Min underbara promenadrunda!

MÅNDAG 11/4

Hejsan!
Vilket fantastiskt väder vi har haft idag och vilket fantastiskt humör man blir på tack vare solen. Jag har dock inte spenderat många av dagens timmar ute men att se blå himmel och solstrålar utanför fönstret är härligt nog. Jag har haft en riktig göra-nytta-dag idag vilket har bestått av plugg, tvätt, storhandling och träning. Efter en god middag på balkongen ligger jag nu välförtjänt i soffan och ska snart titta på ett av mina favoritprogram "Sofias änglar".
Imorgon står klockan på 06.00 då jag faktiskt ska provjobba på en skola, en skola för barn med olika funktionsnedsättningar. Det ska bli både spännande och kul men också lite nervöst. Jag berättar mer om det imorgon! Men med tanke på den tidiga uppstigningen så blir det tidig läggdags ikväll. Puss!❤️

En bild från igår:

SÖNDAGKVÄLL 10/4

Godkväll!
Vi har precis krupit ner i sängen efter en mysig kväll hemma hos Oliver och Julia. 
Dagen spenderades som sagt med Alexandra och det var så mysigt och kul att äntligen ses igen. Vi gick på stan, åt lunch och åkte sen hem till mig för en fika och ännu mer ta-igen-prat. När Alexandra åkte hem gick jag över till Oliver och Julia där Pontus redan var. Ingen av oss hade några som helst planer på middag då kylarna ekade tomma, men trots detta lyckades vi skrapa ihop vad vi hittade och det slutade i en helt magisk måltid. Det blev baconlindade dadlar till förrätt följt av spagetti med röd och grön pesto, pepperoni, stekt halloumi, soltorkade tomater, ruccola och vitlöksbröd till varmrätt och till efterrätt blev det slutligen ugnsbakad banan med nutella. Och vi som först funderade på om vi skulle gå och handla, det går minsann att lösa en bra middag ändå!
Efter söndagsmiddag och spelkväll med våra bästa vänner har vi nu bäddat ner oss i sängen med reprisen av "mästarnas mästare". Godnatt!❤️

Mysdag med Alexandra:
Kvällens middag:

SÖNDAG 10/4

God förmiddag!
Jag sitter på bussen in till stan och tänkte bara kika in och önska mina nära och kära som läser detta en härlig söndag i solen! Själv ska jag träffa min saknade vän Alexandra som jag inte har träffat sen jag flyttade till Göteborg, så med andra ord väääldigt längesen. Så vi har massor att ta igen!
Puss❤️

En bild från gårdagens middag ute på balkongen. Oliver och Julia kom spontant förbi för att mysa med oss senare på kvällen, vi såg en riktigt bra skräckfilm och åt massor gott!

LÖRDAG 9/4

Hej!
Nu sitter jag återigen på tåget hem till Göteborg efter en väldigt mysig och härlig liten vistelse hos mina älskade föräldrar. Idag började jag och pappa dagen med 1 timma pulsbaserad spinning och efter träningen åt vi lunch på stan i Alingsås. När vi kom hem fikade vi samtidigt som jag intervjuade honom till ett skolarbete jag har, då jag ska göra en kostundersökning på honom. Vi hann också med en härlig promenad med Wille i skogen innan jag var tvungen att sätta mig på tåget. 
Ikväll ska jag bara mysa tillsammans med Pontus som jag redan saknar trots bara en natt ifrån varandra. Vi ska göra knäckepizza och lördagsmysa till någon bra film!
Hoppas ni har haft en fin lördag och får en lika fin kväll. Puss❤️

Har tyvärr bara en lite halvdålig bild från snapchat att visa från dagens lunch. Vi avnjöt i alla fall en magiskt god fisksoppa!

FREDAG 8/4

Godkväll!
Efter skola och jobb igår kändes det härligt att vakna upp idag till fredag och en efterlängtad helg som närmade sig. Jag gick i skolan 10-14.30 idag och satte mig sen på tåget hem till mina föräldrar. Idag fyller min älskade mamma år så det har vi självklart firat med presenter, skaldjurs-middag, pappas goda efterrätt och fredagsmys. Vad jag älskar att spendera tid med min familj. Jag har alltid varit hemmakär och lite "mammig och pappig" av mig, men nu när jag inte bor hemma längre ses vi tyvärr lite för sällan. Men det är alltid lika skönt och mysigt att komma hem till dom, ute på landet, till lugnet. 
Nu har jag precis krupit ner i sängen och ska snart släcka lampan. Imorgon har jag och pappa ett spinningpass inbokat klockan tio så nu måste jag sova så jag orkar upp till det! Godnatt❤️


ONSDAG 6/4

Hej!
Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag började dagen med ett träningspass på gymmet tillsammans med Cissi innan vi duschade, åt lunch och sen åkte till skolan för två timmars föreläsning. Efter skolan hann jag bara hem för att slänga ihop en omgång dadelbollar innan jag, Pontus, Oliver och Julia gick till Port Arthur för After Work. Efter det åkte vi in till stan och till Ullevi där vi såg matchen mellan IFK Göteborg och Häcken. Efter en riktigt spännande och bra match åkte vi hem till mig och Pontus, där vi plockade fram lite godsaker och nu sitter och tittar på Champions Leauge. Jag älskar vardagslyx mitt i veckan, det är så viktigt att unna sig något extra ibland utan anledning, för att orka med skol/jobb-veckan!
Puss❤️


TISDAG 5/4

Hej!
Jag ligger just nu nerbäddad i soffan och tittar på lite serier. Jag har varit ledig idag och haft en skön och bra dag. Efter sovmorgon och frukost åkte jag in till gymmet för 60 minuters powerwalk och 30 minuter CXworx tillsammans med Cissi och Klara. Resten av dagen har jag bara lagat lunch, tagit en extra lång dusch, legat och målat, lagat linssoppa och tittat på serier. Nu ska jag äta kvällsmat och vänta in Pontus som kommer hem från sin träning snart och sen kommer Oliver och Julia och myser med oss ikväll!
Puss❤️

Dagens lunch jag slängde ihop efter träningen, råstekt potatis, korv och stekt ägg:

MÅNDAG 4/4

Hejsan!
Veckans första dag börjar lida mot sitt slut och jag har haft en jättebra måndag. En ny kurs har startats och förutom att vi har en hel del att göra framför oss så verkar allt superintressant och kul. Jag gick i skolan 09.00-14.45 och när hade slutat gick jag, Cissi och Klara på stan en stund innan vi gick till gymmet. Jag har inte tränat på nästan två veckor av olika anledningar så efter dagens Body Attack-pass var jag heeelt slut, men så himla nöjd! När jag kom hem lagade jag och Pontus en god middag tillsammans, kycklingwok med nudlar blev det. Resten av kvällen har vi legat i soffan med varsin kopp te och tittat på en ny serie, "Springfloden" som går på teve nu och snart börjar vårt favoritprogram "30 grader i februari". Imorgon har jag självstudiedag, så jag behöver skönt nog inte stressa i säng ikväll. 
Som sagt, en himla bra start på veckan har jag haft och kommande dagar ser ut att bli fina dom med! Puss❤️


SÖNDAG 3/4

Godkväll!
Efter gårdagens lyckade kväll var det skönt att kunna sova ut och ha en lugn och skön söndag framför sig. Hela morgonen och förmiddagen gjorde jag inte mycket mer än att ligga nerbäddad i soffan och ta en lång dusch. Efter lunch var jag och Pontus på fotboll, Elfsborg-Häcken, vilket tyvärr inte slutade som vi ville men det var en riktigt rolig och spännande match! Ikväll har vi ätit tacos-rester och tittat på den nya Beck-filmen. Ett med andra ord helt perfekt avslut på denna fina helg! 
Imorgon väntar en lång skoldag med ny kurs, så nu är det dax att släcka lampan och sova. Godnatt!❤️

Konstigt nog tog jag inte en enda bild varken igår eller idag, men för att det inte ska se för tråkigt ut här bjuder jag på en från Grekland i somras: 

LÖRDAG 2/4

Godmorgon!
Vilken lycka att slippa sätta klockan och vakna av sig själv helt utvilad. Jag ligger just nu i soffan efter en god lördagsfrukost framför Nyhetsmorgon och här tänkte jag ligga kvar en stund till. Pontus är inte hemma på hela dagen då han har match och lagfest, men jag har fullt upp med annat så jag ska inte behöva sakna ihjäl mig. Jag ska träffa Emilia om en stund för att skriva klart vår labbrapport och sen har jag ett par ärenden på stan att avklara. Ikväll är det klassfest som gäller för att fira gårdagens avklarade tenta och det ser jag fram emot supermycket.
Ha en fin lördag allihop, det ska jag ha! Puss❤️


FREDAG 1/4

Hej!
Äntligen är det fredag och äntligen är dagens tenta avklarad. Jag har som vanligt inte alls någon känsla över hur det gick, varken bra eller dåligt liksom. Jag gjorde i alla fall mitt bästa så nu får jag bara hålla tummarna! 
Vid lunchtid kom Felicia till Göteborg så då passade vi på att fira den avklarade tentan och finbesöket med lunch på TUGG. Efter en stund på stan har vi nu kommit hem och lagt oss i soffan en stund. Ikväll kommer våra vänner Anna och Felix till oss för traditionellt fredagsmys med tacos och filmkväll. 
Hoppas ni får en härlig fredag allihop! Puss❤️


RSS 2.0