TORSDAG

Godkväll!
Klockan är bara nio men jag ligger redan nerbäddad i min säng och ska snart sova. Jag är så trött i både kropp och huvud och förstår knappt hur jag ska orka jobba imorgon. Idag har jag i alla fall haft en riktig hemma-dag, med all rätt. Det är dax att lyssna på kroppen på riktigt så jag blir frisk någon gång. Ikväll har jag myst tillsammans med min syster till den fina filmen "endless love". Den rekommenderar jag starkt till er, som precis som mig, älskar kärleksfilmer. 
Nu måste jag sova så jag för en gångs skull hinner få tillräckligt med sömn innan klockan ringer 05.10 imorgonbitti. Godnatt❤️

Min nya fina bikini som låg och väntade på mig i brevlådan idag: 



ONSDAG

Hej!
Idag är det dag nio med vidrigt halsont och ögoninflammationen sitter i den med. Eftersom ögoninflammation är så smittsamt fick jag inte jobba idag. Att jobba på sjukhus är ju inte bästa arbetsplatsen när man smittar. Det är även dag nio utan träning och jag kan inte ens beskriva hur det kliar i kroppen. Jag mår inte bra när jag inte får röra på mig. Men vissa saker kan man inte göra mycket åt, så jag får helt enkelt fortsätta leva på halstabletter, tusen koppar te, kanjang och vila. Därför ligger jag väldigt bra ute i solstolen idag. Även fast jag vet att jag borde hålla mig hemma och vila på riktigt så tänker jag inte låta denna kvällen bli förstörd. För ikväll ska jag träffa min fina vänner för räkfrossa på Pinchos. Det ska bli så gott och mysigt! 
Nu ska jag öppna min bok och döda ett par timmar i solen. Ha en bra dag! Puss❤️

Frukost i trädgården. 


TISDAG

Godmorgon! 
Efter fyra timmars sömn vaknade jag upp klockan åtta och kunde inte somna om. Mitt öga var helt igenlimmat, det gick inte att öppna, eftersom jag åkt på en jäkla ögoninflammation nu också. Det är jätterött, rinner och kliar så jag blir galen. Halsontet är lika hemskt som tidigare dagar, så idag skulle jag helst krypa ur min egen kropp. 
Idag har jag i alla fall inga stora planer skönt nog. Jag ska snart väcka Emil som ligger och sover och vi ska hinna äta lunch ihop innan han åker till jobbet. Sen tänkte jag spendera hela dagen ute i solstolen utan minsta ansträngning. Ikväll tänkte jag, Karin och Felicia ta ett kvällsdopp och sen måste jag komma i säng i hyfsad tid då jag jobbar imorgon. 
En så himla bra långhelg har jag haft och nu känner jag mig faktiskt redo för en vecka med helgjobb. Puss❤️

Ett par bilder från den lyckade kvällen igår då vi förfestade hemma hos Frida följt av massor dans på sommarklubben.







MÅNDAG

Hej! 
Idag var jag uppe tidigt för att ligga på låset på vårdcentralens drop-in-tid. Nu har jag haft vidrigt ont i halsen i 7 dagar, och inte blir de det minsta bättre. Men det visade sig ändå bara vara en vanlig rejäl förkylning, så jag antar att det bara är att fortsätta härda ut den här skiten. 
Idag har jag i alla fall haft en riktig göra-nytta-dag. Jag har nämligen rensat och packat ner nästan hela mitt rum i flyttlådor, nu är det bara möbler och saker jag använder dagligen som står kvar. Det tog flera timmar, med femtioelva pauser då och då för att det var så jobbigt och tråkigt. Nu är jag i alla fall nyduschad och ligger nerbäddad i min säng och samlar krafter till kvällen. Det väntas nämligen måndagsutgång på sommarklubben ikväll, där jag aldrig varit förut! Att jag dessutom är ledig imorgon gör ju att denna kväll har all potential för att bli hur grym som helst. 
Hoppas alla har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss❤️

Har tyvärr inga nya bilder så vi får nöja oss med en från förra helgen. 


SÖNDAG

Hej! 
Då var helgen i Vallda över och det är med så enormt mycket mer energi och motivation jag återigen sitter hemma i mitt hus i Skövde. Att få komma bort, slippa stress och problem och bara va, tillsammans med människor jag känner mig så trygg och glad med, var precis vad jag behövde. Världens bästa extra-familj. 
Idag har vi haft en helt underbar dag i värmen. Hoppat från klippor, legat i solen och njutit av livet när det är som bäst. Vi har även hunnit med en tur på kungsmässan för shopping, fika och yoghurtglass innan hemfärden. 
Nu ska jag avsluta helgen med söndagsmys, godis och film tillsammans med familjen. Och juste, jag är ju ledig både imorgon och på tisdag med, så ingen söndagsångest här inte! Hoppas ni har hade en lika bra helg som jag har haft. Puss!❤️

Här kommer en hög med bilder från vår fina dag:








LÖRDAGKVÄLL

En otroligt god middag, blåbärspaj till efterrätt, kubbtunering, kvällsdopp i havet, 92-kroners godispåse, spelkväll och väldigt väldigt mycket skratt tillsammans med finaste och härligaste människorna. Åh vilken bra lördagskväll jag har haft i underbara Vallda. 








LÖRDAG

Hej! 
Jobbnatten gick bättre än förväntat och tiden gick faktiskt jättefort. Men känslan när jag fick krypa ner i sängen vid halv åtta-snåret var så underbar. Efter sisådär fem timmars sömn var det dax att gå upp för att packa ihop väskan för en liten mini-tripp till Vallda lördag-söndag. Vi ska bara ha en så mysig helg tillsammans med vår gamla fina barndomsvän Karin och hennes familj i deras mysiga sommarstuga. Detta behöver jag så mycket, att bara komma bort från Skövde, jobb och vardagen lite. 
Nu ska jag försöka sova lite grann här på tåget. Ha en fin lördag allihop! Puss❤️



FREDAG

God eftermiddag! 
Idag har jag haft en så himla fin dag. Efter en skön sovmorgon och mega-frukost satte jag på mig bikinin och la mig ute i solen, och där har jag legat hela dagen och njutit. Tänk om vädret alltid var så här underbart, 365 dagar om året. 
Ikväll ska vi ha familjemiddag, då verkligen hela familjen är samlad, och det händer inte så ofta (eftersom min bror bor i Norge). Det blir tapas-förrätt, grill-middag och cheesecake-efterrätt. Efter det lär jag vara så redo man bara kan bli för en natt med jobb. Självklart tar det emot lite att behöva åka och jobba en sån här fantastiskt fin kväll och dessutom fredag, men det är så grymt bra pengar så det är faktiskt värt det. Jag jobbar i alla fall 21-07 och efter några få timmars sömn imorgon ska jag och min syster ta tåget till Vallda, till Karins sommarstuga. Det ska bli så mysigt. Det gäller att tänka på det man har framför sig när det känns som mest tungt att åka iväg och jobba! 
Ha en underbar fredag och helg allihop. Puss❤️

Har man ingen sjö att hoppa ner i när det är som svettigast får man göra det bästa av situationen!



TORSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så fin dag och har dessutom lite halvt gått på helg. Eller jag skulle i alla fall ha gått på långhelg om det inte vore för att jag ska hoppa in och jobba extra imorgon, fast ett natt-pass. Men eftersom jag har hela dagen ledig imorgon känns det inte så farligt! 
Jag jobbade som vanligt 7-16 och gick direkt och la mig och sov en stund när jag kom hem, ungefär så det brukar se ut. Ikväll har jag haft en så himla fin och mysig kväll tillsammans med min vän Natalie. Vi satt på rådhusets uteservering som var full av sommarglada människor, fikade, drack sangria och pratade i timmar. Jag bara älskar varma och fina sommarkvällar som den här. 
Nu har min bror precis kommit hem till Skövde, så nu sitter vi och har lite ta-igen-tid hela familjen. Jag ska försöka vara uppe så sent jag bara kan inatt så jag vänjer mig till morgondagens jobbnatt. Jag tänkte avsluta denna kväll med en bra film och choklad. 
Puss!❤️



ONSDAG

Hej! 
Idag har jag haft en fin dag, bortsett från en ganska så sömnlös natt och hemsk förkylning. Jag vaknade ungefär en gång i timman och ville nästan gråta eftersom jag hade så fruktansvärt ont i min hals när jag svalde, har knappt varit med om värre. Så idag har jag levt på mängder av koppar varmt honungsvatten och halstabletter. Min söta pappa kom dessutom helt plötsligt till mitt jobb utan att jag hade bett om det, med en flaska av min favoritmedicin vid förkylning, Kanjang. Det är världens bästa och omtänksammaste pappa det. 
Efter en lång och skön powernap efter jobbet har jag spenderat kvällen med mina fina tjejer Towe och Ida. Vi har varit på Pitchers räkfrossa och ätit oss proppmätta på bland det bästa jag vet, jag skulle kunna leva på räkor! 
Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska återigen upp tidigt för att jobba. Men efter en bra jobbdag och mysig kväll känns det helt okej! Godnatt❤️






TISDAG

Godkväll! 
Tro det eller ej, men just i detta nu ligger jag nerbäddad i en säng i övernattningsrummet på jobbet. Eftersom mamma och pappa är bortresta och jag därför inte har någon bil hade jag behövt ta bussen hem och till jobbet, vilket hade gjort att jag hade hunnit sova sisådär 4-5 timmar innan jag skulle tillbaka hit igen. Så jag beslutade mig för att sova över. Känns lite konstigt men samtidigt lite mysigt. Jag kommer dessutom hinna sova så mycket längre eftersom jag kan gå upp så nära inpå att jag börjar!
Men innan jag släcker lampan tänkte jag skriva några korta rader om min ganska ointressanta men sköna dag. Jag vaknade upp med igensvullen hals och fick skippa dagens planerade träningspass. Men tack vare det kunde jag spendera hela dagen ute i solstolen istället, så det är ungefär vad jag har gjort innan jobbet. Skönt att ha sånna dagar ibland, även om en jäkla förkylning är det sista jag hade önskat mig just nu. 
Nu måste jag släcka lampan och sova. Godnatt!❤️

Min sovplats för natten: 



MÅNDAGKVÄLL



Godkväll! 
Ligger äntligen nerbäddad i min sköna säng efter en så fin kväll med mina bästa tjejer. Tacos, tjejsnack och alldeles för mycket godis, precis så alla måndagar borde se ut. Nu måste jag skynda mig att sova så jag hinner samla på mig många timmars sömn innan klockan ringer imorgon. Som vanligt vill jag hinna göra en del nytta innan jobbet. Godnatt!❤️


MÅNDAG

Hej fina måndag! 
Nu är jobbhelgen över och jag har äntligen gått på en dag ledigt, så himla skönt. Det är dessutom helt underbart väder idag så en bättre dag att vara ledig på är ju svårt att få. 
Trots jobb har jag haft en så himla bra helg. I lördags hade jag en jättelyckad kväll tillsammans med mina bästa vänner. Vår saknade tjej Hanna som bott i Norge ett bra tag är äntligen hemma igen, så kvällen blev såklart speciellt kul tack vare det.
Igår, söndags, stod jobb på schemat och efter bara två ynka timmars sömn trodde jag knappt att jag skulle ta mig igenom kvällen. Men det gick faktiskt galant och med vetskapen om att man sen går på helg på riktigt överlever man det mesta. 
Inatt sov jag i 10,5 underbara timmar och känner mig äntligen lite mer som en människa igen. Jag började min dag med en lugn och skön löprunda på 10 km tillsammans med pappa. Under dagen har jag legat ute i solstolen och haft det skönt och nu under eftermiddagen har jag varit en sväng på stan med min syster. Ikväll är vi bortbjudna på middag och lite fördelsdagsfirande hemma hos Therese. Det ska bli så mysigt och inte minst ett perfekt avslut på min lediga dag. 
Hoppas alla har haft en bra måndag och start på veckan, det har jag! Puss❤️


Den traditionella hotdogs-bilden!


LÖRDAG

Hej! 
Jag tänkte bara kika in med några snabba rader, för snart måste jag ge mig iväg. Jag har haft en bra och lugn dag på jobbet och när jag kom hem tog jag en efterlängtad powernap för att samla lite nya krafter inför kvällen. Ikväll ska vi nämligen hem till Elin som håller i förfest innan den traditionella utgången på Husaren, som aldrig gör en besviken! 
Ha en fin lördagkväll allihop, det ska jag ha. Puss❤️




FREDAG

Hej!
Det är fredag och för det flesta också veckans bästa dag. Förr levde jag för fredagarna, den lyckan man känner när man vaknar en fredagsmorgon och helgen ligger som på ett silverfat framför en är ju helt underbar. Tyvärr minns jag knappt den känslan längre då fredag för mig ofta, eller i alla fall varannan vecka, betyder början på en jobbhelg. 
Jag har inte så värst mycket intressant att skriva idag. Jag har mest hunnit med ett lätt träningspass på gymmet bestående av 5 km löpning och lite helkroppsstyrka, duschat, ätit lunch och nu måste jag börja göra mig redo för att åka till jobbet. Som vanligt börjar jag klockan sju imorgonbitti igen, men tack och lov ska jag spendera lördagskvällen med mina bästa vänner så jag försöker peppa mig själv genom att tänka på det. Hoppas alla får en fin fredag och bra helg, jag ska göra så gott jag kan för att få en bra helg jag med trots jobb! Puss❤️

Två bilder från igår, en så mysig kväll med mina fina tjejer. 





TORSDAG

Hej! 
Idag är det min första och enda lediga dag innan en helg full av jobb väntar så jag försöker njuta av varenda minut. Jag sov 10 sköna timmar inatt och började sen min dag med en 12,5 km lång löprunda uppe på berget tillsammans med pappa. Efter en dusch och stor brunch åkte jag in till frisören för att slinga min utväxt och klippa mina slitna toppar. Nu känner jag mig lite ljusare och fräschare men väldigt mycket mer korthårig. Men hellre kort och fräsch än långt och slitet! 
Jag har precis avnjutit en god middag ute på altanen och ska alldeles strax göra mig iordning för att åka in till stan. Jag ska träffa mina vänner Rebecka och Alexandra för en mysig uteserverings-fika i kvällssolen. 
Puss!❤️

I brist på några intressanta bilder från min väldigt intressanta dag får ni nöja er med en på min goda frukost/brunch jag åt idag!



ONSDAG

Hej!
Idag har jag haft en seg, jobbig men ändå väldigt skön dag. Jag jobbade 7-15 och precis som igår var jag så extremt trött att jag ibland knappt orkade stå upp. Helt matt i kroppen. Så när jag kom hem gick jag och la mig i min säng och sov som en stock i två timmar. Ikväll har jag haft en tänkar-kväll. Det kan vara skönt ibland men också väldigt jobbigt, när det känns som hjärnan snart ska sprängas. En kväll jag tänker lite extra på framtiden som bara känns som ett enda stort orosmoln just nu. Jag snörade på mig skorna och gick ut på en skön promenad i kvällssolen för att rensa tankarna lite. Att bara släppa allt, komma ut på landet där det är så stilla och tyst, sätta sig vid sjön och titta ut över vattnet med hög musik i öronen, det är terapi om något. 
Nu är jag mätt i magen efter lite kvällsmat och tänkte precis krypa ner i min säng och läsa några rader. Imorgon är jag ledig, det ska bli så skönt att få sova tills jag vaknar och inte behöva stressa med något. Godnatt❤️







TISDAG

Godkväll! 
Denna dag har gått i ett och det känns så skönt att äntligen få slå sig ner i soffan. Jag jobbade 7-16 och det var en sån där dag då man går runt och känner sig som ett levande lik. Jag stensomnade på min rast och gick sen i sömnen resten av dagen. Att pappa plockade upp mig direkt när jag hade slutat och att vi åkte direkt till gymmet var väl inte direkt vad jag var sugen på, men som vanligt är ju träning bästa botemedlet mot trötthet, så när jag hade kommit igång gick det jättebra. Det blev totalt 4 km vanlig löpning, 6 km jobbiga intervaller och ett CXworx-pass. Nu är jag nyduschad, middagen ligger i magen och jag sitter som jag skrev tidigare skönt nerbäddad i soffan framför mitt favoritprogram "halv åtta hos mig". Jag har inte tänkt få många fler knop gjorda idag, jag ska försöka komma i säng tidigt så jag är piggare imorgon då jag ännu en gång jobbar ett dagpass. 
Puss!❤️



MÅNDAG

Hej!
Nu börjar även min helg lida mot sitt slut och en vecka full med jobb och dessutom helgjobb väntar. Men jag har haft ett bra avslut på helgen och känner mig nöjd och glad för den fina ledighet jag har haft. 
Idag tog jag en lång och skön sovmorgon och började sen min dag med en löprunda på 10 km. Efter en stor brunch kom Karin och hämtade mig och vi har haft en heldag på stan tillsammans. Jag har rea-shoppat kläder som jag definitivt inte behöver men är trots allt väldigt nöjd ändå. Två klänningar och ett mobilskal för totalt 215 kr, det är bannemig inte dåligt! 
Nu har jag precis avnjutit en god middag i min ensamhet och resten av kvällen ska jag bara ligga nerbäddad i soffan med en bra bok. Jag börjar jobba klockan sju imorgon så jag tänkte för en gångs skull, när jag nu är ledig kvällen innan ett dagpass, lägga mig i god tid så jag för ovanlighetens skull kanske är lite pigg när klockan ringer klockan fem imorgonbitti! 
Hoppas alla har haft en fin helg, det har jag! Puss❤️





SÖNDAGKVÄLL





SÖNDAG

Hej!
Vilken lyckad och bra kväll det blev igår! Rebecka bjöd på en så otroligt trevlig och god 20-årsmiddag och förfest bestående av lekar, prat och skratt. Vid elva-tiden åkte jag, Felicia och Therese vidare till Skövde för förfest nummer två hemma hos Karin och sen avslutades kvällen i vanlig ordning med massor av dans på Husaren!
Idag vaknade jag upp förvånansvärt pigg och hade världens skönaste morgon i soffan med mamma. Det är inte ofta jag ligger och njuter av min frukost utan minsta stress, eftersom jag väldigt ofta tränar eller liknande på morgonen/förmiddagen. Men idag låg jag bara och njöt av vetskapen om att jag inte behöver röra mig ur fläcken på hela dagen om jag inte vill. Men som den rastlösa människa jag är kan jag självklart inte bara ligga och inte göra någon nytta, så jag följde med pappa in till stan för ett par ärenden och handling. Nu tänkte jag bara ligga och andas en stund innan jag ska sätta igång med lite flytt-packning. 
Ikväll ska vi grilla här hemma och sen kommer mina fina vänner till mig för söndagsmys och fotbollskväll! 
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft, min är dessutom inte slut eftersom jag är ledig även imorgon! 
Puss❤️




Jag tog tråkigt nog inte en enda bild igårkväll. Så vi får nöja oss med två på lilla mig!


FREDAG-LÖRDAG

Hej soliga lediga lördag!
Igår hann jag aldrig titta in här på min kära blogg, men jag kan i alla fall meddela att jag hade en väldigt fin och bra fredag. Jag jobbade 7-16, var på födeseldagspresent-jakt med Felicia och Therese och spenderade sen kvällen hemma hos Emil tillsammans med även Karin och Felicia. Vi gjorde hemmagjorda pizzor, åt ihjäl oss på ost-och kex och satt och pratade om livet i flera timmar. Det ultimata fredagsmyset. En bättre start på helgen kunde jag nog inte få! 
Idag gick jag upp halv nio efter bara drygt sex timmars sömn. Det var som en bastu i mitt rum så jag kunde inte ligga kvar. Men efter en lättare frukost beslutade jag mig för att åka med pappa in till gymmet. Jag var så trött och seg från början, men när jag väl kommit igång gick det rent ut sagt så jävla bra. Jag sprang 2 km, körde ett CXworx-pass, sprang 6 km med intervaller följt av ytterligare 3 km vanlig löpning. Så mag/rygg/rump-stryka och totalt 11 km på löpbandet fick jag gjort och hade det inte varit för att pappa ville hem hade jag nästan kunnat springa en mil till, benen bara flög fram. Bästa känslan. 
Efter en dusch och god lunch ligger jag nu ute i solen och bara njuter av min ledighet, att inte behöva stressa med något. Om en stund tänkte jag försöka göra ett krafttag här hemma och rensa ur vårt badrum (det är ju bara lite mer än 1,5 månad tills vi flyttar) och sen är det dax att göra sig redo för kvällen då min vän Rebecka ska firas. Det blir 20-årsmiddag och förfest hemma hos henne och sen avslutas kvällen självklart på husaren! 
Jag har sett så fram emot den här lediga helgen. Jag ska bara gå in med inställningen att njuta och ha så jäkla kul. 
Hoppas ni får en lika bra lördag och helg som jag förhoppningsvis kommer få! Pussar❤️

Fyra från igår:






TORSDAG

Hej! 
Idag är jag glad att jag jobbar kväll, trots att jag egentligen föredrar dag-pass framför kvälls-pass alla gånger i veckan. Men en sån här varm och fin dag känns det väldigt skönt att kunna njuta av solen en stund innan man ger sig iväg. 
Jag gick upp redan klockan åtta idag och åt frukost i den varma morgonsolen ute på altanen. Eftersom jag var så osugen på att åka till gymmet och samtidigt ville spara lite tid så blev det hemmaträning idag. Jag plockade ihop de träningsredskap vi har här hemma och körde ett styrkepass. 
Efter dusch och lunch la jag mig ute i solen och svettades och nu har jag precis gjort mig iordning för att åka. Att jag bara jobbar ikväll och imorgon, och sen går på helg och tre dagars ledigt gör det ju så mycket lättare att åka och jobba nu! 
Ha en fin torsdag allihop. Puss❤️

Tre från igår:






ONSDAG

Hej underbara lediga onsdag! 
Idag började jag dagen med en hemsk, svettig, äckligt varm och jobbig löprunda på 8 km. Eftersom jag sprang mycket ute på landsvägar där det är väldigt mycket öppna fält runt omkring fanns det ju absolut ingen skugga, så solen gassade på precis hela tiden, 30 grader. Jag trodde nästan jag skulle svimma av solsting efter ett par kilometer, men jag lyckades ändå ta mig runt hela rundan med den lilla tävlingsinstinkt jag ändå alltid har i bakhuvudet. Efter en bokstavligt talat kalldusch och god frukost åkte jag in till stan för att träffa mina vänner Emil och Anna. Vi har under dagen legat och njutit av den allt för varma solen på det nya badstället i stan, Boulogner, och jag har dessutom avklarat första doppet för iår.
Nu är jag nyduschad och iordninggjord redo för att snart åka in till stan. Jag ska ut och äta middag med mina fina tjejer, eventuellt på ett av mina favoritställen, Mamma Mia. 
Vilken härlig ledig dag jag har haft och att få avsluta den på detta sätt gör den ju helt perfekt. Då känns det alltid lite lättare att gå till jobbet imorgon! 
Nu måste jag åka. Puss!❤️







TISDAG

Godkväll!
Vilken fin dag jag har haft idag, jag har haft fullt upp och hunnit med massor. Jag jobbade 7-16 och gick därmed på en dag ledigt vilket kändes helt underbart efter en lång jobbhelg. Jag hann bara hem och slänga i mig maten efter jobbet innan jag och pappa åkte in till gymmet där jag fick ett eget styrkepass följt av ett CXworx-pass avklarat. Efter träningen hann jag bara hem och duscha, göra mig iordning och återigen slänga i mig kvällsmaten för att sen åka in till Skövde. Jag har spenderat kvällen tillsammans med min fina vän Victoria uppe på billingens underbara utsiktsplats. Jag älskar att vara där. En så fin sommarkväll i kvällssolen med 20-25 graders värme, jordgubbar och massor ta-igen-prat. 
Nu tänkte jag göra mig iordning och krypa ner i sängen. Jag har en ganska fullspäckad dag framför mig imorgon så jag tänkte försöka komma upp i hyfsad tid även fast jag är ledig.
Hoppas alla har haft en lika bra tisdag som jag har haft! Puss❤️





MÅNDAG

Hej fina måndag! 
Idag hade jag gjort vad som helst för att få vara ledig och ligga ute i solen hela dagen, vilket jäkla väder Sverige bjuder på! 
Men som jag sagt förr så kan man ju inte få allt här i världen, så jag passar på att njuta av att jag i alla fall har en ledig förmiddag, då jag jobbar kväll idag. Jag tog en liten sovmorgon men var ändå hemskt trött när klockan ringde vid nio-tiden. Jag började i alla fall dagen på bästa sätt, med en löprunda uppe på billingen. Det var dock en vidrigt svettig och varm löprunda i 26 graders värme. Men jag lyckades ändå ta mig runt hela 12,5 km och så långt har jag faktiskt aldrig sprungit förut! 
Det satt så himla skönt med en riktig kalldusch och stor brunch ute på altanen efter det och nu sitter jag och bara tar vara på den korta tid jag får ute i det fina vädret. 
Hoppas ni andra hinner njuta av värmen lite mer än mig, jag ser fram emot min lediga onsdag som jag ber på mina bara knän ska bli solig och fin som idag! Puss❤️





SÖNDAG

Hej!
Då var det äntligen söndag och jobbhelgen börjar lida mot sitt slut, jag jobbar i och för sig både måndag och tisdag också men det är ju inte samma sak! Jag har i alla fall haft en bra men vidrigt stressig dag på jobbet idag och det var med matt kropp jag stämplade ut klockan tre. Jag stensomnade i soffan direkt när jag kom hem men kom tack och lov upp bara en timma senare så jag hann äta middag och göra mig iordning för kvällen. Jag ska nämligen alldeles strax åka in till stan för att träffa min vän Towe för en fika följt av bio. Det är jag så himla värd efter allt slit i helgen! Nu måste jag åka. Hoppas alla har haft en bra helg. Puss❤️



LÖRDAG

Hej!
Precis som varje dag då jag har ett kvällspass framför mig finns det inte så jättemycket kul att berätta. Jag har vaknat upp med jobbångest, ätit frukost, varit på gymmet och kört ett rejält styrkepass, duschat, gjort mig iordning, ätit lunch och nu ligger jag återigen nerbäddad i min säng och väntar in tiden tills jag måste åka. Ungefär så det brukar se ut. 
Idag är jag så fruktansvärt osugen på att jobba så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det brukar ju alltid kännas lite bättre när man väl kommit dit men efter att ha jobbat även förra helgen behöver jag verkligen en ledig helg och ha riktigt kul. Jag vill ut och dansa, umgås med mina fina vänner och bara njuta av att va. Det gör man inte på samma sätt när man är ledig mitt i veckan. Men när denna helg är över är jag så värd att klappa mig själv på axeln och se fram emot den kommande veckan då jag kommer få känna fredagskänslor som alla andra och vakna upp en ledig lördag och göra precis vad jag vill! 
Hoppas alla ni andra får en lite roligare lördag och helg än vad jag kommer få! Puss❤️








Det känns tack och lov lite lättare att jobba när man har haft en fin ledighet innan. Igår hade jag världens mysigaste fredagskväll tillsammans med Hanna och Natalie. 


FREDAG

God eftermiddag fina soliga fredag! 
Idag tog jag en lång och skön sovmorgon och började sen dagen med en löprunda på 8 km. Frukosten smakar alltid så mycket godare efter morgonträning och att jag dessutom fick äta den på en solig altan idag gjorde ju starten på denna dag helt perfekt! Under dagen har jag faktiskt varit så redig och städat här hemma och efter det åkte jag in till stan och handlade mat, som rena hemmafrun. 
Nu ligger jag utslagen i soffan och tänkte snart sätta mig och ringa runt några samtal och även justera och finslipa på mitt CV. Men efter alla dessa tråkiga men nödvändiga sysslorna ska jag börja fixa iordning inför kvällen, då jag får mina två fina tjejer Natalie och Hanna på besök. Vi ska äta gott och fredagsmysa. Ett väldigt bra avslut på min ledighet innan jobbhelgen börjar. Ha en fin fredag allihop! Puss❤️


Invigt min nya fina kappa idag!


TORSDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så bra ledig dag. Jag sov i 10,5 underbara timmar inatt och vaknade upp utvilad och pigg. Efter frukosten åkte jag in till gymmet och körde ett så svettigt, jobbigt och bra pass. Det blev 6 km intervaller och 4 km löpning på löpbandet totalt plus 25 minuter styrka för överkroppen. Under dagen lagade jag mig en god lunch, tog en extra lång och skön dusch, åkte in till stan en sväng för att leta efter mina nya skor i en mindre storlek, börjat flyttrensa lite smått och avnjutit pappas helt underbara älgbiffar till middag. På tal om skorna, så är min storlek slut verkligen överallt, i alla affärer och alla sidor på nätet. Men tack och lov så är ju mina bästa vänner på andra sidan jorden där de självklart finns, så dom får köpa med sig ett par hem till mig, även om det suger att behöva vänta så länge. Men den som väntar på något gott!
Ikväll har jag haft världens mysigaste kväll tillsammans med världens mysigaste vänner. Vi har suttit på pims och bara pratat i timmar, en riktig må-bra-kväll. 
Nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen och att ännu en gång kunna somna utan att behöva sätta klockan. Det är ledighet. 
Hoppas ni har haft en lika bra torsdag som jag har haft. Godnatt!❤️



ONSDAG

Godkväll! 
Det är onsdag, solen har äntligen vågat sig fram och jag har efter en väldigt bra dag på jobbet gått på två dagars ledigt. Jag möttes av ett paket när jag kom hem och ett par efterlängtade skor jag väntat på sen förra veckan är nu mina, men tyvärr lite för stora så jag får nog prova ett par mindre. Men dom var i alla fall så himla fina och sköna och nu ber jag till alla gudar som finns att en mindre storlek ska passa bättre. 
Efter en god middag här hemma med mina päron åkte vi till fina Aspö gård där det bjöds på utomhus-teater i kvällssolen. Det var så bra och det blev en så väldigt fin kväll. 
Nu ska jag krypa ner i min säng som jag längtat efter hela dagen och läsa några kapitel ur min bok. 
Godnatt allihop!❤️



TISDAG

Hej!
Idag är det 1a juli och Sverige bjuder på spöregn och åska, som vanligt. Det känns verkligen mer som höst än sommar just nu. Åh vad jag saknar tiden för bara någon månad sen, då det var sol och värme varje dag och varje kväll spenderades på en uteservering med klänning och bara ben. Nu ligger jag liksom nerbäddad under mitt tjocka duntäcke i mitt mörka rum och myser med ett par tända ljus precis som om det vore höst/vinter. MEN jag ska ju snart åka och jobba så någon sol är jag väl egentligen inte i något särskilt stort behov av just nu. Men jag kom i alla fall upp vid halv nio-tiden och åt en lättare frukost innan jag åkte in till gymmet. Det blev en bra och svettigt pass med 30 minuter intervaller på löpbandet och nästan 1 timma styrka. Efter dusch och lunch la jag mig här i min säng och här tänker jag ligga fram tills att jag måste åka. Jag har precis tagit en paus i mitt läsande men tänkte fortsätta igen när jag är klar med mitt bloggande. 
Ha en bra tisdag! Puss❤️



RSS 2.0