ONSDAG

Hej underbara lediga onsdag! 
Idag började jag dagen med en hemsk, svettig, äckligt varm och jobbig löprunda på 8 km. Eftersom jag sprang mycket ute på landsvägar där det är väldigt mycket öppna fält runt omkring fanns det ju absolut ingen skugga, så solen gassade på precis hela tiden, 30 grader. Jag trodde nästan jag skulle svimma av solsting efter ett par kilometer, men jag lyckades ändå ta mig runt hela rundan med den lilla tävlingsinstinkt jag ändå alltid har i bakhuvudet. Efter en bokstavligt talat kalldusch och god frukost åkte jag in till stan för att träffa mina vänner Emil och Anna. Vi har under dagen legat och njutit av den allt för varma solen på det nya badstället i stan, Boulogner, och jag har dessutom avklarat första doppet för iår.
Nu är jag nyduschad och iordninggjord redo för att snart åka in till stan. Jag ska ut och äta middag med mina fina tjejer, eventuellt på ett av mina favoritställen, Mamma Mia. 
Vilken härlig ledig dag jag har haft och att få avsluta den på detta sätt gör den ju helt perfekt. Då känns det alltid lite lättare att gå till jobbet imorgon! 
Nu måste jag åka. Puss!❤️







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0