LÖRDAG

Jag hade verkligen världens bästa fredagsmys igår. Vi lagade tacos, spelade spel, åt massor godsaker och pratade hela kvällen. Jag bara älskar sådana kvällar. Idag vaknade jag såklart upp hemma hos Robin och vi hann inte mycket mer än att äta frukost och titta på lite morgonteve innan jag var tvungen att åka hem. Jag har under dagen storstädat hela huset eftersom mamma och pappa kommer hem inatt. Nu är jag äntligen klar och ska snart göra mig iordning för ett kvällspass på jobbet 16-22. Det är ju inte jättekul att jobba på en lördagkväll, men pengar är det och då är det värt varenda öre. Hoppas alla andra får en lite roligare lördagskväll än vad jag förmodligen kommer få. Puss!♥
 

TORSDAG-FREDAG

Lite kort om gårdagen så var jag i Borås under dagen ihop med David och Pontus för att besöka Nelly outlet som inte hade speciellt mycket att bjuda på. Vi åkte vidare till lager 157 och jag kom endast ut med en tröja till Robin.. Men jag var lika glad för det och jag hade en jättetrevlig och bra dag. På kvällen kom Robin och sov hos mig.

Idag var jag uppe tidigt för ett arbetspass 7-14. Dagen har gått jättefort och det har varit jättelugnt. Ett tag fanns det inget att göra så jag städade personalrummet, lättförtjänta pengar med andra ord. Nu ska jag snart hoppa in i duschen ochsen åka och handla med Robin för ikväll får vi finbesök av Victoria och Kalle. Vi ska laga mat och ha fredagsmys!
 
 

ONSDAG

Kan inte säga mycket mer om min dag än att jag har sovit, haft körlektion, gått flera hundpromenader och nötat förra årets bb. Solen tittade fram precis när jag skulle åka in till stan och köra så den fick jag aldrig ta del av. Men körlektioner gick jättebra så det var det värt. Under kvällen kom David och livade upp stämningen. Vi har lagat middag, ätit popcorn och choklad och haft riktig myskväll hemma hos mig. Gosdagkväll. Nu ska jag sova! Pusspuss
 

MÅNDAG-TISDAG

Igår hade jag världens sämsta dag. Det var världens sämsta väder, jag var trött och otaggad på precis allt. Låg i soffan från att jag kom upp ur sängen till klockan fyra då jag skulle åka och jobba mitt första arbetspass på sommarjobbet. Jag hann mest hem och blunda igår kväll innan jag skulle upp idag igen. Började klockan sju och slutade två och allt gick jättebra. Efter jobbet kom Robin hem till mig och vi ska snart åka in till stan en sväng. Ikväll ska vi ha myskväll bara han och jag och jag ska fira att jag har två dagar ledigt framför mig!


TORSDAG-FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Ännu en gång har bloggen legat lite åt sidan när jag har haft fullt upp varje dag de senaste. Jag drar en liten historia genom alla missade dagar, och det börjar i torsdags. Jag, Felicia och David packade väskorna för att åka till Vallda, där Karin har sommarstuga. Under torsdagskvällen när vi var framme lagade vi tacos, myste vid vattnet i solnedgången och pratade hela kvällen. 
 
 
 
fredagen vaknade vi till regn och spenderade dagen på stan för lite småshopping och storhandling inför kvällen. Jag kan nog ha haft världens mysigaste midsommarafton då jag umgicks med världens bästa vänner och vi åt underbart grillat, spelade spel, drack gott, hade djupa diskussioner i timmar och åt jordgubbar och glass. 
 
 
lördagen, eller igår, så packade vi ihop våra väskor för att åka hem efter frukosten. Jag följde dock inte med enda hem eftersom jag blev avsläppt vid Liseberg för att spendera hela min dag där med Robin och hans familj. Bortsett från min åksjuka av alla karuseller så hade jag en jättebra och rolig dag. När vi kom hem till Robins lägenhet på kvällen trötta men nöjda, så låg jag och Robin i hans soffa hela kvällen framför fotbollen med pizza, godis och chips. 
 
 
Idag, söndag, vaknade jag upp och mådde hemskt. Min hals var helt igensvullen, jag kunde inte svälja utan att göra en grimas och kroppen bara värkte. Världens bästa Robin har pysslat om mig hela dagen och han köpte isglass, två sorters halstabletter, c-vitamin brustabletter, grönt te och alvedon så jag har överlevt dagen. Vi har legat i hans soffa hela dagen fram till klockan sex ikväll och tittat på film, sovit och ätit. Han skjutsade hem mig för en stund sen och nu längtar jag redan efter honom. Mamma och pappa är borta hela veckan så det är jag och Felicia som får hålla ställningarna i huset. Jag som hatar när det är så ensamt och tyst hemma. Jag ska om en liten stund hoppa i säng så att jag förhoppningsvis blir bättre till imorgon då jag börjar min första dag på sommarjobbet. Börjar inte förens 16 imorgon eftermiddag så jag får i alla fall sovmorgon!
 
 
 

ONSDAG

Började jobba klockan sju imorses och redan då var morgonsolen framme. Det har svidit hela dagen av att behöva gå inomhus när solen skiner utomhus och när jag vet att alla andra ligger och solar och badar. Värre kunde det väl inte bli när jag slutade klockan två och hela himmlen var full med moln istället. Som jag har sagt förut, det är inte meningen att jag ska få sola och bli lite brun! Dagens arbetspass gick i alla fall bra och nu ligger jag helt utslagen i soffan med datan på magen. Om en liten stund ska jag och pappa ta ett tåg till Göteborg för att spendera vår kväll på Ullevi där vi ska se när Sveriges damlandslag spelar landskamp mot Japan. Det kommer bli så roligt och jag har längtat efter det här jättelänge. Som grädden på moset så kommer min Robin till mig inatt och då kan det nästan inte bli mycket bättre. PUSS!♥



TISDAG

Idag har jag precis som igår haft en göra-bra-saker-dag. Började dagen med en stor och god frukost ihop med min kärlek som kom till mig igårnatt. Klockan elva var jag på körskolan igen för min andra körlektion. Tränade fickparkering och backa runt ett krön och det gick jättebra! Efter det gick jag till gymmet och körde ett riktigt hårdpass följt av en timmes långpromenad hem. Under eftermiddagen har jag varit en runda på stan med mamma och legat och sovit i två timmar. Var så trött att jag knappt kunde stå upp förut så det var mer än nödvändigt med en extra lång powernap. Nu har jag precis avnjutit en underbar middag i uterummet och ska spendera resten av kvällen ihop med familjen med jordgubbar och mjölk och fotboll på teven. Imorgon ska jag upp jättetidigt för jobb 7-14. Puss!❤


MÅNDAG

Idag har jag fått så mycket bra gjort och klockan är bara halv fyra. Imorses var jag uppe med tuppen för att åka in till stan och ha min första körlektion. Det gick helt okej och imorgon ska jag dit igen! Efter lektionen så gick jag en timmes promenad och när jag ändå var i farten så storstädade jag mitt rum riktigt ordentligt. Jag har dammat och dammsugit varenda hylla och vrå och plockat ordning på de berg av kläder som låg på golvet tidigare. Under eftermiddagen har jag övningskört en stund till och varit på stan med pappa för några småärenden. Känner mig helt slut efter denna hektiska dag. Ikväll ska jag äta middag med familjen och sen ha myskväll med David, Karin, Linus och Felicia. Bra dag och mysig kväll!


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Det blev ännu en gång en liten paus från bloggen, men jag har haft alldeles för fullt upp för att ens hinna tänka på att skriva. De senaste dagarna har varit så bra och jag har haft en grym start på sommarlovet. I fredags var det som sagt skolavslutning ( i en matsal...) i kanske en timma. Sen gick jag och Olivia till stan där vi mötte upp pappa som bjöd oss på lunch på Orient palace. Efter den goda maten åkte vi med Robert till Tibro där vi tittade på utspringet och kortegen för alla tibros studenter. Vi åkte sen hem till Louise som hade studentmottagning där vi blev bjudna på underbar mat och dryck och hade det trevligt. Senare under kvällen åkte vi även hem till Ida som också hade studentfest. Och vilken grym kväll det blev. Underbart väder, underbar tårta, god dryck, härligt sällskap, massor skratt, fotbollstittande och kubb hela kvällen. Kvällen och natten avslutades också mysigt hemma i Olivias sköna säng.  Som sagt, mitt sommarlov kunde inte ha börjat bättre!


Igår sov jag och Olivia ut länge på morgonen, vilket var himlans nödvändigt. Efter en stor, lång och jättegod frukost framför filmen "tzatziki" tog vi tag i oss själva och körde riktig hårdträning genom motionscykel och styrka. Senare under eftermiddagen kom Robin och han och jag åkte hem till mig. Eftersom hela min familj var bortresta så fick jag och Robin vara hundvakter, så vi hade lördagsmys i form av tacos, poppcorn, fotboll och film.



Idag är det söndag och jag slipper känna minsta söndagsångest. Tog en lång och skön sovmorgon idag igen, och åt sen en lika stor och god frukost som igår. När jag hade pussat Robin hejdå så tog jag mig ut på en 5km löprunda, följt av en långpromenad med mamma och pappa på en och en halv timma. Åkte ut och övningskörde med våran nya bil under eftermiddagen och det har aldrig varit så svårt att köra som det var idag. Att helt plötsligt köra en ny bil känns nästan som att börja om på nytt, och skillnaden mellan vår gamla och denna nya är enorm. Så med tre kärringastopp på kanske 400 meter gav jag mer eller mindre upp och det blev ingen lång runda idag inte. Nu har jag precis ätit en god söndagsmiddag och väntar på att pappa ska bli klar med efterrätten. Ikväll ska jag bara mysa och lägga mig tidigt, för imorgon väntar min första körlektion klockan åtta på morgonen! Nu har jag snart skrivit så långt att inlägget inte kommer få plats på en sida på bloggen, så vi får höras imorgon igen. PUSS!♥



TORSDAG-FREDAG

Det har nog aldrig varit så jobbigt att gå upp som det var idag. Men det var det helt klart värt det för jag hade en så bra kväll igår! Jag kan väl bara kort berätta att gårdagen såg ut på ett ungefär att jag besökte jobbet och fick deligering, åkte till skolan och gjorde mitt sista prov för terminen som gick jättebra, gick på stan och shoppade upp mina sista pengar och var sen på födelsedagsmiddag hos Alexandra följt av dans på husaren resten av kvällen och natten!
Tog det kloka beslutet att duscha inatt så imorses kunde jag sova en liten stund till vilket var så välbehövligt. Nu har jag precis gjort mig sommarfin med klänning och grejer och ska snart åka till skolan och ha skolavslutning (tårta i matsalen...). Efter skolavslutningen ska jag och Olivia gå och luncha med pappa för att sen åka till Tibro och fira alla studenter där. Idag får vi trots allt sommarlov så kan bara bli en bra dag idag!!



ONSDAG

Idag har jag haft en lång, jobbig men bra dag. Klockan sju började jag min introduktionsutbildning som sen höll på till klockan två. Klockan tre var det sen informationsmöte till klockan fem. När jag äntligen fick komma hem åkte jag nästan direkt med pappa till stan där vi körde ett spinningpass på gymmet. Efter en lång cykeltur hem till skultorp på det var mina ben alldeles skakiga och färdiga för ikväll. Nu har jag precis duschat och läst lite om renässansen som jag har prov på imorgon. Efter morgondagens prov kan jag äntligen släppa allt som har med skola att göra. Det kommer firas ordentligt med födelsedagsmiddag hos Alexandra följt av en utgång på det. DÅ är det sommarlov!

I brist på några nya bilder så får min fina Robin pryda bloggen ikväll❤

 


TISDAG

Nu har jag inte skrivit här på ett litet tag, men jag har helt enkelt inte haft något humör för att blogga och jag har inte velat lägga ner någon tid på det. Det finns inget speciellt stort att berätta om de missade dagarna mer än att jag har tittat på balen precis som en miljon andra också gjorde, myst med min Robin, gått i skolan och haft introduktionsutbildning till klockan tio igårkväll. Idag hade jag två lektioner och slutade elva istället för fyra varav en lektion var en fikalektion med knytkalas. Just nu ligger jag hemma och försöker banka in lite kunskap om renässansen i huvudet som jag har prov i på torsdag. Klockan fyra ska jag precis som igår åka och jobba, eller ha introutbildning inför sommarjobbet till klockan tio ikväll. Jag är så osugen man bara kan bli men pengar får jag för det och då är det klart värt det! Nu måste jag fortsätta plugga innan det är dax att åka iväg. Pusspuss!


FELICIA OCH ANTON

Två filmer från i torsdags då Felicia och Anton sjöng på "öppen scen". Lyssna och njut!



LÖRDAG

Idag var jag uppe med tuppen, eller i alla fall klockan åtta. Efter frukosten åkte jag och pappa ut och övningskörde i över en timma, i väntan på att maten skulle lägga sig i magen tills vi tog oss ut på en springrunda. Vi sprang en mil idag och jag var så trött att jag bara ville lägga mig på marken och dö. Det märks att man tappar mycket när man inte springer regelbundet, eftersom jag sprang milen utan minsta problem för ett tag sen. Efter träning och lunch var jag faktiskt duktig och pluggade lite på mitt svenskaprov jag har den kommande veckan. Ikväll har jag övningskört ytterligare en stund och ätit pizza framför fotbollen med pappa och mamma. Resten av kvällen ska jag bara mysa och vi ska hyra film och dippa grönsaker. PUSS♥




STUDENT 2012

Ett par bilder från utspringet, kortegen och studenfirandet hemma hos bästa David och Karin♥


FREDAG

Igårkväll innan jag gick och la mig, kändes det som att det var julafton idag. Som att något stort väntade. För alla studenter gör det ju det, och jag kan nog inte ens beskriva hur avundsjuk jag är. Men jag kan vara glad för över att jag kommer ha en underbar dag med utspring, kortege och studentfirande hemma hos några vänner som har sin stora dag idag. Jag hoppas jag får till massor bilder under dagen som förmodligen kommer upp ikväll eller imorgon. Nu ska jag åka till stan och mötas av alla glada människor. Puss!


TORSDAG

Idag har jag haft en väldans kort dag i skolan. Började med en lektion klockan åtta och klockan nio lämnade jag skolan för ett impulsbesök hos frisören. Eftersom studenten är så nära och alla frisörtider är så gott som slut, så fick jag ta en tid  tidigt på förmiddagen istället. Jag slingade min utväxt och fräschade till det lite så nu känner jag mig sommarfin lagom till studentfirande och sommarlov. Efter frisörbesöket gick jag en liten runda på stan och letade reda på lite studentpresenter till några vänner som ska firas imorgon. Nu är jag hemma och har stoppat i mig lite lunch. Jag ska alldeles strax sätta mig och läsa lite till nästa veckas svenkaprov och sen vänta in mamma så vi kan åka till Tibro där Felicia ska sjunga på öppen scen ikväll. Jag brukar alltid vara jättenervös för hennes skull men det finns ändå inget bättre än att lyssna på när hon sjunger. Jag kanske spelar in från mobilen om det finns tillfälle för det, så då kommer det förhoppningsvis upp här ikväll eller imorgon! Nu ska jag dyka ner i renässansens tråkiga värld. PUSS!



ONSDAG

Att ha en ledig dag mitt i veckan kan nog vara det skönaste som finns. Man får tid att andas ut en stund och inte göra någonting. Visserligen så har jag haft ganska fullt upp idag men jag har haft en så bra dag så det gör mig inget alls! Imorses smög jag upp tidigt och dukade upp frukost och presenter som Robin fick vakna upp till, eftersom han fyller 21 år idag. Efter paketöppning och frukost så såg vi klart en film vi inte orkade se klart igår. Efter det fick vi sätta igång och göra iordning för Robins lilla mini-kalas, så vi åkte och handlade, och ställde oss sen och lagade tacos som vi bjöd Robins familj på när de kom på besök. Efter lunch, fika och prat så skjutsade Robin hem mig och han åkte till jobbet. Jag har under eftermiddagen mest hunnit träna här hemma genom en långpromenad och styreträning och nu sitter jag nyduschad och fräsch i soffan och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll ska jag mysa och umgås med familjen och lägga mig tidigt så att jag orkar upp till ännu en "jobbig" skoldag. Puss!

 


TISDAG

En så bra tisdag jag har haft idag och att vi är lediga imorgon gör allt ännu lite bättre. Jag gick i skolan från åtta till halv tre med inställda lektioner lite här och var och inte en enda värd lektion. Efter skolan åkte jag och Felicia till Tibro och hem till Linus. Under kvällen har vi varit och lyssnat på Timbuktu som hade en grym konsert i lilla Tibro. Det var svinkallt och det regnade mestadels av kvällen, men vi var bra nöjda ändå! Nu ligger jag nerbäddad under en filt i Robins soffa och tittat på filmen "den bästa sommaren" med en liten skål godis i knät, i väntan på att han ska komma hem från jobbet om två timmar. Imorgon fyller han år och då ska det firas med presenter, tårta och hans mysiga familj. Pusspuss!!


MÅNDAG

När det är så här nära sommarlovet så känns det alltid så ovärt att vara i skolan. Inga vettiga lektioner och det slutar alltid med att man slutar flera timmar tidigare ändå. Men idag fick jag i alla fall gjort ett prov, som i och för sig gick jättedåligt, men det är skönt att det är över i alla fall. Sen slutade jag halv två istället för fyra och då dödade jag tid på mammas jobb och på stan i väntan på att jag skulle dra mig till gymmet. Jag körde tre pass denna måndagen med, easyline, CXworx och RPM. Nu är jag helt slut och ligger i soffan mätt och belåten. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen ha en inte-göra-något-kväll. Ett prov återstår men det är inte förens den 14:de (dagen innan skolavslutningen...) så det skjuter jag fram ett par dagar. Puss!

Två bilder från igår då jag pluggade inför dagens prov, åt marängsviss och tittade på finalen av big brother. Jag och Felicia satt och skrek oss hesa av jublet när Hanna vann, och jag grät över att allt var slut. Jag var nog lite för insatt i det programmet..


LÖRDAG-SÖNDAG

Sitter i en minibuss påväg hem från Stockholm proppmätt och illamående. Åksjuka och för mycket godis är ingen bra kombo. Stockholmsvistelsen har i alla fall varit bra men gått jättefort. Gårdagen var hektisk och jobbig då vi kom fram klockan sju dödshungriga och sura för att det spöregnade i ett hela kvällen. Men efter lite mat var alla på humör igen och vi fick skynda oss i säng eftersom vi var tvungna att gå upp sex imorses. Idag var det som sagt tävling, som gick bra för oss. Vi tävlade dock mot 101 andra lag, varav 10 lag gick vidare till final, så det var inte det lättaste. Men vi fick i alla fall bekräftat att vi var ett av de bästa lagen i Sverige i trampet så det gjorde oss tillräckligt nöjda! Nu har jag suttit i denna bussen i tre timmar och skulle göra allt för att vara framme. Min kväll kommer bara gå åt till plugg inför morgondagens prov och sen självklart big brother-finalen!!
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss!

Tog inte en enda bild i Stockholm så fyller bara ut med en bild från gårdagens mysiga frukost hemma hos Robin❤


FREDAG-LÖRDAG

Jag hade inte en tanke på att skriva här igår, njöt väl helt enkelt lite för mycket av att det var fredag så jag glömde helt bort. Men jag hade en väldans bra fredag i alla fall då jag åkte med hem till Robin direkt efter skolan. Vi åt varma mackor till kvällsmat och köpte godis och gjorde det mysigt till vårt finbesök av David och Karin. Vi spelade spel, åt gott, tittade på film och hade det mysigt.

Idag hämtade pappa mig på morgonen och jag övningskörde hem till Skövde. Nu har jag sprungit runt som en galning i huset och packat och haft mig för att om några minuter åka till Stockholm. Det väntas tävling i gymnastiken imorgon så idag ska vi åka upp för att förträna lite och gå ut och äta. Helgen har redan börjat bra och det ser ut som att den kommer fortsätta i den riktningen också! Vi hörs imorgonkväll när jag är hemma igen. Pusspuss!


RSS 2.0