FREDAG

Hej! 
Som vanligt har/tar jag mig inte tiden till att titta in här förens jag ligger i sängen och ska sova. Men denna dag har bara rusat förbi! Klockan åtta gick jag motvilligt upp för att fixa iordning det sista här hemma innan det var visning. Vi åkte iväg på en liten mini-utflykt sålänge och det tog inte lång tid förens vi fick veta att familjen var intresserad. De har lagt ett bud och vill köpa det med en gång om vi struntar i att ha visning för fler. Svårt val för mina föräldrar men samtidigt väldigt kul att de tyckte så mycket om det!
Senare under förmiddagen åkte jag och pappa in till gymmet där jag hann med 40 minuter jobbiga men grymt bra intervaller på löpbandet följt av ett CXworx-pass. Resten av dagen har jag pluggat några mattetal och varit en vända på stan med pappa och sen vart det helt plötsligt kväll. Pontus kom hit på middag och vi åt pappas hemmagjorda grillade hamburgare. Resten av fredagskvällen spenderade vi hemma hos Pontus tillsammans med även Anna och Fredrik framför paranormal activity 4. Älskar alla paranormal activity-filmerna! 
Nu ska det bli skönt att sova med vetskapen om att jag slipper sätta klockan och kan sova hur länge jag vill imorgon, bästa känslan. 
Hoppas ni har haft en fin fredag och får en bra helg. Puss och godnatt!❤️



TORSDAG

Godkväll! 
Idag jobbade jag min sista dag för denna vecka och nu har jag gått på fyra härliga dagars ledigt! Jag hade en jättebra dag på jobbet och det gick lika fort som vanligt. När jag kom hem hann jag knappt sätta mig innan det var dax att börja jobba även hemma. Vi har nämligen väldigt hastigt fått reda på att en familj ska komma och titta på vårt hus imorgon, så hela eftermiddagen var jag tvungen att hjälpa till att fixa här hemma för att det ska bli fint från golv till tak. Men hur jobbigt och tråkigt det än var så belönades jag trots allt med en så himla bra kväll med mina bästa vänner. Vi satt först en stund på rådhuset och myste innan vi gick på bio, "the other women", som var så sjukt jäkla bra och rolig. Jag bara måste se den snart igen!
Nu ska jag sova för imorgon måste jag gå upp tidigt och hjälpa till med det sista innan familjen kommer klockan halv tio. 
Hoppas alla har haft en bra torsdag och kristihimmelfärds dag, det har jag! 
Puss❤️



ONSDAG

Hej! 
Idag har jag inte jättemycket intressant att komma med. Jag åkte upp till billingen efter frukosten och sprang 8 km. Resten av förmiddagen hann jag mest med att laga och äta lunch, ligga ute och frysa i solen och plugga lite matte innan jag åkte till jobbet. Nu sitter jag här på min kvällsrast och har precis ätit lite middag. Imorgon jobbar jag ett dagpass och sen går jag på långledigt, så underbart! 
Ha en fin kväll allihop. Puss❤️


Har tyvärr inget roligare att visa er idag än en bild på mina matteböcker..



TISDAG

Godkväll!
Idag unnade jag mig en skön sovmorgon enda till klockan halv tio. Jag hade sett fram emot en dag liggande i solstolen men det var tråkigt nog lite molnigt och ganska kyligt idag, så det blev inget med det. Inte nog med att vädret inte var som jag ville så vaknade jag upp med smärta i min fot som jag har lite problem med, så löprundan jag hade tänkt ge mig ut på fick jag ställa in. Jag försökte plugga lite matte efter frukosten men jag gav upp efter två tal, jag kunde verkligen inte koncentrera mig. Jag hade helt enkelt inte den bästa starten på dagen idag, jag kände mig bara deppig och stressad över allt. Jag åkte till gymmet efter lunchen för att rensa tankarna, vilket var så jäkla skönt. Jag tog ut mig och var dödstrött efter 30 minuter intervaller på crosstrainern och 1 timma styrka. Träning är verkligen den absolut bästa medicinen mot alla jobbiga känslor. 
Ikväll har jag haft världens mysigaste kväll med mina bästa vänner. Vi åkte upp till billingens utsiktsplats för lite picknick och prat och när det blev för kallt åkte vi ut på en liten roadtrip upp till simsjön. Precis en sån kväll jag behövde idag, med mina finaste bästa vänner som alltid gör mig glad. Nu ska jag titta på kvällens biggest loser-avsnitt innan jag släcker lampan och sover. Jag jobbar kväll imorgon så en liten sovmorgon ska jag nog unna mig innan jag hoppas på att min fot känner sig redo för en löprunda. Godnatt allihop!❤️





MÅNDAG

Hej! 
Idag skulle jag egentligen ha varit ledig, vilket hade suttit helt perfekt med tanke på vädret. Men jag hade brand- och HLR-utbildning på jobbet idag så någon sol och ledighet fick jag tyvärr inte njuta av. Utbildningen höll på mellan åtta och fyra och det kändes som rena sovmorgonen med den där extra timmen, då jag annars brukar börja sju efter ett kvällspass. Dagen har varit ganska seg och jobbig men samtidigt sjukt lärorik och viktig. 
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och vilar och här tänker jag ligga ett tag och bara ha det skönt. Senare ikväll ska jag, Karin och Felicia åka och titta på när Pontus spelar fotbollsmatch. En helt perfekt kväll att spendera ute i värmen för fotbollstittande! Imorgon är jag äntligen ledig vilket ska bli så skönt. Jag ska sova tills jag vaknar, ge mig ut på en löprunda och mysa med mina bästa vänner, så en fin dag att se fram emot. Nu ska jag blunda en stund! Pussar❤️




Min goda mellis/middag jag åt när jag kom hem från jobbet. Pappas nyttiga jordgubbspannkakor med kesella blandat med bär och färska jordgubbar!


SÖNDAG

Hej! 
Idag ringde alarmet klockan åtta efter sex ynka timmars sömn. Jag gick upp och åt frukost och en timma senare åkte jag och pappa in till gymmet där vi fick ett Easyline-pass och ett CXworx-pass avklarat. Nu är jag nyduschad, lunchen ligger i magen och snart ska vi åka och rösta. Vi ska även hinna med en morsdag-fika här hemma och jag måste också plugga lite matte innan jag åker till jobbet och jobbar 14.30-22.00 denna söndag. Jag känner mig faktiskt riktigt sugen på att jobba idag! 
Hoppas alla har haft en bra helg, min har trots mycket jobb varit jättebra. Puss❤️

Två bilder från gårdagens mysiga kväll:





FREDAG-LÖRDAG

Godmorgon! 
Klockan är tio denna lördagmorgon och jag har redan varit vaken i 5 timmar, men självklart inte frivilligt. Jag jobbar ju idag så just nu sitter jag och äter frukost nummer två. 
Igår hade jag en så fin fredag. Jag jobbade 07.00-15.30, åt grillat hemma och spenderade sen fredagskvällen på rådhusets uteservering tillsammans med Emil, Fredrik och Felicia. En så varm, skön och fin kväll hade vi! 
Idag var det tungt att gå upp efter få timmar sömn. Men det är lördag och jag är glad så jag ska nog pigga på mig under dagen! Ikväll är det grillkväll som gäller med mina kära vänner och det ska bli så skönt att ha en fin lördagskväll och kunna njuta av att inte behöva stressa i säng, för imorgon jobbar jag kväll! 
Nu måste jag fortsätta jobba, ha en fin dag allihop! Puss❤️





TORSDAG

Godkväll underbara fina torsdag!
Idag är det verkligen sommar. Det har varit över 25 grader och vindarna har varit alldeles ljumna, så härligt. 
Jag vaknade klockan nio och gav mig direkt ut på en skön morgonpromenad. Hela dagen har jag spenderat med Felicia, Emil, Anna och även Pontus som kom under eftermiddagen. Vi har legat i solen och pressat, lyssnat på musik, grillat hamburgare till lunch och njutit av att vara lediga en så fin dag som denna. Ikväll har jag varit på gymmet och tränat. Det var så äckligt varmt där inne och efter 40 minuter intervaller på löpbandet följt av ett CXworx-pass rann svetten. 
Nu sitter jag nyduschad ute på altanen och äter kvällsmat men snart måste jag tyvärr gå in och plugga lite matte innan det väntar fotbollsmatch på teve, tjejerna i Tyresö spelar Champions league-final. 
Nu börjar min helg lida mot sitt slut och imorgon väntar det återigen jobb. Men jag har haft två helt perfekta lediga dagar så att en jobbhelg väntar gör mig inte så jättemycket. Hoppas alla ni andra har haft en lika fin dag i solen som jag har haft! Puss❤️






ONSDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så fin ledig dag. Jag vaknade tidigt, åt en god frukost och åkte sen upp till billingen och sprang milen. Det var den värsta löprundan jag sprungit på länge, på grund av att det var så fruktansvärt varmt. Det kändes som att jag skulle börja koka inombords. Men det gick bra ändå så det kändes skönt! 
Förmiddagen spenderade jag ute i solen tillsammans med min syster. Vi har legat och solat, lyssnat på musik och bara haft det skönt. Senare under dagen åkte vi in till stan med Emil för en fika på rådhuset, lite stros på stan och slutligen prat och mys uppe på billingens utsiktsplats. Ikväll har vi haft en månad försenat födelsedagsfirande för Felicia här hemma. Vi åt tacos till middag, glass och jordgubbar till efterrätt, satt och pratade och hade det så mysigt ute på altanen i kvällssolen. Efter familjemyset kom våra fina vänner Karin, Pontus, Emil, Fredrik och Anna hit för lite mitt-i-veckan-mys. Vi har ätit alldeles för mycket godis och suttit och pratat i timmar. Nu ska det bli skönt att sova och njuta av vetskapen om att jag är ledig även imorgon, och kan sova hur länge jag vill. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft. Puss!❤️









TISDAG

Godmorgon! 
Idag är och kommer det bli en bra dag! Frukosten ligger i magen och jag ska snart göra mig klar för att åka till jobbet. Jag jobbar 7-16 och direkt efter jobbet tänkte jag åka till gymmet. Senare ikväll, vid sju-åtta-tiden, kommer äntligen Felicia och Emil hem. Så resten av kvällen lär jag mest umgås och höra om allt jag inte redan hört från deras långa resa. Idag går jag dessutom på min helg, eftersom jag jobbar fredag, lördag och söndag. Så nu ska jag se till att njuta av min lediga onsdag och torsdag som dessutom har lovat fint väder! Ha en bra dag allihop, det ska jag ha. Puss❤️



MÅNDAG

Hej!
Det är måndag och en ny, förhoppningsvis bra vecka väntar. Veckan då min kära syster Felicia och fina vän Emil äntligen kommer hem igen. Det är inte klokt vad tiden har gått fort.
Jag hade hoppats på att vakna upp till solsken men möttes istället av gråa moln och dimma. Men trots detta tråkiga väder bytte jag ut gymmet mot en löprunda istället, det är trots allt ett väldigt skönt väder att träna i. Så jag åkte upp till billingen och sprang 8 km, vilket gick jättebra idag. Nu ligger jag nerbäddad i min säng med en kopp kaffe (tro det eller ej, men det börjar faktiskt smaka ganska bra!) efter en dusch och god lunch. Men här kan jag tyvärr inte ligga länge till, för nu måste jag plugga lite matte innan jag åker till jobbet! 
Ha en bra måndag allihop. Puss!❤️



LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en så fin lördag trots jobb när vädret var som bäst. Jag jobbade 7-16 och det var en bra och lugn dag. När jag hade slutat hann jag mest åka hem, duscha och göra mig iordning innan jag åkte hem till Pontus, där vi grillade och förfestade jag och mina fina vänner innan kvällen fortsatte på Husaren. En lyckad och bra kväll!
Idag vaknade jag tidigt som vanligt efter en utekväll och har därför inte fått många timmar sömn, något som kommer kännas senare in på dagen. Idag hade jag helst legat nerbäddad i min säng med en bra film och bara myst, men tyvärr måste jag göra en del nytta. Imorgon ska vårat hus nämligen fotograferas inför vår kommande flytt. Jag kanske inte ens har nämnt att vi ska flytta så småningom, förhoppningsvis till hösten. Mina föräldrar vill komma närmare Göteborg, men absolut inte in i smeten, så dom är inne på Alingsås eller andra områden runt om Göteborg. Hur jag ska göra, om jag ska flytta med dom eller titta på eget i Göteborg, det vet jag inte just nu. 
Men på grund av detta måste vårt hus alltså vara så fint och städat som det bara går, så idag har vi en plockar-och städdag, inte jättekul så här "dagen-efter". 
Annars har jag inte så mycket mer planerat inför dagen vilket känns så skönt. En god söndagsmiddag med familjen och en stor skål godis ikväll är det mesta jag behöver idag. 
Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft! Pusspuss❤️

Jag var så dålig på att ta bilder igår, men här kommer i alla fall två jag lyckades få till: 





FREDAG

Godkväll fina fredag! 
Vilket underbart väder vi har haft idag. Jag har dock spenderat dagens alla varma soltimmar inne på jobbet men det var en bra dag så det gjorde mig inte så mycket. Jag har trots allt fått njuta av det underbara vädret ändå, för ikväll har jag haft det så fint på rådhusets uteservering med god mat och mys med mina fina vänner. Nu måste jag tråkigt nog sova trots att klockan inte är mer än halv elva en fredagskväll, eftersom jag ska upp och jobba imorgonbitti. Jag har egentligen ledig helg men fick hoppa in för en som är sjuk, vilket inte känns jättekul, speciellt inte när det ska bli sommarvärme imorgon. Men det är grymt bra pengar och jag har en grymt bra lördagskväll att se fram emot så jag ska nog överleva dagen! Godnatt allihop❤️






TORSDAG

Hej! 
Jag sitter för tillfället ute i solen, klar och redo för att snart åka till jobbet, en timma för tidigt.. Jag har alltså trott att klockan har varit 1 timma mer än vad den egentligen har varit enda sen jag vaknade. Så jag åt lunch redan klockan elva när jag egentligen tänkt äta klockan tolv. Men det är ju klart bättre att det blev åt det hållet för nu kan jag sitta och njuta av lite lugn och ro en timma till. Jag gick i alla fall upp klockan åtta och åt frukost innan jag tog mig ut på en lättare löprunda. Mina ben var helt mörbultade från gårdagens spinning så det fick räcka med 5 km idag. Under förmiddagen la jag mig ute i solen en stund och efter lunchen satte jag mig och räknade matte. Nu har jag precis tagit en paus för att få njuta av solen lite till innan jag åker till jobbet. Puss!❤️



ONSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en skön och bra ledig dag. Jag vaknade klockan nio och började dagen med en timmes promenad följt av långfrukost i soffan. Under dagen har jag försökt få gjort en del nytta, som att tvätta, städa lite grann och göra en stor lunch plus matlådor. Under eftermiddagen åkte jag och pappa hem till morfar på en fika och när jag kom hem ägnade jag 1,5 timma åt matte-plugg. Det känns att man inte har räknat på en bra tag men det var faktiskt lite kul när jag väl kom igång. Ikväll har jag varit på gymmet och svettats. Jag körde lite styrka för mage och rygg innan ett 60 minuters mördar-spinningpass. Nu ligger jag nerbäddad i min säng med reprisen av biggest loser framför mig. Jag ska alldeles strax sova för imorgon ska jag gå upp tidigt så jag hinner med mycket innan kvällspasset på jobbet väntar. Hoppas ni har haft en bra onsdag, det har jag! Puss❤️



TISDAG

Godkväll! 
Jag ligger för tillfället nerbäddad i soffan alldeles utmattad efter en lång dag. Jag jobbade 7-16 och hela dagen gick jag runt med en lite vemodig känsla i kroppen, eftersom det idag är dagen då min bästa vän åker. Pontus plockade upp mig efter jobbet och vi åkte direkt till stationen för att möta upp och krama vår David hejdå. Jag har nog inte riktigt fattat än att vi inte ska träffas på 3 långa månader, det känns så sjukt lång tid. Men tiden har aldrig gått snabbare än vad den gör just nu så rätt som det är kommer dessa månader säkert bara ha sprungit förbi. 
Ikväll har jag varit på gymmet. Det blev inget jättelångt pass, jag kände mig så trött i kroppen och hade ont i magen. Men 5 km löpning och 30 minuter CXworx blev i alla fall gjort vilket kändes skönt. Nu ligger kvällsmaten i magen och jag väntar in kvällens biggest loser-avsnitt. Efter det tänker jag hoppa i säng, jag är så sjukt trött och har varit nära på att somna flera gånger under dagen. Imorgon är jag ledig så jag ska dessutom ta en lång sovmorgon och försöka ta igen min trötthet ordentligt. Hoppas ni haft en fin tisdag. Puss!❤️


❤️❤️❤️


MÅNDAG

Hej!
Idag började jag dagen med musik i öronen och en långpromenad. Jag vaknade upp på fel sida och behövde komma ut och tänka och vara för mig själv, då är en promenad ute på landet det allra bästa. Jag har precis ätit frukost och tänkte snart ställa mig i duschen. Idag har jag inte lust att göra mycket mer än att ligga nerbäddad i min säng och titta på film innan jag åker till jobbet. Ibland har man sånna dagar och då är det lika bra att bara göra precis det man känner för. Ha en bra dag allihop. Puss❤️


Idag saknar jag. Jag saknar livet för ungefär ett år sen, fyllt med förväntningar och lycka och jag saknar min älskade syster som jag behövt vara utan alldeles för länge nu. 


LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Igår var det full rulle från morgon till kväll så någon tid för att titta in här fanns inte. Jag jobbade 07.00-14.30 och sen kom Pontus och Karin och hämtade mig. Vi tog en snabb vända på stan för ett par ärenden och skyndade sen hem. Jag hann bara hoppa in i duschen och göra iordning mig på rekordtid innan jag åkte hem till David. Vår fina vän hade nämligen avskedsmiddag och förfest eftersom han som sagt åker nu på onsdag. Sista partajkvällen med min bästa vän för en ganska lång tid framöver. 
Idag är jag inte riktigt lika kalas som igår men det är söndag och då är det okej att vara tröttast och segast i världen. Jag har i alla fall haft en mysig morgon/förmiddag ihop med David, Fredrik och Ida med en god scones-frukost och sen har jag inte fått mycket mer vettigt gjort. Jag kom precis hem från stan med mamma och nu ligger jag nerbäddad i soffan . Ikväll ska jag äta söndagsmiddag och rabarberpaj och sen kommer mina gosiga vänner till mig för att avsluta denna fina helg med söndagsmys. 
Imorgon jobbar jag kväll så det känns så skönt att slippa gå och lägga sig i tid ikväll, helgen blir så mycket längre då. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Puss!❤️










FREDAG

Hej! 
Idag var jag uppe tidigt för att åka in till Skövde och träffa en lärare på Komvux klockan åtta. Jag vill ju läsa till psykolog, vilket kräver att man har MVG i alla ämnen. Eftersom jag "bara" har VG i matte och engelska måste jag alltså läsa upp dom ämnena nu för att kunna komma in på psykolog-linjen. Så idag träffade jag alltså en mattelärare som berättade lite om hur jag ska förbereda mig osv. Jag känner mig ju inte jättesugen på att läsa upp, enligt mig, de tråkigaste ämnena, men vill man bli något här i världen får man väl kämpa lite! 
Resten av förmiddagen har jag mest hunnit träna på gymmet. Det blev 10 km löpning och 30 minuter styrka. Jag hann bara hem för att duscha och äta lunch innan jag åkte in till Skövde för en liten tur på stan. Nu sitter jag i bilen och väntar på att mina päron ska bli klara med något ärende och sen ska vi åka hem. Ikväll ska vi göra hemma-gjord sushi till middag och sen ska jag åka in till stan för en mysig fredagskväll på Pims med mina fina vänner. Jag jobbar klockan sju imorgonbitti så det blir tyvärr ingen jättesen kväll för min del, men jag har en så bra helg framför mig så det gör mig ingenting. Ha en fin fredag allihop! Puss❤️



TORSDAG

Hej! 
Idag vaknade jag HALV ETT. Det har nog aldrig hänt tidigare i mitt 20 år långa liv. Jag blev så chockad och fick rena paniken när jag vaknade och tittade på klockan. Mest för att jag och David hade planerat att åka in till stan halv ett. Men när jag ringde honom så råkade jag visst väcka honom också, så även han hade försovit sig som tur var. Men till stan kom vi tillslut för att göra ett par ärenden och strosa runt lite grann. Vi åkte hem till honom och åt lunch/mellis en stund innan han körde in mig till stan igen. Jag träffade mina två saknade tjejer Emma och Rebecka för en mysig fika på rådhuset, och som vanligt är det alldeles för längesen vi sågs senast. Efter fikan mötte jag upp David, Pontus, Karin och Anna för en så god middag på O'Learys följt av bowling, som Pontus fick av oss i födelsedagspresent. Mysig kväll! 
Nu är klockan alldeles för mycket eftersom jag ska upp halv sju imorgon, så nu måste jag släcka lampan och sova! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Puss och godnatt❤️







ONSDAG

Godkväll, eller natt! 
Idag har jag haft en fin dag. Jag har jobbat 7-16 och det gick bra som vanligt. När jag kom hem kröp jag ner i sängen en stund för att samla lite krafter till kvällens träning. Jag och pappa åkte in till gymmet där jag hann med lite helkroppsstyrka innan en timmes activio/spinning. Nu senare ikväll har jag haft mina två favoriter hos mig på onsdagsmys, David och Pontus såklart. Vi har bara legat i soffan, pratat och bara varit. En sån där skön, avslappnad och inte-behöva-tänka-på-något-kväll som man bara kan ha med sina absolut bästa och närmsta vänner. Jag blir så gråtfärdig bara jag tänker på att vi snart inte kommer kunna ses minst tre dagar i veckan och prata i stort sett varje dag. Jag skulle kunna skriva ett mils-långt inlägg om hur bra ni är och hur hemskt det känns att ni båda åker, men då börjar jag bara gråta. Ni är i alla fall världens bästa, finare vänner går inte att hitta. 
Nu är klockan redan två så jag måste släcka lampan och sova. Men jag är ledig imorgon så jag kan unna mig en lång och skön sovmorgon i alla fall. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss!❤️




Haha charmig bild på oss!


TISDAG

Hej! 
Vilket deppväder det är idag, jag ville helst bara ligga kvar i sängen hela dagen när jag vaknade. Men jag drog mig upp vid halv nio-tiden ändå och efter frukost och lite tv-tittande gav jag mig ut på en löprunda i regnet. Det gick rent ut sagt så jävla bra idag! Jag hade så mycket energi och sprang min 7-kilometersrunda hela FEM minuter snabbare än vad jag gjort tidigare. Förstår inte vart jag fick den farten och energin ifrån!
Jag har precis duschat och ätit lunch och nu måste jag snart göra mig iordning för att åka till jobbet om en stund. Ett kvällspass väntar, 14.30-22.00 och imorgon börjar jag som vanligt klockan 07.00, så jag är nog inte tillbaka förens imorgonkväll igen. Ha en bra dag allihop! Puss❤️


Bild från i lördags. 


MÅNDAG

Godkväll!
Idag vaknade jag upp med måndagsångest och ont i magen. Jag brukar alltid bli lite vemodig när något jag längtat efter så länge helt plötsligt är över. Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om denna helgen igen. Att det är sista hela veckan som min bästa vän David är i Sverige dämpar ju inte måndagsångesten direkt, tre långa månader utan varandra. Inte nog med detta så lämnar även min andra bästa vän Pontus Sverige över hela sommaren, så en hel sommar kommer jag vara utan mina två absolut bästa vänner på jorden. Det suger. 
Jag har trots denna måndagsångest haft en ganska bra ledig dag. Jag tog lång sovmorgon och låg bara och gjorde ingenting hela morgonen. Klockan två åkte jag in till stan och besökte sjukgymnasten för sista gången och sen gick jag till gymmet. Jag körde intervaller på löpbandet och helkroppsstyrka. När jag var klar plockade David upp mig och vi åkte upp till billingen och gick en promenad på 7,5 km. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och ska snart ta en lång och varm dusch. Resten av kvällen ska jag bara spendera i soffan och sen ska jag försöka lägga mig ganska tidigt så jag kommer upp och hinner med mycket innan jobbet imorgon! 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Puss❤️


Mina fina favoritkillar❤️


LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll!
Jag har haft den absolut bästa helgen på så himla länge, där gårdagen står för den största delen. Åh vad kul jag hade och vad lyckat det blev. Samlar man alla sina underbara vänner på ett och samma ställe kan den nästan inte bli annat än bra. God mat och dryck, skratt, prat, spel, jättefina presenter och ännu mera skratt beskriver i alla fall min kväll väldigt bra, och som pricken över i:et hade vi en så sjukt rolig fortsättning av kvällen på Husaren med dans nonstop från att vi kom tills det stängde. Jag avslutade dessutom denna fina kväll hemma i min soffa med ost-och skinkbullar och mina favoritkillar Fredrik, Filip, David och Pontus som övernattade hos mig. 
Idag vaknade vi upp till solsken och jag dukade upp frukosten på altanen. Vi har haft en sån där riktigt skön bakisdag utan minsta stress eller måsten. Vi har spenderat största delen av dagen i soffan, ätit pizza, skrattat oss igenom gårdagens händelser och ikväll avslutade vi helgen på bästa sätt med en kort rådhusfika följt av bio. Vi såg filmen "Divergent" som var så sjukt bra!
Nu är jag nerbäddad i min säng redo för att sova. Jag saknar redan helgen som varit och mina fina vänner, åh vad jag är glad att jag har dom. Min helg är ju dock inte slut än, då jag faktiskt är ledig imorgon med. Jag har för en gångs skull inte tusen planer för min lediga dag så jag ska bara njuta av att kunna ta det lugnt och inte ha några måsten. 
Hoppas ni har haft en fin helg allihop, min har varit helt perfekt. Puss och godnatt!❤️

Ett par blandade bilder från igår:












Två bilder från idag:




LÖRDAG

Hej! 
Idag är och kommer det bli en så bra dag! Vädret ser tyvärr inte ut att vara på vår sida men det är sånt man inte kan göra mycket åt. Jag vaknade av mig själv halv nio och åt frukost i lugn och ro i soffan. Sen satte jag igång med lite förberedelser, som att baka ännu en omgång ost-och skinkbullar, pynta och göra det fint hemma. 
Nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att träffa min fina vän Nicole och hennes vän Louise som är i Skövde över helgen. Vi tänkte ta en fika och om jag har tid så ska jag även springa förbi stan för ett par ärenden. Resten av dagen handlar mest om att fixa iordning det sista inför kvällen, då jag som sagt ska bjuda på middag och förfest för mina närmsta vänner. Vi blir 16 personer så det är en hel del att förbereda, men det är ju bara kul! Jag kommer nog inte ha tid att titta in här något mer idag så imorgon är jag tillbaka med förhoppningsvis massor bilder! Ha en fin lördag allihop. Puss❤️


Idag fyller även ingen mindre än Pontus 21 år. Grattis och en miljon pussar och kramar till världens bästa och finaste vän!❤️



FREDAG

Godkväll, eller natt rättar sagt. Jag har haft så fullt upp idag från morgon till kväll så jag har knappt hunnit titta på mobilen under hela dagen. Jag var uppe halv nio för att hinna städa mitt rum innan det kom mäklare hem till oss för att titta på vårt hus. Medan dom var här gav jag mig ut på en skön löprunda. Det blev bara 5 km idag då jag inte hann mycket längre eftersom jag skulle åka in till stan med mamma. Så efter dusch och lunch åkte vi in och gjorde ett par ärenden på stan följt av världens storhandling inför imorgon då jag ska ha 20-årsmiddag. Under kvällen grillade vi vegetariska hamburgare som blev så sjukt goda och direkt efter middagen ställde jag mig i köket för att påbörja lite mat inför imorgon. Jag bakade mina berömda ost- och skinkbullar som är bland det godaste som finns! Lagom tills jag precis var klar kom mina fina vänner David, Karin, Anna, Fredrik, Filip och Pontus till mig för att fredagsmysa resten av kvällen. 
Nu är jag slut i hela kroppen och så redo för att släcka lampan och sova i mina nybäddade sköna lakan. Imorgon har jag så himla mycket att göra inför kvällen, så det gäller att jag kommer upp i hyfsad tid. 
Hoppas ni har haft en fin fredag, det har jag! Puss och godnatt❤️




Vegetariska hamburgare med hemmagjord guacamole och en mango-salsa bredvid. Så sjukt jäkla gott!



ONSDAG-TORSDAG

Hej! 
Jag hann aldrig skriva igår då jag hade fullt upp med att jobba hela dagen och sen fira valborg på allra mysigaste sätt ihop med mina bästa vänner. Vi åt tacos och spelade spel hela kvällen. Det kunde tyvärr inte bli en jättesen kväll för mig eftersom jag jobbade idag igen. 
Jag somnade dock ändå inte förens vid tolv-tiden så idag var det tungt att gå upp efter fem ynka timmars sömn. Inte nog med sömnbristen så fick jag ett vaccin mot hepatit B igår på jobbet, och fick därför lite sjuk-symtom idag vilket jag blev varnad för. Jag har verkligen varit som ett levande lik, trött och frusen i hela kroppen. Idag lyssnade jag för en gång skull på min kropp och ställde in mitt planerade träningspass. Jag tog istället en lugn promenad med mamma och Wille när jag kom hem och avnjöt sen en god två-rätters-middag som pappa hade gjort. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och här tänker jag ligga resten av kvällen. Jag har ju precis gått på helg, och dessutom min älskade långhelg fram till tisdag, så här ska jag bara ligga och njuta av att inte ha några måsten. Puss❤️


En ynka bild från igår. 



RSS 2.0