FREDAG

Godkväll!
Idag jobbade jag min andra och sista dag för denna vecka innan jag gick på helg. Jag firade in helgen tillsammans med min fina kille, med en otroligt god middag på min favoritrestaurang Mamma Mia. Efter lite glass och mys i soffan känns det så himla skönt att krypa ner i sängen med vetenskapen om att man slipper sätta klockan imorgon, att få ta sovmorgon tillsammans med Pontus. 
Hoppas ni har haft en mysig fredag allihop, min helg kunde inte börjat på ett bättre sätt! Puss❤️


FRE-LÖR-SÖN-MÅN-TIS-ONS

Hej igen efter flera dagar utan minsta lilla livstecken här, men nu är jag tillbaka och ska försöka ta igen allt!
Under helgen som var jobbade jag varje dag, men hann även med en hel del mys tillsammans med mina två avsluta favoritkillar, David och Pontus. I söndags gick jag äntligen på helg, hela tre dagars ledighet. Så efter jobbet åkte jag, Pontus och David till Vallda, till Karin och hennes familjs mysiga sommarstuga som vi besöker minst en gång varje sommar. Vi har ätit massor god mat och onyttigheter, spelat flera omgångar kort, pratat, skrattat och bara myst varje kväll och shoppat på Freeport, Kungsmässan, lager 157 och Ikea under dagarna. Igår åkte vi till Göteborg för att spendera kvällen i Pontus lägenhet, som jag inte har varit i på hela sommaren! Åh vad jag har saknat det. Vi gick på en lång kvällspromenad längst vattnet och tittade sen på skräckfilm. Idag har vi tittat på en lägenhet i samma lägenhetshus som Pontus bor i nu för ett eventuellt byte med en tjej som bor i en trea. Hon vill hellre ha en etta, och jag och Pontus vill ju självklart bo i något större nu till hösten när jag flyttar ner, så vi hoppas på att vi ska kunna byta innan skolstarten. Det hade varit så underbart! 
Vid halv fyra satte jag mig på tåget hem till Skövde helt ensam eftersom Pontus, David och Karin skulle stanna i Göteborg en natt till. Men eftersom jag jobbar imorgon så hade jag inget annat val än att åka hem. Jag har precis ätit kvällsmat och ligger nu nerbäddad i soffan och tittar på tråkig tv. Jag ska försöka komma i säng tidigt idag så jag är pigg inför morgondagens jobbdag och kvällens träningspass med min syster så snart ska jag borsta tänderna och krypa ner. 
Hoppas ni har haft lika bra dagar det senaste, som jag har haft! Puss❤️

Har som vanligt mest mat-bilder att bjuda på, men hellre det än inget alls! 

Fredagens tacosmys med Pontus och David: 
I lördags myste jag och Pontus med hemmagjorda räksmörgåsar och film: Räkfrossa och mys i Vallda:Gårkvällens promenad i älskade Göteborg: 

TORSDAG

Hej! 
Idag har jag jobbat min första dag på infektionsavdelningen för denna sommaren, där jag jobbade nästan hela förra året. Det kändes riktigt skönt att vara tillbaka och dagen gick dessutom jättefort och bra. När jag hade slutat vid 16-tiden träffade jag David för en timmes simning på arenan. Resten av kvällen har jag lagat och ätit den goda kvällsmaten på bilden nedan, tillsammans med min Pontus. Nu ska jag hoppa i sängen och somna till en film! Godnatt❤️

Kesoplättar dränkta i jordgubb- och rabarberkvarg, hallon, mango och banan:


ONSDAG

Godkväll!
Idag började jag och pappa dagen med en löprunda följt av en stor och god långfrukost i soffan. Underbart sätt att börja dagen på! Under dagen har jag pysslat lite hemma och legat och läst innan jag satte mig på tåget hem till Skövde igen. Hade det inte varit för min Pontus-abstinens så hade jag velat stanna bra mycket längre, det finns inget skönare än att få spendera tid ute på landet tillsammans med mina älskade päron. Ikväll ska jag ta igen lite Pontus-tid och njuta av sista lediga tiden innan fyra dagar av jobb väntar. Vi har precis ätit bakad potatis med Pontus egna räkröra till middag och snart ska vi se Irene Huss som går på teven ikväll. Puss!❤️


TISDAG

Godkväll! 
Idag har det varit ett riktigt ligga-inne-och-mysa-hela-dagen-väder och det är ungefär vad jag har gjort också. Jag har sovit ut ordentligt, ätit en stor långfrukost med familjen, varit ute på en regnig promenad med mamma, Simon och Wille och legat nerbäddad i soffan och läst innan vi ännu en kväll åt en god middag tillsammans med min faster, farbror och även kusin. Senare ikväll har jag, mamma och pappa varit ute på en kvällspromenad och sen ätit gott och tittat på Morden i Midsomer. Nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt❤️

En bild från igår då jag och mamma var ute och plockade blommor och en på pappas otroligt goda nutellasemifreddo:

FRE-LÖR-SÖN-MÅN

Hej! 
En helt underbar helg har passerat, men än är inte min över. Jag är ledig enda till på torsdag vilket känns så jäkla skönt!
I fredags jobbade jag min sista dag på infektionsmottagningen och det kändes faktiskt riktigt tråkigt att sluta. Det är inte klokt hur bra jag har trivts och hur mycket jag har lärt mig under de fyra senaste veckorna. I fredags firade jag i alla fall in min långledighet tillsammans med David och Pontus. Vi gjorde hemmagjorda pizzor till middag, spelade spel och bara myste. I lördags åkte jag, Pontus, Sofia och Morgan ut på en liten dagsutflykt till Turbinhusön för picknick-lunch och en glass i solen. Under kvällen fick jag träffa alla mina finaste vänner då vi förfestade hemma hos David innan årets första utgång på Husaren. I söndags hade jag en riktigt skön slappdag, precis som en dagen-efter-dag ska vara. Under dagen var jag, David och Karin ute på en liten promenad, satt på en brygga nere vid Sjötorpa och pratade och åt glass. Under kvällen hade jag och Pontus söndagsmys med tacopaj till middag och massor annat gott nerbäddade i soffan. 
Just nu sitter jag på tåget påväg till mina föräldrar, där jag ska spendera de tre kommande dagarna. Min bror är även där och ikväll kommer min faster och hennes man på middag så det här kommer bli en fin dag! 
Ha en bra måndag allihop. Puss!❤️

Har varit dålig med kameran i helgen men här är i alla fall ett fåtal från de senaste dagarna. Fredag: 
Lördag:Söndag: 

ONSDAG-TORSDAG

Godmorgon! 
Jag tänkte jag kunde hinna med några rader här på bussen påväg till jobbet, eftersom jag inte hann skriva något igår. Igår efter en stressig men väldigt bra jobbdag träffade jag mina finaste vänner Pontus, David, Felicia och Hanna för att gå på Räkfrossa på Pinchos. Och vi bokstavligt talat frossade i mängder av räkor, paj, ost, kex och frukt, sååå jäkla gott var det! Efter den mysiga kvällen stensomnade jag efter bara 10 minuter in i filmen jag och Pontus tänkte avsluta kvällen med. 
Idag är det jobbveckans näst bästa dag, eftersom det är fredag imorgon såklart. Jag är som sagt påväg till jobbet nu och när jag slutar idag ska jag och David åka till arenan och simma. Ikväll måste jag även hinna baka för imorgon är det min sista dag på infektionsmottagningen och då vill jag sjävklart bjuda på något gott! Så det ser ut att bli en fin dag idag med. Ha en bra torsdag allihop. Puss!❤️


TISDAG

Godkväll!
Jag vet att jag ofta tjatar om att tiden går fort, men nu har tisdagen sprungit förbi och jag har knappt hunnit med, så vart tar tiden vägen egentligen? Men under vardagarna får tiden gärna gå hur fort den vill så länge helgen kunde stanna upp lite. Idag har jag i alla fall haft en bra jobbdag 8-17 och när jag hade slutat åkte jag upp till berget och gick milen tillsammans med Felicia, David och Hanna. Ikväll har Morgan och Sofia kommit hem igen efter en långhelg i Skåne och Göteborg så ikväll har vi grillat korv till kvällsmat och myst till Allsång på Skansen allihop. Jag och Pontus har precis krupit ner i sängen och nu är det dax att sova! Imorgon har jag en så bra dag framför mig, med jobb under dagen och räkfrossa under kvällen. Älskar vardagslyx! 
Godnatt❤️


MÅNDAG

Hej!
En fin helg har passerat och nu är det återigen måndag. Igår tog jag och Pontus vara på helgens sista dag med att åka till Borås och gå på fotboll. Elfsborg-Häcken spelade och Elfsborg vann med 1-0, vilket gjorde oss extra glada! Under kvällen gjorde vi varma mackor till kvällsmat och myste med lite godsaker till en film. 
Idag kändes det tungt att börja en ny jobbvecka men det är faktiskt min sista på infektionsmottagningen så jag ska försöka ta vara på mina sista dagar innan jag fortsätter på infektionsavdelningen istället! Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett CXworx-pass följt av ett Easyline-pass. Nu har jag och Pontus krupit ner i soffan för att äta kvällsmat och mysa resten av denna måndagskväll. En trots allt väldigt bra start på veckan! Puss❤️

Lördag:
Söndag:

FREDAG-LÖRDAG

Hej! 
Igår firade jag och Pontus in helgen med att åka hem till mina saknade föräldrar, som jag längtat. Vi hade en så mysig fredagskväll med grillad entrecote till middag, pappas underbara apfelstrudel till efterrätt, kvällspromenad och kortspel. 
Idag har njutit av en skön sovmorgon och vid lunchtid åkte vi in till Alingsås för att strosa i lite butiker och fika på ett jättemysigt fik i solen. Nu har vi precis satt oss på tåget för att åka hem till Skövde igen, där vi ska ha en fin lördagskväll tillsammans med våra vänner. Puss!❤️


TORSDAG

Hej! 
Vart tog den här veckan vägen egentligen? Det känns som att det var måndag igår och imorgon är det redan fredag! 
Igår hade jag fullt upp hela dagen. Efter jobbet åkte jag och Pontus hem till hans mormor och morfar på kvällsmat och mys, så himla härligt att bli ompysslad och få njuta av mitt-i-veckan-mys efter en lång jobbdag. Idag har dagen sprungit förbi i vanlig ordning och när jag hade slutat åkte jag till arenan tillsammans med David för att simma i en timma. När jag kom hem möttes jag till min förvåning av att min underbara extra-familj överraskade med Prosecco och jättegod middag för att fira att jag idag kom in på mitt förstahandsval till högskolan! Jag ska alltså läsa Hälsopromotion med inriktning kostvetenskap. Det är en treårig utbildning i Göteborg, så inte nog med att jag kommer läsa vad jag tycker verkar vara världens mest intressanta och roligaste program så blir jag även sambo med min stora kärlek! 
Så i och med allt detta har vi alltså haft en helt underbar torsdagkväll och nu känns det nästan som att helgen redan har börjat. Det är bara 9 timmars jobb kvar, SEN väntar en helt underbar helg som jag dessutom ska få starta hemma hos mina älskade föräldrar som jag saknar så otroligt mycket. Åh vad glad jag är. Över att ha en så spännande framtid framför mig och framför allt över att ha så otroligt många fantastiska människor runt om mig. Nu ska jag krama om min fina kille innan sovdags! Godnatt❤️


TISDAG

Hej!
Tisdagen har sprungit förbi snabbt som attan och imorgon har vi redan kommit halvvägs in på jobbveckan, så himla skönt! Idag har jag haft en jättebra dag på jobbet precis som vanligt och när jag kom hem fick jag äntligen träffa Pontus och hans bror Felix som har gjort varsin tatuering idag! Jag var så spänd på att få se dem och båda blev så sjukt himla bra. Det ska jag visa bild på så småningom! Ikväll har jag och Sofia varit på gymmet och kört ett svettigt spinningpass ihop och efter dusch och kvällsmat har jag äntligen krupit ner i sängen med min kärlek. Det känns så skönt att släcka lampan efter en bra och fullspäckad dag. Godnatt!❤️

I brist på några nya bilder så får jag bjuda på en på min goda hallonpaj jag gjorde i söndags: 

SÖNDAG-MÅNDAG

Hej! 
Vilken underbar helg det blev. Att få njuta av ledighet, sol, värme och umgås med dom som jag tycker om allra mest var precis vad jag behövde. 
Igår spenderade jag och Pontus hela förmiddagen i solen. Vi låg i varsin solstol, spelade utomhus-spel och åt lunch med Morgan och Sofia innan vi träffade min syster för en glass på stan. Kvällen och helgen avslutades med grill, min egen hallonpaj som jag även hann baka under eftermiddagen och film. 
Idag vaknade jag upp till mörker och spöregn, vilken tråkig start på veckan. Men jobbdagen gick i alla fall fort och när jag hade slutat körde jag ett riktigt bra och jobbigt träningspass på gymmet bestående av 30 minuter crosstrainer, 30 minuter Easyline och 30 minuter egen styrka. Efter dusch och kvällsmat har jag och Pontus precis krupit ner i sängen trots att klockan inte ens hunnit bli nio. Men vi ska avsluta kvällen med en film innan sovdags. Puss och godnatt!❤️

Bilder från vår fina lördagskväll i Karlstad, på Putte i Parken:

FREDAG-LÖRDAG

Hej!
Igår gick jag äntligen på helg efter en bra jobbvecka som dessutom gått hur fort som helst. Jag firade in ledigheten på absolut bästa sätt, tillsammans med mina bästa vänner. Vi grillade till middag, åkte en sväng till sjötorpa och doppade fötterna i vattnet, åt alldeles för mycket godsaker och tittade på film. 
Idag har jag äntligen fått sova tills jag vaknar och börja dagen med en stor och underbar frukost tillsammans med min andra familj. Under dagen har jag njutit av det underbara vädret tillsammans med David, Karin, Felicia och Pontus nere vid vår älskade gamla badplats Sjötorpa. Nu ligger jag helt utslagen i skuggan och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Om en stund ska vi nämligen åka till Karlstad där det är Putte i Parken i helgen. Pontus lillebror Felix spelar där med sitt band ikväll och sen ser jag även fram emot att få se Loreen. Det är ju verkligen en helt perfekt dag och kväll för festival! Puss❤️


TORSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så härlig dag och vädret har varit helt otroligt, även om jag tyvärr inte har fått ta del av det så jättemycket. Men efter en bra, stressig men rolig jobbdag har jag tagit vara på den fina kvällen tillsammans med min Pontus. Vi har haft en så mysig kväll uppe vid Simsjön där vi picknickade och  njöt i värmen. Det är så skönt och inte minst viktigt att få till såna myskvällar mitt i veckan, det är ju verkligen så mycket lättare att ta sig igenom jobbet när man har något att se fram emot. Nu har vi precis bäddat ner oss och snart måste jag sova. Denna veckan har bara sprungit förbi men nu känns det ändå helt underbart att få gå på helg imorgon! Godnatt allihop❤️


TISDAG-ONSDAG

Hej!
Igår hade jag en så himla bra tisdag tillsammans med mina bästa vänner. Efter en bra dag på jobbet åkte jag, David och Pontus upp till Billingen där vi gick milen. Efter en snabbdusch åkte vi hem till Karin och Rasmus där vi möttes av en så otroligt god middag ute på balkongen i solen. Efter middagen bänkade vi oss i soffan framför finalen av U21-EM och jäääklar så grym och spännande den var! Efter både förlängning och straffar blev det en ganska sen kväll men det var helt klart värt att förlora lite sömn för en så fin kväll! 
Idag har jag återigen haft en bra jobbdag, men jag hade gjort vad som helst för att få vara ledig och spendera dagen i solen istället. Men man kan ju inte få allt här i livet! Ikväll har jag träffat min saknade vän Towe och vi har återigen varit uppe på Billingen och gått milen och tagit igen mängder med prat. Nu ligger jag nerbäddad i sängen tillsammans med min kärlek och tittar på teve innan läggdags. Hoppas ni har haft en bra dag i värmen, nu har redan halva veckan gått och imorgon är vi inte långt ifrån helgen! Godnatt❤️


RSS 2.0