HEJDÅ SVERIGE - HEJ CYPERN!

robin har precis åkt till jobbet och jag saknar honom redan. men vi har haft en mysig förmiddag tillsammans och det var skönt att få sovmorgon. vi har varit på stan där vi shoppade lite och åt lunch. sen har vi legat och tittat på "mysteriet på greveholm" under mitt tjocka duntäcke.   
det var från början tänkt att flyget skulle gå halv sex från landvetter, men sen blev det försenat till klockan nio, och nu visade det sig att flyget inte kommer gå förens halv tolv ikväll. så nu hoppas jag innerligt att det inte blir fler förseningar så vi inte missar morgondagen.. men om flyget går halv tolv kommer vi vara framme runt halv fyra i natt, så vi får helt enkelt sova i solstolen imorgon! nu ska jag snart äta familjemiddag och sen ska pappa skjutsa mig, mamma och felicia till landvetter. vi ses om en vecka!! KRAM♥





tre bilder från när jag, mamma och felicia var i tunisien ♥


TORSDAG - HÖSTLOV!

skönt att det äntligen är torsdag, för idag gick jag på lov! gick i skolan från åtta till två, och gjorde sen ett engelskaprov som resten i min klass ska få göra med imorgon. det gick verkligen inte bra för min del, som det känns just nu. men bara för att det är lov så känns det rätt okej ändå! efter skolan har jag verkligen varit helt död. gått en promenad med wille, legat i soffan och ätit mat. men nu på kvällskvisten har jag varit duktig och städat mitt rum. har nog aldrig haft så äckligt stökigt som jag hade nu. det var verkligen ett bombnedslag, och att lägga sig och sova där i natt hade antagligen slutat i någon allvarlig sjukdom. så efter en timmes städning med plockning, dammning och dammsugning, är jag nöjd och tänker hoppa in i duschen. ska skrubba, göra inpackning och göra mig redo för en vecka i solen.
ska återstående tid av kvällen sitta på mitt rum och plugga lite. klockan tolv kommer min älskling och sover hos mig. och imorgon hinner vi mysa enda till klockan två. måste samla pussar för en vecka när vi inte kommer ses! eftersom jag åker till cypern imorgon!!!

tänkte visa mitt bombnedslag, FÖRE
så äckligt



(är medveten om att min fina teve inte är av den nyaste sorten, men har fakiskt inte prioriterat att investera en nyare modell när denna faktiskt funkar galant!)

EFTER





ONSDAG



Hanna, Lina och Felicia uppträdde på skolan idag. så sjukt grymma!

idag har jag haft kort-dag i skolan. efter skolan kom pappa och hämtade mig, och så åkte vi upp till billingen och sprang milen. ikväll har jag handlat nödvändiga saker till cypern, packat, ätit middag och ska nu försöka plugga lite granna. jag vill att dagen ska ta slut så att det blir torsdag och jag får träffa min robin, hur ska jag klara en hel vecka så många mil ifrån dig? men skönt nog så kommer det inte bara kännas pest och pina att lämna cypern när jag har något att längta till!

skickar också ett stort grattis till min vän ida som äntligen har fått sina 18 år fyllda! hoppas du får en jättebra dag:)♥



TISDAG

en lång och hektisk dag har jag haft idag. gått i skolan från åtta till halv fyra. suttit kvar i skolan och pluggat och sen åkt direkt till fotbollsträningen på konstgräset i stan. jag är glad att äntligen få ligga i soffan med en varm morgonrock nyduschad och fräsch. hade tänkt plugga ikväll, men nu blev klockan halv tio, och inget har blivit gjort.. men klockan tolv kommer robin så jag kan ju sitta uppe ett tag till, har faktiskt sovmorgon imorgon!
så återstående av kvällen: ska ta mig en skål med flingor, plugga engelska och vänta in min robin som jag ska krama hela natten. PUSS


MÅNDAG

så otroligt skön start på veckan. har sovmorgon till halv två idag, så har sovit ut med min robin som också börjar sent idag. han var dock tvungen att ge sig iväg nyss, så jag satte mig och läste några sidor i samhällsboken som jag ska ha klart till idag. jag har bara en enda lektion idag. i och för sig så är nästan alla andra i min klass lediga helt idag men eftersom jag har samhäll så får jag ta mig till skolan ändå, men jag klagar inte alls på det! ikväll ska jag plugga engelska och träna på gymmet med mamma. en lugn, skön och bra måndag!



en underbar bild på min vän towe. tänkte mest säga att du var grym i lördags (på spökvandringen) och att jag tycker om dig!♥






SÖNDAG

sitter hemma hos alexandra och tittar på "mysteriet på kyrkogårdsön" , med god frukost till det. har inte sett den filmen sen jag var liten, och älskar den fortfarande!
vi hade en grymt bra kväll igår. spökvandringen var skitläskig och man blev nästan jagad av äckliga spöken, det gick inte att låta bli att skrika!
idag ska jag som vanligt åka och träna gymnastik. sen kommer min robin till mig som jag inte har träffat på hela helgen. så vi ska ha riktigt ordentligt söndagsmys! för en gång skull längtar jag till att det ska bli måndag och ny vecka, för om fem dagar åker jag till värmen!!!



en bild på fina alecc som jag hittade på hennes dator! KRAM


FREDAG-LÖRDAG

jag hade verkligen en grym kväll igår. som sagt så åkte jag och några vänner till göteborg där vi åt god mat, köpte godis på världens största godisaffär och gick på en grym bio. paranormal activity 3 var verkligen den bästa skräckfilm jag nånsin har sett!! jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, och 3:an var dubbelt så bra som både 1:an och 2:an. alla i hela biosalongen verkligen gallskrek, och då menar jag verkligen alla. folk satt och kramades och låg på varandra, man ville nästan springa ut där ifrån! jag tror själva bioupplevelsen gjorde en stor del av filmen, så jag rekommenderar att ni ska se den på bio! men hela kvällen var värt varenda öre, hade en underbar fredag med världens bästa vänner.

idag ska jag följa upp spök-temat för denna helgen och gå på "spökvandring" i skara med några andra vänner. tror det kommer bli grymt och jag har hört att det ska vara skitläskigt! så varken jag eller alexandra kommer våga sova själva inatt, så vi kör sleepover hemma hos henne! ännu mysigare! men innan kvällen, ska jag storstäda mitt rum och åka till gymmet och köra easy-line med alexandra! KRAM

tog bara några bilder från när vi åt middag, så det får vi nöja oss med idag!









FREDAG

det är fredag och jag borde vakna upp med världens leende på läpparna nu när helgen äntligen är här. men inatt har jag sovit så dåligt och imorses ville jag bara slänga täcket över huvudet och stanna där hela dagen.
tvingade mig hit i alla fall och nu sitter jag på skydd&säkerhets-lektionen och ska läsa en bok. skönt sätt att börja dagen på, men idag hoppas jag skolan går fort. ikväll ska jag i alla fall ha kul. ska åka till göteborg ihop med några tjejkompisar och äta middag på något mysigt ställe, för att sen gå på premiären av "paranormal activity 3". jag älskar skräckfilmer, men lär nog inte kunna sova själv efter den här kvällen. men det offrar jag för en mysig tjejkväll!
hoppas alla får en bra fredag, och förhoppningsvis en bättre start än vad jag fick! Kram



en bild från igår. tittade på film och åt popcorn med felicia, olivia och robin under kvällen.


I SKOLAN - ONSDAG

är duktig och sitter kvar i skolan och pluggar nu efter att jag har slutat. fast egentligen väntar jag på att robin ska komma och hämta mig, men då passar jag på att beta av lite skolarbete! robin kommer om en kvart, och då ska vi hinna mysa lite, innan han åker och tränar och jag åker på en liten utbildning på gymmet. har fått ett träningsschema, så ska ihop med en "tränare" gå igenom alla olika moment jag ska göra enligt mitt schema.
nu ska jag åka hem! KRAM



festar till det med en snygg gammal bild på mig och felicia!

TISDAG

jag hatar att vakna upp på morgonen när man somnat med en klump i magen. det sitter i hela natten och när man vaknar känns det som att hela dagen man har framför sig redan är förstörd. men då är det så otroligt skönt att mötas av stora leenden direkt när man kommer till skolan som snabbt får en på bättre humör! skolan gick fort i dag skönt nog. gick till stan och fick med mig lite smått och gått hem, för det är jag väl värd! skyndade mig hem och hann bara slänga på mig fotbollskläderna för att sen åka upp i spöregnet. det var stora pölar på hela planen så bollen kunde inte ens komma någon vart.
nu sitter jag i min varma morgonrock och tittar på halv åtta hos mig. blir alltid glad av det programet. godnatt och kram!




MÅNDAG

känns jobbigt att det bara är måndag och att en helt ny vecka väntar, med skoldagar från 8-16 i stort sett varje dag. men för varje dag som går så närmar jag mig den 28 oktober. det är 11 dagar kvar idag, tills jag åker till cypern. det är verkligen nu som man behöver en resa som mest. när skolan pressar en och när det blir kallare och mer deprimerande väder för varje dag som går. idag har jag gjort denna kalla måndag till något bra trots allt. gjorde klart min inlämning i skolan som jag trodde jag skulle få sitta hela kvällen med, gick på stan utan att köpa något, och tränade ett riktigt hårdpass på gymmet. blev så slut att jag fick ont i magen! kom hem till ett dukat bord och har proppat i mig supergod middag. ikväll ska jag sitta framför brasan, äta mammas goda smoothie och mysa.


SÖNDAG

helgen gick verkligen för fort! jag tycker inte det var längesen det var fredag, och nu har redan söndagsångesten börjat krypa sig inpå. men har haft en bra och mysig helg i alla fall. jag och robin lagade middag till hans familj igår och hade riktigt lördagsmys med massor godis! kom precis hem nu och har ätit lunch, för att snart ge mig iväg och träna. det är gymnastik som väntar i tre timmar, och sen ska jag avsluta min helg på bästa sätt, ska fortsätta mitt mys med robin!



en bild från igår hemma hos fina ida♥


FREDAG-LÖRDAG

så skönt med helg efter att ha haft en ganska tung vecka med plugg. provet i fredags som jag har råpluggat till, visade sig vara jättelätt, så det kändes skönt i magen efter allt slit. igår invigde jag helgen ihop med mina fina vänner towe och chantelle. vi hade idol-kväll och avslutade med en skräckfilm. perfekt fredag för en trött människa som jag! idag tvingade jag mig upp vid nio för att inte sova bort hela dagen. ska hinna med mycket! ska ta och ställa mig på löpbandet snart och göra av med lite energi. sen ska jag åka hem till min goding ida och ta igen alla timmar av prat som vi missat! efter min vistelse hos idis åker jag vidare till robin och har lördagsmys. har inte träffat honom på en vecka, så äntligen får jag pussa på honom igen!






If you are a bird, I am a bird

20 månader av ren lycka


ONSDAG

ännu en dag utan min älskade mobil. har varit utan den sen i fredags nu, precis som jag har varit utan min robin. saknar båda två, men robin ett snäpp mer! idag tycker jag synd om mig själv. har legat mot mammas axel och lipat lite över för mycket stress. jag vill och måste hinna så mycket och vet inte vart jag ska börja i all röra. läxor, prov, vänner, träning och allt ska man hinna med trots att man inte är mer än människa. pappa köpte naturgodis till mig som plåster på såren så ikväll tänker jag sitta och trycka i mig det, och plugga till det där förbannade provet jag har på fredag. och juste, jag måste hinna lära mig alla engelskaglosor till imorgon också..



fyller ut med en bild från förra veckan



TISDAG

hinner bara med ett jättetråkigt inlägg. har inga bilder och ingen rolig information att dela med mig av, så drar en snabb sammanfattning över dagen. hade en lång dag i skolan idag. från tjugo i nio till klockan fyra. skyndade mig hem och hann bara slänga på mig fotbollskläderna och åka upp med en banan i handen. hade första träningen med våran nya tränare. det är grymt tråkigt att den tränare jag har haft i elva år, nu slutar. men våran nya tränare verkar grymt bra så jag tror det kommer bli strålande! har pluggat lite granna och tittat på fotbollen, sverige-holland. så skönt att matchen är över, jag fick nästan en hjärtattack! ska slänga mig i säng nu och läsa några sidor ur boken inför provet på fredag. imorgon har jag sovmorgon till halv tio, yes!


MOBIL SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN

har skrivit det på facebook, men nämner det även här. min älskade mobil är spårlöst försvunnen, så det är ingen större idé att försöka höra av sig till den! den har varit borta sen i fredags så har någon försökt höra av sig behöver han/hon inte känna sig ignorerad över huvud taget! det mest irriterande är att den ligger någonstans i mitt hus. jag har inte varit ute med den, så det finns ingen möjlighet att den skulle ligga någon annanstans än i mitt hus. jag känner mig helt naken utan min mobil, som att jag har tappat mitt barn! det låter ju skitmesigt, men det finns väl ändå ingen som inte håller med mig? det allra värsta är att min kamera nu också har försvunnit. det måste spöka i mitt hus eller något...


MÅNDAG

första dagen i skolan denna veckan och jag gick från åtta till ett. satt sen och pluggade i tre timmar i skolan eftersom jag inte orkade åka hem när jag ändå skulle tillbaka till stan vid fyra. även om jag hade tre timmar på mig att vara hemma, så blir jag så slapp när jag kommer hem så då hade jag aldrig orkat komma iväg igen. så tre timmars plugg var ju faktiskt strålande! vid fyra var jag på ett möte på livingroom. dom la upp ett träningsschema för mig och vi pratade lite om hur jag kände att jag ville lägga upp min träning osv! efter mötet mötte jag upp felicia och alexandra, och vi gick på ett zumba-pass. jag sög verkligen totalt och det var jättesvårt att hänga med när det är första gången, men kul hade vi i alla fall!

nu sitter jag och tittar på favoritprogramet "halv åtta hos mig", och ska sen ta en kvällssmoothie och gå och lägga mig! KRAM!



en bild therese tog på mig igår när jag sålde kakor. (trodde jag skulle sälja korv, men till min glädje blev det kakor). åt upp hälften av kakorna själv och serverade gummor och gubbar kaffe!

SÖNDAG

fick gå upp tidigt idag, för alldeles strax ska jag åka upp till orkanvallen där det är "skultorpsdagen". hela skultorps if anordnar det, och alla barn som spelar fotboll i skultorp får medaljer för säsongen osv. sen är det loppis och grejer också. mitt lag ska stå och sälja korv. så det är där ni har mig under förmiddagen! i eftermiddag ska jag träna gymnastik som vanligt. och någonstans i någon lucka mellan dagens aktiviteter ska jag hinna plugga också, och framför allt hitta motivationen till att plugga. sen hoppas jag att jag hinner träffa min robin ikväll också. men det är mycket jag ska hinna med idag, så jag får börja med att sälja korv helt enkelt!

LÖRDAGKVÄLL

sitter med inpackning i håret som jag gör nästan varje lördag. tränade riktigt ordentligt förut och det kändes grymt skönt efteråt, var nästan själv på hela gymmet! ikväll ska jag laga middag till familjen. eller laga och laga, jag ska i alla fall "fixa" iordning en exotisk planka, vilket består av massor olika frukter och kyckling och gott bröd till det. felicia ställde sig precis i köket och fick för sig att "baka" blåbärs-glass? så ikväll ska jag ha familjemys och grädda våfflor, och självklart smaka på felicias mästerverk. lugna och mysiga helger kan vara det bästa som finns ibland!♥



en bild på mig och felicia från tunisien för två år sen. om tre veckor befinner vi oss på varmare breddgrader igen, underbara cypern!


FREDAG-LÖRDAG

hade riktig mysig och bra kväll igår. åt massa gott så vi fick ont i magen, tittade på idol och på en grymt bra film!
robin åkte precis hem och jag har tryckt i mig en stor frukost, för att snart åka in till stan och träna på gymmet. ska bli skönt! nu kommer lite bilder från igår!








UNDERBARA FREDAG

åh vilken skön dag jag hade i skolan idag! en lektion utan lärare, en till lektion där vi fick ha eget arbete, sen skolfoto och sen slutade jag vid halv tolv eftersom jag hade tre inställda lektioner. jag skulle egentligen ha slutat fyra! gick ner på stan med några mysiga vänner och lunchade på mcdonalds, haha. nu ska jag göra några småläxor som jag har kvar, och sen ta en lång och varm dusch. ikväll kommer robin och david hem till mig och felicia. vi har köpt ett kilo godis och ska hyra massor filmer och ha världens mysiaste och skönaste kväll!



min älskade wille som var hos frissan igår. nu kan han ju i alla fall se något!


PLUGGTORSDAG



sitter och pluggar (mestadels) ihop med felicia och oliven. vi köpte med oss lite godis och nötter hem efter skolan och har nu tänkt att bli klara med allt vi måste ha klart i skolan. två inlämningar till imorgon, en inlämning till nästa vecka, ett prov nästa vecka osv osv. imorgon är det fredag och jag ska ha världens myshelg. jag och min syster ska ha en hemmahelg och bara gosa! vi hörs imorgon. Puss och kram!

ONSDAG-TORSDAG

klockan är halv åtta och jag kom precis in till skolan från världens spöregn. hann aldrig med någon uppdatering igår eftersom jag tränade, pluggade och hade myskväll med felicia och linus.
idag slutar jag fyra som vanligt och ska sen plugga hela kvällen. som tur är så kommer jag ha felicia och olivia vid min sida, så lite bra kväll kommer jag ju få. nu ska jag springa på lektion och sen bada på idrotten, det bästa med dagen! kram!



linus och felicia!



KANELBULLENS DAG!

sitter i skolan och tänkte visa ett litet livstecken eftersom jag antagligen inte kommer skriva något ikväll. går i skolan till halv fyra, ska sen träna, plugga och vara med robin. så det finns nog inget större utrymme för datorn! och juste, det är ju kanelbullens dag, så jag måste hinna baka bullar också! vi hörs imorgon istället! KRAM



en favoritbild på mig och min älskling!

HELGENS BILDER / MÅNDAG

fredagkväll - 18-årsfest för ida och louise!


















avslutar med en bild på födelsedagsbarnen!

lördagskväll - myskväll med min älskling!



lite sena bilder från helgen aftonar. hade en bra helg med fullt upp hela tiden!
igår hade jag en supermysig söndag, som blev ett perfekt avslut på en bra helg. vaknade upp bredvid min kärlek efter en lång sovmorgon. pussade honom hejdå och åkte till skövde och mötte upp mamma. vi gick på stan och jag fick hem yttligare några plagg denna helg. fixade även ett gymkort på livingroom. vet dock inte hur jag ska hinna med det eftersom jag redan tränar fotboll och gymnastik, men eftersom både min mamma och min syster har gymkort där, tyckte jag inte att det var mer än rätt att jag också fick ett!
efter stan tränade jag gymnastik i tre timmar, och hade sen världens myskväll med grillat, efterrätt, godis och robin.
idag var första dagen i skolan på fyra veckor och det var faktiskt lite skönt att vara tillbaka. har saknat min klass! hade hål i tre timmar så passade på att ta en premiärrunda på gymmet. ikväll ska jag plugga och bara ta det lugnt. bra start på veckan! 

  



SOMEONE LIKE YOU

underbar låt!


GLAD!

jag är sååå glad! under kanske två år har jag velat ha en röd skinnjacka från clarks, men har tyckt att den har varit lite för dyr för att matcha min budget. den har funnits jättelänge men jag har aldrig kunnat med att köpa den. idag gick jag av en ren slump in på clarks, och där hänger min dröm, för halva priset!! det fanns en enda jacka kvar som var i min storlek, och jag tog den direkt!


RSS 2.0