WE WON!

det har jag ju inte berättat! den där bilden jag och oliven satt flitigt och målade på för att vinna en fika, den vann vi! hotade väl lite smått min lärare med att ta livet av mig om jag inte vann, men omdömet till bilden blev snyggast och mest innehållsrika bilden, så jag hoppas vinsten berodde mest på de.. MEN, jag kan väl inget annat än att önska mig själv och olivia ett stort grattis!


I CAN STILL FEEL IT IN THE AIR

helgen har bara sprungit iväg. och de är bra tur att det är lov, för med denna farten har jag inte hunnit med. men kul, de har jag haft. startade helgen med david och karin och myste hemma hos mig. en uppstigning 05.00 på lördag morgon satt fint där efter. var nämligen så att jag befann mig i tranemo under dagen och tävlade i gymnastiken. bra kul hade jag, och vi slutade på en fjärdeplats. under kvällen vankades de maskeradpartaj hemma hos therese. bara de närmsta av mina vänner och jag firade lovet med en jättekul kväll! 


MY LIFE - JJ

igår gick jag hem från skolan igen, precis som i måndags. en rätt psykande väg att gå då den mest består av raksträckor i sisådär åtta km. men hur duktig är man inte! belöningen blev väl att robin kom till mig på kvällen, och det kan nog ändå vara den bästa belöningen man kan få! 
idag tog jag efter en ovanligt seg dag i skolan en simtur med pappa. lika trött och mosig i kroppen som vanligt efter en lång stunds simmande, men trots det blev det en liten fika och en liten stadstur med pappsen. sen hamna jag här, i soffan. helt död och har precis gjort klart en inlämning, äntligen. ska ta och se det otroligt bra programmet "bonde söker fru" och sen tänker jag slänga mig i säng. 


MONDAY

ingen mindre än jag och olivia gick hela vägen från skövde till skultorp efter skolan idag. tog efter de en välförtjänt dusch och lite go mat på de. i sisådär två timmar satt vi sen och måla på en bild till samhällen, där man kan vinna en fika för bästa bild. jag och oliven gick hårt in på att vinna och har råmålat i timmar, medans våra klassmates gjorde sitt på en lektion. så vinner vi inte vet jag inte vad jag gör. efter allt hårt arbete har vi nu placerat oss ner i soffan ihop med charlie och felicia och har nog tänkt sitta här resten av kvällen. 


en bild jag tog under målningen då olivia inte var särskilt road och somna istället. dock tyckte hon inte bilden var lika söt som jag tyckte så äpplet fick ta huvudets plats i stället. myyycket finare


THE HOLIDAY

fredag kväll
lördagkväll
i helgen har amanda varit på besök. så i fredags var vi ett gäng hemma hos mig och felicia och myste och hade de trevligt. i lördags morgon tränade jag gymnastik i tidaholm. vinkade av amanda och for sen hem till simons lägenhet för att spendera kvällen och natten där ihop med ronja, felicia och olivia. anton, didar och charlie titta även in under kvällen. söndagen är kommer utan en enda ångest över att helgen är slut och skolan närmar sig. ligger nu välplacerad i soffan efter tre timmars träning av gymnastik. mamma, äppelkaka och beck kan nog vara den bästa söndagskvällen man kan tänka sig. PUSS!


O&F♥

de fyra första bilderna är från idag och de två sista är från igår.
hade helmysigt igår med olivis. kladdkakebak, teve och prat, en sån där onsdagskväll man inte kan få för många av. slutade redan vid kvart över tolv idag, så har haft det mysigt med olivia och felicia efter skolan. åkte hem till simons lägenhet en stund, gick på stan en stund och satt och fika en stund. och mitt uppe i allt börja de snöa. kan finnas mycket negativt med snö, men idag kändes de bara mysigt. kan inte bärga mig tills de bli tjockt med snö. de sena och mörka kvällarna med tända ljus och tjocka täcken. då går de inte att tacka nej! ska ta och storstäda mitt rum nu för att de ska vara hyfsat trevligt att ta in någon där, för imorgon kommer amanda från Härnösand och hälsar på! 



IT'S A GOOD DAY, IT IS

man kan nog inte starta dagen bättre än att vakna bredvid robin, och det gjorde ju jag idag. och dagen kan nog inte bli bättre än att sluta kvart över tolv, och det gjorde ju jag idag. får hoppas allt flyt håller i sig för om en stund åker jag iväg och tränar fotboll. provträning med våmb ska jag på idag. jag tycker mest att det ska bli skönt med lite fotboll när man själv har upphåll nu. men att ha en beslutsångest mellan tre lag, det kan fasen hålla en vaken om natten! som tur är åker min olivia med mig hem efter träningen för att mysa och få en på anda tankar. lite kladdkaka och sånt där för att de är onsdag och lillördag!



DON'T COMPLAIN

vilken vecka man har att se fram emot. slutade klockan ett idag, en sovmorgon och klockan två imorgon, kvart över tolv på onsdag, kvart i ett på torsdag, en sovmorgon och klockan två på fredag. jag kan ju knappast sitta här och klaga direkt! och att vi inte har en ända läxa eller prov i veckan heller gör saken inte värre. en liten inlämning till imorgon gjorde jag klart snabbt och lätt, och en promenad med olivia och felicia tog jag också efter skolan. vid sånna här kvällar då allt känns förjävla bra får man lov att lägga sig i sin säng ihop med felicia och se några avsnitt av en ängels tålamod!

17 OKTOBER 2010


idag vill jag sova hela dagen. söndagar är såna dagar man får sova bort. men att i stället åka iväg och träna i tre timmar känns inte alls lockande. jag har i alla fall haft en mysig helg rakt igenom. kvällen i fredags ska vi inte ens tala om hur bra den blev. igår var det lagavslutning på riviera som också satte lite guldkant på helgen. och om vi skulle ha en sån där "dagens ros" utdelning idag så går den till olivia, som förvandlade min söndagsångest till ett leende istället, på bara en liten sekund. PUSSSS!


TUESDAY TO FRIDAY

har varit utan internet ett par dagar nu så för att sumera de dagar som gått så börjar det från i tisdags.
jag och min robin hade 8-månadersdag och självklart spenderade jag kvällen och natten med honom.
dock så blev det ingen fin natt för min del då jag vaknade runt tre av en magverk värre än den värsta, satt uppe och led till klockan fem framför teven. det resulterade ingen skola dagen där på. efter en lång stunds utvilande under dagen tog jag mig ändå en simtur med pappsen. igår, tordag, var jag fit for fight för skola igen. tog en simtur på kvällen även då, och robin följde med han med. 
idag är det fredag och jag ska bege mig hem till cornelia för matlagning, tjejsnack, idol och mys med henne och ett par andra godingar! 

en present jag fick av robin i tisdags. jag älskar dig!♥


MÅNDAG- 11 OKTOBER

oliven har hittat hem till sverige igen. dock ser hon numera ut att inte vara ifrån sverige, men hon är bra välkommen ändå!
idag efter skolan tog jag mig ett träningspass i bassängen, 1500 meter simmade jag. de är inte fy skam för att vara en måndgaseftermiddag! så färdigtränad, inga läxor, inga måsten och bara en jävligt skön kväll ska jag ha! juste, sovmorgon var de imorgon också ja!



saturday-sunday

igår hade jag en riktig må bra-kväll. kan vara så skönt att sitta och prata om allt mellan himmel och jord, och så mycket som jag skrattade igår har jag inte gjort på ett bra tag. ett ända stort plus över lördagen!
idag har jag stått och sålt kaffe och kakor på skultorpsdagen. jag mer eller mindre rullade hem efter alla kakor jag själv tryckt i mig under "arbetet", som inte var speciellt krävande. snart ska jag sätta mig på bussen och möta upp min saknade alexandra som jag inte har träffat på år och dar. en fika och en lång stunds prat om allt vi måste ta igen har vi att se fram emot!


halvkassa bilder, men när det är mobilkameran som har fått göra jobbet kan man inte förvänta sig annat!


THOSE GLORY DAYS

jag älskar såna här helger. då jag får träffa min goding och bara mysa, och då jag får träffa mina allra bästa vänner. när min robin gav sig iväg i förmiddags släppte han av mig vid arenan, där jag hade tänkt ta mig en simtur. har gått och köpt mig ett klippkort på 12 gånger och simma för. om en stund ska jag och flisan ge oss iväg mot destination hentorp, där ett par tjejer befinner sig, mina nära och kära. bland dom finns ju självklart nicole, och vem har inte rest till skövde om inte hon just denna helgen! ikväll ska vi laga mat, spela spel och prata om allt som vi har att ta igen! PUSS PUSS PUSS


en bild från i somras på mig och min skönhet nicole!

DAGEN INNAN FREDAG

tack vare att jag hoppade av den förbannade spanskan idag så slutade jag därför klockan 12.45 och får en go sovmorgon på tisdagar. dessutom slipper jag dö ut under världens tråkigaste lektioner. framtiden ser bra ljus ut. mindre ljus blir den inte för att jag även imorgon har en sovmorgon.
ikväll har jag provtränat hos skövde kik för tredje gången vilket var riktigt kul idag!
ska somna framför en ängels tålamod nu, felicia somnade bredvid mig innan filmen började.. GODNATT!

TACK GUD!

hej och hå det var inte igår. har umgåtts med vänner, pluggat och tränat för fullt de senaste, och bloggandet har inte legat högt på prioriteringslistan. men idag ska jag faktiskt bara berätta en sak som förgyllde hela min eftermiddag. jag tog mig en runda i stan för att invänta pappa och ett träningspass i bassängen. inne på hm träffade jag min goda vän karin. så där gick jag och frågade expediten om min älskade skinnjacka med fårull skulle komma in snart igen eftersom den tog slut på cirkus en dag sist den fanns, och hon sa att de var tveksamt, vilket inte förvånade mig, så som jag har gått och letat och grämt mig i veckor. men så följer jag med karin till provrummet och se där, helt plötsligt hänger en enda jacka där, i fårull, precis den jag har velat ha och som har varit slut. inte nog med de så var den precis i min storlek. jag tror bannemig att gud tittade ner på mig en stund där och tänkte att "den där jackan måste nog maya ändå få". det var ju som att den hängde där och väntade på mig, fasen vilket öde! heheee, nu slutar vi prata om de, ska gå och pussa lite på min jacka nu!



RSS 2.0