new day and a new week

ligger nerbäddad i min säng och förbereder mig lite inför spanskaprovet jag har imorgon. går inget vidare.
ska nog satsa på att få lite sömn istället, det har jag i alla fall fått bevisat idag att jag behöver när jag somnade på so-lektionen. vore ju inte så gött att somna på ett prov eller så.
till nått annat-jag säger bara fyfasiken. nu har jag inte tränat på över en vecka och idag satt jag i en och en halv timma och bara kollade på när mitt fotbollslag tränade. det kittlades i benen! imorgon struntar jag i min förkylning och tar mig nog en runda på löpbandet. that's it.
godnatt / m


FÖRSTA ADVENT

en frisk, eller så gott som frisk maya sitter redo för morgondagens skola. eller redo var nog att ta i.. kommer väl antagligen bara sitta helt nollställd och inte veta vad jag ska göra i och med att jag antagligen ligger efter som bara den. så det kan ju bara bli bättre skulle man kunna säga. jag har i alla fall haft en bra helg. lugna och bra kvällar med trevliga mates. inget jag orkar gå in på i detalj direkt. kan istället berätta en underbar nyhet!
en viss person vid namn nicole ringde för nån timma sen och kom med det trevliga beskedet att hon skulle komma till skövde nästa helg och bo hos mig och felicia. och vem skulle man kunna gissa blev glad som.. jag vet inte vad..? men självklart maya. saknar den där bruden helt galet mycket och det är verkligen på tiden att få träffa henne. jag säger bara YES!
nu går jag och lägger mig. Goodnight everybody



-those days were good days-

värme, sol och bra umgänge - sounds great now!


avslutar det hela med en bild som denna bara för att säga: FAN VAD JAG SAKNAR INNEBANDYN!

tänkte att jag kunde försöka göra lite nytta idag så jag börjar morgonen med att städa mitt rum ordenligt. hoppade sen in i en lång och varm dusch för att för en gångs skull få känna sig lite lagom fräsch. därefter märkte jag att fan va trött jag var. då tog jag tempen och insåg att jag hade skaffat mig lite extra feber.
och det var ju inte direkt vad jag behövde efter alla dagar jag redan har legat och degat här. men man kan inte göra något åt naturen helt enkelt. så jag la mig en stund för att sen orka sätta mig och plugga lite. vilket jag naturligtvis inte gjorde, teven har väl alltid varit ett rätt mycket bättre alternativ. vi sätter igång imorgon ist, eller kanske i övermorgon, eller nån annan dag..


på bättrningsväg

nu ligger jag här, på samma plats som jag har legat sen i söndags. med andra ord i våran blåa tevesoffa. börjar bli redigt trött på att ligga här. och några bra program på teve går de då rakt inte några vid den här tiden.
pappa hämtade i alla fall hem alla mina mappar från skolan, så nu sitter jag och funderar över vilken av dom underbara mapparna som mest borde öppnas. ingen ser särskilt frästande ut. jag har ju faktiskt lärt mig exakt 97 spanskaglosor på liber nyss, trots min dåliga koncentration och mina trötta ögon. de är bannemig värt en skål med glass. jag tar med mig glassen ner och hyr mig en bra film som belöning, så tar vi oss en paus från läxläsandet.


SICK

en kopp te, ett par varma tofflor och en hostande maya.
ligger nämligen hemma och här lär jag bli liggandes ett par dagar. spelade odenup i helgen, vilket kanske inte var de smartaste jag har gjort. kände redan i torsdags att jag har krasslig. men jag ville bannemig inte missa cupen så jag bet ihop. det blev sen värre och värre, och det kändes på ett ungefär som att någon skar med en kniv i halsen på mig. inte allt för skönt som dom flesta nog förstår. men med några alvedoner spelade jag ändå. men på söndagmorgon hjälpte inte några ynka alvedoner till. utan då fick jag istället sitta bredvid och titta på, vilket var jobbigt bara det. när det sedan bar hem till skövde och jag hoppa direkt ner i sängen väckte mamma mig efter en stund. och där låg jag, men 40 graders feber. och det var längesen jag mådde jag dåligt.
men nu är de tisdag och jag känner mig en gnutta piggare, det går alltså åt rätt håll.
bilder från en rolig cup utöver de tråkiga kommer jag lägga upp ikväll eller imorgon. nu ska jag ta mig en tupplur och låta febern smyga sig ur kroppen! /m



without no you, it would be no me



rebecka wallgren

Life is for living


ett matteprov som gick pinsamt dåligt. en kväll i staden skövde för att kika in "stad i ljus". en fortsatt kväll med pluggning, blir en hyffsad blick över min dag. plugget kommer i och för sig resultera i slutändan att det inte blir något med ändå, trots att jag vet att jag har ett no-prov imorgon. men som grädde på moset, en redigt kassa bild på mig&flisan


-nobody's home-

jag är inte alls sugen på att blogga längre. har egentligen inte något vettigt att skriva som intresserar någon annan. och bilder, det finns de då rakt inga nya, eftersom jag aldrig orkar ta några.
men jag slänger upp tre dåliga mobilbilder från skolan så att denna uppdateringen ser lite roligare ut iallfall, så vi får väl tacka andrea som alltid är så igång med mobilen, utan henne hade vi ju faktiskt aldrig haft dessa extremt söta bilderna.
ska hoppa i säng efter en hyffsat bra dag i skolan. en görmysig eftermiddag med pappa på stan där jag köpte skor, tofflor och en tröja, och en avslutning med en fika på rådhuset. sen vidare till ett utvecklingssamtal som jag personligen tycker är ganska roligt. att bara sitta och snacka om allt och få veta lite mer om hur de går för en osv. jag ser inget negativt i det. nej, nu blir ju detta ett sånt där onödigt långt inlägg som jag egentligen skulle kunna förkorta till tre rader. vi låter sängen göra sitt ist! /m


SUNDAY

en söndag lik många andra söndagar. liggandes i en varm säng med flisan och kollat på film hela förmiddagen. "the guardian", som enligt mig vad riktigt bra! har sen legat och pratat med nicole nån timma vilket jag inte har gjort på länge, usch vad jag saknar den bruden!
jag åker snart och tränar gymnastik vilket ska bli görkul. vi hörs! /m


holiday-saturday

sitter med mamma och felicia i tevesoffan och ska strax ta mig en skål glass. jag har varit på västerhöjd idag på öppethus vilket jag inte tyckte var så överdrivet nödvänigt. fick mest reda på det jag redan visste och kunde heller inte stanna en längre stund eftersom att jag skulle träna vid tre. just nu vet jag bannemig inte vad jag ska välja. det har lutat åt omvårdnad, men nu blev jag nästan sugen på frisör.. jag får sova några nätter på saken, de är ju faktiskt inte hela världen. men somsagt så tränade jag iaf fotboll från tre till fem. det var görkul!
igår spenderade jag min kväll med felicia och malin och vi hade spa/film-kväll. mysigt!

"stockholm boogie"

jag hade tänkt att spendera min eftermiddag med karin, men det blev ändrade planer.
jag har pluggat gärnet, och det var nödvändigt, så mycket som vi har just nu.
men jag har ändå nu dem senaste timmarna legat och degat med flisan i min säng framför filmen "stockholm boogie", som enligt mig var störtskön. min kväll ska inte bli mycket senare än såhär, jag hoppar helt enkelt ner i säng nu. goodnight!


another day is going by

en tisdag har snart rullat förbi och det känns faktiskt som att det var morgon nyss, att jag vaknade för bara nån timma sen. men klockan är snart tio och jag är pigg som en lärka. kan ju bero på att jag efter skolan gick och la mig och sov i två timmar. så blir det när man aldrig kommer i säng om kvällarna och man följer den vanliga rutinen med dem sena kvällarna. men det var en slapp dag i skolan vill jag lova. bok och berättar-dag, så vi har i stort sett bara lyssnat på några som snackat, kollat på film och spelat lite teater. inte särskilt ansträngande. jag ska ta och göra mig redo för sängen och lägga mig och skriva dagbok. så får vi se hur lång tid de tar för mig att somna, jag skulle chansa på ca 5 min, jag har blivit på jäklans sömnig nu på sista tiden. men sicken tur att jag har sovmorgon imorgon då. hela 30 minuter, alltid något!



bilderna är från falkenberg hos nicole. fysjutton vad jag saknar dig!♥

-med dig är jag mig-

jag är så glad att jag har dig


 
åker och tränar fotboll strax. inte i närheten av sugen, men vad gör man inte.


01.46

klockan är två om 14 minuter och jag funderar på att bege mig mot sängen. har spenderat min kväll ihop med robin, vilket jag även också gjorde igår, det har varit filmtittande för hela slanten för oss kan jag lova.
sen var jag även på grease idag, grymt bra!
jag har inte tänkt att vara långrandig, sängen låter mer lockande än datan just nu.
fyfasiken, de är redan söndag imorgon. jag ska bara sova ut, och sen träna gymnastik. de är en bra söndag för mig! och en bra helg har jag också haft. goodnight! /m

goodnight!

jag måste verkligen sova nu egentligen. men jag slänger in några rader snabbt ändå helt enkelt. har varit på gymnasieinfo efter skolan. man kan väl varken kalla de kul eller tråkigt. jag och felicia åkte iallafall med mallan hem sen, och hos henne spenderade jag min tid i hennes säng då hon satt och målade av mig. en jävligt ointressant dag när jag tänker efter. jag laddar upp mallans teckningar istället och sen hoppar jag i bingen. /m



-satisfied-

jag är nöjd. allmänt nöjd. har gjort klart hela mitt so-arbete, så gott som klar med min låt till musiken. börjat på spanska-läxan och fick reda på att vi inte hade någon engelska-läxa som jag trodde. jag kommer kunna lägga mig utan stress, jag kommer sova gott! det ända negativa vore väl att jag har träningsverk som en galning. men det betyder ju å andra sidan att jag har tränat hårt (eller också att jag bara är jäkligt otränad) men jag är nöjd ändå!






-saturday to monday-

lovet är slut och de känns rent ut sagt förjävligt. men jag har haft ett jättebra lov vill jag lova. i lördags var anton, peter, charlie, leijon, manne och malin hos mig, och självklart amanda och felicia också. en görbra kväll precis som i fredags. och det har varit jättemysigt att ha haft mandy i skövde över helgen. men sömn har jag fått för lite av detta lovet och deffenitivt i helgen. och de gav ju resultat idag när jag trodde jag skulle dö imorses. men skolan gick snabbt och självklart somna jag när jag kom hem och sov i två timmar fast att jag egentligen skulle ha pluggat. inget att göra åt nu, för om en stund åker jag och tränar fotboll. inte alls pigg på't men är de nått jag behöver komma igång med nu, så äre bannemig träningen! /m


RSS 2.0