TORSDAG-FREDAG

Hej! 
Igår hade jag en så himla bra dag. Jag hade som sagt den muntliga delen av min matteprövning vilket gick jättebra, och jag fick då även reda på att jag fick MVG i kursen!!! Alla timmar av plugg har verkligen lönat sig. 
Efter det glädjande beskedet träffade jag min fina vän Natalie för en lång och mysig lunch på mitt favoritställe Mamma Mia, följt av en liten shoppingrunda. Under kvällen var jag på gymmet och sprang 40 minuter på löpbandet följt av 30 minter Easyline, och sen avslutade jag dagen på bästa sätt hemma hos min Pontus. 
Idag har jag börjat dagen med en skön stund på gymmet ihop med mamma. En timma egen styrketräning följt av 30 minuter CXworx blev gjort. Nu har jag precis haft Alexandra på besök, och vi gjorde inget mindre än att boka en tur- och retur-biljett till Bangkok, 9:e februari-25 mars!!! Vi har långt ifrån bestämt och planerat klart hela vår resa, vart vi verkligen ska åka osv. Men vi har Thailand, Bali och eventuellt Singapore i tankarna. Oavsett hur det blir så vet jag att det kommer bli helt fantastiskt, ihop med min bästa vän! 
Nu ska jag snart göra mig iordning för kvällen, då jag och Pontus ska ut och äta middag och gå på bio. Det ska bli så mysigt! 
Ha en fin fredagkväll allihop, det ska jag ha. Puss❤️

Två bilder från igår:





ONSDAG

Hej! 
Till skillnad från de två senaste dagarna, så har denna dag varit så himla bra! Klockan åtta imorses satt jag i provsalen, där jag blev sittande i fyra jäkla timmar. Jag trodde mitt huvud skulle sprängas efteråt, men jag tror faktiskt att det kändes helt okej ändå. Oavsett hur det går, så känns det just nu bara så himla skönt att det är över! 
Efter provet hade jag så mycket positiv energi i kroppen så jag åkte till gymmet och brände av ett skönt styrke- och intervall-pass. Så skönt att bara få rensa hjärnan och spendera lite tid på ett av mina favoritställen. I eftermiddags åkte jag, Pontus och Felix till deras mysiga mormor och morfar på en fika. Efter det åkte vi hem till Pontus och ikväll har vi myst med god mat och tv-tittande tillsammans med hans familj. 
Imorgon väntar den muntliga delen av min matteprövning, jag ska alltså bli "förhörd" av två lärare, vilket känns lite småläskigt. Men efter det är det HELT över så det känns helt okej ändå.
Nu ska vi titta på PH innan läggdags. Puss!❤️

Jag har som vanligt inga bilder att bjuda på en sån här dag mitt i veckan, så det får bli en från helgen:



TISDAG

Hej! 
Helgen har sprungit förbi och jag har i vanlig ordning inte tittat in här. Men lördagen bestod av högskoleprovs-skrivning under dagen och under kvällen tillverkades hemmagjorda pizzor innan vi intog bowlingbanan. 
I söndags hade jag en mysdag tillsammans med Pontus, som ett väldigt fint avslut på helgen. Igår hade jag måndagsångest och ville mest ligga nerbäddad i sängen hela dagen. Men jag var som vanligt tvungen att plugga matte, och på kvällen kom Pontus och gjorde min kväll lite bättre. Inte nog med detta så bestämde jag och min syster oss för att lämna detta höst-och depp-land så vi bokade en sista minuten till Gran Canaria, på torsdag nästa vecka åker vi!!!
Idag har jag ännu en gång haft en skit-dag rent ut sagt. Försökt plugga matte men haft för många andra tankar i huvudet. Jag sprang en löprunda uppe på Billingen för att rensa huvudet och avslutade med en skön stund vid utsiktsplatsen innan jag cyklade hem. 
Efter det gick matteplugget lite bättre så nu känner jag mig klar för idag. Jag har precis ätit keso-plättar till kvällsmat och snart tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen. Imorgon klockan åtta ska jag nämligen, efter timmar av plugg, göra min matte-prövning. Oavsett hur det kommer gå så ska det bli så underbart att slippa öppna den där matteboken mer!  
Hoppas ni andra har haft en lite bättre början på veckan än vad jag har haft. Puss❤️



FREDAGKVÄLL





FREDAG

Hej! 
Idag är det, som jag har sagt många gånger förr, veckans bästa dag och jag har haft en fin fredag hittills. Efter en lång och skön sovmorgon började jag min dag med en löprunda på 6 km följt av en långdusch och brakfrukost. Den absolut bästa starten på dagen! 
Under dagen har jag varit ute på några ärenden, pluggat och städat hela lägenheten. Nu ska jag alldeles strax ställa mig i köket och börja förbereda inför kvällen, då Pontus kommer på middag och fredagsmys. En riktig myskväll med någon jag tycker om blir absolut bästa uppladdningen inför morgondagens åtta timmar i provsalen. 
Ha en fin fredag och helg allihop! Puss❤️

Bjuder på en gammal bild från i somras: 


TORSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en mysig och bra dag, trots ångest över allt jag har att göra och det fruktansvärt gråa och tråkiga vädret. Det gäller att vända det negativa i höstmörkret och göra något mysigt av vardagen. Så idag har jag spenderat min dag hemma hos Pontus. Att äta frukost klockan tolv nerbäddad i soffan under ett tjockt duntäcke är att göra det mysigt just en sån här grå dag. I eftermiddags åkte jag till gymmet för 20 minuter crosstrainer, 30 minuter Easyline och 30 minuter CXworx tillsammans med Alexandra. Efter träningen åkte vi hem till henne för tacos, massor annat gott, mys och inte minst, rese-planering. Vi har nämligen börjat spåna på idéen om att åka utomlands i vinter, i mitten av februari. Vi vill komma bort, en längre stund och bara njuta och uppleva. Det är dax att använda sparpengarna från alla timmar av arbete till något vettigare än mat och kläder, så att resa iväg känns mer än nödvändigt och rätt just nu. Men mer om detta när allt är lite mer bokat och klart! 
Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen och tittar på kvällens BB innan det är dax att släcka lampan och sova. Hoppas ni har haft en bra torsdag, det är ju trots allt dagen innan veckans bästa dag (även om alla dagar känns likadana för mig nu när jag är "ledig"). Godnatt❤️





TISDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så bra dag. En sån där dag man känner att man har fått mycket gjort, samtidigt som man nästan bara har gjort sånt man verkligen vill göra! Jag började dagen på bästa och mysigaste sätt, med sovmorgon och frukost i sängen bredvid Pontus. När han åkte till jobbet pluggade jag matte en liten stund innan jag träffade min saknade vän Ida på stan för en lunch på Mamma Mia. Efter en lång och fin stund av ta-igen-prat och god mat hann jag bara hem för att små-plugga lite ordförståelse inför högskoleprovet och byta om till träningskläder innan jag gick till gymmet. Ett ganska kort men intensivt pass bestående av 3 km löpning, 30 minuter Easyline och 30 minuter CXworx blev gjort. Efter träningen hann jag bara hem för att duscha och slänga i mig lite mat, innan jag åkte hem till Rebecka för en så mysig och bra kväll med mina bästa tjejer som jag redan hunnit börja sakna trots att vi sågs förra veckan. Jag mår alltid så bra efter en kväll med dom. Massor av godsaker och timmar av prat avslutade alltså denna tisdag på absolut bästa sätt, och nu känns det väldigt fint att ligga nerbäddad i sängen med vetskapen om att inte behöva sätta klockan. Det är faktiskt ganska skönt att vara lite arbetslös just nu, även om jag vet att jag snart kommer tröttna. Men jag passar på att njuta medan jag fortfarande har gott samvete. 
Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har haft! Puss❤️

Två från min mysiga lunch med Ida:



Och två från min mysiga kväll med Rebecka, Therese och Emma:





FRE-LÖR-SÖN-MÅN

Hej! 
Då var det återigen måndag och helgen har sprungit förbi lika snabbt som vanligt. Jag har haft en så fin och bra helg och har som många gånger förr tyvärr inte haft någon tid för min lilla blogg. 
I fredags var jag ledig och spenderade min dag mestadels med Pontus, men  även med Alexandra över en mysig eftermiddagsfika. Under kvällen hade jag världens bästa fredagsmys tillsammans med världens bästa vänner hemma hos P. 
I lördags lämnade vi Skövde för en kväll och natt i Göteborg. Vi firade Olivia som snart blir 21 år med en trevlig förfest innan vi intog dansgolvet och dansade till schlagerlåtar enda in på småtimmarna. 
Efter några timmar sömn packade vi ihop oss, köpte frukost och satte oss på tåget hem till Skövde igen. Kvällen spenderade jag och Pontus hemma hos honom tillsammans med hans familj. Tacotårta till middag, helgens överblivna godis och titta-igen-gamla-missade-tv-program avslutade denna fina helg på bästa sätt! 
Nu är det måndag och en vecka av göra-massor-nytta väntar. Höstens fruktade högskoleprov äger rum på lördag och jag tänkte försöka förbereda mig lite i alla fall, om det nu går så här kort tid inpå. Men jag tänkte i alla fall mjukstarta veckan lite, så jag har sovit alldeles för länge och ligger nu nerbäddad i soffan med Pontus och tittar på "Så mycket bättre" innan jag måste ta tag i livet och räkna några mattetal. Ikväll ska vi titta på MoPs musikfestival där Felix ska vara med och spela, vilket jag ser fram emot jättemycket. Så en ganska bra början på veckan blev det ändå, trots lite måndagsångest i kroppen. 
Hoppas alla har haft en lika fin helg som jag har haft! Puss❤️

Trots denna händelserika helg så har jag varit extremt dålig med kameran. Så jag kan tyvärr bara bjuda på tre halvtaskiga från fredagens mys: 






ONSDAG-TORSDAG

Hej! 
Igår jobbade jag 7-15, stod i köket i timmar och bakade hejdå-kaka och myste med Pontus. Idag jobbar jag alltså min sista dag och det är med riktigt vemod i kroppen jag räknar ner timmarna till jag ska säga hejdå och sluta för dagen och kanske för gott. Jag kommer ju stå på inringning så jag lär ju komma hit igen, men det är verkligen när man väl ska lämna något som man inser hur bra man faktiskt har haft det! Jag har i alla fall bjudit på världens godaste (om jag får säga det själv) kladdkaka med toscatäcke.
Jag jobbar till klockan fyra och då ska jag cykla direkt till gymmet. Intervaller på löpbandet och ett CXworx-pass väntar. Efter träningen ska jag träffa mina saknade tjejer som jag inte träffat på så himla länge. Så det ska bli så mysigt att ta igen allt prat över en kvällsfika. 
Nu är min rast slut och jag ska jobba vidare! Puss❤️





TISDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en bra och hektisk ledig tisdag. Jag var uppe med tuppen och besökte "mattestugan" klockan åtta för två timmars matteräkning. Plugget fortsatte även hemma men efter lunch behövde jag komma ut så jag följde med mamma och morfar till stan. Efter ytterligare lite matteplugg under eftermiddagen slängde jag i mig lite mellis och cyklade till gymmet. Det blev 5 km löpning, 30 minuter Easyline och 30 minuter CXworx. Jag hade så mycket energi att jag hade kunnat springa flera kilometer till om det inte vore för att mina vader krampade och klockan blev mycket, älskar den känslan!
Ikväll har jag myst med mina päron och firat en av årets kanske bästa dag, räkmackans dag! Mamma gjorde hemmagjorda helt otroligt goda till oss vilket satt helt perfekt efter träningen! Nu ligger jag redan nerbäddad i sängen och tänkte sova, för imorgon står klockan på 05.00. Jag ska, tro det eller ej, GÅ till jobbet. Jag tänkte att det kunde bli en bra morgonpromenad på 6 km innan jag börjar, för imorgon eftermiddag hinner jag inte träna. Vi får bara hålla tummarna för att denna idé känns lika bra imorgonbitti när klockan ringer... Godnatt och sov så gott allihop!❤️






MÅNDAG

Hej! 
Igår när jag kom hem från jobbet mådde jag inte alls bra. Jag var frusen och hade jätteont i kroppen, vilket visade sig vara feber. Även idag har lite feber suttit i men tack och lov har jag ju varit ledig så jag har kunnat vila upp mig hela dagen. Jag sov till halv elva och låg sen kvar i sängen fram till klockan ett och tittade på "Lotta på Bråkmakargatan" tillsammans med min syster som också är ledig idag. Under dagen har jag trots allt fått lite nytta gjort, som flera timmar matteplugg och en sväng förbi affären för lite handling.
Nu ligger jag nerbäddad i soffan med mamma och här tänker jag ligga resten av kvällen och anstränga mig minsta möjliga. Jag har en fullspäckad morgondag framför mig så då får jag bara inte vara sjuk! 
Hoppas alla har haft en bra start på veckan. Puss❤️

Min mysiga morgon. 


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll!
Då börjar min sista jobbhelg lida mot sitt slut, för på torsdag slutar mitt vikariat här på KSS. Jag har fått erbjudande om att stanna fram till jul men känner helt enkelt att jag vill göra något nytt nu, och inte minst fokusera lite mer på mitt matteplugg. 
Jag har i alla fall haft en fin helg, trots allt jobb. I fredags jobbade jag kväll och hann inte mycket mer än en morgonpromenad och matteplugg innan det. Inte den mest spännande fredagen jag varit med om direkt. I lördags jobbade jag 7-15 och under kvällen åt jag pappas underbara middag tillsammans med även Felicia, Pontus och Emil innan Karin och Fredrik kom och myste med oss resten av kvällen. Vi hade en sån där typisk myslördag med alldeles för mycket godsaker och skräckfilm. 
Idag har jag inte gjort någon som helst nytta under dagen. Sovit länge, myst med Pontus och ätit sen långfrukost. Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit kvällsmat. Klockan 22 slutar jag och då kan jag för en gångs skull åka hem i lugn och ro, för imorgon är jag ledig! 
Hoppas alla har haft en fin helg. Puss❤️







TORSDAGKVÄLL







Godkväll! 
Jag har precis lagt mig tillrätta i sängen med reprisen av kvällens BB framför mig. Jag tänkte mest kika in och bjuda på en mat-bomb från kvällens mysiga middag tillsammans med Alexandra, och nu är jag så vidrigt mätt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Vi åt tre-rätters på Oriente Palace, vilket bestod av kycklingspätt till förrätt, mongolisk buffé till varmrätt (man fick alltså hämta om hur många gånger man ville) följt av ännu en buffé av efterrätt. Sååå himla gott var det! Nu kommer jag sova gott, och imorgon jobbar jag kväll så jag ska unna mig en lång och skön sovmorgon! Godnatt allihop❤️


TORSDAG

Hej!
Idag är det min andra och sista lediga dag denna veckan och jag har haft en fin och bra dag hittills. Jag har tagit en skön sovmorgon och efter en mysig morgon och frukost tillsammans med Pontus åkte han till jobbet och jag till stan. Jag var på jakt efter lite saker till höst/vinter-garderoben och hittade i alla fall lite av det jag sökte. Nu ligger lunchen i magen och jag tänkte försöka sätta mig och räkna några tal ur matteboken. I eftermiddag/kväll ska jag till gymmet och träna tillsammans med Alexandra. Jag tänkte försöka hinna med 5 km löpning innan vi ska gå på ett Easyline-pass och ett CXworx-pass. Efter träningen tänkte vi gå ut och äta och mysa resten av kvällen på Pims. Fint avslut på min ledighet innan helgen full av jobb väntar! Puss❤️


ONSDAG

Hej! 
Idag är jag ledig och jag har hittills haft en sån där riktig göra-bara-nytta-dag. Klockan åtta var jag på "mattestugan" och pluggade i 1,5 timma. Efter det gick jag till gymmet, där 45 minuter intervaller på löpbandet, 30 minuter lättare styrketräning och slutligen 2 km nedjogg blev gjort. Resten av dagen har jag duschat och gjort en rejäl inpackning, ätit mammas goda vegetariska köttfärsås och pluggat ytterligare två timmar. Nu är jag helt slut i huvudet och har välförtjänt bäddat ner mig i sängen med datorn på magen. Om en liten stund kommer Pontus och myser med mig resten av kvällen, perfekt avslut på denna fina onsdag!
Puss❤️


TISDAG

Hej! 
Idag har jag haft en lång, rätt jobbig men bra dag. Det gråa vädret har gjort mig trött och opepp men jobbdagen gick fort och var lugn så jag tog mig trots allt igenom den smärtfritt. Direkt efter jobbet åkte jag till gymmet och tränade tillsammans med Alexandra. Det blev 3 km löpning, ett Easyline-pass följt av ett CXworx-pass. 
Ikväll har jag ätit kvällsmat framför mysprogrammet "halv åtta hos mig", pluggat några mattetal och nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen och tittar på kvällens BB och PH-avsnitt. Jag måste släcka lampan och sova så fort detta är slut, för imorgon ska jag precis som förra veckan, gå upp 06.30 på min lediga onsdag och besöka mattestugan. Godnatt!❤️

I brist på några nya bilder i denna enformiga vardag bjuder jag på en från i somras:


MÅNDAG

Godkväll! 
Då var det återigen måndag och jag har nog aldrig varit så osugen på en ny vecka som idag. Måndag är en sån där dag man ska ta tag i saker, planera och se till att den kommande veckan blir bra. Men just nu har jag så mycket att ta tag i, att jag bara vill dra täcker över huvudet och strunta i allt. Idag fick det helt enkelt bli en sån där inte-göra någon-nytta-dag innan jobbet. Jag har myst med Pontus under dagen och vid två-tiden åkte jag till jobbet för ett kvällspass. Det blev en så lugn och skön kväll så jag kunde flexa hem redan klockan halv nio. Så nu ligger jag äntligen nerbäddad i min säng och hinner se både BB och PH innan läggdags. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Puss❤️


HELGEN SOM VARIT

Hej! 
Ännu en gång har det blivit ett par dagar av tystnad här på bloggen. Men som vanligt när jag inte har hunnit/kommit ihåg att skriva så har jag helt enkelt haft lite för fullt upp! 
Torsdagen bestod av kvällsjobb och var därför inte mycket att skriva om. I fredags däremot, gick jag på min efterlängtade helg, dock en lite kortare sådan då jag har jobbat lite extra denna helgen. MEN, jag var glad ändå och firade in ledigheten på absolut bästa sätt tillsammans med Pontus. Vi var på Glädjes afterwork och åt helt otroligt god och bra mat innan vi gick på biopremiären av den grymma filmen "Gone girl". 
I lördags hade vi en heldag med bullbak, då vi självklart inte missade att det var kanelbullens dag. Under kvällen åt jag middag hemma hos min morfar tillsammans med familjen och min moster som var på besök, och sen träffade jag mina fina vänner för ett glas vin på Pitchers innan kvällen slutade tidigt för mig. Idag var jag tyvärr tvungen att gå upp tidigt, då jag som sagt hoppade in och jobbade ett extrapass 7-16. Det tog emot något enormt men nu när dagen är slut känns det väldigt fint att trots allt ha tjänat lite extrapengar. Söndagskvällen ska jag spendera hemma hos Pontus och hans mysiga familj. Fint avslut på en fin helg! 
Puss❤️

Ett par blandade bilder från helgen:








ONSDAGKVÄLL

Kvällens goda sopp-middag och pannkakor till efterrätt!





ONSDAG

Godmorgon! 
Jag somnade med mobilen i handen igår, så det blev ännu en gång tomt här på bloggen. Jag hade i alla fall en bra tisdag, med jobb 7-16, ett riktigt bra och skönt träningspass på gymmet, kvällsmat och ta-igen-missade-program-tittande resten av kvällen.
Idag är jag ledig men ändå uppe halv sju. Jag ska nämligen gå till en "mattestuga" nu på morgonen för att få lite hjälp och råd med mitt matteplugg som jag känner inte går alls bra just nu.
Efter det tänkte jag gå till gymmet och köra ett intervall-pass och resten av dagen ska jag spendera med Pontus. Fin ledig onsdag! Ha en bra dag allihop. Puss!❤️

Får väl bjuda på två från gårdagens mys och goda kvällsmat bestående av kesoplättar med kesella-och bär-blandning:





RSS 2.0