MÅNDAG

Hej! 
Idag började jag min lediga måndag med en skön men väldigt blöt löprunda i spöregnet. Jag sprang 10 km och lyckades slå mitt rekord, TROTS att jag hade håll nästan hela rundan och var tvungen att lunka fram till och från för att det gjorde så ont. Jag sprang i alla fall milen på 55 minuter, vilket kanske är rena promenadtempot för vissa, men för mig som aldrig har varit någon snabb-löpare är jag nöjd. Ser fram emot att springa samma runda, med samma energi och utan håll, då jag förhoppningsvis lyckas springa ännu snabbare! 
Nu sitter jag nerbäddad i soffan efter en varm dusch och min gamla vanliga goda ägg-och grötfrukost. Det är så skönt och mysigt att bara kunna sitta och njuta av en god lång-frukost när regnet öser ner utanför fönstret. Idag ska jag bara va. Myskläderna är på, jag sitter och smuttar på en stor kopp te och snart tänkte jag dyka ner i min bok som har legat och dammat alldeles för länge. Hur ofta tar man sig tiden till att läsa egentligen? Jag hittar sällan ro till att göra det, eftersom det finns tusen andra saker att göra, men när jag väl börjar så älskar jag det. 
I eftermiddag/kväll ska jag träffa mina fina tjejer Rebecka, Therese och Felicia för en mysig fika. Fler planer än så har jag inte och det känns så jäkla skönt. 
Ha en fin dag och början på den nya veckan! Puss❤️



SÖNDAG

Godkväll! 
Idag började jag dagen på värsta tänkbara sätt, med att försova mig. Min mobil stängde av sig inatt och ringde därför inte, men tack och lov vaknade jag av mig själv vid halv sju (åker alltid hemifrån kvart över sex). Men med en snäll och snabb pappa som sprang upp ur sängen lika fort som mig när jag skrek rätt ut lyckades jag ändå komma i tid till jobbet, med trötta ögon och sovflätan kvar i håret. 
Dagen har i alla fall gått bra och det kändes så skönt att stämpla ut klockan fyra med vetskapen om att jobbhelgen var över och att jag är ledig imorgon. Jag stensomnade i sängen när jag kom hem och vaknade till grillad entrecote, färskpotatis, beasås mm följt av glass och jordgubbar till efterrätt. Nu är jag sådär äckligt mätt som man alltid lyckas bli när det serveras alldeles för god mat, och resten av kvällen ska jag spendera i soffan framför en söndagsfilm med min kära mamma. Det var alldeles för längesen jag hade mamma-mys. 
Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit klart godkänd trots att jag spenderat mestadels av min tid på jobbet. Puss!❤️





LÖRDAG

Hej!
Vilket himla tråkigt väder vi får stå ut med just nu, det har ju fullständigt hällregnat hela förmiddagen, och igår var det i stort sett likadant. Men det gör mig faktiskt ingenting alls eftersom jag ändå ska jobba ikväll, en med andra ord perfekt helg att jobba på! Jag har i alla fall haft en bra lördag hittills då jag började dagen på absolut bästa sätt, med ett svettigt och riktigt bra träningspass. Jag körde 30 minuter CXworx följt av 6 km löpning. 
Nu har jag avnjutit en god lunch, varm dusch och gjort en rejäl inpackning i håret. Jag ligger och tar igen mig i soffan en stund nu men snart måste jag bege mig mot jobbet. Som vanligt börjar jag klockan sju imorgon igen så jag tittar förmodligen in här igen först imorgon kväll. Ha en bra lördag allihop! Puss❤️


Jag och pappa testade på ett nytt gym i stan idag (sportlife har ju flera gym lite här och var). Där hade man en helt egen tv på sitt löpband vilket var sjukt skönt när man hade ett lite längre löppass framför sig. MEN, inget gym slår trots allt mitt gamla vanliga, Livingroom. 


FREDAG

Godkväll! 
Nu är klockan egentligen alldeles för mycket för att jag ska vara vaken med tanke på att klockan ringer om cirkus sju timmar, men jag tänkte ändå att jag skulle kika in här en snabbis. 
Idag har jag haft en bra dag och det har varit så skönt att vara ledig. Jag sov tills jag vaknade av mig själv vid nio-tiden och hade en riktig långfrukost i soffan. Under dagen åkte jag in till gymmet för ett så himla bra och skönt träningspass, bestående av 30 minuter intervaller på löpbandet och 1 timma styrka. Efter en dusch och sen lunch följde jag med pappa in till stan för att storhandla. Det är någonting med mat-handling och mig, jag har alltid tyckt att det är lite mysigt av någon konstig anledning, så jag följer ofta gärna med när mina päron ska göra det, haha. Ikväll har jag och min syster ätit en god middag tillsammans här hemma, baconlindad kyckling med klyftpotatis. Efter middagen kom vår fina och saknade vän Therese och myste med oss. Det var sjukt nog ett helt halvår sen vi sågs sist, så det var så himla kul att äntligen få ta igen den tiden. Vi satt och pratade i timmar och åt ihjäl oss på fruktsallad och choklad. Nu ligger jag berbäddad i min säng med ångest över att jag snart måste gå upp. Men jag har ett pass på gymmet inbokat så det är bara att kämpa sig upp och tänka på vilken skön känsla jag kommer ha efteråt! 
Hoppas ni har haft en lika mysig fredag som jag har haft. Puss❤️






TORSDAG

Godkväll!
Idag har jag haft fullt upp, jag åkte hemifrån strax efter klockan sex imorses och var inte hemma förens nio nu ikväll. Jag har jobbat 7-16 och dagen gick fort och bra. Direkt när jag hade slutat plockade jag upp Felicia och vi satte kurs mot Göteborg. Vi hämtade nämligen hem våra föräldrar som har befunnit sig i Italien i en vecka, och det är så skönt att ha dom hemma igen. När vi kom hem plockade dom fram mängder med vin, ost, korv och godis som dom köpt med sig så nu senare ikväll har vi haft provsmakning och bildvisning. Mysigt! 
Nu ligger jag i sängen och njuter av tanken på att jag är ledig imorgon och inte behöver sätta något alarm. Att jag egentligen skulle ha gått på fyra dagars långledigt imorgon, men istället ska jobba extra i helgen, känns sådär just nu faktiskt. Men jag försöker tänka bort det och nöta in i mitt huvud att det är väldigt fina pengar i slutändan. 

Nu måste jag lägga ifrån mig mobilen innan jag somnar. Godnatt!❤️


Jag har i vanlig ordning inga nya bilder att visa en sån här tråkig jobbdag, men ikväll bjuder jag på en från världens bästa dag, balen!


ONSDAG

Hej!
Idag gick jag motvilligt upp klockan halv åtta för att äta frukost innan jag gav mig iväg till gymmet. Det gick så bra idag och hade det inte varit för att jag hade lite bråttom hem hade jag velat träna ännu länge, den känslan är ju så skön. Men 40 minuter intervaller på löpbandet och 30 minuter styrka hann jag i alla fall med. Efter dusch och lunch la jag mig ute i solen en stund men kunde tyvärr inte ligga för länge eftersom jag var tvungen att gå in och börja städa och göra lite fina här hemma tills att mamma och pappa kommer hem imorgon. 
Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och åka till jobbet, vilket tar emot något enormt idag. Det svider i magen av att mina sex lediga dagar jag längtat till så länge är över, och att jag nu har två helger på raken med jobb framför mig. Jag är i ett sånt extremt stort behov av att komma bort. Jag behöver en rejäl semester och lämna Skövde och helst Sverige för en lite längre tid. Få lämna alla måsten åt sidan och bara va, det var alldeles för längesen jag kände så. 
Men det blir väl inte bättre av att jag sitter här och klagar. Nu måste jag åka. 
Pusshej❤️



TISDAGKVÄLL


Godkväll!
Jag tänkte mest kika in en snabbis innan jag ska sova, och bjuda på en bild på min fina vän Natalie som jag äntligen fick ta igen förlorad tid med idag. Efter tre timmar av prat var jag tvungen att bege mig hemåt för att byta om till träningskläder och åka till gymmet. Det blev ett styrkepass idag med 45 minuter helkroppsstyrka från mitt PT-pass följt av 30 minuter CXworx. 
Efter träningen hann jag bara hem och duscha och slänga i mig maten på en  halvtimma innan jag och Felicia åkte tillbaka till stan för en mysig kväll på rådhuset med ett gäng vänner. 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska alldeles strax sova. Jag ska upp tidigt imorgon för att hinna träna och städa huset innan ett kvällspass på jobbet väntar. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Puss och godnatt❤️


TISDAG

Godmorgon! 
Jag sitter nerbäddad i soffan efter en solig och skön morgonpromenad på 5 km följt av en god ägg- och smoothie-frukost. Idag är det min sista lediga dag av denna sex-dagars-ledighet som jag har fått njuta av men som tyvärr har gått alldeles för fort, så idag ska jag se till att ta vara på varenda minut. Jag ska snart ta en varm dusch och göra mig iordning för att träffa min fina vän Natalie över en lunch på stan. Som vanligt var det alldeles för längesen vi sågs sist så nu har vi mycket att ta igen. Annars har jag bara ett träningspass på gymmet inplanerat för resten av dagen, vilket känns så himla skönt. 
Ha en fin tisdag allihop! Puss❤️


Jag älskar att börja dagen med lugn och mysig musik i öronen, så för ovanlighetens skull tänkte jag tipsa om några fina favoriter jag lyssnat på just nu: 

Don't wait - Mapei
Cavalier - James Vincent McMorrow
Wait - M83
Waiting game - Banks
Not about angels - Birdy
Tee Shirt - Birdy 


MÅNDAGKVÄLL





MÅNDAG

Godmorgon! 
Det är måndag och jag börjar denna nya vecka med ledighet. Jag har precis ätit frukost i soffan och tänka sitta här och inte gör någonting en stund innan jag ska ge mig ut på en löprunda. Jag tänkte åka upp till billingen och springa 8 km-rundan. Idag har jag inga stora planer framför mig under dagen, jag tänkte ännu en gång försöka ta mig an lite nytta som att rensa min garderob, eftersom jag inte hade tid eller ork att göra det igår. Ikväll ska jag träffa min saknade vän Alexandra som jag inte har sett på så länge nu. Jag ska bjuda henne på middag på valfri restaurang, vilket hon fick av mig i födelsedagspresent. Det ska bli så mysigt så! 
Ha en fin måndag allihop. Puss❤️

Igår såg vi filmen "förr eller senare exploderar jag" som jag verkligen rekommenderar er alla att se. En så fin och sorglig film som verkligen får en att tänka. Jag kunde definitivt inte hålla tillbaka tårarna, hela biosalongen var fylld av snyftningar. Så, gå och se den! 





SÖNDAG

Hej!
Idag vaknade jag upp med den värsta söndagsångesten man kan tänka sig. Jag somna deppig med vetskapen om att Pontus åkte inatt och vaknade med samma jobbiga känsla. Jag har nog sagt det tusen gånger nu men jag VILL INTE spendera hela denna sommar utan mina två bästa vänner, det suger så jävla mycket. 
Men tack och lov har jag haft en mysig morgon tillsammans med Felicia med långfrukost i soffan, vilket botade stor del av söndagsångesten. Om en liten stund ska vi åka hem till morfar på en fika och i eftermiddag tänkte jag försöka få lite nytta gjord, som garderobs-rensning mm. Ikväll ska jag ha världens bästa söndagsmys. Jag ska mysa med mina fina vänner Emil, Felicia, Towe och Hugo  och vi ska börja med en rådhus-fika innan vi ska gå på bio. Vi ska se premiären av "Förr eller senare exploderar jag" som verkar så sjukt underbar, sorglig och fin. Jag är så himla förväntansfull. 
Nu ska jag äta lite lunch innan vi ska ge oss iväg, ha en fin söndag allihop! Puss❤️


Världens bästa killar❤️


MIDSOMMAR

Hej och glad midsommar i efterskott!
Igår hade jag en så fin dag. Vi åt midsommarlunch hemma hos mig och Felicia, satt och pratade och hade det mysigt innan vi åkte hem till Olivia som bjöd på midsommarfest. En kväll bestående av grillat, jordgubbstårta, lekar, skratt och trevligt umgänge. Jag kan bara tacka och buga för en fin midsommar med mina bästa fina vänner. 
Idag sov vi allihop till klockan tolv och började sen dagen med varsin pizza till frukost/lunch. Denna dag har bara rusat förbi och nu har jag, Felicia och Emil precis lagat klart middagen för kvällen, tacopaj! Efter maten ska vi åka och krama vår bästa vän Pontus hejdå som åker till USA inatt. Så nu kommer inte bara min bästa vän David vara på andra sidan jorden alldeles för långt ifrån mig, utan även Pontus som jag i alla fall fick ha kvar åtminstone lite längre här hemma. Jag vill bara gråta av tanken på att jag måste vänta enda till den 6:e augusti för att få träffa dom igen. 

Nu står maten på bordet. Hoppas alla hade en lika fin midsommar som jag hade. Jag har bara ett par mobilbilder att bjuda på just nu men kan förhoppningsvis samla ihop fler lite bättre om några dagar. 
Puss❤️














TORSDAG

Hej! 
Idag var jag uppe redan klockan fem för att köra mina föräldrar till Landvetter. När vi pussat dom hejdå åkte jag och min syster in till Göteborgs centrum för en dag med shopping, fika och lunch. Köpte saker jag egentligen inte behöver men ibland får man ju unna sig. När vi kom hem städade vi här hemma lite grann inför imorgon och sen åkte vi in till stan tillsammans med Pontus och handlade massor midsommarmat. Nu har vi precis ätit varma mackor till middag och resten av kvällen ska vi ha torsdagsmys framför någon bra film. Mysig och fin torsdag och första ledig dag! Puss❤️





ONSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så bra dag och att nu ligga nerbäddad i sängen med vetskapen om att jag är ledig i hela sex dagar är ju helt underbar. Jag jobbade i alla fall 7-16 idag och eftersom det snart är midsommar passade jag på att bjuda mina kollegor på tårta (okej, pappa hade bakat den..), vilket uppskattades! När jag kom hem bytte jag direkt om till träningskläder och gav mig ut på en löprunda. Det fick bli min vanliga runda på 7 km men som idag var dubbelt så jobbig då det var vidrigt varmt, jag hatar att springa i värme. Men jag tog mig runt i alla fall och det gick dessutom bra! 
Efter dusch och middag åkte jag och min syster in till stan för en mysig kväll på rådhusets uteservering tillsammans med Fredrik. 
Nu är klockan inte mer än tio men jag måste snart släcka lampan, för imorgon ska jag trots min ledighet gå upp klockan fem. Jag ska köra mina föräldrar till Landvetter då dom ska åka till Italien, och sen tänkte jag och Felicia spendera dagen i Göteborg med lite shopping. 
Hoppas alla har haft en bra onsdag! Puss och godnatt❤️







TISDAG

Hej!
Vilken fin dag det är idag, jag hade gjort vad som helst för att få vara ledig och ligga ute i solen hela dagen. Men man kan inte få allt här i världen. Jag gick i alla fall upp halv åtta och åt frukost innan jag åkte in till gymmet och körde lite mer än en timmes helkroppsstyrka. Efter dusch och lunch la jag mig ute i solstolen och somnade direkt. Jag vaknade precis till av alarmet och måste nu gå in och göra mig iordning för att åka och jobba. Jag vet inte varför det tar emot så att åka till jobbet idag, men jag försöker tänka att jag bara har denna kväll och sen morgondagens pass framför mig och sen går jag på långledigt igen!!!
Nu måste jag skynda mig in. Puss❤️


Jag har tyvärr inga nya bilder att bjuda på så idag får min finaste älskling pryda bloggen istället! 


MÅNDAG

Hej fina måndagskväll! 
En ny och för min del väldigt bra vecka väntar, så idag vaknade jag upp glad och pigg på livet. Jag jobbar endast två pass och går sen på sex dagars ledighet! Jag har ju dessutom varit ledig idag så en bättre måndag är ju svårt att få. Jag vaknade av mig själv klockan nio och började min dag med en löprunda på 7 km. Bortsett från min hosta och snuva som jag väljer att ignorera just nu så gick det jättebra idag! Efter dusch och frukost plockade Pontus upp mig och vi spenderade dagen på stan. När jag kom hem la jag mig i eftermiddags-solen en stund och somnade direkt. Ikväll har jag myst med mina föräldrar. Vi har ätit så himla god sommarmat och suttit länge i vårt mysiga uterum och bara pratat. 
Nu är klockan bara åtta men jag funderar trots det på att snart bädda ner mig i sängen och titta på en film. Efter helgens dåliga sömn känns det så skönt att få komma i säng i tid och ta igen mig lite. Hoppas ni har haft en fin måndag och början på veckan! Puss❤️



SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en så himla bra och rolig kväll. Jag förfestade med mina bästa vänner och då kan det ju inte bli annat än lyckat, och sen fortsatte kvällen som vanligt med massor dans på Husaren. Jag hade en sån där bra kväll som man inte vill ska ta slut. 
Jag somnade inte förens halv sex imorses, vaknade igen vid åtta-tiden och sov fram och tillbaka var femte minut fram till klockan elva, så nu är jag trött. Men jag har inte direkt haft eller tänkt ha någon ansträngande dag så jag ska nog överleva. Jag har spenderat morgonen och förmiddagen med Pontus, Emil och Felicia och tagit vara på ett par timmar i solen. Nu tänkte jag ta en lång dusch och bädda ner mig i sängen en stund för att ta igen några timmars sömn. Ikväll ska jag äta tacos och söndagsmysa med Emil och Felicia,  ett så perfekt avslut på denna fina helg. Min helg är i och för sig inte över än, för jag är ledig även imorgon! 
Hoppas alla har haft en lika bra och lyckad helg som jag har haft. Puss!❤️






LÖRDAG

Hej fina lördag! 
Idag vaknade jag upp utvilad och pigg klockan halv nio och hade tänkt börja min dag med en timmes promenad. Men efter 2 km hade jag alldeles för mycket energi i kroppen efter tre dagar utan träning så jag joggade de sista 5 km, vilket jag säkert kommer få ångra imorgon då jag är långt ifrån frisk från min förkylning än. Men åh vad skönt det var, benen bara rullade på av sig själv! Efter en varm dusch bäddade jag ner mig med frukosten i sängen, det är en ledig lördagsmorgon när den är som allra bäst. 
Nu ligger jag ute på altanen och njuter av solen som äntligen har hittat fram men snart måste jag gå in och göra mig iordning. Jag ska åka in till stan en sväng med Pontus för att handla lite inför kvällen då mina vänner kommer till mig för förfest och utgång. Vädret är underbart och jag är så ledig man bara kan bli imorgon, så den här kvällen ska jag bara njuta och ha så himla kul. 
Ha en bra lördag allihop, det ska jag ha! Puss❤️



FREDAG

Godkväll! 
Imorses vaknade jag upp med härliga fredagskänslor i hela kroppen, det minns jag inte ens när jag hade senast. Det har varit en så hemskt stressig dag på jobbet idag men då går det och andra sidan väldigt fort. Jag kände mig så värd att gå på helg när klockan slog tre och jag firade detta på mysigaste och bästa sätt ikväll. Min moster som jag inte har träffat på över ett år har varit hos oss tillsammans med även morfar så vi har ätit en så god middag och suttit och pratat i timmar. Nu är jag sådär äckligt mätt som man bara inte orkar bli, efter grillat till middag följt av ost och kex och slutligen efterrätt som bestod av min gudomligt goda ananaspaj som jag bakade när jag kom hem från jobbet. Det känns så skönt att ligga i sängen när klockan bara är lite efter elva, jag behöver verkligen sova ikapp förlorad sömn. Så nu ska jag släcka lampan och njuta av att kunna sova hur länge jag vill imorgon! Godnatt❤️





TORSDAG



Hej! 
Idag har jag haft en så skön förmiddag. Jag vaknade av mig själv klockan nio, åt frukost och la mig sen ute i solen där jag blev kvar fram tills att jag var tvungen att duscha och göra mig iordning vid halv ett. Nu är jag påväg till jobbet för ett kvällspass och imorgon jobbar jag min sista dag innan tre dagars ledigt. Glad! 
Ha en fin torsdag i solen. Puss❤️



ONSDAGKVÄLL



Godkväll, jag tänkte mest kika in en snabbis med en bild på fina Towe efter en väldigt väldigt mysig kväll. 
Nu måste jag hoppa direkt i säng så jag förhoppningsvis hinner sova bort mitt hemska halsont, jag får inte bli sjuk när jag har en så bra helg och vecka framför mig.

Sov så gott allihop! Puss❤️

ONSDAG

Hej!
Det var så underbart att vakna upp utvilad och pigg imorses utan minsta stress, att bara kunna ligga kvar och dra sig hur länge man vill. Det var dock inte lika skönt att vakna upp med en igensvullen hals, jag som inte har varit förkyld på hur länge som helst. Men jag hängde inte läpp för det utan fick helt enkelt skippa min planerade löprunda och spendera hela morgonen i soffan istället. Pontus kom vid tolv-tiden och jag ställde mig i köket och kokade ihop en god lunch till mig, han, Felicia och pappa. Eftermiddagen har vi spenderat i Hjo. Vi har strosat omkring en stund och avslutade med ett besök på Gula Paviljongen för att äta Österhagens helt gudomligt goda glass. 
Nu är jag hemma och måste snart göra mig iordning för att åka in till stan. Jag ska träffa min fina vän Towe för en fika på Pims och sen ska vi gå på bio. En så fin och bra ledig dag har jag haft och kommer få och att jag bara jobbar två pass till innan en underbar helg väntar gör mig så glad! 
Puss❤️





TISDAG

Godkväll!
Jag har haft en så fin dag idag, rakt igenom. Jag hade en bra dag på jobbet som gick lika fort som vanligt och direkt när jag hade slutat åkte jag till gymmet och avklarade ett riktigt bra träningspass. Jag kom hem till grillat på altanen och spenderade sen resten av kvällen vid simsjön med mina bästa vänner. Sånna dagar gör en så glad! Inte nog med allt detta så ska jag nu bädda ner mig i min säng och titta på en bra film, med vetskapen om att jag kan sova hur länge jag vill imorgon, för jag är ledig. Åh så underbart! 
Hoppas ni har haft en lika fin och bra dag som jag har haft. Pussar!❤️



MÅNDAG

Hej!
Det är måndag och vi har en ny vecka framför oss, en för mig väldigt bra sådan. Jag jobbar fyra pass och har en ledig helg framför mig! Idag gick jag motvilligt upp klockan åtta för att äta frukost innan jag och pappa gav oss ut på en löprunda. Det blev en ganska lugn men skön på 7 km. Jag har precis ätit lunch ute på altanen och har nu lagt mig tillrätta med bikinin på. Det gäller att ta vara på de få soltimmar jag hinner få en sån här fin dag. Snart måste jag tyvärr gå in och göra mig iordning för att åka till jobbet. Men att jag bara jobbar ikväll och imorgon och sen är ledig på onsdag gör det i alla fall lite lättare att lämna min sköna plats i solen. Ha en fin dag allihop! Puss❤️


Två från i lördags.


SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en så sjukt bra och fin lördagkväll. Alexandra och Julia bjöd på en så lyckad och rolig födelsedags-förfest med tårta, drinkar, massor trevliga människor och dans. Vi fortsatte kvällen på ett fullsmockat Husaren där vi dansade precis hela tiden från att vi kom till att det stängde, jag hade verkligen så jävla kul. 
Det blev inte riktigt så lugnt som jag hade tänkt mig, jag hade först planer på att inte ens gå ut, men jag är glad att jag ändrade mig! 
Efter fyra timmars sömn var jag tvungen att gå upp eftersom vi hade visning på huset nu under förmiddagen. Det är nu sålt och den 27 augusti ska vi vara ur huset. Det känns verkligen sjukt, tänk att jag ska lämna mitt fina hus som jag älskar så mycket.. Men ibland måste man helt enkelt börja på nytt kapitel i livet vilket också såklart är väldigt spännande och kul. 
Nu måste jag börja göra mig redo för att åka till jobbet för ett kvällspass 14.30-22.00! Hoppas alla har haft en bra helg, det har jag. Pussar❤️




Lyckades tyvärr bara få till två ynka bilder igår, men i alla fall på dom fina födelsedags-tjejerna!


FREDAG-LÖRDAG

Hej!
Dagarna har sprungit iväg och min ledighet är slut. Jag har haft två fina dagar och det tar emot ganska rejält att behöva jobba denna helg. Igår spenderade jag dagen tillsammans med Pontus, Felicia och Emil och under kvällen var jag och Karin hemma hos Pontus och fredagsmyste. Jag kunde tråkigt nog inte bli allt för sen eftersom klockan stod på 05.00 idag. 
Nu sitter jag här på min lunchrast och om 3 timmar slutar jag. Ikväll ska Julia och Alexandra firas med 20-årsfest. Det blir trots allt en lugn kväll för mig då jag jobbar imorgon, men skönt nog inte förens 14.30. 
Nu måste jag fortsätta jobba. Ha en fin lördag allihop! Puss❤️

Två bilder från torsdagens mysiga fika/lunch med min saknade Towe:



Tre bilder från torsdagskvällen:








TORSDAG

God förmiddag!
Jag har precis ätit en god frukost efter en blöt 7km-morgonpromenad i spöregnet. Nu ska jag göra mig iordning för att sen åka in till stan och titta på Skövdes alla glada studenter. Sjukt tråkigt att vädret blev så dåligt men förhoppningsvis blir det bättre under dagen. I eftermiddag ska jag träffa min otroligt saknade vän Towe, vi har 9 långa månader av prat att ta igen! 
Ikväll ska jag hem till Rebecca på faitas-kväll och eventuellt en utgång på det. Ser fram emot denna dag, och jag är så glad men också hemskt avundsjuk på alla studenter som får vara med om den bästa dagen i sina liv. 
Ha en fin dag allihop! Puss❤️


Favoritfrukost bestående av ägg och gröt dränkt i hallon, blåbär, mango och jordgubbar!


ONSDAG

Godkväll!
Idag vaknade jag upp med noll motivation till varken jobb eller till att över huvud taget ta mig upp ur sängen. Men när klockan ringer 05.00 efter sex timmars sömn är det väl inte så konstigt. Jobbdagen gick i alla fall fort och bra bortsett från att jag har varit extremt trött hela dagen. Men när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen och fick tillräckligt med krafter och ork till att ta mig till gymmet senare under kvällen. Jag sprang 6,5 km följt av en timmes activio/spinning, sen drunknade jag nästan i svett. 
Jag hade precis tänkt krypa ner i min säng och försöka somna i hyfsat bra tid ikväll, men just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen av all lycka jag har i kroppen. Min älskade bästa vän Towe, som har varit i Australien i nio månader och som inte skulle komma hem förens efter sommaren KOM HEM IDAG! Hon har alltså hållt detta helt hemligt för alla utom sin syster och hade bara kommit hem till sina föräldrar utan förvarning idag. Jag kan inte ens föreställa mig deras chock! Jag själv blev så chockad att jag började gråta. Åh vad glad jag är och redan imorgon ska jag få träffa henne!! Ett bättre avslut på denna dag kunde jag aldrig få! 
Godnatt och pussar från världens gladaste Maya!❤️

Bjuder på fyra väldigt väldigt gamla och inte helt smickrande bilder på mig och Towe. Fina vän!



TISDAG

Hej!
Idag tog det emot något enorm att gå upp när klockan ringde, jag kände mig så seg och trött i hela kroppen. Men efter en god gröt- och äggfrukost åkte jag och pappa upp till billingen och sprang 8 km. Tröttheten var som bortblåst när jag väl kommit igång, som jag har sagt förr så är träning verkligen bra mot/för det mesta: dåligt humör, trötthet, jobbiga känslor, bra känslor, allt! 
Jag har precis duschat och ätit lunch och nu ligger jag nerbäddad i min säng och värmer mig lite, jag blev så frusen efter att jag hade varit ute i duggregnet. Här skulle jag vilja ligga resten av dagen med tyvärr måste jag försöka plugga några mattetal och sen ska jag bege mig mot jobbet för ett kvällspass 14.30-22.00. Även om det tar emot lite grann att behöva åka och jobba idag så har jag ju varit ledig i fyra långa dagar, så det känns faktiskt ganska kul att komma igång igen. 
Hoppas ni får en bra tisdag trots grått väder och regn. Puss!❤️


En sån här dag längtar man tillbaka till Gran Canaria-värmen ännu lite mer. 


MÅNDAG

Hej! 
Nu börjar även min helg lida mot sitt slut och jag har haft en fin måndag och sista ledig dag. Jag sov ut till klockan halv tio, åt frukost och spenderade förmiddagen ute i solstolen. Efter lunch åkte jag och mina vänner in till stan för en kortare fika på rådhuset som fortsatte i gräset på helensgården då vi trodde vi skulle dö av värmeslag på uteserveringen. Efter några sköna timmar där åkte vi hem till Pontus och åt gårdagens tacos-rester och njöt ännu lite till av solen ute på altanen. Mysig och fin dag!
Ikväll har jag varit på gymmet och svettats. Det blev ett CXworx-pass följt av mitt PT-styrkepass. Jag var inte riktigt i mitt bästa tränings-mode idag men så länge man tar sig igenom passet ska man vara nöjd.
Resten av kvällen har jag hunnit räkna några få mattetal innan jag la mig här i soffan där jag ligger än och tittar på biggest loser. 
Imorgon jobbar jag kväll så det känns skönt att inte behöva stressa i säng då jag kan unna mig en liten sovmorgon imorgon innan jag ska ge mig ut på en skön förmiddags-löprunda! Puss❤️



LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll/natt! 
Helgen har bararusat förbi och jag har knappt ägnat en tanke åt att titta in här. Jag har haft en så bra helg från början till slut och det bästa av allt är att den inte är över än, då jag är ledig även imorgon. 
Lördagkvällen spenderade jag med mina vänner på inflyttnings-förfest hemma hos Rebecca och Christoffer, i deras helt otroligt fina lägenhet. Kvällen och natten fortsatte självklart på husarens dansgolv och jag hade så himla kul.
Idag vaknade jag alldeles för tidigt och hann bara sova fyra ynka timmar innan jag var klarvaken. Men jag har inte direkt haft någon vidare ansträngande dag då den mestadels har spenderats ute i solen och liggande i soffan och bara haft det alldeles för slappt och skönt. Under eftermiddagen ryckte vi upp oss jag och min syster och åkte in till stan för att handla inför kvällen. Vi har haft en så mysig söndagskväll hemma hos Pontus med tacos till middag, alldeles för mycket godis och filmtittande. 
Nu ska det bli så jäkla skönt att släcka lampan och sova, jag är så trött att jag nästan somnar med mobilen i handen.
Hoppas alla har haft en lika fin helg som jag har haft! Puss och godnatt❤️






RSS 2.0