TISDAG 31/5

Godkväll!
Jag måste alldeles strax släcka lampan och sova men några snabba rader ska jag såklart hinna med. Denna dag har bestått av plugg, plugg och jobb. Jag gick upp klockan sju och pluggade fram till elva då jag åkte in och träffade tjejerna för några timmars plugg tillsammans. Direkt därifrån åkte jag till jobbet där jag har spenderat eftermiddagen och kvällen. Nu måste jag samla ny energi för allra sista dagen av plugg innan tentan och dessutom SOMMARLOV!
Godnatt❤️

I brist på nya bilder så bjuder jag på en från London: 

MÅNDAG 30/5

Godkväll!
Idag har det varit strålande sol, klarblå himmel och rena sommarvärmen och jag har suttit instäng i lägenheten hela dagen. Det var först vid klockan fem då jag för första gången gick ut som jag faktiskt insåg hur varmt och härligt det var. Men då jag har missat denna härliga dag så har jag fått desto mer plugg gjort. Efter många timmars läsande var det riktigt skönt att sätta på sig träningskläderna och gå till gymmet för att svettas lite. Idag testade jag på Bodypump för första gången på kanske två år. Sist jag körde det tyckte jag inte alls om det, men Cissi övertygade mig om att jag borde testa igen och det är jag glad för, för jäklar vilket bra pass det var! Jag var så slut när jag kom hem att mina armar fullständigt skakade när jag skulle schamponera håret. 
Ikväll kom Sofia till mig och överraskade med världens godaste kvällsmat. Hon gjorde helt magiskt goda krispiga mackor toppade med majonäs, sallad, tomat, stekt halloumi, avokado, jordgubbar och citronpeppar som satt så himla fint efter träningen. Vi avnjöt den goda måltiden ute på balkongen i den varma kvällssolen innan vi gick in och tittade på Biggest Loser. Nu har Sofia precis åkt hem och jag har krupit ner i sängen. Pontus är på klassfest så jag får dessvärre somna själv, men det är ju alltid lika mysigt att vakna av att han kryper ner bredvid inatt. 
Godnatt!❤️


SÖNDAG 29/5

Hej!
En lugn, mysig och väldigt bra helg börjar lida mot sitt slut. Jag har dock självstudiedagar fram till tentan nu på torsdag så jag kommer inte lämna lägenheten så speciellt mycket början av den nya veckan som kommer. 
Idag har jag haft en riktig seg men skön dag. Precis som igår började jag och Pontus dagen i soffan med frukost och serietittade fram till lunch-tid. Under dagen har Pontus varit iväg och spelat fotbollsmatch och jag har legat ute på balkongen och pluggat i flera timmar. Efter att inte ha rört på mig många meter denna dag gav jag mig ut på en skön kvällspromenad ikväll. Resten av kvällen har precis som början på denna dag spenderats i soffan för pannkakor till kvällsmat och serietittande. Nu har vi krupit ner i sängen och ska sätta på sista avsnittet av första säsongen på vår grymma serie "The Killing", vi är verkligen helt fast och längtar redan till nästa säsong. 
Hoppas ni har haft en mysig helg! Godnatt❤️


LÖRDAG 28/5

Godkväll!
Som vanligt när jag skriver här har jag precis krupit ner i sängen och ska snart sova. Det brukar ofta bli ett litet blogginlägg som avslutar dagen!
Idag har jag haft en så skön dag och mysig kväll. Jag och Pontus sov ut länge och åt en riktig långfrukost i soffan samtidigt som vi tittade på ett avsnitt av vår serie "The killing". Vi kom inte upp från soffan förens 13-tiden då vi gav oss ut på en långpromenad samtidigt som vi handlade påvägen. Under eftermiddagen försökte jag få lite tentaplugg gjort vilket inte gick så jättebra, jag vet inte vart min motivation har tagit vägen, det känns som jag redan har gått på sommarlov! 
Ikväll har vi haft en mysig kväll tillsammans med Olivier och Julia och eftersom det är hamburgarens dag idag valde vi att fira det med en riktig hamburgekväll. Efter över två timmar i köket hade vi bland annat gjort grillade hemmagjorda högrevsburgare, friterat våra egna sötpotatispommes och gjort en tryffelmajonäs. Det blev verkligen helt magiskt gott! Till efterrätt blev det chokladmilkshake som vi avnjöt till kvällens finalmatch i Champions League. Nu ligger jag som sagt nerbäddad i sängen med lite för mätt mage men väldigt nöjd och glad. Jag älskar härliga matkvällar när man kämpat och stått länge i köket och jag älskar dessutom att umgås med min lilla extrafamilj - Pontus, Oliver och Julia!
Nu är det dax att släcka lampan och sova. Godnatt❤️

Ett gäng bilder på vår fantastiska middag!

FREDAG 28/5

Hejsan!
Jag har precis krupit ner i sängen efter en väldigt mysig och bra fredag. Mellan 09.45 och 10.45 avklarades ett seminarium i skolan och efter det åkte jag hem till tvätt och tenta-plugg. Efter några timmar läsande bytte jag om till träningskläder och gav mig iväg till gymmet för en timmes svettig Body Attack. Efter gårdagens hårda pass med Cissi var det med tunga ben jag kämpade mig igenom dagens pass, men känslan efteråt var ändå superskön och jag kände mig lite extra värd att gå på helg! 
Ikväll har jag och Pontus haft en så himla mysig kväll bara han och jag. Även om vi myser varje vardagskväll så är det ändå något speciellt med att ha en fredagskväll tillsammans. Att äta lite extra gott, titta på film och slippa stressa i säng för att man ska upp tidigt dagen efter. Så denna kväll har varit helt perfekt med crispy chicken tacos till middag (rekommenderar alla er som känner att ni behöver få lite variation i den gamla vanliga tacosen, supergott!) och flera avsnitt av två nya serier vi börjat titta på! 
Nu börjar ögonlocken kännas tung och det ska bli så himla skönt att sova! Godnatt❤️


TORSDAG 26/5

Godkväll!
Idag har jag varit ledig från skolan, eller haft självstudiedag som det så fint heter. Jag har dock bara ägnat endast 30 minuter åt studier denna dag så jag får så snällt ta igen det de kommande dagarna då terminens sista tenta väntar nästa vecka. Klockan elva träffade jag Cissi på gymmet för ett så himla svettigt och grymt bra pass bestående av 50 minuter intervallbaserad powerwalk följt av ett 45 minuter rygg-pass. Väl hemma hann jag mest duscha, äta lunch och som sagt plugga i cirkus 30 minuter innan jag och Pontus gick och storhandlade. Strax där efter kom Oliver och Julia till oss för grill och rosé innan vi åkte till Liseberg där Miriam Bryant uppträdde. Vädret var perfekt, Miriams röst gav mig råshud flertal gånger och Liseberg var fullt av folk. Vi hade en superfin kväll helt enkelt! 
Nu ska det bli skönt att krypa ner och sova. Imorgon väntar ett seminarie i skolan innan jag går på helg! Godnatt❤️


ONSDAG 25/5

Godkväll!
Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag gick i skolan 09.30-14.45 och hade mina allra sista föreläsningar för denna termin! Vi har ju dock ett seminarium och en tenta kvar innan sommarlovet men det kändes ändå lite speciellt att vi hade avklarat vår sista föreläsning när klockan slog 14.45. Detta ville vi självklart fira så efter skolan gick vi till vårt favoritställe da Matteo för en mysig fika. När jag kom hem hann jag bara vara hemma en kort stund innan jag vände och åkte in till stan igen. Ikväll har jag nämligen träffat ett gäng gamla vänner jag inte träffat på så himla länge, för quiz, vin och spelkväll! Efter en riktigt mysig och trevlig kväll har jag precis krupit ner i sängen för att sova. Imorgon väntar förmiddagsträning så nu måste jag samla på mig mycket sömn och ny energi! Godnatt❤️

Två bilder från vår fika. Var tråkigt nog inte det minsta flitig med kameran ikväll, så har bara dessa två att bjuda på från idag...

TISDAG 24/5

Hejsan!
Vilken värme vi har haft idag, tyvärr mer åt det kvava hållet med åska i luften vilket har resulterat i rejäl huvudvärk för min del. Efter en skoldag 10-15 var det skönt att hinna hem för lite vila och mellanmål innan jag vände och åkte till gymmet. Jag och Cissi körde vårt älskade Body Attack-pass idag och eftersom ventilationen inte fungerade var det som en bastu i pass-salen. Speglarna immade igen, huvudet kokade och svetten bokstavligt talat sprutade. Det var med andra ord inget skönt pass men det var ändå sååå härligt och känslan efteråt var underbar. 
Jag och Pontus ligger nu nerbäddade i soffan och tittar på Biggest Loser efter kvällsmaten. Ungefär så våra kvällar brukar se ut och precis så som jag älskar att avsluta en dag! Puss❤️

Två bilder från dagens svettiga pass:

MÅNDAG 23/5

Godkväll!
Jag har precis krupit ner i sängen efter en fullspäckad men bra dag. Jag har spenderat förmiddagen i skolan och när jag kom hem lagade jag mat i flera timmar. Efter 8 stycken lagade matlådor åkte jag till jobbet där jag har spenderat eftermiddagen och kvällen. Jag kom hem med sprängande huvudvärk och la mig välförtjänt i soffan för serie-tittande tillsammans med Pontus resten av kvällen. Nu ska det bli så himla skönt att sova efter denna långa dag. Godnatt!❤️

Eftersom jag inte har några nya bilder bjuder jag på en frukostbild från helgen. Avokadoknäckemacka med flingsalt kan ju vara bland det godaste som finns!

SÖNDAG 22/5

Hejsan!
Vilken fin dag och kväll vi hade igår. Efter hejande både vi sidan av fotbollsplanen och alla löpare samlades vi ett härligt gäng hemma hos oss för lite mingel innan vi åkte in till Dorsia för en drink innan middagen. Klockan nio hade vi bord på The Barn, och jag kan återigen efter att ha ätit där fastställa att det är Göteborgs absolut bästa hamburgare! Efter middagen gick vi till Avalon där vi avslutade med en Irish Coffee innan vi åkte hem trötta och väldigt nöjda. 

Idag har vi sovit ut och ätit en god frukost tillsammans innan Pontus föräldrar åkte hem vi tolv-tiden. Jag känner mig riktigt trött och seg så mestadels av denna dag kommer nog spenderas i soffan så att jag förhoppningvis får energi till ett Cardio Walking-pass på gymmet i eftermiddag. 
Jag har i alla fall haft en fantastiskt bra helg och eftersom den kommande veckan också ser ut att bli riktigt bra med mycket roligt planerat så känner jag inte minsta söndagsångest! Puss❤️

Ett gäng bilder från igår:

FREDAG 20/5 - LÖRDAG 21/5

Godmorgon!
Igår tog jag äntligen helg efter två timmars föreläsning i skolan. Under kvällen firade vi Sofia som fyllde år med middag på Barabicu följt av ett glas på andra lång. Vilken perfekt start på helgen!
Jag ligger just nu i soffan efter en magiskt god frukost bestående av avokado-knäckemackor, ägg och äppeljuice och snart är det dags att kicka igång denna dag med lite städning. Halv ett kommer Pontus föräldrar hit och då ska vi titta på Göteborgsvarvet och sen på Pontus fotbollsmatch. Eftersom Oliver springer idag så är hela hans familj även här så ikväll ska vi allihop gå ut och äta middag på min absoluta favoritrestaurang The Barn. Om gårdagen var en perfekt start på helgen så är ju detta en minst lika bra fortsättning på den!
Ha en underbar lördag allihop. Puss!❤️

Bilder från igår:

TORSDAG 19/5

Godkväll!
Idag har jag haft lite av en pysseldag då jag har varit ledig från skolan. Jag har pluggat en stund, varit och storhandlat tillsammans med Pontus, bakat en rulltårta och en omgång bröd som jag ska bjuda helgens gäster på och ikväll har jag varit på gymmet och kört en timmes Body Attack. Efter träningen (som jag tog ut mig fullständigt på, vi snackar spy halvvägs upp i halsen) var jag helt slut i både kropp och knopp och har därför mestadels legat raklång i soffan. Pontus har precis nattat mig (haha ja, han brukar faktiskt sitta vid min sängkant och klappa mig en stund, när han själv vill sitta uppe en stund till) och jag ska snart släcka lampan och sova. Efter en fullspäckad vecka fylld av skola, jobbutbildning och träning känner jag mig så himla redo för helg och allt fint den har att erbjuda! Godnatt❤️

Jag minns inte om jag har visat receptet på mitt bröd jag brukar göra tidigare, men här kommer det isåfall igen. Det är enligt mig bland det godaste brödet jag har ätit och det är dessutom så himla enkelt att göra!





ONSDAG 18/5

Godkväll!
Idag har jag som jag nämnde redan igår haft en hel dag av utbildning på jobbet. Det var en riktigt givande dag och dessutom väldigt trevligt att träffa flera andra assistenter. När jag kom hem vid halv fem-tiden var jag så himla trött och ville helst bara lägga mig i soffan resten av kvällen. Men jag lyckades ändå ta mig till gymmet och efter en timmes Body Combat kändes det så himla skönt och bra. 
Ikväll har jag lite egentid här hemma då Pontus har fotbolls-kväll med några kompisar. Så efter dusch och kvällsmat har jag bäddat ner mig i soffan med en kopp te framför gamla avsnitt av solsidan som går på teven ikväll. 
Hoppas ni har haft en bra dag och glöm inte att vi redan är halvvägs fram till helgen! Puss❤️

En bild på kvällens mys och en på mina mindre vackra knän efter den lilla olyckan som skedde i måndags:

TISDAG 17/5

Hej!
Idag har jag känt mig så glad och peppad på livet. En härlig vecka väntar och jag ser så fram emot helgen vilket gör det lite lättare att ta sig igenom veckans alla föreläsningar och träningspass!
Idag har jag varit i skolan 10-15 och när jag slutat gick jag på stan en stund med Cissi och Klara innan vi gick till gymmet för en timmes Body Attack. Efter en tid med väldigt mycket plugg där träningen tyvärr har fått lida så kändes det så otroligt skönt att få svettas och ta ut sig! Ikväll har jag lagat mat och duschat och nu ligger jag nerbäddad i soffan framför favoritprogrammet Biggest Loser. Efter detta ska jag hoppa i säng för imorgon ringer klockan tidigt då en heldag med utbildning på jobbet väntar. Puss!❤️

En glad Maya, ungefär såhär har jag känt mig idag!

MÅNDAG 16/5

Hej!
Äntligen ligger jag nerbäddad i soffan efter tredje och sista jobbkvällen. Även om jag tycker om mitt jobb väldigt mycket så kan det ibland vara väldigt krävande och efter denna helg är jag heeelt slut, så det känns skönt att jobbhelgen är över!
Idag har jag haft en kort skoldag 10-12 och när jag kom hem gav jag mig ut på en löprunda innan lunch. Mitt under löprundan snubblade jag och föll rätt fram och skrapade upp både knän och händer. Men bortsett från den svidande smärtan var det ett väldigt skönt och bra träningspass! 
I eftermiddag och kväll har jag som sagt jobbat och nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på Biggest Loser. 
Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig så efter detta ska jag krypa ner i sängen och sova! Godnatt❤️

Har ju glömt visa bild på min fina skål som jag lovat er, så här är den:

SÖNDAG 15/5

Godkväll!
Jag kan knappt beskriva hur skönt det är att krypa ner i sängen, utmattad och färdig i både kropp och knopp. Precis som igår har största del av denna dag spenderats på jobbet. Jag vaknade så sent som klockan elva och åkte till jobbet klockan tolv. Jag slutade som vanligt klockan kvart över åtta och då kom jag hem till Pontus som hade gjort knäckepizza till middag. Så denna dag avslutades i soffan framför sista avsnittet av Springfloden följt av ett avsnitt av en ny serie vi börjat titta på som heter "the Killing", ett med andra ord väldigt bra avslut på denna helg! Nu kommer jag somna vilken sekund som helst. Godnatt❤️


LÖRDAG 14/5

Godkväll!
Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och morgonmyste framför Nyhetsmorgon innan jag åkte till jobbet klockan tolv. Jag var hemma klockan halv nio ikväll och då fick jag äntligen lördagsmysa tillsammans med mina bästa vänner. Vi åt tacos, tittade på Eurovision och spelade spel. En supermysig kväll har vi haft men nu ska det bli helt underbart att släcka lampan och sova. Godnatt!❤️


FREDAG 14/5

Godkväll!
Jag har precis krupit ner i sängen efter en supertrevlig och mysig fredagskväll. Idag har jag börjat en ny kurs, den allra sista kursen innan det är sommarlov och den verkar dessutom jätteintressant. När jag kom hem från skolan vid tretiden kände jag mig inte alls kry i kroppen och hade världens magknip. Så det planerade träningspasset jag skulle gå på slutade istället med en timma sömn, alvedon och en lång dusch. Det gjorde mig lite piggare och gladare till kvällen då vi har ätit middag på Pinchos tillsammans med två kompisar till Pontus och deras flickvänner. Inte nog med det väldigt trevliga sällskapet så var det faktiskt allra första gången jag åt på Pinchos och jag blev väldigt positivt överraskad, så kvällen får toppbetyg. Nu är det dax att sova så jag är redo för en lång jobbeftermiddag och kväll! Godnatt❤️



TORSDAG 12/5

Hejsan!
Idag avklarades sista redovisningen i skolan och när jag kom hem skickade jag in min rapport. DEN känslan, den går knappt att beskriva! 
Påvägen hem hoppade Pontus överraskande in på bussen och hade dessutom köpt blommor till mig, vilket såklart gjorde mig ännu gladare. 
Efter lunch tog vi oss i kragen och satte igång ett riktigt storstäd här hemma, så nu är hela lägenheten skinande ren och fräsch. Efter det gav vi oss ut på en långpromenad i solen och gick förbi affären för att handla påvägen hem.
Ikväll har vi firat att Pontus har avklarat en tenta denna vecka och jag har skickat in min rapport, med grill i kvällssolen. Nu sitter vi mätta och belåtna och bara njuter av den fina kvällen innan vi tänkte förflytta oss till soffan för att titta på en film.
Efter en lång period med en ständig liten stress i kroppen känns det så otroligt skönt att kunna vara helt fri en kväll. Det gäller att njuta av dessa tillfällen för imorgon börjar en ny kurs! 
Puss❤️


ONSDAG 11/5

Godkväll!
Idag har jag haft en helt underbar dag och det är med en så härlig känsla jag kryper ner i sängen för att snart sova. Morgonen och förmiddagen spenderades framför datorn för några timmar rapport-skrivning. Strax innan lunch kom Sofia till mig för att fortsätta plugga ihop vilket gjorde allt väldigt mycket lättare och roligare. Klockan fyra hade vi båda i stort sett skrivit klart våra rapporter efter många timmar hårt slit och kände att vi var välförtjänta av en mysig kväll. Så vi hoppade på våra cyklar och cyklade till en jättefin plats med klippor och en liten strand. Där satt vi och solade och tog dessutom årets första dopp. Det var hemskt kallt men ändå så värt det! Efter badet cyklade vi till Slottskogen och köpte med oss sushi påvägen som vi sedan avnjöt i kvällssolen i en park full av människor som precis som oss njöt av en helt fantastisk sommar(vår)-kväll! 
Efter denna härliga dag som bestått av både nytta och nöje är det dax att släcka lampan och sova! Godnatt❤️


TISDAG 10/5

Hejsan!
Idag har jag avklarat en redovisning i skolan och har därmed en till redovisning, en rapportinlämning och en tenta kvar innan det är sommarlov!
Jag slutade klockan tolv och gick då och köpte en ny likadan skål som jag tidigare i veckan tappade i marken. Jag höll så hårt i den hela vägen hem och nu är jag sååå glad att den äntligen är min! Jag glömde ta bild på den men imorgon ska jag självklart visa er.
När jag kom hem åt jag lunch och satte mig sen och pluggade i några timmar. Ikväll har jag varit på gymmet för 20 minuter löpning följt av ett CXworx-pass tillsammans med Julia. Nu ligger jag nerbäddad bredvid Pontus i sängen och tittar på kvällens Biggest loser-avsnitt innan sovdags. Godnatt!❤️

En bild från i lördags:

MÅNDAG 9/5

Godkväll!
Min klocka ringer om mindre än sju timmar så jag måste snart släcka lampan, men jag tänkte bara kika in en liten snabbis här. 
Idag har jag haft en strålande dag och fått mycket gjort. Jag träffade Sofia och Emilia på Condeco vid tiotiden imorses för en kaffe och en stunds grupparbeteplugg. När jag kom hem lagade jag lunch som idag blev vegetarisk köttfärsås gjord på cornfärs. Efter lunchen skrev jag på min rapport en dryg timma innan jag snörade på mig löparskorna och gav mig ut på en runda. Efter ytterligare en stunds plugg slog jag ihop skolböckerna och gick tillsammans med Pontus hem till Oliver och Julia. Ikväll har vi nämligen varit på en sjukt magisk och bra konsert med inga mindre än Mumford and Sons. Det var mycket gåshud under kvällen! 
Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste verkligen sova, för imorgon klockan åtta väntar en redovisning i skolan. Godnatt❤️

Två halvtaskiga bilder från ikväll: 

SÖNDAG 8/5

Hej!
Gårkvällen blev riktigt lyckad och bjöd på gamla och nya vänner, grill, rosé, spel och en helt underbar sommarkväll. Jag ser så fram emot fler sånna kvällar framöver!
Idag vaknade jag så sent som klockan elva och fick dra upp Pontus ur sängen för att sen njuta av en god frukost på balkongen. Under dagen har jag och Sofia ätit glass och lapat sol i några timmar innan jag gick och köpte en efterlängtad skål jag suktat efter så länge. Och DÄR vände denna fina dag och blev raka motsatsen. För när jag köpt den fina skålen för 650 kr TAPPAR jag den i marken påvägen hem. Det kändes precis som att slänga 650 kr i sjön och ilskan i min kropp går inte ens att beskriva. Men tack vare att jag har så underbara människor runt om mig (min mamma, Pontus mamma, Oliver, Julia och Sofia) som ville stötta min köpa-en-ny-skål-fond så kan jag nu få en ny skål igen!
Ikväll har jag bakat en helt magiskt god rabarberpaj, varit ute på en kvällspromenad med Pontus och sen har vi haft ost-och-kex-mys. Om en stund kommer faktiskt min mamma hit för att övernatta, eftersom hon har varit i Portugal över helgen och kommer hem så pass sent att det är onödigt för henne att åka hem när hon jobbar i Göteborg imorgonbitti.
Så nu ska jag bädda iordning och göra det mysigt tills hon kommer. Godnatt allihop!❤️

Två bilder från igårkväll och två från idag: 

LÖRDAG 7/5

Hejsan!
Bilderna nedan beskriver min dag hittills ganska så bra. Vädret är ju helt fantastiskt idag och det känns verkligen som att det är sommar. Så efter en god lördagsfrukost på balkongen packade jag och Pontus ihop en liten matsäck och gick ner till hamnen. Vi har legat och solat, ätit pastasallad och jag har förhört Pontus till hans tenta i ett par timmar innan vattenflaskorna tog slut och jag började få värmeslag. Nu har vi njutit av lite glass och kaffe och snart ska jag hoppa in i duschen. Ikväll väntar en förhoppningsvis helt underbar kväll då vi ska vara ett gäng hemma hos Sofia för att grilla och dricka rosé. Det är ju verkligen en helt perfekt kväll för det så jag ser fram emot det så himla mycket! 
Puss❤️


FREDAG 6/5

Godkväll!
Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag var uppe klockan sju imorses för en liten stunds plugg innan jag åkte hem till Sofia. Hela dagen har jag, Sofia och Emilia varvat grupparbete-plugg med fika i solen. Vid tretiden var jag på ett besök hos Bloddroppen för att ta prover för att se om jag får ge blod, vilket visade sig att jag fick. Så om fem veckor ska jag för första gången ge blod! Efter det träffade jag Sofia och Emilia igen för att äta en glass i solen innan jag handlade och åkte hem. Väl hemma tog jag på mig träningskläderna för en jobbig men härlig löprunda i kvällssolen.
Ikväll har jag haft en så himla skön kväll och för första gången på så himla länge haft egentid. Jag gjorde knäckepizza till middag som jag åt ute på balkongen och sen satt jag faktiskt och pluggade i nästan två timmar. Hur tråkigt det än låter en fredagskväll så var det faktiskt riktigt skönt och mysigt! 
Klockan tio kom Pontus hem från sin match så då fick jag dessutom avsluta kvällen med lite fredagsmys med min kärlek. Nu har vi krupit ner i sängen och det är dax att sova! Godnatt❤️

En liten hög med blandade bilder från dagen:

TORSDAG 5/5

Godkväll!
Jag har precis krupit ner i sängen, heeelt slut i hela kroppen. Jag har haft fullt upp idag så det känns så himla skönt att få gå och lägga sig sådär utmattad men ändå nöjd och glad. 
Efter en mysig frukost med Morgan och Sofia imorses åkte jag hem till min saknade syster för en kopp kaffe innan mitt tåg gick. Direkt när jag var framme i Göteborg åkte jag raka vägen till jobbet där jag har spenderat hela eftermiddagen och kvällen. Jag har haft en superbra jobbdag och har till och med hunnit njuta av solen när vi var ute på promenad jag och lillkillen. Då går det minsann inte att klaga på sitt jobb!
Pontus stannade i Skövde en stund längre än mig så han kommer hem om någon timme, men jag tänkte ändå släcka lampan och sova nu! Godnatt❤️

En gammal bild på mig och min prins!

ONSDAG 4/5

Hej!
Idag har jag äntligen avklarat min tenta i Näringslära 2, och det är alltid en lika skön känsla!
Trots att det var helt fantastiskt väder ute valde jag att bara åka hem för att äta lunch och titta på serier efter tentan. Jag kände mig så himla värd att bara ligga i soffan och göra ingenting!
Klockan halv tre satte vi oss på tåget mot Skövde jag och Pontus, för att stanna där över natten hos Pontus familj. Vi har nämligen varit och tittat på Pontus lillebror Felix slutproduktion ikväll och det var så himla bra. När vi kom hem från det var vi vrålhungriga så vi har precis ätit hämtpizza och ligger nu och myser i soffan. Vilken härlig start på långhelgen! Puss❤️


TISDAG 3/5

Hejsan!
Dagen innan en tenta brukar mestadels bestå av hetsplugg och ångest men denna dag har varit helt annorlunda, väldigt mycket bättre och mysigare!
Jag var dock uppe redan klockan sex imorses för att hinna plugga några timmar innan jag väckte Pontus med presenter och sång vid halv nio, för idag fyller han som tidigare nämnt år! Vi har haft en så himla mysig dag med extra god långfrukost imorses och sen åkte vi in till stan. Vi strosade omkring i olika butiker, småshoppade lite och tog en fika/lunch. 
Ikväll har Pontus varit på fotbollsträning så då passade jag på att plugga en stund till. Trots att jag känner mig oförberedd och osäker på allt till morgondagens tenta så var det så skönt att stänga ihop böckerna och bara släppa allt senare ikväll, nu får det gå som det går!
När Pontus kom hem kom även Oliver och Julia till oss och vi har gjort tacos till middag. Vi sitter nu och tittar på fotboll som många andra kvällar, men snart måste jag faktiskt hoppa i säng.
Godnatt❤️


MÅNDAG 2/5

Godkväll!
En ny fullspäckad vecka har precis börjat och jag har startat den med en heldag med tenta-plugg. Jag har spenderat min pluggdag tillsammans med Sofia och Sofia så dagen har faktiskt inte varit så dum ändå! Efter alla timmar med näsan i böckerna och framför datorn gav jag mig ut på en löprunda, första löprundan på aaalldeles för länge. Det var väldigt tungt och jobbigt men ändå så himla härligt. Efter ytterligare någon timmes läsande har jag bakat bröd som jag och Pontus har ätit till kvällsmat. Klockan är inte ens halv tio, men jag tänkte faktiskt snart krypa ner i sängen. Imorgon är sista dagen att hinna läsa innan tentan men eftersom Pontus fyller år och vi båda är "lediga" så kommer jag nog spendera mer tid med honom än att plugga. Så jag ska försöka gå upp tidigt och hinna plugga lite innan Pontus vaknar. Det gäller att ta vara på varenda liten minut av dagen!
Godnatt❤️

Lyckades hitta en gammal bild på mig, Sofia och Sofia som passar perfekt idag när jag inte har några nyare bilder att bjuda på!

SÖNDAG 1/5

Hejsan!
Jag och Pontus har precis krupit ner i soffan efter en superbra helg.
Igår satt jag och pluggade hela dagen innan vi tog tåget till Skövde vid 16-tiden. Vi åkte dit för att gå på 50-årsfest för Pontus morbror Jonas. Kvällen var fylld av härliga människor, god mat och dryck, frågesport, musikquiz och dans. Så himla lyckat och trevligt!
Idag har vi sovit ut och ätit en god brunch innan vi tog tåget hem till Göteborg igen. Jag träffade Sofia direkt när jag var framme och vi satte oss på Condeco för fika och plugg. 
Ikväll har jag och Pontus ätit ost och kex ute på balkongen och nu har vi precis flyttat oss in till soffan för att titta på "mästarnas mästare". Efter detta ska vi se vårat favoritprogram "Springfloden" och sen känner jag att jag behöver hoppa i säng, jag är så himla trött. Kommande vecka är full av plugg men också väldigt mycket roligt så jag ser fram emot den!
Puss❤️

Jag har tråkigt nog varit jättedålig med kameran denna helg. Så kan tyvärr bara bjuda på två från ikväll: 

RSS 2.0