DJÄKNESUNDET

vilket väder! igår när robin kom till mig åkte vi raka vägen ner till sjötorpa för att bada. och idag var vädret lika fint igen om inte ännu bättre så vi satte oss i bilen med även malin i bak för att åka till djäknesundet och bada. görfint var de och vi hoppade från klipporna. när vi kom hem till vårt kära skultorp igen åkte faktiskt jag och malin ner till sjöntorpa för att ta ett dopp, igen. nu är jag heelt slut efter dagen. så ska släcka lampan och bege mig upp tidigt imorgon för att jobba. kul att stå i ett lotteri när de ska bli 25 grader...




LÖRDAG




efter att ha legat ute i solen ett bra tag och funderat på om vi orkade göra något bra av även denna dagen tog vi till sist beslutet att bege oss in till skövde för en fika. efter ett par timmar på rådhuscafét åkte vi hem till mig och felicia för att laga tacos. klockan har nu redan hunnit bli halv elva fast de kändes som att jag gick upp nyss. men en film och en skål onyttigheter ska jag och mallan unna oss innan vi inte orkar hålla uppe ögonlocken mer. 


midsommarafton


vilken midsommar, jag hade kul. precis hela tiden. hela kvällen igenom.
startade kvällen hemma hos mig och flisan med grill, irländsk julafton och trevligheter. drog oss sedan mot skövde till en emil för dans, prat och jävla massa sång. kan bara kalla de en finfin kväll!



NEW IN





har glömt bort att visa vad jag fyllt på min garderob med nu när jag faktiskt rensat ut en stor del av den jag hade.
rosa linne från Ginatricot
rosa/persikafärgat linne från Bikbok
solglasögon från yap
köpte även ett rosa nagellack och en zebrarangid bikiniunderdel, som jag dock inte har med på kort.

GÅRDAGENS ONSDAG









där har vi några bilder från igår. startade dagen på stan med nicole. efter att ha strögat runt i ett par timmar åkte vi hem till mig. då kom robin också. det hela slutade med att vi åkte på bio, "kommissarie späck", som vi alla tre satt och skratta lika mycket åt. grymt bra! vi åkte sen hem till mig där både nicole och robin stannade över natten. jag säger bara PUSS!




MÅNDAGSGRILL



igår kom min efterlängtade nicole till skövde. så på kvällen drog vi ihop ett par tjejer för lite grill, lite allsång och lite mys. efter lite för mycket knott och lite för många bett begav vi oss hem till mig och felicia för att fortsätta kvällen där, då hälsade även leijon och johan på. de blev en finfin kväll!


RENSNING


efter många om och men flörtade jag lite med malin och fick henne att hjälpa mig med min lite väääl stökiga garderob. dock så ligger nu också typ hälften av mina kläder i tvätten efter att ha märkt lite slarv på den biten, så då kommer nästa fråga, hur fan ska dom få plats utan att trycka in dom som jag alltid gjort så bra förr? men de problemet tar jag när de kommer, nu är de fint i alla fall. hejhej


"candy"



tänkte tipsa om en film. candy heter den. grymt bra men grymt hemsk.
för att göra den långa historien kort så handlar de om ett par som tar droger. och så vidare.
see it!


UP AND AWAY



vad har jag gjort dom senaste dagarna? kommer knappt ihåg de själv..
men jobbat, de har jag gjort, varit på partaj med laget, de har jag varit, och lite granna myst med robin, de har jag också gjort. de kanske bara är de jag har hunnit med trots allt. 
snart ska jag åka och spela match mot mullsjö. med brudarna på bilderna ovan. 
så hejhej.


GOOD WORK

jag förkortar gårdagens kväll som bra, jävligt händelserik, men/och bra! 
nu tänkte jag istället gå in på dagens incident. för ett tag sen så kollade jag igenom mitt schema för sommarjobbet och såg att jag inte skulle jobba under hela juni. fan va gött tänkte jag. men vilket jag inte visste så hade mitt schema förändrats på internet och jag skulle visst jobba en jäkla massa dagar. så imorses klockan elva när jag satt vid örlen och njöt av min lediga tid ringer min arbetsledare och undrar vart jag håller hus. så de vart bara raka vägen hem och sen ge sig iväg till skara. tre timmar försenad till jobbet var jag. bra maya, bra!
nu är de dax att sova för att ge sig upp tidigt för ännu en dag på skara sommarland.








GRILLNING PÅ G

måste väl nästan börja med att tala om att gårdagens fotbollsmatch slutade med en vinst, på hela 15-1. om man får skryta så matchen innan de vann vi med 12-0 och innan de blev de en vinst med 14-1. heee

idag har jag varit tränare på sommarfotbollen för alla småttingar. så nu vet man ju exakt hur de känns för en tränare att ha ungar som inte kan stå still och lyssna..
så när jag kom hem la jag mig i solen en stund, och somnade tillslut. vaknade därefter med världens solsting. 
men nu har jag inte tid att må dåligt för ikväll tar jag mig bort till örlen, där ett gäng vänner och jag ska grilla. sen bor vi även över i tält. så vi hörs imorgon då jag antagligen kommer ha en dröse med bilder att visa för nu verkar min mobil ha tillfrisknat! 




MONDAY

ligger nerbäddad i min säng med datan på magen, som många andra sena kvällar. 
vilken onödig med ändå bra dag de har varit idag. ströga runt på stan med flisan och inhandla några småpryttlar, låg sen och kollade på film/sov, lagade mat, och tog mig till sist ut med pappa och sprang. heeeelt död efter springturen. konditionen är väl inte sådär på den högsta toppen. men att jag tog mig ut, tack vare att pappa är en riktig hurtbulle, borde jag bannemig få medalj för. i alla fall så är jag värd att få sova nu!



väldens finaste robin, du är underbar!




saturday-sunday

låg och sola för en timma sen, och nu öser regnet ner. bra start på sommarlovet!
igår tog jag mig ända till skara för att jobba, och så visade de sig att jag inte skulle jobba.. men min snälla granne rickhard kom och hämta mig. och man kan väl kalla de tur i oturen för desto snabbare kom jag iväg till tibro för att träffa min robin. blev överraskad med att han hade köpt blommor till mig och tänt ljus i sitt rum♥



om en stund ska jag åka till tibro igen. fast nu tillsammans med linn, felicia och kanske malin, och för att träffa leijon. 
PUSS



FELICIA ON STAGE

spelade in när felicia sjöng. en darrig hand och ett rätt kasst ljud. men de kunde varit värre. hon var i alla fall bäst!






SKOLAVSLUTNING

nu på efterslänten slänger jag in ett par bilder från igår. de var verkligen blandade känslor. jag var glad för att min syster gjorde så bra ifrån sig när hon sjöng och jag var glad för att jag fick träffa alla mina vänner. men jag var inte glad för att få sommarlov och jag var definitivt inte glad för att behöva lämna vasaskolan, min underbara klass och mina lärare.  grät/lipa/böla, de gjorde jag också. i floder faktiskt. 
men, när vi lämnat vasaskolan och begett oss hem för att äta med familjen, följt av en toppenkväll med alla mina vänner rann de bannemig inga tårar längre!

idag har jag varit på skara sommarland, men inte för att jobba denna gången, utan för att de var "sista natten med gänget". regnade det inte mycket så regnade det lite. men de blir vad man gör de till, och vi gjorde de till nått bra och hade skitkul!



avslutar med tre av alexandras bilder.





JAG ÄLSKAR DIG♥



Du är den bästa vännen som finns! jag älskar dig Alexandra Matilda Karlsson♥





husets dag

ska snart sätta på mig joggingskorna och ta en tur på löpbandet. men innan de tänkte jag berätta kort vad som hänt hittills. så här är det. imorses var betahuset, alltså 6-or,7-or, 8-or och 9-or, i kastorp. husets dag kallas det. hade tävlingar, åt kakor, åt mat, och sen var de väl bra med det. slutade redan klockan ett då pappa kom och hämtade mig. därefter åkte vi till stan för att handla och sen ta en fika. och ja, de var väl allt. så här slappt är de sista veckan. imorgon har vi skolavslutning, och sen är de sommarlov, rätt sjukt egentligen.



new colour

resultat av dagens slingning. visades ju i och för sig i förra inlägget men här har ni tre bilder till på köpet!


godnatt!


AVSLUTNINGSMIDDAG

precis hemkommen från avslutningsmiddagen. mängder med bilder är på g från kvällen. om man inte vet så är avslutningsmiddagen på vår skola då alla nior samlas och blir serverade finmiddag av ett par åttor, och sen är de uppträdanden osv.. men innan de hände de andra grejer. var nämligen hos frisören i hela tre timmar och slingade håret. tyckte väl från början att de blev lite för ljust eftersom jag inte var van vid de, och att jag såg ut som en fulare version av barbie.. men har redan börjar vänja mig, så får hoppas att min uppfattning om håret ändras rätt snart. 
nu ska jag inte tjöta mer utan slänga upp ett par bilder. de är blandade bilder från både min, max och alexandras kamera.





avslutar med två av alexandras bilder. näst sista bilden är på max, alexandra, mig och walle. 
ni är nog tre utav dom jag kommer sakna mest. dom tre jag har umgåtts med mest under åren och dom tre jag verkligen inte vill tappa. ni är bäst♥



MONDAY

regnet har bestämt sig för att komma nu när det är vår vecka, alla vi som inte tog studenten och har en skola att gå i. skolavslutningen är på torsdag och jag antar att regnet kommer stå på schemat. sen har vi avslutningsmiddag imorgon, husets dag på onsdag och på fredag är det sista natten med gänget. runde ju ha varit soligt en vecka till i alla fall..

idag vaknade jag upp bredvid min saknade robin. han åkte tidigt till sitt jobb och jag la mig igen för att sen gå upp min vanliga tid klockan sju, men då försov jag mig istället till kvart i åtta. vilket gjorde att jag fick springa till bussen..
men film, lek, film och prat, är väl vad dagen har gått ut på, så det har väl inte varit särskilt plågsamt. 
ska om sådär tio minuter åka upp till orkanvallen för att spela fotbollsmatch. och jag som har fått en ond hals och verkligen inte borde ge mig ut och spela, kan inte stå emot ändå.
jag tar och vilar upp mig imorgon istället då jag är ledig, eller har inga lektioner. ska passa på att slinga mitt hår hos frissan imorgon också när jag nu har tid över. äntligen!



DAGEN IDAG

så kom lördagen. kom i säng allt för sent igårkväll och gick upp allt för tidigt i morses för att jobba. men när solen gassar där ute och jag står under tak som lotterist på skara sommarland och skulle mer än allt ge mig ut bland de andra människorna och ha de skönt finns det bara en mening att tänka: "jag får pengar för det här". 
imorgon kommer ännu en sådan dag, då jag ska stå under tak och jobba medans alla andra ligger ute i solen, vilket man borde göra när den äntligen har hittat fram. men det är onödigt att klaga, för bortsett från det är allt bra. riktigt bra faktiskt. ska slänga mig i säng med felicia och slå på en film snart. det behöver jag. 



Kom hem tomhänt från göteborg (klassresan) gjorde jag inte. ett par shorts och ett linne tog tag i min hand och ville följa med hem. och de fick dom självklart.



student 2010

och sen var de studenten i fredags. blev uppväckt av att hela simons klass kom hem till oss vid sex-sju-tiden för champagne-frukost. fullt liv på stan där det var både utspring och kortege och de ena efter de andra. firande hemma med släkten och tillslut hamnade jag och felicia hemma hos linn på kvällen där vi var ett gäng och hade de trevligt. så kan väl min fredag ha sett ut på ett ungefär. men bilder säger mer än tusen ord så här kommer ett par. allihop är kopierade rakt över från felicias blogg.















klassresa

jag har en del att ta igen. datorn är inget jag prioriterar först för tillfället. men jag ska ta allt från början, det jag inte har visat eller skrivit. vi börjar med klassresan i onsdags till torsdags. vad kan jag säga? för kanske ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle behöva bli tårögd av att tänka på att vi inte är en klass om en vecka längre. men det blir jag nu, för fan vad jag tycker om er!

















jag avslutar med en galet härlig bild på walle och amanda som becca har tagit!




RSS 2.0