ONSDAG

hade en kort dag i skolan idag, från halv tio till halv två. började dagen med träning vilket var jätteskönt och jag var pigg som en nötkärna hela dagen sen! har egentligen ingenting roligt att berätta mer än att jag sitter i soffan och inte tänker röra mig ur fläcken på hela kvällen. har planer på att lägga mig runt åtta för att samla ihop lite tappad sömn, men så brukar det ju inte sluta i alla fall. vi hörs väl antagligen imorgon om jag har mer nyheter på lager då istället!




TISDAG

datorn dör om 14 minuter så jag tänkte bara lägga in en liten update innan jag lägger mig. har varit i skolan från åtta till halv fyra, åkt direkt iväg på match, förlorat matchen, ätit kvällsmat och nu ska jag lägga mig. tung dag och jag har längtat efter min säng hela dagen! imorgon har jag och felicia sovmorgon till halv tio, men då åker vi in till gymmet och tränar klockan sju imorgonbitti. då är man hurtig!

GODNATT♥

MÅNDAG

ligger helt utslagen i soffan efter första dagen i skolan denna veckan. måndagar är alltid värst, även om det var en hyffsat rolig och bra dag i skolan idag. vi fick våra nya datorer och för ett ögonblick kändes det nästan som att det var julafton! har träffat min kusin som jag inte har träffat på år och dar, som nu är på besök hemma hos oss när hon ska börja läsa här i skövde, och suttit och pratat med henne en lång stund. ikväll ska jag bara ta det lugnt, ta en promenad med mamma och lägga mig tidigt. imorgon väntar en skoldag från åtta till fyra, behövs rejält med sömn för det.


twins


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

hej igen! har haft fullt upp hela helgen så har inte haft någon tid alls för datan! har haft en jättebra helg, som gick sjukt fort! i fredags kom min fina vän nicole hit från falkenberg och hon var precis sig lik efter att jag inte träffat henne på ett helt år. så i fredagskväll åkte vi ut till ingenstans, närmare bestämt fägre, hem till fredrik. vi hade en riktigt trevlig och bra kväll och avslutade den en stund inne i stan på matfestivalen. på lördag morgon åkte jag in till stan igen för att jobba hela dagen fram till halv sex. jag stod i ett av mattälten, som heter riviera, och gav ut mat hela dagen. sen när jag hade slutat mötte jag upp nicole, felicia, malin, robin och linus, så spenderade vi därefter hela kvällen på matfestivalen. massor mat, karuseller och trevliga människor fick vi gott av. avsluatde kvällen hemma hos mig och felicia med lite film och mys innan vi alla låg och sov i soffan. det blev en jättemysig kväll! idag tog jag och nicole oss en snabb runda på stan, innan hennes tåg gick hem. när jag hade kramat henne hejdå åkte jag hem och åt, och sen iväg på match. det blev 2-2, mot det laget vi förlorade med 11-0 mot sist, förstår ni då hur jävla glada vi blev? det blev som en moralisk vinst! så grymma var vi, och vi kämpade så grymt bra hela matchen ut! så nu somnar jag gott inatt och ska avsluta min helg med söndagsmys och film med mamma. hoppas i alla fall några har orkat sig igenom hela denna långa text! KRAM!

fredagskväll:







lördagskväll:










avslutar med en bild på nicole, sååå söt!



TORSDAGKVÄLL

som vanligt, när skolan drar igång, brukar bloggen lämnas åt sidan lite. har haft fullt upp helt enkelt. var nästan sugen på skola i tisdagskväll, men just nu känns allt bara inte bra. redan skoltrött och jag orkar inte ge mig in i plugg och stress. men som tur är så är det fredag imorgon och en god gammal vän kommer på besök över helgen, min nicole! det kan bara bli bra!



en bild från senaste träffen med pärlan!


SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

usch vad det känns som att jag har stressat idag. efter att robin hade jobbat natt kom han hem till mig och sov halv sju imorses. vid elva lät jag han ligga kvar medans jag tog mig en tur på stan. tänkte unna mig lite eftersom skolan faktiskt börjar imorgon! så fick med mig ett par kassar hem och är nöjd som attan! sen ställde jag mig och lagade mat som tog sjukt mycket längre tid än vad jag trodde, vilket kommer resultera i ordentlig håll på träningen ikväll. robin har precis åkt till tibro för att också träna och sen senare ikväll kommer han tillbaka till mig för att titta på skräckfilm och mysa innan han åker till jobbet igen. det blev trots allt en bra sista dag på sommarlovet, spenderad men den jag tycker om bäst!





Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig♥

du gör mig till världens lyckligaste människa!


MÅNDAG 22 AUGUSTI

det är nog ingen som blir förvånad när jag säger att jag är hunvakt, idag igen.. har lust att inte göra någonting idag. tänker sitta här framför teven och datan hela dagen, ihop med lilla wille! senare ikväll ska jag spela match. är jättenervös, eftersom jag inte har spelat match på typ två månader och jag har varit sjuk precis. har jag ens någon kondition kvar? jag kan väl bara hålla tummarna för att jag gör hyffsat ifrån mig. nu ska jag koka ihop en stooor frukost till mig, och lämna datan för en liten stund, detta kan nog ha varit det mest ointressantaste inlägget på länge!



lilla plutten!


SÖNDAGSMYS!





tre bilder från min mysiga kväll hemma hod david med han och klara. vi satt och pratade, åt gott och spelade kort. helt perfekt söndagskväll! nu sover jag gott. Puss!




LÖRDAG-SÖNDAG

jag hade verkligen en grym kväll igår. jag hade så kul och tiden verkligen rusade iväg!
idag tog jag och robin en lååång sovmorgon. när jag hade begett mig hem till mig, la jag mig ute i solen med en bok i knät och åt plommon. är så sjukt trött efter igår, så ska snart lägga mig och sova en stund. måste vara pigg till ikväll då jag ska träffa david och klara. vi ska mysa hela kvällen och ta igen all missad tid!



















avslutar med en härlig bild på två härliga brudar, systrarna jarlhed!


LÖRDAG!

för tredje dagen i rad är jag instängd i mitt hus som hundvakt. det är inte alltid kul att ha en liten valp...
men idag ska jag försöka göra i alla fall lite vettiga saker som jag inte skulle ha prioriterat annars. när mitt jobb som hundvakt sen är över ska jag åka hem till min robin. vi ska på en flyttfest som en kompis till han ska ha ikväll. tror det kommer bli en riktigt bra kväll så jag hoppas på det bästa! bilder kommer nog imorgon om jag hinner!
puss så länge!



ingen tid med dig är tillräckligt lång, men vi kan börja med förevigt


JAG SAKNAR DIG

precis hemkommen från en underbar kväll med min fina towe. jag har nog aldrig i hela mitt liv gråtit så mycket till en film som jag gjorde till "jag saknar dig". Både jag och towe grät verkligen konstant och man fick kämpa för att inte låta allt för mycket. men som tur var så var vi inte de enda som tyckte filmen var så sorglig. det hela gjorde det ju inte bättre när jag själv har en tvillingsyster, så jag levde mig verkligen in i filmen. skådespelarna var kanske inte de bästa, men eftersom filmen var så himla fin, så gjorde det ingenting. rekomenderar filmen starkt, man får sig verkligen en tankeställare!




två bilder från ikväll. första från fikan på rådhuset och andra precis innan bion började. tycker om dig♥

FREDAGSMYS

idag har jag bara haft en lång och mysig morgon med min robin, varit hos tandläkaren och varit hundvakt. ikväll ska jag träffa min fina towe för en fika, och sen ska vi gå på premiären av filmen "saknar dig". kommer bli en supermysig kväll helt klart!



lilla wille nyduschad!


CYPERN BOKAT!

IDAG BESTÄLLDE VI EN RESA TILL CYPERN PÅ HÖSTLOVET!
nu när sommaren i stort sett är förbi och det bara blir mörkare och mörkare tider, är det så jävla perfekt med en utlandsresa mitt i all depression! lite mer än två månader kvar, så jag börjar nedräkningen med en gång.

och som en liten kvälls-update kan jag bara meddela att jag sitter och väntar på att min älskling ska jobba klart och komma och mysa med mig. godnatt!


TORSDAG

en så sjukt seg dag. är tvungen att vara hundvakt hela långa dagen, och eftersom lilla wille bara är fem månader, måste man vara med honom hela tiden. har legat framför teven hela dagen sen jag vakna och antar att jag inte kommer göra mycket mer vettigt än så nu när det är så tråkigt väder dessutom. ikväll ska jag äntligen äntligen träna fotboll igen efter mitt lilla uppehåll då jag har varit sjuk, känner mig som en soffpotatis så stillasittande som jag varit!




ONSDAG 17 AUGUSTI

blev som många andra morgnar, väckt av robin och upptvingad för att han är överpigg medans jag ber om att få sova i fem minuter till. men det är skönt att komma upp i tid och jag har hunnit med massor under dagen. när robin åkte till jobbet stortstädade jag mitt rum och fixade med alla nya saker som låg överallt. har även tagit en lång dusch och lagat mat. ikväll ska jag mysa med david och flisan. hyra en bra film, äta massa gott och sitta och prata hela kvällen!


GALAMIDDAG 2011!

jag hade en så jävla rolig kväll igår. hade verkligen kul från början till slut! hade det jättetrevligt hemma hos ludvig innan vi gick till stadt, åt grymt god mat och dansade hela kvällen tills fötterna värkte!
fick bara sova i tre-fyra timmar inatt, eftersom jag sen var tvungen att gå upp för att åka till ullared ihop med mamma och flisan. har handlat så sjukt mycket skit men bra-och-ha-saker, vilket jag älskar att göra. så nu är jag nöjd och glad och sitter och väntar in min fina robin!

























GALAMIDDAG!

igår var jag på liseberg hela dagen med emma, bekie och therese. hade en jättebra dag, trots att jag faktiskt börjar tröttna på liseberg efter tredje gången.. men måste ju utnyttja att jag får gå in och åka gratis!
nu har jag jättebråttom. ska åka till axvall hem till towe vilken minut som helst. vi ska göra oss fina inför kvällen ihop, då det är galamiddag! hinner inte berätta mer om det, men jag kommer antagligen ha massor bilder imorgon eller någon annan dag framöver!



 två bilder från förfesten innan förra årets galamiddag!


sommarlov

hade en trevlig kväll hemma hos lina i onsdags. har världens bästa arbetskamrater och då kan det väl nästan inte bli annat! stannade över natten och sov kanske tre-fyra timmar innan det var dags att gå upp och jobba. under dagen mådde jag inte alls bra i kroppen och hade jätteont i halsen. så fick hoppa över fotbollsmatchen jag skulle ha spelat på kvällen och åkte hem tidigare från jobbet. blev inte förvånad när jag hade feber, men som tur var kom min robin och myste med mig i alla fall. skulle ha haft min sista dag på jobbet igår, men fick hoppa över den. sjukt besviken på att jag inte fick göra min sista dag, men nu har jag vilket fall sommarlov!
igår hade även jag och min robin ett och ett halvt år tillsammans. trots att jag var sjuk hade vi en jättemysig kväll!

 


hade inte många bra bilder från i onsdags, men en från igår på mitt och robins mys, fick jag till!

idag ska jag bara ta det lugnt och försöka få ut den sista förkylningen ur kroppen. måste måste måste blir friskt, har planer varje dag framåt i en vecka! börjar med att lägga mig ute i solen, nu när den äntligen har tittat fram!


TISDAG-ONSDAG

hade en grymt bra dag igår. min saknade vän alexandra kom till mig vid tolvtiden och vi hade hela dagen på oss för lite kvalitétstid. pratade om det vi hade missat och såg en bra film hon hade med sig. på kvällen när hon hade begett sig hem åkte jag upp och tränade fotboll. efter träningen hade jag en lika grym kväll som dag. min andra saknade vän ida kom på besök till mig. vi satt och pratade i ett hela kvällen!

idag har jag tre dagar kvar på jobbet och hade jag haft fyra hade jag inte klarat av den fjärde! jag är så sjukt slut och färdig med jobbet att tre dagar bara får vara nog. ikväll efter jobbet stannar jag i skara för partaj med alla jag jobbar med. tror det kommer bli en bra kväll efter en lång dags arbete!


MYSMÅNDAG

hade en jättemysig och bra kväll! vi tog en fika, lagade god kvällsmat, köpte bio-popcorn och tittade på en skräckfilm. det är så en myskväll ska se ut!




MÅNDAG!

efter två dagar på jobbet är jag så trött att jag skulle kunna behöva en månads ledighet. men jag får nöja mig med två dagar och idag har jag äntligen tagit en lång och skön sovmorgon. har bara varit seg hela morgonen och tagit en liten runda på stan för att göra något i detta gråa väder. ska om några minuter sätta mig på bussen och rulla in till stan för en kväll med mina vänner cornelia och therese. vi ska fika, laga mat och mysa!


FREDAG-LÖRDAG

slänger upp några bilder från gårdagens kväll, som får sammanfatta det hela! idag har jag haft världens sämsta dag på jobbet, världens jobbigaste, segaste, äckligaste och tråkigaste dag. men den är äntligen över och jag blev på bra mycket bättre humör när jag kom hem och ett gäng härliga vänner befann sig i huset. men ska snart hoppa i säng för ännu en dag på jobbet imorgon, som också blir den sista innan jag får två dagars ledigt igen!








FRIDAY

beger mig hem till ronja och lisen för en förhoppningsvis grym fredagskväll!


TILLBAKA FRÅN MIN LEDIGHET

oj vad längesen! har haft fem dagars ledigt så har absolut inte haft tid för datan en enda sekund. det har varit så sjukt skönt med lite längre ledighet, och har utnyttjat och njutit av varenda dag till hundra procent. har en hög med bilder från i måndags då jag, david och robin var i djäknesundet under kvällen för att grilla och ha det mysigt. har även en hög med bilder från när jag och robin var i halmstad-tylösand från onsdag till torsdag. blev en helt perfekt liten miniresa. prickade in helt underbart väder! här kommer massor bilder!








halmstad-tylösand




















RSS 2.0