TORSDAG

Ligger helt slut och utmattad i min säng och jag skulle utan problem kunna ligga här till imorgonbitti. Vi har haft friluftsdag hela dagen bestående av kanot-paddling, tipspromenad, värma vatten på stormkök, tända en eld, bygga ett vindskydd och väldans massa fika. Jag vet inte om vildmarkslivet riktigt är min grej men det är hundra gånger bättre än att sitta i skolbänken i alla fall. Eftersom jag har levt på endast korv, pannkakor och riskakor idag så är min energi som sagt i botten. Ska ta och sova snart och senare måste jag mot min vilja åka och träna. Sista gymnastikträningen innan tävlingen, så det är bara att bita ihop. Imorgon är det i alla fall fredag och det är ju väldans bra trots allt!


ONSDAG

Hade som vanligt en slapp och skön dag i skolan och har nu avklarat sista uppgiften i världens hemskaste och jobbigaste ämne, samhäll B. Det var debatt vi hade idag, som gick strålande, så det var ett bra avslut! Vi fick sluta en timma tidigare från skolan och fick därför åka hem redan halv två. Olivia följde med mig hem och vi har under eftermiddagen gjort allt som vi inte borde ha gjort. Vi hade planerat in världens pluggeftermiddag men hamnade istället i soffan helt övertrötta och skrattiga. Men nu har vi äntligen lyckats plugga lite grann och ska alldeles strax ställa oss i köket och steka pannkakor inför morgondagens friluftsdag som väntar! Bra och mysig onsdag med min lilla oliv!


TISDAG

Sitter för ovanlighetens skull och väntar in big brother klockan tio på kvällen. Brukar alltid se det dagen eftersom jag brukar ligga i säng vid nio-tio-tiden...
Jag har i alla fall haft en lång, jobbig men ganska bra dag idag. Gick i skolan till halv fyra och åkte bara hem en snabbis och åt lite innan jag åkte tillbaka till stan för att träna på gymmet. Körde för första gången step som var jättekul men också jättesvårt. Robin kom och hämtade mig efter träningen och ikväll har vi bara tagit det lugnt och tittat på gårdagens big brother. Nu börjar dagens bb så hej svejs och hörs imorgon!

Det blev väldigt mycket big brother i detta inlägget..

 


MÅNDAG

Idag har jag faktiskt haft en bra dag, trots att det är måndag. Visst att alla var deppiga och omotiverade i skolan och gnällde över att vi villa ha sommarlov nu, men jag tog mig igenom skoldagen med film på två lektioner, en debatt och en "jobba-själv-lektion", så det var inga större problem. Hade dessutom sovmorgon till halv tio och det sitter ju aldrig fel. Efter skolan gick jag till gymmet och körde hela tre pass. Easyline, CXworx och RPM. Jag var ganska slut efter det så det kändes grymt skönt. När jag kom hem stoppade jag i mig lite middag och skrev klart och skickade in en stor inlämning i hälsopedagogiken. Det är så underbart att kunna sudda ut en rad på "att-göra-listan" och att se att den bara blir mindre och mindre. Nu kan jag lägga mig med gott samvete, och imorgon har jag sovmorgon till halv tio igen. Godnatt❤


LÖRDAGKVÄLL

Ett par bilder från igår när vi var hemma hos mig i början av kvällen, lämnade sen kameran hemma resten av kvällen.













LÖRDAG-SÖNDAG

Perfekt väder på en söndag, när man kan ligga ute i solen hela dagen och inte göra någonting. Skjuter upp allt skolarbete till senare och gör mig förtjänt av att ligga i solstolen några timmar.
Igår hade jag en grym kväll med grymma vänner. Vi var ett gäng tjejer som grillade, spelade kubb, lekte irländsk julafton och hade det trevligt hemma hos mig och Felicia. Senare på kvällen åkte vi in till stan där vi besökte la vida och husaren för dans resten av kvällen.
Idag sov jag ut länge. Innan mamma vaknade så gjorde vi iordning frukost till henne ute på altanen och gav henne lite presenter, eftersom att det är mors dag idag. Min söndag ska som sagt spenderas i solstolen mestadels och ikväll ska jag som vanligt träna gymnastik. En bra och lyckad helg har jag haft och nu känner jag mig hyfsat redo för den kommande jobbiga skolveckan.

Bilder från igår lägger jag upp senare. Puss!

 


FREDAG

Trots att denna veckan har gått jättefort så är det verkligen alltid lika skönt med fredag. Jag hade en bra och varm dag i skolan från åtta till halv tre och hade bara ben för första gången för i år, ganska behövligt i denna värme. Efter skolan hämtade pappa upp mig och vi tog en fika på stan och handlade lite mat. Jag satte mig vid ratten och övningskörde hem från stan och nu har jag äntligen skrivit in mig på en körskola. Har tänkt göra det i år och dar men aldrig kommit till skott att ta tag i det, men nu var det verkligen på tiden. Nu sitter jag ute på altanen och njuter av solen och att det är helg. Har en fullspäckad och bra helg framför mig med förhoppningsvis sol varje dag, så att det är väder för grill och altankvällar. Jag ska i alla fall starta helgen lugnt med räk-middag med familjen, och sen ska jag och pappa gå och titta på när skultorp spelar match (kom på att jag har glömt berätta att jag har slutat spela fotboll, tro det eller ej efter 13 år...) och sen senare ikväll kommer Robin och hämtar mig så ska vi åka hem till honom och mysa. En lugnt, mysig och bra fredag!♥

En dålig bild jag tog igår på min bränna jag fick då vi var ute hela dagen. Syns det att jag hade klänning? Ont gör det i alla fall...

 


TORSDAG

Jag vet att jag har klagat på det kalla och dåliga vädret vi hade förut, och borde egentligen vara jätteglad för detta fina väder, men idag var det nästa lite för varmt! Vi hade ingen vanlig skoldag utan var istället på ett övningsfält där de som utbildar sig till brandmän hade övningar. Vi elever fick låtsas vara med i en bussolycka och fick sen bli räddade av brandkåren. Vissa fick också vara poliser, media och chokade människor runt omkring. Det var spännande och kul, men så varmt att man nästan svimmade. Vi fick i alla fall sluta klockan ett så det var skönt, och när jag kom hem la jag mig i solstolen direkt. Trodde inte jag kunde få färg, men nu har jag blivit alldeles bränd på axlarna. Snart ska jag sätta mig och skriva lite på en inlämning innan middagen. Ikväll ska jag och Felicia promenera in till stan och sen träna styrka på gymmet.
Tack och hej och puss och kram!♥

Ett par bilder från dagen:














ONSDAG

Åh vilken underbar dag det är idag, i alla fall efter klockan elva. Hade som sagt nationellt prov i matte imorses. Jag kan inte avgöra hur det gick, det känns som att jag kan få allt från ig till vg. Men oavsett hur det har gått så känns det så underbart att det är över och jag kan äntligen andas ut lite. Jag blev som sagt klar med provet halv elva och fick sluta efter det, och det var ju helt perfekt att få sluta så tidigt i detta fina väder. Jag, Olivia och Felicia tog tillvara på värmen och gick ner till torget och köpte glass och solade. När jag kom hem la jag mig direkt i solstolen och blev liggandes där ett bra tag. Märkte dock inte av någon större skillnad av brunhet så jag gav precis upp. Nu sitter träningskläderna på och jag ska snart ge mig ut på en springrunda. Ikväll ska jag grilla med familjen, övningsköra och njuta av att inte göra någonting, det är jag så värd efter gårdagens plugg och dagens prov!

 


TISDAG

Jag har haft en så jobbig men skön dag på samma gång idag. Jag startade dagen med en försovning och gick sen i skolan från åtta till ett följt av en två timmars jobbig föreläsning på högskolan med klassen. Efter den var slut så träffade jag Sara idag igen och pluggade matte i tre hela timmar. Kände mig helt slut i huvudet efteråt, men också lite lite lättad över att några små bitar har fallit på plats inför morgondagens fyra timmars nationella matteprov. När jag kom hem la jag mig i hammocken och läste ut min engelskabok som ska vara utläst i veckan och nu har jag precis skrivit klart en inlämning på det. Känner mig grymt nöjd med mig själv efter dagens plugginsats men nu måste jag hoppa i säng innan min hjärna sprängs. Måste verkligen samla alla timmars sömn jag kan få så jag klarar att sitta koncentrerad i fyra timmar imorgon. Jag bara längtar tills morgondagen är över så att jag äntligen kan andas ut lite.
Godnatt!

 


SÖNDAG-MÅNDAG

Igår hade jag planerat in en heldag med bara plugg, för att få gjort allt och få en skön vecka framför mig. Men det slutade med att jag följde med mamma till stan, tog en långpromenad, åt grillat med familjen och hade söndagsmys med Robin. Fick kanske gjort fem minuters matteräkning där emellan någonstans men gav sen upp när jag inte förstod något. Jag hade i alla fall en mysig söndag och utnyttjade det fina vädret till fullo. 

Idag kommer jag ha en jobbig och tråkig måndag, som vanligt. Fick mig en sovmorgon till halv tio, men går enda till klockan fyra. Efter skolan ska jag träffa Sara och räkna matte så att jag får in något vett i huvudet innan det nationella provet på onsdag. Kommer förmodligen inte hinna med mycket mer än så eftersom tiden alltid rusar iväg och det slutar i att vi har suttit och räknat i över två timmar. Så idag har och kommer jag med andra ord inte utnyttjat det fina vädret ett dugg.


LÖRDAG

Idag har det verkligen känts som en söndag och jag har hela tiden fått påminna mig själv om att det inte är skola imorgon. Jag har haft en riktig slappedag, precis som man brukar ha på söndagar. Tog en lång och välbehövlig sovmorgon imorses. Låg sen och läste ur min engelskabok, varvat med en och annan film. Men på eftermiddagen ryckte jag upp mig lite och följde med min pappa ut och sprang. Det känns i kroppen att jag inte har sprungit ordentligt på ett ganska bra tag, så det var skönt med ett litet hårdpass idag. Nu har jag precis avnjutit en god middag med familjen och väntar in Karin och David som ska ha lördagsmys med mig. Godis och film hela kvällen passar så bra idag!

Ett par bilder från början av fredagskvällen:

Snodde sista bilden av olivia!

TORSDAG-FREDAG

Igår övningskörde jag hela vägen hemmifrån mig hem till Robin. Jag satt stel som en pinne med fjärliar i magen hela vägen så nervös som jag var över att behöva köra vid alla rödljus och läskiga grejer. Är mest van vid att köra i lilla skultorp, på landsvägar och motorvägen, men inte bland massor stadsliknande trafik. Men det gick jättebra trots allt! Jag hade sen en jättemysig torsdagskväll med Robin då vi åkte hem till hans mormor och morfar för att fika och ha det lika trevligt som vanligt. Resten av kvällen spenderades i Robins stora sköna soffa med en skål godis och film.

Nu har jag precis övningskört hem från stan med pappa och ska alldeles strax sätta mig och räkna matte (på en fredag!!). Har nationellt prov på onsdag så det är bara att sätta igång. Men så tråkigt ska jag inte ha hela kvällen för senare så ska jag åka in till stan för att möta upp några vänner för förfest innan vi åker hem till Pauline som kommer stå för fredagskvällen. Det har varit för mycket soffpotatis över mig det senaste när skolan och alla andra aktiviteter har tagit stor plats, så ikväll känner jag på mig att det kommer bli en grym kalaskväll och jag är pigg och glad som attan. Men för att jag ska kunna ha lite kul så måste jag hinna med plugget innan. Hoppas alla får sig en jättebra lördag!! Puss och kram♥




ONSDAG

Idag har jag spenderat hela min dag i Jönköping med mamma. Hon skulle göra en ögonoperation för att bli av med sitt synfel och slippa glasögon resten av livet, så då följde jag med som sällskap. Vi hann självklart med lite fönstershopping, lunch på ett mysigt ställe och en impulsklippning för mig. Jag har tänkt att klippa mig hur länge som helst, men aldrig kommit till skott. Så när vi gick förbi en frisör bestämde jag mig helt spontant för att få det gjort. Så nu känner jag mig jättekorthårig eftersom frisören fick ta en ganska bra bit.

Juste, påväg till Jönköping glömde jag min mobil på tåget, den klyftiga människa jag är. Men som tur var så ringde en kille upp mamma och sa att han hade tagit hand om den. Han var tydligen från Nässjö men skulle till Skövde på måndag så då kunde jag få tillbaka min mobil, kan man ha en sån tur?

Nu har jag precis kommit hem och ätit middag. Ikväll ska jag ha en hemma-familj-kväll trots att jag egentligen hade planerat in och längtat efter en kalaskväll. Men med 70 kr på kontot kommer man inte så långt om det ska räcka hela helgen, och eftersom jag ska upp klockan åtta imorgon för att åka och träna gymnastik, så får mamma och pappa liva upp min kväll istället helt enkelt. Det är bra tur att jag är så hemmakär och att det bjuds på marängswiss här hemma ikväll i alla fall!



MÅNDAG-TISDAG

Sitter som vanligt i skolan kvart över sju och dricker te i väntan på att klockan ska bli åtta, den absolut bästa tiden på dagen. Idag vaknade jag upp pigg och glad efter att ha haft världens mysigaste kväll igår med min Robin. Jag bokade av passet på gymmet och struntade i allt plugg, och hade istället världens myskväll. Vi köpte choklad och tittade på den grymma filmen "Hamilton".

Idag har jag världens jobbigaste dag framför mig. En skoldag från åtta till fyra med bara hemska ämnen som matte och engelska mm. Men efter skolan ska jag i alla fall mysa med Olivia och övernatta hemma hos mig. Så en lite bra tisdag får jag allt trots att skoldagen kommer bli hemsk!


SÖNDAG

Att gå upp tidigt på veckodagar är ju näst intill omöjligt. Men när det väl är söndag och man får sova hur länge man vill så vaknade jag redan klockan åtta och kunde inte somna om. Men desto mer har jag fått gjort idag. Efter en stor söndagsfrukost åkte jag och pappa ut och övningskörde. Svettades i bilen så varmt som det var så när jag kom hem la jag mig i bikini ute i solen. Under dagen har jag också legat och läst i min engelskabok länge och nu har jag stoppat i mig mat innan jag ska åka i väg och träna. Är helt slut eftersom jag somnade i soffan med boken i ansiktet förut så är så osugen på träning man bara kan bli. Men det kommer kännas bra efteråt och då ska jag som vanligt ha söndagsmys med familjen och Robin. Mysigt avslut på en mysig helg!

Bild igår då jag och mamma hade en riktig räkfrossa här hemma!

 


LÖRDAG

Idag vaknade jag upp med söndagsångest trots att det är en underbar lördag. Jobbiga drömmar, beslutsångest och dåligt väder gjorde mig på dåligt humör. Men nu känns allt som det ska igen och jag har under dagen faktiskt fått lite skolgöra gjort, tagit en långpromenad med mamma och Wille följt av lite styrketräning här hemma. Efter träningen fick jag överraskande besök av Olivia och Ronja som var ute och körde. Så efter lite prat så åkte dom vidare och jag hoppade in i duschen. Nu står jag och mamma och bakar en ost- och skinkpaj och gör iordning för en räkfrossar-kväll. En riktig myslördag och myshelg blev det!


FREDAG

Åh så skönt med helg. Har haft världens slappaste och skönaste fredag hittills då jag bara hade två lektioner och slutade klockan ett idag. Efter skolan gick jag till gymmet och tränade. När jag kom hem duschade jag och gjorde mig fräsch med inpackning och grejer. Nu har jag precis avnjutit en underbar middag och ska alldeles strax åka in till stan och möta upp Alexandra. Vi ska gå på esternas klasskonsert och sen åka hem till henne och ha fredagsmys. Mysig fredag och ett perfekt start på helgen!!


TORSDAG

Den näst jobbigaste dagen efter måndag är över. Jag älskar känslan av att få lämna skolan klockan fyra på torsdagseftermiddagarna och veta att det är fredag imorgon. Underbar känsla!
Efter skolan åkte jag direkt hem till Robin. Han kommer hem från jobbet klockan tolv ikväll så det blir en väldigt ensam kväll för mig ikväll. Men när jag kom hit så var världens godaste mat färdig och serverad i kylen. Så nu har jag suttit framför teven och ätit och ska alldeles strax diska bort allt jag har smutsat ner. Ikväll ska jag läsa i min jobbiga engelskabok och titta på big brother. Så jag får mig en ganska mysig kväll trots ensamheten!


ONSDAG

Äntligen är denna skoldag över och äntligen har jag kommit in efter att ha fått springa hem i spöregn från bussen. Idag hade vi som sagt nationella prov i engelska: hör- och läsförståelse. Det gick så fruktansvärt dåligt för mig och den som rättar mitt prov kommer bokstavligen skratta ihjäl sig. Men jag är i alla fall helt överlycklig över att den skiten är klar och att alla nationella i engelska är över!
Nu är jag i alla fall som sagt äntligen hemma och sitter framför big brother och stoppar i mig lite mat. Om en liten stund ska jag ge mig ut i spöregnet igen för att åka till gymmet och köra två pass - spinning och CXworx. Det kommer kort och gott få avsluta min dag för ikväll tänker jag lägga mig så tidigt jag bara kan.

Fick lite stöttning av min söta pappa när provet gick så dåligt!


TISDAG

Idag har jag faktiskt haft en bra och ganska skön dag. När måndagen har passerat så känns det mesta lite bättre faktiskt. Gick som vanligt från åtta till fyra, men halva dagen tittade vi på treornas projektredovisningar, så lite slappt fick vi det trots allt. Efter skolan stannade jag kvar en stund i skolan och skrev klart en inlämning innan jag mötte upp mamma för ett träningspass på gymmet. Har precis duschat och stoppat i mig middag, och nu ligger jag i soffan framför "halv åtta hos mig". Efter det ska jag lägga mig framför big brother och kanske läsa lite ur min engelskabok för att vänja hjärnan vid lite engelska. Imorgonbitti väntar nämligen sista delen av engelska nationella, hör- och läsförståelse. Har redan börjat förbereda mig på att kamma hem mitt första IG i livet för så här himla okunnig och dåligt självförtroende inför ett prov har jag nog aldrig haft. Jag satsar som vanligt på sömnen och hoppas på att det kan rädda mig. Tack och hej och puss från mig!

Jag har inga bilder från dagen att bjuda på så istället bjuder jag på den här bilden på mig och Robin från i somras!



MÅNDAG

Jag hatar verkligen måndagar. Jag har nog aldrig känt någon större motivation eller ork till något en enda måndag. Idag var det definitivt en sån dag om inte värre. Vaknade på helt fel sida och tillsammans med mina klasskamrater har vi gått och deppat och klagat över all stress som skolan ger oss. Men efter skolan mötte jag upp Alexandra för en långpromenad ute i kvällssolen följt av ett CXworx-pass på gymmet, så då fick jag släppa lite på all stress och prata av mig med min bästa vän istället. Nu har jag precis duschat och ätit tacos och ska lägga mig framför teven med mamma. Jag pluggar imorgon istället, eller på onsdag, eller torsdag.. Idag tänker jag i alla fall inte göra det utan bara mysa hela kvällen och inatt kommer Robin. Pyttelite bra måndag trots allt.

 


LÖRDAG-SÖNDAG

Det känns som mesta tiden av denna helgen har gått till bilåkning. Igår åkte jag tidigt på morgonen till Falkenberg där jag under hela dagen tävlade med gymnastiken. Hemresan tog extra lång tid eftersom genvägar blev senvägar och vi var inte hemma förens klockan tio igårkväll. Som tur var så fick jag nattbesök av Therese och Olivia, så vi hann trots allt med lite lördagsmys med varma mackor, godis och prat. Idag har jag ännu en gång varit uppe med tuppen. Jag, Bekie, Cornelia och Therese ska spendera hela söndagen på lager157 och Ullared.
Ikväll ska jag åka hem till min Robin och avsluta denna lugna och mysiga helg med söndagsmys. Puss&kram!


ROBINS LÄGENHET

Tog ett par bilder på Robins fina lägenhet. Det är självklart inte helt klart än eftersom småsaker som tavlor, lampor, soffbord och andra saker saknas. Men för att ha flyttat in i måndags så har det redan blivit riktigt bra. Här kommer jag trivas!

 

 


FREDAG

Åh så skönt med fredag! Tre dagar i skolan räckte gott och väl för mig, och det känns himla skönt att jag har fått gjort ett tal och två prov på denna korta veckan trots allt. Idag hade jag skriftliga delen i engelska nationella. Det gick helt okej och nu känns det underbart att åtminstone en del är över. Slutade redan klockan ett så då gick jag ner på stan för en fika med några tjejkompisar. När jag kom hem packade jag väskan för att bli upphämtad av Robin för att åka hem till honom. Under eftermiddagen och kvällen ska vi måla lite i hans lägenhet, laga mat, få besök av Linus och Felicia och ha fredagsmys hela kvällen. Mysig start på helgen!!

Två bilder från fikan och en på lite godsaker jag köpte med mig till kvällens mys med Robin!

 


TORSDAG

Jag önskar att jag hade samma lyckorus i kroppen idag som jag hade igår. Men idag är jag bara trött och känner mig stressad över allt. Jag började åtta och går till fyra, vilket inte heller är speciellt lockande. Sitter på en håltimma nu och försöker plugga men får inte gjort något.
Jag hade i alla fall en mysig kväll igår hemma hos Robin och hans lägenhet är så fin att det inte är klokt. Han förhörde mig på mitt idrottsprov jag hade idag och sen låg vi framför big brother och åt toast till kvällsmat. Ikväll kommer jag förmodligen inte ha det lika mysigt då jag ska spendera hela kvällen med näsan i skolböckerna. Kanske hinner med en springrunda om jag har tur men annars blir det inte mycket roligare än så här. Får hoppas på bättre dagar nästa vecka, för imorgon har jag nationellt prov i engelska och där var denna skolveckan fullbordad..

En bild jag tog på Robins kylskåp igår efter att vi hade varit och "stor"handlat!

 


ONSDAG

Åh vilken underbar dag! Idag är allt bara så perfekt och jag känner ett litet lyckorus i magen. Jag gick i skolan till halv tolv idag och fick mitt fruktade tal i svenska nationella gjort. Det gick bra för mig så jag är nöjd och lättad över att det äntligen är över! När jag kom hem redan vid tolv la jag mig ute i solen i bikini med träningslära-papprena för att både sola och plugga lite samtidigt. Nu har jag precis stoppat i mig lite mat och ska om en liten stund åka in till stan för att köra två pass på gymmet, spinning och CXworx. Efter träningen ska jag åka hem till Robin och vi ska inviga hans lägenhet ihop!!❤

Har gjort iordning en fin fotoram som jag ska ta med mig hem till Robin!

 


MÅNDAG (VALBORG)-TISDAG

Igår var det valborg och jag hade världens mysigaste kväll. Jag hade haft en sådan beslutsångest över denna kväll om vad jag ville och orkade göra, men efter att ha hjälp Robin med att flytta genom att bära upp möbler till tredje våningen hela dagen, så kändes en mysvalborg som det enda rätta. Så jag åkte hem till min gamla kära vän Karin där hon, jag, David och Rasmus åt en underbar middag. Grillat kött, ost- och skinkpaj, sallad, pommes frittes och slutligen en blåbär-björnbär-hallon-paj till efterrätt. Efter middagen åkte vi till sjötorpa för att titta på fyrverkerierna och på barasan som hade börjat slockna. Sen åkte vi tillbaka hem till Karin för att bada badtunna en lång stund innan vi la oss i hennes soffa och avslutade kvällen med att titta på favoritfilmen "fucking åmål".
Idag vaknade jag sent eftersom jag inte kom i säng förens runt tre igår. Men jag har ändå hunnit plugga, övningsköra och plugga lite till. Resten av dagen ska jag träna gymnastik i tre och en halv timma, som blir det sista träningen innan tävlingen nästa vecka. När jag kommer hem ikväll ska jag äta grillat med familjen och öva det sista inför mitt tal jag ska hålla imorgon. Tack och hej och puss och kram!♥















RSS 2.0