SÖNDAG

Så skönt att slippa söndagsångest idag och veta om att helgen inte är slut förens på tisdag. Robin kom till mig igårkväll och vi hade lördagsmys bara han och jag, nere i gillestugan framför en hyrd film och en skål godis. Idag åkte han hem ganska tidigt för att spela match så jag har tagit tillvara på dagen genom en lång frukost framför teven följt av lite plugg inför prov och tal som äger rum den kommande veckan. Snart ska jag lägga mig och titta på fredagens bigbrother i väntan på att mamma ska komma hem och laga mat till mig. Ikväll ska jag som vanligt träna gymnastik och sen åka hem till Robin för söndagsmys. Imorgon flyttar han till sin lägenhet så hela dagen ska vi måla vardagsrumsväggar, sätta ihop möbler och fixa!

Tre bilder från igår då jag, David och Karin gick 7.5 km uppe på berget följt av en picknick som kompenserade upp hela träningen!

image description

 


TORSDAG-FREDAG-LÖRDAG

Så underbart att helgen äntligen är här och att jag vaknade upp till strålande solsken i morses. Jag har haft fullt upp med livet denna veckan och i torsdags hade vi som sagt världens myskväll hemma hos Bekie. Tacos, godis, paranormal activity-maraton och övernattning. Jag sov drygt fyra timmar den natten så i fredags kände jag mig ganska seg, men det var det värt. Vi hade trots allt en grym fredag då vi hade volleyboll-tunering i skolan. Jag fick verkligen bevisat att tävlingsmänniskan i mig är större än vad jag hade trott, och jag fick säkert tio hjärtattacker under dagen så nervöst som det var. Mitt lag kom trea men andra laget i vår klass vann alltihop!
Fredagskvällen var tänkt att spenderas med Alexandra. Vi hade planerat in en myskväll, men helt spontant så ändrades alla planer och vi fick oss istället en kalaskväll. Förfest hos Bekie, en snabb visit förbi öms byggdegård, och slutligen besökte vi Skövde och husaren för dans med 30+are hela natten ut. Spontant brukar alltid vara bäst och vi fick oss en grym kväll.
Idag blev jag väckt av att Olivia kom in till mig med det fina beskedet att det var underbart väder ute. Så jag tog med mig frukosten ut på altanen och vi satt och solade tills vi började svettas. Nu har hon åkt hem och jag har precis tagit en dusch. Jag ska snart sätta på mig träningskläderna för att bli upphämtad av David och Karin, för en promenad uppe på berget. Sen ska vi köpa med oss picknick och mysa på billingen. Ikväll ska jag bara mysa med min saknade Robin. Äta gott och ha lördagsmys hemma hos honom.
Nu har jag verkligen skrivit för mycket, så här kommer istället en stor bildbomb från det senaste!

Från i torsdags hemma hos Bekie:

Från igår - volleybolltunering:

Från igårkväll:


Från imorses:




TORSDAG

Jag passar på att skriva av mig nu när jag har håltimma i tre timmar. Sitter i ett grupprum och "pluggar" med Bekie och Emma. Idag slutar jag fyra som vanligt så det är bara att hålla ut. Men efter skolan ska jag och sju andra tjejer tjuvstarta helgen med att åka hem till Bekie för att laga mat, äta gott, ha "paranormal activity"-maraton och sen ha övernattning på det. Vardagsmys är verkligen bland det bästa myset, och veckorna blir så mycket lättare när man får guldkvällar som dessa. Imorgon är det äntligen fredag och långhelg, som jag säkert har sagt tre gånger nu. Kommer dessutom ha en slapp och rolig dag i skolan då vi har volleyboll-tunering hela dagen. Mitt lag ska vara utklädda i rock-tema så imorgon bitti ska vi ägna mesta tiden åt att måla oss svarta runt ögonen, klä på oss rockiga kläder och tuppera håret ordentligt. Nu får jag försöka återgå till lite plugg igen, så puss och hej!

På dagens omvårdnads-lektion gjorde vi HLR och fick träffa på denna trevliga killen!



ONSDAG

Idag har min skoldag endast bestått av ett nationellt prov i svenska. Vi fick sitta i fem timmar, men eftersom jag blev klar redan efter två så slutade jag klockan tio idag! Jag gick ner till gymmet och tränade en stund innan jag mötte upp Robin på stan. Vi åkte runt och köpte inredning, som fina kuddar, filtar och tavlor, till hans lägenhet som han flyttar till på måndag. Sen åt vi lunch på stan (kebabtallrik❤❤) innan vi kikade lite till fram till att han skulle börja jobba. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan och sov en stund. Efter en promenad med Wille piggnade jag till och jag kunde sätta igång med plugget lite. Och det är ungefär det jag ska syssla med under kvällen. Plugga till ett idrottsprov om träningslära och öva inför mitt tal jag ska hålla nästa vecka. Sen ska jag självklart inte glömma att titta på gårdagens big brother. Om jag är riktigt duktig kanske jag tar mig tid till att övningsköra under kvällen också. Imorgon är det redan torsdag vilket betyder att det snart också blir fredag vilket betyder att det snart väntar en underbar långhelg!!!


TISDAG

Har precis bäddat ner mig i min säng för att titta på big brother. Jag är helt slut efter denna jobbiga dag och känner mig så värd att få krypa ner redan halv nio. Gick i skolan från åtta till fyra som vanligt och mötte sen upp mamma för ett pilatespass på gymmet. När jag kom hem hann jag bara äta, duscha, läsa lite till morgondagens nationella innan jag bestämde mig för att hoppa i säng istället. Måste samla många timmars sömn så att jag är redo för morgondagens fem timmars långa nationella svenskaprov. Blir trött bara på tanken och känner ingen motivation för något i skolan just nu. Jag vill bara ha helg, sommarlov och frihet!!!

Eftersom jag inte har några nya bilder så får min lilla älskling pryda bloggen med sitt söta, håriga ansikte idag!


MÅNDAG

Jag saknar redan helgen som har varit och längtar ihjäl mig till att det ska bli fredag igen. Vi har dessutom långhelg från fredag till tisdag så det kan verkligen inte bli bättre. Idag började jag dagen med en liten sovmorgon till halv tio innan jag motvilligt fick ta mig till skolan. Skulle egentligen ha slutat fyra, men efter näst sista lektionen åkte jag hem eftersom jag hade så ont i min stackars mage (sen är hälsopedagogik de mest ovärdaste lektionerna man kan ha så det var inte ens att tveka på). Så nu har jag bäddat ner mig i soffan under en filt och ska snart plugga lite granna innan pappa blir klar med maten. Ikväll ska jag bara träna gymnastik och efter det bädda ner mig i min säng och titta på big brother innan jag ska sova.

Samlade ihop lite bilder som andra tog i lördags hemma hos mig och Felicia.
image description

MIN 18-ÅRSDAG!♥

Jag kan bara beskriva min födelsedag i ett ord-UNDERBAR. Jag hade en så bra kväll med bara vänner jag tycker om, och då är det nästan omöjligt att det inte blir en bra kväll. På morgonen grattade mamma och pappa mig och Felicia med presenter och sång. Dagen var sen stressig men rolig eftersom den mestadels gick åt till förberedelser inför kvällen. Vi stod i köket i timmar för att laga mat till över 20 personer. Jag hade en jättebra middag/förfest med goda vänner, god dryck och dans innan vi åkte in till stan där jag gjorde min krogendebut. TACK så jättemycket till alla som gjorde min födelsedag så bra!

Robin har precis åkt hem och jag sitter och äter ostbågar till frukost. Känns helt okej att hela köket är fullt med mat från gårdagen, tårta, chips och godis. Ska lägga mig och titta på big brother och samla krafter för att mot min vilja åka och träna gymnastik i tre timmar senare.. Men jag ska deffinitivt belöna mig själv med massor gott och mys ikväll så är denna helgen helt fullbordad.

FREDAG

Idag är jag glad, glad, glad och jätteglad. Det är äntligen fredag, jag fick gjort i stort sett allt plugg igår, jag slutar redan halv tre idag (tidigt för att vara mitt schema), jag har världens bästa helg att se fram emot och imorgon fyller jag 18 år!!! Efter skolan ska jag åka och storhandla med pappa inför morgondagen. Sen i eftermiddag har Robin lovat mig att hjälpa till att storstäda mitt rum. Vi ska även förberede lite mat och grejer som det ska bjudas på imorgon. Kvällen avslutas självklart med fredagsmys ihop med Robin, Felicia och Linus. Mysig fredag och imorgon kommer jag förhoppningsvis få den bästa dagen och kvällen på längeeee!

ONSDAG-TORSDAG

Tiden går så himlans fort och imorgon är det redan fredag. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt sådär, men så länge helgen går långsamt (vilket den aldrig gör) så är jag bara glad att ännu en skolvecka börjar lida mot sitt slut! Igår var jag i skolan från åtta till fem. Jag slutade halv tre men satt sen och pluggade i skolan i två och en halv timma innan jag hade utvecklingssamtal. Efter det plockade Robin upp mig och vi åkte hem till mig och myste hela kvällen.

Idag har jag haft ännu en lång och jobbig dag i skolan. Från åtta till fyra. Har avklarat den muntliga delen i engelska nationella, och känner mig lite lättad över att ha kommit förbi i alla fall ett moment. Skulle gjort allt för att få ta mig till gymmet efter skolan eftersom mitt gymkort snart börjar damma, men eftersom min förkylning inte har gått över än så ska jag bara härda ut. Jag åkte istället hem direkt och hoppade in i duschen följt av matlagning. Nu har jag precis suttit och skrivit klart en inlämning och övat lite inför mitt tal jag ska hålla i svenska nationella. Ska gå och skölja ur inpackningen som har suttit i håret i två timmar, och sen lägga mig och titta på big brother innan även denna dagen är slut. Oj vad ni har fått en detaljerad beskrivning om mitt liv. Kram och hej!

Gör precis som jag brukar göra när jag inte har några bilder, lägger upp några gamla sommarbilder som får mig att spricka av längtan.




MÅNDAG-TISDAG

Kortfattat om gårdagen: gick i skolan till klockan fyra, räknade matte på högskolan i två timmar och tränade sen på gymmet. En lång, jobbig och hård dag med andra ord.

Idag kan jag nog inte ens beskriva hur mycket jag ångrar att jag tränade igår. Jag som precis kände mig hyffsat frisk vaknade upp imorses med en hals jag inte kunde svälja med. Sådär tjock och smärtsam så att det känns som att man har en stor sten ivägen. Jag blev så förbannad och där var hela min dag förstörd. Jag ville egentligen bara krypa under täcket igen och stanna där hela dagen, men att missa en dag i skolan betyder att man kommer 7 mil efter, så jag drog på mig mjukiskläderna och tvingade mig till skolan ändå. En skoldag med packat schema från åtta till fyra satt himla fint på det. Nu ligger jag äntligen nerkrupen i soffan och tänker stanna här hela kvällen. Fick boka av två pass på gymmet som jag hade sett fram emot idag, så jag tänker istället kompensera det med bigbrother och något gott att äta. Bra utbyte. Tack och hej från positiva mig!


SÖNDAG

Usch så jobbigt med söndag och usch så jobbigt att helgen är över och att skolan börjar igen. Men skönt nog så har jag precis blivit helt frisk och känner världens motivation för både plugg och träning denna veckan. Ska faktiskt starta morgondagen med ett träningspass på gymmet på min sovmorgon ihop med Felicia. Jag har haft en bra men lugn helg och känner mig görmega-redo för att fylla 18 på lördag!! Min söndag spenderade jag på Ikea med Robin och han har handlat så mycket möbler att vi knappt kom hem. Somnade som stockar hemma hos honom innan vi åkte hem till mig för varma mackor, godis och bigbrother. Söndagsmys är verkligen bland det bästa myset!!


LÖRDAG

Sitter på bussen påväg till min Robin efter lång dag i en idrottshall. Har varit i Vänersborg och tävlat i gymnastik och var inte hemma förens nio nu ikväll. Så jag hann bara hem och duscha på några minuter innan jag vände igen och satte mig på en buss. Tävlingen gick i alla fall hyfsat bra för min del, mitt lag kom trea i både fristående och tumbling, så vi är nöjda! Har varit så nervös hela dagen, precis som jag är på alla tävlingar eller matcher eller vad jag än ska göra. Så det är lite småskönt att det är över. Trots att jag missar en kalaskväll så ska det bli skönt att bara åka hem till Robin nu och mysa. Vi måste däremot gå och lägga oss ganska direkt eftersom vi ska åka till Ikea tidigt imorgon bitti och handla möbler till hans nya lägenhet. Längtar så jag spricker!

Tog i stort sett inga bilder under dagen, men för att få lite färg i inlägget så har vi här är två hemskt tråkiga bilder jag av någon anledning ändå lyckades ta!


FREDAG

Fredagen börjar snart lida mot sitt slut och jag har haft en bra och rolig start på helgen. Började såklart dagen med skola från åtta till två och efter en liten stadstur blev jag upplockad av Amanda och Ida för att åka till Tibro. Vi har under kvällen varit på Isrevyn "world on ice". En grymt bra show och jag kan inte annat än tappa hakan och bli imponerad av hur duktiga alla är. Det enda minuset med kvällen var väl att jag nästan frös ihjäl och mina fötter domnade bort. Men som tur var så kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag nerbäddad under en filt i soffan och äter choklad. Ska snart hoppa i säng för att imorgon åka mot Vänersborg för att tävla med gymnastiken hela dagen. Hoppas alla har fått en mysig fredag och godnatt❤

image description


TORSDAG

Ligger utslagen i soffan och kan knappt hålla uppe ögonen länge till. Gick först i skolan från åtta till halv ett. Sen åkte jag på en basutbildning inför mitt sommarjobb, på hela 4 timmar. Kan ha varit bland de jobbigaste timmarna i mitt liv och jag var nära på att somna flera gånger. Men nu är det över och det känns underbart att ha den skiten avklarad och nu kunna slå sig ner och göra ingenting hela kvällen. Eller plugga matte måste jag i och för sig göra, men sen tänker jag göra ingenting. Får snart spader på att inte kunna träna eller över huvud taget gå till bussen utan att ha känslan av att ha sprungit ett maraton. Jag som aldrig blir sjuk har lyckats bli det två gånger inom loppet av bara drygt två månader.  Får dricka te och äta frukt och esberitox hela kvällen så kanske jag vaknar upp imorgon frisk som en nötkärna. Juste, jag hade ju nästan glömt bort, imorgon är det återigen fredag, älskade fredag!!

Blir glad av dom här två bilderna. Den ena är från i somras då vi var i tylösand och campade och den andra från i juni då jag överraskade honom med födelsedagsmiddag och presenter♥

ONSDAG

Jag kämpade mig iväg till skolan imorses trots att jag hade haft den värsta morgonen på länge, fortfarande var dödsförkyld och att robin låg nerbäddad i min säng. Hade egentligen mest av allt bara krupit ner bredvid honom och stannat där hela dagen, men eftersom jag bara inte orkar få all skolgöra över mig senare, så tog jag mig till skolan ändå. Nu är jag hemma och har placerat mig i soffan, där jag tänker stanna hela kvällen. Måste dessvärre börja plugga vilken minut som helst, eftersom jag självklart kom efter redan igår. Ska också försöka övningsköra med pappa under kvällen om jag hinner innan klockan blir natt. Det är nog bäst jag sätter igång med allt nu. Puss&Kram!♥



TISDAG

Ligger nerbäddad i min säng och har precis ätit frukost framför gårdagens bigbrother. Tog beslutet att stanna hemma idag eftersom min stackars kropp värkte död på mig igårkväll och yttepytte feber smygde sig på. Är himla trött på att aldrig bli sjuk på riktigt. Känner mig dödssjuk i kroppen och nyser varannan minut, men har trots det bara 37.7 i feber. Så onödigt. Har dessutom ångest över att missa första skoldagen eftersom alla kurser startar upp nya arbeten som jag kommer få över mig i efterhand. Ska i vilket fall bara ta det lugnt idag och inte lyfta rumpan längre än till köket. Är så illa tvungen att boka av mina två pass på gymmet jag hade bokat för idag och imorgon, och jag som skulle vara så duktig och var så motiverad inför denna veckan. Jag är så värd att bara ligga och titta på film och spela rumble hela dagen!

 


MÅNDAG

Idag har jag haft en både jobbig, slö och bra dag. Jag kämpade mig upp ur sängen klockan åtta eftersom jag vaknade upp med halsont och täppt näsa så jag knappt kunde andas. Så jag startade dagen med alvedon, nässpray, te, duntäcke och björnbröder. Sen tog jag tag i kragen och åkte ut och övningskörde. Bäddade ner mig till big brother och åkte sen på en fem timmars lång gymnastikträning. Gick av efter tre timmar eftersom huvudet snurrade och jag kände mig dödstrött. Så nu ska jag låta mamma och pappa ta hand om mig sen ska jag lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon till första hemska skoldagen.

 


SÖNDAG

Det är söndag och näst sista dagen på lovet. Jag är inte det minsta redo för att börja skolan igen och jag hade behövt ungefär en månad till med lov. Men trots lite söndagsångest så kommer jag få en mysig dag då vi precis har varit inne och sjungit och grattat mamma på hennes födelsedag. Om en liten stund ska jag och pappa åka ut och övningsköra och köpa med oss tårta påvägen hem. Har inga stora planer för dagen, känner mest för att gå runt i pyjamas hela dagen och bara mysa. Ikväll ska vi självklart äta extra god födelsedagsmiddag och sen kommer ett gäng tjejer hit för att ha myskväll sista riktiga kvällen på lovet.

Juste, jag borde kanske dra några korta rader om min påskafton. Jag kan bara sammanfatta min kväll i tre ord: bra, rolig och lyckad. Hoppas alla andra fick sig en lika fin kväll!

Har blivit dålig på det där med kamera nu igen, jag som aldrig lämnade huset utan den förr. Så jag kan tyvärr bara erbjuda två mobilbilder från början av kvällen.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN♥

Älskade mamma!

LÖRDAG-PÅSKAFTON

Igår startade jag och Robin dagen med att åka till simhallen för att motionsimma. Vi var helt slut efteråt och var färdiga att somna när som helst. När vi kom hem hade pappa gräddat våfflor och sen la vi oss och sov en stund. Under kvällen åkte vi hem till David där vi lagade mat och myste.

Idag var jag och Robin uppe tidigt för att åka in till stan vid öppningstid. Vi gjorde ett par ärenden och sen åkte han hem till sig och jag hem till mig eftersom vi ska fira påsk på olika håll. Om en liten stund ska jag äta påsklunch med familjen och sen är det självklart påskäggsletning. I eftermiddag åker jag hem till Alexandra där det bjuds på middag. Påskfirandet ikväll står Ebba för och eftersom det är första påskaftonen på länge som jag är hemma, då inga träningsläger eller resor är ivägen, så hoppas jag att det blir ett riktigt lyckat sådant! Jag kan bara avsluta med att säga GLAD PÅSK!🐔🐤

Två bilder från igår hemma hos David, och två bilder på mitt fina påskägg jag gav till Robin imorses❤

image description

 


TORSDAG

Jag är lika glad idag som igår. Det är någonting med påsken, med månaden april och med lov som gör en så lycklig. Det är nog för att våren sakta men säkert är här och att kvällarna bara blir ljusare för varje dag som går. Idag vaknade jag redan klockan åtta och halv nio satt jag med en stor frukost framför mig för att stå mig till dagens träning. Promenerade hela vägen in till stan för att sen gå på ett CXworx-pass på gymmet. Efter träningen gick jag på stan en stund för att köpa present till mamma, vilket jag inte fick gjort igår. Robin kom och hämtade mig och vi åkte hem till lille skultorp. Vi har under kvällen lagat middag, tittat på big brother och nu ligger vi framför "du är vad du äter" med en skål chips framför oss.. Snart ska vi avsluta kvällen med att krypa ner och titta på en film. Puss och kram!<3

 


ONSDAG

Just nu kan livet inte bli bättre. Det är påsklov, det är underbart väder, jag är ledig från allt och har inga måsten, robin flyttar hemifrån om mindre än en månad och jag fyller 18 om mindre än tre veckor. Jag har dessutom haft en mysig tisdagskväll och onsdagsmorgon med en vän jag tycker om och nu ska jag åka till Skövde och möta upp min syster för att köpa present till mamma som fyller år i veckan. Ikväll ska jag för första gången prova på spinning. Jag har bara hört att det ska vara jobbigt och kul, så jag är förväntansfull. Efter det förhoppningsvis hårda träningspasset ska jag avsluta det skönt med 75 minuter yoga. Ikväll ska jag mysa med min mamma och syster framför någon bra film.


En bild från imorses då Ida gjorde iordning en riktig brakfrukost!

 


TISDAG

Idag har jag haft en mamma-dag och ikväll ska jag ha en Ida-kväll. Jag och mamma åkte in till stan vid lunchtid och kikade i affärer följt av ett träningspass på gymmet. När vi kom hem gick vi en skogspromenad med Wille och sen lagade vi middag. En riktig mor- och dotterdag! Kvällen ska jag spendera hemma hos min gosiga vän Ida för myskväll och övernattning. Bra bra tisdag!

Min gosälsklingsvove!<3


MÅNDAG

Första dagen på lovet har jag ägnat åt en skön sovmorgon, övningskörning och bullbak. Nu sitter jag i min ensamhet vid matbordet och äter lite mat så jag orkar träna senare. Ska snart springa över till Karin och träna på dansen vi ska tävla med om två veckor och sen ska vi åka till Tidaholm för tre timmars gymnastikträning.

Här har vi mitt fina mästerverk!


SÖNDAG

Nu är jag äntligen hemma efter en hel helg i Ronneby med träningsläger. Jag har haft en jättebra helg och jag har tränat som en dåre, men det känns ändå himla skönt att vara hemma igen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med familjen och min Robin. Mysigt avslut på helgen och imorgon börjar ett underbart och efterlängtat påsklov!

Två bilder från gårdagens bowling


RSS 2.0