TORSDAG-FREDAG-LÖRDAG

Så underbart att helgen äntligen är här och att jag vaknade upp till strålande solsken i morses. Jag har haft fullt upp med livet denna veckan och i torsdags hade vi som sagt världens myskväll hemma hos Bekie. Tacos, godis, paranormal activity-maraton och övernattning. Jag sov drygt fyra timmar den natten så i fredags kände jag mig ganska seg, men det var det värt. Vi hade trots allt en grym fredag då vi hade volleyboll-tunering i skolan. Jag fick verkligen bevisat att tävlingsmänniskan i mig är större än vad jag hade trott, och jag fick säkert tio hjärtattacker under dagen så nervöst som det var. Mitt lag kom trea men andra laget i vår klass vann alltihop!
Fredagskvällen var tänkt att spenderas med Alexandra. Vi hade planerat in en myskväll, men helt spontant så ändrades alla planer och vi fick oss istället en kalaskväll. Förfest hos Bekie, en snabb visit förbi öms byggdegård, och slutligen besökte vi Skövde och husaren för dans med 30+are hela natten ut. Spontant brukar alltid vara bäst och vi fick oss en grym kväll.
Idag blev jag väckt av att Olivia kom in till mig med det fina beskedet att det var underbart väder ute. Så jag tog med mig frukosten ut på altanen och vi satt och solade tills vi började svettas. Nu har hon åkt hem och jag har precis tagit en dusch. Jag ska snart sätta på mig träningskläderna för att bli upphämtad av David och Karin, för en promenad uppe på berget. Sen ska vi köpa med oss picknick och mysa på billingen. Ikväll ska jag bara mysa med min saknade Robin. Äta gott och ha lördagsmys hemma hos honom.
Nu har jag verkligen skrivit för mycket, så här kommer istället en stor bildbomb från det senaste!

Från i torsdags hemma hos Bekie:

Från igår - volleybolltunering:

Från igårkväll:


Från imorses:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0