MÅNDAG KVÄLL

Godkväll!
Jag kom precis hem efter en mysig kväll på pims och snart måste jag sova. Jag ska upp klockan halv sju imorgon, på min lediga dag... 
Jag hade som sagt en jättemysig och fin kväll ihop med Ida med världens godaste middag och så mycket prat att vi knappt hann äta. Efter 3,5 timmar var vi båda tvugna att säga hejdå trots att det fanns så mycket mer att ta igen. 
Hoppas ni har haft en bra start på denna veckan, det har jag haft. Jag har dessutom en så himla skön vecka framför mig då jag endast jobbar två pass. Är ledig fre-lör-sön-mån, sååå himla underbart! 
Nu måste jag sova. Godnatt på er❤️





DAGENS KÖP




Dagens köp blev ett par solglasögon, tre par "skön-trosor" och ett par fina skor till våren/sommaren. Väldigt väldigt nöjd! 


MÅNDAG

God eftermiddag! 
Idag har det varit full rulle för min del så nu passar jag på att vila lite innan jag ska iväg igen. Jag vaknade klockan nio och åt frukost i sängen. Sen satte jag på mig träningskläderna och körde 1,5 timmars hemmaträning. PW-intervaller på löpbandet och helkroppsstyrka. 
Efter en snabb dusch och lunch åkte jag och Felicia in till stan. Jag hade egentligen bara tänkt följa med henne när hon skulle köpa saker till hennes resa hon ska iväg på snart, men det slutade med att jag shoppade loss jag med. Jag som hade tänkt hålla igen lite denna månaden.. Det är inte lätt! 
Men nu är jag trots allt nöjd och glad och om en liten stund ska jag in till stan igen för att träffa min saknade vän Ida som jag inte har träffat på tusen år. Vi ska äta middag på pims och ta igen allt prat vi har missat, vilket är en hel del! 
Imorgon är jag också ledig men jag ska ändå upp tidigt för att va på ett möte klockan åtta, så det blir med andra ord ingen vidare sen kväll för mig ikväll. 
Hoppas alla har haft en fin dag, det har jag! Puss❤️




Jag bara ÄLSKAR att man kan ha skinnjacka nu. Då är det vår!


SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag har egentligen inte något direkt intressant att skriva, men jag tänkte bara kika in och önska alla en god natt. 
Jag har i alla fall precis gått på två dagars ledigt efter denna jobbhelg, vilket känns jätteskönt. Så nu kommer jag sova gott, för imorgon kan jag gå upp precis när jag vill! 
Hoppas alla har haft en bra helg och fin söndag. Puss och godnatt!❤️



SÖNDAG

Hejsan! 
Solen skiner lika underbart idag vilket gör en pigg och glad på det mesta. Vädret har ju verkligen en enorm påverkan på humöret. Jag gick upp klockan halv nio och åt frukost innan jag begav mig till gymmet. Det blev 30 minuter PW på löpbandet, 30 minuter CXworx och slutligen 30 minuter spinning. Spinningpasset var fullbokat igår men idag var vi ändå bara 5-6 stycken där, så jag undrar om det var många som glömde ställa om klockan inatt, eller helt enkelt var för morgontrötta. Det blev i alla fall ett bra träningspass och nu är jag, efter dusch och lunch, redo för att åka till jobbet. Jag jobbar som vanligt 14.30-22.00 men till skillnad från andra kvällar jag jobbar så är jag faktiskt ledig imorgon! Det ska bli så skönt att slippa sätta klockan imorgon och bara sova ut tills jag vaknar. 
Nu måste jag skynda mig iväg så jag inte kommer försent. Ha en fin dag i solen. Puss!❤️


Jag har tyvärr bara den här halvkassa bilden att bjuda på idag.. 


LÖRDAGKVÄLL

Godkväll! 
Klockan är egentligen alldeles för mycket för att jag ska vara vaken, och att vi ställer fram klockan inatt (om 2 minuter) gör mig dessutom ännu mer stressad över att jag måste sova. Men jag tänkte bara kika in en liten snabbis innan jag släcker lampan! Jag har i alla fall haft en jättemysig kväll med mina bästa vänner. Grillat till middag, godsaker, prat och skräckfilm. En helt perfekt kväll! 
Imorgon ska jag börja dagen med två pass på gymmet, därav varför jag måste sova nu. Klockan ringer om 6 timmar så det blir inte mycket sömn inatt heller, men det ska jag nog överleva. Jag är ju ledig måndag och tisdag och kan ta igen det då! 
Hoppas alla har haft en bra lördagskväll! Godnatt❤️





TANKESTÄLLARE




Jag fick ett mms av mamma imorses, som passade så bra in på mig efter mina senaste dagar av klagande på allt. Hon är min egna lilla psykolog, som stöttar och peppar mig i allt. 
Jag gillar citatet "det är inte hur man har det, utan hur man tar det", som stämmer så bra. Man väljer själv hur man vill se på saker och om man väljer att tycka att allt är skit, så blir de det också. Man mår tusen gånger bättre av att vara positiv och det är bra att påminna sig själv om det ibland!
Jag behövde verkligen den här sparken i baken och nu ska jag sluta sprida dålig energi och försöka vända varje negativ tanke till en positiv istället.
Återigen, ha en fin kväll allihop!❤️


LÖRDAG

Hejsan! 
Vilken härlig dag det är idag! Solen skiner och jag vaknade upp glad och pigg trots att klockan ringde 05.00 efter 6 timmars sömn. Jag har varit så negativ och deppig det senaste men idag känner jag att det får vara slut med det. Snacka om att sprida dålig energi till er andra för den delen. 
Jag sitter just nu på bussen hem från jobbet, jag hade tänkt skriva ett inlägg på min rast förut men vi hade så sjukt mycket att göra idag så vi hann knappt ha någon rast. Jag slängde i mig maten och fick sen fortsätta jobba. Lite jobbigt och stressigt men samtidigt gillar jag ett högt tempo, då går ju även tiden fort! Nu ska jag bara hem och fräscha till mig innan kvällen är här och jag ska spendera den i Fägre ihop med mina fina vänner. Vi ska ha årets första grillkväll, det ska bli så gott och mysigt! 
Imorgon jobbar jag kväll så nu kan jag njuta av en ledig lördagskväll utan att behöva stressa hem till sängen. 
Hoppas alla har haft en fin dag i solen och ha en bra kväll! Puss❤️


En "dagens-outfit-bild" i mina snygga arbetskläder.. Vääääldigt sköna är dom i alla fall!


FREDAG

Hej!
Det är fredag, och som vanligt när jag ska jobba vaknade jag upp med den värsta jobbångesten man kan tänka sig. Jag förstår inte vad som är problemet, jag kan liksom inte sätta fingret på vad som verkligen gör att jag mår dåligt. Jag vaknar med en stor klump i magen och en sån där hopplös-känsla i hela kroppen. Jag måste verkligen jobba på mig själv och mitt tänkande. Jag måste försöka se positivt på det och försöka luska ut vad som verkligen får mig att må så här. 
Men att jag hade jobbångest en fredag är väl egentligen inte jättekonstigt, eftesom alla ni andra går på helg medan min är slut och jag har massor jobb framför mig. Men för att bli av med den där jobbiga känslan i kroppen började jag dagen med en 7 km lång PW och hög musik i öronen. Bästa sättet att komma på andra tankar. 
Nu har jag ätit frukost, duschat och ligger vid teven en stund. Jag håller på och pysslar lite med min läxa jag fick av min studie- och yrkesvägledare (jag ska intervjua personer som jobbar med yrken jag är intresserad av). Jag är intresserad av psykolog, socionom, dietist och barnmorska så nu har jag mailat runt lite och letat upp eventuella personer jag kan höra av mig till. 
Ikväll ska jag som sagt jobba, 14.30-22.00. Som vanligt börjar jag klockan 07.00 imorgon så min fredagkväll blir inte roligare än att jobba och sen hoppa direkt i säng. 
Hoppas alla ni andra får en lite bättre fredag än vad jag får, och mys lite åt mig. Puss❤️





SAKNAR STUDENT-TIDEN

Godkväll! 
Jag låg och tittade igenom mina bilder på mobilen och hamnade bland alla studentbilder. Det svider så i hjärtat av att allt är över. Jag längtar inte bara tillbaka till själva studentdagen, utan till hela student-tiden. Så mycket att se fram emot, så mycket tid med min fina klass och så mycket kärlek och lycka precis hela tiden. Jag var extremt skoltrött och hade ångest över att hinna med allt, både vad gällde skolgöra och allt som behövde fixas inför studenten. Men så här i slutändan minns jag bara det fina, för det var ändå det som tog överhand. 
När jag hör/läser andra människor som skriver hur skoltrötta de är, vill jag bara skrika till dem: TA VARA PÅ DET! Att jobba kan väl vara kul och du får tjäna pengar, men det är sååå mycket jobbigare (enligt mig). I skolan hade man ofta korta dagar, sovmorgnar, inställda lektioner och när man var sådär trött och less på allt kunde man ändå ha en dålig dag och bara slappa sig igenom skoldagen. Att jobba innebär (för min del) arbetsdagar från 07.00-16.00, eller 14.30-22.00, och du måste alltid vara på topp. Det är inte alltid lätt att bli vuxen, och är det något man gör efter studenten, så är det att kliva in i vuxenvärlden. 
För ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle skriva det här, men fan vad jag saknar skolan. Självklart längtar jag inte tillbaka till berget av prov och läxor man hade till och från, men resten. Alla mina fina lärare som jag trivdes så himla bra med, att få träffa sina vänner varje dag och att bara va. 

Nu tänkte jag bjuda på en liten bildbomb från denna fantastiska tid: 


















TORSDAG

Hej! 
Man blir ju så trött när man har skrivit ett långt inlägg, så försvinner alltihop.. 
Men för att skriva om allt lite mer kortfattat så har jag börjat dagen tidigt med ännu ett möte hos min studie- och yrkesvägledare följt av ett besök hos rehabcenter där jag träffade en sjukgymnast som tittade på mitt knä. Nu kom jag precis hem från morfar och snart ska jag äta lite mellanmål innan jag åker in till gymmet för att träna. Jag ska köra mitt PT-pass idag och jag är så himla taggad på att ta i riktigt ordentligt. Jag älskar att träna så att svetten bara rinner. 
Medan alla ni andra snart börjar gå på helg och ledighet har min precis tagit slut. Det känns ju inte helt kul, men samtidigt får jag väl vara nöjd för de två väldigt sköna och utvilande dagar jag precis har haft. 
Puss!❤️




Dagens lunch framför topmodel. Spenat- och broccoli-soppa med ägg i, och fröknäcke med keso, kalkon och paprika till det! 


ONSDAG

Godmorgon! 
Imorses fick jag trots min ledighet inte sova ut, eftersom jag lovade pappa att köra in han till stan klockan sju. Men när jag kom hem la jag mig i sängen igen och stensomnade. Halv tio vaknade jag och efter 11 underbara timmars sömn känner jag mig pigg och glad. 
Nu ligger jag under täcket och har ätit frukost här i sägen framför ett par missade avsnitt av topmodel. En så skön start på dagen. 
Idag har jag nästan inga stora planer för dagen, vilket känns underbart. Jag har lust att bara ta det lugnt, kanske göra lite nytta som att rensa min garderob och plocka i mitt rum. I eftermiddag ska jag och pappa åka till arenan och simma. Väldigt bra och skonsam träning för mitt dumma knä. 
Ha en bra onsdag allihop! Puss❤️







Två bilder på min goda frukost och två på mitt mysiga rum. 


TISDAG

Hej och godkväll! 
Nu har jag gått på helg, återigen. Eftersom jag jobbar hela helgen är jag ledig onsdag och torsdag istället, vilket faktiskt också är väldigt skönt. Jag har haft en bra dag idag och jag känner mig äntligen ganska säker på jobbet. När man jobbar med människor, och dessutom sjuka människor, där personen i frågas hälsa ligger helt och hållet i mina händer, får man ju ett enormt ansvar. Men det där ansvaret som kändes så jobbigt i början känns inte lika farligt idag och jag känner mig säker på mig själv. Det är en så skön känsla. 
Efter jobbet kom pappa och hämtade mig och vi åkte bara hem och åt och bytte om innan vi åkte in till gymmet. Jag körde 40 jobbiga minuter på crosstrainern följt av 30 minuter CXworx. Ett riktigt bra och svettigt pass blev det! 
Nu är jag nyduschad och mätt på pappas våfflor som han gjorde till kvällsmat. Det är ju våffeldagen och det måste man ta vara på, men det är också bara tisdag så för vår del blev det nyttiga våfflor idag. Dom var gjorda på matlagningsgrädde, ägg, bakpulver, kokosmjöl och fiberhusk. Till det hade jag naturell kesella blandat med massor bär. Så himla himla gott. 
Nu ska jag snart krypa ner i min säng och titta på en film. Det ska bli så skönt att slippa sätta klockan imorgon och sova så länge jag vill! Godnatt allihop. Puss❤️





MÅNDAG

Hej! 
Idag vaknade jag upp med måndagsångest och ont i magen, jag måste verkligen börja jobba på mitt negativa tänkande som äter upp mig just nu. Men efter lite tårar och klagande hos pappa och några stöttande ord kändes det en gnutta bättre. Efter frukosten tog jag på mig träningskläderna och åkte in till gymmet. Jag körde hårdare än vad jag har gjort på länge så jag var helt skakis efteråt, underbar känsla. Nu har jag ätit lunch, duschat och gjort mig iordning för att snart åka till jobbet. Ett pass mellan 14.30 och 22.00 väntar och imorgon börjar jag som vanligt klockan 07.00. Det är bara att bita ihop. 
Ha en bra dag allihop. Puss!❤️



SÖNDAGKVÄLL

God söndagskväll! 
Jag ligger för tillfället i soffan ihop med Emil och Felicia och här kommer vi bli liggande resten av kvällen. Finalen av farmen har precis avslutats och rätt person vann enligt mig (haha jag är en så tragisk nörd när det gäller sånna skitprogram). Imorgon jobbar jag kväll så det ska bli skönt att börja veckan med en sovmorgon. Jag känner däremot en sån vidrig jobb- och söndagsångest idag, antagligen för att jag har en så tråkig vecka framför mig med hela helgen full av jobb.. Jag saknar mitt "gamla liv" med jobb måndag-fredag och med endast dagpass. Jag är verkligen ingen kvällsjobbare och jag hatar att ha ett så rörigt schema. Jag behöver mina rutiner, som förr då jag jobbade under dagarna och hade mina bestämda träningspass under kvällarna. Nu missar jag mina favoritpass för att jobb är i vägen och inte nog med det så blir mitt knä aldrig bra, och när jag inte tränar bra mår inte jag bra. Min motivation till det mesta har sjunkit och idag är en sån där dag det känns som mest påtagligt. Imorgon vill jag i alla fall försöka börja om från början. Göra det bästa av situationen, planera upp för mina nya tider jag måste anpassa mig till och bli den gamla Maya med mycket och bra energi, motivation och karaktär. Nu har jag fått skriva av mig lite grann vilket alltid känns lite bättre, även om det kanske inte är så intressant för andra att läsa. Men som jag sagt förr, min blogg är ju för min egen skull! 

Nu ska jag bjuda på en bild från dagens våffelmys hemma hos morfar, våfflor är ju bland det bästa som finns, och sen ska vi avsluta denna fina helg med en bra film! Hoppas alla har haft en bra söndag och helg. Puss❤️



LÖRDAG-SÖNDAG

Hej allihop! 
Igår hade jag verkligen inte tid för någon blogg, men jag tar igen det idag istället! Jag och mamma började lördagen med världens godaste hotellfrukost, bästa starten på dagen. Sen gick vi till Göteborgsoperan för att titta på en barnteater pappa är med i just nu, Lasse-majas detektivbyrå. Jättemysig och bra! Efter det fortsatte vi vår shoppingrunda och ännu lite mer inhandlades, så nu har jag pengaångest. När vi var trötta och nöjda satte vi oss på tåget och åkte hem till Skövde igen, efter en helt underbar liten vistelse i min favoritstad Göteborg. Under kvällen träffade jag alla mina fina och saknade vänner för en så himla bra förfest och utgång. Jag hade så himla kul och kvällen bara sprang iväg, det blev verkligen lyckat från början till slut. 

Idag vaknade jag upp sent och började dagen med en lång och varm dusch. Felicia, jag och Emil åkte sen och handlade en stor, god och onyttig frukost som vi precis avnjutit. Nu ligger jag nerbäddad i min säng igen och tittar på Top model och om en stund ska vi åka hem till morfar för att äta våfflor. Bästa bakisdagen. Ikväll ska jag bara äta en god söndagsmiddag och mysa med familjen. En så skön och mysig dag, utan minsta stress. Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit den bästa på länge. Puss!❤️








Två bilder från gårdagens hotellfrukost, en på pappa och Ingalill och en ynka från förfesten. 



Dagens så sjukt goda frukost. Risgrynsgröt, jordgubbar, apelsinjuice och hönökaka med ägg och smält ost!


FREDAGKVÄLL

Godkväll! 
Vi har precis kommit tillbaka till hotellrummet efter en fin och mysig dag och kväll.
Hela dagen har jag och mamma strosat runt på stan och som vanligt när man egentligen inte borde köpa för mycket så hittar man massor, meeen det är ju snart vår och sommar så då får man faktiskt unna sig lite nytt. Efter att vi mött upp pappa och fräschat till oss lite gick vi ut och åt på en mysig restaurang, där det för min del blev en gudomlig entrecote. Efter middagen gick vi på bio, "Tommy", som jag hade så höga förväntningar på. Den var inte riktigt så bra som jag hade trott, mest rå och mörk, men ändå värd att se. Nu är jag proppmätt efter allt biogodis och snart ska jag bädda ner mig i sängen. Pappa ska ju upp och jobba imorgon men jag och mamma ska självklart unna oss en skön sovmorgon innan vi hugger in på den efterlängtade hotellfrukosten. 
Hoppas alla har haft en bra fredag, det har jag! Pusspuss❤️






Som vanligt kan jag inte skryta med någon direkt bra kvalité på bilderna, men dåliga bilder är ju bättre än inga bilder alls! 


FREDAG

Hej! 
Idag började jag dagen med att försova mig, det har jag inte gjort på länge. Men jag hann i tid till klockan nio då jag var på högskolan för mitt tredje möte med studie- och yrkesvägledaren. Mina planer för framtiden börjar bli lite mer tydliga, men ändå långt ifrån klara. 
Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg med mamma. Vi ska ha en så mysig start på helgen med shopping under dagen idag följt av middag, bio och hotell-övernattning ihop med även pappa som redan är i Göteborg då han jobbar där. Imorgon ska vi gå på teatern han håller på med just nu som ett fint avslut på vår lilla Göteborgs-vistelse. 
Jag sitter för tillfället och tittar på veckans alla missade avsnitt av farmen, så tiden ska gå fortare tills vi är framme! Jag kanske får till ett inlägg även ikväll, men jag lovar inget. Ha en bra helg allihop, min kommer bli underbar! Puss❤️





TORSDAG

Hej! 
Idag vaknade jag av mig själv klockan halv åtta och låg sen och drog mig till åtta. Då gick jag upp, gjorde frukost och bäddade ner mig i sängen igen framför gårdagens missade avsnitt av Sveriges mästerkock. En så skön och mysig start på dagen! När frukosten lagt sig tog jag på mig träningskläderna för lite hemma-träning. 30 minuter PW-intervaller på löpbandet och 45 minuter styrka. 
Nu är jag nyduschad och har precis ätit lunch. Jag ska snart göra mig iordning för att sen åka till jobbet för ett kvällspass mellan 14.30 och 22.00. Det är min 6:e och sista jobbdag i rad innan jag ikväll äntligen går på helg! Jag har världens mysigaste och bästa helg framför mig så detta jobbpass känns lätt att ta sig igenom när man vet vad som väntar! 
Ha en bra dag allihop. Puss!❤️





ONSDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en bra och mysig dag rakt igenom. Jag vaknade upp 05.00 hyfsat utvilad och pigg för en lång dag med jobb, som idag gick riktigt bra. Det är så skönt att äntligen börja trivas och känna att jag inte är sämst i världen trots allt, man måste ju bara komma över den värsta ny-på-jobbet-tiden. Direkt efter jobbet åkte jag och Felicia till stan och träffade våra saknade tjejer Rebecka och Emma för en god middag och fika på rådhuset, och väldigt mycket prat då det var ett bra tag sen vi sågs senast. Direkt efter den mysiga fikan fortsatte vi kvällen med ännu mera fika och prat på rådhuset med våra andra fina vänner. Tråkigt nog en hejdå-fika för våran Hanna som flyttar till Oslo i helgen. 
Efter 9 timmars jobb och 5 timmars rådhus-häng är jag trött men nöjd och väldigt redo för att släcka lampan och sova. Imorgon jobbar jag kväll så då ska jag unna mig en skön sovmorgon och en lång och god frukost! 
Hoppas alla har haft en bra onsdag, det har jag! Puss❤️





TISDAG

Godkväll! 
Denna dag har gått i ett. Jag jobbade 7-16 och direkt efter jobbet var jag och tittade på en bil. Jag känner efter att ha börjat jobba på KSS och har de arbetstider jag har, att jag bara måste ha en bil. Jag har ju kunnat låna mamma och pappas varje dag nu och kommer ju kunna göra det ibland, men jag känner ändå att jag inte vill behöva låna den hela tiden utan ha min egna som jag ALLTID kan använda. Den enda ångesten är ju bara pengarna, att de är så dyrt att ha bil. 
Idag blev det tyvärr ingen eftersom den jag hade siktat in mig på inte var speciellt bra.
Efter biltittandet åkte jag och pappa till gymmet. Det blev ett väldigt kort och inte så speciellt bra pass för min del då jag hade jätteont i mitt knä idag, men 20 minuter PW och 30 minuter CXworx blev i alla fall gjort och det är ju bättre än inget. Nu är jag nyduschad och kvällsmaten ligger i magen. Jag måste alldeles strax hoppa i säng för imorgon börjar jag klockan sju (första gången jag inte jobbar kväll innan dag, eftersom jag bytte denna veckan, så det får jag passa på att njuta av). 
Hoppas alla har haft en bra dag och sov så gott! Puss❤️

 


Som vanligt har jag ju inga nya bilder att visa just nu, så idag bjuder jag på två från Gran Canaria. Världens bästa och underbaraste resa med min älskade familj. Skulle göra allt för att åka tillbaka!!!


MÅNDAG

Hej! 
Idag var jag uppe halv åtta för att börja dagen med en PW i morgonsolen. Jag var vrålhungrig när jag kom hem så en god gröt- och äggfrukost satt helt perfekt. Nu är jag nyduschad och iordninggjord redo för att åka till stan med min mamma och syster. Vi är på jakt efter presenter till min bror som fyller år snart. Resten av dagen ska jag jobba, 14.30-22.00. Det känns faktiskt inte lika jobbigt idag, jag har väl kommit in i det lite mer nu och börja tycka om det. Imorgon jobbar jag som vanligt dag och börjar därför klockan sju, så vi hörs igen imorgonkväll, för ikväll kommer jag bara hinna hem och slänga mig i sängen. Ha en fin dag allihop! Puss❤️


I brist på några nyare bilder bjuder jag på en på mig och min syster från när vi var små. 


SÖNDAG

Godkväll allihop! 
Trots lite sömn inatt har jag kännt mig pigg och glad idag. Jag jobbade 7-15 och det gick riktigt bra och var ganska lugnt och skönt. Efter jobbet kom David och hämtade mig och vi åkte lite spontant till stan på jakt efter en jacka till honom. Ikväll har jag ätit en god söndagsmiddag med mina päron och nu sitter vi nerbäddade i soffan med yoghurtnötter och godis och inväntar kvällens söndagsfilm. Ett så himla bra och mysigt avslut på denna trots allt ganska trevliga jobbhelg. 
Imorgon jobbar jag ett kvällspass så ikväll kan jag med gott samvete sitta uppe en stund och imorgon kan jag njuta av en skön sovmorgon. 
Hoppas alla har haft en fin helg! Pusspuss❤️



LÖRDAG

Godkväll! 
Jag sitter för tillfället på jobbet och har lite rast. Det tog emot något enormt att åka till jobbet idag, förmodligen för att det är lördag och alla andra är lediga. Jag har haft en väldigt lugn och göra-ingen-nytta-dag idag, jag låg mest i soffan och tyckte synd om mig själv.. Sånna dagar får man ha ibland.
Om 3,5 timmar slutar jag och då måste jag bara skynda mig hem och slänga mig i säng för imorgon står klockan återigen på 05.00. MEN nu ska jag sluta låta som världens bittraste människa och fortsätta jobba. Hoppas alla har en fin lördagskväll. Puss❤️


Tränar på att dricka kaffe för hundrade gången. Den här gången SKA det bli gott tillslut! 


FREDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag tänkte bara kika in en snabbis innan jag släcker lampan för att sova. Jag har haft en jättemysig kväll med mina fina bästa vänner. Filmkväll och massor gott att äta. Imorgon ska jag som sagt jobba, vilket jag inte känner mig alls sugen på. Det känns ju alltid extra jobbigt att gå till jobbet när alla andra är lediga. Men jag får tänka pengar och se fram emot nästa helg då jag är helt ledig. Jag jobbar i alla fall kväll imorgon så en liten sovmorgon ska jag unna mig innan jag tänkte åka till gymmet (om jag får en plats på avtivion). Nu måste jag sova för klockan ringer trots allt om 7 timmar...
Hoppas alla har haft en bra fredag, det har jag! Puss och godnatt!❤️


En jättemörk och suddig bild från ikväll, men tänkte bara visa vilka grymma killar jag har som ger mig handmassage och fotmassage på samma gång, jag låg där som en prinsessa!



FREDAG

Godmorgon! 
Det är fredag och jag är ledig. Det borde väl kännas skönt men det känns mer som söndag, eftersom jag jobbar imorgon.. Jag ska i alla fall ha en bra dag idag och försöka att inte ägna en enda tanke åt morgondagens jobb. Vädret är ju fortfarande underbart och fredag kommer ju alltid vara veckans bästa dag. Jag vaknade halv nio och låg och drog mig en stund i sängen. Nu har jag precis ätit en stor och god frukost och snart ska jag byta om till träningskläder. Jag ska träffa Robin för ett träningspass på gymmet ihop följt av lunch på thaihouse. Ikväll är det självklart fredagsmys som står på schemat och den här gången hemma hos Pontus. Det känns skönt att kunna mysa ikväll utan stress då jag trots allt jobbar kväll imorgon och därför kan ta sovmorgon! 
Ha en fin fredag allihop. Puss❤️





TORSDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag ligger just nu nerbäddad i min säng med veckans missade avsnitt av topmodel framför mig. Dagen har bara rusat förbi men jag har haft en så himla skön ledig dag så jag känner mig nöjd och glad. Jag och Natalie avnjöt världens godaste lax innan vi köpte med oss varsin te och satte oss på torget och njöt av den varma solen. En riktigt härlig vårdag. När jag kom hem hann jag mest äta mellanmål och vila en stund innan David plockade upp mig och vi åkte och simmade. 1500 meter blev det och det kändes riktigt skönt efteråt, man blir ju så mör och tung i kroppen av att simma. Efter lite kvällsmat bäddade jag ner mig här i sängen ihop med min yollibox som jag köpte idag. Jag har bara ätit vaniljsmaken innan som verkligen smakade spy, så vidrig. Men idag testade jag mango (vilket är min absoluta favoritfrukt) och den var jättejättegod! 
Nu har jag skrivit onödigt mycket så jag ska istället koncentrera mig på teven. Godnatt på er allihop!❤️
 




TORSDAG

God förmiddag denna underbara lediga torsdag!
Idag vaknade jag klockan åtta till strålande solsken och började dagen med en stor och god frukost. När maten lagt sig gav jag mig ut på en härlig långpromenad och det är inte klokt vad mycket mer energi man får av solen. Lyckorus i hela kroppen!
Nu har jag duschat och gjort mig iordning för att snart åka in till stan. Jag ska träffa min fina vän Natalie för lunch följt av fika i solen. Det ska bli så mysigt så!
I eftermiddag har jag inte så mycket planerat men senare ikväll ska jag i alla fall träffa David för att åka till arenan och simma. Det var längesen jag simmade nu så det ska faktiskt bli kul och skönt! 

Ha en underbar dag allihop, det ska jag ha! Puss❤️



ONSDAG

Godkväll! 
Igår hann jag ju inte mycket mer än att åka hem och blunda innan klockan ringde för jobb igen. Det är verkligen inte min grej att jobba kväll följt av dag. Jag har dessutom upptäckt, när jag tittade lite närmare på mitt schema, att jag ALLTID jobbar kväll innan en dag. Jag kommer alltså aldrig kunna vakna upp en morgon klockan fem och känna att jag är utvilad för att jag kom i säng i god tid kvällen innan, eftersom jag alltid kommer komma hem från jobbet sisådär halv elva-elva kvällen innan. Det positiva med detta är väl att man alltid får långhelg då man alltid börjar med en kväll efter ledighet, och när man väl har jobbat en dag och sen ska jobba en kväll får man ju nästan ett dygns vila. MEN nu var det slutbabblat om det här!
Det gick i alla fall fort idag på jobbet och jag börjar äntligen komma in i det lite mer, även om jag fortfarande känner mig väldigt osäker. 
Idag gick jag på helg, eftersom jag jobbar hela helgen. Så nu är jag ledig torsdag och fredag och det firade jag med en mysig kvällsfika på rådhuset ihop med David och Felicia ikväll. 
Nu är jag hemma och tänkte snart hoppa i säng och sätta på en film att somna till.
Hoppas alla har haft en bra onsdag! Puss och godnatt❤️



TISDAGSLUNCH




Dagens släng-ihop-vad-du-hittar-hemma-lunch. 
Det fick bli mackrill i tomatsås på knäckemacka, ett ägg och lite blandade grönsaker. Ibland är det ju hur gott som helst att bara göra iordning något sånt här enkelt. 

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Jag har sån jobbångest i kroppen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, och detta är så typiskt mig. Det var precis likadant när jag fick heltidsjobb på förskolan, då hade jag också sån här jobbångest. Den där känslan när man känner sig osäker på precis ALLT, man känner sig bara så dålig och liten. Det är den värsta känslan som finns och det är därför jag hatar att vara ny på ett ställe. Jag måste bara försöka se positivt och tänka att om någon månad kommer allt kännas bra. Dumma tanke-spöken kan verkligen sätta hinder för en, så därför måste man bara försöka strunta i dom och se positivt. Jag har fått ett jättebra jobb, mina arbetskamrater är trevliga och jag får chansen att tjäna mina egna pengar. Jag minns ju hur jäkla bra jag trivdes på förskolan efter ett tag när jag hade kommit in i det och lärt känna alla. Jag måste helt enkelt bara hålla ut ett tag för att komma över den jobbigaste ny-på-jobbet-biten! 

Nu ska jag försöka ha en bra eftermiddag och njuta av allt positivt med denna dag, som att vi har vårväder och solsken! Puss❤️🌸


TISDAG

Godmorgon/förmiddag! 
Efter 10 timmars sömn vaknade jag upp och mådde mycket bättre än vad jag gjort de senaste dagarna. Jag kände mig äntligen utvilad och pigg. Solen sken och det såg nästan ut som sommar utanför fönstret så jag snörade på mig träningsskorna och gav mig ut på en morgonpromenad. Jag kände mig trots allt inte helt hundra i kroppen så det blev en väldigt lugn men skön promenad. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit en god ägg- och grötfrukost. Jag ska snart ta en lång och varm dusch och sen bara ta det lugnt innan jag åker till jobbet klockan två. Jag hoppas verkligen jag håller mig pigg hela dagen så jag orkar med en lång kväll på jobbet, jag börjar ju även klockan sju imorgon igen så det är bara att bita ihop. 
Hoppas alla får en fin tisdag i det underbara vädret! Puss❤️





Det är sånna här dagar jag är glad att jag inte bor mitt i stan så långt ifrån denna underbara natur man kan komma.


MÅNDAGKVÄLL




Om det nu skulle finnas något positivt med att vara sjuk så är det ju när ens päron skämmer bort en med godsaker. Så nu sitter jag här helt proppmätt efter broccolisopp-middag följt kesoplättar med grädde och sylt. 
Hoppas alla har haft en fin måndag och bra start på veckan. Puss!❤️


MÅNDAG

Hej!
Jag har inte så mycket att skriva idag faktiskt. Febern har redan försvunnit men magen värker och illamåendet sitter fortfarande i, så jag har mest spenderat dagen i min säng. Trots att jag har hundra gånger mer energi idag mot vad jag hade igår så ska jag ändå tvinga mig själv att bara ligga still idag, hur jobbigt och tråkigt det än är. Jag tänkte snart sätta på filmen "now is good" som jag blivit tipsad om och sen ska jag ta en lång och varm dusch. Det vidrigaste med att vara sjuk är ju att man går runt i pyjamas hela dagen och känner sig sunkigast i världen. 
Imorgon hoppas jag att jag är helt frisk så jag kan gå till jobbet (jag jobbar ju på en infektionsavdelning vilket gör det ännu mer viktigt att jag själv inte bär på några smittor när jag träffar patienterna, eftersom många av dom är extremt infektionskänsliga). 
Nu ska jag krypa under täcket och sätta på filmen. Puss!❤️

En bild från då jag, min mamma och syster var på Fuerteventura. Skulle göra nästan vad som helst för att få komma bort till ett varmt ställe just nu ihop med min fina familj.


SÖNDAG

Hej från en sjuk Maya..
Imorses vaknade jag upp och mådde hemskt. Magont, illamående, vidrig värk i kroppen och feber. Jag som körde spinning igår och var piggare än nånsin ligger helt plötsligt i influensa. Så denna soliga dag har jag mestadels spenderat i min säng liggande i fosterställning och pinat igenom skiten. Men med alvedon i kroppen satte jag på mig massor av kläder och bäddade ner mig i en solstol ute på balkongen nu under eftermiddagen, jag vägrar ligga inne en sån här fin dag. Ikväll ska vi åka hem till morfar och äta middag och sen tänker jag gå och lägga mig så tidigt jag bara kan. Jag har massor planerat den kommande veckan och jag får bara inte missa jobbet, så jag måste göra allt för att bli frisk fort. 
Hoppas alla har haft en lite bättre dag än vad jag har haft.. Jag har i alla fall haft en jättebra och mysig helg så det får jag vara glad för! Puss❤️





LÖRDAG

Godkväll!
Jag har haft fullt upp hela dagen och har väl egentligen inte mer tid till att skriva nu, men jag tänkte ändå kika in en liten snabbis så ni vet att jag lever. Jag har i alla fall haft en jättebra lördag och vädret har verkligen varit helt underbart. Jag började dagen med en stor frukost innan jag åkte in till gymmet. Idag hade jag och Olivia bestämt att träna ihop och efter 20 minuter PW och 45 minuter activio var vi väldigt svettiga och nöjda. Efter träningen gjorde vi oss iordning och satte oss sen på rådhuset och avnjöt deras underbara ceasarsallad till lunch. Efter lång tid av prat (vi har verkligen inte setts på tusen år) kom även Fredrik och Felicia och myste med oss. 
Ikväll befinner jag mig långt borta i fägre och myser hemma hos Fredrik. Vi har precis ätit oss vidrigt mätta på kyckling-tacos och nu väntar vi in resultatet av melodifestivalen (som i och för sig inte intresserar mig speciellt mycket). Jag vet inte riktigt hur min mage ska få i sig mer, men snart väntar i alla fall glass, kolasås, choklad, nötter och annat gott. 
Hoppas alla har en fin lördag, det har jag! Pusspuss❤️
 
 
Från dagens mysiga lunch med oliven.
 





Världens bästa vänner❤️
 

FREDAGSMYS

Bjuder på ytterligare några bilder från kvällens alla godsaker. Jag vill knappt tänka på den matkoma jag kommer ha om en stund. Nu väntar skräckfilm! Hoppas alla har en mysig fredagkväll. Puss❤️
 




FREDAGKVÄLL



Inleder fredagsmyset med exotisk planka ihop med min mamma och syster. ÄLSKAR exotisk planka. Massor frukt, kyckling och idag hade vi även räkor. Om en liten stund kommer David, Pontus, Emil och Fredrik och fredagsmyser med mig. Godsaker och skräckfilm, precis så en fredag ska se ut!


FREDAG

Hejsan!
Det är veckans bästa dag och jag är ledig. Jag började dagen med ett träningspass på gymmet, älskar att starta dagen så. Så efter 10 minuter crosstrainer, 40 minuter styrka och 30 minuter PW på löpbandet var jag svettig och nöjd. Nu har jag precis ätit en så himla god lunch som fanns kvar från gårdagens middag. Lax med någon god fetaost-gegga på, röd quinoa och grönsaker. Jag ska snart ta en lång dusch och göra inpackning, det gäller att passa på när man har tid. Jag har inga jättestora planer för resten av dagen, mer än en långpromenad med mamma och sen tänkte jag kanske baka bullar om jag hinner och orkar. Ikväll ska vi äta extra god fredagsmidddag och sen kommer mina fina vänner till mig och myser. Ha en bra dag allihop och trevlig helg! Puss❤️





TORSDAG

Godkväll! 
Den här dagen har gått i ett och efter 6 timmars sömn, 9 timmars jobb och 1,5 timmars träning känns det väldigt skönt att äntligen bara få sitta nerbäddad i soffan. 
Jobbet gick bra, men det är så himla svårt. Det är så mycket att lära sig och vänja sig vid och just nu kan jag knappt förstå hur jag ska klara mig själv. Men det är aldrig kul att vara ny på ett ställe, så jag försöker tänka på att jag ska ge det en månad innan jag deppar ihop totalt. Alla är nya någon gång och man kan bara göra så gott man kan, jag måste sluta ställa så höga krav på mig själv. 
Efter två ynka jobbdagar har jag nu gått på långhelg, fredag till måndag. Det ska bli skönt såklart men man njuter självklart inte lika mycket när man inte har jobbat så mycket innan. Men jag tänker absolut inte klaga!
Efter jobbet åkte jag som sagt till gymmet. 30 minuter crosstrainer, 30 minuter PW på löpbandet och 30 minuter CXworx fick jag gjort idag och det kändes så skönt efteråt. Nu har jag duschat och ätit kvällsmat och snart tänkte jag bädda ner mig i min säng för att titta på ett par missade program från veckan som gått.
Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag, men nu är jag helt slut! Puss❤️




Försökte ta en smygbild på gymmet men eftersom det var fullt av folk runt om blev det en väldigt snabb och suddig sådan. De två andra bilderna är på kvällens goda kvällsmat: kesella med massor bär och lite granola på toppen, ägg och kiwi. 


ONSDAG

Hej!
Idag var jag uppe tidigt för att vara på gymmet halv åtta. Jag hade ganska ont om tid så jag hann bara med en timmes helkroppsstyrka, men det blev ett väldigt bra pass ändå. Efter dusch och frukostbuffé på gymmet åkte jag till högskolan för ett möte med en studie- och yrkesvägledare. Jag vill så gärna börja läsa till hösten men samtidigt som jag har massor drömmar och planer på vad jag vill så känns det som att jag inte har en aning. Så idag diskuterade vi och pratade om eventuella yrken, men jag ska träffa henne nästa vecka igen för att prata mer och göra lite olika "tester" för att se vad som verkligen passar mig. Det känns skönt att ha kommit igång med detta i alla fall och om några veckor, när det är dax att söka, är jag förhoppningsvis helt säker på vad jag vill. 
Nu är jag hemma och har precis ätit lunch framför veckans top model som jag har missat. Idag har jag ett kvällspass på jobbet framför mig. Jag börjar halv tre så snart måste jag göra mig redo för att åka iväg. Jag börjar klockan sju imorgon igen så jag kommer inte hinna mer än att åka hem och blunda innan jag måste åka tillbaka till jobbet. Men att jag därefter går på långhelg gör ju alltihop tusen gånger lättare.
Ha en bra dag allihop! Puss❤️

Eftersom jag inte har några bilder från idag bjuder jag på två från i somras:





TISDAG

God förmiddag!
Idag vaknade jag upp med söndagsångest på en tisdag. Jag vet inte riktigt varför, men ibland har man ju sånna där dagar då allt bara känns rörigt och jobbigt, när man varken vet ut eller in. När hela livet är ett enda stort frågetecken. När man bara vill krypa upp i mammas famn och stanna där, där man känner sig tryggast på jorden.

Jag började dagen med en timmes promenad idag, vilket var bästa medicinen mot jobbiga tankar och känslor. Efter en varm dusch gjorde jag frukost och bäddade ner mig i min säng framför filmen "älska mig igen", som jag började se igårkväll men somnade till. Det var första gången jag såg den och vilken underbart fin film det var. Jag har precis börjat på en till film, "message in a bottle", som också verkar jättemysig. 
Skönt sätt att börja dagen på, utan minsta stress. Hoppas alla får en fin tisdag. Puss❤️





MÅNDAG

Hej!
Då var det återigen måndag och jag har mjukstartat veckan med en introduktionsutbildning på mitt nya jobb från åtta till tolv. Det var dock en pina att gå upp imorses så jag tänkte snart ta en liten powernap för att kompensera min sömnbrist från helgen som varit. Utbildningen gick i alla fall jättebra och jag känner mig faktiskt lite lugnare inför allt nu. Jag fick även mitt schema, eller för mars månad till att börja med, och det såg så himla bra ut. Jag ska ju jobba 75% och det vanliga på de flesta arbeten är väl att man jobbar 5 dagar i veckan men därför kortare dagar än vid 100%. Men inom vården, eller i alla fall på KSS så jobbar man liksom hela dagar 7-16 oavsett hur många procent man har, vilket gör att jag blir ledig fler dagar i veckan! Så denna veckan är jag ledig tisdag och fre-lör-sön-mån (riktigt så lyxigt är det ju inte varje vecka dock) Det känns nästan onödigt slappt att vara ledig flera dagar i veckan så jag tänkte lämna mitt schema till min favoritförskola så kan dom ringa in mig på mina lediga dagar om det behövs. 

Nu har jag precis bäddat ner mig i min säng och tänkte sätta på en film att småsova till, jag är helt slut. Senare i eftermiddag ska jag åka in till gymmet och träna och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och måndagsmysa. Imorgon är jag som sagt ledig så som jag skrev tidigare så blev det en väldigt skön mjukstart på veckan och nya jobbet! Ha en fin måndag allihop. Puss❤️




Nya tillskott på träningsfronten. Äntligen fick jag tummen ur och köpte mig ett par till nike free och när jag ändå var i farten unnade jag mig ett nytt fint träningslinne också. Tänk att det faktiskt blir lite extra kul att åka till gymmet när man har nya träningskläder/skor! 


SÖNDAGSMYS


Söndagsmyser med mina päron framför filmen "Nobels testamente", som jag i och för sig redan har sett innan. Men den är riktigt bra och jag har alltid tyckt om svenska filmer så jag kan se den igen. När filmen är slut måste jag hoppa i säng direkt för imorgonbitti ska jag vara på KSS klockan åtta för introduktionsutbildning. Hoppas alla har haft en bra helg och fin söndag! Puss❤️


SÖNDAG

Hej!
Igår hade jag en riktigt bra och lyckad kväll. Vi började med en jättegod middag bestående baguetter, lite olika röror, ost, frukt och annat gott. Vi hade även drink-kväll, så alla stod för varsin drink som vi bjöd varandra på. Väl ute känns det mest som att tiden bara sprang iväg, men jag hade jättekul. 
Idag vaknade jag klockan nio och fick precis som igår nöja mig med sisådär 5 timmars sömn. Men jag känner mig förvånansvärt pigg idag och efter en lång dusch och stor frukost är man människa igen. Nu har jag precis ätit lunch och ska göra mig iordning för att åka till stan med papsen! Ha en fin söndag allihop. Puss❤️

Bjuder på ett par dåliga mobilbilder från igår:







LÖRDAG

Hej!
Trots att jag somnade klockan två igår så vaknade jag halv åtta idag. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och åt en god frukost framför teven i lugn och ro, jag älskar helgmorgnar. När maten hade lagt sig tog jag på mig träningskläderna för ett pass här hemma. 30 minuter PW-intervaller (eftersom jag inte kan springa) och ett av mina styrkescheman jag fick av min PT. Efter dusch och lunch kom David och Pontus och hämtade mig och vi har spenderat dagen på stan där vi handlade smått och gott till kvällen. Nu är jag hemma och tänkte ta mig en liten powernap innan det är dax att börja fixa och dona för ikväll. Mina närmsta bästa vänner kommer till mig för middag och förfest innan vi tänkte dansa oss svettiga på bogrens. Jag känner på mig att det kommer bli en sån där riktigt bra kväll! Men för att få energi till kvällens partajade behöver jag bygga på mina snåla 5,5 timmars sömn jag fick inatt. Ha en fin lördag allihop! Puss❤️





FREDAGKVÄLL



Jag tänkte bara kika in en liten snabbis med två bilder från kvällen, som har varit så himla mysig. Vi åt en helt otroligt god laxrätt med pasta och fortsatte sen med massor av godsaker i soffan och väldigt väldigt mycket prat. Jag älskar må-bra-prata-om-allt-kvällar. Nu ska det bli så skönt att släcka lampan och sova, och dessutom veta om att man inte behöver gå upp tidigt imorgon! Hoppas alla har haft en fin fredag. Puss❤️



RSS 2.0