TORSDAG

Godkväll! 
Den här dagen har gått i ett och efter 6 timmars sömn, 9 timmars jobb och 1,5 timmars träning känns det väldigt skönt att äntligen bara få sitta nerbäddad i soffan. 
Jobbet gick bra, men det är så himla svårt. Det är så mycket att lära sig och vänja sig vid och just nu kan jag knappt förstå hur jag ska klara mig själv. Men det är aldrig kul att vara ny på ett ställe, så jag försöker tänka på att jag ska ge det en månad innan jag deppar ihop totalt. Alla är nya någon gång och man kan bara göra så gott man kan, jag måste sluta ställa så höga krav på mig själv. 
Efter två ynka jobbdagar har jag nu gått på långhelg, fredag till måndag. Det ska bli skönt såklart men man njuter självklart inte lika mycket när man inte har jobbat så mycket innan. Men jag tänker absolut inte klaga!
Efter jobbet åkte jag som sagt till gymmet. 30 minuter crosstrainer, 30 minuter PW på löpbandet och 30 minuter CXworx fick jag gjort idag och det kändes så skönt efteråt. Nu har jag duschat och ätit kvällsmat och snart tänkte jag bädda ner mig i min säng för att titta på ett par missade program från veckan som gått.
Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag, men nu är jag helt slut! Puss❤️




Försökte ta en smygbild på gymmet men eftersom det var fullt av folk runt om blev det en väldigt snabb och suddig sådan. De två andra bilderna är på kvällens goda kvällsmat: kesella med massor bär och lite granola på toppen, ägg och kiwi. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0