TISDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft fullt upp och varit en riktig hemmafru här hemma hos Pontus. Medan han har varit i skolan har jag tagit en liten sovmorgon, varit och handlat och sen stått i köket i över fyra timmar för att baka bullar. Jag har varit sugen på att baka bullar så himla länge så det passade ju perfekt att göra det nu när jag är ledig och har all tid i världen. Jag gjorde bullar med både nutella- och vaniljfyllning och de blev gudomligt goda. I eftermiddag har jag varit ute på en promenad tillsammans med David och nu ikväll har jag tagit en lång dusch och legat nerbäddad i soffan medan Pontus har varit på
fotbollsträning. Nu har han precis kommit hem och vi kan äntligen få lite tid för varandra, så nu ska vi återigen krypa ner i soffan och titta på någon film. 

Jag får ju inte glömma att berätta att jag idag fick ett väldigt fint samtal från min gamla chef på min älskade förskola Skogens. Hon frågade om jag ville ha ett vikariat där fram till sommaren med start på tisdag nästa vecka, vilket jag självklart ville. Så otroligt passande nu när jag precis kommit hem och behöver allt jobb jag kan få. Så glad! 

Jag lovade ju att göra ett Asien-inlägg idag men tiden har helt enkelt bara sprungit ifrån mig så jag hoppas på att få till det imorgon istället!
Puss!❤️




JAG ÄR HEMMA!

Hej!
Efter 7 långa veckor på resande fot är jag nu hemma i Sverige igen. Jag kom hem i torsdags förmiddag och när jag väl klivit innanför dörren kändes det knappt som att jag hade varit borta. Det var en så underlig känsla, som att de 7 senaste veckorna bara hade sprungit förbi och jag knappt hade hunnit med. Men det var samtidigt så otroligt skönt att vara hemma. Jag har varit med om så mycket fina, roliga, spännande och häftiga upplevelser men att återigen vara på den plats på jorden där jag känner mig som allra tryggast var en riktig lättnad i hela kroppen. Jag skulle kunna skriva om detta i timmar, men jag tänkte istället göra ett nytt inlägg där jag ska försöka sammanfatta mina 46 dagar i Asien med massor av bilder och text. Men det hinner jag inte göra nu, så det får vänta till imorgon! 
 
Jag har i alla fall haft en underbar helg och jag har äntligen fått träffa mina nära och kära som jag har saknat något enormt den senaste tiden. I torsdags fick jag träffa min älskade familj och det var så skönt att få krama om dom igen, berätta om allt i lugn och ro och njuta av pappas hemlagade mat. Inom loppet av 7 veckor har det hänt så otroligt mycket även hemma i Sverige, som att min syster har flyttat till en lägenhet, mina föräldrar har köpt hus i Alingsås och flyttar i Juni och min mamma har fått nytt jobb i Göteborg. Det har inte varit lätt att hänga med i allt borta i Asien, men det har varit så kul att gång på gång få såna fina besked, jag är så glad för deras skull! Nu har jag återigen sagt hejdå till min familj eftersom de åkte till Spanien i lördags för 10 dagars semester. Jag själv kände mig inte direkt sugen på att resa iväg igen utan ville bara åka till min Pontus. 
Så i fredags åkte jag till Göteborg för att äntligen, efter alldeles för lång och jobbig tid av väntan, få träffa honom. Att vara ifrån sin pojkvän har varit bland det allra jobbigaste under denna resa, ibland har det nästan känts hopplöst. I helgen har vi bara njutit av varenda sekund tillsammans och jag har dessutom hunnit träffa Pontus familj och min bästa vän David som jag saknat så mycket. Den kommande veckan ska jag spendera här i Göteborg innan både jag och Pontus åker till Skövde på torsdag och sen vidare till Skåne under helgen tillsammans med hans familj. Har jag haft semester i 7 veckor kan jag lika gärna ha en vecka till tänkte jag, för att ta igen all missad tid med mina nära och kära. 
Nu blev detta ett väldigt mycket längre inlägg än vad jag hade räknat med, så jag hoppas i alla fall någon har orkat kämpa sig igenom allt. Nu ska jag snart åka in till stan för att möta upp Pontus, Fredrik och Emil för en lunch och ikvälll ska vi gå på bio ihop med David. En väldigt fin och mysig måndag!♥
 
 
En liten tjuvkik från Singapore. Imorgon lovar jag att visa allt jag har varit med om!
 

RSS 2.0