SÖNDAG-ANNANDAG JUL

hej hallå! tänkte besöka julrean idag när vi ändå skulle vinka av farfar i skövde, och vilken besvikelse! jag tar mig till göteborg på tisdag istället för lite riktig shopping  i jämförelse till vad skövde brukar ha att erbjuda.
idag är hela min familj så förbannat trött på julmat, så efter att pappa bättrat på i kylskåpet och handlat ännu mer julmat för ännu en middag, bestämde vi oss för en pizza istället. en pizza har nog aldrig varit så här lockande tidigare, och som pricken över i:et kommer min robin och hälsar på ikväll för nu vill jag inte sakna honom något mer!


FEATHERS

har tillverkat två fjäderörhängen i olika färger. mycket nöjd mycket nöjd!


JULDAGEN

hade en underbar julafton igår, precis lika mysigt som det blir varje år, med fina julklappar, god mat och mängder med godis och fint umgänge! måste erkänna att det kändes lite smått deprimerande att vakna upp och inse att julen är över och att man nu får vänta i 364 dagar till nästa..

igår fick jag och min syster bland annat "smyckes-tillverkning", där man alltså kan tillverka sina egna smycken!
så vi satte oss direkt när kvällen började lida mot sitt slut, och en ring med fjädrar gjorde jag.
de andra bilderna är på två grymt fina halsband jag också fick igår, smälter!

♥ JAG SÄGER BARA PUSS!


DAN FÖRE DOPPAREDAN

en dag kvar till jul och så sent som igår satte jag igång med julbaket på riktigt. hade robin till hjälp och lussebullar, hallongrottor, bondkakor, knäck och chokladkola ligger nu och luktar gott i hela huset. igår hade jag och robin också mini-julafton och massor av fina saker fick jag. har precis den där mysiga känslan som man ska ha dagen innan jul, och snart kommer min farfar hit också. det ända negativa är väl att jag har feber och känner mig lite smått som ett levande lik. ikväll ska jag kolla på sunes jul och äta chokladfondue med felicia, och sen lägga mig tidigt, precis som man gjorde när man var liten. GOD JUL!




JAG ÄLSKAR DIG!♥


JULLOV!

äntligen jullov! kan verkligen behöva det eftersom jag fortfarande går runt med feber samtidigt som jag låtsas som ingenting. kanske inte det smartaste, men vid juletid går de ju inte att ligga inne och hosta i sängen! så efter julavslutningen i skolan som pågick från 09.30 till 10.00 tog jag en fika ihop med ett par vänner och en tur på stan för att handla julklapp till ikväll, då jag ska på julklappsbyte med laget. efter julefirandet med fotbollen åker jag hem till olle i fagersanna för en mysig kväll ihop med ett par godingar! 

tänkte visa ytligare en bild från gårdagen på mitt lag. dock en väldigt suddig sådan..
PUSS!

OP-VOLLEYBOLL

tog mig till arenan för volleyboll-turneringen trots att febern fortfarande fanns kvar i kroppen, så ipren var räddaren i nöden idag! är bra glad att jag ändå tog mig dit för jävlar vad kul det var. alla var utklädda och själv var jag och mitt lag superman. i vanlig ordning snor jag ett par bilden från alla andra, eftersom jag själv inte är någon storfotograf av mig.

avslutar med en ganska klockren bild på mig och emelie.
ikväll ska jag dricka te, vilket min hals är beroende av, se den nya serien "morden i sandhamn" och njuta av att inte ha några måsten!


SÖNDAGSMYS - FJÄRDE ADVENT

vaknade upp med feber och en hals som kändes som att den blivit skuren med ett rakblad i. tog en ipren och åkte till göteborg med mamma och felicia. handlade de sista julklapparna, såg en föreställning pappa är med i och hade det mysigt. när vi kom till skövde följde oliven med hem för söndagsmys. "The day after tomorrow" och mängder med koppar te. ska hoppa i säng och hoppas på att jag vaknar upp i morgon någorlunda frisk då vi har volleybollturnering i skolan vilket jag bara inte kan missa!


FREDAG-LÖRDAG

som sagt så blev de inte speciellt mycket liv här på bloggen denna veckan heller. men den har i stort sett gått åt till plugg, träffat vänner jag inte träffat på år, tränat och pluggat lite till!
har snott några bilder från Felicia som kommer från gårdagen då ett par härliga vänner var här för spel&mys-kväll. underbart att få skratta av sig ordentligt!
har under dagen julhandlat och fikat ihop med Ronja, Olivia och Felicia, vilket det var lika mysigt som vanligt. ikväll beger jag mig hem till Linn för en trevlig kväll med världens skönaste tjejer. lär bli en del skratt där med, så det kan inte bli annat än bra!


MÅNDAG 13 DECEMBER

efter en onödig skoldag var jag så hurtig att jag sprang 6 km när jag kom hem. pluggade lite granna och ställde mig sen och bakade vit chokladtryffel. kortfattat och fint. mysig måndag!


gammal bild från en mysig dag då årets första snö kom!


TREDJE ADVENT

hej och hå, här bloggar vi på! har knappt rört datorn de senaste dagarna så där av varför det står helt still här.
denna veckan lär inte bli mycket bättre eftersom även den är fullspäckad med prov och skolgöra.
idag är det söndag, tredje advent, 12 december och 10 månader med min älskling♥
'

HÖJDEN AV LYCKA

denna helgen har definitivt varit den lugnaste på länge. bestämde mig för att ha en plugghelg vilket känns underbart nu när jag faktiskt har kommit en bit. tråkigt nog slutade helgen sämre än den började.
1. mitt under frukosten får jag någon allergiskt reaktion eller liknande och bli knallröd och flammig i hela ansiktet, samtidigt som det fullständigt kokar i hela kroppen och hårbotten kliar.
2. sätter mig och skriver lite, och ska se över mitt tio sidor långa arbete jag skrev igår nöjd som jag var.
arbetet var borta. mina tio sidor jag länge och väl suttit och skrivit på var nu borta.
3. mitt i allt lip ska jag åka och ha uppvisning inför en massa föräldrar i gymnastiken när jag egentligen borde sitta och plugga på mitt arbete om "vem är jag i sverige", inför "skydd&säkerhet"-provet jag har i veckan, inför so-provet jag har nästa vecka och inför musikprovet som också är nästa vecka. det känns som att det är sånna här dagar man får lägga sig och dö för någon minut.
jag har uppnått höjden av lycka!

BAD DAY

jag dör. satt och betade av lite skolgöra, skrev på min dator och kände att de gick bra för en gångs skull. jag kom någon vart och började faktiskt bli klar med i alla fall en liten del av allt vad som måste göras. men det var väl för bra för att vara sant, för självklart blir allt vitt la av. datorn går inte att använda och mitt arbete är borta. ikväll ska jag tröstäta, gråta lite på mammas axel och sen kommer min robin också.


SCHOOLWORKS UP TO KNEE

det svider i ögonen och värker i huvudet efter timmarna framför datorn med allt plugg. jag, olivia och felicia bestämde oss för att ta tag i de miljoner arbeten som vi har. borde känna mig nöjd då jag faktiskt la mycket tid på det för en gångs skull, om det inte vore för att det fortfarande finns skolarbeten upp till knäna att göra. nu ska vi ta oss en välförtjänt kopp varm choklad och sätta på en film. jag fortsätter med pluggandet imorgon, så som de brukar låta.


innan jag avslutar ska jag berätta lite om gårdagen. några betydligt mer gladare rader. hade nämligen först en kul timma på "la classe" där jag var på sminkkurs. efter det hämtade robin mig och vi åkte hem till mig en liten stund. under kvällen gick vi sen på bio. "unstoppable", en grymt bra film som jag rekomenderar helt klart. tänk om man kunde ha såna mysiga dagar varje dag. men när man har en fet inlämning och tre prov innan jul, alltså under två veckor, kommer jag nog få räkna med att inte ha speciellt mycket liv framför mig..



RSS 2.0