SÖNDAG 28/2

Hej!
Idag har jag inte hunnit mer än att äta frukost tillsammans med Felicia, Linus och Pontus innan dom åkte hem och jag åkte till jobbet, där jag har spenderat dagen 12.45-20.15. När jag kom hem vrålhungrig hade Pontus gjort middag och nu ligger vi nerbäddade i soffan och myser med lite godis. Vi båda börjar tidigt imorgon så snart ska vi krypa ner och sova efter en helt underbar helg! Godnatt❤️

Bjuder på en bild från fredagens sköna promenad i solen: 

LÖRDAG 27/2

Godkväll!
Idag vaknade vi upp till solsken och började dagen med en lugn morgon och långfrukost. Sen hade vi en heldag ute på vift för lite shopping följt av ett besök på Ikea. Under eftermiddagen gjorde vi fika-debut på balkongen för iår innan vi åkte in till stan och åt middag på favoritrestaurangen TUGG. När familjen Blomquist åkte hem vid sju-tiden träffade vi Felicia och Linus för en kväll full av biljard och shuffelboard. Dom stannar hos oss över natten så nu har vi alla krupit ner och ska sova. Jag är helt slut i kropp och knopp och behöver all sömn jag kan få innan en dag på jobbet väntar. Godnatt!❤️



FREDAG 26/2

Jag har precis krupit ner i sängen efter en helt underbar fredag. Idag har jag varit ledig och har i och med gårdagens avklarade tenta verkligen varit hundra procent ledig från allt som heter skola. Min klocka ringde dock klockan sju imorses då jag som tidigare nämnt var tvungen att ta ut tjärlknölen ur ugnen som stått och gottat sig hela natten. Vid tio-tiden tog jag en promenad i det fantastiska vädret i samband med ett besök hos en sjukgymnast. Jag har nämligen haft så ont i ryggen under en lång tid och känner att det är dax att få bukt på problemet. Resten av dagen har jag stått i köket. Jag har gjort kvällens efterrätt som bestod av kola-pannacotta med karamelliserade pecannötter, jag har bakat bröd och jag har bakat plopp-kolasnittar. Precis en sån dag jag älskar, att få stå och baka i timmar!
Ikväll har vi haft mina och Pontus föräldrar här på middag och vi har haft en så otroligt trevlig och mysig kväll. Jag bjöd på lite för-snacks i form av tapenade, oliver, chips och bubbel till förrätt, tjärlknöl på älg med hasselbackspotatis, sås, svartvinbärsgelé och haricotverts till varmrätt och cola-pannacotta till efterrätt. Nu har mina föräldrar åkt hem och Pontus föräldrar har precis krupit ner i rummet bredvid, så nu ska vi alla sova innan en härlig lördag väntar. Godnatt!❤️


TORSDAG 25/2

Godkväll!
Jag har precis krupit ner bredvid en sovande Pontus efter en mysig kväll tillsammans med mina fina vänner. Idag har jag äntligen avklarat min tenta i näringslära och även om jag inte alls vet om det gick bra eller dåligt så känns det i alla fall så himla skönt att den är över. Nu ska jag njuta av denna helg som inte kommer bestå av en enda liten minut av plugg!
Ikväll har vi som sagt firat att tentan är över jag och mina tjejer med tacos, mys och timmar av prat. En så mysig och fin kväll som jag verkligen behövde! 
Nu har jag precis ställt in en älgstek i ugnen som jag ska bjuda på imorgonkväll så imorgonbitti ringer klockan tidigt då jag måste titta till älgen. Så nu måste jag sova! Godnatt❤️

Får bjuda på en gammal bild i brist på några nya.

ONSDAG 24/2

Imorses åkte jag hem till Göteborg igen, samtidigt som mamma åkte till jobbet. Så jag var hemma redan vid tio-tiden och hade en lång dag av plugg framför mig. Tyvärr har plugget inte gått alls så bra som jag hade hoppats, jag har som vanligt det senaste haft så himla svårt för att fokusera. Vädret har dessutom varit helt fantastiskt idag vilket har gjort det ännu svårare att sitta inne men jag fick tack och lov njuta en kort stund av solen samtidigt som jag och Pontus gick och handlade inför helgen. Efter ytterligare lite läsande ikväll hamnade jag i det där nu-ger-jag-upp-det-får-gå-som-det-går-stadiet. Nu har jag och Pontus precis krupit ner i soffan för att titta på film och mysa med varsin kopp te och lite choklad. Puss!❤️


TISDAG 23/2

Vilken bra dag jag har haft idag, en riktig heldag tillsammans med mamma och pappa. Jag var uppe ganska tidigt imorses för att hinna plugga en liten stund innan jag, mamma och pappa åkte till gymmet. Jag och pappa körde två pass ihop, indoor walking följt av CXworx. Efter träningen åt vi varsin lax-sallad innan vi handlade inför kvällen. Det är nämligen så att ingen mindre än min älskade pappa fyller år idag, så det har vi självklart firat med presenter, extra god middag och en nutella-kladdkaka som jag bakade under dagen. Nu har jag precis krupit ner i sängen och jag tänkte försöka läsa några rader ur min näringslära-bok innan jag somnar. Att jag har tenta på torsdag och har pluggat alldeles för dåligt börjar komma ikapp mig nu, imorgon får jag helt enkelt försöka pressa in allt i huvudet. 
Godnatt allihop!❤️


Avslutar med en gamma bild på mig och pappsen. Kan faktiskt med 100 % säkerhet säga att det inte finns någon bättre pappa på hela jorden. Han är den mest omtänksamma människa jag känner som alltid sätter andra före sig själv och ställer upp i alla lägen. Jag älskar dig till månen och tillbaka i en evighet!

MÅNDAG 22/2

Godmorgon!
Det är måndag morgon och jag sitter och njuter av en god frukost nerbäddad i soffan efter en skön och välbehövlig sovmorgon. Jag har inte hunnit titta in här så mycket under helgen så jag tänkte göra en liten sammanfattning av de två senaste dagarna! 
I lördags tränade jag som sagt tillsammans med Cissi och Marie och under kvällen var vi tre på Loulou och åt middag. En supertrevlig restaurang med otroligt god mat och drinkar! Efter middagen åkte vi hem till mig, tittade på repris av Melodifestivalen och satt länge och bara pratade. 
I söndags var jag uppe klockan nio för att hinna plugga en stund innan jag spenderade resten av dagen och kvällen på jobbet 12.45-20.15. Jag var trött och hade ont i huvudet under hela dagen så det var en rätt tung jobbdag, men när jag äntligen kom hem stod middagen på bordet och jag fick avsluta helgen med söndagsmys tillsammans med min Pontus. 
Jag är som sagt ledig fram till torsdag då jag har tenta, så fram tills dess kommer dagarna mestadels bestå av plugg. Om en stund kommer Sofia hem till mig och vi ska plugga ihop idag och ikväll ska jag faktiskt sätta mig på tåget hem till mina föräldrar. Det var så längesen jag träffade dom så det ska bli så skönt att komma dit! 
Ha en fin måndag och vecka allihop, det ska jag ha! Puss❤️

Bilder från i lördags: 
Bilder från igårkväll, då jag kom hem till pulled pork i pitabröd:


FREDAG 19/2 - LÖRDAG 20/2

Hej!
Igår pluggade jag under dagen, jobbade under eftermiddagen och kvällen och sen fick jag äntligen fredagsmysa med mina vänner. Idag vaknade jag upp till grått och riktigt pissigt väder och kände helst för att bara ligga nerbäddad i sängen hela dagen. Men efter frukosten gick jag till gymmet för 30 minuter powerwalk följt av ett CXworx-pass tillsammans med Cissi och Marie. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spendera resten av dagen med näsan i skolböckerna. Ikväll får jag tack och lov ha en mysig kväll då jag återigen ska träffa Cissi och Marie och vi ska äta middag på Loulou. Så trots riktigt tråkigt väder och tentaplugg blir denna lördag ganska fin ändå! Puss❤️

Bilder från gårkvällen hemma hos Sarah:


TORSDAG 18/2

Godkväll!
Bilderna nedan beskriver faktiskt ganska så exakt hur min dag har sett ut. Jag har självstudiedagar nu fram till tentan som är på torsdag nästa vecka, så imorses unnade jag mig en lång och skön sovmorgon. Pontus har också gått på helg redan så vi hade en mysig morgon med lite extra god frukost i soffan. Under dagen har jag försökt komma igång med plugget och det har gått himla långsamt, men jag har i alla fall försökt. Ikväll var det så skönt att åka till gymmet efter denna stillasittande (liggande) dag där jag körde ett svettigt Body Attack-pass tillsammans med Cissi. När Pontus kom hem från sin fotbollsträning hade jag gjort världens godaste kvällsmat, knäckebrödspizza. Superenkelt, nyttigare än vanlig pizza och så himla gott!
Nu är klockan snart elva och det är dax för mig att sova, imorgon måste jag hinna plugga så mycket jag bara kan innan eftermiddagen och kvällen ska spenderas på jobbet! Godnatt❤️


Knäckebrödspizzan jag gjorde var gjord på Leksands knäcke (sånt där stort runt paket ni vet) och på det bredde jag på ketchup (pizzasås är säkert godare men jag hade ingen hemma) och toppade med pepperoni-korv, riven ost, mozzarella och oregano. Ställde sedan in det i ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. Rekommenderar!


ONSDAG 17/2

Godkväll!
Jag får börja med att ursäkta för all negativitet jag har spridit på min lilla blogg denna vecka, men här kommer tyvärr lite till. Idag har jag haft en riktigt dålig dag och det känns som att allt bara är emot mig just nu. Jag hade dock en kort skoldag 08.30-10.45 och direkt när jag hade slutat gick jag till gymmet för en timmes intensivt rump-pass. Jag fick sen skynda mig tillbaka till skolan där jag skulle träffa en studievägledare för att prata lite om framtiden, och det mötet gjorde mig tyvärr på ännu sämre humör. Jag har länge funderat över min utbildning eftersom det är en ganska osäker framtid vi möts av när vi är klara. Det är inte utbildningen i sig jag inte gillar för den är verkligen så himla rolig och intressant, men det känns inte helt bra när det är en väldigt osäker framtid vad gäller jobb för oss hälsovetare. Studievägledaren hade inte speciellt mycket vettigt att säga och jag blev inte alls mycket klokare. I eftermiddags hade jag behövt komma igång med plugget eftersom jag har tenta nästa vecka, men jag har verkligen inte kunnat. Det har bara varit som en stor spärr i huvudet som gjort att jag inte har orkat. 
Men i dessa stunder är jag lyckligt lottad som har min älskade sambo som kom hem och gjorde mig lite gladare. Ikväll lyxade vi till det med scones till kvällsmat som vi även bjöd Oliver och Julia på som vi för andra kvällen i rad har fotbollskväll med. Så efter en riktigt usel dag är jag glad att få avsluta den tillsammans med vänner som jag mår så bra av! Imorgon är jag ledig och då SKA jag vakna på rätt sida och få tillbaka min energi! Puss❤️

En lite halvdålig bild från kvällens sconesmys:

TISDAG 16/2

Hej!
Idag har jag varit ledig, eller haft självstudiedag som det egentligen heter. Jag träffade tjejerna vid tio-tiden imorses för några timmar plugg innan jag åkte hem, åt en sen lunch tillsammans med Pontus och fortsatte plugga lite grann. Precis som igår kände jag mig riktigt omotiverad till det mesta och det var riktigt nära att jag valde att stanna hemma från gymmet för att bara ligga i soffan istället. Men jag tog mig i kragen och åkte ändå in och efter ett Body Combat-pass tillsammans med Cissi och Klara känner jag mig så nöjd. Nu ska jag äta kvällsmat och hoppa in duschen innan jag och Pontus ska gå till våra vänner Oliver och Julia som bor några dörrar bort, för att titta på fotboll och mysa. Puss!❤️

Idag valde vi att byta pluggmiljö och sätta oss på vårat favorit-fik da Matteo. Det gör så mycket när man får vara på ett mysigare ställe och plugga ibland!

MÅNDAG 15/2

Godkväll!
Idag har vädret varit helt underbart, fåglarna har kvittrat, jag har haft en kort skoldag, men jag har varit riktigt måndags-deppig. Det var ovanligt tungt att gå upp tidigt imorses och jag kände mig bara så omotiverad till allt. När jag kom hem från skolan vid lunch-tid bäddade jag ner mig i soffan, gjorde ett litet skolarbete och låg sen bara och slötittade på teve. När Pontus kom hem kröp han ner hos mig och vi somnade en stund. När jag vaknade kände jag mig faktiskt som en ny människa. Jag kände mig mycket piggare och gladare och var riktigt redo för att åka in till gymmet. Jag gick en halvtimmes powerwalk på bandet innan jag, Klara och Cissi gick på vårat favoritpass Body Attack. Efter det passet kan man inte känna sig annat än riktigt nöjd och glad så det var precis vad jag behövde. 
Nu ligger jag och Pontus i soffan och har ätit kvällsmat och tittat på "30 grader i februari" (riktigt bra svensk serie faktiskt!). Vi har dessutom lyxat till det med lite godis trots att det är måndag och jag har målat i min nya målarbok. Nu ska vi titta på ett till avsnitt av vår nya serie innan läggdags. Vilken himla bra start det blev på denna vecka trots min dåliga känsla under dagen! Puss❤️

Mysigaste kvällssysslan, att sitta och färglägga fina mönster. Riktig mindfullness som boken själv beskriver det!

LÖRDAG 13/2 - SÖNDAG 14/2

Vilken fin dag och kväll vi hade igår, då vi firade våra bästa tjejer Anna och Karin. Under dagen var vi som tidigare nämnt och spelade beachvolleyboll vilket var så himla roligt, det är definitivt något vi kommer göra om snart igen. När vi kom hem var det bara att duscha och svira om till finkläderna för att åka hem till Karin och Rasmus där det bjöds på bubbel och födelsedagsmiddag. Efter den otroligt goda middagen åkte vi alla vidare hem till Anna och Felix där vi fortsatte kvällen med tårta, sång och spel. Vi kom inte iväg därifrån förens vid två-tiden men då fortsatte kvällen ute på stan där vi sjöng oss hesa och dansade resten av natten. Det blev en riktigt lyckad och fin kväll tillsammans med mina bästa vänner!

Idag är det alla hjärtans dag och jag och Pontus ska bara njuta av en heldag tillsammans bara han och jag. Vi avbokade det planerade restaurangbesöket och bestämde oss för att göra det minst lika mysiga om inte ännu mysigare, att beställa hem mat ikväll och köpa 1 kg godis. 
Vi ligger just nu fortfarande nerbäddade i soffan i pyjamas och har precis ätit frukost. Solen skiner ute så snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi ge oss ut i det fina vädret och åka in till stan en liten sväng. 

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft och att ni har någon att dela denna dag med oavsett om det är vän, familj eller pojkvän!❤️

Bilder från igår:

❤️

Jag måste bara ägna ett litet inlägg åt två så fantastiska människor, Mona och Björn. Det är Pontus mormor och morfar som är minst lika mycket min mormor och morfar. De är världens finaste och mysigaste människor och idag vaknade vi av ett blombud från dom. Tänk att man kan känna sån kärlek till människor man faktiskt bara har känt i ett drygt år. Världens bästa plast-mormor&morfar!❤️

DINKELBRÖD MED FRUKT & NÖTTER

Jag kom på att jag glömt bjuda på receptet på det faktiskt goda brödet jag bakade för ett par veckor sen. Det var så gott att det tog slut på bara några dagar och snabbt där efter tvingade Pontus mig att baka det igen, så det gick verkligen hem. 
Både nyttigt, gott men också väldigt enkelt!


TORSDAG 11/2 - FREDAG 12/2

Godkväll fina fredag!
Igår glömde jag helt av att titta in här, men jag hade fullt upp med matlagning under förmiddagen, skola 13.00-15.30 och sen direkt till gymmet för ett av mina favoritpass Body Attack. Det är ett så otroligt jobbigt och roligt intervallbaserat konditionspass, så till er som precis som jag gymmar på Nordic Wellness, så borde ni verkligen testa det!

Idag är det äntligen fredag och denna helg har jag sett fram emot länge! Vädret har dessutom varit helt fantastiskt idag så hela kroppen har varit fylld av vårkänslor. Jag började dagen med ett svettigt och jobbigt pass på gymmet innan jag åt lunch och åkte till skolan. Efter bara 1,5 timmar i skolan och en avklarad redovisning gick jag och handlade inför helgen. Ikväll har jag och Pontus firat in helgen med världens godaste tacopaj till middag och nu ska vi snart sätta på en film. Precis så som jag älskar att spendera en fredag!
Imorgon har vi en fullspäckad dag framför oss med beachvolleyboll på dagen och födelsedagsmiddag på kvällen, så en fin helg väntar! Puss❤️



ONSDAG 10/2

Godkväll!
Idag har jag haft en jättebra dag, med en skön känsla i kroppen då halva skolveckan redan har gått och helgen börjar närma sig sakta men säkert. Jag gick i skolan 10-14 idag och under eftermiddagen har jag pluggat en stund och sen har jag bakat semlor, eftersom jag inte hann fira semledagen igår. Första degen jag gjorde kändes väldigt kompakt och konstig så jag bestämde mig för att börja med en ny deg i nödfall. Men i slutändan visade det sig att båda degarna blev bra och jag stod med 27 stycken semlor som behövde ätas upp. Men som tur var har jag haft Pontus, Oliver och Julia som varit här och fikat med mig ikväll. Jag bakade mini-semlor, hälften fyllda med nutella och hälften med mandelmassa och båda blev magiskt goda (med ett extra plus till nutella-semlan)! 
Nu ligger vi allihop mätta i soffan och tittar på Sveriges Mästerkock. Imorgon har jag sovmorgon till 11.30 så imorgon ska jag njuta av en lång och skön sovmorgon. Puss!❤️



MÅNDAG 8/2 - TISDAG 9/2

Hej!
Igår började jag veckan med en skoldag från 10.30-15.30 och sen hade jag en hel-eftermiddag/kväll/natt tillsammans med Cissi och Klara. Vi var på gymmet och tränade och hade sen myskväll hemma hos Klara följt av övernattning. 
Imorses började vi dagen med en riktig lyxfrulle, blåbärsscones. Efter det var vi redo för att åka till gymmet för 50 minuter powerwalk följt av ett CXworx-pass. Jag sitter nu på bussen påväg hem och längtar efter att få pussa på min Pontus igen, det är inte ofta vi är ifrån varandra en hel natt! 
Jag hinner bara duscha, äta lunch och slänga ihop mitt goda bröd innan jag måste bege mig mot jobbet. Härligt med en ledig dag från skolan men jag har som vanligt fullt upp från morgon till kväll. Hoppas ni har haft en fin start på veckan, det har jag! Puss❤️

Jag lyckades bara få till en enda ynka bild, men den blev i alla fall på dagens goda frukost:

LÖRDAG 6/2 - SÖNDAG 7/2

Godmorgon!
Efter att ha jobbat hela gårdagen kändes det extra underbart att slippa sätta klockan idag och ligga och dra sig hur länge jag ville. Klockan är strax efter halv tolv och jag och Pontus har inte kommit längre än att vi ligger nerbäddade i soffan med morgonrockarna på, en god frukost i magen och tittar på serier. Idag har jag inga större planer mer än att försöka få gjort lite plugg och ge mig iväg till gymmet för ett träningspass. Ikväll ska jag och Pontus avsluta helgen med bakpotatis och söndagsmys, precis så som jag älskar att spendera en söndagskväll. 
Igår efter en jobbdag 8-16 hade jag och Pontus en mysig lördagskväll hemma hos Oliver och Julia. Vi var för lata för att gå till affären så vi beställde hem tacos, satt bänkade framför Melodifestivalen och bara myste! 

Nu ska vi sätta på ett till avsnitt av "how to get away with murder" innan jag ska försöka ta tag i dagens sysslor! Puss❤️

En bild från gårkvällen hemma hos Oliver och Julia: 
Dagens goda frukost: mitt nybakta bröd med ost och lättfil med paulúns granola!

FREDAG 5/2

Godkväll!
Äntligen är det fredag och jag har gått på helg. Det känns alltid lika bra, även om jag jobbar imorgon. Jag gick i skolan 10-14 idag och gick sen och storhandlade inför helgen. När jag kom hem ställde jag mig i köket för att baka nutella-bollar och ett riktigt gott bröd som jag bara måste visa receptet på sen! 
Ikväll har min älskade syster varit hos oss och fredagsmyst. Vi har ätit pulled pork i pitabröd och sen gottat oss med nutella-bollar (det är ju faktiskt nutellans dag idag!) samtidigt som vi har suttit och spelat kort. Klockan är bara halv elva och Felicia har åkt hem och jag har krupit ner i sängen, för imorgon står klockan på 06.30. En lång jobbdag väntar, men jag är säker på att den kommer bli mysig och bra så det gör mig inte så mycket! Men nu måste jag släcka lampan så jag kommer upp ur sängen imorgon. Ha en fin helg allihop! Godnatt❤️



TORSDAG 4/2

Hej!
Idag är jag ledig och har hittills fått en hel del nytta gjord, älskar sånna dagar. Jag tog sovmorgon till klockan nio och hann med lite mysmorgon tillsammans med Pontus innan han åkte till skolan. Klockan elva gick jag till gymmet för ett kort men intensivt pass, eftersom jag samtidigt hade tvättid och var tvungen att skynda mig hem till tvätten. Jag testade på ett nytt pass idag, nämligen tabata. Det är 30 minuter högintensiv träning och det är verkligen något jag kan rekommendera er som ibland har svårt att hinna med träningen. På 30 ynka minuter hann svetten rinna och pulsen höjas enormt! 
Efter träningen tog jag en lång och skön dusch, gjorde inpackning i håret och hade lite ta-hand-om-mig-själv-tid. Sen har jag sprungit till tvätten titt som tätt samtidigt som jag pysslat med småsaker här hemma. Nu har klockan slagit tre och jag ska om en liten stund åka till jobbet där jag kommer spendera eftermiddagen och kvällen. 
Puss!❤️

Dagens goda lunch bestående av vegetarisk köttfärsås gjord på soyafärs, fullkornspagetti och sallad!


ONSDAG 3/2

Hej!
Idag har jag haft en så bra dag och vädret har varit helt underbart. Jag har haft vårkänslor i kroppen vilket kan vara bland den bästa känslan någonsin! 
Jag hade en kort skoldag idag, från 08.30-10.00 följt av lite plugg. Eftersom Pontus har varit ledig idag så har vi hunnit ha en mysig dag på stan ihop, för lite småshopping och inrednings-drömmande. Ikväll har jag varit på gymmet för 30 minuter CXworx följt av 60 minuter Body Combat tillsammans med Cissi och Klara. Väl hemma igen möttes jag av onsdagsmys och lillördag, då vi har poppat popcorn och myst till vår nya favorit-serie. Det var med lite helgkänsla jag firade lillördag, eftersom jag är ledig imorgon. Jag har dock fullt upp med annat, som träning, plugg, tvätt och jobb, men det är ju så skönt att ha dagar lediga från skolan för att hinna med allt det där! 
Nu ska vi släcka lampan och sova. Godnatt!❤️


MÅNDAG 1/2

Godkväll!
Klockan är strax efter tio och jag har redan krupit ner i sängen. Mina ögonlock blev tunga redan vid nio och mitt huvud har varit tungt och värkt hela kvällen, så en natt med många timmar sömn känns välbehövligt.
Idag har jag haft fullt upp hela dagen med skola 10-12, ett tre timmars hål där jag hann med ett gympass och återigen skola 15-17. När jag kom hem hade jag lite plugg att göra innan jag äntligen tog kväll med min Pontus. Som vanligt avrundar vi kvällen med kvällsmat i soffan, och nu mera framför vår nya serie "How to get away with murder". 
Nu ska det bli så skönt att sova. Även om jag vet att jag faktiskt bara blir tröttare av att sova för många timmar så är ju vetskapen om att klockan inte ringer förens om 10 timmar helt underbar. 
Godnatt!❤️

Eftersom jag inte har några nya bilder att bjuda på så får det bli en gammal från något år tillbaka. Bilden är tagen på min absoluta favoritplats som jag spenderat så mycket tid på, nämligen Billingen. Så många löprundor jag sprungit där och så mycket ro och lugn jag fått av att vara där när jag varit som mest stressad eller mått dåligt. Tänk om jag kunde hitta en liknande plats här i Göteborg!

RSS 2.0