-FRIDAY-

min väckarklocka ringde vid fyra imorses, eller mer inatt skulle jag vilja säga. jag låg och drog mig till halv fem sen gick jag upp. åkte sen till eriksdal för att jobba i köket. jomenvisst, de är la alltid kul att ställa sig och skära grönsaker klockan sex på morgonen. jobbade nämligen där med mitt fotbollslag så att alla handbollsmänniskor som spelar skadevi kunde få någon frukost. jag kom hem vid tio och somna på momangen. jag har duschat, städat lite i mitt rum, ätit osv.. ikväll kommer amanda hit. henne träffar jag ju kanske två gånger per år så de är alltid lika kul varje gång. vi spenderar nog kvällen ihop med niclas, robin, charlie och kanske anton eller nått. sen får vi se vad kvällen bjuder på. /m

mitt omgjorda rum- FÖRE


EFTER




-mayainanna-

partay igår vilket var heeelt ok.
mitt rum är snart färdigmålat och ikväll ska jag nog kunna sätta tillbaka mina möbler om jag hinner.
åker antagligen till hjo senare. fråga mig inte vad som händer där, men jag,mallan och flisan tar oss iaf en tur dit och träffar lite trevliga mates.
jag ska njuta av min ledighet, men att alltid ha i bakhuvudet att jag ska ha skrivit en låt till musiken i skolan tills på tisdag, och att ett stort arbete om colombia ska vara klart till på onsdag, får mig inte att slappna av direkt. om jag orkar kanske jag tar mig tiden att sätta igång med pluggandet redan idag. eller också gör jag som jag dumt nog alltid lyckas göra, med andra ord skjuta upp det. /m



-monday-

mallan övernattade i min säng igår. så idag hjälpte hon mig att plocka ihop aaalla mina saker i mitt rum eftersom jag ska måla om mitt rum imorgon. svart&vitt ska de bli. låter ju lagom tråkigt men med färgglada detaljer i rummet blir de perfa enligt mig.
jag, felicia och malin var även på stan en stund vilket resulterade inget köpt för maya.
strax åker jag, malin och felicia in till stan igen och möter leijon. sen går vi på bio-bröllopsfotografen.
ska bli en mysig kväll! /m


HÖSTLOV

helg&lov. de kan inte bli bättre. började min helg igår med att åka till tibo ihop med malin och felicia, där vi var med lejon, och även oliver och felix. när vi sen tagit bussen hem till skövde igen missade vi bussen till skultorp, as usual. så då stod vi och frös utanför resecentrum med ett gäng människor vi träffade. de vart en trevlig stund men tillslut fixade vi skjuts hem till värmen.
idag kom farfar vid elva, great! sätta klockan på en lördag ger inget toppbetyg av mig direkt. och eftersom jag gick och la mig klockan tre igår vart de ju inte överflöd med sömn för mig inatt. men hoppade in i en varm dusch och blev ändå pigg på nolltid. min dag går väl åt till att umgås med farfar som jag inte träffar så värst mycket i och med att han bor i göteborg. men sen på kvällen kommer nog tiden spenderas med karin m.fl. inga stora planer. lugn&bra start på lovet, sprängbra. /m


kihlstrand

de är redan torsdag vilket betyder snart fredag vilket betyder höstlov. känner på mig att de kommer bli ett redigt bra lov!
just nu sitter jag och väntar på att leijon och anton ska komma hit. har inte den blekaste om vad vi ska hitta på. men de ska bli kul att träffa dom! /m

min dator har fått virus och är så gott som paj nu, vilket betyder att i stort sett alla mina bilder och annat är borta . GREAT!

tuesday

började morgonen med att försova mig och komma till skolan en halvtimma försent. de är nog första gången jag försover mig, faktiskt. har varit trött hela dagen, hann väl inte vakna på riktigt när jag blev tvungen att kasta mig upp imorses. annars har det varit en bra dag. ligger nu med felicia i min säng och lyssnar på musik, som vi brukar göra, med varsin data i knät. om en stund tar jag,felicia och pappa oss en springtur, de kan behövas kan jag tala om! /m

-monday evening-

måndagar ska vara tråkiga. eller de är dom iaf alltid så de är väl lika bra att bestämma sig för de, så kanske det blir nått positivt. så ska inte skriva nått mer än att säga grattis till min bror som fick körkort idag! jag antar att han kommer vara ganska körsugen, eller jag hoppas, för en extra chaufför i familjen vore väl inte dumt.
och det kan vi ju alltid fira med en gammal&go bild på mig. så får ni alla er ett gott skratt såhär på måndagskvällen, de kan vi alla behöva nu när måndagar är så jävla trista i övrigt som sagt!



-you're not alone-

jag hade en bra kväll igår. efter att ha vart på riviera, där det serverades god mat, härliga människor osv åkte jag hem till ett fullt hus. inga mindre än karin, hermine, klara, david, olivia, anton, felicia och leijon var hos mig. jag spenderade den återstående tiden av kvällen med dom och när alla hade gått hem stannade anton och leijon kvar. vi satt uppe framför en film och hade de allmänt mysigt. sen stannade dom över natten och vi kom väl inte i säng förens runt fyra eller nått.
så dagen idag har tillbringats i soffan framför diverse teveprogram. anton och leijon åkte nyss hem och snart ska jag slänga i mig mat och åka iväg på gymnastikträning. great! /m



två bilder på mig&min syster. dom hör inte de minsta till min helg eller min dag men jag tycker om dig bruden!


friday-saturday

min fredgaskväll spenderads hos mirre mfl. det blev en bra kväll, riktigt bra. de ända som kanske gav dåliga resultat var väl att de inte alltid blir görlyckat hela vägen ut när man är 40 pers i en lägenhet. men bortsett från det så var de en trevlig kväll! och jag stannade även över natten hos mirre med även bekie och robin.
vaknade idag runt åtta och halvsov till och från fram till tio. då var alla vakna och vi var så förbaskat hungriga så vi gick och köpte pizza. när man snackar bra frukost så att säga. förmiddagen har väl gått åt till lite städning och prat. nu sitter jag iaf hemma och skulle kunna somna vilken sekund som helst. får nog ta mig en powernap iochmed att jag ska till riviera om några timmar och ha fotbollsavslutning med laget och herrarna. det blir en bra kväll förhoppningsvis! /m

-i dina ögon-

vilken mysig tisdag! spenderades efter en bra skoldag med min syster felicia på stan. i kassarna jag fick med hem innehöll de en klänning, två par örhängen och ett halsband. och inte bara kassarna fick följa med hem, utan även världens bästa leijon. han har man inte sett på ett tag så de var på tiden. han,jag och felicia köpte kakor och grejer och satte oss och fika hemma, istället för att fika på stan som de var tänkt först. så kakor har vi tryckt i oss för fulla rullar. och filmen "vuxna människor" som gick på teve blev även med på schemat.
för ca tjugo minuter sen följde jag och felicia leijon till bussen. den lyckosten åker till london imorgon.
jag ska dra igenom en tandborstning, försöka avluta allt jag håller på med på datorn, bädda ner mig i min säng, skriva dagbok och sen sova. får se hur långt min planering kommer fungera. godnatt everybody! /m



-det är ganska kort tid man lever och man tänker på hur länge man ska vara död-


-meningen med meningar-

måndag. och jag vaknade överrasknings nog utan en ångest över att de var skola och bara första dan på en jobbig vecka. de är ju så måndagmornarna brukar kännas. man är dötrött och vill bara kasta väckarklockan i väggen! men jag hade ganska lätt för att komma upp idag skönt nog. och en ganska skön dag i skolan var de också. den gick fort och det var kul att träffa alla kompisar som man vart utan i två veckor pga av praktiken.
efter skolan har jag bara tagit de lugnt, spenderat min tid här vid datan.  måndagar ska vara lugna! /m



-Sanna ord är alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna-

jag hade en mysig kväll igår. egentligen skulle leijon&co komma. men tider och bussar förstörde våra planer.
tillslut åkte jag och felicia iaf hem till coco där bekie också var. kvällen bestod av pizza, prat och film. en sjukt mysig kväll. låg kvar där över natten och tog sen en ganska tidig buss hem idag eftersom att jag vid tolv ska jobba på skultorpsdagen och sälja kaffe. kul. verkligen. men de blir inte roligre än vad man gör de. vid fyra åker jag sen och tränar gymnastik. kvällen består av filmtittande osv med mamma. en engelsk wallander har ju kommit och de kan man nästan inte missa. /m

"I'd rather be with you"


Now here's the sun, come to dry the rain

sista dagen på dagiset idag. de känns nästan sorgligt. jag kommer sakna ungarna som bara den!
men med alla täckningar jag fått & även ett halsband så har jag ju redigt mycket minnen. och idag hade även fröknarna köpt en lott till mig som tack osv.. gulligt.
men för att få bort alla tråkiga tankar så är de ju faktiskt fredag idag. början på en förhoppningsvis bra helg! /m


he

faselifasen va skönt. alexandra ringde och sa precis att so-arbetet som jag trodde skulle vara inlämnat på måndag, ska vara inlämnat typ den 3 november. och vart fick jag då måndag ifrån? de är iaf görskönt och det betyder att min kväll inte kommer ägnas åt so-böckerna utan baraaa ta de lugnt.
detta blev ett värt inlägg och jag tänkte att dom som läser detta kan skriva upp det, eftersom det var rätt intressant så att säga.

MIN DRÖM ÄR DU

ska snart ta mig en powenap för de behöver jag. nu när det närmar sig slutet på praktiken vill jag verkligen inte lämna de. en liten tjej börja nästan gråta när hon fick reda på att det var min sista dag imorgon och att hon var ledig imorgon, vilket betydde att de var sista dagen med mig idag. får helt enkelt ta vara på dagen imorgon, och jag ska vara lite extra snäll och leka oerhört mycket. de blir ett bra avslut.
jag hade tänkt mig att ta mig en springtur med pappa idag men han skulle jobba ikväll, och att springa själv är ju görtrist, så jag kanske hoppar de, (nog mer som en bra bortoförklaring till mig själv för att slippa springa). jag kanske tar en tur på löpbandet ist.
nu ska jag dyka ner i mina soböcker och försöka komma en bit på mitt so-arbete om colombia som ska vara klart till på måndag. och jag har väl gjort.. kanske en tiondel.
nej jag ska försöka dra mig bort från datan nu! /m


"Var dig själv - det finns redan så många andra"

jag sov två timmar när jag kom hem idag. ni kanske börjar förstå att de kan vara jobbigt på dagis.
sitter just nu med flajsan bredvid mig och lyssnar på musik som aldrig förr. ikväll ska jag göra: ingenting. otroligt skönt!



tycker om dig fellis!

Alexandra Matilda Karlsson♥

ligger nerbäddad i min säng och ska snart stänga av datan. men att titta på denna bilden en extra gång, som är på min söta bästavän alexandra, kommer få mig att sova gott inatt. jag fullständigt älskar denna bilden. du är grym!


Sail away with me

hemma från ännu en dag på dagiset. och det var bra idag, kände mig extra allert på slutet av dagen!
ikväll ska jag ut och springa med pappa. min pappa har världens kondition iochmed att han är ute och springer typ varje dag, och om jag ska orka med tsm med han är den stora frågan. jag har bannemig inte tränat kondition på rätt länge, den måste ha försvunnit rätt rejält! menmen. lite so-plugg ska jag försöka få till också. känns som att detta ska kunna bli en nyttig kväll för mig, men om de blir så, de är återstår att se.. /m


if you're a bird, I'm a bird



måndag igen. bara måndag, och flera dagar kvar tills de blir helg igen.  men de är bara att hålla igång för då brukar dagarna gå fort! och de var en hettsig dag för mig, precis som förra veckan. men det var en kul dag med barn som klänger som apor på en, men de hör väl till! men mina dagar efter praktiken handlar ju bara om att åka hem och vila och återigen vila. och de är precis vad jag gör nu. med felicia bredvid mig och med varsin data i knät ligger vi och lyssnar på musik i sängen, mysigt! min kväll kommer nog spenderas här, och i duschen en snabbis. ha en bra vecka allihop, de ska jag försöka ha! /m




galet bra!

halvtråkig låt men han sjunger great enligt mig!






- men det var för länge sen för att ens komma ihåg -

jag måste säga de att jag tar tillbaka allt jag skrev med att de var kanelbullens dag i fredags för de var de ju inte alls. det var idag fick jag reda på. och mamma köpte med sig kanelbullar hem så jag har riktigt utnyttjat kanelbulledagen!
min helg har varit strålande. i fredags spenderade jag min kväll ihop med karin, david och manne. vi satt i karins soffa hela kvällen med godis upp till öronen. jag sov sen hos karin. vid halv sju gick vi sen upp dagen därpå för att med våran gymnastiktrupp åka till vänersborg och träna hela dagen. det var superkul och de gick bra ska jag tala om. dock blev man redigt trött och de har resulterat idag att träningsverken är så stor att man knappt kom upp ur sängen! men den kände man ju inte av igår så jag åkte på kvällen med karin till tibro och spenderade min kväll där hos marcus med annat folk. och kvällen slutade med att ingen mindre än karin sov hos mig. och som jag sa, varken jag eller karin fick de lätt att komma upp ur sängen idag. men vi kämpade oss upp för att sen ta bussen till stan och kolla på en innbandymatch, herrar skövde-tibro. niclas var bla med och de ville man ju inte missa! skövde vann med 10-5 eller nått sånt. och jag åkte sen även idag och tränade gymastik. det gick great och nu har vi även köpt ett voltgolv vilket är superkul och vi kommer kunna bli så mycket bättre! min kväll kommer bara vara lugnt för min helg har varit redigt jobbig nu i slutändan. så film&mys med mamma står överst på listan! och herrejesus vad jag har skrivit. nu får jag sätta punkt! /m

"melissa horn-hanna"

åh va de är skönt med fredag! jag behövde verkligen helg. allt jobb&slit med barnen har töttat ut mig rejält, fast de har varit mycket possitivt också! min kväll ska spenderas med karin. och sen kanske leijon också kommer, jag har egetligen ingen som helst aning om vad som kommer att hända, om vi gör nått speciellt. men jag vet att jag ska sova hos henne och att vi imorgonbitti klockan åtta åker till vänersborg och tränar gymnastik hela dagen. och de ska bli gaaaalet bra! /m

föresteeeeen, det är kanelbullens dag idag. man känner sig ju nästan tvingad att äta iaf en bulle idag!


RSS 2.0