SÖNDAG 31/7

Godkväll!
Efter en väldigt lyckad och trevlig gårkväll bestående av grill, fem-kamp, sällskapsspel och trevligt umgänge vaknade vi upp sent idag. Vi har varit trötta och riktigt slöa hela dagen och mestadels spenderat den i soffan. Vid fem-tiden tog vi tåget hem till Göteborg igen och efter långa förseningar var vi inte hemma förens runt halv åtta. Jag slängde ihop en jordgubbspaj till kvällsmys som vi har njutit av till ett avsnitt av vår nya serie "The Blacklist".
Nu har vi precis krupit ner i sängen och satt på ytterligare ett avsnitt innan det är dax att sova. Imorgon börjar återigen en lång jobbvecka och jag startar den med ett 12-timmarspass. Men jag har ju världens bästa jobb så jag kan inte klaga.
Godnatt allihop!❤️


LÖRDAG 30/7

Hej!
Klockan tio imorses satte jag mig på tåget till min hemstad Skövde för att spendera helgen hos Pontus familj. Vi är i detta nu påväg hem från Hjo där vi har spenderat några timmar på Hem&hobby följt av en glass i hamnen. Vädret har varit helt fantastiskt och det är ju alltid lika mysigt och fint i Hjo under sommaren. Ikväll ska vi på grillkväll hemma hos familjen Kvist vilket jag ser fram emot jättemycket. En helt underbar lördag! Puss❤️


FREDAG 29/7

Godkväll!
Efter en vecka full av jobb gick jag äntligen på helg när klockan slog 16.00. Jag har verkligen haft en helt underbar vecka på jobbet, jag bara älskar mitt jobb på Högsbogårdsskolan. Jag trivs så otroligt bra att det nästan kändes liiite tråkig att gå på helg! Då har man minsann ett bra jobb.
När jag kom hem från jobbet hann jag bara fräscha till mig innan jag åkte in till stan och mötte upp tjejerna. Vi åt middag på den mysiga restaurangen Moon Thai och gick sen på Lars Winnerbäck som spelade på Liseberg. En supermysig kväll och en minst sagt perfekt start på helgen. Nu ska jag släcka lampan och sova, helt ensam utan Pontus bredvid mig. Han är nämligen i Skövde, men imorgonbitti sätter jag mig på tåget dit jag med!
Godnatt❤️


TORSDAG 28/7

Godmorgon!
Nu har min lilla blogg ekat tomt ett par dagar men jag kan försäkra er om att inget superspännande har missats. Jag har mestadels jobbat, fått besök av min syster och hennes pojkvän, tittat på serier, jobbat ännu lite mer och igår efter jobbet kom Sofia till oss för en mysig sconeskväll på balkongen.
Jag sitter just nu på bussen till jobbet och ett 12-timmarspass väntar. Men det brukar gå jättebra och imorgon är det ju dessutom fredag och helg!
Hoppas ni får en härlig torsdag allihop. Puss!❤️


LÖRDAG 23/7 - SÖNDAG 24/7

Hej!
Helgen börjar lida mot sitt slut och en tuff jobbvecka väntar. Men jag har haft en superbra och mysig helg så den höjer i alla fall upp energin och motivationen en aning.
Igår vid elva-tiden kom Pontus föräldrar till oss. Jag hann bara dricka en kopp kaffe med dom innan jag var tvungen att bege mig till jobbet. Jag hade en mysig och bra dag och kväll med min lillkille och när jag hade slutat vid 20.15 kom jag hem till en helt fantastisk kväll. Först och främst hade ju Pontus, Sofia och Morgan fixat och donat i vårt teverum under dagen och vi är nu en kalkvägg, zinkhylla, lampa (som Pontus har gjort själv) och lite andra småsaker rikare. Det blev så fint!
Under kvällen tog vi med oss massor godsaker som charkuterier, ost, kex, bröd, paj och vin och satte oss i hamnen och njöt. Det var verkligen en helt underbar sommarkväll!
Idag har vi varit ute och flängt hela dagen då vi bland annat har varit på Ikea och köpt småsaker till vårt lilla teverumsprojekt. Sofia och Morgan åkte hem vid fyra-tiden och då satte jag och Pontus oss på våra cyklar och åkte ut på lite äventyr. Ikväll har vi lagat några matlådor inför veckan och nu sitter vi i soffan och försöker ta vara på sista tiden av denna helg. Ikväll blir det tidig läggdags och imorgon väntar ett 12-timmars arbetspass för mig.
Hoppas ni har haft en härlig helg, det har jag! Puss❤️

Väldigt svårt att få till en bra bild men här är i alla fall resultatet av vårt nya fina teverum!


FREDAG 22/7

Godkväll!
Det underbara vädret har hängt i även idag men jag har tyvärr inte njutit en sekund av det. Igår blev jag så väldigt slö efter en dag i solen vilket var riktigt jobbigt på kvällens jobb, så idag bestämde jag mig för att hålla mig inne så jag skulle orka med ännu en kväll på jobbet. Men jag har tack vare alla missade timmar ute i solen istället fått en del nytta gjord. Jag har handlat lite inför helgen, gjort en hemmagjord daim-glass, storstädat lägenheten och läst en stund innan jag åkte till jobbet klockan tre. Kvällen gick fort och när jag kom hem väntade självklart fredagsmys med min Pontus. Vi åt knäckepizza till middag, tittade på serier och satt och planerade inför helgens kommande lilla projekt av vårt teverum. Pontus föräldrar kommer till oss imorgon och då ska vi bland annat snygga till vårt teverum lite extra, som att måla en vägg till exempel. Men mer om det när det är klart! Nu ska vi släcka lampan och sova. Imorgonförmiddag kommer Morgan och Sofia men jag hinner mest bara säga hej och hejdå för att sen bege mig mot ytterligare en dag och kväll på jobbet. Godnatt!❤️


TORSDAG 21/7

Hejsan fina torsdag!
Vilken fantastiskt härlig dag det är idag. Närmare 25 grader varmt och strålande solsken hela dagen. Tack vare att jag bara jobbar kvällspass denna vecka har jag kunnat njuta av det fina vädret till fullo. Imorses efter frukosten gav jag mig ut på en löprunda. Det vill jag dock inte rekommendera någon att göra en så varm dag som idag för jag trodde verkligen att jag skulle svimma. Det var 5 tunga kilometer och hela kroppen kändes liksom överhettad. Efter en riktig kalldusch satte jag på mig bikinin och cyklade iväg en liten bit till en badplats. Tyvärr var själva badet stängt men jag låg skönt utanför och njöt i några timmar samtidigt som jag lyssnade på Emilia Linds sommarprat (så sorglig men bra historia). Efter ytterligare en dusch, lunch och lite vila satte jag mig precis på bussen påväg in till jobbet där jag ska spendera kvällen med min lillkille!
Hoppas ni har njutit lika mycket som mig denna fina dag, jag avundas alla som har semester nu och även kan njuta av en härlig sommarkväll. Puss❤️


RESA BOKAD I AUGUSTI

Jag får ju inte glömma att berätta vad jag och Pontus gjorde igår. Vi bokade nämligen en resa till värmen i augusti! Efter mycket jobb och tråkigt väder i Sverige kände vi verkligen att vi bara ville komma bort. Vi har bokat en resa till Bulgarien, vilket är ett land vi inte alls har haft i tankarna innan. Men det fanns en hel del resor dit och för ett bra pris har vi bokat ett jättefint hotell med all inclusive i en vecka och med tanke på att vi inte vet något om landet känns det riktigt spännande! Så den 16:e augusti lämnar vi denna tråkiga sommar för en vecka fylld med värme, sol, bad, mängder av mat och drinkar och egentid tillsammans. Jag längtar så jag nästan spricker!❤️


TISDAG 19/7

Hej!
Efter bara ett jobbpass gick jag på en dag ledigt. Jag har haft en så himla bra och skön ledig tisdag och har verkligen njutit av min ledighet trots att jag har varit ledig en hel vecka innan. Imorses ringde mitt alarm klockan åtta men jag låg och drog mig i sängen i nästan en timma. Efter frukost och Nyhetsmorgon snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut på en runda. Eftersom det var evigheter sen jag sprang sist gick jag ut med självförtroendet i botten och tänkte mig en gå-springa-gå-runda. Men det kändes jättebra i kroppen så jag sprang faktiskt 5 sköna km utan problem! Tänk att förr sprang jag aldrig under en mil, och idag är jag superglad som klarade 5 km. Men sånt är livet, träning är en färskvara och jag har legat på latsidan under väldigt lång tid, så jag kan bara skylla mig själv.
Efter en lång dusch och en god lunch åkte jag in till stan en sväng. Jag shoppade några småsaker för pengar jag egentligen inte har och handlade lite mat för veckan. När jag kom hem la jag mig på balkongen med min bok och läste en stund innan Pontus kom hem från jobbet. Då fikade vi lite kaffe och glass och pratade om vad som hänt under dagen, precis som vi gör varje dag. Nu ligger jag och väntar på att han ska bli klar i duschen så vi kan sätta på ett avsnitt av vår nya grymma serie "Marchella". Ikväll ska jag träffa mina så otroligt saknade tjejer för att bara mysa och ta igen massor prat. Det ska bli så mysigt!
Puss❤️


MÅNDAG 18/7

Hej igen!
Jag tänkte bara kika in här när jag ändå sitter på bussen och inte har något bättre för mig. Idag har jag haft en lugn och väldigt trött dag om man nu kan säga så. Min klocka ringde klockan åtta då jag kämpade upp ögonlocken, jag måste verkligen ställa om dygnet lite. Under dagen har Pontus varit hemma från jobbet en stund då vår soffa äntligen levererades. Den är nästan som skräddarsydd för vårt teverum och hade den varit bara en halv centimeter längre hade den inte fått plats. Så det blev verkligen superbra!
Mitt på dagen var jag så trött att jag var tvungen att sova en stund. Jag börjar undra vad det är med mig och min trötthet, jag skulle kunna sova när som helst på dygnet. Tack och lov har jag gjort lite nytta idag i alla fall då jag har tvättat hela förmiddagen. Så efter den slöa dagen ska det bli ganska skönt att åka till jobbet. Men jag längtar dock redan till att få komma hem och krypa upp i vår fina soffa! Puss❤️

Här har ni vår nya fina skapelse:


HEJDÅ HÄLSOPROMOTION - HEJ FYSIOTERAPEUT

Hejsan!
Jag har ju helt glömt av att berätta en sak
som kommer förändra en hel del framöver. Som ni kanske redan vet så har jag ju tvivlat på min utbildning fram och tillbaka under året som gått. Jag har trivts så himla bra och lärt mig så otroligt mycket, men det har hela tiden gnagt i mig om det kommer vara värt det i framtiden. Jobben växer inte precis på träd för en hälsovetare och det gör mig fullständigt galen att vi, som har en otroligt tung och bred utbildning, ska behöva konkurrera med någon som gått typ en helgkurs eller själv gått ner 20 kg och helt plötsligt är expert inom området.
Detta har alltså gjort att jag har valt att byta utbildning till hösten. Jag kommer läsa till fysioterapeut, vilket är något jag började få upp ögonen för för inte alls så längesen. Även om det självklart känns lite tungt att börja om från början och dessutom inte få plugga tillsammans med mina fina vänner jag fått känns det samtidigt jättespännande och kul! Men mer om allt detta när jag väl har börjat, om en dryg månad. Puss!❤️


SÖNDAG 17/7

Godkväll!
En hel vecka av ledighet och helt underbara dagar har börjat nå sitt slut, men jag har verkligen njutit till fullo. Denna vecka kunde heller inte avslutats bättre än med gårdagens otroligt lyckade kväll. Vi var var som sagt ett litet gäng hemma hos David där vi spelare spel, drack gott och hade det trevligt innan vi gick ut och dansade precis hela natten. Klockan halv sex imorses var vi hemma trötta men glada. Vi sov enda fram till klockan ett idag och resterande tid av denna dag har varit väldigt lugn. Vi bäddade till vår tillfälliga soffa (imorgon kommer äntligen vår nya!) med alla våra duntäcken och kuddar och låg där och myste hela dagen till en ny serie vi precis börjat titta på. Ikväll har vi ätit pizza, varit ute på en liten lugn promenad och fortsatt titta på vår serie innan vi kröp ner i sängen. Trots att man har legat ner i stort sett hela dagen och gjort av med minsta möjliga energi så känns det så himla skönt och välbehövligt att sova. Godnatt!❤️

En ynka bild från igår och två från idag:


FREDAG 15/7-LÖRDAG 16/7

Hejsan!
Igår glömde jag helt av att titta in här. Jag misstänker att det blev många ledsna miner på grund av detta så jag ska självklart ge er en liten resumé av det ni missade. Hela dagen spenderades ute i solen som helt oväntat vågade sig fram och jag ägnade mig åt flera timmars trädgårdsarbete. Det är något speciellt med att pyssla i trädgården. Jag älskar känslan av att göra det fint samtidigt som man får arbeta med kroppen och njuta av naturen samtidigt. Så en dag av mycket positiv energi minst sagt! Under kvällen kom Pontus och det firade vi självklart med en riktigt god middag. Det blev grillad entrecote, färskpotatis, beasås, halloumi, sallad, tomatsalsa och rödvin till middag och till efterrätt hade jag gjort en ny variant på min hemmagjorda glass. Det blev en glass av marabousmaken salta mandlar. Inte nog med den goda måltiden så åt vi den dessutom i vårt nya uterum som min duktiga pappa har kämpat med. Det är fortfarande inte helt klart men det börjar närma sig slutet i alla fall! Senare under kvällen spelade vi några omgångar kortspel innan vi somnade gott vid halv ett-tiden.

Idag har vi sovit ut länge och haft en lugn och mysig morgon. Vi tog tåget hem till Göteborg klockan halv två men innan det hann jag baka ett bröd till mina föräldrar och göra ytterligare en ny variant på min glass som dom tänkte bjuda sina gäster på som kommer till dom ikväll. Det blev en chokladglass med smak av Daim denna gång! Som ni kanske märker har denna hemmagjorda glass verkligen uppskattats så jag ska som jag tidigare nämnt bjuda er på receptet så småningom.
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänkte snart öppna min bok och läsa en stund. Ikväll väntar partaj då kvällen först spenderas hemma hos David innan vi tänkte gå ut och dansa hela natten. Det var faktiskt riktigt längesen vi var ute här i Göteborg så nu är det verkligen på tiden!
Hoppas ni får en lika härlig lördagskväll som jag förhoppningsvis kommer få. Puss!❤️

Ett par bilder från gårdagen:


TORSDAG 14/7

Godkväll!
Idag har jag haft en härlig dag och den började som vanligt med en lång sovmorgon följt av frukost och morgonmys i soffan tillsammans med mamma. Efter lunchen, som ni ser på bilden nedan bestående av en underbar sallad med rödbetor, fetaost och valnötter, åkte jag och mamma in till Alingsås. Vi besökte bland annat en stor lada som innehöll mängder med antika möbler och andra roliga prylar och sen strosade vi omkring och småshoppade lite inne i stan. Ikväll har jag lagat middagen och det blev inget mindre än falafel i salladswraps, supergott! Vi har precis varit ute på en kvällspromenad i den fina kvällssolen och nu ligger vi nerbäddade i soffan. Imorgon är det fredag och då kommer äntligen Pontus hit som jag längtar efter så himla mycket. Så nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova så morgondagen snart är här! Godnatt❤️


ONSDAG 13/7

Hejsan!
Klockan tio imorses satte jag mig på tåget mot Alingsås för att spendera några dagar hos mina föräldrar. Pappa hämtade mig på stationen och som många gånger förr började vi med att åka och handla för att sen ta en mysig förmiddagsfika. Under dagen har jag och mamma varit ute på en långpromenad i skogen med Wille och bara myst här hemma. Precis som alltid när jag kommer till mamma och pappa så får jag välja vilka maträtter jag vill ha och idag valde jag något jag har saknat så länge, nämligen panerad färsk rödspätta. Det var sååå gott! Till efterrätt bakade jag en jordgubb-och blåbärspaj med hemmagjord vaniljsås till som vi njöt av samtidigt som vi satt och tittade på gamla inspelade filmer från när vi var små. Det är ju så himla mysigt att titta tillbaka och jag är så glad att min pappa var galen i att filma under hela min uppväxt.
Nu ska jag snart göra mig iordning för att krypa ner i sängen. Godnatt!❤️


TISDAG 12/7

Godkväll!
Jag har haft en så himla härlig och bra dag idag och det är med en skön och mysig känsla jag kryper ner i sängen.
Inatt sov jag i nästan 11 timmar men kände mig inte alls utvilad när jag vaknade, det blev nog nästan lite för mycket sömn antar jag. Men jag är ju ledig och behöver faktiskt inte vara superpigg hela tiden! Idag har jag ägnat min lediga dag åt att bland annat göra en hemmagjord snickersglass och baka knäckflarn till det, storstädat lägenheten och varit på gymmet för första träningspasset på evigheters evighet. Ikväll har vi fått finbesök av våra underbara vänner David och Felicia och kvällen har bestått av kycklingtacos till middag föjt av min snickersglass till efterrätt och självklart timmar av prat. Nu är disken diskad och jag har krupit ner under täcket. Imorgon måste jag faktiskt gå upp relativt tidigt då jag ska ta tåget till mina föräldrar och spendera några dagar hos dom, som jag har längtat. Godnatt allihop!❤️

Jag lovar att bjuda på receptet på glassen senare, för den blev faktiskt supergod!


MÅNDAG 11/7

Hejsan!
Det går knappt att beskriva hur skönt det har varit att vara ledig idag. Jag sov i hela 10 timmar inatt och när jag vaknade kändes det som att jag hade kunnat sova i 10 timmar till. Jag tog med mig mitt tjocka täcke till soffan och låg där fram till klockan tolv och bara morgonmyste. Under dagen har jag faktiskt fått lite nytta gjord som att hämta ut mina skor hos skomakaren, veckohandla, tvätta och laga matlådor för veckan. Med mig hem från stan hade jag också sushi som jag åt till lunch, som jag bara älskar. Ikväll har en tjej som köpt vår soffa varit och hämtat den och eftersom vår nya soffa som vi köpt inte har kommit än så fick vi pyssla ihop en liten tillfällig soffa av täcken, filtar och kuddar. Så vi tog med oss kvällsmaten och satt där på golvet och myste ikväll. Klockan är bara tio men vi har precis krupit ner för att sova. Pontus ska gå upp tidigt som vanligt och jag hoppas på att känna mig helt utvilad imorgon då jag hoppas på att ha energi till ett gympass. Godnatt!❤️


HELGEN

Godkväll!
Efter hela 67 timmars jobb denna vecka, alltså sju dagars jobb i sträck varav två stycken dubbelpass, kan jag äntligen slappna av och gå på ledighet i en hel vecka. Det har gått riktigt bra och jag har varit pigg hela veckan, men de sista timmarna av dagens pass var faktiskt riktigt tunga. Men trots mycket jobb har jag hunnit ha en väldigt bra vecka och helg ändå. I fredags efter 13 timmars jobb var det så skönt att komma hem till Pontus som hade lagat en god middag och förberett för fredagsmys. Vi bara njöt av en lugn kväll innan vi gick och la oss relativt tidigt. Efter hela 10 timmars sömn var jag pigg och redo för lördagsjobb och dagen spenderades på Liseberg med lillkillen. Det var så himla mysigt och kul! Jag slutade som vanligt klockan 20.15 och efter jobbet hade jag en underbar lördagskväll tillsammans med Felicia, David, Anna och Hanna. Vi åt middag, satt och pratade, tittade på skräckfilm och åt massor godis.
Idag har jobbdagen varit väldigt seg och när jag hade slutat kändes det som att jag hade sprungit in i en vägg, tröttheten kom verkligen ikapp. Men jag har haft en mysig kväll trots att jag har varit så trött och jag har spenderat den tillsammans med Pontus, David, Sofia och Hanna. Vi har tittat på EM-finalen och ätit massor gott!
Det är med en så otroligt härlig känsla jag nu kryper ner under täcket med vetskapen om att jag kan sova precis hur länge jag vill imorgon. Jag har inga som helst måsten och ska bara göra precis det jag känner för! Godnatt allihop❤️

Jag har tyvärr inte tagit en enda bild denna helg, så jag bjuder på en från snapchat helt enkelt:


TORSDAG 7/7

Hej!
Jag har precis satt mig i soffan med lite kvällsmat framför mig i väntan på att fotbollen ska börja. Pontus tittar på matchen med några kompisar ikväll men jag har sällskap av lilla Wille som jag är hundvakt åt igen då mamma och pappa skulle på teater ikväll.
Jag jobbade 8-16 idag och efter jobbet mötte jag upp Wille, Felicia, Mark, David och Anna för att åka hem till Hanna och hennes nya lägenhet. Hanna bjöd på fika och vi satt och pratade i flera timmar, så himla mysigt. Vi ses ju tyvärr inte så ofta längre men de kommer alltid vara några av mina bästa vänner. Jag kom precis hem därifrån och ska som sagt spendra resten av kvällen här i soffan tillsammans med Wille. Jag borde egentligen gå och lägga mig tidigt då jag börjar klockan sju imorgon, men mamma och pappa kommer och hämtar Wille klockan halv elva så jag får hålla mig vaken. Det känns lite tungt med tanke på att ett 13-timmarspass väntar imorgon, men jag är ju ung och klarar väl det mesta!
Nu börjar matchen. Ha en fin kväll allihop! Puss❤️


ONSDAG 6/7

Hejsan!
Efter ett par dagar av tystnad här kände jag att jag var tvungen att visa ett litet livstecken. Jag har ju inte så värst mycket intresserat att skriva just nu då mitt liv består av jobb, jobb, lite mys och sen jobb igen. Men det har gått jättebra hittills och jag känner mig fortfarande pigg och taggad på jobb resten av veckan med. Jag trivs så otroligt bra på skolan jag jobbar på. Idag när det regnade hela förmiddagen hade vi filmvisning och när solen tittade fram gav vi oss ut på en långpromenad. Inte så mycket att klaga på när man får ha det så mysigt på jobbet! Idag kom jag hem vid halv sex och ikväll har jag och Pontus lyxat till det med knäckepizza till middag, serietittande och nu fotboll. Vi måste dock snart krypa ner i sängen för som vanligt ringer klockan tidigt imorgon. Puss!❤️


SÖNDAG 3/7

Hej!
En lugn och skön vecka börjar gå mot sitt slut och imorgon börjar en tung jobbvecka för mig. Jag ska jobba hela 67 timmar nästa vecka och jag vet inte alls hur det kommer kännas. Men jag känner mig på något konstigt sätt lite taggad på det. Jag har ju tack och lov väldigt bra och roliga jobb så det gör ju alla timmar lite enklare!
Idag har jag tagit vara på min sista lediga dag och haft en mysig och lugn söndag. Imorses kom mina föräldrar förbi påväg hem från sin resa och hämtade Wille. Det kändes jättetomt när han försvann, vi har haft så mysigt ihop denna vecka. Efter en god frukost i soffan gick jag och Pontus och handlade inför den kommande veckan och sen städade vi lite grann här hemma efter Willes små smutsiga tassar. Ikväll har vi ätit pannkakor till kvällsmat och nu väntar vi in kvällens match. Jag kommer dock inte kunna se hela matchen då klockan står på 05.30 imorgon och ett 13-timmars jobbpass väntar, så jag behöver all sömn jag kan få. Godnatt!❤️

Dagens frukost och kvällsmat!


LÖRDAG 2/7

Godkväll!
Veckans bästa dag (tillsammans med fredag och söndag) börjar lida mot sitt slut och jag har haft en så himla mysig lördag tillsammans med min fina kille. Det var faktiskt längesen vi hade en heldag ihop bara han och jag så det var verkligen på tiden. Vi började dagen med en extra god frukost och ett par avsnitt av vår serie i soffan. Vid lunchtid tog vi en timmes långpromenad med Wille och sen åkte vi in till stan. Vi strosade runt i olika butiker, åt glass vid vattnet och bara hade en mysig dag på stan.
Ikväll har vi haft en riktig räkfrossarkväll med färska räkor, ost, kex, bröd och frukt samtidigt som vi har tittat på The Killing följt av kvällens fotbollsmatch. Jag bara älskar lugna och mysiga lördagar tillsammans med min kärlek. Puss!❤️


FREDAG 1/7

Godkväll!
Jag har precis krupit ner i sängen efter en väldigt fin och mysig fredag.
Imorses väckte Wille oss klockan sex eftersom han är van vid att gå upp med Pontus då. Pontus hade dock sovmorgon idag vilket Wille såklart inte riktigt hängde med på. Men efter att han hade fått krypa upp hos oss i sängen lyckades han sova en timma till innan han återigen började gnälla och tvingade ut mig på promenad.
Hela morgonen låg jag sen under mitt tjocka täcke och bara myste i soffan framför Nyhetsmorgon innan jag åkte in till stan för att handla lite inför kvällen. Efter lunch mötte jag och Wille upp David för att åka till Skatås och gå på promenad. Det regnade nästan hela tiden men vi var ute och gick i över två timmar vilket faktiskt var jätteskönt och härligt!
Efter en varm dusch när jag kom hem kände jag mig så värd att få njuta riktigt ordentligt av kvällen. David kom till oss igen och när Pontus kom hem från jobbet vid halv sju hade jag och David lagat middag. Det blev pulled pork i pitabröd och det var sååå gott. Till efterrätt hade jag gjort mina underbara nutellabollar som vi njöt av samtidigt som vi tittade på fotbollen, Belgien-Wales. Efter några rundor kortspel åkte David hem och vi har krupit ner i sängen. Nu ska vi släcka lampan och sova. Godnatt!❤️


RSS 2.0