BILDER FRÅN GREKLAND

Här kommer en rejäl bildbomb med blandade bilder från både min och Mattias kamera. I stort sett helt oredigerade, bara ett par beskärningar och lite uppljusning på vissa bilder.
 
Jag blir alldeles varm i kroppen av att se dessa bilder och tänka tillbaka på hur fint vi verkligen hade det♥
 
 

MÅNDAG

Hej!
Då var det återigen måndag och jag vaknade upp med den värsta jobb- och måndagsångesten man kan tänka sig. Det sved i hjärtat av att tänka på att den underbara Greklands-resan redan är över, den som hållit mig så motiverad och fått mig att orka jobba och avklara alla måsten här i livet det senaste. Nu måste jag klara av allt det där utan någon "morot" som ger mig motivation. Fast när jag tänker efter så har jag ju en ny morot att fokusera på! Under tiden då jag var i Grekland bokade min familj nämligen en resa till Gran Canaria över jul, så om sisådär 2,5 månader får jag åka till värmen igen!
När jag kom till jobbet kändes det i alla fall bra igen, precis som det alltid gör. Ångesten försvann och dagen gick jättefort. När jag kom hem kvart över fem åt jag middag och nu har jag suttit i över en timma och samlat ihop alla bilder från Grekland, så dom ska jag snart bjuda på! Kvällen har bara rusat iväg och klockan är redan sju. Jag ska lägga mig och titta igenom ett par missade avsnitt från förra veckans program efter att jag har fixat klart med alla bilder här på bloggen, och sen ska jag hoppa i säng hyfsat tidigt. Jag är helt slut efter en lång dag på jobbet så jag bara längtar efter att få krypa ner!
 
Jag gör ett separat inlägg med alla bilder, så här får ni bara ett litet smakprov tills dess:
PUSS♥
 
 
 

SÖNDAG

Godkväll! 
Det känns trots allt ganska skönt att vara hemma. Jag hade gjort mycket för att få stanna där i minst en vecka till, men när jag väl hade kommit hem och träffat min familj och min älskade lilla Wille så kändes det väldigt bra och skönt ändå. Vi var hemma i Skövde halv sex imorses och då hoppade jag och Robin direkt i säng. Efter fem timmars sömn vaknade vi helt vrålhungriga så vi gjorde iordning frukost och la oss med duntäcket i soffan framför fredagens idolavsnitt. Under dagen har vi haft fullt upp med att åka hem till Robin för att packa upp och fixa, åka hem till hans familj och sen plockade vi upp min morfar påväg hem. Ikväll har vi ätit söndagsmiddag med familjen och pappa bjöd på trerätters. Kantarellmacka med gräddfil och rödlök till förrätt, älgstek med klyftpotatis, gräddsås och gelé till varmrätt och slutligen äppelpaj med vaniljsås och glass till efterrätt. Som grädde på moset ligger vi nu i soffan med en stor godisskål och tittar på Wallander. 

Imorgon är det alltså tillbaka till verkligheten. Det väntas alltså jobb 08.30-17.00 och jag är så osugen man bara kan bli. Men det ska bli rätt skönt att komma igång igen och inte minst att få börja träna igen på riktigt! Nu ska jag mysa vidare innan det är dax att sova. Hoppas alla har haft en bra helg och får en bra vecka. Puss❤

Jag har inte hunnit få iordning på alla bilder än, så jag ska försöka bjuda på alla någon gång i veckan! Här har ni i alla fall en bild på efterrätten och en på kvällens godisskål:





DAG 7:LÖRDAG

Hej! 
Här kommer sista uppdateringen från underbara Grekland, för idag åker vi hem till kalla Sverige igen. Vi åker dock inte hem förens ikväll så då har vi hela dagen på oss att sola och bada. Det gäller att utnyttja all inclusiven nu in i det sista så jag åt nog mer frukost än vad jag någonsin gjort idag. Idag skulle det nog kunna vara den varmaste dagen på hela veckan, det är inte ett enda moln på himmelen. Vi ska snart äta lunch och sen fortsätta njuta här i solen. Ikväll hinner vi bara duscha och äta middagen snabbt eftersom bussen kommer och hämtar oss 19.45. 

Imorgon ska jag försöka samla ihop alla bilder från kameran och bjuda på en riktig bildbomb från denna underbara vecka. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag skulle vilja stanna här. Minst en vecka till. Att få leva i ett paradis ihop med fina vänner och sin älskade pojkvän kan vara det finaste livet man kan leva! Men allt har sitt slut och nu får jag vara glad för alla fina minnen jag får med mig hem istället❤






DAG 6:FREDAG

Hej! 
Idag är det näst sista dagen i solen och jag vaknade upp med söndagsångest, på en fredag. Jag vill inte åka hem. Den här veckan har gått alldeles för fort och jag skulle behöva minst en vecka till för att bli tillräckligt utvilad och redo för jobb igen. Men man får ju vara glad för det man fått iaf, för min vecka har verkligen varit underbar. 
Idag tänkte vi åka till en strand en längre bit bort, falaserna hette det. Men det var extremt blåsigt och vågigt, röd flagg till och med, så vi stannade bara i lite mer än två timmar. Klockan två tänkte vi ta en buss hem men efter att ha suttit och väntat på den förbannade bussen i nästan två timmar ringde vi en taxi. Vad är det med bussarna här i Grekland egentligen? Sjukt onödiga pengar (vi hade betalt en tur- och returbiljett som vi därför inte utnyttjade) och sjukt onödigt att missa så många härliga timmar i solen för att istället sitta på en parkbänk. Men nu är vi äntligen tillbaka på hotellet och klockan är snart fem, så nu spenderar vi sista timmen i solen vid poolen. Ikväll är det alltså sista riktiga kvällen här så vi ska se till att njuta av middagen extra länge och verkligen ta vara på hur underbart vi har det! 
Hoppas alla har haft och får en härlig fredag och trevlig helg! Puss
 
 
 

DAG 5:TORSDAG

Hej från ett soligt Grekland! 
Det är väl ingen som blir försvårad när jag skriver att jag ligger i en solstol och njuter av den varma härliga solen. Vi ska alldeles strax gå och äta lunch och sen ska vi självklart lägga oss här igen. Ikväll ska vi äta middag på à la carte-restaurang. Även om middagsbuffén alltid är jättegod och väldigt varierande så ska det bli extra gott och kul med något annat! 
Nu är det dax för lunch. Pusspuss!❤






DAG 4: ONSDAG

Godkväll!

Jag skrev ett inlägg förut under dagen som jag inte fick upp eftersom täckningen var så dålig. Men det såg ut på följande vis:

 

"Jag ligger just nu proppmätt efter lunchen under ett parasoll och njuter. Jag känner mig väldigt bränd idag så resten av eftermiddagen tänker jag hålla mig i skuggan. Idag är det så otroligt varmt och härligt väder, kanske till och med den varmaste dagen hittills under veckan. Jag tänkte snart gå och hämta en kall cola i baren och sen ta ett dopp i poolen. Hur härligt låter inte det? Så här skulle jag nog alltid kunna leva, om jag under sisådär två veckor varje år fick njuta av lite snö och skidåkning bara.
Lite senare i eftermiddag tänkte vi gå till gymmet som finns här på hotellet. Jag känner att jag behöver springa av mig lite efter alla lata timmar i solstolen. Ikväll ska vi göra ett nytt försök och åka till Chania för att shopping, eftersom det inte blev något igår. Vi stod och väntade på en buss i en halvtimma som sen aldrig kom, så vi gav upp. Vi satte oss i baren på hotellet och drack ett par drinkar, pratade och hade det trevligt istället. Hoppas allt är bra hemma i Sverige och att det inte är allt för kallt när jag kommer hem...
Puss❤"

 

Nu har jag och Robin precis krupit ner i sängen efter en mysig kväll på stan. Jag är som vanligt för snål för att köpa något till mig själv men några små presenter till familjen hittade jag i alla fall vilket jag alltid älskar att komma hem med när jag har varit bortrest. Klockan ringer om 7,5 timmar så nu ska vi släcka lampan och sova! Hoppas alla har haft en fin dag, det har jag! Puss❤

Ett par blandade bilder från de senaste dagarna:

 

 

DAG 3: TISDAG

Hej!
Nu har jag köpt internet i 48 timmar som jag kan sprida ut som jag vill, så nu kan jag försöka skiva lite varje dag!
Vi har det i alla fall helt underbart i Grekland. Solen skiner, det är varmt och härligt, hotellet är så himla fint och lyxigt och maten är helt otroligt underbar. Jag har nog ätit och druckit mer under två dagar än vad jag vanligtvis gör under en vecka. Dagarna hittills har gått åt till sol och bad och kvällarna till kortspel, drinkar, prat och mys. Ikväll ska vi, efter att vi som varje kväll har fått avnjuta den goda middagsbuffén, åka in till Chania och gå på marknad och titta i affärer. Mysigt!
Nu ska jag ta ett dopp i poolen innan det är dax för lunch! Puss❤

Jag har och kommer att ta massor bilder med min kamera under veckan som jag kommer visa när jag kommer hem, så tills dess bjuder jag på ett par från mobilen:

 

 

MOT GREKLAND

Hej!
Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att flyget ska gå om två timmar. Vi har precis slagit oss ner på O'Learys för att äta middag!

Idag har jag haft fullt upp innan vi åkte. Jag vaknade redan klockan åtta av mig själv och började då dagen med en 5 km lugn löprunda. Jag satt sen och njöt av min sista svenska underbara frukost på en vecka och tog sen en lång dusch. Jag skrubbade kroppen, gjorde inpackning, rakade benen och smorde in hela kroppen så nu är jag mer än redo för en vecka i solen!

Jag vet inte riktigt hur tillgången till internet kommer se ut under veckan, så antingen kommer det upp ett och annat inlägg under veckan eller också blir det helt enkelt ganska tomt här tills på söndag nästa vecka.
Hoppas alla får en bra vecka hemma i Sverige, jag ska se till att ha det helt underbart i Grekland!! Puss❤

 

 

 


FREDAG

Godkväll!
Det är ju alltid lika underbart med fredag. Man går runt i ett konstant lyckorus hela dagen och idag har det nog varit lite extra mycket lycka till och med. Jag går ju inte bara på helg, utan en veckas semester också!
Idag har jag i alla fall jobbat 07.30-16.00. Jag vaknade upp pigg och frisk i halsen efter att ha hällt i mig kanjang och sugit på några bra tabletter för halsen hela dagen igår, så skönt att förkylningen inte blev långvarig! När jag kom hem packade och fixade jag nästan allt inför resan, så nu ska bara det sista så som neccesär och mobilladdare packas ner innan jag är fullt redo för att åka.
Min fredagkväll spenderar jag med min fina familj. Vi har precis ätit en underbar räkfrossar-middag och nu sitter vi och tittar på postkodmiljonären. Resten av kvällen ska vi titta på fredagsfinalen av idol och hyra någon bra film. Det finns inte mycket som slår fredagsmys!
Hoppas alla har en mysig fredag och får en bra helg. Puss!❤


TORSDAG

Hej!
Ännu en jobbdag är avklarad och nu ligger jag helt utmattad i soffan. Jag jobbade från 7.30-16.00 idag och det har varit en seg och jobbig dag samtidigt som den ändå har gått väldigt fort. Jag vaknade upp med en ond och tjock hals imorses så en rejäl förkylning har alltså smugit sig på. Att man alltid ska bli sjuk när man ska göra något, åka iväg eller liknande..
När jag kom hem låg Robin och sov i min säng så nu passar jag på att skriva ett par rader här sålänge. Om en stund ska jag nämligen väcka honom för vi ska åka in till stan. Vi ska åka och köpa bra-att-ha-saker som vi ska ta med till Grekland och sen ska Robin träna. Det kryper i mina ben och precis som varje torsdag skulle jag ju ha kört mina intervaller och mitt CXworx-pass idag, men jag får helt enkelt hoppa det och vila bort min förkylning istället. Så det blir med andra ord en väldigt lugn kväll för min del vilket kan vara väldigt skönt och behövligt det med.
Imorgon är det fredag igen, det känns ju som att det var helg igår. Men att jobbdagarna går fort tackar jag bara för, för snart får jag på helg, och dessutom åka till Grekland, och det känns ju bara helt sjukt otroligt jäkla underbart!❤

Två bilder från igårkväll då jag träffade mina vänner Rebecka, Emma, Therese och Amanda för middag och mys på pims:


ONSDAG

Godmorgon!
Idag vaknade jag av mig själv klockan åtta, så otroligt skönt att slippa bli väckt av ett hemskt alarm. Så i natt har jag sovit ca 9-10 timmar och nu känner jag mig utvilad och redo för en dag på jobbet. Eftersom jag vaknade så tidigt har jag kunnat ligga i soffan och njuta av min frukost länge. Men nu har tiden rusat iväg så jag ska alldeles strax borsta tänderna och cykla iväg. Ikväll måste jag åka hem i räserfart för en kvart efter att jag har slutat kommer Therese och hämtar mig. Vi ska åka in till stan och möta upp Emma och Rebecka för en kvällsfika. Skönt att få avsluta dagen på ett bra och mysigt sätt efter en lång jobbdag. Ha en bra dag allihop! Puss❤


TISDAG

Godkväll!
Idag har jag som vanligt haft en fullspäckad dag. Varje dag fram till att jag åker är helt fullknökade med saker jag måste hinna göra, så jag bara letar efter varje litet tillfälle att få andas lite.. Idag jobbade jag i alla fall från åtta till halv fem och dagen gick jättefort och bra. När jag kom hem hann jag mest stoppa i mig lite mat, slänga in en tvätt, byta om till träningskläder och sen åka till gymmet. Jag sprang 6 km på löpbandet och sen ett CXworx-pass. Resten av kvällen har jag tittat på idol, ätit kvällsmat, tagit en lång och varm dusch och nu ska jag snart hoppa i säng. Jag såg så fram emot att få sluta 15.30 imorgon, men dom ringde från jobbet nu ikväll och frågade om jag kunde ändra min tid till 10.00-18.30 istället. Dum som jag är kan jag ALDRIG säga nej så nu har jag en lång dag framför mig och mina kvällsplaner jag hade får jag helt ändra. Jaja, jag börjar ju klockan tio så det ska bli skönt med en sovmorgon i alla fall. Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt!❤

Min goda kvällsmat:


MÅNDAG

Hej!
Imorses vaknade jag upp med den värsta måndagsångesten man kan tänka sig. Jag ville bara dra täcket över huvudet och stanna där hela dagen. Varför vet jag egentligen inte, jag ville bara inte gå till jobbet. Men när jag väl kommit dit släppte allt så småningom och det kändes kul att vara där igen. Jag jobbade 08.00-16.30 och dagen gick jättefort. När jag kom hem slängde jag mig på soffan innan middagen stod på bordet och resten av kvällen har jag tvättat och börjat packa. Jag har så fullt upp hela vecka så nu gäller det att ta varje ledigt tillfälle för att förbereda inför helgen då jag lämnar Sverige för en underbar vecka i Grekland. Nu ska jag titta på idol och sen hoppa i säng. Puss och godnatt!❤


SÖNDAG

Hej och godkväll!
Efter en jättemysig lördagkväll igår i soffan med massor gott och en grym film var vi inte i säng förens efter två. Så idag var det skönt med en riktig sovmorgon. Jag vaknade klockan tio och gick upp och åt frukost medan Robin sov kvar. En stund senare gav jag mig ut på en löprunda. 8 km sprang jag och det gick helt okej, lite seg i benen. Efter en skön dusch dukade jag fram lunch som blev rester från igår, tacos! Under eftermiddagen åkte vi hem till Robins kusiner där det var 70-årskalas för hans farmor. En kväll med underbar mat, massor goda kakor och tårta och Robins härliga och trevliga släkt. Nu är vi hemma hos mig och ska precis se kvällens Wallanderfilm innan läggdags för en ny vecka full med jobb. Imorgon börjar jag alltså heltid på riktigt och det ska bli kul men förmodligen väldigt jobbigt med en vecka med 40 timmars jobb, för en sån som mig som inte är van liksom. Men om 6 dagar åker jag till Grekland så jag ska nog överleva! Hoppas alla ha haft en bra helg, min har varit jättemysig. Puss❤


LÖRDAG

Hej!
Idag är det, som jag sagt förut, veckans näst bästa dag och jag var uppe redan halv nio. Jag åt en lättare frukost, körde pappa till stan och åkte samtidigt upp till billingen och sprang milen. Alltid skönt att börja dagen med en löptur, tråkigt nog var det inte alls någon direkt bra löprunda. Jag sprang segt och pressade mig inte något, så jag var knappt trött när jag kom i mål. Men jag tar nya tag nästa gång och jag är ju självklart nöjd att jag gav mig ut och sprang över huvud taget. När jag kom hem skyndade jag in i duschen och slängde i mig lunchen för att sen åka med mamma in till stan. Jag behövde köpa ett par höst/vinter-skor, men självklart fick jag med mig lite andra, dock väldigt välbehövliga, saker också! Ett par fina kängor från vagabond slog jag till på, och även ett par jeans, ett par leggings och en tröja. Nu har jag packat väskan och väntar på att Robin ska sluta jobbet. Han ska plocka upp mig och sen ska vi åka hem till honom. Vi ska spendera kvällen med Mattias och Natalie. Reseplanera, äta gott, titta på någon bra film och bara lördagsmysa ska vi göra. Hoppas alla ni andra också får en fin lördag, och dansa lite åt mig! (Jag minns knappt när jag senast var ute, som den mysmänniska jag är). Puss❤


FREDAGKVÄLL


FREDAG

Underbara, fina och sköna fredag! Solen skiner och jag har precis slutat jobbet och gått på helg, en sån härlig känsla. Jag har haft en jättebra jobbdag idag och jag lämnade sista arbetspasset för denna veckan med tusen kramar från alla underbara barn. Det är en sån härlig känsla att trivas och tycka om sitt jobb vilket jag verkligen har börjat göra nu! Jag skulle ha slutat halv fem idag men tjejen jag jobbade med var så snäll och sa åt mig att jag fick gå hem redan tio i fyra. Så nu har jag lagt mig i soffan för att vila en stund. Om en liten stund ska jag börja göra mig iordning för ikväll då jag ska träffa min saknade vän Towe för middag och mys på Pims. Vi har inte setts på ett bra dag så vi har massor att ta igen. Jag ska sen avsluta fredagen med min kärlek som kommer till mig senare ikväll. Bra dag, bra kväll och en väldigt bra början på helgen! Hoppas alla får en mysig fredag och bra helg. Puss!❤

Bjuder för ovanlighetens skull på en enkel jobb-outfit-facelook-bild iklädd mina nya fina jeans:


TORSDAG

Godkväll!
Klockan är alldeles för mycket för att jag ska ligga här och blogga eftersom jag ska upp och jobba klockan åtta imorgonbitti. Men eftersom Robin ändå kommer och väcker mig om sisådär 20 minuter så håller jag mig vaken. Jag är ju vanligtvis väldig noga med att komma i säng tidigt så jag får mina 8 timmar sömn, blir det färre så blir jag så stressad för att jag ska vara sådär vidrigt trött när klockan ringer. Men det är ju trots allt fredag imorgon!

Idag har jag i alla fall haft en jättebra men sjukt fullspäckad och stressig dag. Jag jobbade först på skogens förskola från åtta till tolv. Sen fick jag cykla i räserfart hem för att slänga i mig lunch och sen vara på gullvivans förskola så snabbt som möjligt, jag hann dit till tjugo över tolv, så rätt snabb var jag ju! Jag slutade halv fem och då cyklade jag återigen i räserfart hem för att slänga i mig en smoothie och sätta på mig träningskläderna för att vara på gymmet tio i fem. Jag hade mina intervaller på löpbandet att avklara och jag hann i sista sekund innan jag skulle köra ett CXworx-pass. Efter träningen som gick riktigt bra skyndade jag mig hem för att duscha, färga mammas hår och slänga i mig kvällsmaten och sen åka hem till Therese. Jag var alltså hemma från gymmet halv sju och var sen hemma hos Therese ca fem över sju. Återigen rätt snabb om jag får säga det själv! Men trots all stress kändes det värt allt eftersom jag tillslut fick träffa mina fina och saknade vänner Therese, Felicia, Emma och Rebecka för en riktig äta-massor-gott-och-prata-om-allt-kväll. Nu ligger jag proppmätt nerbäddad i min säng och väntar alltså på att få pussa på min Robin.
Jag ser fram emot morgondagens jobb och att det är fredag känns bara helt underbart!!! Hoppas alla har haft en bra torsdag, min har trots all stress varit hur fin som helst. Puss!❤


ONSDAGKVÄLL

Godkväll, nu sitter jag sådär skönt i soffan och äter kvällsmat som jag längtade till så mycket förut. Som jag skrev tidigare så finns det ju inget skönare än att få slå sig ner nyduschad i soffan och äta kvällsmat efter ett bra träningspass. Och träningspasset blev verkligen riktigt grymt. Att använda sig av sin maxpuls när man tränar för att kunna ta ut sig på riktigt är sjukt effektivt och bra. Jag var helt utpumpad och slut efteråt och det kändes sådär underbart skönt i hela kroppen. Nu ska jag titta klart på idol och sen krypa ner i sängen för att somna tidigt. Jag har en fullspäckad morgondag framför mig så det gäller att samla energi. Godnatt allihop och sov gott❤

Knäckemacka med keso, avokado och rödlök och fil med müsli, havrefras och blåbär. Och självklart en stor kopp te på det. Underbara kvällsmat!


ONSDAG

Hej!
Idag är det en bra dag! Solen skiner, jag har haft ett bra arbetspass fram till tolv och sist men inte minst: jag har fått jobb heltid fram till jul!!! Jag blev helt chockad när chefen frågade om jag var intresserad, jag hade inte alls räknat med att få fast jobb och definitivt inte heltid, så jag blev så glad när jag fick frågan. Tänk att det var förra veckan som jag gjorde min första arbetsdag där som timvikarie, och nu har jag fått ett heltidsvikariat bara några dagar senare!

Så idag njöt jag av att få gå hem redan klockan tolv, det lär jag ju inte få göra på ett tag mer nu. Mitt nya vikariat börjar imorgon men eftersom jag redan hade bokat upp mig på jobb på ett annat dagis imorgoneftermiddag så börjar jag på riktigt på fredag.

Idag skulle jag egentligen ha slingat håret efter jobbet men frisören ringde och berättade att hon tyvärr hade rört till det och inte hann med mig idag, så jag får ta det en dag nästa vecka istället. När jag kom hem hade pappa redan dukat upp lunch på bordet, soppa och pannkakor! Eftersom jag helt plötsligt fick eftermiddagen fri så åkte jag med pappa till stan för ett par ärenden. När vi kom hem lagade vi en tidig middag för snart ska vi åka in till gymmet och träna, vi ska köra ett activio-pass (1 timma pulsbaserad spinning). Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. Det finns inget bättre än att komma hem från ett träningspass och sätta sig nyduschad i soffan med någon god kvällsmat framför teven. Jag längtar redan! Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag haft minst sagt! Puss❤


TISDAG

Godkväll!
I morses vaknade jag upp med världens jobbångest. Jag vill jobba massor samtidigt som jag inte vill jobba alls, jag vill jobba på dagis samtidigt som jag redan är trött på det och vill göra något helt annat, jag vill börja läsa med en gång samtidigt som jag inte alls känner mig redo. En enda röra i huvudet. Men under dagen släppte den jobbiga känslan lite och när jag väl träffade alla mysiga barn var jag glad igen. Jag slutade tolv och gick då direkt hem och gjorde lunch och vilade en stund. Sen satte jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en 6 km löprunda. Även om jag kände mig lite seg så gick det sjukt bra och jag sprang snabbare än jag brukar. Jag var helt slut efteråt och det kändes jätteskönt. Efter mellis och dusch storstädade jag mitt rum, jag plockade, dammade, dammsög och bytte lakan. Alltid lika skönt efteråt! Nu har jag precis ätit kvällsmat, bästa målet på dagen efter frukosten. Kanske för att kvällsmaten ser ungefär likadan ut som frukosten. Havregrynsgröt med äppelmos och blåbär och äggmacka ligger fint i magen. Nu smuttar jag på en kopp te och äter clementin och tittar på fotbollen, Sverige-Kazakstan. Jag har väl tänkt spendera resten av kvällen här i soffan innan jag hoppar i säng för jobb igen klockan åtta imorgonbitti. En dålig dag från början blev en väldigt bra dag i slutändan. Puss!❤

 


MÅNDAG

Hej!
Idag började jag jobba först klockan nio och Robin har eftermiddagsvecka så vi kunde njuta av en god frukost tillsammans i lugn och ro. Jag jobbade fram till halv två så ett kort men bra och intensivt jobbpass hade jag. Det är jätteskönt att ha 4 jobbdagar i veckan spikade, men tråkigt nog jobbar jag bara 4 timmar varje dag. Idag ringde ett annat dagis och frågade om jag kunde jobba hos dom på torsdag, ett 8-timmspass. Men eftersom jag som sagt redan har mitt 4-timmarspass då var jag tvungen att säga nej, sjukt störande. Så jag har gått runt och funderat på hur jag vill göra med det där vikariatet men har nu bestämt mig för att behålla det ändå. Om någon blir sjuk (vilket någon ofta blir) så lär jag ju få hjälpa till och jobba mer, så jag håller tummarna på längre dagar i slutändan. Det var väldigt skönt att sluta halv två i alla fall och när jag kom hem la jag mig och vilade en stund innan jag åkte in till stan. Jag gjorde ett par småärenden innan jag åkte till gymmet. Ett sjukt dåligt och segt träningspass är avklarat och nu känner jag mig irriterad och sur på att jag inte tog ut mig mer. När jag skulle köra crosstrainer fick jag en hemsk kramp i min vad och kunde inte fortsätta hur mycket jag än stretchade. Jag körde även ett CXworx-pass men jag vad så seg och trött så jag tog inte i alls lika hårt som jag brukar. Men nu ska jag inte hänga läpp för det mer! Jag har precis ätit pappas goda middag och tagit en varm dusch. Nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på mitt favoritprogram som börjat igen, halv åtta hos mig. Jag ska titta på idol efter det här och sen tänkte jag hoppa i säng. Jag är så trött i hela kroppen och imorgon börjar jag klockan åtta. Hoppas alla har haft en bra start på veckan, min har varit lite sisådär. Men jag tar nya tag imorgon! Puss❤

Jag har inga nya bilder att bjuda på men när jag tittade igenom mina bilder såg jag att jag glömt visa mina nya fina shorts jag köpte när jag var i Helsingborg för ett par helger sen. Kommer sitta perfekt till ett par bruna ben i Grekland!


SÖNDAG

God eftermiddag/kväll!
Söndagar är bra mysiga. Konstigt nog är jag nästan alltid lite småseg och trött varje söndag oavsett om jag gjort något ansträngande dagen innan eller inte. Idag vaknade jag och Robin dock upp halv nio och då dukade vi upp en riktig go-frukost framför en Wallander-film vi inte hade sett. Vid tolv-tiden åkte vi hem till Robins familj där vi åt lunch, umgicks och fikade, lika trevligt som alltid. Nu är vi hemma hos mig och vi har precis ätit lite kvällsmat. Ikväll ska vi titta på film och äta upp allt gott från igår: godis, chips och dipp. Bra avslut på en mysig helg. Trots lite söndagsångest så ser jag fram emot en ny vecka! Hoppas alla har haft en bra vecka och helg, det har jag! Puss❤


LÖRDAG

Hej!
Jag och Robin har precis krupit ner i sängen och ska snart sova men jag tänkte bara skriva ett par snabba rader här innan jag somnar. Jag har haft en bra och mysig lördag idag och vädret har varit helt underbart, rena sommarvärmen. Jag vaknade halv nio av mig själv och gick då upp och åt en lättare frukost. Jag började sen dagen med att åka upp till billingen där jag sprang milen. Skön start på dagen! Efter lunch och dusch åkte jag in till stan och träffade Alexandra. Vi gick runt och tittade på stan och tog en fika på rådhusets uteservering. Jag var så otroligt shoppingsugen men det brukar vara då man aldrig hittar något, så jag fick tråkigt nog bara med mig en klänning från stan. Klockan fem plockade Robin upp mig och då åkte vi hem till Tibro. Det är så sjukt längesen jag var hemma i hans lägenhet och jag har saknat det så mycket. Så vi har haft en mysig kväll i hans soffa med tacos till middag följt av godsaker och film. Vi hade laddat upp med både chips, dipp och godis men vi var så äckligt mätta efter middagen så vi lyckades bara få i oss lite godis. Men nu har vi och andra sidan en hel del gott att äta imorgonkväll också!
Nu ska jag släcka lampan och sova. Hoppas alla har och har haft en fin lördag. Puss och godnatt!❤


FREDAG

Åh vad underbart med fredag! Det finns ingen dag man mår så bra och är så lycklig på som på fredagar. Efter att ha jobbat 6 dagar i rad känner jag mig så värd att gå på helg! Idag jobbade jag från 08.30 till 16.30 och jag hade en jättebra dag på jobbet. Inte nog med att jobbdagen i sig var bra så kom även chefen fram till mig och frågade om jag var intresserad av ett vikariat 4 dagar i veckan på dagiset framöver. Jag har alltså jobb där måndag-torsdag vilket känns helt underbart!
Efter jobbet hann jag bara hem och fräscha till mig innan hela familjen och Robin åkte till morfar. Vi har ätit en helt underbar middag och efter efterrätten ligger jag nu helt proppmätt och utslagen i soffan. Resten av kvällen ska vi titta på fotbollen, Sverige-Irland, och sen ska jag och Robin åka hem och lägga oss hyfsat tidigt. Han ska spela innebandy klockan åtta imorgonbitti och jag ska försöka komma upp hyfsat tidigt för att börja dagen med en löprunda på billingen. Hoppas alla får en fin fredag och helg! Puss❤


TORSDAGKVÄLL


TORSDAG

Hej!
Vad underbart det känns att det redan är torsdag idag, det betyder att det väntar en enda jobbdag till innan en skön helg är här! Jag har haft en bra torsdag hittills. Jag jobbade 7-14 idag och jag vaknade flera gånger inatt och trodde att jag hade försovit mig, så jag har gäspat och varit trött hela dagen. När jag kom hem tog jag en 20 minuters powernap innan en tidig middag stod på bordet. Jag och pappa ska snart åka in till gymmet och träna så vi fick äta middag redan klockan tre. Jag ska köra intervaller på löpbandet och sen ett CXworx-pass. Efter träningen ska jag möta upp ett par vänner för en kvällsfika på Pims. En väldigt bra avslutning på en bra dag.
Nu ska vi åka! Puss❤


ONSDAG

Hej!
Idag har jag haft en lång och ansträngande men bra dag. Jag har jobbat nio timmar, från åtta till fem, och det tar verkligen på krafterna att jobba med barn. Morgonen var värst då verkligen alla var griniga och bråkade med varandra om minsta lilla sak. En hel del tårar fick torkas och konflikter fick lösas. När jag kom hem slängde jag mig på soffan och där blev jag liggande fram till middagen. Resten av kvällen har jag legat i min säng och tittat på film och nu ligger jag och tittar på idol. Skönt med en kväll utan minsta ansträngning. När idol är slut ska jag hoppa i säng direkt för jag är helt slut och imorgon börjar jag sju. Jag ska öppna min avdelning helt själv på dagiset imorgonbitti så det blir jag helt ensam med runt 18 barn. Lite nervöst men lärorikt. Ha en bra kväll och godnatt allihop. Puss❤

I brist på några nyare bilder bjuder jag på en från en helt underbar dag, från balen:


TISDAG

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp klockan åtta av mig själv och såg att solen var framme och inte ett enda moln syntes på himmelen. Så jag började dagen med en kall och härlig promenad. Jag har duschat och ätit lite frukost och ligger nu i soffan och myser. Jag börjar som sagt inte förens 13.00 idag så jag har tänkt att inte göra något jobbigt utan bara ta det lugnt innan jobbet. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, det är alltid lite pirrigt att börja på en ny arbetsplats. Men jag är förväntansfull också och jag jobbar ju bara 3,5 timmar idag, fram till 16.30 så det blir en skön mjukstart. I eftermiddag kommer Robin till mig och vi tänkte åka till gymmet och träna ihop och sen mysa resten av kvällen. En väldigt bra och mysig tisdag. Nu ska jag krypa ner i min säng och titta på en film innan lunchen. Ha en fin dag allihop! Puss❤

Bilder från min fina morgonrunda:


MÅNDAG

Hej och godkväll!
Idag har jag haft en lång men bra dag. Jag jobbade 08.00-16.30 idag och jag börjar verkligen trivas så himla bra på dagiset. Det känns faktiskt lite tråkigt att jag ska jobba på ett annat dagis imorgon även om det såklart ska bli spännande och kul också. Men jag gillar ju att känna mig trygg och säker på ett jobb, och det börjar jag verkligen göra på det dagis jag har jobbat på nu den senaste tiden. MEN, jag är så glad att jag får jobba över huvud taget så slutdiskuterat om det. Efter jobbet skyndade jag mig hem, slängde i mig en lättare mellis och åkte direkt till gymmet. Jag sprang 7 km på löpbandet följt av ett CXworx-pass. Nu ligger jag nerbäddad i soffan efter en långdusch och kvällsmat och tittar på idol och dricker te. Imorgon börjar jag inte jobba förens klockans ett så jag kan njuta av en lång sovmorgon. Hoppas alla har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss❤


SÖNDAGKVÄLL


SÖNDAG

Hej!
Jag sitter just nu på jobbet och har lunchrast. Trots att jag inte kom i säng förens tolv igår och bara sov i 5,5 timmar så var jag hyfsat pigg när klockan ringde imorses. Jag slutar om tre timmar och då får jag komma hem till min sköna säng igen och till min Robin. Jag ska slänga i mig lite mellanmål och vila en stund innan vi ska åka in till gymmet och köra ett pass ihop. Ikväll ska vi precis som vanligt söndagsmysa, titta på film och äta gott. Nästa vecka har jag fått jobb på två olika dagis. Så jag jobbar på det ena dagiset på måndag och på det andra tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Skönt att ha en full vecka med planerade jobbdagar så jag slipper bli inringd i sista sekund.
Nu måste jag sätta igång och jobba igen. Puss!❤


RSS 2.0