WELCOME FRIDAY

jag behöver verkligen en fredag nu, veckan har gått lika fort som vanligt, men fredagen är ändå alltid lika välkomnad. gått runt med lite fjärliar i magen hela dagen, fast de lät ju positivt, och det var det ju inte. en so-debatt som låg och oroade lite granna och sen hade jag provträning för skövde kik ikväll vilket självklart gjorde en lite nervös. men dagen har gått igenom och allt gick helt okej bra ändå.
därför ska de bli underbart med fredag, med en jäkligt slapp dag i skolan och med en kväll ihop med mina bästa vänner!


IN THAIBRIDGE



sitter hemma hos godingen på bilden. inväntar nybakade bullar och idol en sån här tisdagseftermiddag. fina grejer!

MONDAY

sitter hemma hos olivia och har precis ätit en utsökt omelett som hon lagade åt oss. vi tog oss en 30-minutare i solariet efter skolan och sen en timmes promenad. rediga som vi är tänkte vi snart sätta oss och räkna några tal i matteboken också. en finfin måndag minst sagt! 



godingen olle!



"HELT OKEJ SNYGG"

varit en stund på stan, en stund hos min broder, en längre stund och tränat och nu ska jag lägga mig och mysa framför kvällens söndagsfilm ihop med mamma. en rätt traditionell söndag för min del.

'
ett litet tidsfördriv hos min bror, avslutade med den finaste bilden till sist!


SATURDAY

vaknade upp bredvid en goding vid namnet robin. spelade sedan fotbollsmatch på förmiddagen, vilket gick sådär, inte alls bra faktiskt. vi förlora, men vi har ju redan vunnit serien så atteeeeeh. 
under kvällen har de varit festligheter. lagfest för att fira att vi vunnit serien och sen åkte jag vidare hem till therese för ännu lite mer partaj. kan väl inte säga att de var kul så att jag dog direkt, så jag, oliven, flisan, ronja och malin satte oss på en buss in till staden skövde istället. man skulle väl kunna säga att kvällen får 3 ½ utav 5 toasters!


en enstaka och halvkass bild från kvällen!


FRIDAY I'M IN LOVE

trots att de känns som att det nyss var helg är de ändå förbannat skönt att de är de igen. det kommer bli en lugn och mysig fredag för min del och den börjar på statsteatern där jag, mamma, felicia och några vänner till mamma ska gå på musikalen "fame". efter det tittar nog robin in för ännu lite mys. helgen kan väl nästan inte starta bättre!


efter en dag i skolan bestående av film, film och facebook tog jag mig en tur på stan med felicia. tusenlappen försvann och jag fick med mig en del godbitar hem. eftersom jag köpte för över 500 kr på bikbok fick jag en goodiebag på köpet bestående av halsband, armband och strumpor. sen bjöd jag även min syster flisan på en kjol och en tröja, snäll som jag råkade vara idag. PUSS!


OLLE!

sitter här med lille oliven och pluggar till vårt första prov för denna terminen. prov om politik är kanske inte min starka sida men när snacket väl är igång tar de inte slut.
helt slut är jag efter dagen. hade orientering på berget, och bara vandringen dit var en kamp. orientering har heller inte varit eller är min starka sida, så jag tog olivia och felicia i handen och gav dem ansvaret. men det gick väl inget vidare det heller. på två timmar hade vi tagit oss så långt att vi inte ens fanns med på kartan längre och tre kontroller av fem klarade vi innan vi gav upp och gick tillbaka. vår lärare gav oss en lite enklare bana så vi fick bege oss ut igen. motion fick vi i alla fall! nu ska vi promenera upp till ica för att köpa lite smått och gott till kvällen mys!
en gammal men grymt fin bild på olivia!!


20 SEPTEMBER 2010

försov mig en timma, och fick turen i oturen skjuts till skolan och en sovmorgon. 
slutade redan vid tolv och passade även tiden perfekt då till att få skjuts även hem från skolan. felicia lagade en omelett till mig och snart ska jag åka in med min pappa till min bror nya lägenhet. 
min broder och min syster på bilden, då de var i en sötare version av dem. 

SATURDAY - LÖRDAG

igår överraskade robin mig med att bjuda ut mig på restaurang och sedan på bio. jag hade en jättemysig kväll och de kan jag bara tacka honom för!♥
idag fick vi dock gå upp tidigt eftersom jag skulle spela match. en förlust blev de och jag vet inte ens med vad. men jag ska inte hänga läpp för de. ikväll är de planer hit och dit, får helt enkelt se vart jag kommer hålla hus. vi hörs vi hörs!


en bild på filip och robin. från igår innan jag och robin var och tittade på när filip spelade fotboll.

tisdag-onsdag-torsdag

tisdag: skola & fotbollsträning
onsdag: skola - plugg, mys och övernattning med olivia & flisan
torsdag: skola & titta på landskamp som spelades i skövde, plus frysa ihjäl

där har vi de hela. jag ska snart släcka lampan, för så här trött var de längesen jag var. en sovmorgon imorgon sitter helt perfekt på det. godnattgodnatt!



SERIESEGRARE!

tänkte börja med att berätta att jag igår efter min gymnastikträning åkte hem till pärlan där hela fotbollslaget var, för att fira att vi har vunnit serien! alla matcher har dock inte hunnits spelas, men det känns ju lagom skönt att inte känna någon större press på någon av de återstående matcherna eftersom segern redan är säkrad. men hos pärlan bjöds det på godheter för att ha lite förskottsfirande! idag spelade jag match mot hjo som vi vann med 3-2. känner mig just nu som en 80-åring i kroppen så det ända botemedlet är väl sängen. kastar upp ett par av felicias bilder från lägret och säger sen godnatt!



HEM LJUVA HEM

två nätter hos olivia, en natt ute i skogen nånstans borta vid timmersdala och inatt kommer jag vara i tibro hos robin. kan väl lite smått säga att jag saknar min säng en aning men en natt i robins funkar helt okej de med vill jag lova.
lägret var i vilket fall helt okej. det börjar kännas att alla i klassen börjar lära känna varandra mer och allt faller på plats, och fasen vilken bra klass jag faktiskt har. efter för mycket skräp vi tryckt i oss under dessa dagar tog de bara två timmar när vi kom hem innan jag, olivia och felicia sprang ner till gymmet. avslutade sedan kvällen på rådhuset och sen hem till oliven. bilder har jag inga just nu, men lyckas jag knycka åt mig felicias kamera kanske någon enstaka kommer upp här tillslut!

HEJDÅ

tänkte säga hejdå, åtminstone tills på fredag. för nu ska jag snart bege mig till olivens lille lägenhet för lite promenad och mys ikväll. en läger-packning har jag med mig också för imorgon åker vi med klassen till nått ställe för att bekanta oss lite extra med varandra skulle jag tro. tävlingar och de ena med de andra är uppsatt på schemat vad jag vet. det kan nog bli en intressant resa detta ändå. vi hörs på fredag ska ni nog kanske se!



THE LAST

kom på den smarta finessen med att man faktiskt kan skicka över bilder från mobilen till datan via bluetooth, så de har jag ju självklart gjort, och de är väl de jag lär få göra en stund framöver. men för att göra en kort liten historia om de senaste dagarna så smidigt som möjligt så tar jag de från början vilket börjar vid lördag. det var en sån där dag jag inte ville lämna huset. tog en riktig hemmakväll med mina päron istället. och från de ena till de andra titta en robin in vid halv ett efter lite om och men. efter lördag kom söndag och jag tränade gymnastik från fyra till sju, en sån där händelserik söndag som alltid. och så var vi vid måndagen idag, där jag startade dagen med att försova mig vilket och andra sidan ledde till skjuts till skolan plus en sovmorgon. plugga gjorde jag efter skolan, men efter att min hjärna inte kunde ta in mer tog jag en promenad med mamsen och flisan. där har vi berättat händelserik dag nr 2. fan vad jag har skrivit. jag bjuder på några bilder och önskar ett stort grattis till dom som tog sig igenom hela denna texten!


min goding!

"i rymden finns inga känslor"


försöker skapa lite färg i inlägget ändå eftersom de finns ont om bilder just nu. men det passar alldeles utomordentligt bra med en bild på mig och olivia, eftersom de är henne jag ska spendera kvällen med, plus ronja och felicia. en fika på pim's och en avslutning i biosalongen för att se premiären av "i rymden finns inga känslor" ska få göra sitt ikväll. låter fint de!


GODMORGON

klockan var satt på åtta, och igårkväll var jag överlycklig över att få lite sovmorgon såhär i slutet på skolveckan. men när robin rusade upp ur sängen vid sex ledde till att även jag blev pigg som en lärka för första gången på denna veckan, och blev sittandes här i stället. om en kvart ringer min klocka så då är de dax för även mig att komma igång ordentligt. hade ju tänkt slänga upp lite bilder från kvällen igår, men nu har en bit av min mobilladdare fastnat i telefonen vilket innebär att inga kontakter kan sättas in, och därför lär de bli rätt färglöst här. de är som en självklarhet att de ska hända mig. men jag ska jobba på det!


ANDRA SEPTEMBER

väntar in världens bästa robin, och de var väl allt egentligen. vi hörs imorgon ska ni se!


go kvalité


WEDNESDAY

7.de skoldagen idag och svenskan, matten, engelskan och spanskan har redan velat följa med hem för lite hemläxa.. 
tog i alla fall en tur på stan med oliven efter skolan och hann även med en fika med alexandra, och sen fick jag rulla hem för att sätta igång med pluggandet. fångarna på fortet som jag egentligen inte alls är insatt i har final ikväll har jag hört, så ska ödsla lite av min tid till de, men innan dess så har jag en robin med smink och inbakade flätor att visa, från igår. jag tycker nog faktiskt bättre om honom utan allt de där.. 



RSS 2.0