SÖNDAG

Hej! 
Då börjar helgen ta slut och jag är så glad över att ha fått jobba och träffa mina fina kollegor igen. Det har verkligen varit kul och gått så himla bra både igårkväll och idag. Efter jobbet har jag hunnit med en fika hos morfar, söndagsmiddag och nu mys med mamma framför en film. Fint avslut på helgen!
Imorgon ser det tråkigt nog ut som att jag blir ledig. Men jag ska försöka ta vara på dagen och ta hand om mig själv och min förkylning som bara blir värre. Jag ska trots allt jobba i alla fall tisdag och torsdag den kommande veckan så det känns väldigt skönt! 
Hoppas ni har haft en bra helg. Puss❤️





LÖRDAG

Hej!
Jag tänkte bara skriva några snabba rader innan jag åker till jobbet om 10 minuter. Jag gillar inte att jobba kväll eftersom det alltid känns så stressigt innan, dagen bara försvinner när man går och väntar på att behöva åka till jobbet. Men jag har i alla fall fått en skön sovmorgon, haft långfrukost nerbäddad i soffan, varit och handlat med pappa och lagat en god lunch nu innan klockan börjar närma sig två. Jag jobbar fram till tio ikväll och börjar som vanligt klockan sju imorgonbitti igen, så jag är förmodligen tillbaka här imorgonkväll igen! Ha en fin lördag allihop och roa er lite åt mig. Puss!❤️


FREDAG

Hej fina fredag! 
Idag vaknade jag upp så mycket gladare och på en så mycket bättre sida än igår (bortsett från ett hemskt halsont som plötsligt har kommit på besök). Jag har haft en mysig morgon och förmiddag med Pontus innan jag tråkigt nog var tvungen att sätta mig på tåget hem igen vid två-tiden. I eftermiddag har jag bakat lussebullar här hemma och ikväll har jag haft efterlängtat fredagsmys med min fina familj. Pappas underbara mat, godsaker och nu fredagsfinalen av idol. Imorgon ska jag jobba på KSS igen efter en hel månads uppehåll därifrån, så jag känner mig faktiskt lite smånervös.. Så nu passar jag på att njuta av min lediga fredagskväll i soffan eftersom resten av helgen kommer bestå av jobb (jag ska ju inte klaga, jag om någon behöver jobba ikapp). Hoppas alla har en mysig fredag! Puss❤️






TORSDAG

Godkväll! 
Imorses vaknade jag upp med riktig arbetslöshets-ångest. Att gå dag ut och dag in utan några större planer gör mig galen, jag är alldeles för rastlös för det. Men dagen har sprungit förbi ganska snabbt ändå och jag har hunnit både sova ut, titta klart den grymma men sjukt sorgliga "torka aldrig tårar utan handskar"-serien och storstädat lägenheten. Eftersom jag hela tiden känner att jag måste vara hemma IFALL det skulle ringa jobb så vågar jag ju inte åka till t.ex. Pontus mitt i veckan. Men idag bestämde jag mig för att strunta i det, även om något jobb skulle ringa imorgon. Så i eftermiddags satte jag mig på ett tåg till Göteborg och överraskade Pontus, som blev jättechockad över att jag kom helt plötsligt. Dessa tre dagar ifrån varandra har känns som flera veckor, så jag är så glad att jag äntligen är här igen. Vi har precis ätit kvällsmat och ska nu krypa ner i soffan resten av kvällen. Puss!❤️

Världens finaste kille. 



ONSDAGKVÄLL




Godkväll! 
Jag tänkte bara titta in lite snabbt med två bilder från min mysiga kväll tillsammans med Alexandra. Vi har äntligen fått ihop vårt planerande och har nu en ganska bra idé om hur vår resa kommer se ut, även om det mesta kommer bestämmas och skötas på plats. Det är verkligen svårt att förstå att det bara är drygt två månader kvar tills vi har sex veckor av äventyr framför oss! Väldigt läskigt men samtidigt så himla kul och spännande. 
Nu ska jag titta klart på PH innan läggdags! Godnatt❤️


ONSDAG

Hej! 
Idag började jag dagen på bästa sätt, med en löprunda på 5 km följt av 2,5 km PW. Frukosten smakar aldrig så gott som efter morgonträning! Under dagen har jag legat och tittat på "torka aldrig tårar utan handskar" som jag aldrig har sett förut! Jag har precis lagat och ätit den goda lunchen på bilden nedan och ligger nu återigen och tittar på ett avsnitt. Snart ska jag åka till arenan och simma, det var så himla längesen. Ikväll ska jag träffa min vän Alexandra för lite onsdagsmys och planerande. Fin dag! Puss❤️

Kyckling och morötter i ugn, min egna tzatziki och en liten sallad. Enkelt och gott!


TISDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en bra dag och uträttat en del jag länge skjutit upp. Jag vaknade upp till strålande solsken och bestämde mig direkt för att ge mig ut i det underbara vädret. Så jag åkte upp till billingen och sprang 5 sköna km. Efter dusch och frukost satte jag mig och finslipade det sista på mitt CV och personliga brev som jag sedan åkte ut och gav till fyra olika förskolor här i stan samtidigt som jag presenterade mig. Det funkar inte att bara vara timvikarie på ett ställe som jag är nu (KSS), så jag har länge tänkt kontakta ett par förskolor men inte fått tummen ur. Så nu känns det så skönt att det är gjort! 
Jag har även hunnit uträtta några ärenden på stan innan jag slängde i mig lite mellanmål och åkte till gymmet. Det blev ytterligare 5 km löpning följt av 30 minuter Easyline och 30 minuter CXworx. Nu ligger jag skönt nerbäddad i soffan med kvällsmaten i magen och snart ska jag och min syster krypa ner i sängen och titta på kvällens BB och PH. 
Hoppas ni har haft en fin tisdag, det har jag! Puss❤️


MÅNDAG

Hej! 
En ny vecka är igång och jag vaknade upp med ont i magen och vemod i kroppen. Jag vill inte åka hem till Skövde och defenitivt inte vara så långt ifrån den som gör mig gladast och tryggast på jorden.

Jag började min dag med en sovmorgon i vanlig ordning, tråkigt nog ensam eftersom Pontus åkte till skolan tidigt. Klockan ett var jag på Göteborgs universitet där jag träffade en studievägledare för ett program jag har fått upp ögonen för, "Hälsopromotionsprogrammet". Eftersom jag har börjat ge upp mina psykolog-drömmar (antagningspoängen för kompletterade betyg ligger på 22,5 vilket är alla MVG och alla meriter, så inte nog med att jag måste plugga upp några ämnen så måste jag även läsa till fler nya ämnen som ger mig meriter..) så hittade jag plötsligt detta program som verkligen känns som något för mig! 
Efter mötet hade jag turen att få träffa Pontus igen som slutat tidigt, så innan jag satte mig på tåget hann jag njuta av det härliga vädret i hamnen och samla på mig några extra pussar. Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och blunda en stund innan jag är framme. Puss❤️






SÖNDAG

Godkväll! 
Först och främst vill jag rekommendera filmen vi såg på bio igår, "Interstellar". Det fanns ju absolut ingen anledning att oroa sig över att den var tre timmar lång, då tiden bara flög iväg, vilket brukar vara ett bra tecken. Innan bion åt vi en av den kanske godaste pizzan jag någonsin ätit och köpte självklart godis på favoritbutiken 4gott. En väldigt fin och mysig kväll! 
Idag sov vi ut länge och började dagen med långfrukost i soffan. Under dagen har vi varit på stan en sväng och ikväll har vi ätit enchiladas till middag och självklart söndagsmyst med gårdagens överblivna godis till en bra film. Nu ska vi bädda ner oss, titta på gårdagens BB och samla på oss kramar innan jag åker hem imorgon. Eftersom jag jobbar nästa helg kommer vi inte kunna ses på hela veckan, vilket rent ut sagt suger så jävla mycket. Så med lite söndagsångest i kroppen säger jag godnatt och tackar för en underbar helg! Puss❤️

Två från igår och tre från idag:








LÖRDAG

Hej! 
Idag vaknade vi upp sent efter en jättelyckad och bra gårkväll, då vi som sagt hade en liten inflyttningsfest hos Pontus med några få men väldigt fina vänner. 
Under dagen har vi varit en sväng på stan och haft Pontus lillebror och hans flickvän på besök. Ikväll ska jag och Pontus gå ut och äta och sen gå på bio. Vi ska se "Interstellar" som verkar jättebra men som nästan är tre timmar lång, så jag hoppas jag kan hålla mig vaken.. Det ska i alla fall bli mysigt och väldigt perfekt en lördag som idag! 
Ha en fin lördagkväll allihop. Puss❤️






TORSDAG-FREDAG

Godmorgon! 
Igår hann jag aldrig skriva något så jag passar på nu när Pontus ligger och sover. Jag hade i alla fall en väldigt fin dag som bara sprang förbi. Efter sovmorgon, frukost och lite missade-program-tittande åkte jag till gymmet och svettades. Det blev 30 minuter intervaller på löpbandet och 1 timma styrka. Ett så jobbigt men så himla skönt och bra pass. När jag kom hem hann jag bara duscha och slänga i mig lunchen innan Pontus kom och vi gav oss ut på stan för ett par ärenden. Under kvällen åkte vi hem till hans familj som jag saknat så mycket. Vi åt jättegod middag och efterrätt och satt och pratade länge, en så himla mysig kväll. Nu har jag äntligen fått sova hemma i Pontus gamla rum igen, jag har verkligen saknat att vara här, även om jag älskar hans lägenhet med. 
Snart ska vi gå upp och göra oss iordning för att åka till Göteborg. Vi har en hel del att stå i under dagen för ikväll ska vi ha lite inflygningsfest hemma hos Pontus! 
Hoppas alla får en lika bra fredag och helg som jag förhoppningsvis kommer få! Puss❤️

Har tyvärr inga roligare bilder än två från gårdagens gym:


ONSDAG

Godkväll! 
Ännu en dag som arbetslös har passerat och i vanlig ordning har jag inga jättespännande detaljer att bjuda på. Jag har sovit ut, tagit en morgonpromenad med lilla Wille, varit en sväng på stan med min syster, pussat på min saknade Pontus och haft familjemys ikväll. 
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på BB och PH, precis som varje kväll. Hoppas ni har haft en fin dag, min har trots allt inte varit så dum alls! Godnatt❤️

En bild från vår underbara Gran Canaria-resa: 


TISDAG

Godkväll! 
Igår hade jag en så tråkig och ointressant måndag att den inte ens var värd att ägna ett inlägg åt. Men idag har jag ryckt upp mig och fått lite mer nytta gjord. Jag har haft en skön morgon och förmiddag med sovmorgon, långfrukost och tv-tittande, men under dagen gjorde jag lite nytta som att tvätta och finslipa på mitt gamla CV. Ikväll har jag äntligen varit på gymmet efter nästan två veckor utan träning. Jag tränade med Alexandra och det blev 40 minuter PW, 30 minuter Easyline och 30 minuter CXworx. Efter träningen åkte vi hem till henne där vi lagade mat, planerade inför vår resa och myste. 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på kvällens PH innan läggdags. Imorgon har jag i vanlig ordning inga större planer, eftersom jag inte vågar planera för mycket när jag måste vara tillgänglig för jobb. Men halv fyra kommer min Pontus till Skövde så lite pussar och kramar ska jag i alla fall hinna med vad som än händer! 
Godnatt❤️





LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll! 
Jag har haft en så fin helg och har nu samlat på mig så mycket energi för en ny vecka som bara går. En vecka jag ska försöka ta tag i saker, sånt jag var för trött för innan jag åkte på en veckas välbehövlig semester. 
Igår vaknade jag upp med feber och hemskt illamående, och trodde först jag skulle få skippa Göteborg och spendera dagen i sängen. Men jag tog en alvedon, satte mig på tåget och försökte glömma bort hur dåligt jag mådde. Glad var jag för det, för jag hade en så otroligt mysig lördag tillsammans med Pontus. Vi åkte till Haga och strosade omkring bland mysiga butiker, åt lunch på ett mysigt fik där vi även köpte med oss en gigantisk bulle (stället är känt för att ha Göteborgs största kanelbullar), gick en vända i butikerna i stan och köpte med oss en 93-kroners godispåse från favoritbutiken 4gott innan vi åkte hem till honom. Under kvällen lagade vi lövbiff med potatisgratäng, åt godis och myste med fotbollstittande och film. 
Idag började vi dagen med en stor och god brunch efter 9 sköna timmars sömn. Efter det gav vi oss ut på en långpromenad upp till ett berg på Lindholmen, där man såg ut över hela Göteborg. Så himla fint ställe som jag ser så fram emot att besöka när det blir vår och sommar! Resten av dagen har vi lagat sen lunch och tittat på den underbara filmen "känn ingen sorg" innan jag var tvungen att packa ihop och sätta mig på tåget hem igen. Nu ska jag snart göra mig iordning och krypa ner i sängen! 
Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft. Puss!❤️








FREDAGKVÄLL


Godkväll/natt!
Jag tänkte bara kika in en liten snabbis innan jag släcker lampan. Jag är precis hemkommen efter en så trevlig och mysig kväll på Rådhuset. Välbehövlig ta-igen-tid med min fina vän Towe innan vi träffade Felicia och Emma och fortsatte kvällen med ännu mera prat och väldigt mycket skratt tillsammans med dom. Nu är klockan lite för mycket, för imorgon står klockan på 07.30. Jag ska ta ett ganska tidigt tåg till Göteborg och hem till Pontus igen, för att spendera dagen och resten av helgen tillsammans med honom. Så nu ska jag se till att få i alla fall några timmars sömn! Hoppas alla har haft en lika fin fredag som jag har haft. Puss!❤️


FREDAG

Godkväll! 
Efter en lång dag av resande landade vi inte i Sverige förens klockan elva igårkväll, då planet var två timmar försenat. Tack och lov slapp vi åka enda hem till Skövde när vi var framme, eftersom vi bodde över hos Pontus, som jag saknat så mycket. Idag har jag och Felicia gått en runda på stan följt av en god lunch tillsammans med Pontus och David innan vi satte oss på tåget mot Skövde. Väl hemma möttes vi av tacos och fredagsmys med våra päron och nu sitter vi proppmätta i soffan efter fruktsallad och glass till efterrätt. Om en liten stund ska jag gå till stan för att träffa min saknade vän Towe som äntligen är i Sverige. Vi tänkte ta ett glas eller två och ta igen allt prat vi missat sen sist vi sågs, vilket var alldeles för längesen. Så nu måste jag göra mig iordning! Ha en fin fredag allihop. Puss❤️

Så efterlängtat och gott med traditionell husmanskost:


TORSDAG

Godmorgon! 
Då har vi precis avnjutit den fantastiska frukostbuffén för sista gången och om två timmar går bussen mot flygplatsen. Trots att det självklart är helt underbart att få äta sig proppmätt på alla (onyttiga) frukostalternativ du kan tänka dig, så ska det bli så skönt och så mycket godare att få äta vanlig svensk frukost, lunch och middag. Det var längesen jag saknade en tallrik gröt och en ägg-knäckemacka så här mycket! 
Bortsett från att vädret inte riktigt har varit på vår sida hela veckan så har det varit så otroligt skönt, avslappnande och välbehövligt att få vara här. Även om det känns jobbigt att komma hem till mörker och kyla, så underlättar det väldigt mycket när jag vet om att jag lämnar allt det där igen om ca 2,5 månader, då jag åker till Asien! 

Nu ska vi packa ihop oss så vi är helt klara för hemfärd. Puss❤️


Njuter in i det sista. 


ONSDAG

Godkväll! 
Vilken fantastisk dag vi har haft idag, ett så perfekt avslut på denna resa. Vi flydde som sagt ovädret här i Maspalomas och satte oss på en buss mot Puerto Rico, där solen strålade! Vi hittade en jättefin och mysig strand där vattnet var klarblått och alldeles ljummet, där vi spenderade hela vår dag och bara njöt.
Ikväll bestämde vi oss för att hoppa över middagsbuffén på vårt hotell och unna oss middag på vårt gamla hotell vi bodde på när vi var här i julas. Det går inte ens att beskriva hur fantastisk den buffén är, det finns så otroligt mycket och underbart god mat att man knappt vet vart man ska börja. Vi blev så nostalgiska när vi var där och det var så kul att få uppleva den goda maten igen. 
Nu sitter vi i baren på vårt hotell med alldeles för fulla magar, men snart ska vi krypa ner i våra sängar till en film, precis som vi avslutar varje kväll. 
Det har varit en så härlig vecka och det tar emot något enormt att behöva åka hem imorgon, det har gått alldeles för fort. Men det ska samtidigt bli skönt att få krama om alla nära och kära, det är inte klokt hur mycket man kan sakna efter bara en vecka. 
Hoppas allt är bra hemma i Sverige, trots kyla och mörker. Jag hoppas denna resa kan ge mig lite motivation och ny kraft att orka med vintern där hemma.
Godnatt allihop! ❤️

En hög med bilder från vår fina dag:












TISDAG-ONSDAG

Hej! 
Igår fick vi inte se någon sol på hela dagen. Det var varm och skön luft men tjocka och täta moln tråkigt nog. Idag ser vädret ut att bli precis likadant, så vi tänkte följa det goda råder vi fick av ett trevligt svenskt par här på hotellet, att åka till Puerto Rico. Det skulle tydligen bli lite bättre väder där så vi gör ett försök! Om inte annat så blir det en mysig utflykt, det finns ju ingen anledning att bara ligga på hotellet om vi inte får njuta av någon sol. Nu måste vi göra oss iordning och komma iväg! Ha en fin dag allihop. Puss❤️

Tre från igårkväll:






MÅNDAGKVÄLL





MÅNDAG






Underbar dag på stranden!


SÖNDAG

Hej, eller godkväll! 
Dagarna ser ganska så likadana ut här, och jag älskar det. Jag skulle absolut kunna vänja mig vid att vakna upp till fågelkvitter, äta alldeles för mycket gott, ligga i en solstol, bada, läsa, umgås med min syster och bara njuta, varje dag. Just nu sitter jag nyduschad och fångar de sista solstrålarna innan det är dax att göra sig iordning för middag. En bättre söndag än så här är nog svårt att få! 

Bjuder på en ynka bild från igårkväll och fem från idag: 










LÖRDAG




Vaknat pigg och utvilad innan alarmet ringde och börjat dagen med den älskade hotellfrukosten, legat ute i den stekande solen som varit framme precis hela dagen då inte ett moln har synts till, sträckläst i min nyinköpta bok, ätit glass som smälte i handen innan jag hann äta upp den, tagit svalkande dopp i poolen med jämna mellanrum och njutit av att bara va. Precis så har min lördag sett ut hittills, och tänk om livet alltid kunde se ut så. Jag skulle så gärna vilja samla ihop alla mina nära och kära och tillsammans med dom bosätta mig på ett varmt ställe där inga krav, måsten eller problem finns, och bara va. 


FREDAG

God förmiddag! 
Efter 10 sköna timmars sömn vaknade vi upp pigga och utvilade redo för en morgonpromenad. Vi gick en bit och insåg att vi bor nästan precis där vi bodde när vi var här i julas förra året,  vilket vi helt hade missat. Vi såg till och med vårt förra hotell (som i och för sig är Gran Canarias allra största hotell så det var inte så svårt att missa). Det blev vi väldigt glada för eftersom vi var så otroligt nöjda sist vi har här, det är så fräscht och fint precis över allt. Inte alls det här "schabbiga" man ibland kan uppleva utanför hotellen när man är utomlands. 
Efter en god frukostbuffé tog vi på oss bikinin och la oss i varsin solstol där vi självklart ligger kvar nu med. Vädret är bra mycket bättre än igår, även om  det tyvärr är en hel del moln även idag. Men temperaturen ligger på 25 grader så det är väldigt skönt att ligga här ändå. Nu ska jag plocka upp min bok och njuta av solen som precis tittade fram igen bakom molnet! Hoppas ni har det fint hemma i Sverige och får en trevlig helg! Puss❤️








TORSDAG

Hej från Gran Canaria! 
Efter en lång dag av resande är vi äntligen framme på Maspalomas, tyvärr ett väldigt molnigt sådant. Så nu håller vi alla våra tummar och tår för att kommande dagar bjuder på mer sol! Det känns i alla fall helt underbart att vara här, långt borta från kylan och mörkret i Sverige. 
Det finns gratis internet här på hotellet, så jag ska nog kunna hålla mina nära och kära uppdaterade under veckan och bjuda på lite dåliga mobilbilder då och då! Nu ska vi utforska vårt hem för de kommande sju dagarna, innan middags-buffén väntar på oss! Puss❤️


ONSDAG

Hej!
Idag vaknade jag upp klockan åtta helt klarvaken och kunde inte somna om, efter bara 6 timmars sömn. När Pontus gick till skolan åt jag frukost och gav mig sen ut på en timmes promenad. Det blev ingen svettig sådan, då jag mest strosade omkring och utforskade Lindholmen, som var så otroligt fint. Vid lunchtid mötte jag upp min saknade vän David och även Pontus som fick sluta tidigare, för att en god och mysig lunch på Vapiano. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på gårdagens BB medan Pontus pluggar, men snart ska vi ge oss ut och handla inför kvällen. Felicia kommer hit om en stund och ikväll ska vi äta tacos och mysa. Tidigt imorgonbitti kommer en taxi som tar mig och min syster till Landvetter, för imorgon åker vi äntligen till värmen!! 
Puss❤️


TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så fin och bra dag och framför allt kväll, en sån där man bara inte vill ska ta slut. 
Imorses var jag uppe tidigt (08.30 är tidigt nu för tiden) för att åka till KSS och fixa med några jobb-papper och hälsa på mina kära gamla kollegor. Efter det åkte jag till gymmet och körde ett hårt och bra pass bestående av 30 minuter intervaller och 1 timma helkropps-styrka. Efter träningen hann jag bara duscha, slänga i mig lite lunch och packa det sista innan jag satte mig på ett tåg till Göteborg. Jag har äntligen (haha okej det har bara gått en dag, men det känns som typ en vecka) fått träffa Pontus igen, och inte mindre än i hans helt otroligt fina och mysiga lägenhet. Vi har varit och handlat, lagat middag och legat nerbäddade i soffan med choklad hela kvällen och nu ska vi krypa ner och sova. Han börjar tidigt imorgon och jag har väl tänkt komma upp i hyfsad tid jag med, för imorgon tänkte jag ta en morgonpromenad och utforska området han bor i och sen ska jag luncha med min efterlängtade bästa vän David. 
Godnatt och puss allihop!❤️






MÅNDAG

Hej! 
Idag har jag haft en riktig fixardag. Jag ska nämligen åka till Göteborg hem till min Pontus redan imorgon och stannar där tills vi åker på torsdag, så jag måste ju vara klar med alla förberedelser redan till imorgon. Så idag har jag hämtat ut mitt nya pass, tvättat, varit och handlat bra-att-ha-saker och packat det mesta. Nu ligger jag nerbäddad i sängen framför BB och PH innan läggdags. Puss och godnatt!❤️

En bild från sommaren 2013 då jag och mina tjejer var i Cypern: 


SÖNDAG

Godkväll! 
Igår hade jag en så trevlig kväll tillsammans med mina bästa vänner. Vi förfestade hemma hos mig och Felicia innan vi intog dansgolvet på Röda Rummet. Men det allra bästa var nog att Pontus, som jag trodde var i Göteborg, kom och överraskade under kvällen. 
Idag har jag haft en mysig morgon med alla mina nattgästade vänner innan jag och Pontus åkte hem till honom på kalas. Hans pappa fyllde år igår vilket firades med god mat, tårta och väldigt mycket skratt med mysiga släkten Blomquist. Nu har Pontus återigen lämnat mig och åkt till Göteborg och precis som igår har jag ont i magen och saknar honom redan. Men ikväll fick min fina mamma stå för söndagsmyset istället, vilket var alldeles för längesen och väldigt mysigt det med. 
Hoppas alla har haft en bra helg, det har jag! Puss❤️


LÖRDAG

Hej! 
Idag är det en riktigt grå och deppig lördag. Inte nog med vädret så flyttar Pontus till Göteborg idag vilket gör mig så glad (mest för hans skull) men samtidigt så hemskt ledsen. Ännu en anledning att bara vilja bort från Skövde. Men jag ska försöka tänka positivt, för allt löser sig alltid, på något sätt. 
Nu ska jag försöka rycka upp mig och göra denna lördag till något bra, för det kommer den bli. Jag ska snart städa och fixa lite här hemma innan jag ska hämta min syster på jobbet för att sen åka iväg på massor ärenden på stan. Ikväll ska vi nämligen ha lite förfest och halloween-firande med våra fina vänner innan det väntas en förhoppningsvis grym utgång. Det var faktiskt jättelängesen jag var ute i Skövde så det ska bli kul. 
Ha en fin lördag allihop, det ska jag se till att ha! Puss❤️


RSS 2.0