ONSDAG

Godkväll! 
Vilken fantastisk dag vi har haft idag, ett så perfekt avslut på denna resa. Vi flydde som sagt ovädret här i Maspalomas och satte oss på en buss mot Puerto Rico, där solen strålade! Vi hittade en jättefin och mysig strand där vattnet var klarblått och alldeles ljummet, där vi spenderade hela vår dag och bara njöt.
Ikväll bestämde vi oss för att hoppa över middagsbuffén på vårt hotell och unna oss middag på vårt gamla hotell vi bodde på när vi var här i julas. Det går inte ens att beskriva hur fantastisk den buffén är, det finns så otroligt mycket och underbart god mat att man knappt vet vart man ska börja. Vi blev så nostalgiska när vi var där och det var så kul att få uppleva den goda maten igen. 
Nu sitter vi i baren på vårt hotell med alldeles för fulla magar, men snart ska vi krypa ner i våra sängar till en film, precis som vi avslutar varje kväll. 
Det har varit en så härlig vecka och det tar emot något enormt att behöva åka hem imorgon, det har gått alldeles för fort. Men det ska samtidigt bli skönt att få krama om alla nära och kära, det är inte klokt hur mycket man kan sakna efter bara en vecka. 
Hoppas allt är bra hemma i Sverige, trots kyla och mörker. Jag hoppas denna resa kan ge mig lite motivation och ny kraft att orka med vintern där hemma.
Godnatt allihop! ❤️

En hög med bilder från vår fina dag:












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0