TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så bra ledig dag, men den har verkligen gått i ett. Jag var uppe halv åtta och var sen hos frisören klockan nio. Två och en halv timma senare var jag lite ljusare och lite fräschare efter att ha slingat min utväxt. Jag hann bara hem och slänga i mig lunchen innan jag åkte in med David till stan. Vi strosade omkring, gjorde några ärenden och planerade inför helgen mm. Efter det hann jag bara hem och slänga i mig middagen innan David och Pontus plockade upp mig för att åka upp till billingen. Vi tog en skön 7,5 km lång promenad i kvällssolen. Efter promenaden svängde vi förbi Karin en stund, men nu är jag äntligen hemma och nerbäddad i min säng efter denna stressiga dag. Jag börjar klockan sju imorgon så nu måste jag verkligen sova! Godnatt och puss❤️
 

MÅNDAG

Godkväll! 
Jag ligger just nu nerbäddad i soffan efter en lång men väldigt bra dag. Jag jobbade 7-15 och det gick lika bra som vanligt. Tänk att jag hade en sån jobbångest för någon månad sen, och nu älskar jag det. Jag känner mig säker och trygg i mig själv vilket gör allt så mycket lättare och bättre. Jag trivs och tycker det är kul, precis så det ska vara! 
Efter jobbet åkte jag hem och la mig i solen en stund innan jag åt och gjorde mig klar för gymmet. Det blev ett långt pass idag, med 30 minuter CXworx, 10 km löpning, 20 minuter helkroppsstyrka och stretching. Jobbigt och svettigt men en så härlig känsla efteråt! Nu ligger jag som sagt nyduschad med kvällsmaten i magen och tittar på kvällens biggest loser. Imorgon är jag ledig men jag tänkte ändå hoppa i säng när detta är slut. Jag har sovit alldeles för lite de senaste nätterna och imorgon ska jag ändå upp halv åtta för ett efterlängtat besök hos frisören. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Puss❤️



LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll! 
Igår hann jag aldrig titta in här. Jag hade fullt upp med att jobba hela dagen och direkt efter jobbet åkte jag och tränade på gymmet innan jag spenderade kvällen med mina bästa vänner. Vi grillade, spelade spel, tittade på skräckfilm och övernattade hos Pontus.  En så efterlängtad och mysig kväll denna jobbhelg. 

Idag har vi ätit frukost på altanen och njutit av solen hela förmiddagen. Klockan två åkte jag till jobbet och nu har jag kvällsrast. Jag slutar som vanligt klockan tio och börjar klockan sju imorgon, så vi hörs igen imorgonkväll! 
Puss❤️






FREDAG

Hej soliga fredag! 
Idag vaknade jag klockan nio och åt ägg- och grötfrukost som uppladdning innan jag och pappa åkte upp till billingen. Vi sprang 8 km och det var en sån där hemsk runda när man bara vill slänga sig på marken och dö, mina ben var som spagetti. Men nu är det i alla fall gjort vilket känns skönt! Jag har precis duschat och ätit en god lunch på altanen. Bikinin är på i hopp om att få åtminstone en liten gnutta färg på min bleka kropp. Snart måste jag gå in och göra mig iordning för att åka till jobbet. Det tar emot ganska rejält idag, när alla ni andra går på helg och har fredagskänslor i kroppen. Men jag får tänka pengar och se fram emot imorgonkväll då jag trots allt ska mysa med mina bästa vänner. 
Hoppas alla får en fin fredag i solen och bra helg! Puss❤️




Slängde ihop en gravad lax- och sallads- lunch idag. 


TORSDAGKVÄLL




Jag tänkte bara kika in en snabbis och bjuda på två bilder från min mysiga kväll. Nu måste jag sova så jag orkar upp i vettig tid imorgon, jag vill ju hinna få lite nytta gjort innan jobbet. Hoppas ni har haft en bra torsdag, det har jag! Godnatt❤️



TORSDAG

Hej! 
Idag är jag ledig och började min dag med en morgonpromenad. Efter dusch och frukost kom David och Pontus, som också är lediga idag, och hämtade mig. Vi tänkte ta vara på dagen med en roadtrip till Ulricehamn för att besöka lager 157. En god lunch hann vi också med innan vi åkte hem efter denna mysiga dag. Nu ligger jag i soffan framför gårdagens "Sveriges yngsta  mästerkock" men snart måste jag göra lite mat innan jag ska till gymmet. Jag ska köra kondition och ett CXworx-pass. Ikväll ska jag få besök av mina fina killar Pontus, David och  Fredrik, vi ska spela spel och torsdagsmysa. Fin ledig dag! 
Puss❤️





ONSDAG

Godkväll!
Idag har jag gått runt som ett levande lik, jag har varit så himla trött. Men jobbet gick ändå bra och det kändes kul att jobba lite extra, dessutom tjänar man dubbelt så mycket när man blir "inbeordrad". Efter jobbet åkte jag bara hem, vilade och åt innan jag åkte in till gymmet. Jag hann med 40 minuter lite rörig helkroppsstyrka innan ett 60 minuters långt spinningpass (activio). Nu är jag nyduschad, kvällsmaten ligger i magen och jag ska snart göra mig redo för att krypa ner i sängen. Jag är ledig imorgon vilket känns så skönt, det gäller att ta vara på morgondagen då jag jobbar hela helgen. 
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och godnatt❤️




TISDAGKVÄLL



Godkväll!
Jag har precis placerat mig i soffan med lite kvällsmat efter en varm dusch. Det blev 7,5 km löpning idag och det var verkligen den skönaste rundan jag sprungit på så himla länge. Åh vad jag är glad att mitt knä är bra och att jag kan springa igen. Jag har alltid älskat billingen, det är verkligen en plats jag alltid kan slappna av på och gå in i mig själv. Att springa i kvällssolen med musik i öronen var så skönt för både kropp och själ. Jag ville inte åka hem.
Nu ska jag titta på kvällens biggest loser-avsnitt och sen måste jag hoppa direkt i säng eftersom klockan står på 05.00 imorgon igen. 
Hoppas alla har haft en fin dag, det har jag! Puss❤️



TISDAG

Hej!
Idag har jag haft en bra dag hittills, bortsett från mitt konstanta magknip. En påsk-och födelsedagshelg resulterade i liiiite för mycket god mat, godis och tårta, med andra ord sånt min mage inte mår så bra av. Så idag var det så skönt att äta "normal" nyttig mat igen. Jag jobbade i alla fall 7-16 och la mig i hängmattan direkt när jag kom hem. Bästa platsen att ligga på just nu, där kommer jag spendera många timmar framöver. Nu har jag ätit middag och ska snart sätta på mig träningskläderna. Jag skulle egentligen åka till gymmet men detta underbara väder gör att jag hellre åker upp till billingen och springer istället! 
Imorgon skulle jag varit ledig, men jag fick hoppa in och jobba extra. Men det gör mig ingenting alls, jag har ju haft långhelg precis och tjänar gärna lite extra pengar. 
Nu måste jag ta mig upp ur sängen och göra mig redo för löpning i kvällssolen! Pussar❤️



MÅNDAGKVÄLL

Godkväll!
Jag har haft en så underbar födelsedag. Vandring, korvgrillning och picknick vid silverfallen med mina älskade päron under dagen och under eftermiddagen träffade jag alla mina fina vänner för ett par underbara timmar på rådhusets uteservering. Det finns ju verkligen inget bättre än att sitta ute i kvällssolen och bara njuta tillsammans med dom man tycker bäst om. Vid sextiden var jag tvungen att bege mig hemåt, men av den fina anledningen att favoritmaten stod på bordet när jag kom hem. Nu ligger jag mätt och belåten i hängmattan i uterummet och väntar in tårtan. 
Trots att jag önskar att denna dag aldrig ska ta slut så måste jag tyvärr komma i säng i bra tid ikväll, för imorgon står klockan på 05.00 för jobb igen. Men jag har haft en så perfekt helg från början till slut så jag känner mig så nöjd och glad. 
Nu står tårtan på bordet! Hoppas alla har haft en lika fin dag som jag har haft. Pussar!❤️




MÅNDAG-MIN 20-ÅRSDAG!

Hej!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Min allra första födelsedag i livet som jag firar utan min tvillingsyster. Varje födelsedag sover vi tillsammans och får "synka" varje present eftersom vi ofta får likadant. Men iår fick jag sova själv och vakna upp till sång och presenter utan min syster. Idag känns Barcelona, som dom ska åka till idag, alldeles för långt bort. Men som jag skrev igår så är det alltid lika mysigt och kul att fylla år, även om man inte ligger med pirr i magen två timmar innan mamma och pappa kommer in och sjunger, som det var förr. Men jag har haft en så bra morgon med jättefina presenter på sängen, långfrukost i soffan och nu ska vi snart åka på utflykt. Jag var så sugen på att åka till silverfallen, dit vi åkte så ofta när vi var små. Så vi ska ha med oss picknick-lunch och spendera dagen bland fin natur, vattenfall och sol. I eftermiddag ska jag förhoppningsvis hinna träffa ett par vänner för en fika och ikväll ska jag äta extra god födelsedagsmiddag med familjen och morfar. Ett så fint avslut på denna fina helg! Nu ska jag göra mig klar för att åka. Puss❤️



SÖNDAGKVÄLL




Godkväll! 
Vilken härlig dag jag har haft idag. Suttit och pratat och ätit lunch i solen på billingen med mina bästa vänner Pontus och David, legat i hängmattan och tittat på film, gjort hemmagjord pizza och nu väntar jag återigen in mina favoritkillar för söndagsmys. Vi är lediga imorgon alla tre så idag känns det som lördag! Inte nog med att jag är ledig imorgon så fyller jag dessutom 20 år. Man är ju inte lika förväntansfull som man var när man var liten, men att fylla år är ändå alltid lika mysigt och kul! 
Hoppas ni har haft en fin dag i solen. Puss❤️

 

SÖNDAG

Hej! 
Jag hade en så himla bra påskafton igår. Förfestade med mina bästa fina vänner och dansade non stop resten av kvällen på bogrens. 
Att jag kom i säng klockan fem och ändå vaknar halv tio idag känns ganska ordentligt just nu. Jag är så trött men kan inte sova. 
Jag började i alla fall min söndag med en stor och extra god frukost ute på altanen och nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på veckans topmodel-avsnitt som jag har missat. Jag ska snart göra mig redo för att träffa mina bästa killar Pontus och David. Vi ska åka upp till billingen, gå en liten promenad och äta lunch vid utsiktsplatsen. Så himla mysigt en sån här fin bakisdag. Resten av dagen ser väldigt oplanerad ut vilket är så skönt. Jag ska bara njuta av att inte behöva göra något och mysa med min familj. 
Hoppas alla hade en bra dag och kväll igår och får en fin söndag! Puss❤️





Två ynka bilder från igår och en från min fina morgon. 



LÖRDAG-PÅSKAFTON

God eftermiddag underbara lördag! 
Vilket jäkla väder vi har idag, rena sommarvärmen. Jag vaknade upp till fågelkvitter och började dagen med en god frukost på altanen. Att pappa har städat och gjort iordning i uterummet och på altanen är alltid bland det största vår/sommar-tecknet för mig! 
När frukosten lagt sig mötte jag upp David och vi tog en långpromenad i solen. Efter dusch och lunch kom David och Pontus och plockade upp mig och så åkte vi till stan. Vi har strosat omkring och letat efter något att ha på oss ikväll och sen satte vi oss på rådhusets uteservering och lapade sol en bra stund. Åh vilken härlig dag! Nu är jag hemma och ska snart börja fixa och dona för kvällen då mina fina vänner kommer till mig på förfest innan en hejdundrande utgång. I det här vädret blir man extra pigg, glad och taggad på allt, jag tror det kommer bli en så bra kväll!
Hoppas alla får en lika bra påskafton som jag har haft och kommer få. Puss!❤️






FREDAGKVÄLL



Mätt och glad efter kvällens goda påskmat och godis. Jag har haft en så mysig fredagkväll med familjen och morfar. Ätit gott, suttit framför brasan, pratat och tittat på let's dance. Nu är jag helt slut och börjar snart känna mig redo för att hoppa i säng, det tar på en att sova få timmar och sen jobba hela dagen. Jag har en fullspäckad morgondag framför mig så jag behöver all sömn jag kan få! Hoppas alla har haft en fin långfredag, det har jag! Puss❤️



FREDAG-EFTERMIDDAG




God middag! 
Jag tänkte bara kika in och läska er lite med bilderna ovan. Hela personalrummet är fullt med godis och frukt just nu. Bortsett från allt som finns på bilden finns det dubbelt så mycket till här inne. Men det är ju påsk så då får man äta hur mycket godis man vill! 
Nu är jag proppmätt och lagom seg till att börja jobba igen.. Puss!❤️



FREDAG

Godmorgon! 
Det är fredag, klockan börjar närma sig sex, jag äter frukost och är pigg och glad. Det känns så underbart att gå på helg precis som alla andra idag, och slippa ha en jobbhelg framför sig. Det väntar dessutom en så himla bra helg med massor påskmys, firande av påskafton, sol och uteservering och sist men inte minst min födelsedag på måndag. 
Jag ska inleda helgen tillsammans med min familj och morfar. Vi ska äta en för tidig påskmiddag (som jag längtat, älskar jul/påsk/midsommar-mat) och jag och min bror som är hemma över helgen ska självklart få påskägg, man blir aldrig för gammal för påskägg. Men först väntar jobb 7-16 som jag ser fram emot jättemycket idag! 
Nu måste jag borsta tänderna och åka! Ha en underbar dag allihop, det ska jag ha. Puss❤️



RAWFOOD-BOLLAR

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på rawfood-bollarna jag gjorde idag. Dom är så himla enkla att göra och smakar så himla gott, personligen tycker jag dom är mycket godare än vanliga onyttiga chokladbollar. 

Mixa ihop:
-1,5 dl valfria nötter (jag tog mandlar & osaltade cashewnötter)
-12 st dadlar
- 1 msk kokosolja
- ev. lite vaniljpulver

Rulla till bollar och doppa dom i kokos eller mörk choklad, eller ät dom precis som dom är. 





Beroende på storleken blir 1 sats runt 10-15 bollar, men jag gjorde dubbelt idag så det blev några fler! 



TORSDAG

Hej! 
Jag sitter just nu på bussen påväg till jobbet, det är faktiskt ganska skönt att åka buss ibland. Att få sitta och lyssna på musik och bara va i 45 minuter innan jobbet drar igång.  
Idag har jag haft en bra dag hittills. Jag vaknade av mig själv halv nio och började dagen med 5 km morgonpromenad. Frukosten smakar alltid extra gott när man har rört på sig lite innan! Under dagen har jag stått mestadels i köket. Först bakade jag rawfood-bollar som mamma och pappa ville ha med sig till sina vänner som dom skulle fika hos idag. Dom är så sjukt goda! 
Efter baket började pappa och jag med lunchen, en jättegod kycklinggryta blev det. Mycket mer än så har jag inte hunnit med eftersom min buss gick lite efter klockan ett, trots att jag börjar halv tre.. Men jag ser fram emot kvällens arbetspass, det ska bli kul. Sen väntar ju bara ett dagpass efter det innan jag går på långhelg! 
Ha en fin dag allihop. Puss❤️



ONSDAGKVÄLL



Tänkte bara kika in en snabbis innan jag släcker lampan, med en bild från kvällens mysiga rådhus-fika med bästa vännerna på jorden. Jag är så evigt tacksam och glad för att jag har så fina vänner. Som alltid ställer upp och som helt enkelt gör livet lite roligare, lättare och bättre!

Nu ska jag sova, jag är helt slut i hela kroppen och huvudet. Godnatt på er❤️


ONSDAG

Hej! 
Det var så himla underbart att slippa vakna av ett alarm imorses, jag vaknade bara av mig själv vid halv nio och låg sen och drog mig i över en halvtimma. Idag har jag spenderat hela dagen på stan. Först var jag och mamma inne för att göra några ärenden, kika i lite affärer och fika och sen åkte jag bara hem och åt lite innan jag följde med pappa in till stan igen för att storhandla inför helgen. Nu har jag precis ätit middag och lagt mig i soffan för att vila en stund innan jag och pappa ska åka in till gymmet. Ett 60 minuters activio-pass väntar och jag är mer taggad är nånsin, mitt favoritpass! Efter träningen måste jag skynda mig att duscha för en halvtimma senare ska jag träffa mina fina vänner för en kvällsfika. 
Imorgon jobbar jag kväll så det är skönt att slippa stressa hem ikväll. Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har haft! Puss❤️
 




TISDAGKVÄLL

Godkväll!
Jag har precis bäddat ner mig i sängen med kvällens missade biggest loser-avsnitt framför mig. Jag har haft en så mysig kväll med min saknade Alexandra och vi åt så mycket scones, ost och drack så mycket te att vi fick ont i magen. Men det blir alltid ännu godare att unna sig när det är mitt i veckan! 
Det känns så skönt att jag kan ligga här och njuta av att inte behöva sova nu med en gång. Att bara kunna ligga och titta på lite film och veta att jag kan ta sovmorgon imorgon. Det är en underbar känsla, att slippa stressa.
Hoppas alla har haft en fin tisdag, det har jag! Puss❤️




Två väldigt mörka, dåliga men mysiga bilder från kvällen. 


TISDAG-EFTERMIDDAG



Vilket underbart väder, man blir så glad av solen! Jag har precis slutat och är nu påväg hem en snabbis innan jag åker tillbaka till stan för pims-mys med min käre vän. Jag har en så härlig känsla i kroppen. Solen skiner och imorgon är jag ledig. Det väntas två jobbpass till denna veckan innan jag går på långhelg, en helg som innehåller både påskfirande och min födelsedag! Jobbet gick dessutom jättebra idag. Jag blev så fantastiskt glad när en jättemysig patient, som åker hem imorgon, sa hejdå och berättade för mig hur mycket hon tyckte om mig. Hon sa att jag hade förgyllt hela hennes tid på sjukhuset och  att jag alltid hade ett leende på läpparna. Det är sånt som gör en så jävla glad och stolt. Då vill man bara fortsätta jobba och göra fler nöjda!
 
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen innan jag blir åksjuk! Men jag måste ju bara först tipsa om den helt magiskt goda lokan på bilden ovan. Smakar som hallonsoda! Puss❤️
 
 

TISDAG

Godmorgon! 
Idag var det inte lätt att gå upp, jag var så nära på att somna om när jag hade stängt av alarmet men jag vaknade till i sista sekund som tur var. Jag har precis ätit frukost och nu måste jag gå och borsta tänderna innan pappa ska köra mig till jobbet. Det är inte klokt hur bortskämd jag är med att bli körd/få låna bilen, nästan så jag skäms. Jag får låna den så fort det går och när dom behöver den själva lämnar och hämtar dom mig istället, allt för att jag ska slippa ta den jobbiga bussen som tar tre-dubbelt så lång tid. Världens bästa föräldrar som alltid ställer upp vad det än gäller. 
Ikväll ska jag träffa min saknade vän Alexandra, som äntligen har flyttat hem igen efter att ha varit i Österrike hela vintern. Vi tänkte besöka pims te-och scones-buffé och prata ikapp allt vi missat från den senaste tiden. 
Ha en fin dag allihop, det ska jag ha! Puss❤️



MÅNDAG

Godkväll! 
Jag sitter just nu på jobbet och har kvällsrast. Det finns inte så mycket intressant att skriva idag, jag började dagen med ett svettigt pass på gymmet och hann sen mest duscha, göra mig iordning och äta lunch innan jag åkte till jobbet. Jag slutar som vanligt klockan tio och börjar klockan sju imorgon så jag tittar förmodligen in här imorgonkväll igen någon gång. Puss!❤️


I brist på några bilder från min ganska ointressanta dag bjuder jag på en på mig och min fina vän Pontus❤️


SÖNDAGKVÄLL




Godkväll! Nu sitter jag nerbäddad i soffan tillsammans med mamma och pappa med världens matkoma. Pizzan blev helt gudomlig! Men ingen matkoma i världen kan få mig att motstå lite yoghurtnötter, så det ska jag njuta av nu till kvällens söndagsfilm, "the girl with the dragon tattoo". Puss!❤️


SÖNDAG

Hej! 
Helgens jobb är över och det har gått jättebra. Det var lugnt både igårkväll och idag under dagen vilket var väldigt skönt. Idag slutade jag klockan tre och då kom mamma och hämtade mig. Vi åkte direkt upp till berget och tog en långpromenad med Wille. Skönt att få lite frisk luft efter en lång dag instängd på ett sjukhus. Nu är jag hemma, myskläderna är på och jag ligger nerbäddad i min säng och tittar på lite missade tv-program. Om en stund ska jag ställa mig i köket och göra hemmagjorda pizzor som vi ska äta till middag och sen ska jag äta mina älskade yoghurtnötter (skulle kunna leva på yoghurtnötter, finns inget bättre) jag köpte förut till kvällens söndagsmys med mamma. Imorgon jobbar jag kväll så det är så skönt att jag kan njuta av en söndagskväll utan stress över att behöva gå upp tidigt imorgon. 
Trots att helgen mestadels har bestått av jobb har den varit väldigt mysig och bra ändå. Den kommande veckan ser ut att bli jättebra och jag har en långhelg framför mig, så motivationen till att jobba nu i veckan ligger faktiskt på topp. 
Hoppas alla har haft en fin helg och får en bra vecka. Puss!❤️




RAWFOOD-TÅRTA

Igår gjorde jag en rawfood-tårta då vi firade min mamma som fyllt åt. Rawfood är mat som inte upphettats över 40-45 grader. Det innefattar ofta saker som frukt, grönsaker, bär, örter, rötter, nötter, frön, alger och groddar. Syftet med att äta rawfood är att äta så naturlig och hel mat som möjligt för att på så sätt bevara näringen och energin som helt eller delvis förstörs då mat processas eller hettas upp. 
Jag själv är ju definitivt ingen som äter rawfood på det sättet, men däremot tycker jag om att göra bak-recept med rawfood, eftersom det är nyttigare och enligt mig väldigt gott. Det innehåller självklart inget socker och är ofta gjort på tex nötter och dadlar mm. Igår gjorde jag alltså en choklad- och hallontårta med jordgubbar på, som blev så sjuuuukt god. Så eftersom det blev så lyckat tänkte jag bjuda på receptet! 







LÖRDAG

Godmorgon! 
Det är en fin och solig lördag och för min del väntar det jobb, 14.30-22.00. Som vanligt svider det lite i magen men det är inte mycket att göra åt, jag ser fram emot nästa vecka och helg istället. Jag har precis ätit frukost och om en stund ska jag och pappa ge oss ut på en löprunda. Även fast jag älskar att vara på gymmet så kan det vara himla skönt att få träna på annat håll också, speciellt när det är fint väder. 
Ha en bra lördag och helg, det ska jag med försöka ha. Puss❤️

En bild från gårdagens mys med min fina vän Nicole. Vi åt en jättegod middag med min familj och låg sen och bara pratade i flera timmar, precis som vi alltid gör när vi inte setts på så lång tid. Världens finaste och bästa vän. 



FREDAG

Hej!
Idag är jag glad, trots att helg-jobb väntar! Jag började dagen på bästa sätt, med ett hårt träningspass på gymmet. Direkt efter träning och dusch mötte jag upp min saknade fina vän Victoria som äntligen har kommit hem efter att ha varit ute och rest i tre långa månader. Vi åt en jättegod lunch på Mamma Mia och tog igen allt prat vi gått miste om. Lika mysigt som vanligt! 
Efter det åkte jag och handlade till kvällen då mamma äntligen kommer hem och min andra saknade vän Nicole kommer till mig. Vi har inte setts på över ett år skulle jag tro, så det är så kul att hon kommer till Skövde och hälsar på. 
Nu ska jag åka in och hämta pappa i stan och sen ska jag baka en tårta till kvällen, då vi ska fira mamma i efterskott. 
Ha en fin fredag allihop!! Puss❤️





TORSDAGKVÄLL

Godkväll! 
Imorses vaknade jag upp ensam i mitt stora hus med ont i magen. Inte nog med att Felicia åkte inatt så är både mamma och pappa bortresta, jag som hatar att vara själv. Men jag har trots allt detta depp haft en bra dag. Jag började dagen med en riktig långfrukost i soffan framför missade avsnitt av biggest loser. Hela förmiddagen satt jag och gjorde det sista på min lilla läxa innan jag åkte in till högskolan för mitt sista möte med studie-och yrkesvägledaren. Direkt efter mötet åkte jag till arenan och simmade 2000 meter. Resten av eftermiddagen har jag fixat och plockat här hemma och slutligen gjort en jättegod middag då jag fick David på middagsbesök ikväll. Lax, quinoa, rom-sås och sallad blev det! Senare under kvällen kom även Pontus och vi har haft en så mysig kväll med popcorn och prat. Nu har jag och David bäddat ner oss i sängen för att sova. Han ska upp tidigt och jobba imorgon med jag är ledig så jag ska självklart unna mig en sovmorgon! Godnatt allihop❤️






TORSDAG MORGON 04.58

Godmorgon, jag har precis varit inne i stan och lämnat Felicia och Emil. Så jävla deprimerande känsla att säga hejdå till dom som ska ut och resa och leva livet på bästa sätt i sex långa veckor, när jag själv blir kvar hemma i gråa, tråkiga, äckliga Sverige. Men jag är så glad för deras skull. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när vi sa hejdå och sen grät jag hela vägen hem, tänk att det skulle vara så svårt att säga hejdå till sin älskade syster och vän. 
Nu börjar jag snart gråta igen, så det är bäst jag lägger ifrån mig mobilen och sover några timmar till. Godnatt igen❤️



ONSDAG-GODNATT

Hej igen! 
Precis som jag skrev tidigare så är det farligt att säga att det är en lugn kväll på jobbet, för en kort stund senare hände det såklart massor och stressen satte igång, så jag fick till och med jobba över till halv elva. När jag kom hem möttes jag av mina fina vänner Anna, David, Emil och Felicia som satt och myste, så ett bättre avslut på kvällen kunde jag ju inte få! Inte nog med det så låg det en present på min säng från fina Emil, en födelsedagspresent i förskott. Ett så himla himla fint linne som jag till och med har tittat på men inte köpt för att jag inte har velat slösa mer pengar. Tack världens bästa!
Om 4 timmar ringer klockan för då ska jag köra Emil och Felicia till tåget, där dom i sin tur åker vidare till deras första stopp som blir Berlin. Jag har gått runt med en vemodig känsla i kroppen hela kvällen för att dom ska åka. Jag är expert på att vara orolig över allt och jag kommer sakna dom så mycket. Men sex veckor går förhoppningsvis fort, så jag ska nog klara mig trots allt.
Nu måste jag verkligen sova! Godnatt❤️





ONSDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag sitter just nu på jobbet och har lite kvällsrast. Jag har haft ganska fullt upp idag och inte direkt haft någon lust att skriva något här när jag väl haft tid. Jag vaknade i alla fall upp utvilad och pigg klockan åtta och åt en stor och god frukost. Klockan tio var jag på gymmet där jag sprang 5 km (ÄLSKAR att jag kan börja springa lite smått igen!!) följt av 1 timma helkroppsstyrka. Sen hann jag mest duscha, äta lunch och fixa med lite småsaker innan jag åkte till jobbet kvart i två. Det är en ganska lugn kväll på jobbet idag, än så länge. Det är farligt att säga så för tidigt för rätt som det är så händer allt på samma gång och det blir jättestressigt. Jag är ledig imorgon så det känns helt underbart att inte behöva stressa hem och lägga mig då jag kan ta sovmorgon imorgon! Däremot ska jag köra Felicia och Emil till tågstationen klockan fyra inatt/imorgonbitti men efter det tänker jag gå och lägga mig igen.
Nu måste jag fortsätta jobba. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Puss❤️


Dagens släng-ihop-vad-du-hittar-hemma-kvällsmat. Kesella med massor bär, ägg-knäckemacka, tomater och äppelbitar. Enkelt men väldigt väldigt gott!



TISDAGKVÄLL

Godkväll!
Jobbet gick tillslut väldigt bra idag och dagen gick jättefort. När jag hade slutat hämtade jag pappa och sen åkte vi och storhandlade. Felicia fick välja middagen ikväll och det blev självklart tacos, vilket gjorde mig väääldigt glad. Till efterrätt valde hon hallon- och blåbärs-smulpaj och nu sitter vi mätta och belåtna i soffan efter all god mat. Jag sprang även förbi stan påvägen hem där jag köpte en liten hejdå-present att överraska min kära syster med, en fin klänning fick hon. En himla mysig tisdagskväll har jag haft men tråkigt nog sista riktiga kvällen och middagen med min syster som jag inte kommer få se på 6 långa veckor.

Imorgon jobbar jag kväll vilket jag var så arg för igår men som känns ganska bra idag. Det ska bli skönt att få njuta av en liten sovmorgon, förmiddagsträning och inte minst att jobba med den sköna vetskapen om att jag inte behöver stressa hem efter jobbet då jag är ledig på torsdag! 

Nu ska jag snart göra mig iordning för natten och bädda ner mig i sängen till någon bra film. Godnatt på er❤️







TISDAG

Hej! 
Jag sitter just nu på jobbet och har lunchrast. Imorses tog det emot något enormt att gå till jobbet, vädret var grått och mörkt och jag kände mig bara sådär mammig och pappig. När man bara vill krypa upp i någons famn och bli så liten som möjligt. Hela morgonen har känts ungefär så men nu när dagen har gått ett tag känns det lite bättre. Jag slutar klockan fyra och då ska jag hämta pappa för att sen åka och handla. Vi ska ha vår sista riktiga familjemiddag för Felicia som åker ut och reser i Europa i sex veckor på torsdag. Första gången vi är ifrån varandra i mer än en vecka, i hela våra liv.. 
Mamma som egentligen också borde firas är bortrest och kommer inte hem förens på fredag, så vi får äta middag och mysa för henne på håll ikväll.
Nu måste jag fortsätta jobba, vi hörs kanske ikväll igen! Puss❤️



En gammal bild från då jag och min mamma var i Grekland. En sån här dag vill jag tillbaka mer än nånsin. 


GRATTIS MAMMA

Grattis på födelsedagen vackra, starka, underbara, älskade mamma!❤️





MÅNDAG - LUNCH OCH KLAGANDE




Dagens goda lunch blev en grönsaksomelett gjord på ägg, mjölk, paprika, tomat och rödlök. 

Idag lyckades jag springa 5 km utan att få ont i knät, jag vågade dock inte springa längre eftersom det är viktigt att ta små steg fram. Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till sjukgymnasten.

En kollega ringde precis och ville byta mitt dagpass mot hennes kvällspass på onsdag och dum som jag är säger jag ja trots att jag hatar att jobba kväll. Varför kan jag ALDRIG säga nej? Jag är så arg på mig själv, jag måste lära mig att tänka lite mer på mig själv ibland och inte alltid vara alla andra till lags, jag måste lära mig säga nej. Nu är det inte mycket att göra åt, men det kokar i kroppen på mig och jag ångrar så att jag sa ja. Jag hade bokat pass på gymmet och jag är ledig dagen efter, då vill man ju ha en ledig kväll att njuta av. NEJ nu ska jag sluta klaga och helt enkelt försöka acceptera att det blev som det blev. Men det är skönt att få klaga av sig här ibland så det behövde jag. 


MÅNDAG

Godmorgon!
Jag har sovit nästan 10 timmar inatt men jag känner mig ändå helt slut i kroppen. Vädret är grått och regnigt vilket självklart kan påverka humöret. Jag hade gärna haft en heldag i sängen idag men nu har jag ändå tagit mig upp och ätit frukost, för snart ska jag åka in till stan och byta däck på bilen. Resten av dagen har jag tänkt försöka ge mig ut på en löprunda, så länge mitt knä håller, och sen ska jag till sjukgymnasten klockan tre. Jag har en del andra småsaker att hinna fixa idag, som att sammanfatta alla mina intervjuer jag gjort (yrkesvägledar-läxan) osv. 
Ingen jättehändelserik och rolig dag, men det kan vara ganska skönt att ha en sån dag ibland med. 
Ha en fin måndag allihop, trots att vädret är så tråkigt och att det är första dagen efter helgen. Puss❤️
 
Min mamma fyller år i veckan, så idag har jag kikat runt på recept på rawfood-tårtor. Min mamma är ingen direkt "onyttighets-ätare" så därför är rawfood helt perfekt, och dessutom så himla gott. 
 


SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag har precis bäddat ner mig bredvid Felicia i hennes säng, alldeles för äckligt mätta efter kvällens matorgie. Vi har legat nerbäddade i soffan och sett en så himla bra film, "Brothers" hette den. En film från 2009 som vi helt hade missat och jag kan defenitivt rekommendera den till er som inte heller har sett den. Både rolig, sorglig och gripande.
Imorgon är jag ledig så min helg är ännu inte slut. Jag har en ganska seg vecka framför mig då jag jobbar hela helgen men jag får passa på att njuta av min lediga tid nu istället. Jag har ju dessutom haft en så himla bra helg så det kan jag leva länge på. 
Nu ska jag sova! Godnatt på er❤️







SÖNDAG

God eftermiddag/kväll denna gråa söndag! 
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt. Vaknade klockan elva och åt frukost med Fredrik och Emil, skjutsade pappa till tåget och vinkat hejdå till Fredrik. Sen har jag, Felicia och Emil bara legat i soffan heeela dagen. Fått besök av Pontus och legat i soffan och pratat ännu lite till. Nu har jag äntligen tagit tag i livet genom en dusch, inpackning i håret och en liten skogspromenad med Wille. Snart ska vi åka in till stan för att handla lite gott till kvällen och köpa med oss pizza påvägen hem. Varken mamma eller pappa är hemma ikväll så den vanligtvis lite extra fina söndagsmiddagen får bytas ut mot en flötig pizza ikväll, men det sitter väääldigt bra det med idag. Hoppas alla har haft en bra helg och mysig söndag, det har jag! Puss❤️

Ett par halvdåliga mobilbilder från gårdagen: 







Grattis finaste Hanna och Natalie!❤️


LÖRDAG

Hej! 
Idag har jag haft fullt upp enda sen i morses men nu har jag en stund över att kika in här. Efter bara sisådär 6,5 timmars sömn ringde min klocka och jag gick upp och åt frukost. Sen åkte jag till gymmet där jag sprang 20 minuter (utan att få ont i mitt knä!!!) följt av 45 minuter spinning. Jag var verkligen inte alls på topp idag, jag kände mig matt, illamående och trött. Men jag tog mig igenom det i alla fall så det kändes bra efteråt. Jag hann bara hem för att duscha, äta och göra mig iordning innan jag och Felicia åkte in till stan för att träffa våra fina vänner David, Pontus och Karin. Vi satte oss ännu en gång på rådhusets uteservering och avnjöt en god fika och gick sen förbi stan och tittade på modevisningen. 
Nu är jag hemma hos morfar på fika nummer två men snart måste vi åka hem. Klockan sju ska vi på födelsedags-förfest för Hanna och Natalie som har fyllt och fyller 20 år! Jag ser så fram emot denna kväll och jag har så mycket dans i benen som jag defenitivt ska göra mig av med ikväll. 
Hoppas alla får en lika bra och fin lördag som jag har haft och kommer få! Puss❤️



UNDERBARA FREDAG




Vilken underbar dag! Vi är precis hemma efter en fin dag på stan som avslutades med lunch på rådhusets uteservering. Solen brände verkligen i ryggen så man kunde till och med ta av sig jackan, underbar känsla. I det här vädret kan jag inte med att stänga in mig på ett gym så snart ska vi åka upp till billingen och gå en riktig långpromenad. 
Hoppas alla har en fin fredag! Puss❤️


FREDAG

Godmorgon underbara fredag! 
Idag vaknade jag av mig själv klockan åtta utvilad och pigg. Jag har precis avnjutit en stor och god frukost i soffan och här tänker jag ligga och bara njuta av min lediga morgon ett tag till. Idag har jag en så fin dag framför mig men den känns fortfarande lite oklart hur jag ska hinna med allt. Jag ska i alla fall börja med att om en liten stund åka in till stan med ett par vänner för att köpa presenter till morgondagens födelsedagsfest som Natalie och Hanna står för, göra lite andra ärenden och njuta av en fika eller lunch på rådhusets uteservering. Under eftermiddagen ska jag åka till gymmet och köra ett hårdpass och sen måste jag även hinna städa mitt ofräscha rum. Ikväll är vi bjudna på middag och fredagsmys hemma hos David, och det ska bli så trevligt och mysigt. 
En så himla himla fin och bra början på min långhelg och dessutom är vädret helt underbart! Ha en fin fredag allihop. Puss❤️




Dagens goda frukost: lättfil, granola, blåbär och hallon, en ägg-knäckemacka, en kiwi och jordgubbsjuice! 



TORSDAG

Godkväll! 
Jag har haft fullt upp idag så har inte hunnit titta in här förens nu. Jag jobbade 7-16 och idag var det riktigt lugnt och skönt. När jag hade slutat (OCH GÅTT PÅ LÅNGHELG!!!) hämtade jag Felicia i stan och vi åkte och handlade. När jag kom hem la jag mig bekvämt i soffan framför gårdagens final av Sveriges mästerkock medan pappa satte på grillen och gjorde en helt underbar middag. Grillad entrecote, majskolvar, potatis, grönsaker och beasås till det. Efter middagen avnjöt vi lite ost och kex följt av efterrätt, en "snabb-cheesecake". Efter den festmåltiden kändes det som att jag skulle hålla mig mätt i en vecka. 
Pappa har under flera år försökt få mig och Felicia att titta på hans absoluta favoritfilm "örnnästet" och ikväll gav jag det ett försök. Den är hela tre timmar lång, och med alldeles för få timmar sömn natten innan somnade jag nästan efter halva, så vi ska se klart den en annan gång. Men den verkar ganska lovande och det var dessutom jättemysigt att ha en riktig far- och dotterkväll! 
Nu ska jag sova, jag är verkligen helt slut. Det ska bli så underbart att få vakna av mig själv imorgon och ha en ledig underbar fredag framför mig! Godnatt allihop❤️





ONSDAGKVÄLL

Godkväll allihop! 
Jag kom precis hem från jobbet och har precis bäddat ner mig i sängen. Jag känner mig alldeles lycklig i kroppen men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Kanske för att kvällens arbetspass gick bra, för att det är vår men förmodligen allra främst för att jag imorgon går på helg och FYRA dagars ledigt. Att klockan ringer om mindre än 6 timmar känns inte så farligt just nu faktiskt, jag ser fram emot morgondagens arbetsdag, hur trött jag än kommer vara. Hoppas ni har haft en fin onsdag, det har jag! Puss och godnatt❤️


Bjuder på en gammal och vårig bild.


ONSDAG

Hej! 
Idag var jag uppe halv åtta och åt frukost innan jag åkte till gymmet. Det blev ett svettigt och riktigt bra pass idag, jag körde ett av mina PT-pass (intervallträning på crosstrainern och helkroppsstyrka, främst ben och rumpa). Efter träningen åkte jag och storhandlade. Pappa ligger i feber och mamma är bortrest så det gäller att ställa upp! Nu har jag duschat och ätit lunch och snart ska jag åka till jobbet. 
Hoppas alla har en fin onsdag! Puss❤️


En svettig bild från gymmet. 


TISDAGKVÄLL




Tänkte bara kika in en snabbis med två toalett-bilder innan jag åker in till stan för en rådhus-kväll med mina fina vänner!


TISDAG

Hej! 
Idag var jag uppe halv sju, och det var längesen det var så jobbigt att gå upp. Jag skulle nämligen på ett möte med en psykolog klockan åtta som gick jättebra. Jag har fått i läxa av min studie- och yrkesvägledare att intervjua personer som arbetar med sådant jag är intresserad av, och psykolog är något som alltid har legat högst på listan. Efter dagens möte blev jag ännu mer inspirerad! 
Efter intervjun åkte jag till arenan för att simma, och 2000 meter senare var jag trött och nöjd. Resten av dagen har jag mest tagit det lugnt och tagit igen mig efter mina lite för få timmar sömn inatt. Jag har nog inte tänkt få många fler knop gjorda under eftermiddagen innan jag ikväll ska träffa mina vänner för en kvällsfika. Imorgon börjar jag jobba igen men jag har ett kvällspass framför mig så det är skönt att slippa stressa hem ikväll då jag kan ta lite sovmorgon imorgon! Puss❤️




Bjuder på två bilder från dagens frukost i brist på något intressantare. Älskar i alla fall mina gröt- och ägg-frukostar!


RSS 2.0