FREDAG

Jag kan inte ens beskriva hur skönt det känns att ha gått på helg och en veckas semester. Lyckorus genom hela kroppen! Jag har dessutom haft en bra vecka med bra dagar på jobbet, mycket tid med min vänner och pojkvän och jag har även hunnit ta mig igenom ett par träningspass, så nu är jag nöjd.
Igår jobbade jag kväll så under dagen tog jag, David och Karin vara på det underbara vädret och åkte till Hjo och badade hela dagen. Idag började jag klockan sju och slutade klockan tre så nu har jag precis lagt mig i soffan med lite mellis bredvid mig. Jag ska snart lägga mig och vila en stund så jag är pigg till kvällen. Vi ska grilla här hemma och sen ska jag och Robin gå på bio. Både jag och Robin går på semester (han går ju dock på en längre sådan) så grillning och bio blir ett helt perfekt fredagsmys för att fira in det.
Hoppas alla får en fin fredag och trevlig helg! Puss❤

En bild från i onsdagskväll och två från igår:


ONSDAG

Hej!
Jag har precis slutat jobbet och ligger nu i min säng en stund, så otroligt skönt att sluta redan klockan två en sån här fin dag!
Igår hade jag en jättemysig och bra ledig dag. Som jag skrev igår så spenderade jag dagen i Hjo, ihop med Natalie, Hanna och Rebecka. Vi hade tänkt bada men eftersom det var en hel del moln så skippade vi det och åt en jättegod lunch på ett fint ställe, satt och pratade i timmar och avslutade med en glass i hamnen istället. När jag kom hem mötte jag upp David, Karin och Pontus för en liten promenad innan vi resten av kvällen åt american pancakes, godis och tittade på tjejernas EM-match. Så en mysig dag och en mysig kväll hade jag.

Idag började jag jobba klockan sju. Jag cyklade i solsken till jobbet vilket fick mig på bra humör. Dagen har gått fort och bra så det finns inte mycket att klaga på. Jag ska snart byta om till träningskläder och åka upp till berget och springa en runda i värmen. Robin kommer till mig sen och då ska vi åka och bada med Karin innan vi spenderar kvällen hemma hos Pontus för grill- och spelkväll. Imorgon väntar ett kvällspass så jag slipper gå upp tidigt, det ska bli så skönt med en sovmorgon!
Nu ska jag byta om, ha en bra dag i värmen allihop. Puss!❤

 

TISDAG

Godmorgon! Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat hela 6 dagar förra veckan plus gårdagen. Igår jobbade jag från 7-15 efter att ha kommit i säng sent och sovit jättedåligt under natten, så det var en seg och jobbig dag. Men när jag kom hem la jag mig och sov i en timme, det är ju så skönt att sova mitt på dagen. Under kvällen åkte jag in med mina päron till gymmet och jag och pappa körde ett CXworx-pass och ett spinning-pass. Efter träning, dusch och kvällsmat poppade vi popcorn och låg och tittade på James Bond.
Idag är jag som sagt ledig, så jag sov ut till halv tio. Jag ska snart göra mig iordning för att åka in till stan och möta upp ett par vänner. Vi ska spendera dagen i Hjo för en matbit och bad om vädret tillåter. Det kommer bli en mysig dag. Imorgon jobbar jag som vanligt igen, men nu är det bara tre jobbdagen kvar innan min längre ledighet. Det ska bli så underbart!!
Hoppas alla får en fin dag, det ska jag ha! Puss❤


SÖNDAG

Hej och god eftermiddag!
För de flesta betyder denna dag förmodligen söndagsångest inför den kommande jobbveckan. Själv är jag bara glad att det är söndag och att en ny vecka snart är här. Min kommande vecka består bara av fyra dagars jobb och sen går jag på helg och semester! En ynka veckas semester är kanske inget att vara överlycklig för egentligen men när man under hela sommaren bara har en enda ledig vecka så känns det ändå helt underbart.
Idag har jag i alla fall haft en bra och lugn dag. Jag tänkte ta sovmorgon imorses men eftersom Wille gnällde och ville upp vid halv åtta så var det bara att kämpa sig upp. Men efter att ha gett honom frukost la jag mig i soffan och sov i två timmar till. Under dagen har jag städat lite här hemma eftersom mamma och pappa kommer hem idag, jag har varit ute på en 5 km lång och jobbig löprunda, jag har ätit tacos till lunch och legat i soffan och tittat på den fina filmen "Dear John". Nu ska jag snart ställa mig och laga något till middag innan jag åker till jobbet och jobbar fram till tio. Imorgon börjar jag sju vilket betyder att jag bara hinner hem och slänga mig i säng ikväll innan ska upp och jobba igen, vilket är det värsta som finns. Men på tisdag har jag en dag ledigt och det får mig att tänka positivt trots allt!
Hoppas alla har haft en bra, mysig och rolig helg. Min har, trots jobb, varit väldigt mysig ändå. Puss❤

En bild på min underbart goda frukost jag kokade ihop imorses. Jag älskar helgfrukostar när man har tid att njuta lite extra!


LÖRDAG

Godkväll, jag har precis lagt mig i sängen men jag tänkte jag kunde skriva ett par rader innan jag släcker lampan.

Som jag tror jag nämnt tidigare så har jag en tung jobbvecka denna veckan, med andra ord så jobbar jag sex dagar och därmed hela helgen. Så igår när jag kom hem från jobbet hann jag inte mycket mer än att äta, åka till gymmet, äta och fredagsmysa lite med mamma och pappa innan jag fick hoppa i säng. Idag började jag jobba klockan sju och slutade tre. Dagen gick både bra och fort men det var hur varmt som helst. Jag ville bara hem och slänga av mig mina obekväma och varma jobbkläder. Så när jag äntligen kom hem la jag mig ute i en solstol en stund och somnade med en gång. Ikväll har jag haft min fina och bästa vän Alexandra på besök. Vi har ätit tacos till middag och ätit alldeles för mycket godsaker, så min mage bara värker nu. Vi såg även den underbara filmen "safe heaven" och pratade igenom allt som hänt sen sist vi sågs. Nu har hon precis åkt hem och jag har samlat mod för att gå och lägga mig helt själv. Mamma och pappa är bortresta och min syster är ute, så jag måste med andra ord sova helt själv i mitt stora hus inatt, vilket jag ALDRIG har gjort förut. Hälften av alla lampor är tända och teven står på, så jag slipper ligga och lyssna efter läskiga ljud. Jag är världens mest mörkrädda människa och jag hatar att vara själv, men någon gång måste väl bli den första. Jag tänkte ta och försöka somna så fort jag kan så jag snart får vakna upp till ljuset igen. Jag börjar inte förens klockan sex imorgon kväll så jag tänker njuta av en helt underbar sovmorgon som jag inte har haft på länge.
Nej nu ska jag försöka sova, önska mig lycka till.. Godnatt❤



TORSDAG

Tänkte bara säga hej och önska alla en skön dag i det underbara vädret. Jag är ledig och har börjat dagen med en löprunda. Nu är jag påväg hem till Robin och i eftermiddag ska vi på begravning. Ikväll ska vi mysa och sova hos Robins mormor, precis som jag älskar. Så en bra, sorglig men mysig dag ska jag ha idag.

Igår jobbade jag som vanligt, från 7-16 och under kvällen myste jag med Robin framför tjejernas EM-match.
Puss❤


TISDAG

Hej!
Jag tänkte bara kika in här en snabbis, ska nämligen cykla till jobbet om några minuter. Idag har jag haft en skön ledig för- och eftermiddag hemma eftersom jag inte började jobba nu förens klockan sex. Efter frukosten tog jag en timmes svettig och varm promenad. Efter en dusch och god lunch på altanen la jag mig i solen och blev liggande där i ett par timmar. Jag har bara hunnit stoppa i mig lite middag och legat i soffan och samlat krafter inför kvällen tills nu när jag snart ska ge mig av. Jag är så himla osugen på jobb och inte nog med att jag slutar tio så ska jag upp och jobba klockan sju imorgon igen, så det blir bara att blunda och sätta igång igen.. Men jag ska vara glad att jag har jobb över huvud taget så jag ska sluta klaga! Nu har jag bråttom iväg. Hoppas ni får en fin kväll! Puss❤

Min goda lunch:


MÅNDAG

Jag har haft en helt perfekt helg och att det är måndag och dags för jobb igen känns faktiskt inte så jättefarligt.
I lördags lämnade vi som sagt Skövde för en kväll och natt i Göteborg. Vi lagade middag och förfestade i Davids helt otroligt fina lägenhet innan vi testade på Göteborgs uteliv. Jag hade en så sjukt rolig kväll och allt gick bara så sjukt fort. Klockan fem var vi hemma i lägenheten igen efter en riktigt lyckad kväll. Efter fyra timmars sömn gick vi upp, åt frukost och städade innan vi tog tåget hem igen vid tolv. Jag hade en jättemysig söndag med min Robin. Under dagen åkte vi till sjön och solade och badade och under kvällen åt vi pizza och doppade jordgubbar och vindruvor i choklad ihop med Felicia och Emil. Ett väldigt bra avslut på en väldigt bra helg med andra ord.
Idag har jag ett kvällspass framför mig så jag börjar inte jobba förens klockan fyra. Inatt har jag sovit 10 välbehövliga timmar så efter lite frukost tänkte jag ge mig ut på en lugnare löprunda.
Denna veckan jobbar jag sex dagar och därmed hela helgen också, men trots det så känner jag mig faktiskt helt okej med det. Om två veckor går jag på en veckas semester vilket får mig att tänka positivt!
Nu ska jag göra iordning lite frukost. Puss❤


FREDAG

Vilken bra och mysig dag jag har haft idag. Jag jobbade som vanligt från sju till tre och dagen gick både fort och bra. När jag hade slutat tog jag en varm dusch och gjorde en lång och rejäl inpackning innan jag åkte in till stan för att handla inför kvällen. Jag har nämligen haft min saknade vän Towe på besök och vi har haft världens fredagsmys. Jordgubbar och vindruvor som vi doppade i smält choklad, godis, chips och cola och nu är jag helt proppmätt. Men jag har haft en så mysig kväll med timmar av prat och en film som avslutning. Nu ska jag hoppa i säng och njuta av att jag slipper sätta klockan imorgon. Halv ett går tåget till Göteborg då jag och mina vänner ska spendera kvällen och natten där för utgång och övernattning i Davids lägenhet. Jag är så förväntansfull och taggad inför imorgon och att det ska bli jättefint väder kommer ju göra kvällen helt perfekt. Hoppas alla får en fin helg. Pusspuss❤


ONSDAG

Precis som jag skrev sist så rullar mitt liv på fullt med jobb. Denna veckan har jag en "lugn" vecka, vilket betyder att jag har helgen ledig. Så nu har jag bara två dagars jobb kvar innan den efterlängtade helgen är här!
Idag jobbade jag från sju till tre och jag hade en jobbig dag idag. Jag sov dåligt i natt och under dagen hade jag magont, huvudvärk och som pricken över i:et så har jag fått en vagel på ögat som värker så fort jag rör ögat. Men dagen gick trots allt ganska fort vilket var skönt en dag som denna.
Efter jobbet åkte jag, ihop med min familj och morfar, till Hjo där vi har ätit fisk-middag vid hamnen, strosat runt och ätit världens godaste glass (Hjos hemgjorda glass). Jag kom precis hem från denna mysiga eftermiddag och kväll och nu har jag tagit på mig morgonrocken och lagt mig i soffan. Jag är helt slut efter denna dag så jag tänker ligga i säng senast nio ikväll. Imorgon börjar jag sju som vanligt så jag behöver all sömn jag kan få.
Puss❤


MÅNDAG

Hej och godkväll. Den blogg-människa jag var förut har helt och hållet försvunnit för tillfället. Jag vet faktiskt inte varför, men jag glömmer helt bort eller så har jag ingen som helst lust. För tillfället så består största delen av mitt liv av jobb. Förra veckan jobbade jag sex dagar, så jag har med andra ord haft en väldigt lugn och halvtråkig helg. Men idag var jag ledig och det firade jag med mys hos min Robin igår. Vi var hemma hos hans mormor hela kvällen och lagade tacos och åt så mycket gott att jag trodde jag skulle spricka. Jag älskar att vara där och jag älskar hans mormor. Hon har blivit som min extra mormor och hemma hos henne känner jag mig alltid som hemma.
Idag har jag spenderat min lediga dag med Robin under förmiddagen och när han åkte till jobbet träffade jag pappa för att åka och köpa nya löparskor. När kvällen kom åkte halva familjen (jag, mamma och pappa) till gymmet där jag och pappa körde ett CXworx-pass och ett spinningpass. Jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns att få träna igen. Trots min hosta och täppta näsa har jag bestämt mig för att träna ändå, jag är trött på att inte få röra på mig. Så efter dagens pass kände jag mig bara lycklig. Ännu bättre blev kvällen när jag efter dusch och kvällsmat åkte in till stan och rådhuset för en kvällsfika med mina fina vänner. Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan och väntar på att Robin ska komma och hämta mig efter sitt jobb. Vi ska åka hem till honom och sova för imorgon ska vi äta lunch hos hans mormor och jag börjar inte jobba förens 18.00, så otroligt skönt!
Efter denna lilla uppdatering om mitt liv får vi helt enkelt se när nästa bloggtillfälle blir. Jag har en ganska så fullspäckad vecka framför mig med jobb, träning och en helg i Göteborg men ett litet inlägg ska jag förhoppningsvis kunna trycka in!
Puss❤

Avslutar med en väldigt bra text från den fina filmen "i rymden finns inga känslor":


RSS 2.0