MÅNDAG

Hej och godkväll. Den blogg-människa jag var förut har helt och hållet försvunnit för tillfället. Jag vet faktiskt inte varför, men jag glömmer helt bort eller så har jag ingen som helst lust. För tillfället så består största delen av mitt liv av jobb. Förra veckan jobbade jag sex dagar, så jag har med andra ord haft en väldigt lugn och halvtråkig helg. Men idag var jag ledig och det firade jag med mys hos min Robin igår. Vi var hemma hos hans mormor hela kvällen och lagade tacos och åt så mycket gott att jag trodde jag skulle spricka. Jag älskar att vara där och jag älskar hans mormor. Hon har blivit som min extra mormor och hemma hos henne känner jag mig alltid som hemma.
Idag har jag spenderat min lediga dag med Robin under förmiddagen och när han åkte till jobbet träffade jag pappa för att åka och köpa nya löparskor. När kvällen kom åkte halva familjen (jag, mamma och pappa) till gymmet där jag och pappa körde ett CXworx-pass och ett spinningpass. Jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns att få träna igen. Trots min hosta och täppta näsa har jag bestämt mig för att träna ändå, jag är trött på att inte få röra på mig. Så efter dagens pass kände jag mig bara lycklig. Ännu bättre blev kvällen när jag efter dusch och kvällsmat åkte in till stan och rådhuset för en kvällsfika med mina fina vänner. Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan och väntar på att Robin ska komma och hämta mig efter sitt jobb. Vi ska åka hem till honom och sova för imorgon ska vi äta lunch hos hans mormor och jag börjar inte jobba förens 18.00, så otroligt skönt!
Efter denna lilla uppdatering om mitt liv får vi helt enkelt se när nästa bloggtillfälle blir. Jag har en ganska så fullspäckad vecka framför mig med jobb, träning och en helg i Göteborg men ett litet inlägg ska jag förhoppningsvis kunna trycka in!
Puss❤

Avslutar med en väldigt bra text från den fina filmen "i rymden finns inga känslor":


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0