LÖRDAG - SISTA APRIL

lördagmorgon och solen skiner. kan nog inte bli bättre! känner mig skyldig att gå ut och sola eftersom jag verkar vara den enda som inte har gått in för de ordentligt än. det brukar oftast sluta med att jag ligger ute i tio minuter, blir oerhört uttråkad, tycker inte mina ben blir mycket brunare, och går in. så jag skippar solningen idag också.
robin kommer hit snart i alla fall och ikväll väntar en kväll i skara där valborg ska firas. tror det kan bli en bra dag och kväll helt klart!

FREDAGKVÄLL


SMILE, IT'S FRIDAY

har spenderat skoldagen på P4 där några treor hade projektarbete. där skulle vi göra "polis-övningar", som att springa på tid, springa en hinderbana och ha sammarbetsövningar. glad att det är över, även om det faktiskt var rätt kul!
ska som sagt ge mig iväg snart, för en tjejkväll i värsås där grillen och bastun står och väntar. har efter en vecka med min nya kamera redan tappat bort den. så ska ta och leta efter den rejält innan jag åker så jag har lite bilder att visa inatt/imorgon!

we heart it

ONSDAG-TORSDAG

igår öppnade jag min mattebok för första gången på fem veckor, virkade på min bikini och gjorde en storrensning på min garderob. idag räknade jag ännu mer matte, virkade ännu mer på min bikini, tränade med fotbollen och åkte sen hem till mig med en liten oliv. dagarna går fort och imorgon är det redan fredag. kommer ha en himlans bra helg och startar den med mina fina vänner. det väntar grill, bastu och massor av mys hemma hos söta bekie!

fina olivia!

MÅNDAG 25 APRIL

vilken sommarvärme, satte på mig bikinin direkt när jag vaknade. sen satte jag och robin upp studsmattan som ingen studsar på och solade hela förmiddagen. vid tre spelade jag fotbollsmactch. det var seriepremiär och vi vann med 6-2! ingen dålig start det. ikväll har min bror hittat hem till sitt gamla hus och vi har ätit påskmiddag och haft det mysigt. idag är också första dagen på mitt godisförbud som jag ska ha i en månad (vågar inte satsa större än så), så där av hur mitt påskägg såg ut! nu ska jag avsluta lovet med en film och sen hoppa i säng! PUSS



PÅSKAFTON

min kamera fick tyvärr inte följa med igårkväll men som tur är så är ju felicia fortfarande den trogna fotografen, och ännu en gång snor jag hennes bilder. vi hoppas att detta är sista gången!

PÅSK

bilderna talat helt och håller för hur min dag såg ut igår. glass i solen, lite shopping, mys vid vattnet, påskägg, ägg-målning och påskmiddag. under kvällen var vi hemma hos en vän till amanda där ännu fler vänner till henne också var. hade en grym kväll och det var grymt kul att träffa så många nya!
idag bar det av hemmåt igen och en heldag på tåget har jag haft. suttit och virkat en bikini, varit åksjuk, suttit vid ett segt internet och sovit. nu är jag äntligen hemma och om en liten stund kommer världens bästa robin hit♥

SOLIG DAG!

igår
idag
i
har de superbra här uppe i härnösand! åt alldeles för mycket gott igår så la mig med en svullen och värkande mage. men vi blev bjudna på min favoritmat, en superfin tårta och grymt goda cupcakes, så det var det värt!
idag har solen varit framme hela dagen, så jag, felicia och amanda satte oss på varsin cykel och cyklade ner till kajen och åt vindruvor och kakor. ikväll ska vi ner till någon hamn igen för att grilla och ha det bra ihop med amandas vänner. blir nog fint det!

PÅ TÅGET

sitter på tåget påväg mot härnösand och kommer sitta här i sju timmar framöver. har tur att det finns internet på tåget så jag kan sysselsätta mig i alla fall. har haft en perfekt start på dagen med sång och presenter. fick bla en kamera, så nu kanske det kommer upp fler bilder lite oftare, och som jag heller inte har snott från andra! slänger förmodligen in några rader här under dagarna jag är borta, men om inte så hörs vi på söndag! PUSS

20 APRIL

ett gäng bilder från igår när vi hälsade på vaplarna. den sista bilden på den lilla sömntutan är den valpen vi ska få hem!
idag ska jag träna gymnastik på förmiddagen. när den är slut åker jag, karin och david till tidaholm för att träffa klara. vi ska umgås och ha det mysigt, och hon ska färga våra hår, den frisör hon är! behövs en rejäl renovering i mitt hår så det tackar jag för!
imorgon är det den 21 april och jag fyller år. ska spendera min födelsedag på ett tåg i sju timmar för att åka till härnösand och fira påsk med gamla vänner!

GYMNASTIK

lite blandade bilder från tävlingen i helgen.

TISDAG 19 APRIL



dagen till ära får fina ida stå för bilden, för om en liten stund tar jag mig in till stan för en fika med henne. allt för längesen nu, så har saknat den bruden! i eftermiddag kommer robin och sen åker han, jag och mamma till tidan för att träffa våran nya valp som vi ska få i slutet av maj. kan knappt bärga mig!

MÅNDAGKVÄLL







MÅNDAG EFTERMIDDAG

är sur, arg och ledsen på allt som går att vara sur, arg och ledsen på. är sur, arg och ledsen på att allt inte är som det alltid har varit och att så mycket kan förändras på så kort tid.
ikväll ska jag vara med två av mina bästa vänner, dom som alltid får mig på bra humör och alltid får mig att må bra. underbara alexandra och rebecka!


PÅSKLOV

kom hem från skåne igår och jag har haft en jättebra helg! det gick dåligt fast egentligen bra, ett riktigt exempel på när det är okej att skylla allt på domarna. men vi åkte hem glada ändå och min robin kom vilket det gjorde mig ännu gladare. idag är det första dagen på lovet och solen skiner. ska åka med min mamma till gymmet och träna med henne. kan jag verkligen behöva så mycket godis som jag har tryckt i mig under helgen!

bilder kommer snart när lovisa har skickat!




TORSDAG

imorgon är det sista dagen på praktiken! efter en fotbollsträning stod jag flitigt och bakade kärleksmums som jag ska ha med mig imorgon och bjuda på. känns både skönt och otroligt himla tråkigt och sorgligt att sluta. känns konstigt att lämna alla man har i stort sätt umgåtts med under en månad. ska varje fall satsa på sommarjobb där nästa år och åka tillbaka till mina gummor och gubbar!

imorgon ska jag även åka ner till skåne efter praktiken för tävling med gymnastiken hela helgen. är inte alls sugen på att åka bort nu när jag äntligen är ledig, men jag vet att det kommer bli grymt kul! vi ses helt enkelt inte förens tidigast på söndag. PUSS!





tre gamla bilder från juluppvisningen 2009.



ONSDAG 13 APRIL

var och såg "let me entertain you" som musikgymnasiet gjorde så grymt bra igår. älskar att se vad dom hittar på varje år! när klockan sen slog tolv tittade min robin in och nattgästade mig.
idag börjar jag inte förens halv två så har tagit en lång sovmorgon. är så himla otroligt osugen på att ge mig iväg på praktik och vara där till klockan nio för att sen åka hem och blunda och börja klockan sju imorgon. har lust att bara ligga hemma idag. inte mycket att göra åt, så nu ska jag laga ihop en lunch att stoppa i mig innan jag ger mig iväg!


JAG ÄLSKAR DIG

15 månader!




SOLIGA MÅNDAG

har precis invigt altanen ihop med lite god frukt och min minidator. slutade redan vid ett idag och tur var väl det, så trött som jag har varit idag. tvingar mig själv att gå till praktiken trots att jag är småsjuk och sprängförkyld, just för att slippa ta igen timmarna på påsklovet. så idag ska jag göra absolut ingenting. bara sitta ute i solen så länge den är framme och se några bra filmer till kvällen. då är de bra!

NYTT

se där vad som tittade ner i brevlådan!

SÖNDAGSSJUK

hade en mysig kväll igår ihop med david, felicia, robin och massor utav godsaker.
men idag när jag vaknade bestämde jag mig för att vara hemma från praktiken då jag är småfebrig och sprängförkyld!
så idag ska jag bara åka iväg och titta på min träning, sen dricka citronte och sova tidigt. det borde göra mig frisk!



FREDAG - LÖRDAG







snodde ihop några bilder här och var från igår då grill hemma hos coco stod på schemat.
idag väntas en kväll på praktiken igen. känner mig dålig i kroppen och vaknade av en igensvullen hals. men går jag inte på praktiken idag måste jag ta igen timmarna på påsklovet, och de lockar inte ett dugg!
tänker leva på te och godis ikväll, då mår jag bra! börjar klockan sju imorgon så ikväll blir det lugnt då robin kommer och hämtar mig och david och felicia väntar in oss hemma. blir en tidig läggdags på det, men en himla bra lördagskväll ändå!

GRATTIS MAMMA SOFI!

har ju faktiskt inte tillägnat ett inlägg till mamma än, nu när hon fyller år idag!
grattis väldens bästa mamma på alla sätt och vis. jag älskar dig!♥

FREDAG


har min lediga dag idag, men väcktes trots det både klockan halv sex och halv sju imorses. halv sex då robin åkte, och halv sju då vi gick in och sjöng för min mamma som fyller år idag. har som många andra gånger legat och tittat på några missade avsnitt av BB och sen tog jag mig ut på en springrunda ihop med pappa. senare tog jag min pappa i handen igen, och åkte en sväng till stan för att göra några småärenden. sitter nu välplacerad i min säng och dricker en kopp bröllopste och ska snart ta en av pappas nybakade muffins som doftar i hela huset. en jävla massa pappa och en jävla massa tjöt i ett och samma inlägg! har inte tid att sitta här, ska nämlingen om en stund hem till cornelia för en kväll med mina mysiga vänner och årets första grillning!


LÅNGRAST

hemma på en två timmars lång rast. har praktik från 7-21 idag och får mig då en långrast i mitten av dagen. ska snart ge mig iväg igen och då väntar "pub-afton". gamlingarna ska dricka öl och äta tacopaj!
avslutar kvällen med en robin och har sen en dag ledigt imorgon, äntligen!



ONSDAG

världens finaste♥



helt slut efter en dag på praktiken från 7-16. börjar kännas enformigt att bara skriva om praktiken, men tänk så deprimerande det kan kännas innan jag ska dit, men hur himla kul och mysigt det är när jag väl är där. tycker om alla så mycket, och det kommer inte bli lätt att lämna alla goa gamlingar om en vecka, och verkligen inte heller personalen!
vid fyra tog jag bussen till stan och letade efter en present till min mamma som fyller år på fredag. köpte två krämer för 100 kr som egentligen skulle kostat 400 ihop, kicks hade nämligen 70%!
efter många om och men övervägde jag även att ta en 40-minutare på löpbandet och hej vad nöjd jag känner mig efter! ska nu slå mig ner i sängen och se några missade avsnitt av BB!



TISDAG

en somrig sommarbild



sitter färdig och klar för en dag/kväll på praktiken. mår dåligt över att jag har praktik hela veckan och hela helgen, att jag aldrig hinner träffa alla vänner jag verkligen vill träffa och att det är precis just nu jag bara vill göra något, åka iväg! tänk om man åtminstone kunde få lite betalt för all tid man lägger ner!

ikväll kommer min älskling och hämtar mig, då går det faktiskt att ha praktik till nio och gå upp halv sex dagen efter för ännu en dag! pusss♥

Måndag 4/4

dragit ut en tand för första gången, sett fyra missade avsnitt av big brother, gjort ingenting, övningskört för andra gången och där har vi min dag i stort! praktiken börjar inte förens två imorgon så slår på en film och njuter lite extra av min sovmorgon imorgon! godnatt


KÖPENHAMN

det är måndag och jag ligger ändå hemma i min säng. fick ställa in praktiken för att jag förhoppningsvis under dagen ska kunna åka på ett akutbesök hos tandläkaren för att rycka ut min visdomstand som har gjort att mitt tandkött har svullnat upp och värker. idag var dagen då jag skulle ha en massa bilder att bjuda på, men hittills får bara ett par av sofias komma upp, innan jag slänger in resten. jag hade en jättebra helg i danmark. träning, godis, tävlingar, köpenhamn och ett jävligt tråkigt väder. vi var ju tråkigt nog bara 10 av 28 stycken från laget som åkte eftersom alla jobbar, men vi hade bra kul ändå!

efter den långa bussresan hem på sex timmar igår såg jag high school musical, som går i skövde nu, ihop med min mamma och felicia. tänkte mest slänga in några ord om att alla var grymt duktiga!
'
köpenhamn!

RSS 2.0