PÅ HEMMAPLAN

efter fem dagar i danmark där det mesta var helt perfekt, är det ändå skönt att vara hemma i skövde igen. jag tänker inte vara långrandig utan låta alla dessa bilder göra sitt istället. nu ska jag ta mig ner mot gillestugan där mallan och flisan väntar på mig för att slå på en film. kan lova att man är ganska mör i kroppen efter att ha sovit på golvet i en färga hela natten. och när jag sen kom hem hann jag inte göra mycket mer än att åka upp och träna fotboll. så nu börjar min säng locka ganska mycket. godnatt!


GODNATT IFRÅN DANMARK

en liten hälsning här ifrån danmark. från att ha lämnat ett grått och mulet sverige hamnade vi istället i ett varmt och soligt danmark. vi har åkt båt i drygt fyra timmar, badat i havet, badat i poolen, ätit liiite för mycket mat, vandrat runt nere vid hamnen, spelat några parti kort och nu är det sängen som återstår. imorgon tar vi oss upp för att starta dagen med ett gympass innan frukost. hemma på torsdag så vi hörs när vi hörs! 


TORSDAG 22 JULI

vilken dag. redan klockan tio började jag räkna minuterna fram till klockan sju. delade ut 6 stjärnvinster och hade de kul i mellan åt. och nästa minut fick jag skäll av en sur tant som inte ville vänta på sin tur, och då gav mig skulden för att inte sköta mitt jobb rätt. dagen är slut och jag är överlycklig över att få gå och bädda ner mig i min säng framför pelle svanslös. och att jag börjar klockan tolv imorgon som lunchavbytare får mig fasen att vilja springa av glädje!



TUESDAY NIGHT

hade en helmysig kväll igår hemma hos alexandra där även max och mark var. 
film, godis och kvällspromenad hann vi med innan max och mark traska hem och jag och alexandra kröp ner i hennes säng.
idag har jag gjort ungefär ingenting. försökt samla krafter till morgondagens jobb som väntar. dock jobbar jag bara i två dagar eftersom jag sen på lördag åker till göteborg till min farfar. på söndagen åker jag och min familj vidare till danmark för lite lyx&semester-liv. ska bli underbart att komma bort från skövde, eftersom det är i princip de ända stället jag har befunnit mig på under sommaren mer än i skara. det ända som tar emot är att jag tagit ledigt fyra dagar från jobbet och då förlorar 2600 kr. men det är de värt. jag kommer ha tjänat ihop sisådär 16-17 tusen i sommar ändå. heheee




eftersom jag letat efter min sladd till att lägga in bilder från mobilen till datan, och inte hittat den fick jag helt enkelt sno alexandras bilder. så där har vi lite från kvällspromenaden, och fråga mig inte vad vi gör.



VAKEN OM NATTEN, DRÖMMER PÅ DAGEN

slänger som vanligt ihop en historia om de senaste dagarna som jag inte delat med mig av.
jag har jobbat om dagarna och träffat mina vänner om kvällarna. de var väl allt.
igår var de sista dagen innan två dagars ledighet och jag åkte till min efterlängtade vän alexandra för att spendera kvällen och natten med henne och min andra efterlängtade vän becca. tog oss en tur på stan idag och jag kom hem med händerna fulla som vanligt. ska nu åka hem till godingen igen för ännu en kväll och natt i hennes hus och denna gången också med ett par till efterlängtade vänner som jag träffar allt för sällan nu för tiden. jag säger bara PUSS!





160710

skriver några snabba rader. har inte tänkt sitta här någon längre stund. en middag ska göras och det av mig, eftersom mina föräldrar har övergivit mig denna dag. ikväll väntar jag in att ett par härliga brudar ska titta in. och sen väntar festligheter! 



shopaholic

en tröja, en skjorta, en kofta/tröja, ett par skor, en sjal, en jacka och ett par solglasögon - rikare är jag



startade dagen med en simtur på 2 km. tog mig sen till stan med malin för att just precis bara fönstershoppa, inget mer än så, inget slösande. men jag är för svag helt enkelt, jag lyckades komma hem med händerna fulla ändå..
men pengarna börjar rulla in mer och mer nu så jag känner mig helt värd det ändå! en påse godis kosta jag på mig till kvällen också, då jag, malin och felicia såg "sorority row", grymt bra!


FISHEYE

tänkte slå till med ett par extra bilder från dagen, några lite mer annorlunda.



SUNNY DAY

de är onsdag och jag har äntligen en ledig dag från jobbet, eller tre lediga dagar har jag till och med. 25+ och strålande solsken, så jag, malin och felicia tog oss till örlen för att bada. jag är nu hemma med skaviga axlar och väntar på att ett par gäster ska komma hit ikväll. vi hörs när vi hörs!






JAG ÄLSKAR DIG

idag har jag och min robin varit tillsammans i fem månader♥
jobb från 09.30-19.30, vidare på serviceutbildning 19.30-21.00. 
helt slut efter dagens lotterijobb i 32 grader plus en och en halv timmas utbildning på det. hann bara komma hem, slänga mig i duschen, och till sist lägga mig här. dax att sova för yttligare en dags jobb som väntar. GODNATT!



FÅNGARNA PÅ SOMMARLAND

nu kommer en liten dröse med bilder från "fångarna på sommarland"!



tis-ons-tors-fre

hej igen får man väl säga. efter lite för dålig uppdatering får jag väl köra ett genomsvep från dagarna som missats. 
tisdag: jobb 09.30-19.45 och sen i vanlig ordning gå och lägga sig för att komma upp och jobba igen.
onsdag: jobb 09.30-19.45, och sen kom min robin till mig.
torsdag: skövde med emma och towe för att köpa kläder som skulle föreställa militärkläder. på kvällen åkte vi till skara för "fångarna på sommarland".
fredag: startade dagen med en tur på löpbandet. åkte sedan till hjo med mamsen och avslutade dagen med en hemmakväll. 
där har ni mina senaste dagar i kort version. ska ta och berätta mer om "fångarna på sommarland". det var en helt galen kväll! alla anställda på sommarland tävlade i fångarna på sommarland. man var i lag och varje lag skulle klä ut sig, och som man förstår, så var mitt lag militärer. jag fick simma bland de stora karparna, springa sicksack på en bana som var glashal av nån såpa med en sockervadd i munnen, och föra över ett ägg från emmas mun, till towes mun och sen till min mun, plus att ägget var inbadat i någon fiskspa. mums! som tur var så slapp jag doppa huvudet i en burk med grodor och doppa huvudet i en pool med någon sörja av massa gammal mat. jag ska visa bilder, de ska jag. men inte idag för dom ligger inte på datorn tyvärr. men de kommer, de kommer.



SUNDAY-MONDAY



gårdagen spenderades som helgens dagar på lillegården där skadevi höll igång. mallan, felicia, pappa och jag tog oss in för att kolla på finalerna. väl hemma mötte jag mannen bakom den svarta hatten på bilden, nämligen robin. kvällen bestod av bara mat, bad, film och mys. 

idag satte jobbet igång igen. men hade i alla fall sovmorgon till tolv och robin var snäll och skjutsa in mig. efter en lång dag på jobbet följt av att ha hunnit komma hem, göra matlåda till morgondagen och borsta tänderna, ska jag lägga mig igen. klockan är satt på 07.00.. GODNATT!


SKADEVI

vilken helg, grymt roligt har jag haft! spelade skadevi med ett helt gäng härliga tjejer. nackdelen var väl att de var runt 30 grader hela helgen, men inte ens de var ett jättestort problem faktiskt. vi kom till a-slutspel och åkte ur i kvartsfinalen. meeen, vi, eller jag, var nöjd ändå!





HEJ OCH HÅ

jobb-träning-sova, jobb-match-sova, jobb-träning sova.
där har ni mina tre senaste dagar, i detalj faktiskt.
helgen närmar sig och de ska bli upp mot 30 grader. fan va gött. HE
de är skadevi för min del hela helgen och vi får väl helt enkelt se om jag lever på måndag. men jag kan ändå inte säga att jag inte ser fram emot de. skultorp, värsås och skövde kik har slagit ihop sig till ett lag så jag kan inte tro annat att de kommer bli en grym helg ändå, trots att de kanske blir min sista i livet. 
nu ska jag ta och lägga mig för tidig uppgång för match, vi hörs under helgen, eller nått.



och vad passar inte bättre än med en bild från tidigare år på skadevi, närmare bestämt två år sen.


RSS 2.0